Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Brasserie Rebecca 3-sterren

Hogereind 39, 1793 AE De Waal, Nederland

#2 van de 2 hotels in De Waal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 391 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    10
    Fantastisch verblijf on hotel Rebecca
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Super vriendelijk en hulpvaardig personeel. Lekker ontbijt. de kleinschaligheid en de rustige ligging van het hotel maakte er voor ons een top vakantie van !!! Texel is gewoon prachtig, rustig, adembenemend mooi !! Zeker een aan te bevelen vakantie gehad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,6
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    misschien nachtslot niet op de deur,moest uit bed om vriendin binnen te laten s'nachts,maar vind het ook niet veilig om bij brand eerst deur open te moeten sluiten! Of 2 kamersleutels.....

    De ontvangst was super,de mensen erg hulpvaardig en aardig,het ontbijt was super,kortom heerlijk weekend gehad!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,8
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    De badkamer was aan vernieuwing toe maar wel hygiënisch volledig ok.

    Het ontbijt was in orde, lekker. De bediening fantastisch en vriendelijke mensen. De chefkok was een man met heel veel kwaliteiten, geweldige keuken. Proficiat.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    3,8
    Ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze buitentafl met volle asbak. Buiten zaten naast keuken leek wel oud ijzer opslag. Vieze gang in 5 dagen niet eenmaal gezogen. Veel herrij s avonds boven ons maar kon volgens .eigenaar niet.maar hoorde van andere mensen dat personeel daar s.avonds na werk zat.geen aantrekkelijke locatie wat er onverzorgd over kwam bij entree en eromheen .vieze tuinstoelen En het ergste is ik ben erg gestoken door bedwantsen ben ermee bij de dokter geweest.heb ze dat bij thuiskomst gemeld. Werd afgedaan met we zullen erna kijken .niet o wat vervelend voor u of hoe gaat het.ze weten denk niet hoe erg dat is als je dat in je matrassen hebt erg jammer.

    Ontbijt was goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    6,7
    Jammer van de kamer. Hadden een betere ervaring in februari gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne in badkamer. Was erg verouderd en daardoor slecht schoon te houden. Vieze randen en muffe lucht. Bleek dat we verouderde kamer hadden en geen kans op andere. Helaas. Er is getracht beetje op te knappen maar naar bij binnenkomst. Tevens bleek deze kamer weinig te worden gebruikt. Wekkerradio nog op wintertijd. We waren er eind juni😂. We hadden het idee de slechtste kamer boven de ingang te hebben gekregen waar het personeel regelmatig samen kwam en herrie maakten.

    Ontbijt prima. Mevrouw deed haar uitertste best om het een ieder naar de zin te maken. Veel variatie bij ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    9,2
    Een heerlijk hotel op een prachtige uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden de pech dat het restaurant/bistro gesloten was de dag dat wij arriveerden maar met den Burgh zo dichtbij was dat geen probleem. Wij kunnen daardoor alleen geen oordeel vellen over lunch/diner.

    Het ontbijt was uitstekend. Wij hadden gratis upgrade naar grotere kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    8,3
    Het verblijf was prettig en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ik had bij de boeking als enige vraag dat ik een goed werkende TV wilde Dat viel tegen ! Het geluid van de TV was niet te regelen.'t volume kon alleen op laag De TV was belangrijk omdat ik alleen was.

    Aardig personeel - goed ontbijt - eenvoudige, maar nette kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,8
    Aanbevelenswaardig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was eenvoudig, maar dat wist ik. Verder alles in orde. Het lampje boven de wastafel zal inmiddels wel gerepareerd zijn.

    Het restaurant was boven verwachting.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    9,2
    Een heerlijk ontspannen weekend waar ik verwend werd door alle mensen van Hotel Rebecca
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting is een beetje gedateerd, maar dat vind ik niet heel erg omdat het echt super schoon is.

    Heel hartelijke en heel professionele mensen. Geweldig uitgebreid ontbijt met een super lekkere koffie en paprika jam. Avonds kan men hier ook uitstekend eten: zeer bijzondere en heerlijke gerechten. Echt een aanrader!!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    7,9
    Gezellige accomodatie met de mogelijkheid om buiten te zitten .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de douche was erg klein, geen koffie en thee faciliteiten. Het licht in de kamer was niet zo goed om bij te lezen.

    de vriendelijkheid en het hartelijk welkom van Corine. Het uitstekende ontbijtbuffet. Bedden waren ook prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud in appartement.

    Ligging, ontspannen sfeer, service en niet moeilijk doen. Mooi en goed onderhouden restaurant, fijn en aardig personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    het was een heerlijke plek en zeker voor het restaurant kom ik terug!
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    de hotelkamers doen wat gedateert aan, maar het wordt ruimschoots vergoed door het behulpzame vriendelijke personeel.

    Het ontbijt was prima, maar het restaurant was geweldig: wat een culinaire hoogstandjes.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,3
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    de kamers zijn simpel maar goed verzorgd prijs voor deze kamer ok. Ontbijt zeer verzorgd enveel keuze. Restaurant meer dan verwacht prima en ongeloovelijk personeel. Steve en zijn team heerlijke mensen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Heerlijk ontspannen en heel erg genoten van het diner. Dat was top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was op zich prima, maar niet erg gezellig. het bad was wat klein en douchen in bad gaf een waterballet

    De eigenaren zijn erg vriendelijk en belangstellend

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,3
    Heerlijk geslapen op goede bedden, dit is erg belangrijk. daardoor konden we de gehele dag vollop ge
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Koelkastje was niet er op de kamer, te weinig stopcontacten voor opladen mobiel/fotocamera.

    Erg warm onthaal. heel vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,3
    Helaas geen foto's
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was jammer dat de koks dinsdag op cursus waren, ik had me erg verheugd op de keuken. Een Bib-Gourmand van Michelin krijg je tenslotte niet zo maar.....jammer maar de volgende keer beter.

    Schitterend gelegen in een mooi rustig dorp, heerlijke bedden en in de ochtend een meer dan uitstekend ontbijtbuffet. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanrader dus en wij komen er zeker terug.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,5
    Bijzonder lekker gegeten!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bijzonder lekker gegeten!! Alleen al voor het diner is het de moeite waard hier te overnachten. Eenvoudige maar prima kamer in vergelijking tot het restaurant. Een absolute aanrader, wel reserveren in vakantieperiode!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Voor weinig geld eenvoudige, maar schone hotelkamer, waar alles aanwezig is.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat je nachtlampje 's nachts niet makkelijk aan kunt doen. Heb licht in badkamer daarom maar laten branden. Zonde!

    Voor weinig geld eenvoudige, maar schone hotelkamer, waar alles aanwezig is. Hotel ligt centraal in een mooie omgeving. Heel prettig is dat je in het restaurant geweldig kunt eten (Bib Gourmand) tegen redelijke prijs.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,1
    Het diner was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer en badkamer waren ietwat gedateerd en kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Het hotel is enigszins gehorig.

    Het diner was geweldig. Heel culinair en betaalbaar. Complimenten aan de kok. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    7,9
    Heerlijk relaxed weekend gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een suite. Een ruime kamer,maar met een te kleine garderobekast. Geen probleem voor één nacht, maar niet voor een langer verblijf.

    Voornamelijk het heerlijke eten en de vriendelijke bediening.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    8,8
    Aangename verrassing
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Heel klein minpuntje was dat de verwarming in de douche uitstond. Op het moment dat ik een douche nam was het ronduit fris.

    De vriendelijkheid en professionaliteit van het personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,3
    Voortreffelijk, voor herhaling vatbaar.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tapijt in de kamer was wat oud. Ik struikelde daar regelmatig over. Is aan vervanging toe, eveneens de slaapkamers een schilderbeurtje kunnen gebruiken. Voor de rest wat het wel schoon. Wat betreft prijs is het een net hotel.

    Service, vriendelijkheid personeel. Door verbouwing in de straat kon ik het niet vinden, toen kwamen ze naar mij toe. Erg netjes. Ontbijt was erg goed, veel te uitgebreid voor mijn persoonlijke doen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,5
    we hebben genoten 😀
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    gedateerd badkamer. graag een fohn gehad. hygiëne qua douchegordijn konden bij aankomst niet eten in hotel hadden we moeten reserveren

    ontbijt was goed. personeel zeer vriendelijk. van te voren goede info ivm parkeer beleid.tickets etc.en voelt als thuis komen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,5
    Prima verblijf, voor één nacht. Voor meerdere nachten zijn de faciliteiten te matig en gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer die wij hadden moet worden gemoderniseerd, de badkamer vooral. De bedden waren prima.

    Prima ontbijt en heerlijk diner de avond ervoor, heel vriendelijk personeel, gezellige accommodatie als geheel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    8,3
    Lekker ontbijt.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is wat aan de late kant. Prima voor vakantie maar voor wie moet werken is het wat laat.

    Lekker ontbijt. Gezellige lounge met goede stoelen. Ook voor een alleenreiziger een prettige sfeer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    5,0
    Ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was zeer slecht en niet schoon. En de kapotte wcbril moesten we maar voor lief nemen. Niet klantvriendelijk behandeld door receptie personeel

    Ontbijt was goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    4,6
    Het was een vriendelijk ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is klein en vooral in de badkamer weinig ruimte. De douche zag er niet schoon uit en de douchekop zat vol kalk waardoor er bijna geen water doorheen kwam.

    Het was een vriendelijk ontvangst.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,5
    Genoten van het mooie Texel en een prettig verblijf in Hotel Brasserie Rebecca.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De hor voor het raam was kapot en ging moeilijk dicht. Op de vloerbedekking zaten nogal wat vlekken en sporen van slijtage. De televisie is erg klein en hangt ook erg hoog.

    Het ontbijt was erg lekker en meer dan voldoende. De eenpersoonskamer is klein maar voor één persoon voldoende ruimte. Het bed is prima. De ontvangst was hartelijk. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Het is mogelijk om een fiets te huren. Voor de auto is er voldoende parkeerruimte.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    8,3
    Heel plezierig en een voortreffelijke chef kok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was iets gedateerd.bij de huidige verlichting kan slechts op een positie worden gelezen

    Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. Je bent echt gast

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,9
    Het restaurant is super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onze kamer (nr 7) was klein en gehorig. De badkamer is behalve klein wel toe aan een opknapbeurt.

    Het restaurant is super. Het verrassingsmenu is verrassend goed! Het ontbijt ook uitstekend. En erg aardig personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    2,9
    T eiland maakt alles goed. T hotel is geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gedateerde kamer. De douche ruimte en het beddengoed stonk zelfs. De lucht was niet weg te krijgen met ventileren. De kraan zat los. Erg gehorig, het leek of de bovenburen door t plafond kwamen. Een teleurstelling.

    Het ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    4,6
    Het diner was voortreffelijk, heerlijk. Jammer dat er een vieze geur in hotelkamer en gang was!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De frisheid in de hotelkamers/gang...er hing een hele muffe lucht in de kamers en gebouw. De douche/badruimte was erg klein en aan het plafond hingen de stofnesten.

    Het ontbijt was prima, heerlijk vers brood en allerhande heerlijke kazen...personeel was ook OK.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    4,6
    Verblijf is zwaar tegengevallen, te hoge prijs voor de kwaliteit van het hotel en restaurant
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ze hebben een familiekamer, maar met de menukaart is er geen rekening gehouden met kinderen. De kamers zijn gedateerd !! De familiekamer had wel 4 bedden ( waarvan 2 erbij geplaatst waren), maar 3 stoelen en een wasmand als tafeltje !! De handdoeken waren van de Etos (via spaarsysteem !), Hema en Ikea . De gordijnen (ook van Ikea) lieten zeeeeeer veel licht door. Er was geen kapstok/ haakjes om je natte jas op te hangen. De kussens waren 4 "houten planken" Bij het ontbijt lag bij binnenkomst een vieze vaatdoek. Die later eerst over de tafel geveegd werd en daarna over de stoel gehaald werd om de kruimels er af te vegen !! Conclusie : de prijs/kwaliteit zeer slecht

    Het ontbijt was redelijk goed. Het diner was lekker , maar aan de dure kant

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,9
    Rustig gelegen met uitstekend diner in een oudbollige suite met klassiek hemelbed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Oudbollige badkamer / laag toilet/ hoge instap-kleinbad

    Perfect diner. Goede parkeer gelegenheid. Compleet ontbijt. Behulpzaam/vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,9
    Rebecca een liefelijk verblijfplaats!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De handdoeken waren aan vervanging toe.

    Het ontbijt aanbod / keuze was meer dan voldoende. Het eten in de brasserie was overheerlijk! Het gehuchtje is erg centraal en dus prima voor fietstochten. Onze kamer (het kleinste nr. 5) was zeker netjes & schoon, maar wel oppassen als je lang bent. Door de vorm van de dak van het hotel steekt op een plek de plafond laag naar beneden. Maar wij hebben hier geen enkele keer onze hoofd gestoten. In tegendeel Rebecca is een liefelijk hotelletje / B&B.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    9,6
    Zeer prettig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer bleek een kleine twee persoonskamer te zijn. Verder is m.n. de badkamer aan renovatie toe. Houtrot in de kozijnen etc. De kamer en badkamer waren wel schoon.

    De lounge, het terras en het diner

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,5
    Hotel brasserie rebecca
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren gehorig en klein niet volgens foto Voor de middenmoot waren de maaltijden niet te betalen. De kamer werd niet dagelijks onderhouden.

    Het personeel en fe omgeving

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,9
    Gezellig hotel met vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden om een babybedje gevraagd via de mail, wat geen probleem bleek. Achteraf kregen we hier wel een rekening voor van 87 euro voor een week terwijl dit een simpel campingbedje was. Een gemiddeld campingbedje kost dat niet eens en als we dat hadden geweten dan hadden we onze eigen wel meegenomen.

    Heel vriendelijk personeel die ons elke dag weer vriendelijk gedag zeiden en even een praatje maakten. We werden ook vaak geholpen met het openen van de deur omdat we met een kinderwagen waren. Ontbijt was ook altijd goed met lekker vers zelfgebakken brood.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    Wat ons beviel is dat het personeel echt hun best deed om...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Wat er tegenviel was dat de prijs van de kamer wel redelijk hoog was vergeleken met wat we kregen.

    Wat ons beviel is dat het personeel echt hun best deed om alles het naar ons zin te maken. En alles was goed geregeld!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Goed te doen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer,tussen het douch scherm zat veel succes schimmel. De handdoeken zagen er niet fris en wit uit .

    Ontbijt was keurig geregeld. Prettig personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Prima!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie, grote kamer, rustige ligging, goed en uitgebreid ontbijt. Hotel ligt in het midden van het eiland, dus goede plek om vandaan al het moois van Texel te ontdekken. Vriendelijke eigenaren die ons uitgebreid, over alle mooie plekjes van Texel hebben verteld. Wij hebben het prima gehad!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    6,3
    verzorging goed de kamer kon stukken beter hiervoor te veel betaald
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    erg gehorig hout alles kraakt. badkamer was erg klein en verouderd.mag wel wat vernieuwd worden. hierdoor vond ik t prijzig voor t geen er geboden werd

    onbijt was goed personeel ook

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer waarin wij zaten was wat gehorig. Het was warm dus het raam stond open. Helaas is onder het raam een klein terras, waar werd gerookt en tot laat in de avond gekletst. Verder heeft het hotel een aquarium met kreeften. De koeling hiervan was 's nachts goed hoorbaar (indringende bromtoon).

    Het personeel is geweldig: vriendelijk, gastvrij en bijzonder servicegericht. Speciale wensen willigen zij zonder morren meteen in. Het hotel heeft aan de achterzijde een terras met een mooie tuin. Hier is het aangenaam zitten. Het restaurant beschikt over een kaart met enkele heerlijke gerechten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,2
    Fantastische tijd gehad, gaan we zeker nog eens doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt was ontzettend goed verzorgd en de kamer met groot balkon was prima. het bed lag lekker en we hebben heerlijk geslapen. het is ook een prima gelegenheid om heerlijk te dineren, alle hulde aan de kok en het bedienend personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    Prima accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    De keuken van het restaurant zit tussen de kamers, waardoor wij soms stank- en geluidsoverlast hadden. Ook was de wifi niet stabiel, we hebben maar één dag wifi gehad.

    Erg ruime kamer, van alle gemakken voorzien. Het personeel is professioneel, behulpzaam en gastvriendelijk. Er is voldoende parkeerplaats naast het hotel en het hotel is rustig gelegen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    Eenvoudig ,maar goed onderkomen.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik zou niet weten wat. Ik heb geen hoge verwachtingen voor de geboden prijs, dus het viel alleszins mee.

    Eenvoudig ,maar goed onderkomen. Vriendelijke gastgevers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,3
    Puur, eerlijk en heerlijk dineren met een geweldige service.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    Een paar dagen in dit hotel geeft je het idee dat je een week weg bent geweest. Zeer vriendelijk personeel maakt het verblijf heel gemoedelijk. Restaurant is top, heerlijk dineren is hier zeker mogelijk, geweldige keuken. De kamers zijn gedateerd maar netjes en schoon. De locatie ligt heerlijk rustig en in een groene omgeving. Parkeren is geen probleem.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,1
    hotel was ok, maar omgeving vonden wij minder
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt was niet slecht maar wel vrij basic, het dorpje zelf is erg klein, s'avonds niet veel te beleven

    de kamer was echt ok, bleek ook net gerenoveerd, was voorzien van mooi buitenterras.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,3
    Mijn verblijf bij Hotel Brasserie Rebecca was prima!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer was aan de kleine kant en het tapijt in de kamer is aan vervanging toe.

    Ontbijt was goed, het avondeten was heerlijk en uitstekend en vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    8,8
    Fijne rustige locatie,goede service, schoon en heel vriendelijke mensen zowel jong als oud.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Dit viel niet tegen het bad was super schoon alleen voor mensen slecht ter been niet ideaal. Want het bad is glad. Maar nogmaals dit viel niet tegen. Trouwens wij zijn nog jong 66 en 65.

    Het ontbijt was goed redelijk veel keuze, koffie was heerlijk. En zeer vriendelijke mensen. Ze zeer behulpzaam we hadden om Ebike fietsen gevraagd deze werden zonder meer voor ons gereserveerd en werden bezorgd aan het Hotel. De kamer vonden wij ruim genoeg en werd zeer goed gepoetst. Iedere dag bedjes gespreid en handdoeken waar gevraagd vernieuwd. Bij ons volgend bezoek aan Texel gaan we hier weer logeren. Mensen prima service en bedankt voor het fijne verblijf. Beslist een aanrader. Jo en Ria J.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    5,8
    lekker eten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    heel kleine kamer , het badkamertje was zo klein dat je er met moeite kon draaien terras was heel vuil , overal spinnenwebben op de stoelen en verschrikkelijk veel onkruid, totaal niet verzorgd

    heel goed ontbijt en heerlijk diner super bediening

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,3
    Goed verblijf gehad!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant gesloten.

    Hi, Goed hotel. Personeel is erg vriendelijk. Het ontbijt begint officieel om 09:00 uur, maar aangezien ik eerder moest uitchecken, i.v.m. een afspraak, werd mijn ontbijt een uur eerder voor mij klaargezet. Erg attent en zeer behulpzaam. Verder zijn de kamers schoon en ruim ingedeeld. Houd rekening met het feit dat in het laagseizoen het restaurant gesloten kan zijn i.v.m. de rustige dagen. Zeker is dit hotel een aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    9,6
    Een gezellig klein hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Een overkapping over 1 van de terrassen had fijn geweest. Wij troffen het niet met het weer. Dus op alledrie de terrassen was het meubilair vaak nat.

    Het ontbijt was heerlijk vers, en 's avonds kan je heerlijk dineren bij Rebecca. Wel een tafeltje reserveren want het zit elke avond vol. Dat zegt genoeg over de kwaliteit van de keuken. Voor elk wat wils. Mooie grote kamer beneden Hartelijk personeel. Parkeren op eigen terrein van het hotel. Wij hebben voornamelijk gefietst op Texel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    10
    Wij waren uitgenodigd door Ecomare om naar Texel te gaan!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De levende kreeften in het aquarium in de gang bij de info- en kassa toonbank. Ik keek elke dag of ze er nog inzaten en was bang dat ze opgegeten zouden worden. Ik hou immers heel veel van alle dieren hoor!

    De sfeer was heel gezellig en het hotel met kamers zelf was voor ons landelijk en supermooi! En de mooie tuin rond het hotel inclusief het tuinterras was ook mooi en onze eigen fietsen hadden ook genoeg ruimte om te parkeren bij onze kamer met openslaande deur. Jullie dus ook bedankt voor de boeking bij zo'n gezellige lokatie, voor ons zeker niet oubollig maar veel beter als een modern hotel. Er was helaas wel 1 ding wat mij wel schokte, de levende kreeften in een aquarium in de gang, die bestemd waren voor een kreeft- menu en dat vind ik heel erg als grote dieren- vriendin!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    8,3
    Goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De bad/toilet accomodatie was klein. Had een 1 persoons kamer

    Ontbijt was uitstekend. De bad/toilet accomodatie beperkt. Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. Heb er zeer goed geslapen. Omgeving is(was)zeer rustig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    7,1
    Was fijn en goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen bijzonderheden. We hadden de rekening even moeten bekijken. Er waren een paar fouten gemaakt bij het diner. We waren niet alert om het gelijk aan te kaarten. Onze eigen schuld.

    Ontbijt prima. Kamer was in orde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,5
    Wij hebben genoten van deze ene nacht en ons laten verwennen
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    xxx

    Het ontbijt was zeker heerlijk, maar vooral het diner overtrof onze verwachting. Puur eten en met passie klaargemaakt, mooi geserveerd met een uiterst vriendelijke dame

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    9,2
    Ontspannen en lekker rustig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaken op de kamer kon beter. Bij aankomst zag het op eerste gezicht netjes uit maar zag nog wel stof. 2de dag zat mijn dochter nog in bad toen de schoonmakers kwamen, met een uurtje zouden ze terugkomen...helaas......geen schone handdoeken dus

    Personeel was uiterst vriendelijk, nam de tijd voor je. Het ontbijt was uitgebreidt en heerlijk. Savonds kun je heerlijk vertoeven in de bar

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    9,6
    zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er is mij niets tegengevallen, oja, het weer, dat had beter gekund ;)

    Prima service. Speciaal eerder ontbijt verzorgd voor ons omdat we zo vroeg op pad moesten. Alles prima geregeld.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    10
    Prettig, rustig en fijn verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er zijn tijdens mijn verblijf geen zaken opgevallen die mij tegen vielen.

    Hotel Brasserie Rebecca is zeer rustig en centraal gelegen op Texel in het plaatsje De Waal. Vanuit De Waal kunt u eenvoudig te voet, per fiets of per auto het hele eiland bezoeken. Het hotel heeft zeer vriendelijk personeel en is zeer gastvrij. Het restaurant heeft een bijzondere kaart, is zeer populair en is niet voor niets met een Bib Gourmand bekroond. Veel gerechten komen uit de streek, en veelal opgemaakt en/of gemaakt met producten uit eigen tuin. Bediening is zeer vriendelijk en altijd bereid naar uw wensen te luisteren. Het eten is erg goed, erg lekker en zeer betaalbaar. Reserveren voor dit restaurant is, vanwege de populariteit, als gast zeer aan te raden. De hotelkamer is wat je van een hotelkamer kunt verwachten. Compleet, schoon en netjes. Het ontbijt is eveneens zeer compleet, eveneens voorzien van lokale producten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    9,2
    super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    super verrassingsmenu gegeten, er was 1 veggie bij, was geen probleem voor de chef er was 1 iemand bij die geen vis lust, was geen probleem voor de chef, wij waren met zes personen en het was top!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,3
    Ontbijt was lekker en erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was lekker en erg vriendelijk personeel. Was met mn 3 zusjes en hadden een net gerenoveerde vierpersoonskamer met een mooi en ruim balkon en uitzicht op de tuin. Volgende keer zeker weer!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,1
    Het eiland Texel is superleuk maar deze
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje oubollige kamers , niet superschoon , stoffig , en (viezig) tapijt als vloerbedekking . Het was de bruidssuite werd ons verteld , dan verwacht je toch wat meer dan een hemelbed met een slechte matras , en een te klein bad . ( geeneens duobad) En de tv , veel te klein !!

    Zeer vriendelijk personeel , goed ontbijt . leuke lokatie met genoeg gratis parkeerplek !

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,5
    Tot rust gekomen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De gordijnen laten veel licht door, dus elke dag vroeg wakker

    Alles was goed aan dit hotel. Fijne bedden, schoon, vriendelijk personeel en rustige omgeving

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    6,7
    Het ontbijt was heerlijk en verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was wel erg klein en niet gezellig. Er hing bijvoorbeeld geen enkel schilderij aan de muur. De badkamer zag er versleten uiten bovendien niet schoon.

    Het ontbijt was heerlijk en verzorgd

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    5,8
    Bij aankomst stond er buiten een bord met daarop de tekst...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst stond er buiten een bord met daarop de tekst dat het hotel/brasserie Rebecca gesloten was. Dat is erg verwarrend. Toch maar geparkeerd en de deur was open. Het bleek dat het gold voor het restaurant i.p.v het hotel. Dit roep verwarring op en vond ik niet echt positief.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,8
    Aanvaardbaar, verzorgd, behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    lawaai ! In het restaurant word je gehinderd door het door elkaar praten van de andere gasten. In de slaapkamer pruttelt de centrale verwarming, ook 's nachts.

    Het dorp, mooie rustig locatie. Koffie en thee op slaapkamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    8,3
    Top!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het bubbelbad boven mijn kamer gaf wat onrust. Maar gezien de gehele sfeer, klaag ik daar zeker niet over..

    Iedereen zeer vriendelijk. Een prima ontbijt. Een mooie kamer. Omdat ik wat langer bleef kreeg ik een wat grotere kamer… Mooie foto's in gang en kamer. Smaakvol ingericht. Het eten was super lekker. En bij de koffie eigen gemaakte pepermunt en bonbons, zo lekker..Een hele persoonlijke benadering. Top!!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    8,3
    zeer aan te bevelen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs per glas wijn, 6,95 € vonden wij aan de hoge kant , zeker in een gewoon glas en halfvol..... jammer... drank ih algemeen duur bed van de bruidssuite, volgens mij mag er een nieuw matras op.... piepen en kraken ... maar het is ook een bruidssuite... te zacht voor onze rug had rest vd dag last van mijn rug hierdoor, maar ik ben ook al wat ouder.

    Restaurant : eten zeer goed voor NL normen, Bib gourmand, vond ik heel fijn Ontbijt super goed koffie en thee zet op kamer mooie badkamertje

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    4,2
    Texel is een mooi eiland en voor herhaling vatbaar maar hier komen we niet meer.
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer en badkamer gedateerd had meer weg van een goedkoop pension.Erg gehorig kon de muziek van beneden en geluiden van andere kamers goed horen. Men pretendeert veelal biologisch te zijn maar aan het ontbijt was m.i. niets biologisch en niet eens een eitje bij het ontbijt en zeer slappe koffie. Het prachtige weer maakte gelukkig een hoop goed.

    Attente vriendelijke eigenaar die een ander restaurant voor ons regelde omdat het bij hun vol was.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    6,3
    prima eiland om een weekend/vakantie door te brengen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ouderwetse kamer, smoezelig tapijt, oude tv, hangt zo hoog, ik moest op een stoel staan om tv aan te zetten, krijg je ook nekkramp van. Badkamer thermostaatkraan te fris afgesteld voor het najaar, vindt dat ook geen goede service, blokkeer dan het gebruik van het bad!

    kamer op de begane grond met terras was fijn, waterkoker op de kamer met zakjes koffie/thee/suiker

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    3,8
    klopt niet alle informatie bij Booking.com vooral kamers grote
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiene en comfort waren slecht algeheel want het is een best verouderd hotel, moet gerenoveerd worden, zo laten kamers boeken is niet fijn. Stikt het kamers muf en schimmel, badkamer gordijn moet in vuilniszak.Grotere kamers waren niet zo groot als vermeld. Niet tevreden geweest, was niet een aangenaam verblijf jammer genoeg.

    Ontbijt was matig.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    5,4
    volgens ons is voor de eigenaar, het diner het belangrijkst
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Na een dag van het ontdekken van het eiland wilde we een klein hapje bij de bar bestellen, maar dat kon niet. tijdstip was 18.00 uur. we moesten met een kind van 4 jaar weer de deur uit. een Texelse koffie was € 9,50!! (koffie,scheutje baileys, slagroom) erg aan de prijs.

    het diner was top. buitenkant van het hotel is sfeervol

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,5
    een fijn , klein hotel met goede service , heerlijk ontbijt en klasse diners !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen goede isolatie naar de slaapkamer boven onze kamer, daardoor gehorig.

    Prettige bediening , goed ontbijt en overheerlijke diners, goed bed en rust

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,1
    lief, degelijk en prima om te overnachten !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    het rook wat muf, vooral op de gang naar de kamers toe, dan krijg je er gelijk een idee bij. de kamer was voor de rest prima, de bedden heerlijk ! voor de rest sober.

    het ontbijt was goed ! en onze gastvrouw heel vriendelijk en lief !

    Verbleven in september 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: