Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Campanile Hotel & Restaurant Vlaardingen 3-sterren

Kethelweg 220-222, 3135 GP Vlaardingen, Nederland

#5 van de 5 hotels in Vlaardingen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 852 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    6,3
    Was voor 1 nacht wel te doen.
    • Met huisdier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig. Het leek wel of de buurman bij ons in de kamer lag als hij hoeste. Kwam door de ruimte onder de tussen deuren. En af en toe hing er een nare geur. Het lampje op het bureau deed het niet. De water koker was niet te gebruiken, kwam een brandlucht af. Gordijntje hing op half 7. En vieze zwarte kit plekken boven het bad.

    Het was aardig schoon. De bedden waren goed. Personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    5,0
    Vies
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was gewoon echt vies, vloer plakt en stonk naar nicotine in de kamer. echt gewoon een vieze kamer. ook over geklaagd maar er is niks mee gedaan om mij tegemoet te komen.

    Dichtbij Rotterdam

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    6,3
    Prima voor een zakelijke nacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotelkamers zijn erg gedateerd qua interieur. Geen minibar. Badkamer had schimmel in de randen van de tegels.

    Goede bedden, vriendelijk personeel. Fijne locatie voor de zakelijke reiziger, dicht bij de uitvalswegen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    4,6
    Erg klein, weinig og geen stopcontacten als je medicatie...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg klein, weinig og geen stopcontacten als je medicatie gebruikt, onder andere een snurk apparaat moet verlengsnoer en stoel naast bed dan kan je er meer uit. Prijs voor ontbijt te duur voor wat je krijgt, onder andere geen vers fruit alleen blik.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    8,3
    Erg gezellig!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets gezien we qua prijs overal rekening mee handen gehouden maar dat was niet nodig. Basic maar goed.

    Personeel was top. In de avond aan de bar nog een klein feestje bouwen was geen probleem. Ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    5,8
    Het ontbijt was goed verzorgd en het personeel was zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer. Geen waterkoker aanwezig heb deze zelf moeten halen, lamp was kapot. word dit niet gecontroleerd met de schoonmaak?????????? Ik kwam een uur eerder als ik had aangegeven, had gevraagd of ik al in de kamer kon. Dit was wel het geval want de kamer was al gepoetst, maar het kostte me 15 euro extra om de kamer te betreden. ik vind dit schandalig, aangezien de kamer al schoon was.

    Het ontbijt was goed verzorgd en het personeel was zeer vriendelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,0
    naar ons zin gehad ook voor 1 nachtje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    verlichting gebouw aan buitenkant was minimaal. donker savonds

    bij betalen van het uitstekende uitgebreide ontbijt wilden wij graag een flesje water kopen. We kregen allebei een gratis flesje mee voor onderweg. heel erg vriendelijk ontvangen door ons.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,1
    Vriendelijk personeel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zaten geen stopcontacten naast het bed. Was wel handig geweest zodat je je mobiel naast je bed kon opladen. Ligbad is een beetje hoog en glad. Als er oudere mensen willen douchen of in bad is dit geen dan optie ivm gevaar om te vallen. Ondanks douchegordijn toch hele badkamer nat. Jammer dat er geen airco of een plafondventilator aanwezig was gezien de temperaturen van de afgelopen dagen.

    Vriendelijk personeel. Kamers waren zeer schoon en opgeruimd. Voldoende parkeerplaatsen. Er stond een waterkoker op de kamer met zakjes koffie, thee,melk en suiker zodat we 's morgens na het wakker worden gelijk konden genieten van een lekker bakkie koffie of thee.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airconditioning, was bloedheet in de kamer. Kamer erg gedateerd, doodgeslagen mug en spin nog aan de muur. Tevens erg gehorig, geluid kwam van muziek en biljarttafel beneden en snachts last van een gast die de tv loeihard aan had staan in het complex. Zou dit hotel voor deze prijs zeker niet aanraden!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,7
    Aangenaam en het was ook prachtig weer de dagen van verblijf.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was op het oog schoon, maar de vloer mag weleens gedweild worden!

    De kamer was klein. Badkamer, met douche in bad was goed. Geen kamer om de hele dag te zitten, maar prima om te overnachten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    4,2
    Uitermate slecht. Ooit in Parijs in 1992 een verblijf gehad bij een ander hotel dat nóg slechter was
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was oud en vies. De badkamer was beschimmeld en er zaten vele tientallen muggen op de kamer. Het hotel gaf als reactie dat ze niet alle kamers controleren voordat deze aan nieuwe gasten worden gegeven. Onzin natuurlijk, schimmel komt niet van de ene dag op de andere in een badkamer. Verder was de kamer veeeeeel te duur, namelijk €132,-- per nacht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    5,4
    Goed voor kort verblijf (1 nacht).
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was basic. De beloofde haardroger was niet aanwezig. Handdoeken voor 1 persoon terwijl een 2 persoons kamer was geboekt en dus ook 2 personen aanwezig waren. Geluidshinder van overige gasten.

    De ontvangst was zeer goed, zeer vriendelijk personeel. Het ontbijt was goed en zeker meer dan voldoende.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    4,6
    Helaas niet zo positief maar goed bed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche schimmel, naast wc papier houder vreemde kleur, wil ik niet nader beschrijven. Deur rare spetters.... Ik zou er niet graag met een blauwe lamp lopen.

    Het bed sliep heerlijk. Een lekker hard matras. Kussen bijgevraagd was voor ons te dun, goed geregeld uiteindelijk (moesten zoeken). Eten kunnen we niet beoordelen. Verder.....

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    5,4
    Zeer teleurstellend.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene in de badkamer. Er hing een misselijkmakende rioollucht. Er lag nog een plas in het toilet. Er was langs de rand van het bad op de grond kalkaanslag met schimmel. De bureaulamp deed het niet.

    Ontbijt is ok.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,9
    prima plek voor doorreis, eenvoudig maar goede bedden om de nacht in door te brengen
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen stopcontacten bij het bed om telefoon of wekker aan te sluiten.

    Ontbijt was prima, werd aangeboden om een eitje voor mij te bakken terwijl ik de laatste was die uit checkte

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    5,8
    Rustige plek midden tussen de drukte,
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer heeft bedden die niet echt goed liggen, en ik miste gewoon stopcontacten in de kamer. Waterkoker zonder stopcontact heb je niks aan, telefoon opladen is ook lastig. Kamer was niet echt netjes afgewerkt, beetje een studenten project schilderen leek het wel.

    Rustig, en snachts hek dicht van het terrein.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,3
    Nette, schone maar veroudere locatie.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schoonmaakster kwam tot 2x aan toe binnen, terwijl we er nog waren en het nog lang geen uiterste uitchecktijd was.

    Het bed lag lekker en het ontbijt was goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    4,6
    Door een hinderlijk geluid slecht geslapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er is in de kamer een brommend geluid te horen van de mechanische ventilatie. Dit is een hinderlijk geluid wat de hele nacht doorgaat. Wij hebben hierdoor slecht geslapen.

    Het hotel ligt op een prima locatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,7
    Geen verrassende bestseller. Personeel gastvrij en vriendelijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was niet schoon en ik vind het gedateerd Een douchegordijntje in het bad is niet meer van deze tijd. Dat het restaurant diepvries producten serveert viel mij ook behoorlijk tegen. ook al was er een aangepaste kaart voor de zaterdagavond.

    De gastvrijheid personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,9
    prima
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    te weinig stopcontacten bij bedden. in bad douchen is uit de tijd en gevaarlijk met uitglijden. liever douchecabine. Bevoorrading restaurant reed s'morgens vroeg met karren over stoep naast restaurant. Dat leek in de kamer op mitrailleursalvo. Je kan dat oplossen door rubber tegels in stoep te leggen

    ontbijt was inderdaad heerlijk douche heerlijk krachtig verder prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    3,8
    lees het bovenstaande bericht maar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Muggen in slaapkamer en bij het ontbijt wat VEEL te duur is en als je dan van de 5 x nachten 4 x middenin de nacht uit bed moet om op de zijdeur te slaan om die kamer te vragen stil te zijn is geen pretje !!!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    4,6
    Te hoge prijs voor wat je krijgt.... Ik betaalde 102 euro - voor m'n gevoel 60 euro teveel...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Inrichting is erg gedateerd. Verwarming in de badkamer met timer maar daarnaast moet je ook nog op tijd een gloei-element aanzetten. Het geluid van overkomende vliegtuigen en het verkeer op de snelweg hield me uit mijn slaap. De andere gasten (veel bouwvakkers) staan al vroeg op: vanaf 05.00 uur hoor je geluid van de douches, lopen, auto's die starten etc. Bed heeft dun matras, kleine smalle kussens, plakkerige vloer. Op de foto's zag het er heel aantrekkelijk uit, geeft een te rooskleurig beeld...

    Vriendelijk en behulpzaam personeel bij de receptie. Donkere kamer door rolluik. Buiten op het overdekte terras ontbijten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,3
    Aangenaam verblijf voor 3 nachten met ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het bed was niet zo goed, de matras was te hard en versleten. Er was weinig keuze in gerechten voor het avondmaal (ook geen enkel vegetarisch gerecht)

    Het vriendelijke onthaal, de nette kamers, het lekkere uitgebreide ontbijt en de gratis parking.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    6,3
    Dit is een duur hotel voor wat het is
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een heel oud gebouw. De kamers zijn klein (wel proper). De jongen aan de incheckbalie was een ramp (werk zien, werken, communiceren)

    Het meisje dat ons eten maakte -want de kok werkt niet op zondag- was supervriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,9
    Goede prijs/kwaliteit, bed is zeer comfortabel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    • De badkamer viel mij tegen er zat hier en daar wat schimmel en er was geen antislip in de badkuip als je wou douchen. • Geen stopcontact bij bed. • Kamer was erg gehorig, er zat een deur tussen mijn kamer en die van mij buren waardoor alles te horen was. Gelukkig had ik oordopjes meegenomen, waardoor ik verder voortreffelijk heb geslapen!

    Prettig bed, warme kamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    5,0
    als er geen ander alternatief voor handen is
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen lift, harde bedden, ongezellige kamer, douchen in bad met ranzig douchegordijn, veiligheid accommodatie met 1 trapop/afgang? lawaaiig restaurant, matige bediening, naar buiten voor restaurant/ontbijt.

    prima bureau, waterkoker met koffie en thee, parkeren voor de deur.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    10
    Prima de luxe.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zoals ook vaak in andere hotels stond de verwarming bij binnenkomst vol aan. Dat hoeft toch niet en is bovendien niet milieu bewust.

    Het in- en uitchecken ging snel, de kamer was prima, zeker gezien de prijs

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    7,5
    Vriendelijk personeel
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik ben al een aantal keer in dit hotel geweest en is mij tot nu toe altijd bevallen. De laatste keer viel het wat tegen. Bij aankomst bij mijn kamer viel het mij op dat er nogal wat kratten bier bij de kamer naast die van mij stonden. Dit vond ik wel een beetje vreemd voor een hotel. Verder maakte de gasten van die kamer erg veel lawaai, ze waren daarbij luidruchtig aan het telefoneren met de telefoon op handsfree. (Kon het bijna verstaan als het geen Pools was geweest)...Verder werd er volgens mij op de galerij gerookt, de geur hiervan kwam in mijn kamer. Helaas was ik te moe om naar de receptie te gaan, was die dag om 04:00 op gestaan en wilde wel slapen. In Maart slaap ik weer in dit hotel, hoop dan wel dat het beter is.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    7,5
    Het avond eten was boven verwachting, heel goed verzorgd en...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn niet goed geïsoleerd, beetje gehorig. Maar ik heb er verder geen last van gehad.

    Het avond eten was boven verwachting, heel goed verzorgd en lekker.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    6,7
    erg prijzig
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    ik had verwacht 5 dagen op mijn kamer te kunnen werken - internet! Maar alleen op de eerste en laatste dag van mijn verblijf had ik internet op mijn kamer - 3 dagen niet dus.

    het ontbijt was prima, gelukkig al op tijd (vanaf 6 uur), ik begin graag vroeg met werken (7 uur of als het kan nog eerder), maar bij veel hotels kun je pas vanaf 7 uur ontbijten

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    8,3
    Heerlijk rustige overnachting in een nette kamer en met de fiets goed te bereiken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles wat je van een basic overnachting verwacht is aanwezig. Rustig, schoon, lekkere douche en het bed ligt heerlijk. Fijne extra is dat er koffie/thee gezet kan worden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    6,3
    Verwacht niet te veel, prima voor enkel overnachting
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was klein en er hing een nare, zure lucht. Naar ons idee kan de kamer ook helemaal niet geventileerd worden.

    Prima voor 1 nacht ivm bruiloft in de buurt van het hotel. Inchecken verliep soepel, voor de deur parkeren en kamer was gereed om 14:00.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    Voldoende voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het lawaai midden in de nacht. Sommige gasten waren erg luidruchtig, ook op nieuwjaarsnacht kun je nog wel rekening houden met anderen. We hadden maar 1 grote en 1 kleine handdoek voor 2 personen.

    De locatie, op 31 december was het lastig een betaalbaar hotel te vinden. vriendelijk personeel. Het ontbijt was goed, maar erg eenvoudig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,5
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet heel schoon, maar goed genoeg voor een enkele overnachting.

    Voor familiebezoek was dit de perfecte locatie. De prijs was de laagste in de buurt, prijs/kwaliteit verhouding was prima. Goede fysieke beveiliging (hek, sloten, rolluiken). Door de rolluiken was het ook echt donker in de kamer. Weinig tot geen geluidsoverlast.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    9,2
    Wederom zeer prettig verblijf
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Eigenlijk niets !

    Wederom een uitstekend verblijf in Campanile Hotel Vlaardingen, uiterst vriendelijke & behulpzame medewerkers, prima ontbijtbuffet en zeker is ook aan te raden s´avonds eens het dagmenu in het restaurant te proberen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,1
    Het voldoet goed als je voor niet teveel een onderkomen nodig hebt.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing een heel, heel vage rooklucht, misschien is er op deze kamers ooit gerookt.

    Het is niet heel bijzonder of gezellig, maar schoon en voldoet voor deze prijs.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    5,4
    Alleen doen als je goedkoop wil overnachten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtelijke geluidsoverlast. Een vergeten oplader was later op de dag al onvindbaar: of weggenomen door het personeel of de kamer is nauwelijks schoongemaakt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    3,8
    Voor mij geen Campanile meer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was vies. Verwarming tikt erg hard. Uiteindelijk maar uitgezet en in de kou geslapen onder een te kleine en dunne deken. Rolluik werkte niet waardoor het licht was in de kamer. Douche slang was lek waardoor douchen niet ging de volgende ochtend .

    De ligging aan de snelweg is prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    5,8
    Handig naast de grote weg.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er stond dat er een föhn aanwezig was. Dit is niet het geval. Föhn thuis gelaten dus niet handig.

    Handig naast de grote weg. Goede prijs kwaliteitverhouding. Het ontbijt is in verhouding weer flink aan de prijs.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    4,2
    Het hotel is oud en stinkt naar frituurvet en rook.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is oud en stinkt naar frituurvet en rook. Schimmel en vieze aanslag in badkamer. Sifon van de wastafel al dertig jaar overgeslagen door de schoonmaker.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    8,3
    Een kleinschalig hotel restaurant, geschikt voor een paar dagen eruit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was voortreffelijk. Het bad met douche in de kamer was een plus. Het diner, a la carte, vonden wij heel lekker en voor een goede prijs. Dit hotel ligt op loopafstand van centrum Schiedam (goed half uur a 45 min), wat wij prettig vonden. Een kleinschalig hotel restaurant, geschikt voor een paar dagen eruit.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen info op de kamer mbt restaurant of andere faciliteiten. In de map zat alleen een blanco A4tje en op de website is niks te vinden...

    Een eigen voordeur met je auto voor de deur en keurige kamers. Geen geluidsoverlast en de koffie faciliteiten is prettig!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Kort, maar kijk volgende keer even verder.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De matrassen op onze kamer (21) waren erg slecht. In mijn optiek waren deze gewoon af. Het matras leek meer op een zak met kiezelstenen, erg slecht geslapen. En er was geen wandcontactdoos naast het bed aanwezig, ik slaap met een C-Cap en heb daarvoor stroom nodig naast het bed.

    Over het algemeen waren wij tevreden over de accommodatie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,9
    Voor 1 of 2 nachten een prima verblijf met ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner viel wat tegen. Zalm niet gaar en de spareribs waren koud. En dat er extra betaald moest worden voor groenten terwijl de prijs al best wel hoog was.

    Het ontbijt was prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    6,7
    Muizenissen bij Campanile
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is alleen buitenom te bereiken, niet erg maar helaas was de verlichting ontoereikend. De keus in het restaurant was erg beperkt door het ontbreken van een kok. Het wel aanwezige personeel maakte er wel het beste van. Helaas hebben we de halve nacht wakker gelegen door knagende, ritselende en piepende geluiden. We vermoeden muizen. De prijs was scherp maar dit kan echt niet.

    Vriendelijk personeel, ligging aan de snelweg, goede bedden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    3,8
    Slapen, ontbijten en snel weer wegwezen.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers waren klein; bereikbaar via een buitengalerij; geen lift, over betonnen trap waarvan de onderste trede niet was afgewerkt. Ontbijtruimte was sober ingericht

    Ontbijt was redelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    5,4
    afgesloten parkeerplaats nachts
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    lawaai van de kamer naast mij, die zelfde mensen proberen via tussen deur toegang te krijgen tot mijn kamer ! Maak die tussen deuren dicht niet meer van deze tijd !!

    afgesloten parkeerplaats nachts

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,9
    Perfect voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Raam met zicht op de gang dus iedereen kan eigenlijk bij naar binnen kijken als je de rolluiken niet naar beneden laat. Er wordt ook gerookt op de gang (die zich buiten bevindt => motelstijl) en soms ruik je dat. Niet zo aangenaam voor niet-rokers. Er zijn ook enkel nachtlampjes waardoor het meestal vrij donder is in de kamers

    Perfect voor 1 nachtje en heel proper. Waterkoker met thee en koffie aanwezig, tafel met 2 stoelen en ruime opbergkast. Alles wat je nodig hebt. Personeel ook zeer vriendelijk! Ontbijt niet zo heel uitgebreid, maar alles wat je nodig hebt. Uitchecken mogelijk tot 12u!! Gratis parking op het terrein van het hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Zeer gemoedelijk verblijf
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk niets aan en/of op te merken.

    Ontbijtbuffet is prima, personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, totale sfeer is goed, ben hier al voor de 4e keer geweest hier en kom in December weer voor 7 nachten. Prima kwaliteit/prijs verhouding !

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    3,3
    diners waren echt niet om te eten.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 14 nachten

    de mogelijkheden om te internetten. Kamers te klein sfeerloos. Blij dat ik na tweenachten weg kon. De resterende dagen werden vlot uitbetaald

    diners waren echt niet om te eten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    8,8
    zeer vriendelijk personeel , goede ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    voor de 2e maal op korte tijd bleek er sprake te zijn van een ' dubbele boeking ' . Dit terwijl ik de bij de laatste dubbele boeking op 09/10 oktober een van deze boekingen heb geannuleerd !! Conclusie : dit werkt niet voor mij , ik zal voortaan mijn boekingen rechtstreeks doen .

    zeer vriendelijk personeel , goede ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,1
    Kort verblijf voor bezoek aan vrienden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gedateerde kamers maar alles wat nodig is.

    Vriendelijk personeel, centrale locatie, rustige omgeving. Wij hadden ontbijt bijgeboekt maar toen mijn echtgenote zich 's ochtends niet lekker voelde en niet kon ontbijten werd dit zonder probleem terugbetaald.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    3,3
    Erg veel duur voor hetgeen je aangeboden wordt!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen stopcontact langs bed voor apneu apparaat. Geen nieuwe wc rol terwijl oude die ophing ver op was (Zelf gehaald bij poetsvrouw) Hygiëne laat zeer te wensen over. (Badkamer en galerijen zeer vuil) Douche vies en niet in orde . locatie ligt ver van openbaar vervoer .

    Parkeer mogelijkheid op terrein en poort die s'nachts dicht gaat

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    7,1
    Prima prijs/kwaliteit verhouding indien je niet te hoge verwachtingen hebt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiëne. Rooklucht bij ingang kamers door asbakken bij ingang. Kamers zijn erg gehorig, de kamer kon wel een likje verf gebruiken. Maar prijs/kwaliteit op zich prima.

    Prima bed, prima ontbijt, waterkoker aanwezig en goede douche.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,8
    Dit eenvoudige hotel voldeed uitstekend aan onze verwachtingen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De matrassen van de box spring moeten worden vervangen. Bij opstaan pijn in de rug, want de veren voel je. Ze zijn op en doorgelegen.

    De ontvangst was uitstekend. Ook diner goed en het ontbijt prijs-kwaliteit uitmuntend. Heb via omroep Max gezien dat er een grote verbetering van het product heeft plaatsgevonden. Nieuwe badkamers. Ook zeer vriendelijke medewerkers.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    3,8
    Basic en net toereikend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg klein en verouderd. Alles ziet er behoorlijk basic en lowbudget uit. Ontbijtzaal kaal en ongezellig, ontbijt zelf zeer simpel. Andere gasten voornamelijk oost Europese gastarbeiders. Personeel, op uitzondering na, onverschillig en onvriendelijk.

    Bereikbaarheid per auto

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    4,6
    Heel teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in een badkuip met een zeepdispenser precies waar je staat waardoor er een gevaarlijke situatie is. Dit zelf ondervonden ben uitgegleden in de badkuip en op de grond terecht gekomen met als gevolg een gat in mijn achterhoofd. Heel veel geluk gehad dat er niks ergers is gebeurd! Dan het bed zo slecht je voelt de veren van het matras in je rug.

    Het personeel super vriendelijk. Alleen jammer dat ze niet reageren op je klachten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    5,0
    Matig maar functioneel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was gedateerd en nogal uitgeleefd. Er was geen minibar en er was weinig ruimte en geen extra zitje. Er hingen geen normale gordijnen dus om privacy te verkrijgen moesten de rolluiken dicht wat de kamer erg donker maakt. De prijs was nogal hoog tov de kwaliteit. Dat heb ik in andere hotels wel anders gezien.

    Het was dichtbij de locatie waar ik moest werken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    4,2
    voor ons geen hotel meer van campanile
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers en hele hotel waren sterk verouderd. Badkamers erg oud. Bedden waren schoon maar vloer plakte en je witte sokken waren meteen zwart. Veel buitenlandse arbeiders in het hotel. Polen, bulgaren. Vond het niet echt een hotel kamer. Meer een donker hok. Wij zaten hier 2 dagen uit noodzaak maar als ik dit geboekt had voor vakantie zou ik echt diep teleurgesteld zijn.

    Vriendelijk personeel. Goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,3
    Redelijk voor de prijs.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De communicatie tussen personeel. Als ik snachts werk en overdag slaap was de afspraak dat de schoonmaker mijn kamer als laatste zou doen en niet rond 10:00 op mn kamer staat.

    Het bed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    3,8
    Parkeren en hulpvaardigheid receptioniste.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers van het jaartype 80 er jaren. Douch/Bad zal langs alle randen en voegen de schimmel. Gordijnen van de haakjes en mogen wel eens in de was ! Ontbijt karig in keuze. Koffie van niet al te beste kwaliteit of de machine moet nodig schoongemaakt worden.

    Parkeren en hulpvaardigheid receptioniste.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,8
    betere kamers opknappen te oud
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de kamers dit was niets vitrage stuk bierdoppen onder de tafel bij het restaurand liepen Ratten wel gezegt werd niets mee gedaan deur bleef gewoon open wij zijn weg gegaan komen niet rug

    het personeel supper vriendelijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,5
    De omgeving was erg fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Het was erg warm in de kamer, maar dan echt NIET NORMAAL warm! Wij vroegen voor een ventilator maar die was er ook niet. Wij raden het hotel erg aan om daar iets aan te doen.

    De omgeving was erg fijn. Er zijn meerdere locaties om een wandeling te maken. Bovendien waren de supermarkten en restaurants op een redelijke afstand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,5
    Campanile hotel: doen we nog eens!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Verlichting was zeer slecht, lezen was 's avonds bijna onmogelijk. Ook vinden wij het jammer dat er geen 'makkelijke' stoelen stonden, een hele avond op een soort keukenstoel zitten is niet prettig.

    Ontbijt was prima, personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Kamer was netjes en schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    6,7
    Ontbijt was uitstekend, locatie is uitstekend je gaat zo de...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn gedateerd, maar 2 stopcontacten in de hele kamer en de föhn werkte niet. Alles doet oud aan niet wat wij hadden verwacht na ons laatste bezoek aan een campenile hotel in polen die was stukken beter

    Ontbijt was uitstekend, locatie is uitstekend je gaat zo de snelweg op. Lekker centraal tussen den haag, Rotterdam en spijkernisse..

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    5,8
    Campanile concept dat je zoals motel direct naar je kamer...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    kamer 5 omdat deze een binnendeur optie heeft naar een andere kamer waardoor het heel gehorrig is en alles te horen en te ruiken is wat de mensen in de kamer ernaast doet.

    Campanile concept dat je zoals motel direct naar je kamer kan.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    3,8
    Nooit meer!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vieze voegen in de badkamer (schimmel). Wel koffiepoeder en bekers maar geen waterkoker. Versleten meubilair. Douchekop was zo verkalkt dat er nagenoeg geen water uit kwam.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,1
    Voor een simpele overnachting een prima hotel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles enigszins verouderd. Douchestang hangt los, geen enkel haakje in de badkamer om een toilettas aan op te hangen en geen stang om je handdoek aan op te hangen. Het is wel gehorig, je hoort de buren in de kamer ernaast en de auto's die 's morgens van de parkeerplaats wegrijden.

    Ontbijt eenvoudig. Kamer zeer eenvoudig. Wifi werkte goed. Bed slaapt goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,5
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We mochten uitchecken tot 12u, voor 10.30u was er al 2 keer housekeeping aan de deur geweest, dit is niet prettig. Achteraf hoorden we bij de balie dat we dan een kaartje hadden moeten ophangen maar dit was ons niet verteld.

    Vriendelijk personeel bij de balie, alles goed uitgelegd, kamer klein maar prima en goede bedden, zeker voor die prijs.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    3,3
    Er niet geslapen, geld contant ontvangen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst bij de balie was matig, 2 persoonskamers waren niet meer beschikbaar ondanks vooraf baliemedewerker ingelicht te hebben. Aanbieden familiekamer? erg lang wachten op de kamers, kamers niet schoon, op en in beddengoed zien we zilvervisjes. Sterk verouderd hotel, geen lift, slecht verlicht buiten. Duistere figuren lopen rond en wordt dit hotel ook gebruikt door dealers en/of voor prostitutie?

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    5,8
    Heel eenvoudig maar ik zou elders mijn warme maaltijd halen.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het eten kon beter. Ik had de eerste avond een pizza besteld, maar die vond ik onder de maat. Ontbijt was niet bijzonder, maar verder wel goed. Tweede nacht diner besteld maar het duurde heel lang voordat het kwam en het was zeker niet druk. Vond ook niet dat ik waar had voor mijn geld.

    Personeel was heel aardig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    3,8
    Zoals het nu is geen aanbeveling
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Slecht onderhouden, gordijn hing los, lamp stuk, schimmel in de badkamer, verf van de muren af, handdoeken niet schoon (graauw). Dat het sober is snap ik voor die prijs maar daarom kan het wel schoon zijn en geen kapotte dingen.

    Locatie was voor mijn doel uitstekend. Personeel vriendelijk maar sober gekleed, iets meer aandacht voor kwaliteit zou al voldoende zijn.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    7,5
    Prima kwaliteit prijs verhouding en dichtbij de klus
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Had graag een officiële rekening gehad. Zelfs bij de boeking aangegeven, omdat het een zakelijke reis was. Mijn collega kreeg alleen de pinbon!!

    Prima kwaliteit prijs verhouding en dichtbij de klus

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    5,4
    Personeel was heel vriendelijk vooral die meid achter de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste kamer die we kregen was nog niet opgeruimd en schoon gemaakt, zoals de de vorige bezoeker het achter liet zo was ie dus nog. Bed niet opgemaakt handdoeken op de vloer lege flessen en afval op het tafeltje.. gelukkig was er een ander kamer beschikbaar voor ons..

    Personeel was heel vriendelijk vooral die meid achter de balie was heel attent.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    6,7
    noodzakelijk kwaad
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vond het erg naar dat we savonds een luik naar beneden moesten draaien.ik voelde me alsof ik in een kelderbox zat.ik werd erwat paniekerig van omdat de kamer al zo klein was.gordijnen zou een stuk vriendelijker zijn

    Obtbijt was erg lekker en personeel vriendelijk en orettig

    Verbleven in februari 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: