Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Brabant 1-sterren

Diessenseweg 61, 5081 AG Hilvarenbeek, Nederland

#6 van de 6 hotels in Hilvarenbeek

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 437 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    7,9
    Prima gelegenheid
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstandelijke bediening en de gevaarlijk stijle trap als je met je koffers naar beneden moet.

    De comfortabele kamer met mooie badkamer. Ik lees eea over minder ontbijt, maar voor beperkt bedrag is het eigenlijk dik in orde. Helaas wilde bediening alleen geen eitjes verzorgen .....

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    6,7
    Ik wist van te voren dat het een low budget hotel betrof.
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer rook bij binnenkomst erg muf. Het raam open zetten heeft wel wat geholpen. Er is een wasbak op de kamer maar om te douchen moet je naar douche buiten de kamer die gedeeld wordt met andere gasten. De douchekop zit vast en is erg onhandig. Dat kan beter. Ook het toilet is buiten de kamer en wordt gedeeld met andere gasten.

    Ik wist van te voren dat het een low budget hotel betrof. Dan zijn mijn verwachtingen niet zo hoog. Als je weinig eisen stelt en gewoon een paar nachten moet overbruggen, prima hotel! Het restaurant is trouwens wel erg goed. Hebben heerlijk eten en is fijn vertoeven met aardig personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    8,8
    Verrassend leuk en een ouderwets gevoel. De slaapkamers waren redelijk klein maar intiem
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanwege het warme weer op een zolder totaal geen verkoeling ... misschien ventilatoren beschikbaar stellen?

    De gastheer was zeer vriendelijk gemoedzaam. We zochten een natuurplek om te zwemmen vanwege het warme weer, de aanrader was verrassend goed en een prachtige plek om aan het water te verblijven met kinderen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    3,0
    niet aan te bevelen!!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1. ondanks verzoek voor waterkoker, hadden ze geen idee! 2. 2 steile trappen moeten beklimmen!! met alle bagage.. 3. geen lift 4. terras bevindt zich achter de kamer beneden, zodat alle lawaai (Drinkende gasten) tot laat id nacht aanwezig waren 5. niemand behulpzaam voor het dragen van bagage! 6. de douche geeft koud water!!

    Schone lakens

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,0
    Hotel erg goed, wellicht een andere keer een andere kamer.
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer met Televisie
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was aan de voorzijde van het hotel daardoor was het straatgeluid (auto's tractoren en scooters) storend hoorbaar. Ook de TV van de buren kon je goed horen. Kamer was ook erg warm

    Kamer was erg schoon evenals het linnengoed. (gedeelde) badkamer en toilet ook erg schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    5,8
    Gezellig, maar niet voor herhaling vatbaar.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Matig ontbijt. Weinig comfort in de kamer; geen nachtkastje (maar een stoel als nachtkastje) geen opbergruimte. Piepklein wasbakje. Geen lift, maar hoge trap.

    Behulpzaamheid van het personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    6,7
    ...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen warm water in de douche. Vervelende trappen om met koffers op te lopen, kamers waren erg warm en weinig ventilatie.

    Vriendelijk personeel. Als hotel gast kun je 24 uur in en uit lopen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    5,0
    Er zijn gedeelde douches en toiletten.
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er zijn gedeelde douches en toiletten. Op zich geen probleem maar de toiletten hebben geen wasbak. Dat wil zeggen dat je na het toilet naar je eigen kamer moet om je handen te wassen. Tussen toilet en je eigen kamer is het dan een zeer onhygienisch stukje.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    6,3
    De kamer was veel te koud, de verwarming deed het niet...
    • Reizigers met vrienden
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was veel te koud, de verwarming deed het niet optimaal en zelfs op de gang was het ijskoud. Niet bepaald uitnodigend om in je pyjama naar de wc en douche te lopen die op de gang zaten. Geen aanrader. Verder was het onvoldoende duidelijk bij het boeken dat bij een budget kamer geen badkamer. Dit was een kleine teleurstelling.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,9
    Goed. Alles volgens verwachting.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Logistieke organisatie van het ontbijt. Alles stond op een vierkante meter waardoor iedereen elkaar in de weg liep. Een eitje en wat broodjes erbij was ook lekker geweest.

    Basis kamer, super netjes. Mooie moderne badkamer. Goed bed. Vriendelijk personeel. Ontbijt met 2 soorten brood, kaas, diverse soorten vleeswaren en zoet beleg.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    6,7
    !!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was vrij sober. steile trap en geen lift. ontbijt viel heel erg tegen!!! zelf geen eitje, alleen wit, tarvo en volkorenbrood en witte zachte broodjes!!! beleg 3 of 4 soorten gesneden en kaas!!

    de bedden waren prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,5
    Aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt kan echt beter. Iets versere producten. Je proefde dat het vlees voorverpakt is, dus weinig smaak.

    Het was een aangenaam hotel, niet meer niet minder, basis, maar meer heb je niet nodig voor een verblijf van 1 nacht. We hebben in het aanpalend restaurant 'Leuk' gegeten en dat is wel een aanrader, verse eerlijke gerechten zonder te veel poespas, maar wel heel heel lekker. Het ontbijt daar kan nog aan gewerkt worden. Sandwiches waren nog half bevroren en ook niet zo vers. Brood uit plastiek zakken is ook niet zo aangenaam om te eten. Maar het personeel maakt veel goed, heel aangenaam personeel!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    7,9
    sfeervol praktisch
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs-kwaliteit verhouding voor het ontbijt was niet helemaal in balans.

    Makkelijke en snelle verbinding naar Tilburg. Vriendelijk personeel. Een budget kamer is ook echt budget maar voor kort verblijf prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    6,3
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dit hotel is duidelijk gericht op mensen die alleen maar willen (voordelig) willen slapen, vanwege een evenement of werk of iets in die richting. Het is veel minder gericht op mensen die een weekendje of nachtje weg willen en ook een avondje lekker op de kamer willen zijn. En zeker als er ook kinderen bij zijn. Uiteindelijk hebben zij het zo goed mogelijk opgelost en hebben we nog een fijne avond gehad. Maar we zullen hier niet zo snel weer met dit doel heen gaan. Het restaurant zag er wel heel leuk uit, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    5,4
    De eenpersoonskamers zijn klein en zonder t.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De eenpersoonskamers zijn klein en zonder t.v., gezamenlijke badkamer en toilet die wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Ontbijt was erg karig. Niet voor herhaling vatbaar, betaal liever volgende keer wat meer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    4,6
    Het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar aan het hotel was eigenlijk een bruine kroeg waar mannen zaten die veel dronken,dus ni zo gezellig.Ook werd er biljart gespeeld en werden we vuil bekeken omdat de kleine van 3,5 jaar soms wat gek deed en lawaai maakte.De laatste avond glas leeggedronken en maar naar de kamer gegaan. Het personeel was heel vriendelijk. Het ontbijt was beperkt maar er was alles wat je nodig had het enige wat ik miste was een eitje.

    Het personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,5
    Wij komen terug naar deze aardige en zorgzame mensen
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens zijn erg hoog en hard dus onbruikbaar. Heb ze weggeschoven. Kamer is ietwat gehorig maar over het geheel viel het meer dan mee en komen we terug.

    Kamer was uitstekend en de prijs heel erg laag. Het personeel is zeer behulpzaam en begaan. Restaurant Lekker heeft een mooi menu. Wachttijd was behoorlijk lang (Zaterdag-avond maar gebodene uitstekend. Hilvarenbeek is een prachtig dorp

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    5,0
    Wij gaan dit hotel niet nog een keer boeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Deurdranger maakt heel veel lawaai waardoor je er wakker van wordt, ook van de drangers op de deuren van de buren. Ontbijt was te simpel voor woorden, geen lekkere broodjes, alleen natte kadetjes en gesneden brood. Er was ook geen gastvrouw aanwezig die ons informeerde over het ontbijt. Wij zagen geen opstelling van een ontbijtbuffet en hebben gewacht op iemand van de bediening die niet kwam. Een andere gast heeft ons toen verteld waar brood en beleg lagen.

    Bedden waren fijn, kamers waren schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    6,3
    ontbijt was een regelrechte aanfluiting: € 8,50 per persoon...
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was een regelrechte aanfluiting: € 8,50 per persoon voor wat sneetjes brood, wat kaas en ham etc.. van een omelet hadden ze nog nooit gehoord, zeeer teleurstellend

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    Geweldig!
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De dunne muren misschien, maar het hoort er een beetje bij

    Ik had een budget kamer en die was heerlijk. Het bed lag goed, kussen ook. Ondanks de dunne muren vatte ik de slaap goed. Het pand is best nostalgisch en dat vind ik best prettig. Het restaurant genaamd LEUK is ook echt leuk. Het eten, ik had een surf en turf, smaakte meer dan uitstekend. De serveerster hield rekening zelfs met mijn gebroken elleboog en vroeg de kok alles klein te snijden omdat ik maar 1 hand kon gebroken. Echt top was dat. Erg aardige mensen!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    6,3
    Goedkoop
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er liep iemand te krijsen heel de nacht. Het bleek iemand te zijn met een slaapprobleem. Erg raar....er kon nog net een excuus vanaf, meer niet

    Goedkoop

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer en toilet delen met andere gasten Geen tv Ontbijt Geen lift (met een koffer valt dat tegen) Zeer gehorige kamers, vanaf 06:00 uur hoorde ik de wekker(s) van de andere gasten

    Kon heel laat inchecken (21:30)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    4,6
    we hadden een kamer besteld en ik was er van overtuigd dat...
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden een kamer besteld en ik was er van overtuigd dat dat met toilet en douche was waarschijnlijk heb ik het woord budget over het hoofd gezien maar wel fotos bekeken we kwamen in de andere kamer duurder oke erg warm en hoorde steeds geluiden net of er iemand in onze kamer stond ten tweede zat er een gat vuistslag naast de badkamer deur erg vreemd dat iemand die de kamer schoonmaakt dat niet gezien heeft......... heb het meteen gemeld

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    4,6
    niet voor herhaling vatbaar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    van ontbijt geen gebruik gemaakt. Had goedkope kamer op de 2e verdieping (verder niets beschikbaar) was zelfs sprake van overboeking. Kamer enorm gehorig, was net of de buurman bij je op de kamer lag. Kamers zijn blijkbaar aan renovatie toe maar is er nog niet van gekomen. Gezien goedkope kamers veel werkvolk die tot vroeg in de nacht doorgaan en dan onder de morgen weer opstaan, waarvan iedereen mag meegenieten, bijna niet geslapen. Avondeten rommelig, wijn besteld, niet gehad, wel in rekening gebracht, terwijl het helemaal niet druk was, maar ze zaten blijkbaar met een verstopping. Al met al geen succes. zal hier niet snel weer naar toe gaan, heb er gelukkig niet veel voor hoeven te betalen!

    kan zo snel niets bedenken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    5,8
    aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    douchelicht gaat niet vanzelf uit, pas na een tijdje. De douchedeur is van glas dus je ligt nog een tijdje wakker van het douche licht. Er waren zilvervisjes op mijn bed.

    aardig personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,3
    Goed door vriendelijk en gastvrij personeel!
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betere voorlichting low budget kamers en prijsverhouding aanpassen.

    We hadden niet begrepen dat de low budget kamers een douche en toilet moeten delen op de gang! Daarom de prijs/ kwaliteit verhouding een laag cijfer gegeven!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    3,3
    Te duur voor wat je krijgt
    • Stel
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeelde douches en toilet. Duur, slecht en karig ontbijt. Niet de moeite waard. Prijs kwaliteit verhouding erg uit balans. Denk niet dat het mee zal vallen.. dat doet het niet!

    Vriendelijke mensen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,5
    Mooie Brabantse uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbeterpunten: kamerdeuren piepen en vallen nogal hard dicht. Douchescherm ipv gordijn zou veel fijner zijn. Geen airco, ramen kunnen wel open.

    Goede plek om omgeving te verkennen en lekker te slapen. Contact met de receptie en andere medewerkers zeer vriendelijk. Mooie (maar kleine) badkamer. Prima prijs/kwaliteit. Leuke bar/restaurant.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    het ontbijt was zeer karig 3 soorten beleg op een schaaltje...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was zeer karig 3 soorten beleg op een schaaltje in de koelkast geen broodjes maar boterhammen die lagen in een boterhamzak. geen eitje geen yoghurt terwijl er wel muesli was.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,9
    Prettig vertoeven als het weer goed genoeg is om buiten te zitten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was te klein, geen bureautje om aan te werken. Ontbijt krijgt een voldoende; Wifi viel steeds uit doordat de aardlekschakelaar steeds uit sprong; meterkast in het café is een drama. Ik zou dringend een NEN 3140 keuring aanraden.

    Prima terras; weer was ook perfect om buiten te zitten (werken). Lekker eten en erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    5,0
    Teleurstelling
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was klein, onpersoonlijk en heel erg basic en helemaal niet aangenaam Zeker niet voor herhaling vat baat Wie verhuurd er in deze tijd nog een zolderkamertje;

    Ontbijt en de ontbijtzaal was perfect

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    6,3
    Goede ligging , gezellig cafe en restaurant beneden,terras...
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein , toilet

    Goede ligging , gezellig cafe en restaurant beneden,terras en vriendelijk personeel. Kleine eenvoudige kamer, beetje last van mensen die nh toilet moeten op de gang, maar zat er ook tegen over. Toilet kon wat schoner. Verder prima hotel voor die prijs. Mooie uitvalsbasis om naar beeksebergen te gaan. Ook voldoende parkeergelegenheid.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    9,6
    Prima hotel.
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Lawaai van de airco unit buiten zodat de raam niet open kon blijven 's nachts.

    Vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Gratis upgrade naar standaard kamer. Deze was prima. fijne ligging met gratis parkeerplaatsen achter het hotel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    5,8
    Het zeer nabij gelegen centrum van Hilvarenbeek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer, slecht verlicht en een wastafel welke je normaal in een toilet vindt, zeer lastig bij het scheren en het opmaken. Het hotel is zeer gehorig en 3 airco-units onder het raam bevorderen de nachtrust niet.

    Het zeer nabij gelegen centrum van Hilvarenbeek

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    5,8
    Noodzakelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers waren zo gehorig dat we letterlijk met elkaar konden praten door de muur heen, de gordijnen houden geen zon tegen, het ontbijt was redelijk, maar om nu op je hurken wat kaas te moeten pakken, en brood uit plasic zakken van de bakker, en koffie die de naam niet verdiend.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,9
    Enorm gastvrij, leuke restaurantjes en barretjes op loopafstand. Wij komen zeker een keer terug!!
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was karig. Maar in verhouding met wat we ervoor betaalde hadden we niet meer verwacht.

    Vriendelijk personeel. Gezellige mensen aan de bar behorend bij hotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    8,3
    Perfecte plek om te overnachten bij het lopen van de Pelgrimsroute.
    • Groep
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg schoon. Evenals de gang, de badkamer en het toilet. Het 3-gangenmenu in het bijbehorende restaurant Leuk! was helemaal perfect! Goede kok!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,9
    rustige kamer, goede prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Er ontbrak een verwarming op de kamer. Het kon daardoor koud worden 's nachts.

    Rustige kamer in een mooie omgeving gelegen. Tilburg goed bereikbaar met OV-fiets. Openbaar vervoer is iets minder. De kamer was netjes en schoon.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    6,7
    Het ontbijt was slecht vooral de eerste dag.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt Ik ben niet groot en ik zag in de spiegel alleen mijn voorhooft alles is ingesteld op personen van twee meter en meer was mijn indruk. Alleen het bed is voor lange mensen dan te kort maar voor mij prima.

    Het ontbijt was slecht vooral de eerste dag. De badkamer was netjes maar met de wastafel had ik al moeite om mijn tanden te poetsen, het wasbakje was miniscuul. Verder was het netjes en schoon. Het is er lekker rustig en het bed was prima.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,5
    Prima keuze als je low budget wilt overnachten!
    • Groep
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt kan net iets beter, zeker omdat er apart voor betaald wordt. Vers afgebakken broodjes (i.p.v. 'klef' brood rechtstreeks uit de broodzak) zou het ontbijt beter en smaakvoller maken.

    Voor de lage prijs een prima plek, ondanks toilet en douche op de gang.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    2,5
    Nooit boeken gaat hier nooit naar toe mensen !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer met Televisie
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles. Eigenaar stond vannacht om 1:30 zonder kloppen in me kamer.Na dat ik dit online zetten, werd de politie gebeld om me er uit te zetten

    Niks slecht hotel !

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    2,5
    Nooit boeken gaat hier nooit naar toe mensen !
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer met Televisie
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles valt hier tegen.

    Let op nooit boeken ! Eigenaar staats stond om 1 uur nachts opeens in mijn kamer. Zonder aan te kloppen.Toen ik hier melding van maakte,werd de politie gebeld en werk ik het hotel uitgezet

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    5,8
    De kou heeft mijn prettige verblijf en de pluspunten overschaduwd want het personeel was echt aardig
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kale kamer maar het ergste was dat we het erg koud hadden vanwege de centraal geregelde vloerverwarming die in onze kamer schaars aanwezig was. In de andere gangen voelde je de warmte tegemoet komen. We hebben er 3.x om moeten vragen. In de loop van de nachtwas de kamer op temperatuur. Echt heel erg niet comfortabel.

    De douche was fijn. Kamer netjes schoon. Bedden waren heerlijk. We kregen ook extra bedden toen b we het vroegen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    4,6
    Voor jonge mensen zonder handicap.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voorlichting over de inrichting van de kamers en die stijle trap.

    Het hotel had een grote vrije parking en mooi terras. Op mijn vraag bij de boeking of ze rekening konden houden met mijn slecht ter been zijn was niet gereageerd. We kregen een door ons geboekte budgetkamet op de 2de verdieping, bereikbaar met smalle steile trappen. We moesten dus omboeken naar een standaardkamer op de eerste verdieping met maar 1 steile trap te gaan. Dat kon. Maar toen bleek dat men simpelweg op een 1-pers. kamer een extra bed ging zetten. Mijn man moest over t voeteneinde in zijn bed klimmen omdat deze stijf tegen de muur tegen het andere 1-pers. bedje aangeschoven was. Er waren geen nachtkastjes, geen leeslampen, 1 stoeltje met n klein tafeltje tegen mijn bed aan gedrukt, geen kast. De badkamer zag er nieuw en schoon uit. Echter was het wasbakje zo klein dat je zonder te soppen niet je handen kon wassen of tanden poetsen. We kregen maar 1 set handdoeken en 1 glas. Omdat het maar voor 1 nacht was zijn we gebleven, ik had de klim naar boven inmiddels toch ook al gemaakt. Mij lijkt dit hotel geschikt voor jonge mensen en backpackers. Het restaurant was goed. Maar weer werd er geen rekening gehouden met mijn invaliditeit. De tafel die wij gereserveerd hadden bleek er 1 te zijn met hoge hockers! Toen er een tafel vrij kwam mochten we daar naar toe verhuizen. We moesten lang op ons eten wachten en dat was vervelend met 2 kinderen in ons gezelschap. Daardoor hebben we geen afzakkertje meer genomen in het wel gezellig aandoend bruine café.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    9,2
    Prima hotel met heel fijn personeel!!
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen lift, en ik ben niet heel mobiel. Dus teee trappen op waren voor mij erg lastig. Maar voor iedereen die mobiel is waarschijnlijk geen enkel probleem.

    Ik was er omdat mijn man in de buurt in het ziekenhuis moest verblijven. De medewerkers waren zo ontzettend lief voor mij!! Zeer begaan en geïnteresseerd. De kamer was heel knus,

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,5
    Voor één nacht goed.
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamerlicht gaat aan als je de schuifdeur opent en pas na ca. 5 minuten weer uit na sluiting. Licht komt door matglazen deur. Vervelend als je 's nachts naar toilet bent geweest. Ontbijt is sober. Ik miste vers gebakken broodjes, een eitje.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    6,3
    Ontbijt onder de maat. Personeel toonde weinig interesse bij vertrek.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was echt onder de maat. Toen wij aan het personeel aangaven dat we het jammer vonden dat er bijvoorbeeld geen eitje was, werd er alleen gezegd "dat hebben we niet nee". Bij het verlaten van het hotel werd ook niet gevraagd hoe we het hadden gehad. We werden bij het vertrek dusdanig kortaf behandeld door het meisje dat bij de balie stond dat wij niet onze kritiek konden/ wilden uiten. Daarom gingen we vrij ontevreden weg.

    Kamer was prima. Ontvangst was ook prima.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    2,9
    de kramer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kramer.356/5000 voor 61 euro van de kosten van de kamer zonder ontbijt was verschrikkelijk. service was niet een standaard. ik betaalde voor een eenpersoonskamer met douche en toilet op het einde heb ik niet te krijgen voor wat ik betaalde. I dont raden iedereen om te verblijven in dit zo oproep hotel. niet waardig voor uw geld. dit ook moet worden verteld op Trip Advisor voor een bezoek aan Nederland. het is een schande !

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    5,8
    Het was een goede plek om te verblijven , slaapplek en...
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De wijze waarop in het cafe - gedeelte met gasten omgegaan werd. Het ontbijt was te karig in relatie tot de prijs.

    Het was een goede plek om te verblijven , slaapplek en sanitaire voorzieningen in overeenstemming met de prijs.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    6,3
    Prima voor een budget kamer maar geen luxe
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Matige kamer maar was budget en voor een nacht. Ontbijt was matig. Wat brood in zakken cornflakes koffie, melk en jus, maar geen eitje of iets warms. Erg gehorig

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,2
    Zaterdag een nacht overnacht.
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer met Televisie
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zaterdag een nacht overnacht. Dicht bij het centrum en de bushalte naar Safari park beekse bergen voor de deur! Ik had een basic kamer met tv en gedeelde wc en douche. Ik ben daar geen fan van, maar de wc en douche waren super netjes en schoon! De kamer die ik had was idd Basic, maar niets op aan te merken! Een goed bed, een tv en een wastafel. Het avondeten was echt super, ik had menu leuk, een drie gangen menu voor maar 20 euro! En echt lekker! Het personeel is vriendelijk en gastvrij! Het ontbijt is idd sober maar wel goed. Alles was vers! Alleen jammer dat er geen eieren, Scramble eggs en bacon was. Maar das persoonlijk maar het is uitgebreider dan mijn ontbijt thuis� Gewoon een prima Low budget hotel. Daar betaal je voor, dus vind ik niet dat je moet zeuren! Hier komt niemand van de honger! En als je meer verwacht, moet je een duurdere hotel boeken! Ik kom zeker terug als ik weer in de buurt ben!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    7,1
    Goed/gezellig hotel met leuk terras
    • Zakenreis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We had de ons niet goed ingelezen..Het viel dan ook tegen dat de douche/toilet op de gang Was.

    We waren blij met een hotel met 3 bedden op 1 kamer

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,1
    De locatie
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer minimale faciliteiten. Heel erg heet in de kleine kamer. Kan wel n update gebruiken. Ontbijt ook minimaal.

    De locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    uistrekend
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prima prijs/kwaliteitsverhouding

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,5
    Gerieflijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer met Televisie
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco

    Lekker rustig alles was netjes en vriendelijke medewerkers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    6,7
    De rest was ok
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de douche buiten slap kamer was

    Badkamer/douche en wc binnen de slap kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    9,2
    Vriendelijk personeel
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    Ontvangst en leuk terras
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt beperkt en kids van 6 en 9 betalen evenveel als volwassenen

    Ontvangst en leuk terras

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Prima waar naar geld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg karig ingericht met nauwelijks plaats voor je spullen. Het aanwezige Meubilair wel erg gedateerd

    Bedden waren goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    Prima voor één overnachting!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeelde badkamer hadden we niet verwacht, maar was verder geen probleem!

    Nette kamers, prima voor 1 overnachting!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    6,3
    Flexibel personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast, sober ontbijt

    Flexibel personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,3
    Relaxed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer met Televisie
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Eenvoudig maar voldoende

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Sfeer vol en hygiënisch hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezamenlijke toilet en badkamer

    Sfeer vol en hygiënisch hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    Verblijf voldeed grotendeels aan mijn verwachting.
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ondanks budgetkamer had ik iets meer comfort verwacht zoals betere stoelen en iets groter tafeltje.

    Ontbijt was gewoon goed. En prima bedden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    De vriendelijkheid en flexibiliteit van de uitbater was TOP
    • Groep
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De vriendelijkheid en flexibiliteit van de uitbater was TOP

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,6
    Geen verwarming op kamer en het ontbijt was eerder sober
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Cafe,restaurant en hotel tesamen,zeer goede prijs kwaliteit verhouding,met zeer vriendelijk personeel en lekker eten,heel mooi en verzorgt restaurant

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    goede service met een vroeg ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zelf niet goed gekeken bij boeking. Maar de gedeelde badkamer en toilet is niet mijn ding.

    goede service met een vroeg ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,1
    Overnachting hotel Brabant.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was op zich goed maar erg klein. Douchekop zat voor een groot deel verstopt.

    Bedden waren zeer comfortabel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    8,8
    het was er heel gezellig
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt voor €8,50 was wel heel erg duur

    het was er heel gezellig

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,3
    Precies wat je verwacht voor een budget kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gehorigheid van de kamers

    Precies wat je verwacht voor een budget kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    4,6
    Alles, het enigste wat je er klaar n was slapen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles, het enigste wat je er klaar n was slapen. Veel rumoer. Rumoerig hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    Iets te warm in de kamer
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Iets te warm in de kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    7,9
    ;-)
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eitje bij ontbijt

    Sfeer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    10
    relaxed
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    badkamer is saai

    Vriendelike personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    8,3
    Schone kamer en badkamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone kamer en badkamer. Simpel maar keurig.

    Verbleven in januari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: