Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Nederland
  3. Hotelbeoordelingen: Noord-Holland
  4. Hotelbeoordelingen Amsterdam
  5. Beoordelingen van Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers

Beoordelingen over Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers 3-sterren

Hoogoorddreef 66, Amsterdam Zuidoost, 1101 BE Amsterdam, Nederland

#226 van de 445 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 8167 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 16 december 2018

    8,3
    Prijs / Kwaliteitsverhouding, super hotel op een top...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    S’ochtends vrij druk in het restaurant tijdens het ontbijt

    Prijs / Kwaliteitsverhouding, super hotel op een top locatie vlakbij alle uitvalswegen / trein / metro / bus.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2018

    6,3
    Ons verblijf was prima en het is een rustig hotel
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed deze stortte in, poten lagen er onderuit. Wel goed opgelost een andere kamer gekregen en voor het ongemak een voucher voor 2x ontbijt in Holiday Inn. Wat ons tegenviel is dat er geen kluisjes op de kamers aanwezig zijn bij de receptie kon je een kluisje krijgen maar waren al vergeven en vele kluisjes werkte niet dus naar de Holiday Inn side verwezen. Ook geen kast op de kamer aanwezig waar je de kleding neer kan leggen. Een vergrootspiegel in de badkamer zou ook fijn zijn.

    De aankomst en het parkeren

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2018

    5,8
    Ondanks alles toch een supertijd in Amsterdam gehad, het management toppie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was zeer sober, niet schoon Wat vooral op viel waren de zwarte haren bij de lakens, de vloer was niet schoon, en bij de twee dag in de zelfde kamer waren de kopjes voor de koffie met lepels niet goed schoon, en de gebruikte zakjes niet verwijderd. Bij het douchen liep het water helemaal de badkamer in, het putje helemaal verstopt. Ook deden de kaartjes van de deur het bij terugkomst niet meer. al met al een opeenhoping van ongenoegen.

    De oplossing die het management had na een opeenhoping van problemen, ze waren van alles aan het proberen om het op te lossen. En hebben het prima opgelost.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2018

    7,9
    Voor kort verblijf prima hotel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen zeep in de badkamer bij de wastafel. In de lift is een uitgebreide menukaart op de liftmuur bevestigd, deze menukaart is oud zowel qua prijzen als qua menuaanbod, beide zaken gemeld bij de receptie.

    De kamer was wat gehorig ivm tussendeur en buurman die de hele nacht aan het hoesten was. Bij het diner in het restaurant kreeg ik een erg kleine portie in verhouding tot de prijs. Na dit aan de manager gemeld te hebben werd dit meteen gecorrigeerd. Kwaliteit van het eten was erg goed. Ontbijt was prima.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2018

    9,2
    Prima verblijf inclusief ontbijt voor mooie prijs
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - toegang voor mensen met een handicap
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Ik verbleef er na het concert van Nile Rodgers en had om een rustige kamer gevraagd. Daar heeft men netjes voor gezorgd. Ontbijt was op zich prima. Ik miste alleen de eieren en bacon. Maar voor de rest was alles prima. Lekker snel inchecken en pasje in de glazen bowl bij het uitchecken. Alles was prima schoon.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 12 december 2018

    7,5
    Zeer goed ontvangen.en zal zeker terugkomen en het melden aan al mijn vrienden.kortom: zeer geslaagd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nog iets willen drinken aan de bar rond 23.00 op vrijdagavond. ( 7/12) Helaas was de jongeman die van dienst was ( een kleine bodybuilder) niet de meest vriendelijkste. Het was duidelijk tegen zijn zin dat hij barman moest spelen en dat liet hij duidelijk merken. Deze jongeman is niet geschikt voor deze job. Is enkel met fitness bezig en niet met zijn job.

    Alles was goed muv. Zie hieronder

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 12 december 2018

    7,1
    ontbijt netjes, kamers keurig en schoonj
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het restaurant was ronduit slecht georganiseerd. wij hadden bijtijds aangegeven dan wij om 19:00 uiterlijk weg moesten ( wij gingen om 17:15 eten) na meer dan anderhalf wachten op ons eten, werd er pas na diverse keren vragen van onze kant uit, gezegd dat de bestellingen echt op volgorde verwerkt werden. ( gek, wij waren met zn tweeen, en diverse tafels die NA ons aankwamen kregen eerder hun eten terwijl deze tafels met 4 of meer mensen waren.) uiteindelijk werd er rond 18:30 gezegd dat het nog maximaal 5 minuten zou duren, 18:55 kregen wij pas het eten op tafel, dat was dus heeeeeeel erg snel eten om weg te kunnen om nog op tijd op onze afspraak te zijn, als compensatie hoefden wij niet onze 2 drankjes te betalen...…..nou nou. als uitleg gekregen dat de keuken niet uitgerust was voor zo veel mensen in korte tijd.... nogmaals er waren mensen die eerder hun eten kregen als wij. dit nooit meer

    ontbijt netjes, kamers keurig en schoonj

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2018

    7,5
    Ontbijt was goed.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner was niet om naar huis te schrijven. Weinig keus. Hamburger en friet koud, teruggestuurd daarna hamburger warm maar friet nog steeds koud. Toen we terug kwamen na concert hadden ze alleen nootjes. Moeten ze beter op inspelen, hadden ze snackjes gehad waren er gegarandeerd goed verkocht. En weinig plaats voor zoveel mensen.

    Ontbijt was goed. Alleen weinig plaats met zoveel mensen.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2018

    5,4
    Erg eenvoudig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg eenvoudig voor de prijs. Geen zeepjes oid op badkamer, koffiebekers waren niet schoon, geen gezellige lounge, eenvoudig ontbijt. Zuur fruit, te harde eieren en te harde broodjes.

    Ligging ten opzichte van openbaar vervoer en uitgaansgebied

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2018

    5,8
    Veel te zacht bed.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Veel te zacht bed. Diner was niet warm, ging terug naar keuken en kwam binnen 5 minuten terug, opgewarmd in de magnetron. En dat voor een diner van 26 euro. Echt slecht!!

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2018

    8,3
    Prima hotelletje!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij binnenkomst is het niet helemaal duidelijk waar je naar toe moet. Er zitten 2 hotels in 1 gebouw dus je staat gemakkelijk bij de verkeerde receptie. Een van de personeelsleden kan nog een hoop leren over service en klantvriendelijkheid.

    De kamer was schoon, dichtbij het Ziggo Dome/Arena.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2018

    8,8
    Goed verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed locatie, 5 tal minuten lopen en ook dicht bij afas live. Vriendelijk personeel, goede wifi, lekker uitgebreid ontbijt. Kamer was op 14de verdieping en helemaal geen geluidsoverlast. Kamer en badkamer net en schoon.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 8 december 2018

    8,3
    goed maar kan in totaliteit beter, zeker met ervaring van Holiday Inn
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    te weinig personeel in bar en restaurant. lange wachttijd op eten. liften te langzaam. Inchecken duurde heel lang door drukte.

    slaapkamer, afstand tot evenement-gebouw

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 8 december 2018

    6,3
    Hotelkamer was goed, maar faciliteiten waren beperkt.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wat me tegenviel was vooral wel het ontbijt. Je betaald toch best wel wat geld voor het verblijf in dit hotel en daarbij was het ontbijt buffet een beetje aan de kleine kant met weinig keus. Het eetgedeelte was op zich wel aan de grote kant maar met de drukte in het hotel waren er te weinig plaatsen om plaats te nemen voor het buffet. De keuze qua beleg was beperkt tot de standaard vleeswaren. Wij zaten aan een tafeltje en wilde graag nog een keer lopen en toen we terugkwamen (nog geen 5 minuten) Was de tafel al afgeruimd en onze koffie en chocomel die we hadden staan waren ook ineens weer weg.

    De Locatie is prima! Als je naar een concert gaat in het Ziggo Dome, De Arena of in AFAS zit je hier zeer goed in dit hotel. Het is op loopafstand. Wij waren binnen 5 minuten lopen bij het AFAS theater om naar het concert van scooter te gaan.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2018

    6,3
    niet zo fijne ervaring
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed op de Kamer was kleiner Dan waar ik voor Geboekt had.op Mijn boeking stond 2 bedden bij elkaar en geen bed die een 2 persoons matras had die kleiner was

    Het uitzicht Vanuit de kamer Vanaf de 13 de verdieping Met uitzicht open de arena en de arena boulevard en omtrek

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2018

    7,5
    Uitstekend
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was minder fijn dat er geen raam was dat op een kiertje kon, de airconditioning was af en toe wat lastig te reguleren. Het was snel warm in de kamer, maar ook heel snel koud. Verder waren de faciliteiten prima!

    Het was schoon en de bedden waren netjes opgemaakt. Het eten in het restaurant was goed. Het was een hotel meet veel rust, we konden hier makkelijk slapen en hadden geen last van luidruchtige buren, etc.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2018

    7,5
    prima prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ik vond het wel erg lawaaierig in de ontbijtzaal, misschien door het lage plafond of de groepen? het was ook erg druk

    de kamer was ruim en netjes, idem de badkamer. voorzien van de benodigde zaken. het ontbijt was simpel, maar goed. Vlotte service wat betreft tafels afruimen en klaar maken voor de volgende

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2018

    6,7
    Het ontbijt.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt. Broodjes waren hard. Vond het net een fabriekskantine. de bedden waren goed maar zou zeker geen 2 keer boeken. Ondanks aardig personeel koele sfeer.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2018

    6,7
    Pijnlijke nachtrust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden zijn allerminst comfortabel. Ik heb snel last van mijn rug, dus stond ik op met rugpijn. De kussens zijn veel te hoog, waardoor je nek na een tijdje pijn begint te doen. Zowel mijn partner als ik hebben op een opgeplooide handdoek geslapen...

    Het ontbijt was prima.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2018

    8,3
    Mooi en modern ingericht hotel.
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stoelen in de ontbijt ruimte en diner waren niet echt comfortabel. Jammer dat je voor het parkeren niet betalen als je er verblijft. Het is toch 20 euro extra.

    Mooi en modern ingericht hotel.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2018

    7,1
    Prima
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat we geen kamers naast elkaar hebben gekregen terwijl we dit duidelijk gevraagd hadden. Vrienden hebben erg overlast gehad van de buren

    Ontbijt was prima

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2018

    5,8
    Slechte ontvangst, prima om 1 nacht te slapen, meer ook niet.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We waren te vroeg --13 minuten--om de kamer te krijgen. Moesten wachten na inchecken.. We hebben toen maar 13 minuten in auto gewacht en toen de sleutel van kamer opgehaald. Werden ingecheckt door jonge man, een van de weinige zonder uniform, met korstlippen. Hij zat aan zijn gezicht en aan mijn id kaart. Bah! Boven gekomen--> kamer met 2 losse bedden. Hadden op de booking staan: 1 groot 2 persoonsbed. (180) Ik ben naar de receptie gegaan. Heb aangegeven dat ik niet meer door die mannelijke persoon geholpen wilde worden. Kamer netjes. Rand van douche in badkamer veel kalk op. (Zag je steeds als je op het toilet zat.) Er is mij medegedeeld dat alle opties die je via Booking.com doet optioneel zijn en niet gelden. Alleen als er bv. een 2 persoonsbed over is kan je deze krijgen. Dat geld ook voor de kamer, de inchecktijd ( we hadden vroeger aangegeven, maar 15 uur was het ijkpunt van toelating. Ik kreeg een negatieve gewaarwoording, omdat we via booking.com geresveerd hadden. Zo van: oh, maar u hebt ook via booking.com gereserveerd. Alsof dat fout was.

    Een jonge dame heeft een andere kamer geregeld, met een 2 persoons bed. Vond het heel raar dat we 13 minuten hadden moeten wachten op de sleutel, en terug moesten komen om deze te halen. Kregen wel ter compensatie een drankje aangeboden. (Ze hebben bedden tot 160 cm. Op de site staat tot 180 cm.)

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2018

    7,5
    Prima hotel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Alles was prima in orde.

    Alles beviel goed. De ligging nabij Ziggo Dome, De Arena en Afas Live is geweldig. Personeel is vriendelijk, kamers zijn prima en ontbijt ook. Het hotel is gewoon top.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we weg gingen zeiden ze dat alles betaald was maar toen we van de parkeerplaats wilde rijden moesten we het uitrijden nog betalen.

    Kamer was ruim en netjes. Ontbijt was prima.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2018

    10
    Prima, volgens verwachting
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Internationale karakter snap ik. Maar dat iedereen (ik) direct in het Engels wordt aangesproken? Verder niet zo'n heel groot issue.

    Ontbijt prima en mooi verzorgd hotel.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2018

    9,2
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerkosten.. na 2 nachten €48,- extra mogen betalen. Dit stond overigens wel duidelijk vermeld, maar toch vind ik dit redelijk prijzig.

    Personeel was ontzettend vriendelijk, voornamelijk bij het ontbijtbuffet wat overigens ook prima was.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2018

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte op de kamer is klein. Geen mogelijkheid om de valies ergens op te zetten. Het bed was te klein. Geen douchekapje en bodymelk aanwezig. De zeep in de douche was de eerste ochtend direct op, 's anderendaags was dit niet gevuld, dus terug geen zeep. Geen minibar. Geen info over de stad op de kamer. Geen afwisseling wat ontbijt betreft. Elke dag exact hetzelfde

    Het onthaal was vriendelijk. Handdoek dagelijks vers. Netheid positief

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2018

    7,5
    Prima alleen jammer vd parkeerkosten.
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerkosten. Betaal je 124euro voor een nacht. Komen er nog 20euro bij voor het parkeren bij het hotel waar je slaapt. Geen woorden voor.

    Dicht bij Ziggo afas metro e.d

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2018

    5,4
    De omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze reservering was niet bekend, na lang wachten kregen we een oude kleine kamer. Na zeuren kregen we een andere kamer. Door alles veel tijd verloren

    De omgeving

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2018

    8,3
    Een prettig verblijf in een mooie, ruime kamer.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij het uitchecken hadden wij onze bagage afgegeven. Toen ik die op wilde halen was mijn rugzak weg. De staf heeft de rugzak weten te traceren en ik kon hem weer op komen halen toen ik weer in Amsterdam was. Alles zat er nog in!

    De kamer was netjes en ruim, ook de badkamer. Het bed was heel goed. Prettig hotel op loopafstand van station Bijlmer Arena.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2018

    7,5
    Goede douche.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar was tot 0.30 uur open. Kom je van een concert en wil je nog iets drinken, gaat dit al bijna dicht. Personeel hier deed moeilijk on nog iets te drink en te schenken. Toen kwam er wisseling vd wacht en deze dame was wel erg vriendelijk. Verder prima hotel

    Goede douche. Ruim.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2018

    8,3
    Goed en net hotel, koffie en thee op de kamer, comfortabel...
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het water uit de douche was 's ochtends of koud of heel heet. De overnachting is nogal prijzig.

    Goed en net hotel, koffie en thee op de kamer, comfortabel bed en ontbijt was goed.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2018

    10
    Wij hebben het reuze naar onze zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles voldeed aan onze verwachting. Ook het parkeren was goed. voor 20 Euro 24 uur. Dat klinkt veel maar Amsterdam is best prijzig qua parkeren.

    Het ontbijt was goed en best uitgebreid. De service was goed. goede uitleg waar je het best kon opstappen op het openbaar vervoer. Wij hadden een kamer op de 9e verdieping met een geweldig uitzicht.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2018

    8,0
    Een heel prachtige eb comfortabele kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs kan wel nog wat lager zijn, gezien het hotel niet in het centrum van de stad staat.

    Een heel prachtige eb comfortabele kamer. Heel lekker ontbijt, vooral de sinaasappelsap.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 17 november 2018

    7,5
    Locatie is echt top voor een avondje uit op het ArenaPlein.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kauwgomvlekken in de vloerbedekking, zowel op de kamer als op de gangen. Douche veranderd uit zichzelf van koud naar warm. Twee kleine haren op de wand van de douchecabine.

    Locatie is echt top voor een avondje uit op het ArenaPlein. Afas Live, Ziggo Dome en de Johan Cruijff Arena allemaal op loopafstand. Bedden waren ook heerlijk.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2018

    5,0
    Eventueel een verblijf dat voor herhaling vatbaar is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Prima ervaring met menu 'Special Open Lobby' tot... dessert! Meer dan half uur gewacht, bediening moesten we een paar keer 'tot de orde' roepen. Jammer: anticlimax.

    Ontbijt bood een ruime keus. Afruimen tafel ging prima en attent.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2018

    8,8
    Zeer fijn als je na een concert niet naar huis wilt rijden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas maar een stopcontact langs een bed. Verder alleen kleinigheidje met 1 van de 4 liften die er waren. Maar dat werd overigens ook gewoon goed opgepakt. Dus al met al viel het wel mee met opmerkingen over het hotel.

    De badkamer was netjes schoon. Het ontbijt was normaal, maar goed genoeg voor een nacht. De locatie was perfect als je naar de Arena, AFAS Live of net als ons naar de Ziggo Dome gaat. Het bed lag heerlijk. Ook het personeel was vriendelijk. Er werd zelfs gevraagd of wij problemen hadden dat we een kamer kregen op de 14e verdieping. Zo netjes.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2018

    7,5
    Het hotel hebben wij al een paar keer overnachting geboekt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel hebben wij al een paar keer overnachting geboekt en nog steeds naar onze verwachting,dichtbij de Arena,Ziggo Dome en Afas Ljve en goede prijs/kwaliteit.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2018

    7,1
    Prima
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige mensen waren nogal onhygiënisch tijdens het ontbijt. Hier werd door het personeel niks van gezegd. Ook was het bed voor 2 personen aan de kleine kant.

    Prima hotel en locatie. Niet heel bijzonder maar gewoon basic en schoon.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2018

    7,5
    Rustgevend en een goede keus voor mijn doel (overnachting na concert)
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Enige minpunt was de wachttijd in het restaurant van de Holiday Inn locatie. De tijd tussen bestelling en arriveren van maaltijd is te lang. Kwaliteit van het eten was prima en het personeel ook vriendelijk.

    De locatie was prima voor mijn reisdoel. Op loopafstand van het treinstation en van de concertlocatie. Ik zou bij een volgende keer zeker weer kiezen voor dit Hotel. Ontbijt buffet was prima, lekker en zeer ruime keus en vers.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    8,3
    Heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We moesten 20 euro betalen voor parkeren echter de slagboom stond gewoon open dus hadden er zonder betalen ook uit gekund. Of je berekent 20 euro en de boom is dicht of je berekent niks en de boom is open.

    De kamers zijn schoon en netjes. Het ontbijt is uitgebreid en biedt meer dan voldoende keuze. Er is genoeg plek om te zitten en de openingstijden voor het ontbijt zijn ruim. In de bar van het Holliday Inn kan je gezellig drinken en heb je als gast van Holliday Inn ook toegang tot. Dicht bij de trein, metro en tram.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    9,2
    Super om na een geweldig concert tot na middernacht niet met Openbaar Vervoer naar huis te moeten.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    De compleetheid en fraaie brandschone inrichting en het service van het receptiepersoneel die zelfs de moeite namen om van de 2e etage mee te gaan naar de uit/ingang om uit te leggen hoe als 's nachts toegang te krijgen.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2018

    7,5
    Heerlijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De een kon niet met pas/sleutel naar buiten want dan is er geen licht ed voor de ander. Zonder sleutel kan je niet boven komen

    Kamers keurig en ontbijt prima

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2018

    5,0
    Goed bed met goede matrassen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en op de foto's groot. Geen bad wat wel kon maar wij dus toevallig niet. Ontbijt zeer mager en niets bijzonders. Parkeergeld veel te hoog.

    Goed bed met goede matrassen.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2018

    7,5
    ADE 2018
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens het ontbijt werden bestek al weg gehaald terwijl we nog aan het ontbijten waren. Ontbijt medewerkers met smerige kleding.

    Goede klimaatbeheersing in de hotel kamer

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2018

    6,7
    Prima hotel voor 1 overnachting.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Het was erg benauwd/warm ondanks de airco. - de muur bij de wc rolhouder was niet schoon. - shampoo/douchegel fles was leeg. En we hadden zelf niets meegenomen. - tot 2x toe kwam er iemand van het (schoonmaak?) personeel de deur openen terwijl wij aanwezig waren. Om te kijken of de kamer al schoongemaakt kon worden.

    Het was een nette, ruime kamer. Mooie badkamer. Bed lag prima. Ontbijt was ook goed.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    8,8
    Fijn hotel voor een kort verblijf: concert in de Ziggodome.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt viel een beetje tegen ivm prijs-kwaliteit verhouding.

    Fijn hotel voor een kort verblijf: concert in de Ziggodome. Makkelijk te bereiken, fijn bed en schone kamer.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    6,7
    Heel dichtbij de Ziggo Dome.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was behoorlijk warm op de kamer. Jammer genoeg kon er geen raam open om even te luchten. We wilde iets na 15.00 inchecken maar onze kamer was nog niet schoongemaakt. Daarna nog half uur moeten wachten. Best pittige kamerprijs betaald en daar bovenop nog 20,- euro parkeerkosten betaald.

    Heel dichtbij de Ziggo Dome. Na het concert snel in je bedje. Verder prima kamer. Vriendelijk personeel en lekker ontbijtbuffet.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2018

    7,9
    Goede plek bij evenementen.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs, zoals in bijna ieder hotel. Valt hier zeker nog mee.

    Nette kamer. Vriendelijk personeel. Rustig. Mooie plek om te overnachten voor en na een evenement die hier in de buurt is.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2018

    10
    Meedenkend personeel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerst de kamer omdat we een 2 persoonsbed hadden gevraagd omdat we ons 10 jarig huwelijk vierden

    De oplossing en de enorme verrassing op de kamer wat de dame bij de receptie geregeld had toen ze ons verhaal hoorde

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2018

    5,4
    Het hotel was dichtbij de ziggodome.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerkaart betaald bij het inchecken. Tot 5 uur konden we uitrijden. Bij het verlaten van de parkeerplaats pakte de automaat het kaartje niet. Waardoor we weer naar de 2e etage moesten.

    Het hotel was dichtbij de ziggodome.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    7,1
    Handige locatie voor concertbezoek.
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is erg klein, nauwelijks ruimte voor een koffer. Er stond maar 1 stoel in 2-persoonskamet.

    Handige locatie voor concertbezoek. Goede bedden en en heerlijke douche. Prima ontbijt

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    7,5
    Uitstekend voor ziggodome. Eten in aangrenzende Holiday Inn resto niet aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het 'all day eat'-restaurant in Holiday Inn, naast Expresshotel, was op z'n zachtst gezegd bedroevend. Het duurde een hele tijd voor er iemand bij ons kwam. Het viel ons op dat wij niet de enigen waren die een lange wachttijd hadden voor er überhaupt een kaart werd gebracht. Na bestelling van drank kregen we een heel beperkte kaart met telkens een 3-tal keuzes voor voor/hoofdgerecht en dessert. We zien dat anderen na ons een andere uitgebreidere kaart krijgen. Wanneer we daarom vragen, krijgen we een ontwijkend antwoord dat die nu eigenlijk niet beschikbaar is omdat het te druk is het restaurant. Raar dat de ene ober die dan wel geeft en de andere een duurdere (zoals de onze). Opvallend ook dat er dan 4 personen in de zaal zijn voor ca 60 gasten, lijkt me toch doenbaar maar verder dan veel nutteloos geren leek het niet te komen. Na ruim 45 min hadden wij enkel drank en was er nog niks opgenomen. Toen onze drankjes op waren, afgerekend en weggegaan. Wij waren trouwens niet de enigen die dit deden. In de tijd dat wij er zaten, waren zo nog 2 tafels weggegaan. Misschien was er niet genoeg personeel in de keuken maar dit zijn allemaal zaken die op te lossen zijn.

    Nette kamers, 's nachts geen lawaai. Ontbijt in orde.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    7,1
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was vergeten om te melden dat het licht pas aan ging wanneer de sleutelkaart in het slot zat dus daar moesten we zelf achterkomen. Eitjes bij het buffet waren koud. Schoonmaak niet goed genoeg; ik kreeg een enorme hooikoortsaanval toen ik op bed ging liggen.

    Fijn personeel. Heel viendelijk en behulpzaam. Hotel lekker dicht bij AFAS. Ontbijt was prima, werd goed aangevuld. Lift is snel. Fijn dat het hotel een wat mileubewustere richting op wil

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    7,1
    Goed maar duur
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs erg hoog voor de kwaliteit van de kamer. Het blijft een basic kamer ondanks de locatie.

    Nette basic kamer op een goede locatie. Vriendelijk personeel bij de receptie.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    10
    Uitstekend en goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Eigenlijk niets.

    Het ontbijt was prima. Wij hebben genoten van ons verblijf in het hotel. Ook de accommodatie was prima in orde. En het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Wij zouden dit hotel zeker aanbevelen bij onze vrienden.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    8,3
    prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dat ik 25 euro moest betalen aan parkeerkosten viel mij erg tegen. Dat kan of beter vermeld worden of inbegrepen worden in de prijs.

    Mooie kamer, goede fitness faciliteit en lekker ontbijt.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    7,1
    Overall goed verblijf gehad
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel wel mee. Graag had ik gewoon bruin brood willen zien i.p.v. stokbrood of croissant. De kamer was prima in orde, alsook de badkamer; gewoon jammer dat het vuilbakje er zo gehavend bijstond en de inhoud van de zeepdispenser niet in de dispenser zat.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    10
    Uitstekend hotel op loopafstand van Ziggo dome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -

    locatie vlakbij Ziggo dome en vriendelijk personeel, mooie kamer. Uitstekend bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. Je loopt zo naar het Ziggo dome en de metro is vlakbij als je naar het centrum wil.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    8,8
    uitstekend zakelijk getint hotel met goede bedden, stilte, een goede douche en lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    de bar in het hotel is zeer ongezellig - vooral niet gebruiken

    Goede bedden en stilte, heel goede douche, uitgebreid ontbijt (enkel de sojamelk ontbrak); vriendelijk personeel; natuurlijk niet echt goedkoop (+ de kost van de metro heen en terug naar het centrum komt er ook nog bij)

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    7,5
    prima
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    prijs voor het parkeren

    het hotel zat op loopafstand van de Arena, Ziggo Dome en meubelboulevard. ontbijt eenvoudig maar prima. receptie medewerkers waren ook vriendelijk

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    6,3
    Ontbijt redelijk
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vieze dekjes op ons bed. De boeking was totaal mis gegaan via Booking.com. Er stond niets geregistreerd over onze boeking. Het duurde erg lang eer het in orde gemaakt kon worden. Betaal bij 200 euro en dat dit. Dit viel mij tegen.

    Ontbijt redelijk

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    8,8
    kamer was prima met lekkere bedden.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    per bed lagen 2 hoofdkussens die beide vrij dik en stevig waren. Liever had ik 1 stevige en 1 zachtere gehad. Het is net wat je voorkeur is maar zodoende zou je kunnen kiezen.

    kamer was prima met lekkere bedden. Ontbijt niet overdreven luxe maar gewoon prima. Heel aardig personeel en snelle in- en uitcheck

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    4,6
    Redelijk schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1. De ramen konden niet als kantelkiep open, wat ernstig benauwend was. 2. Er was een hotelalarm, iedereen de kamers uit, waarom en wat de actuele status was -dat is niet gecommuniceerd. Alleen het hotelalarm ging af en iedereen naar buiten. Dat was een ernstig beangstigende ervaring.

    Redelijk schoon. Goede locatie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    9,6
    Zeer goed hotel in prijs en kwaliteit
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was uitgebreid en er was meer dan genoeg keuze. Vriendelijk personeel . Ik ben in het bezit van een invalideparkeerkaart en stond op het terrein geparkeerd bij de gereserveerde invalideplaats. De kosten van € 20 hoefde ik niet te betalen. Klasse. De kamers waren netjes en schoon

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,6
    Prettig verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinere kaart in het weekend, dat vond ik wel jammer.

    Heb een heerlijk verblijf gehad met mijn dochter, personeel heel behulpzaam en lekker rust gehad met haar. Het restaurant ook zeer netjes en het ontbijt ook keurig, ruime keuze.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    5,8
    Redelijk prima
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren Geen bad

    Goed ontbijt Parkeren wel duur Aangezien ik dacht dat het erbij in zat En dacht een bad in de kamer te hebben Wat helaas niet zo was

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,5
    kort en leuke mensen ontmoet verder geen
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant voor het ontbijt heeft een sobere uitstraling en savonds was de bar dicht. dat was een minpunt.

    Locatie en netheid van de kamer. ik was daar voor een seminar in de Ziggo dome. Het personeel is netjes en goed tegen in de omgang.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,9
    Prijs kwaliteit is top. Als we naar Amsterdam komen met de auto zullen we weer bij jullie reserveren
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs parkeren op deze locatie. € 12,50 is voldoende.

    Prijs kwaliteits verhouding TOP Ontbijt was prima! Verrassend, dat dit in de prijs was verrekend. Ook de parkeer mogelijkheid voor Amsterdam was aangenaam. Alleen vond ik dan op deze locatie een prijs van € 20 voor een dag wat aan de hoge kant. Jammer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    7,5
    Personeel top, kwaliteit gemiddeld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kwaliteit van het ontbijt en de algehele uitstraling doet ietwat goedkoop aan. Onder onze bedden veel smerigheid.(was m'n armband kwijt)

    De locatie en het personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,1
    Ligging vh hotel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer vr die prijs. Brandalarm midden vd nacht. Na uur werkten liften nog steeds niet maar er kwam geen info. Met veel tegenzin aan de klim naar 12e verdieping aangevat. Er was alarm afgegaan nadat in verschillende kamers mensen aan het "roken" waren.

    Ligging vh hotel. Uiterst vriendelijke en behulpzame receptionist. Mooi hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,3
    Vriendelijk en behulpzaam personeel, propere kamers, lekker...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Om 1u30 's nachts brandalarm, gelukkig zonder reden. Hoewel dit totaal niet de fout van het hotel is, vonden we het wel jammer dat er totaal geen extraatje aan de klanten werd toegekend. Te meer omdat we niet alleen 11 verdiepingen naar beneden moesten met de trap (logisch tijdens evacuatie); maar na een half uur bleken de liften niet meer te willen opstarten en we dus om 2u 's nachts ook nog eens deze 11 verdiepingen met de trap terug moesten doen...

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, propere kamers, lekker gegeten. Centrum Amsterdam perfect bereikbaar met de metro, op wandelafstand van het hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    6,7
    Groot complex aan de rand van Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer groot complex. Erg onpersoonlijk. Ontbijt was erg druk. Brandalarm ging om 1.30 u in de nacht af. Iedereen moest evacueren via de trap. Het gebouw telt 17 verdiepingen. Achteraf bleek het om een vergissing te gaan. Er werd erg weinig info gegeven waardoor we een slechte nachtrust hadden.

    Dicht bij Ziggo Dome en Arena. Parkeergelegenheid.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    8,3
    Genieten geblazen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime douche en fijn bed. We kregen de keuze uit harde of zachte hoofdkussens en we mochten altijd om meer kussens of dekens vragen, wat erg fijn was.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,5
    Confortabel verblijf met goede bereikbaarheid van Schiphol en Amsterdam-Centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was prima, maar dekbed te small. Voorkeur voor Grandlit was niet gehonnoreerd.

    Uitstekend bereikbaar vanUit Schiphol. Uitstekende bereikbaarheid van Amsterdam. Goede parkeervoorziening en 24/7 receptie

    Verbleven in augustus 2018

Resultaat 1 – 75

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: