Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Van der Valk Hotel Akersloot / A9 ALKMAAR 4-sterren

Geesterweg 1a, 1921 NV Akersloot, Nederland

#1 van de 1 hotels in Akersloot

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1147 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,7
    Prima verblijf met prachtig weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden aangegeven dat er rotzooi buiten stond en dat de douche een schoonmaakbeurt kon hebben(in de douche zat na mijn mening oude bloedvlekken) De douche is gepoetst maar er zaten nog vlekken en de rotzooi buiten was gehalveerd ,er stonden twee zakken en nadat men er geweest was stond aan de andere kant van de stoelen nog een zak en die is tijdens ons verblijf blijven staan.

    Jullie zijn de afspraken nagekomen en jullie Hotel is prima gelegen en een prachtig zwembad

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    3,3
    Nog nooit hebben wij zo'n slechte ervaring gehad in een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Nog nooit hebben wij zo'n slechte ervaring gehad in een Van Der Valk hotel. Het personeel was super onvriendelijk, chaggerijnig en begroet geen enkele gast in het hotel. Ook lopen er overal honden (aan de lijn) zelf met het ontbijt! Ons bed was niet eens opgemaakt en nadat het was opgemaakt kregen we op een tweepersoons bed 2 losse!! 1 persoons dekens. Hier keren wij echt niet meer naar terug!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    9,6
    Alles, de kamer, se wellness, de service wij komem graan nog...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets het was fantastisch, enige aandachtspuntje is de muizen in de bar. De ober gaf aan dat door het weer kwam.

    Alles, de kamer, se wellness, de service wij komem graan nog een keer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    9,2
    fantastisch, volgend jaar weer !
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    toevallig was er een regenpijp kapot op ons balkon waardoor het behoorlijk nat werd, maar dat mocht de pret niet drukken

    Goed ontbijt en mooie grote schone kamers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,3
    goede lokatie; goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeer goed ontbijt, goed georganiseerd (zeker gezien het aantal mensen dat aldaar verbleef) vriendelijk personeel goede lunch na aankomst ruime parkeermogelijkheden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,2
    Kijkt U bij wat beviel mij het meest,meer lovende woorden heb ik niet!
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Door de enorme grootte van het hotel, moet er op de kleine dingen gelet blijven worden, de bureau stoel stond bij aankomst buiten, De asbak tot aan de nek toe vol met peuken,en de handdoeken worden te vaak gewisseld,ook al legde we de handdoeken niet in het bad

    Ik kan elke keer weer alles opnoemen, maar van de Valk Hotel steekt met kop, en schouders, boven elke hotel kette in deze catagorie uit,het is elke keer weer een feest voor ons om in Uw hotel te mogen Logeren,een goed ontbijt,een uitstekende keuken personeel waar je zelf vrolijk van word of je wilt of niet en tot slot keurig nette kamers .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    5,8
    Heel hoge verwachtingen, die absoluut niet volledig uitkwamen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst / aanmelden bij de receptie en de ontvangst na terugkomst op zaterdagavond. Gewoon schofterig om twee gasten niet op te merken, laat staan even aan te spreken, maar klakkeloos voorbij te lopen!

    Het ontbijt was heerlijk. Sommige personeelsleden waren niet vriendelijk of zagen ons letterlijk niet zitten!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,9
    Het nodigt uit voor een herhaling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De buitentemperatuur had duidelijk invloed op binnen; de gangen waren aan de warme kant; het zwembad was niet prettig om te gebruiken, veel te warme lucht/water!!! De kamerventilatie is onvoldoende regelbaar, de laagste stand gaf heel snel veel koude lucht. Gezien de kamerprijs( de luxe kamer)was de schoonmaak goed maar de opmaak van de bedden liet erg veel te wensen over( de lakens werden niet strak getrokken)

    Het ontbijt was qua aanbod bijzonder voldoende; als je flink eet is lunchen op dezelfde dag nauwelijks nog nodig!! De benadering en hulp van het personeel, zowel aan de balie als in de bediening was zeer goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    6,7
    Teleurstellend qua service
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had gevraagd om een rustige kamer wegens verblijf voor mijn werk. Volgens de receptie hadden ze me deze gegeven aan de achterkant van het hotel. Dit bleek de zijkant van het hotel te zijn. Maar naast overlast van het verkeer op de A9 en verdwaalde vliegtuigen had ik bovendien een gezin met kleine kinderen boven mij die tot 1 uur ’s nachts liepen te stampen en de jacuzzi gebruikten wat je heel goed hoorde. Oordopjes hadden ze niet bij de receptie en toen ik nog een drankje wilde nemen in de bar omdat die volgens de informatie over het hotel open was tot 01:00 weigerden ze me te serveren omdat ze net alles hadden opgeruimd....... Tot slot bleek er alvast 150% van de kamerprijs van mijn creditcard te zijn “gereserveerd” zonder mij hierover te informeren. Er werd gezegd dat dat ik de kamer vooraf moest betalen en daarbij werd de prijs van de kamer genoemd..... Wat volgens mij normaal een goed hotel zou moeten zijn bleek een enorme teleurstelling!

    Mooi ingerichte kamer, sfeervol hotel en restaurant.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    8,3
    Een typisch vd Valk hotel, goed gelegen, dat de "massa" aanspreeekt
    • Stel
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is net een fabriek, lange loopafstanden tussen kamer en ontbijtzaal

    Prima kamer en badkamer, goede bedden,uitgebreid ontbijt , vriendelijke bediening

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,1
    Handig en gemakkelijke uitvalsbasis voor stranden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Logistiek is deze lokatie een ramp. De Kaagbaan van Schiphol is er niks bij. Kruip door, sluip door om je kamer te bereiken. Kan echt niet

    ontbijt was ruim en voor 13,50 goed geprijsd

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,9
    rond 2200 uur ging het alarm af - dit bleek loos alarm te...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    rond 2200 uur ging het alarm af - dit bleek loos alarm te zijn. Is toch heel vervelend !!

    rond 2200 uur ging het alarm af - dit bleek loos alarm te zijn. Is toch heel vervelend !!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    10
    Aangenaam verblijf, geen opmerkingen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was naar wens, we hadden niets tekort. Ruime kamer en badkamer. Zeer uitgebreid ontbijt. Het zwembad was een pluspunt. Goed bed, geluidsdichte kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    9,2
    Heerlijk en wij komen graag een keer terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het ontbijt is super, de kamer en de badkamer zijn prima. Wij hebben een e bike gehuurd bij het hotel en hebben een prachtige route gefietst door de duinen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,8
    zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bedienend personeel. Moesten soms wat lang wachten. Hadden 1 keer zelf onze bestelling niet doorgegeven en liegen dan dat het aan de drukte lag en dat de bestellingen door elkaar waren gehaald in plaats van gewoon de waarheid te vertellen. Kaartje (deurhanger) voor reparaties aan deur gehangen en deze was gewoon op de kamer teruggelegd en de reparaties waren niet uitgevoerd. Personeel van de receptie (ontvangst) waren wel zeer vriendelijk en correct

    kamers waren goed en werden schoon en netjes gehouden; bedden sliepen geweldig; ontbijt was geweldig; zwembad en wellnes waren uitstekend

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    10
    Alles er op en er aan, top weekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer deluxe gehad, prachtige kamer met heerlijk bad. Mooi schoon en fris interieur. Ligging perfect vlakbij zee. Erg vriendelijk personeel. Aanrader !!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,9
    mooie kamers en super ontbijt.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden een 3 gangen diner bij besteld , toen we wouden betalen moesten we eerst een code opzoeken op de telefoon om de afgesproken prijs te krijgen. niet klant vriendelijk

    mooie kamers en super ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    9,6
    Supermooie kamer, hadden 2 kamers (1 gewone en een prachtige...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige nadeel dat ik kan verzinnen is dat het een groot hotel was en dat daardoor de afstanden ook groter worden (naar t ontbijt, zwembad, etc..)

    Supermooie kamer, hadden 2 kamers (1 gewone en een prachtige familiekamer), beide goede bedden, goede douches en lekker schoon!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,1
    Geweldig ontbijt maar tegenvallend zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de badkamer waren haren te vinden en tussen de matrassen lag het visitekaartje van een vorige gast. Ook vonden wij het erg jammer dat het zwembad zoveel gebruikt werd voor zwemlessen, waardoor we er geen gebruik van konden maken. Dan deel je namelijk het zwembad met de zwemles en dat werkt niet echt ontspannend... Wij hadden het hotel erop geselecteerd dus dat was een tegenvaller.

    Het ontbijt was geweldig! Alles wat je maar kunt bedenken en het geld zeker waard. Daarnaast hadden wij onverwachts een bubbelbad op de kamer, erg leuk. Fitness was goed in orde.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,1
    Heerlijk!!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel, massaal, zakelijk personeel, locatie ligt aan fietspunt 54/55. Heerlijk groot zonnig terras, t is geen klein knus familiehotel, van Familie vander Valk. Prima!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,2
    Heel mooie hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond dat personeel veel te jong en onervaren was, bijna kinderen en zonder begeleiding van volwassenen. Ze proberen natuurlijk om hun best te doen maar ik had het gevoel dat het een hotelschool was aan het oefenen. Op mij. Ik vond dat service niveau redelijk laag was. Bijvoorbeeld lunchen is het niet gelukt want we waren aan het wachten 20 minuten en niemand heeft ons gemerkt. Dus we gingen weg naar een andere plek te zoeken waar we konden eten.

    Heel mooie hotel. Ruime kamer, heel grote badkamer met regendouche en jacuzi bad. Alles schoon en mooi. Er is redelijk grote zwembad, met saina en stoomcabine, kleine fitnessruimte. Goede ontbijt, redelijk goed internet.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    9,6
    zeer ruime kamer en badkamer.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine bemerking: druk aan het ontbijt. een klein ongemak want het ontbijt was wel lekker en voldoende bevoorrading.

    zeer ruime kamer en badkamer. zeer verzorgd en goeie bedden! Lekker ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    3,3
    Erg jammer was een tegenvaller en niet wat ik van andere hotels van van der valk gewend ben
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De spa is niet voor hotelgasten maar voor de lokale zwemschool. Op de website spreekt men van een zwembad en spa voor hotel gasten. Helaas ligt het zwembad vol met kleine kinderen die zwemles krijgen en hun ouders achter glas die daar naar kijken. Dezelfde ouders kijken ook richting van de spa wat het lekker ontspannen niet ten goede komt. Er waren kluisjes volgens de website maar die werkten niet en de kleedkamers lagen vol met kleding.

    De kamer was netjes en redelijk nieuw

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,1
    prima, vogende keer kamer dichter bij receptie, mijn man loopt slecht. verder goed verbljf gehad.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer achterin 2 hele lange gangen zonder lift in de buurt.

    we waren met kleinzoon van rim een jaar en kinderbedje en kinderstoel in restaurant prima. Ook maakten ze een potje eten voor de kleine warm. prima personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,3
    Heel leuk en goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige dat me tegenviel was de vloerbedekking in de kamer. Tapijt vind ik niet zo hygiënisch. Voor de rest alles prima!

    Het ontbijt was fantastisch! De kamer was heel rustig, het personeel echt heel goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    7,9
    Jammer dat ze enkel roomservice ontbijt in de suites bieden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat ze enkel roomservice ontbijt in de suites bieden. Ik had graag, tegen een kleine vergoeding (zoals in andere hotels), het ontbijt in de kamer willen hebben. En de welness was stuk maar hier is niks over verteld tijdens het inchecken. Verder prima hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,6
    Ontspannend en comfortabel.
    • Stel
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De fitness ruimte en het zwembad waren erg ontspannend. Het eten in het restaurant was heerlijk. In de avond kan je prima tijd spenderen aan de hotelbar.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,9
    Mooi groot hotel met veel faciliteiten, direct gelegen aan de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    We hadden een kamer met uitzicht op het binnenplein. De afzuiging van het restaurant/hotel maakt veel lawaai. Is hinderlijk als je in de zomer 's-nachts het raam open hebt staan.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid met vers gebakken broodjes en omelet. De ontbijt zaal was verzorgd ingericht. Er was ruime parkeergelegenheid. Het hotel ligt vlak aan de snelweg en is makkelijk te bereiken en een goede uitvalsbasis om de omgeving te belijken. De kamers waren ruim.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,9
    Een ontspannen weekendje weg op een goede locatie met uitvalswegen naar de stad en het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen koud dompelbad of koude douche gevonden in het wellness gedeelte. Na een stoomkabine of sauna is dit wel belangrijk en zeer wenselijk. Beide nachten even last gehad van harde muziek verderop in het hotel.

    Heerlijk ruim bed. Mooie badkamer en grote schone kamers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    FANTASTISCH!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets niets niets

    Er was werkelijk niets waarvan wij zouden kunnen zeggen..dat was niks! Geweldig eten, zeer goed opgeleid personeel! En superschoon allemaal! Maar wij zijn alleen vd Valkers, alles anders valt altijd tegen! Zeg maar verschil tussen alle goedkope vliegaanbieders en KLM 👍👏👏

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,3
    Goed bed , grote kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ze me omboekte omdat ik een klein Ho dje bij me had. Moest ik extra betalen voor het overboeken. Dat heb ik tegen geprotesteerd .

    Goed bed , grote kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    We hebben genoten van het lekkere eten ,goed bed om te slapen en heel rustig s’avonds.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons is er echt niets tegengevallen.

    Het ontbijt was zeer verzorgd met een grote diversiteit van Voeding.Voor mij en mijn partner was het top. Lekkere verse fruitsalade en platte kaas bosvruchten was top.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,8
    Aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    werd enigzins benauwd op kamer. Airco is oplossing, maar moest na enige tijd weer uit worden gezet. Goed om te doen, maar moe(s)t airco blijven aanpassen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    een prima hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    een matje voor in de douche zou wel gemakkelijk zijn,het kan wel glad zijn.

    het ontbijt was uitstekend en het personeel was zeer behulpzaam. het avondeten was zeer goed . ons hondje mocht overal mee en dat was prima. de kamers waren zeer ruim en prima onderhouden.een dikke pluim voor het hotelpersoneel. hier komen we zekers nog terug.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    9,2
    Heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Daar kunnen ze in het hotel niks aan doen maar je hoort wel veel de vliegtuigen. Ikzelf vond het niet vervelend, maar als je er niet tegen kunt...

    Heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    9,2
    Als tussenstop of overnachting zeer geschikt
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst was het erg druk, restaurant zat goed vol. Dus onze tafelreservering bleek achteraf zeer handig. In de badkamer konden we de (boven)buren horen door de ventilatiebuis. En het vliegverkeer gaf me wat weinig slaaprust. Om de 5 minuten hoor je er eentje. Zijn we niet gewend als noorderlingen.

    Mooie entree, luxe inrichting. Zeer ruime kamer met een mooi modern interieur. Heerlijk gegeten en er werd ook goed meegedacht met de gluten- en lactosevrije dieet van mijn vriendin. Het bubbelbad was heerlijk en ook bij het ontbijt ontbrak het aan niks, er lag genoeg.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,9
    Het was goed!
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanaf de receptie een wereldreis moeten maken naar de kamer zonder duidelijke verwijzingen naar de kamer toe

    Ruime kamers en alle fsciliteiten aanwezig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    4,6
    De Locatie is prima luxe ziet er goed uit
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 6 nachten

    De telefoon op de kamer werkt niet Ook naar herhaald vragen is dat niet opgelost . Als argument werd verwezen naar andere kamer in plaatst van een andere kamer aan te bieden . Je moet bereikbaar zijn in geval er medische wat mis is De verlichting in de kamer werkt niet volledig waardoor werken op de kamer met schaarste licht in avond moeilijk ging

    De Locatie is prima luxe ziet er goed uit

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,1
    Slecht geslapen , mooie kamer
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden schuiven continu uit elkaar heel iritant met slapen en ligt echt niet fijn , matrassen waren ook minder ik heb slecht geslapen helaas..

    Bad balkon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,3
    Mooi luxe hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Balkon is niet afgeschermd dus je zit direct naast je buren. En jammer dat er zwemlessen waren in het weekend, waardoor de helft van het zwembad niet beschikbaar was en je tussen het kindergeschreeuw zit. Ook zitten alle ouders je aan te staren vanachter het raam en het duurt 30 min om de sauna op warmte te brengen. Dus als je de eerste bent in de sauna dan moet je een half uur wachten voordat hij warm is.

    Ontbijt is top, de kamer was geweldig, ruime badkamer met stortdouche en groot XL bad. Wellness was ook super, groot verwarmd zwembad, (kleine) sauna en stoomcabine.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,5
    Zeker een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als tip meer controle op schoonmaak wij hadden aanslag op de spiegel en stof op moeilijk zichtbare plaatsen.

    Het ontbijt is zeer uitgebreid, en het diner was voortreffelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,8
    Gemoderniseerd hotel met mooi zwembad en luxe kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen

    Mooi gemoderniseerde kamers met een uitgebreid ontbijtbuffet. De douche in de kamer is heerlijk en van de snelweg hoor je weinig tot niets. Het zwembad met kleine sauna en stoombad zijn erg mooi en modern

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,9
    Al met al hebben we een erg fijn verblijf gehad in het hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - Het was 's nachts erg warm op de slaapkamer, we misten de climate control. - Toen we aan het eind van de middag terug kwamen bij het hotel was er absoluut geen parkeergelegenheid voor onze auto. De parkeerplaats stond volledig vol rondom het hele hotel. - Half voor de deur van 1 van onze hotelkamers stond een etenswagen met vuile vaat van s' morgens een ontbijt en 's avonds een diner (met resten eten en afgekloven botten, etc) Deze twee maaltijden hebben er elk een halve dag gestaan en dat rook onaangenaam en zag er onsmakelijk uit. Het diner afval heeft er de hele avond en nacht gestaan.

    De bedden, badkamer, het ontbijt en de gezellige lounche ruimte waar je 's avonds nog even kunt borrelen bevielen ons goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,3
    prima,kom volgend jaar weer.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan niet vertellen wat tegenviel,alleen de vloerbedekking mag eens vernieuwd worden in de gangen waar de kamers zijn.

    De kamer is mooi en de badkamer geweldig. Het ontbijt is super,die er niet van kan genieten is niks gewend.wat betrefd het personeel vriendelijk en behulpzaam. We zijn vorig jaar ook geweest, dit doen wij om op familie bezoek te gaan. Een goede locatie om te logeren.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    7,5
    De hygiëne, deur naar balkon was heel smerig aan de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne, deur naar balkon was heel smerig aan de binnenkant, schoonmakers maken dit njet schoon, omdat de vitrage en de gordijnen voor het zicht van de deur hangen. Stof op het hoofdboard van het bed en de landkaart op onze kamer zaten ook allemaal vlekken en vingervegen op

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    10
    Een uitstekende accomodatie .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen minpunten kunnen vinden

    Dit hadden we niet verwacht van een Van der Valk Hotels , super kamers en buffet diner en ontbijt waren hier super , mooie restaurant en ontbijt zaal , ruime parkeer gelegenheid en makkelijk bereikbaar via de auto weg. een accommodatie om langer te verblijven

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    6,7
    Prima kamer en badkamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was erg ver van de receptie/ingang/restaurant, kruipspoor/sluipdoor met tussentrappen, erg onhandig met veel bagage.

    Prima kamer en badkamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,1
    Prima hotel voor zakelijk gebruik.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze hadden last van muizen. Niet echt prettig.

    Nette kamer. Prima badkamer. +ik heb meerdere dagen hier overnacht en twee verschillende kamers gehad. Beide kamers hadden een balkon. Helemaal top.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,1
    Prima hotel voor zakelijke doeleinden.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de bar hadden ze last van muizen. Niet echt prettig. Continue muizen die rondlopen.

    Nette kamer. Ruim en goed bed. Badkamer oké straal douche matig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    8,8
    Uitstekend hotel voor de zakelijke reiziger
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het diner viel qua smaak tegen (voorgerecht: proeverij Akkersloot, hoofdgerecht: ossenhaas spies), daar had ik meer van verwacht. Er zijn Van der Valk hotels waar het eten veel lekkerder is.

    Zoals bekend bij Van der Valk hebben ze mooie ruime kamers. De badkamer is modern, heel netjes en heeft een bubbelbad. Heerlijk na een dag werken. De kamers zijn niet gehorig en er is geen geluidsoverlast van de naastgelegen snelweg. Ze hebben een gezellige bar om nog even een drankje te drinken. Het hotel is in zijn geheel netjes en schoon.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    6,7
    Prima ruime badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schoonmaak van de kamer kan stuk beter Cafe/bar kan beter, personeel kijkt rond maar zien niks

    Prima ruime badkamer Hotel bevindt zich op een prima locatie Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,9
    Omdat we voortaan alleen nog voor van der Valk zullen kiezen.
    • Stel
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Iets langer uitslapen. Vooral na onze bruiloft. Iedereen aan het ontbijt, wilde nog wel even uitslapen. Verder was alles goed geregeld. Maar dat was in Emmen.

    Alles goed ervaren.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    5,4
    Van der Valk blijf ondanks alles de appelmoes met de kers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je houd van massaal,robotpersoneel,drukte,minder kwaliteit van ingrediënten wat voedsel betreft, zwembad niet ter beschikking wanner jij wilt ivm constante zwemles van de jeugd, als je alleen wilt slapen in bed ( bedden schuiven direct van elkaat)en je wilt teveel betalen dan moet je reserveren.

    De ruime kamer en badkamer. Wat de kok weet te breiken ondanks de kwaliteiten van ingredienten is goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    9,2
    Was wel goed maar kon wat afstand naar.... beter
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    veel te ver van ..........

    Kamers prima , maar veel te ver van de receptie en restaurant. lange gangen , een eind lopen vooral als je wat moeilijk lopen kunt. Goed Restaurant. Goed ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    8,8
    Veel beter dan verwacht.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tissues op de badkamer, kartonnen bekers, geen glazen van glas. Past niet bij de luxe uitstraling, wel bij de prijs 🙂

    Moderne kamer, super badkamer, prima ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    8,8
    Comfortabel en naar verwachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Amper NL zenders op de tv en kussens waren erg klonterig.

    Badkamer was zeer mooi! Foto’s van de kamer die op de site staan komen ook overeen met de werkelijkheid.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,5
    Een prettige plaats voor een onbijtje na een grandioos familie evenment op zaterdagavond!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer een beetje ver! Slechte verlichting op de donkerbruine trappen! en 1 dingentje; housekeeping had het afvalemmertje op de badkamer vergeten te legen, vergissen is menselijk maar wat zijn ze nog meer vergeten? en in de rij staan voor je ontbijt-eitje! hmmm liever niet!

    Goed ontbijt! mooie kamer! vriendelijke personeel! prettige ontvangst! GROOT restaurant!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    8,3
    Heerlijk uitgebreid ontbijt en prachtige grote kamer met bad...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De onpersoonlijkheid en onvriendelijkheid bij het uitboeken. Dit is een leerpunt, om ook vertrekkende gasten netjes te behandelen !

    Heerlijk uitgebreid ontbijt en prachtige grote kamer met bad en douche.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,9
    Leuk om met de familie te vertoeven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Barpersoneel wat ongeorganiseerd. Soms lang wachten.

    Ontbijt en kamers netjes/perfect. Receptiepersoneel ook kundig..en ontspannen Fijne sfeer en mooi hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    10
    Uitstekend hotel voor de rokende zakenreiziger.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Enorme afstand van receptie naar kamer via 2 liften en lange gangen. Aanvulling van buffet (roerei / spek): ik heb de laatste restjes genomen.

    Zeer comfortable rooksalon. Goede WiFi op alle plekken. Gastvrij hotel ingericht op de zakenreiziger.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    8,8
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er nog steeds tapijt op de vloeren ligt (allergisch voor stof) en geen Nespresso apparaat in de kamer aanwezig is.

    Uitstekende ruime kamer en badkamer! Lekker 2 persoons bed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    10
    Perfecte accommodatie
    • Stel
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Akersloot heeft altijd mooie en schone kamers en suites. Wij hebben nog nooit chagrijnig personeel meegemaakt. Het diner was, zoals altijd, perfect en het zitje in de bar, voor 12 man, was prima geregeld.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,8
    Voor de rest was het goed.
    • Groep
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat er tegenviel. Wij zaterdagmorgen na ontbijt bij onze kamer aankwamen. De deur niet openging. Naar receptie kaartje opnieuw geactiveerd en nog niet werkte. Wederom naar receptie antwoord : wat vervelend. Er werd iemand van technicedienst gewaarschuwd. Hebben we ruim 1 uur op de gang staan wachten voordat er iemand kwam. s, Avonds, na een dag weg, deur gaat weer niet open. Na het diner konden we eindelijk weer naar kamer waar we de bedden en badkamer aantroffen zoals wij ze hadden verlaten. Dus geen bedden opgemaakt. Dan heb je het wel een beetje gehad met de gastvrijheid in Akersloot.

    De keuze bij het ontbijt was heel goed. Het diner was goed. Ook de kamer was in orde.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De routing in het ontbijtbuffet is zeer onlogisch. Voor de koffie moet je weer tegen de stroom in buiten de eetzaal zijn en overal staat wat. Verder was er een verbouwing gaande wat de ruimte beperkte en je eigenlijk in de lobby moest eten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,1
    Gidd
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte tussen de tafels. Geen ruimte om je tafel te verlaten zonder je achterbuurman te vragen of je er weg mag

    Zoals altijd een pluim voor van der Valk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    Een goed onderkomen voor het verblijf van een nacht.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Met name voor onze enigszins natte jassen konden we maar met moeite een geschikte plek vinden. Dit had heel eenvoudig opgelost kunnen worden door een paar ophanghaken (kapstok) in de gang aan te brengen.

    De kamer (nummer 162) : heerlijke bedden. Alleen was de kamer niet op temperatuur of zeg maar koud toen we er aankwamen; maar na een telefoontje hebben ze het goed weten op te lossen. Voorts wordt een lekker warm bad door ons zeer op prijs gesteld.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    9,2
    Alles naar uw wens maak omgeving !!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het kartonnen bekertje naast de koffie- en thee faciliteiten stoorden me. Het plastiek bekertje in de badkamer (vreemd : nadat ik het liet vallen was het zelfs gebarsten). Ik hou wel meer van porselein en glas.

    Kamer heeft een zeer strakke hyper moderne look. Het ontbijt was van een zeldzaam hoog niveau; hier merk je duidelijk dat men alles wat voor verbetering vatbaar was verbeterd werd. Zwembad en aankleding van de ruimte is zéér mooi.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    5,8
    heel veel mensen, erg druk
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een onrustige nacht met veel geren en gepraat op de gang. Regelmatig ook veel gebons/ geslaan op een raam in de buurt.

    Kamer was ruim met een goed bed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    5,8
    Goede bereikbaarheid, prima parkeren, mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv was niet aangesloten, make-spiegel badkamer was kapot, schoonmaak laat te wensen over, schimmel in de badkamer

    Goede bereikbaarheid, prima parkeren, mooie kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    6,7
    Ik had een standaard kamer geboekt omdat deze niet...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was vies en het bubbelbad deed het niet een enorme tegenvaller als je daarvoor de kamer hebt geboekt

    Ik had een standaard kamer geboekt omdat deze niet beschikbaar was kreeg ik een upgrade naar een diamond room goeie service

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,5
    Warme kamer schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige mensen achter de receptie zijn niet aardig vooral vrouwen niet,niet behulpzaam koud en zakelijk best arrogant ook bij schiphol ook al

    Warme kamer schoon

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    5,4
    Hoge kosten voor budgetkwaliteit.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was erg afgeleefd, smerige vlekken op oa. gordijnen en vloer, badkamer lag nog een gebruikt roerstaafje van de vorige gast. Ontbijt was niet smakelijk (raar smakende scrambled eggs, pistoletjes leken niet lang genoeg gebakken) en zeer duur voor wat het was.

    Bed lag erg goed, kamer was goed rolstoeltoegankelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    6,7
    Ontbijt, sauna en fitness.
    • Groep
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had lekkage. Water kwam door plafond. Moesten het maar even oplossen met handdoeken. Ergste was nog dat het bekend was maar er is niets mee gedaan. Wel mensen in plaatsen.

    Ontbijt, sauna en fitness.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    6,3
    Praktisch.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn gehorig omdat er een grote raampartij en balkondeur is, die m.i. beter geïsoleerd zouden kunnen worden. Ook geluiden vanaf de gang zijn goed hoorbaar. De buren kunnen vanaf hun balkon zo doorlopen naar ons balkon. Het is een doorlopende galerij dus weinig privacy. De hangkast is te smal. Wij misten haken in de kamer om bijvoorbeeld een (natte jas) op te hangen. Het hotel is erg groot. Nadeel: wij moesten een enorm eind lopen om bij onze kamer resp. bij het restaurant te komen. Ook doet het personeel weinig moeite om de gasten persoonlijk te benaderen. Hierdoor heeft het hotel een anonieme sfeer.

    Deluxe kamer was erg ruim. Schoon. Grote ramen, balkon. Moderne zeer ruime badkamer. Prima bed. Kleine koelkast. Kluis. Goed ontbijt in een mooie ruimte met verschillende soorten stoelen en tafels. Op zondag ontbijt tot elf uur.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    9,2
    Prima verblijf!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het meisje wat ons 's ochtends verwelkomde bij het ontbijt hing behoorlijk op haar sta-tafel. Zij was nog erg jong. Het is goed om haar op haar houding te attenderen. Een actievere houding is gewenst.

    Ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: