Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Cafe Restaurant Duinzicht 3-sterren

Badweg 17, 9166 ND Schiermonnikoog, Nederland

#3 van de 12 hotels in Schiermonnikoog

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 682 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,5
    De ligging is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd. Geen dubbel glas. Afzuiging in de douche werkte niet waardoor het vochtig werd on de slaapkamer. Geen zeep in de dispenser bij het bad.

    De ligging is prima. Schoon!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    6,7
    Leuk verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Douche/toiletruimte. Toilet is dusdanig geplaatst dat je met je billen tegen de muur aanzit en met de knieën onder de wastafel. Geen ruimte dus.

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,8
    Heerlijk het eiland doorkruist met de fiets maar ook gewandeld door bossen en langs strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een heerlijk uitgebreid ontbijt. Ruime Kamer met fijn zonnig balkon, goede badkamer ( helaas was het buiten te warm om een bad te nemen). Heerlijk buiten op het terras gedineerd.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    10
    Het ideale plekje van Nederland
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk is niets tegen gevallen. Het is altijd gezellig in Duinzicht en kun je overal zitten waar je maar wil. Service heel goed en kamer was goed. De zon was in de ochtend al op het balkon.

    Het was allemaal even goed. Je kunt tot 11 uur ontbijten, waardoor je in de ochtend nog lekker van je kamer kunt genieten en het balkon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,1
    Prima, maar voor die prijs viel het tegen, met name qua sfeer en inrichting van de kamer & ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    oude kamers, wel redelijk recent gerenoveerd, maar echt sfeervol ingericht was het niet. Voor die prijs verwachtte ik wel wat meer. Het ontbijt was ook erg summier.

    kamer was zeer schoon

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    6,7
    We hebben het gezellig gemaakt !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Booking.com had de accommodatie veel mooier omschreven dan het werkelijk was. We hadden een 4 persoonskamer beneden met uitloop naar de tuin geboekt. Maar we kregen een kamer op de 2e etage met een balkonnetje.

    Het weer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,5
    lekker er even tussen uit lekker rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Schiermonnikoog is maar klein wij zijn er 3 dagen geweest mat erg mooi weer dit was prima

    Lekker een zwembad dichtbij want het was erg heet op het strand was het haast te heet Ook een zwemvijver aanwezig had ik niet verwacht op zon klein eiland

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    7,1
    Tevreden. Mooie plek. Fantastisch strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Sauna en Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was toch wel wat gedateerd met schrootjes enz.. Verder prima, maar dat was het dan ook.

    De plek van Hotel Duinzicht is super. Aardige dochters in de bediening. Wijnglazen werden zonder problemen meegegeven voor op de kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,9
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Even een reminder: graag een spiegel in de kamer buiten de badkamer.

    De kamer was echt uitstekend. Betrof een kamer van de laatste verbouwing en zag er erg goed uit. Zeker voor herhaling vatbaar

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    9,6
    De warmte van een familiehotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Hotel Duinzicht ligt net buiten het centrum op de weg naar het strand. Daardoor wèl de gezelligheid van passerende mensen, maar niet de drukte van bij elkaar zittende toeristen.De kamers zijn riant van afmeting en schoon. De bedden slapen heerlijk. De maaltijden zijn uitgebreid.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    Prima uitvalsbasis op een heerlijk eiland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 4 nachten

    Een klein koelkastje op de kamer zou wel prettig zijn geweest.

    De ligging is ideaal, net buiten de dorpsrand en op een klein kwartiertje lopen naar het strand. Prettig ruime kamer met voldoende comfort.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    We hebben genoten van elkaars gezelschap, het mooie dorp, de prachtige natuur, het mooie weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    Interieur beetje oubollig. Douchen in bad minder prettig. Ik miste op de weekdagen een gebakken of scrambled egg.

    Mooi eiland, gezellig hotel, comfortabele kamer, prima ontbijt, dicht bij het dorp

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    fijn verblijf, zeker voor herhaling vatbaar, wij zullen vooraf onze wensen tav kamer opgeven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    De ligging van de kamer was wat bezwaarlijk, de trap om deze te bereiken erg stijl en gevaarlijk voor ons, ouder paar t.w. 81 en 78 jaar

    bedden uitstekend, ontbijt zeer goed, het personeel prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    6,7
    Degelijk, centraal gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    Een wat saai, gedateerd hotel. Dat is geen probleem, want alles is degelijk, maar dat maakt wel dat ik de prijs wat aan de hoge kant vind.

    Het hotel is keurig; goede bedden, het is schoon. Verder weinig bijzonders, wat gedateerd allemaal, standaard ontbijtbuffet, geen luxe, tikje gehorig. Kortom, goed, degelijk. Het ligt in een centrale straat, vlakbij restaurantjes en fietsenverhuur. De bus van/naar de boot stopt voor de deur.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    Het ontbijt was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is allemaal wel wat oud, inrichting kamers en het hotel zelf.

    Het ontbijt was uitstekend. De ligging van het hotel is mooi centraal, dicht bij de winkels en vlak bij het strand.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,8
    Heerlijk uitje. Prima vermaakt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Sauna en Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Betere koffie bij het ontbijt, geklutst eitje, warme toast, er was heel veel, maar hier kan nog wel iets verbeterd worden. Opmaakspiegel in de badkamer. Beter licht in de badkamer.

    Gezellige uitstraling en vriendelijkheid van personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    6,7
    mooi gelegen en gezellig hotel, prijs/ kwaliteit verhouding alleen niet ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    (tuin)kamer gedateerd. Enorme stoelen die de halve kamer blokkeerden, inrichting ongezellig en erg gedateerd. Badkamer matig, wastafel met barst erin, shampoo fles leeg, geen reserve toiletpapier etc. voor deze prijs matige kamer.

    de ligging is prachtig, erg vriendelijk personeel en heerlijk eten

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,2
    Ontspannen onthaasten in warm hotel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ramen gingen lastig open en dicht en waren niet helemaal goed geïsoleerd. Met de gordijnen dicht was dat geen probleem.

    De persoonlijke ontvangst. Het personeel kende direct mijn naam en voelde precies aan welke benadering ik fijn vond.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    8,8
    De perfect locatie voor ons doel. Ik ben blij dat ik voor Duinzicht heb gekozen!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Sauna en Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was uitstekend -- en toch viel het me tegen. Ja, veel diverse soorten brood, een paar soorten kaas en vleeswaren... maar BEHALVE op zondag waren er alleen hardgekookte eieren (die ik niet lust) en geen andere warme gerechten, en geen groenten (al was het maar komkommer/tomaten). Op zondag was er roerei (gewoon) en roerei met spek en champignons. En ik eet vegetarisch... De koffie is... nou ja, niet 'onze' smaak... Ook het bed viel tegen omdat de onderlaag kunststof is (= zweterig). Een volgende keer zou ik vragen om een extra dekbed om erop te slapen.

    Wat me het MEEST beviel van het hotel was/is de kwaliteit van het personeel, met 'ouderwetse' voorkomendheid, behulpzaamheid en professionele bediening. Bijvoorbeeld, bij aankomst werden onze koffers naar de kamer gedragen! Het diner: de gerechten lijken een beetje prijzig, maar de kwaliteit is prima en de verschillende bijlagen zijn een perfecte, royale aanvulling. Met échte verse groenten, zoals bietjes of rode kool!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,9
    Heel gastvrij personeel en erg behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    sommige gerechten waren redelijk vonden we.

    Het personeel erg vriendelijk en behulpzaam, de kamer was gezellig, knus, het ontbijt prima. Het restaurant gezellig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,3
    Heerlijk uitgewaaid aan het strand en knus bij de openhaard!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Het menu en het avondeten valt me wat tegen, erg zout en niet heel lekker. Ik houd van gezond maar ook van de een goede stamppot of zuurkool.

    De ervaring: heerlijk wandelen in de omgeving, ik hoopte dat de kerstboom er al stond, en dat was zo, lekker choco drinken bij de openhaard, knus dus.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    10
    Gewoon heerlijk genieten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heerlijk met goede douche. Service was prima en een toplocatie, om heerlijk bij te komen en mooie startplek om lekker uit te waaien in de duinen en op het strand.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Rust, comfort en genieten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Wat een super fijn hotel! Het personeel is erg aardig en behulpzaam. De kamers netjes en comfortabel. Het hotel ligt op het randje van het centrum en dat is eigenlijk perfect. Ik zou het zeker aanraden ook voor alleen reizenden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,9
    prima; verblijf, accommodatie, personeel en openhaard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    Douchen in een bad is wat minder, maar geen klachten over.

    prima (tuin) kamer, veel privacy, lekkere bedden en douche, prima ontbijt. Heerlijke openhaard

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,8
    Duinzicht staat voor gastvrij hartelijk en gezellig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 1 nacht

    de medewerkers waren uiterst vriendelijk en ontspannen. Het ontbijt was uitgebreid en prima op orde. We hebben ons zeer welkom gevoeld. De kamer was ruim en schoon.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    7,0
    Leuke dagen gehad!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Hotelkamer is erg gedateerd maar wel schoon! Douchen in bad is niet van deze tijd!!! En zo vies dat je honden op de hotelkamer mag hebben!! Helemaal omdat het vloerbedekking is. Ik vind het duur voor zo'n oud,gedateerd hotel!!

    Het ontbijt was goed. Aardig en vriendelijk personeel. Het avondeten/diner is uitstekend!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,3
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niet echt iets bijzonders. Als er dan iets gemeld moet worden, spinnenraggen/stof in de extra slaapkamer voor de kinderen

    Prima kamer (tuinkamer), heerlijk en zeer uitgebreid ontbijt. Lunch en diner ook voortreffelijk. Zeer gemoedelijk personeel. Echt heerlijk tot rust gekomen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    6,3
    Prijs kwaliteit zeer slecht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Het diner was zeer slecht tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht heb ik 1:45 uur moeten wachten. heb ik gezegd en kreeg als antwoord er was een gezelschap van 28 dames die moesten ook allemaal eten hebben terwijl de zaal nog niet voor de helft bezet was. Wat moet het worden als de zaal vol zit. ter vergelijking met de fletcher hotels was dit veel slechter plus het dubbele tarief.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,1
    Prima, centraal gelegen hotel voor kort verblijf op Schiermonnikoog
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accommodatie is op zich prima, maar erg gedateerd. We hebben gebruik gemaakt van een familiekamer , waarbij een aparte kamer voor de kinderen aanwezig is. Helaas kon de deur van deze kamer niet dicht vanwege het bed wat te ver uitstak. De kwaliteit van het restaurant viel erg tegen. Gedateerde kaart en gerechten met weinig smaak.

    Ontbijt was prima, met goede koffie en voldoende keuze. WiFi ook zeer goed. Kamers zijn goed schoon en personeel is zeer vriendelijk. Ligging ten opzichte van zowel dorp als strand is ideaal. Erg prettig is de mogelijkheid om bagage in opslag te geven wanneer je op de laatste dag nog niet direct van het eiland wilt vertrekken, maat bijvoorbeeld nog even wilt uitwaaien op het strand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    5,8
    Locatie is perfect, personeel buitengewoon aardig en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    De keuken vond ik nogal matig. Heb me vooral gestoord aan de prijs/kwaliteitverhouding van de kamer. Voor 180 euro vond ik de inrichting en de voorzieningen in de kamer aan de magere kant en had ik echt wel wat beters verwacht.

    Locatie is perfect, personeel buitengewoon aardig en behulpzaam

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    4,6
    We hopen tot de volgende keer..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Nacht lampen te hoog,kon er s,nachs niet bij. geen plek om mijn spullen op te zetten in badkamer ,. [vrouwen spullen] een plankje of zo T V erg klein... ..

    Ontbijt goed.Heel Schikkelijk personeel..

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    10
    Het doel, een super relaxed weekend, is zeker behaald
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Sauna en Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is mij werkelijk niets tegengevallen

    Enorm gastvrij personeel, heerlijke ruime kamer met balkon. Goed ontbijt en tot 11.00!!!!! Zeker voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    10
    Een fijn verblijf in een mooi en schoon hotel met buitengewoon vriendelijk en sympathiek personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    niets wat ik kan verzinnen

    - de kamer was mooi schoon - het hotel was erg gezellig met een ontspannen aparte onbijt- en lunchruimte en een lunchzaal - voortreffelijk eten, ruime keuze (ook vegetarisch en glutenvrij) - het personeel deed alles om je het naar je zin te maken

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Druk en gezellig en bovenal zonnig weekend beleefd in de prachtige natuur.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Het was jammer dat een personeelslid niet goed vantevoren had genoteerd dat ik de overnachting al had betaald toen ik wilde uitchecken. Ik heb toen dubbel betaald en uiteraard wel daarna nog contant het teruggekregen nadat ik het opnieuw had uitgezocht. De plek onder trap om de bagage tijdelijk te stallen is niet fijn, want via de deur kan iedereen binnenlopen en de bagage meenemen. Er was geen toezicht op die plek. Een afgesloten kamer zou prettiger zijn.

    Ontbijt was prima. Kamer was goed, alleen op vrijdagnacht wel wat lawaai buiten bij voorkant omdat mensen weggingen. Vlakbij om de hoek fietsen gehuurd en dat was ook makkelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    Prima locatie, goed ontbijt, vriendelijk personeel. De stijl moet je van houden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was wat somber. Stijl oubollig (maar dat had ik al gezien op de site). Prijs van de kamers wel stevig.

    Goed verzorgd en gevarieerd ontbijt. Ruime (tuin)kamer. Rustige locatie. Bus stopt voor de deur.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    10
    Heerlijk, mooi en rustig genoten van ons verblijf hier bij Hotel Duinzicht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk viel ons niets tegen.

    Alles wat wij daar regelmatig hebben beleeft. Een zeer mooi, oud en bruin sfeertje bij binnenkomst. Personeel stond start klaar om ons op te vangen. Begeleiding rond het hotel en naar onze 4 persoons kamer. Allemaal zeer vernieuwd en hygiënisch. De bedden sliepen heerlijk. Ontbijt niet groot niet klein. Dat vonden wij ook wel weer fijn, maar alles super vers en voldoende. Genoeg om ook mee te nemen als wij de dag onderweg gingen. Ruime zitgelegenheid buiten op het terras en voor de kids een leuke speeltuin. Bushalte voor het hotel. LET WEL: bij aankomst schiermonnikoog kun je bij de bus gelijk een retour ticket kopen van 3,50. Welke je ook weer kunt afstempelen als je weer terug gaat naar de boot voor vertrek naar vaste land.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    5,4
    Ontbijt was redelijk.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer,en het ontbijt

    Ontbijt was redelijk. De eerste morgen was het goed. De tweede morgen was alles te laat en geen roer-ei, zeker geen zin in om te maken, ach ja het was maandag morgen en ze keek een beetje chagarijnig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    10
    Geweldig naar onze zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Sauna en Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed lag prima alleen door een waterdichte matrasbeschermer erg warm. Een hor in de deur zou fijn zijn zodat de deur naar het balkon open kan blijven 's nachts.

    Bediening was super en ontzettend vriendelijk en klantgericht. Eten was meer dan voortreffelijk. Heerlijk terras om lekker relaxed te zitten. Hier werden wij blij van en komen zeker terug.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,9
    Ons verblijf was aangenaam en voor 3 nachten heerlijk en lang genoeg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    De cupjes roomboter waren slecht te ver smeren op brood de boter was hard het tijdig eruit leggen bied hier wel de voorkeur.De kamer had oud bollige vloerbedekking het was er s`avonds op de kamer erg warm een waaier moest de hele nacht aan om een beetje verkoeling te hebben en redelijk tot goed te kunnen slapen.Een tip voor de douche een (douche trekker/wisser) zou uitkomst bieden om zo de tegels en de vloer van het resterende water te kunnen verwijderen.Nu moest het met de handdoek dit is geen probleem maar de handdoek is dan wel erg nat.

    Vriendelijke ontvangst en hulp bij het koffer dragen. Het ontbijt was goed er was een redelijke keuze. De kamer lag ver van de doorgaande weg af dat komt de rust ten goede. De bedden waren goed .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    8,3
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    de klimaatbeheheersing

    Ontbijt was prima en gevarieerd. er mogen van mij wel meer plantaardige opties zijn. maar met mijn zelf meegebrachte sojamelk heb ik toch goed kunnen ontbijten hoor.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,0
    Fantastisch door het eiland, zijn natuurschoon en de rust op het eiland.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Sauna en Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed en de vriendelijkheid van sommige van het personeel.tevens de toegang tot de slaapvertrekken , met op en afstapjes die slecht aangegeven zijn.

    De rust

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,2
    Geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 11 nachten

    Matige WiFi op hotelkamer. Hotelprijs.

    Uitstekend ontbijt, locatie (3 minuten lopen naar centrum, 10 min lopen naar strand), prachtige natuuromgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    Prima overnachting met degelijk ontbijt en erg getroffen met het weer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamerdeur kon niet helemaal open, door de bouw van de kamer. Dat was net te smal voor mijn idee.

    De kamer was klein maar van alles voorzien wat nodig is voor 1 overnachting.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,5
    prima,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 2 nachten

    ventilatie in badkamer de drukke weg voor het hotel doorgaande weg naar het strand voor alle verkeer !!!!!! Druk niet lawaai maar alle fietsers en voetgangers en bussen ed .

    prima ontbijt, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,1
    Prettig verblijf, wel prijzig betreffende de accomodatie maar de omgeving maakt alles goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel/kamer verouderde indruk. Wel schoon. Ligging van onze kamer was aan de achterkant, begane grond, weinig uitzicht, wel groen. Matige wifi

    Centrale ligging. Prachtige omgeving, veel te doen. 4 Persoons kamer, ruim, schoon, rustig. Vriendelijk personeel. Ontbijt prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,7
    prima verblijf dat een beetje oubollig overkomt echter dat hoeft niets af te doen aan de kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Sauna en Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    personeel iets vriendelijker

    Ontbijt was prima echter iets te matig aanbod, bij drukte erg lang gewacht bij diner zonder dat personeel ons hiervan op de hoogte heeft gesteld, jammer. Eten was wel super

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,5
    we hebben ons prima vermaakt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Sauna en Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    verlichting boven de kamer deur om beter de sleutel in het slot te kunnen steken ,en de uitstraling van het restaurant mag wel een beetje fleuriger (iets meer van deze tijd ,het is namelijk een beetje oubollig )

    het ontbijt was goed ,de kamer was netjes en verzorgd ,een lekker groot kingsize bed het diner was goed maar sober

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    Oudbollig en voldoet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje oudbollig. Gordijnen en rails kunnen modernisering gebruiken. Lampje bij het bed hing er wel maar niet aangesloten. Kleine dingen.

    Locatie, vlakbij dorp en lekker rustig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    Prima verblijf, goed hotel. Geen klachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers liggen wat achteraf. De kamer die wij hadden had ook geen mooi uitzicht.

    Ontbijt was goed (en inbegrepen!). Personeel was aardig. Prima schone kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,3
    Een zeer goed en gezellig hotel voor mens en dier.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Het is een mooi hotel en we hebben er genoten. We zaten in een kamer waar we de hond mee mochten nemen. Dit vonden we erg netjes. Ook in het restaurant was de hond welkom. Top. Het ontbijt 's morgens was prima en voldoende. Dit hotel is aan te bevelen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    FF weer Schier snuiven
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    steile trap in bijgebouw, niet te lopen voor de hond (dragen). Zelf zou ik de volgende keer een kamer met balkon/terras nemen. Wifi in het bijgebouw was slecht te ontvangen (met ipad uit het raam hangen)

    ruime kamer met koffie/theefaciliteit in bijgebouw (rustig), mooi gelegen aan de rand van het dorp en duinen/bos. Heel fijn dat er honden toegestaan worden. Zelf hebben we ook geen overlast gehad van andere honden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,8
    Charmant hotel dichtbij één van de mooiste stranden van Europa
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten

    Een mini-bar op de kamer zou wel handig zijn.

    Mooi ontbijtbuffet met een zeer ruim assortiment aan broodsoorten. Het restaurant van het hotel serveert voor elk wat wils.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,8
    Ontbijt was eenvoudig voor dat geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    Allereerst werden we in een kamer gezet met uitzicht op een hoge wand. Hiermee hebben we geen genoegen genomen en kregen dan ook een andere kamer toegewezen. Het verbaasde ons ten zeerste dat er voor die prijs geen ijskast op de kamer was, er geen glazen aanwezig waren om een drankje te drinken en geen koffieapparaat. Er was enkel en alleen een raampje boven de deur, voor de rest geen ventilatie.

    Ontbijt was eenvoudig voor dat geld.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,1
    Prima verblijf..voor 2 nachten wel erg duur!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 2 nachten

    De matrassen waren behoorlijk hard! Er was bij Duinzicht geen reservering tot zondagavond 18.00 uur ontvangen!

    het diner was prima verzorgd en lekker:)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,8
    Redelijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Sauna en Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Voor een suite tegen een behoorlijke prijs was voor ons de prijs/kwaliteit ver te zoeken. Met name de badkamer, dopjes weg en daardoor roest in de badkuip en het vieze douchegordijn kan beter. Het geheel kan ook schoner en is toe aan een frisse update. Vriendelijker en behulpzamer personeel was ook fijn geweest, we hadden niet echt een welkom gevoel.

    Het ontbijt was prima in een ruime zaal. De kamer was ruim en had een zitje met uitzicht. Het was een heel groot bed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    5,0
    Ok, maar niet nog eens
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Sauna en Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Prijs voor het meenemen van een hond. Dit stond niet vooraf in de informatie. Was ook hoog, 8.50 voor een hond zonder dat er ook maar 1 service tegenover stond. Personeel niet allemaal even vriendelijk. Het bed linnen. De matras omtrek was een geplastificeerde hoes. Zeer warm en oncomfortabel.

    locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    9,2
    heerlijk, gastvrij en ontspannen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    gewoon een gezellig, knus hotel met heerlijke terras stoelen (de beste op Schier volgens mij!); zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met veel persoonlijke aandacht. ontbijt was lekker en uitgebreid dus smorgens teveel gegeten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    Voor een weekend is het een goed verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was schoon maar een beetje klein. Toilet was erg klein! Bedden een beetje te zacht. En de vloer kraakte!

    Het ontbijt was heerlijk en personeel vriendelijk

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    10
    Het was een fijn verblijf, dit willen we graag nog eens overdoen !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk niets. Het was gewoon goed en aangenaam om te verblijven.

    Het ontbijt was royaal voldoende, genoeg variatie en fruit toe. Ons appartement was zeer ruim, zelfs een extra slaapkamer, compleet met mogelijkheid om koffie/thee te zetten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,9
    prima grote kamer, aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Sauna en Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Beleg bij ontbijt beperkt Geen strandhandoeken te lenen bubbelbad niet heel groot (normaal bad met bubbelfunctionaliteit) enigzins gedateerde inrichting

    kamer heel groot kingsize bed balkon infrarood sauna + bubbelbad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    5,8
    Redelijk hotel waar we teveel voor betaald hebben via Booking.com
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Sauna en Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was op zich wel goed maar er was niet altijd personeel aanwezig. Het ontbijt buffet werd niet aangevuld en gebruikte tafels werden niet afgeruimd. Wij konden niet meer binnen zitten omdat de tafels bezet waren of niet afgeruimd, we zijn toen maar buiten gaan zitten.

    Accommodatie gunstig gelegen tov bushalte, centrum van Schiermonnikoog en de fietsenverhuur bedrijven.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,3
    Ik zocht een simpel en niet te duur hotel om te eten en te...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Het enige wat ik een beetje jammer vond, is dat er geen tafeltje in de kamer aanwezig was waar je met de laptop aan kon zitten.

    Ik zocht een simpel en niet te duur hotel om te eten en te overnachten. Hotel Duinzicht voldoet daar prima aan. De kamer die ik had bestond uit een bed en badkamer. Meer heb ik ook niet nodig, aangezien ik toch de gehele dag buiten de deur ben om te wandelen, fietsen en geocachen. Het ontbijt was prima, veel keuze uit diverse broodjes en beleg. Het avondeten was ook prima. Als je een stukje vlees of vis besteld zitten daar altijd extra's bij in plaats van dat je een kaal stukje vlees of vis krijgt. En het smaakte ook heerlijk. Tenslotte was er gratis Wi-Fi aanwezig waar je gebruik van kan maken zonder (snelheids)beperkingen, registraties en allerlei andere onzin wat je vaak ziet bij andere hotels. Niet dat ik zo'n Wi-Fi liefhebber ben, maar in dit geval was het vanwege slecht mobiel bereik wel handig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    6,7
    Prima voor een weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer is best klein, ontbijt is eenvoudig. Verhouding prijs kwaliteit vind ik aan de hoge kant.

    Op loopafstand van de dorpskern. We zaten in het nieuwe gedeelte, zag er goed verzorgd uit.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    8,8
    2 daagjes Schier
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    rolgordijnen werkten niet naar behoren waren aftands. Wel veel trappen en opstapjes.

    Ontbijt was geweldig, personeel buitengewoon vriendelijk. Fijn dat er 1- persoonskamers zijn. Kamer was brandschoon. Fijn dat de bagage kon blijven staan de hele dag

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,9
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht kamer prachtig en niet prachtig. De vuurtoren is natuurlijk een plaatje, maar meer is er ook niet te zien. Afgesloten stuk.

    Kamer is ruim, ontbijt is prima. Hotel heeft een beetje oubollige uitstraling alsof de tijd daar stil heeft gestaan. Serene rust.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,9
    Het ontbijt was heerlijk genoeg keuze.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer mag wel aangepakt worden.

    Het ontbijt was heerlijk genoeg keuze. Allen de koffie vonden we niet lekker maar dat is smaken verschillen.de kamer was netjes en schoon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    5,8
    Eten is hier goed, kamer viel tegen!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers waren verouderd, en gedateerd. Erg standaard en minimaal aan handdoeken bijv. Wij vonden de prijs kwaliteit verhouden niet kloppen, jammer.

    We hebben s'avonds in het restaurant gegeten, dit beviel heel goed. Het ontbijt was ook goed. Helaas geen verse sinaasappelsap, wat de avond ervoor wel zo was.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    7,5
    Terug naar "Back to the Future"
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Sauna en Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    - Het personeel, hoewel vriendelijk, zou wat meer aandacht kunnen schenken de status van een diner-tafel. Vijf keer langs lopen zonder te zien dat de glazen leeg zijn? - Sober ontbijt, alleen op zondag opgeluisterd met wat scrambled eggs en worstjes

    Gezellig restaurant, open haardvuur met zitje, vriendelijke mensen en ook niet onbelangrijk: een goed bed. Duinzicht geeft de indruk halverwege jaren 80, toen 'Back to the Future' nog een hit was, gedacht te hebben "zo is 't goed" en hebben sindsdien weinig meer aangepast (bv: nog steeds de Bananenboot op de dessertkaart!). Of dat een bewuste keuze was of niet is onbelangrijk, wij hebben ons er prima vermaakt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    10
    Top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Sauna en Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien wat meer variatie in de kaart.

    Heerlijk ontbijt. Erg lekkere broodjes en veel keus. Mooie kamer met prima bed en douche. Vriendelijk personeel. Gezellig en net hotel. Aan te bevelen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,9
    Prettig hotel in fijne omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er weinig ruimte was om te borrelen bij de bar s'avonds. Wij zijn uitgeweken naar andere plek, buiten hotel.

    Alles was schoon, netjes en goed verzorgd.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,3
    Naar volle tevredenheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tuinkamers zijn behoorlijk gehorig.

    Heerlijk rustig, rustige achtergrondmuziek en gewoon maar erg lekker gegeten verrast Door de hoeveelheid groente.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    7,5
    Ontbijt goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Betere screening en beleid op jongeren die hier komen om te zuipen ( bv vr op za )en tot 4 uur in de nacht lawaai maken.

    Ontbijt goed. Locatie zeer goed. Leuk kamers in tuin bij vuurtoren.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    8,3
    Goede plek op de rand van het dorp en de duinen.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was simpel en diner viel tegen. Smaak en versheid liet te wensen over. Volgens ons vis, vlees en groente uit de vriezer.

    Goede plek op de rand van het dorp en de duinen. Hondvriendelijk!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    9,6
    Gastvrij Schiermonnikoog!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien bij het ontbijt een komkommertje of tomaatje. Verder zeer tevreden.

    De sfeer was zeer gemoedelijk, personeel erg vriendelijk. Een fijne plek om te verblijven.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,1
    Goed uitgangspunt voor een verblijf op Schier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Het geheel oogt en is traditioneel. Zelf zou ik het geheel, inclusief de keuken, minder behoudend willen zien. De extra sparkling zou een verblijf nog mooier maken.

    Erg vriendelijke staff op een prachtige locatie. Het lijkt wel of de tijd hier al jaren stil staat. De sfeer past bij het geweldige eiland.

    Verbleven in januari 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: