Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Dupuis 2-sterren

Lindenlaan 5, 6301 HA Valkenburg, Nederland

#20 van de 52 hotels in Valkenburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 848 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,3
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trappen naar 3e etage waren pittig. Zeker met kleine kinderen lastig omdat het een behoorlijke "klim" is.

    Familie kamer was keurig en netjes. Ontbijt was eenvoudig maar goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,5
    Het ontbijt was echt heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer geen airco in de slaapkamers. Matrassen waren te zacht maar voor 1 nacht was het wel te doen

    Het ontbijt was echt heerlijk. Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,6
    top vakantieadres op rustige centale locatie bij zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ruimte toilet tov de wastafel.verder was alles prima!

    prima rustige locatie,terwijl je binnen 1 minuut toch midden in het centrum staat,zeer gastvrij vriendelijk personeel,prima ontbijt,waaier op de kamer ivm temperaturen helemaal top.fris en koffieautomaat voor de nacht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,5
    Hartelijke mensen, mooie omgeven, uitgebreid en lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hitte op de 3e etage was extreem en de eigenaren gaven aan dat het lastig is om de hitte eruit te krijgen. Verder waren ze heel open door aan ons te vertellen dat airco gigantisch duur is waardoor de prijs van de kamers omhoog zou moeten gaan en dat het bedrag dan niet meer zou voldoen aan het aantal sterren dat het hotel momenteel toegekend heeft gekregen.

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel en de eigenaren. Het ontbijt was heel uitgebreid, lekker en vers. De ventilator was defect en werd per direct vervangen door een andere. Kinderen mogen kind zijn word totaal niet over gesproken of ze nou rustig of druk zijn en de eigenaren zijn zeer betrokken bij de gasten. Indeling van de kamers is prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    9,2
    Top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de bedden hadden wieltjes en daardoor schoven ze de hele tijd van elkaar af.

    het ontbijt was heel goed en het personeel was aardig en had genoeg te vertellen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    10
    geweldig!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    je kunt met de auto niet bij het hotel parkeren (tenzij gereserveerd tegen davtarief), zelf hadden dit niet goed nagezien. je moet er even rekening mee houden

    alles was perfect. we hebben genoten, ontzettend aardige eigenaaren. goede tips voor uitjes. heerlijk ontbijt en service ook geweldig bagage kon blijven staan voor en na inchecken, zodat we twee dagen volop konden genieten. bedankt!! twee tevreden gasten die zeker terug komen. nb. de sauna in Geldrop was teveel, we waren moe. dus daar kunnen geen referentie over schrijven 😉

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,8
    Heerlijk genoten voor weinig met goede service en een lach
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezien prijs-kwaliteit niets eigenlijk maar hoewel de kamer best recent erg opgeknapt is zou de volgende stap voor het hotel de gangen en ontbijt zaal kunnen zijn. Ook daar niets mis mee en uniek (beter dan eenheidsworst) maar kan lichter en iets netter!

    Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,8
    Aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De enige tegenvaller was eigenlijk dat er geen airco was waardoor het wat warm was op de kamer.

    Wij voelden ons gelijk welkom bij aankomst. Gemoedelijk en oud hotel. Prima schone kamer voor een mooie prijs. Mooi in het centrum gelegen aan een rustig straatje.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,5
    Mooie locatie, verder heel basic
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer viel tegen; een douchegordijntje is niet meer van deze tijd! Geen tubetjes zeep/shampoo aanwezig, alleen een dispenser met ‘wat’ erin wat erg muf rook. Geen airco op een érg warme kamer terwijl het nu niet eens 25 graden was.

    Het ontbijt was uitgebreid, de kamer heel basic maar vooral heel warm en gehorig! Op zich dus wel een redelijk verblijf maar de prijs is aan de hoge kant voor zo’n basis kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    5,4
    Personeel erg vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Stapelbedden en een Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kinderen waren om de 2 uur wakker want ze stoten hun hoofden tegen de metalen randen van de stapelbedden. Douche had een vies n nat gordijn dat tegen je aan kleefde tijdens douchen. Geen doucheputje en er ontstond een vieze plas water. Muren waren dun waardoor we konden meegenieten van het gesnurk van de buurman

    Personeel erg vriendelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    9,2
    Lokatie aan d eLindelaan met een heerlijk terrasje in de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    D ekamer was te warm on te slapen, deze lag pal op de zon smiddags. Een fan zou een welkome aanvulling zijn

    Lokatie aan d eLindelaan met een heerlijk terrasje in de schaduw

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    5,0
    Locatie super.. hotel niet teveel van verwachten. ( wij zijn wel luxere gewend ).
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te klein voor een familie kamer , douche stond na 2 minuten al blank en kon je nog amper ademhalen.. zo benauwd in dat kleine hokje. Erg kleine tv.. wie op een heel onhandige plek stond waardoor je vanuit bed niks kon zien. Voor 180 euro vond ik het erg tegenvallen.. ook het hebben van geen lift valt tegen met een zware koffer spullen en dan wel 8 trappen op.. ontbijt vond ik weinig keus !

    Locatie was top.. overal dicht in de buurt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,9
    Heerlijk hotel aan de rand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een nog niet gerenoveerde kamer en dat viel een beetje tegen omdat we vorig jaar een wel gerenoveerde kamer hadden maar we konden zo een andere kamer krijgen dus geen probleem

    Goed ontbijt en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt mag wat vroeger bv tussen 8 en 11 uur voor de vroege vogels

    een eenvoudige accomodatie. zeer dicht bij het centrum. heerlijk uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,5
    Hotel met goede prijs-kwaliteit verhouding op prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is gedateerd. Kamer kon wel een opknapbeurtje gebruiken, overigens wel schoon.

    Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ontbijt is goed. Personeel heel vriendelijk. Kamer was schoon. Hele goede locatie op paar minuten lopen vh centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de douche werkt prima, alleen de sproeikop kan beter, met regendouche verbruikt minder en je wast je beter en het spuit niet naar alle kanten, maar dat is in meer hotels hetzelfde probleem

    alles wat nodig is was aanwezeig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,3
    personeel, locatie en de mogelijkheden die aangeboden worden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kleine badkamer met een hele kleine douche. ook weinig ruimte tussen de wasbak en de wc.

    personeel, locatie en de mogelijkheden die aangeboden worden bij een melding

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk hotel met gezellig terras en bar, vlak bij het centrum, iedere dag schone kamer + handdoeken, ontbijt was prima! De hotel eigenaren zijn Gezellig, aardig en lief. Ik kom zeker nog een keer terug. Groetjes Gijs, Senna,Bo en Dennis Guldemeester.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,5
    Hotel dupuis.. een aanrader voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs is voor 2 sterren toch iets aan de hoge kant, maar desalniettemin een erg leuk hotel met schone kamers en onwijs vriendelijk personeel!

    ontbijt was redelijk. Kamers zeer svhoon. Personeel erg vriendelijk. 2 sterren hotel maar toch werd er gezorgd voor een ventilator op de kamers. Erg goed!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    10
    Het hotel heeft een mooie licatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft een mooie licatie. Je loopt zo naar het centrum. Prachtig restaurant en een heerlijk ontbijt! Echt super geregeld. Gezellige mensen en schone kamers. Zeker een aanrader!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,1
    Redelijk hotel voor één keer
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein oud en simpel voor wat we er voor moesten betalen. Het was ook een behoorlijke klim want er was geen lift. Ontbijt was goed. Ontvangst was super.

    Het ontbijt en ontvangst was uitstekend.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden slecht beeld op de tv in de kamer maar de eigenaar is er druk mee bezig om dit te verbeteren.

    Ontbijt was uitgebreidt en heerlijk. Gelegen aan een rustige straat en dichtbij het centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    8,8
    Een fantastisch André Rieu weekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het jammer dat bij het ontbijt de ei-en koffie lepeltjes van plastic waren! Waarom geen gewone lepeltjes. Nog slecht voor het milieu ook!

    Het ontbijt was goed en gevarieerd, de kamer was schoon en goede locatie om Valkenburg te bezoeken! Het personeel was erg vriendelijk, je voelt je gelijk op je gemak.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,1
    ondanks de paar tegen valende dingen zou ik dit hotel toch willen aanbevelen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de wc spoelt slecht door ,de zeep en de shampoo dispenser waren leeg het is erg gehorig de tv gaf meer sneeuw dan beeld de scharnieren van de deuren piepten heel erg en het is zeer gedateerd

    ontbijt en het bed en de vriendelijke bediening, top locatie dicht bij station en dicht bij centrum

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,5
    Op prima locatie nabij het station en direct in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op prima locatie nabij het station en direct in het centrum. Parkeren gratis op 10 minuten lopen. Wel een late incheck (16.00u) vriendelijke onrvangst.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,0
    De kamers waren erg netjes, het ontbijt zeer uitgebreid en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm op de kamer, geen airco of ventilator aanwezig, maar dat was het enige minpuntje

    De kamers waren erg netjes, het ontbijt zeer uitgebreid en lokatie geweldig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Het verblijf in ons goed bevallen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Stapelbedden en een Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig stopcontacten en voor de toekomst zou ik toch aan een airco gaan denken voor de hotelkamers

    Het ontbijt was uitstekend en het is en wordt als herhaling weer aanbevolen de kinderen vonden het super

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,3
    Alles wat ik zocht, met een top ontbijt als kersje op de taart
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanaf buiten heeft het door de groen geworden luifel een minder aantrekkelijke uitstraling, die niet past bij het hotel waar ik zeker positief heb ervaren

    Het ontbijt! Veel keuze, lekker vers brood, je kunt het zo gek niet verzinnen of ze hebben het voor je staan.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,3
    Super ontvangst , propere kamer , superlekker uitgebreid...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtlawaai van de kamer naast ons (2u s'nachts). Daar kan het hotel echter niets aan doen , er is ook na een tijdje iemand van hotel komen vragen om muziek af te zetten.

    Super ontvangst , propere kamer , superlekker uitgebreid ontbijt . Zeer vriendelijke eigenaars !

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    8,3
    Net hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hadden graag de motoren binnen willen zetten , maar dat lukte helaas niet. Wel hadden ze camerabewaking zodat de motoren toch veilig stonden. Ik miste mijn omelet aan t ontbijt (dat vind ik persoonlijk een mooi begin vd dag)

    Zeer vriendelijk personeel. Prachtige plek. Kamers waren schoon en netjes

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    Pinksterweekend weg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Stapelbedden en een Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeelde douche, was heel krap, kon je amper keren. Kussens waren vreselijk, daardoor slecht geslapen en met allen nekpijn gehad.

    Ontbijt was super, Kids happy met de pannenkoeken. Matrassen prima. Rustig gelegen kamer gevraagd en gekregen. Personeel heel aardig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,1
    Prima plek om te slapen na een dagje wielrennen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Best duur voor een zeer eenvoudige kamer, parkeren is niet optimaal. Waarschijnlijk zijn beide meer problemen van Valkenburg dan van dit hotel.

    Het ontbijt was goed, de kamers zijn eenvoudig maar schoon met een goed bed en een fijne douche.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    9,2
    Super gastheer en -vrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super gastheer en -vrouw. Toen wij het ontbijt dreigden te missen in verband met de vroege start van een wielertocht, bood de gastheer aan om een tasje met ontbijtspullen klaar te maken zodat we niet met lege maag zouden gaan fietsen. Kamer is simpel, maar netjes en schoon. Het ontbijtbuffet is lekker.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    eenvoudig hotel, prima verhouding prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eenvoudig hotel, zeer vriendelijk personeel zowel aan de receptie als in de ontbijtzaal ! Zeer eenvoudige maar propere kamer, zeer eenvoudig en klein badkamertje, maar proper. Voor de prijs die je betaalt, prima !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    6,7
    Prima ligging voor AGR!
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs voor 1 nacht in een standaard 3p kamer 290! Ontbijt was ok, maar niet erg uitgebreid. Wel verse pannenkoekjes.

    Prima ligging voor AGR! Vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,9
    Prima plek, aardige mensen en waar voor je geld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Stapelbedden (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De bij betaling ineens om de hoek komende toeslag voor kort verblijf. Dit stond bij de reservering nergens aangegeven; bedrag € 17,50.

    Prima uitgebreid ontbijt met veel keuze.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    9,2
    Met vrienden heerlijk ontspannen dagen gehad. Een verjaardag van één van mijn vrienden gevierd.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zou het zo niet weten.

    Accommodatie dicht bij het station en het centrum van Valkenburg. Ontbijt was uitgebreid en heel goed. De kamer schoon. Prijs kwaliteit prima. Personeel heel vriendelijk. Ik zal zeker hotel Dupuis vrienden aanbevelen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,2
    Wij hebben een heerlijke korte vakantie gehad in een zeer gastvrij en net hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was uitstekend, in het weekend werden er lekkere pannenkoeken bij het ontbijt geserveerd. Een uitstekend ontbijt. De gastheer en vrouw waren zeer vriendelijk en correct. De kamers waren groot genoeg en wat nog belangrijker is ze waren schoon en netjes. Over de bedden niets te klagen, wij hebben er heerlijk geslapen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Rare bijkomende kosten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rare bijkomende kosten(overnachtingsplaats kosten 3.50 pp. ), naast de normale touristen belasting. Dit brengt het hotel zelf in rekening. Ik vind dit persoonlijk heel erg raar.

    Goede prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,6
    Dichtbij het centrum en ligt centraal. We hebben het heel fijn gehad. Een aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamers waren prima en netjes!!Bedden waren goed. We hebben heerlijk geslapen. We komen zeker een keer terug.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    9,2
    Goed hotel voor laag budget
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Donkere ontbijtruimte . Best raam voorzien of ontbijt vooraan geven aan raam Piepkleine badkamer

    Locatie Enorm vriendelijk Goed eenvoudig ontbijt Goedkoop Prijs / kwaliteit prima Zeer proper

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    3,8
    Waardeloos hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn zoek gedrag was hotel met parkeerplaats. Hotel heeft 3 parkeerplaatsen voor ongeveer 20 hotelkamers. Het moet duidelijk vermeld worden dat het beperkte parkeerplaats is. Daarnaast is de slaapkamer gemoderniseerd ( slecht gerenoveerd) met oudbollige badkamer. Voor de prijs is het hotel zeer prijzig gezien kwailiteitsverhouding.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    6,3
    Goedkoop hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine douche en helaas niet geslapen door geluidsoverlast van andere gasten goed te doen als je na 4.00 s'nachts gaat slapen

    Het ontvangst was goed de locatie is ook prima dichtbij het centrum

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    9,6
    Zeer vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    inchecken een beetje laat (16.00) ontbijt laat (09.00)

    Zeer vriendelijke personeel. Kamer, badkamer schoon,ontbijt goed Hotel op steenworp afstand van station en centrum

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    9,2
    prima, als we weer in de buurt zijn gaan we er zeker weer heen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel was een beetje gedateerd qua inrichting maar wel gezellig en schoon.

    Kamer en douche prima, de wifi ontvangst uitstekend en het ontbijt was meer dan voldoende, veel keuze en heerlijke verse broodjes.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    5,8
    Op zich niet verkeerd maar geen lift hadden ze mogen vertellen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer klein. Kleine wastafel geen plank om je kleding op te leggen en geen hoekje in douchecabine om douchespullen op re zetten erg krap allemaal. Ventilatie heel slecht

    Het ontbijt was voldoende niet bijzonder. En wel laat we konden pas 9.00 uur ontbijten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Leuk hotel op toplocatie! Kamers waren eenvoudig. Schoon en erg fijne bedden. Ontbijt met veel keus! Gastvrij ontvangst! Voor herhaling vatbaar!!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,3
    Prima hotel. Goede prijs kwaliteitverhouding en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was goed. Misschien is het fijner om het douchegordijn te vervangen voor een cabine . Het gordijn was overigens wel schoon maar het is fijner om te douchen in een cabine. Ook omdat de douche klein is en alles nogal vlug nat wordt.

    Het ontbijt was goed en vooral het personeel tijdens het ontbijt was erg vriendelijk en ze hield alles zeer goed in de gaten en was erg netjes.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    10
    Het personeel was erg vriendelijk en meedenkend als je een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel was erg vriendelijk en meedenkend als je een vraag had. Het ontbijt was prima. Valkenburg is een leuk stadje om heen te gaan en vanaf dit hotel loop je zo naar het centrum.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,9
    Ouderwets gezellig op prachtplek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Buitengewoon aardige gastvrouw en -heer. Ondanks hun korte nachtrust door oud&nieuw louter vriendelijkheid en aardig voor de kids. Hotel wordt nu verbouwd.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,5
    Een goed verblijf voor niet veel geld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Stapelbedden (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het ontbijt ontbraken de pannenkoeken, terwijl er bij het restaurant stond dat er vers gebakken pannenkoeken waren bij het ontbijt. Wel was het hele hotel wat karig/sober qua onderhoud en inrichting.

    Het ontbijt was goed, Een 2 persoonsbed was gezelliger geweest! . Bedden lagen goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    6,7
    verblijf was leuk en probleemloos
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt alleen een gekookt eitje dat koud was geen koffiekoek geen roereitje of spek. niks speciaal voorzien van beleg met feestdagen (maar 4 soorten beleg) ontbijt was triestig en sober.

    personeel heel vriendelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,9
    Fijn hotel midden in het centrum!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen lift, dus lig je op de bovenste verdieping dan moet je 6 trappen op. De kamer was netjes maar behoorlijk sober ingericht. Ik miste iets tegen de wand. Daarbij weinig stroompunten. Geen hele fijne bedden. Stapelbed voor de kids was goded!! Genoeg handdoeken. Badkamer erg klein voor gezin. Douche met douchegordijn, lauw water en geen haakjes voor handdoeken/kleding. Dit ook aangegeven bij het personeel. Dit pikte ze goed op!!

    Vriendelijkheid personeel, sfeervol met kerst, midden in t centrum en verkeersvrij, goede parkeerplek, lekker ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,1
    Vooral gezellig en vriendelijke mensen ook voor de honden die mee mochten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Stapelbedden en een Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige dingen waren niet goed afgewerkt net nieuwe brand deuren waarvan de kruk er binnen af ging , aangegeven daar werd niet direct naar gehandeld dat vond ik niet zo goed .

    De sfeer en de vriendelijkheid van de mensen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,1
    de uitbaters zijn super behulpzaam en vriendelijk, gezellige...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    verhouding prijs / kamer was wat aan de hoge kant voor wat het was. 3de verdieping met trappen was echt wel heel hoog

    de uitbaters zijn super behulpzaam en vriendelijk, gezellige bar en veel activiteiten voor het gezin, spelletjes, pooltafel, voetbaltafel heel leuk. basis ontbijt maar alles was wel aanwezig, je had niets tekort!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,9
    Wij hebben een heerlijk verblijf gehad met onze kinderen, hotel perfect om Valkenburg te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Stapelbedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een familie kamer met twee stapelbedden op de 3e etage. Geen nachtlampjes bij de bedden aanwezig, een centrale lamp in de kamer. Niet handig als de kinderen willen slapen en je als ouder nog een boekje wil lezen. Wij vonden de kamer fris, geen extra dekbedden aanwezig.

    De ligging van het hotel is perfect, midden in het centrum. Wij konden niet parkeren bij het hotel, we hebben geparkeerd bij PR NS station. In en uit rijden met je bankpas, parkeerkosten voor 24 uur ongeveer 7,50. Ontbijt was prima, pannenkoekjes voor de kinderen, vers gekookte eitjes, warme broodjes. Personeel vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,2
    Zeker een aan te raden hotel met super ontbijt en top uitbaters!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het lawaai naast en boven ons maar dat weet je niet op voorhand natuurlijk,je kon werkelijk alles horen wat ze zeiden,deuren toeslaan,stoel verschuiven,het toilet doorspoelen...en kleine badkamer.

    De kamers waren eenvoudig maar heel netjes,goede bedden en het ontbijt was top! De uitbaters zijn heel vriendelijk en behulpzaam!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    6,7
    Toch beetje teleurgesteld... Eén nacht was voldoende...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Stapelbedden en een Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden en dunne matrassen, die van mijn dochter voelde je de ijzeren veren gewoon door , onaangename hoeslakens,die kwaliteit stapelbedden vind je in jeugdherberg maar verwacht je niet op hotel, overdreven geur van synthetische luchtverfrisser in hall, oud vasttapijt, badkamer op gang is eerder een douchehok van 1,5 m2 waar je amper binnen kan

    Ontbijt was gewoon ok, geen uitschieters, personeel vriendelijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    6,7
    vriendelijk personeel maar weinig comfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Stapelbedden
    • Verbleef 1 nacht

    We kregen een kamer met 4 stapelbedden op de bovenste verdieping (geen lift) zonder enig comfort (geen televisie, geen nachtlampjes), deed heel erg denken aan een jeugdherberg en dit voor 198 EUR voor één nacht met ontbijt (2 volwassenen en 1 kind), wel rekening houdend met het feit dat dit de drukste periode is van het jaar. Ontbijt vanaf 9u is laat voor een gezin met kinderen.

    De ligging is fantastisch, pal in het centrum en vlot bereikbaar. Zeer vriendelijk personeel!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    7,5
    Prima voor 1 nacht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorige kleine kamers, badkamer ook klein, wel voldoende. Parkeerplaats via reservering aanwezig € 10, wij moesten bjj station parkeren Q-parking, kosten € 5.50. Afstand 5-7 minuten lopen

    Locatie op loopafstand van centrum, personeel vriendelijk en een uitgebreid ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    8,8
    Wij waren zeer tevreden. Het hotel is aanbevelingswaardig.
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat er € 10,00 extra werd gevraagd omdat we maar een nacht verbleven. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.

    De kamer was prima. Ook de badkamer was goed in orde en zuiver. Daarbij is er een gezellig cafeetje. Niet te groot en knus.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    5,4
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vele trappen om op onze kamer te komen, 3e etage. Het late ontbijt van 9.00 tot 11.00 uur. In de badkamer ontbrak ventilatie, fohn en stopcontact

    De ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    6,3
    Warm onthaal en een uitstekend ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Stapelbedden en een Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond 180€ zeer duur voor de eenvoudige kamer met 3 personen. (2 stapelbedden) De "gedeelde badkamer" bleken gewoon twee hokjes te zijn. Hokje met een toilet en 1 hokje met een douche, zeer veroudert. Op de kamer was er snel snel rondom de deur een gyproc plaat gezet, zelfs geen likje verf. er was ook maar 1 stopcontact in de gehele kamer. Het hotel is best ook gehorig. Ik wil best een eenvoudig hotel maar dit vond ik zeer duur!

    Warm onthaal en een uitstekend ontbijt! Prima ligging.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    7,5
    Goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Stapelbedden en een Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Allen de kamer wij waren met 2 kinderen en haden 2 stapelbedden , had liever gezien een 2 persoon en een stapelbed. Dat was beter geweest.

    Het eten was goed ook de mensen die er werken waren ;er ook mee bezig om het maar ons zin te maken , en was ook goed alleen onze kamer had ik wat meer van verwacht ,maar ze zij zeker goed op weg ,zou zegen ga zo door .

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    9,2
    een nachtje slapen om de kerstgrotten te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden wat aan de kleine kant en meer duidelijkheid over de parkeergelegenheid.

    Kamer en badkamer waren super schoon. Ontbijt was goed verzorgd en personeel zeer vriendelijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,2
    Het was prima.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toilet gebruikte te weinig spoelwater met te weinig druk.

    Het was prima.Goed ontbijt prima bedden en vriendelijke mensen en mooie ligging in het centrum

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    10
    Kort maar krachtig Top.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamerdeur piepte een beetje, dat is alles.

    Het personeel was heel vriendelijk, alles was zeer schoon. en ze waren met alles behulpzaam. Echt een aanrader! De bedden waren ook prima en het ontbijt was keuze genoeg. Het straalde ook veel gezelligheid uit.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    7,9
    Prima plek voor een nachtje Valkenburg/Kerstmarkten
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Her en der mag het opgeknapt worden maar daar zijn ze mee bezig

    Schoon hotel, kamer voldeed prima aan de verwachting. Centraal gelegen, loopafstand van station en centrum met een en al gezelligheid. Ruime kamer en goed ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    6,7
    Verder was het prima .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Stapelbedden (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten in een studio. Vond de kamer niet echt gezellig aandoen. Gedateerd. Kon niet lekker zitten . Waren 2 hoge stoelen voor 6 personen. Dekbedden waren dun . Gaf niet voldoende warmte.

    Het ontbijt was heerlijk.Personeel was heel erg vriendelijk en gastvrij. Beneden kon je gezellig zitten en was het lekker warm. Wat deze pluspunten betreft wel voor herhaling vatbaar. Maar dan een andere kamer. Alles was vol toen wij boekten. Erg fijn dat er een eigen parkeerplaats was.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,9
    Warm thuiskomen ‘s avonds!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien een ander douche gordijn, dat kan tegen je aan gaan plakken als je onder de douche staat (die overigens wel heerlijk warm was).

    Het hotel is erg gezellig en gastvrij! De kamers zijn wat simpel, maar uitstekend verzorgd. Ze hebben echt hun best gedaan om er iets gezelligs en moois van te maken!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,8
    Centraal en toch rustig gelegen fijn hotel voor een weekendje Valkenburg!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Stapelbedden en een Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eén toilet en douche voor heel de gang is wel wat weinig. Douche voelde supervochtig aan. De inrichting van de ontbijtzaal vond ik nie techt gezellig. Ik werd er niet bepaald wakker van (nogal donker en niet echt stijlvol).

    De vriendelijke warme ontvangst en de informatie over de parade van die avond, de locatie (centraal en toch rustig) was geweldig. Het uitgebreide ontbijtbuffet met vers gebakken pannenkoeken dat voortdurend werd bijgevuld.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,5
    De kamer was netjes en schoon vriendelijke mensen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was hier goed.dus er is niets tegen gevallen

    De kamer was netjes en schoon vriendelijke mensen.Het ontbijt was zeer goed Ook de ligging van het hotel was mooi.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    6,7
    Voor 1 nacht prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg gehorig. Je kon de buren in de kamer er naast horen praten. Bij de kamer kwam nog een nachttarief. Dat heb ik niet terug gevonden in de beschrijving.

    Prima kamer. Schoon. Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,9
    Kerststad Valkenburg met verblijf in hotel Dupuis is een onvergetelijke ervaring, moet je meemaken.
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Misschien de bedden, matrassen zijn te zacht geveerd. Interieur is hotel is wat achterhaald, maar wordt hard aan gewerkt door de eigenaar. De eigenaar is erg sociaal en klantgericht.

    Het ontbijt was goed, voldoende keus. De kamers zijn netjes, en worden goed bijgehouden. De ligging is super te noemen in rustige straat, maar toch dicht bij het centrum +- 50 mtr. Een echte aanrader.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,9
    Gezellig en gemoedelijk hotel
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Stapelbedden en een Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We wisten dat we kleine kamer hadden met stapelbed, maar de badkamer was wel aan verbetering toe, was erg klein bedompt en smoezelig

    Het ontbijt was uitstekend!!

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: