Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Gieling 3-sterren

Nieuwgraaf 4, 6921 RJ Duiven, Nederland

#2 van de 2 hotels in Duiven

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 240 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Ontspannend verblijf met heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wanneer je aan het douchen bent spettert het water overal heen. Wanneer je handdoek over wc hebt hangen wordt alles nat. Misschien opstaand randje en eventueel een scherm ervoor? Het hotel staat vlakbij een mc donalds heel veel lawaai daardoor op straat snachts

    De kamers waren mooi ruim, bedden lagen goed. Fijne douche en verrassend dat er een waterkoker aanwezig was voor koffie en thee. Heerlijk uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    10
    We hadden alleen een kamer geboekt, zonder ontbijt.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden alleen een kamer geboekt, zonder ontbijt. De kamer hebben we wegens omstandigheden in de middags telefonische voor nog een nacht besteld. We zijn over alles byzonder tevreden, en als we nog een keer in Zevenaar zijn, wat zeker zal gebeuren. dan overnachten wij zeker op hetzelfde adres. Agnes en John Smulders.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,6
    Een fijn en comfortabel verblijf!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was te klein en tijdens het douchen liep het water bijna over de hele vloer van de badkamer. Er was geen douchegordijn.

    Ons hotelkamer was knus & schoon.De matras van het bed was fijn, zakte niet in, hetzelfde geldt ook voor de kussens. Parkeren was gratis en in de buurt vam het hotel waren genoeg voorzieningen en groten winkelbedrijven. Het personeel was spraakzaam en vriendelijk!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    4,6
    qua ligging makkelijk. geen aanrader. jammer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne kamer matig.spinnenwebben boven gordijnen. geen mogelijkheid tot naar buiten vanuit de kamer. Menukaart restaurant beperkt eten matig.Kwaliteit eten geen ster.prijs kwaliteit: prijs hoog voor hetgeen je krijgt. jammer. warme groente bloemkool met kaassaus erg onsmakelijk.snel geneigd om naar fastfood aan de overzijde te gaan. Ontbijt matige keuze kwaliteit matig. weinig vers.na 5 min. in eetzaal te zitten ontdek ik zelf dat ik eten moet gaan halen. geen instructie. Lawaai: kamerdeuren en gangdeur achteraan de gang valt hard dicht. erg gehorig. Uitstraling buitenkant matig. kapotte vlaggen. niet uitnodigend. op kamer broekenpers aanwezig. niet meer van deze tijd. kamer gedateerd. jammer !

    Vriendelijk personeel. Goede ligging t.o.v. Arnhem

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,5
    Gebruik sportfaciliteiten en de behulpzaamheid van de barman...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fruitsalade van vers fruit in plaats van voorbewerkt zou fijn zijn. Verder prima ontbijt. De kaart voor het diner is niet bijzonder. Meer gezonde gerechten en meer creativiteit moet kunnen.

    Gebruik sportfaciliteiten en de behulpzaamheid van de barman om dat mogelijk te maken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    7,9
    Prima verblijf voor als je in de buurt moet zijn
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer en douche zijn niet zo ruim. Er is niet veel te beleven op loopafstand.

    Vriendelijke persoonlijke begroeting. Ontbijt is niet overdadig, maar wel precies wat je wil; vers gebakken brood en croissantjes etc.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    10
    was meer dan goed een aanrader om dit hotel te boeken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was goed de bacon was helaas lauw. De rest was zeer goed voorzien.

    dat de kamer ook goed op temperatuur was en netjes schoon personeel was zeer vriendelijk en netjes.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    5,8
    Het was voor mijn noodzakelijk vanwege het weer, maar ik was s’ochtends doodmoe
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de kamer vies ruiken, ik vond de badkamer heel armoedig en de wc niet goed schoon, ik vond de 1-persoonsbedden erg klein. Ik vond het erg gehorig, ik hoorde de wc duidelijk doortrekken van de naastliggende kamer

    Dat het dicht bij mijn werk was

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,5
    Prima hotel voor doorreis zakelijk verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het vooruit betalen van een kamer vind ik zeer klant onvriendelijk je moet eerst betalen terwijl de kamer misschien hellemaal niet bevalt. Ontbijt sober voor die prijs.

    Een prima sfeer in het hotel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    5,0
    Goed voor een noodzakelijke overnachting.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie bovenstaande.

    Ontbijten goed. Kamer erg Klein. Douche Krap. Bedden goed. Ruimte voor de maaltijd erg ongezellig, geen sfeer. Ontbijtbuffet in de keuken, is ongezellig. Hotel op industrie terrain, groot min punt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,6
    Prettig om te vertoeven.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bereikbaarheid loopt via terrein van mac Donalds,en dat was in het donker niet duidelijk.

    Vriendelijk personeel ,goed uitgebreid ontbijt. Een goed restaurant,en een mooi ingericht hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    9,6
    Top hotel dat een hoop geregel uit handen neemt
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel zit wat verstopt. We waren een kwartier aan het zoeken tot we erachter kwamen dat je via het terrein van de Mac Donalds bij het hotel komt. Maar dat is ook het enige minpuntje.

    Geboekt ivm concert bij het Gelredome. Bij boeking aangegeven dat we een taxi wilden reserveren. Het hotel had al een shuttle bus geregeld. Voor 15 euro heen en weer. Normaal is het restaurant open vanaf 17:00 maar ivm ons vertrektijd om 18:30 was er een Gelredome menu die waarvan we voor 17:00 al konden bestellen. En bij terugkomst om 00:30 was de bar open. Top geregeld!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,5
    Het verblijf was wat we er van verwachtten. Bedankt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hoofdkussen is bij mij altijd een probleem maar de matras was goed . Goede isolatie van de kamer voor het geluid .

    Het ontbijt was lekker en uitgebreid .Heb zelfs een video van het ontbijt naar mijn zussen gestuurd om ze waterachtig te maken. De kamer was oke . Alles wat je nodig hebt was er . Groetjes

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    wij hebben een paar fijne dagen gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het enige negatieve vonden wij de badkamer, zeer beperkte ruimte en geen rekje voor de badspullen op te zetten, heeft te maken met het doel van dit hotel, kort verblijf voor zakenmensen. Wij hadden een prima kamer aan de achterzijde rustig.

    ontbijt en diner was prima, werd regelmatig aangevuld. wij komen regelmatig bij grote restaurants maar hier was een veel kleinere ruimte voor ontbijt en diner maar erg gezellig en zag er verzorgd uit

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,8
    Er is iets mis gegaan bij onze boeking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er is iets mis gegaan bij onze boeking. Wij waren ervan uit gegaan, dat we een speciale aanbieding van 2 overnachtingen, welkomsdrankje, ontbijt en één diner hadden geboekt. Daar kwamen we pas achter dat dit niet zo was, toen we ons gingen aanmelden in hotel... jammer !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    5,0
    ,,
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    personeel ik kom aan ik betaal netjes 80 euro ik was geen 5 min binnen na een reis van 3 uur en ik moest ivb overlijding spoed weg ik moest pasje in leveren en kreeg mijn geld niet terug ik ben 5 min binnen geweest het heeft me totaal met taxi,s en trein 450 gekost voor niks en 5 min en 80 betalen schandalig ik was nog niet binnen op de kamer en moest weer weg dan zou ik toch mijn geld terug moeten krijgen???

    heb helaas niet mogen genieten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    heerlijk relaxed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het water van de douche liep de hele toilet ruimte door dit hebben we opgelost door er een handdoek dwars op te leggen

    vriendelijk personeel airco op de kamer alles top

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,9
    Het personeel was super vriendelijk en beleefd.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer is wel erg klein. Voor ons viel de ligging een beetje tegen, maar als je niet bij je hotel wil blijven, prima te doen.

    Het personeel was super vriendelijk en beleefd. De kleinschaligheid beviel ons wel . Het eten was prima! Kamers waren schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    9,2
    Degelijk hotel, vriendelijk personeel, alleen badkamer minder.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was klein, deur van badkamer kon niet op slot en sloot slecht en tijdens douchen loopt het water door de badkamer.

    Zeer vriendelijk personeel, degelijk hotel, rustige locatie, zachte bedden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    10
    Verblijf was een nacht, maar voelde als een vakantie.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers waren brandschoon, toegang tot de kamers (liep met krukken) perfect. Ontbijt was zeer uitgebreid. Ook kon ik om 1500 u in de middag soep eten in het restaurant. Perfect.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    7,9
    Prima geslapen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douche is gedateerd, en vanwege de krappe indeling kun je daarna niet met droge voeten naar de WC. Ik had voor 1 persoon geboekt, maar er stonden 3 eenpersoonsbedden in mijn kamer, waardoor de kamer krap en klein leek. Locatie is niet heel interessant; op bedrijventerrein.

    Lekker ontbijt. Stille nacht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    6,3
    voor een kort nachtje was het heel goed te doen en zelfs nog aan te raden aan kennissen.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zoals gezegd beviel mij de koffie verkeerd. Misschien is het handig om aan te geven dat de koffie voor sommige mensen erg sterk kan zijn.

    het ontbijt was heerlijk. Erg royale aanbieding om geruime tijd de ochtendmaaltijd mee te vullen. Alleen de geroemde koffie viel mij nogal tegen. Die vond ik veel te sterk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    7,5
    Prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had in totaal 3 x 2 nachten en 1x 1 nacht geboekt voor vier mensen. Zelfs bevestigingen ontvangen van booking.com. Maar er was maar 2x2 nachten en 1x1 nacht gereserveerd . Gelukkig was er een kamer over. Anders......

    Eten was zeer goed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    7,1
    Goed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    locatie lag ver van "bewoonde wereld" openbaar vervoer moeilijk uit te zoeken. Dicht bij snelweg, prima als je met eigen auto bent.

    Personeel allervriendelijkst en behulpzaam. Wereldrestaurant aan overzijde, als afwisseling met hotel goeie aanwinst.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    5,0
    Wanneer de verwarming stuk is ..... géén compensatie voor de klant !!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De verwarming was kapot in onze kamer, die kon tijdens onze 1ste nacht niet geregeld/afgesteld worden, waardoor die op max stond en het in de kamer een echte sauna was, we zijn werkelijk door de veel te hoge kamertemperatuur .... in onze wagen gaan slapen die op de parking stond, voorkant Hotel & zicht op de Mac-Donalds....natuurlijk hebben we de volgende ochtend daarvan melding gedaan aan de receptie .... en inderdaad door de receptie-Hotel verantwoordelijke werd vast gesteld dat de verwarming/temperatuurregeling in onze kamer kapot was-op Max stond- temp. -Regeling defect was ! Technisch kan er altijd wel iets defect gaan, dat begrijpen we ten volle, maar naar ons toe als klanten, die hebben betaald voor deze overnachting, en die hebben moeten slapen op de parking .... hebben we geen enkele vergoeding verkregen hiervoor ! Onbegrijpelijk en zeer klant-onvriendelijk ! Ik hoop alsnog van de Hoteldirectie hiervoor een compensatie ! ps : enkel een klein klapvenstertje konden we in de kamer openzetten .... onvoldoende ! & tevens een joekel van een lichtbak op deze kamer gericht wanneer je het gordijn open deed s'nachts ... oogverblindend om midden in de nacht, badend in het zweet, het gordijn open te doen .... op zoek om toch maar een degelijk venster open te krijgen....niet dus :(

    Gelijkvloers/kamers, dichtbij het restaurant/ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    6,7
    Met uitzondering van het toilet op de kamer, was ons verblijf erg naar de zin>
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Hogere toiletten.

    Ontbijt uitstekend! Kamers waren goed, het was alleen erg warm. Toilet was voor oudere mensen en een gehandicapte zoals ik veel te laag!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    7,1
    Geen airco aanwezig in kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Geen airco aanwezig in kamer. Wij verbleven er in een hele hete juli week en het was niet te harden, 30 graden in kamer en je dreef je bed uit ook vanwege erg warm `linnen`goed. Heel klein bovenlichtje dat open kon, maar niet voor frisse lucht zorgde. Kleine badkamer, die na 1 x douchen overal nat was. Kamer verder goed.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    9,2
    Zeer tevreden
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    De warme welkom, de simpele nachtingang, de bedden, het meedenken van je uitstapje

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    6,7
    Badkamer
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    3,8
    Geen aanrader
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig tot geen service of faciliteiten

    niets

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Top
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    Prefect hotel onderweg naar je vakantie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Airco op de kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Geweldig
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was heel netjes en schoon!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Vriendelijk medewerkers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Vriendelijk medewerkers.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    10
    Gewoon alles
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gewoon alles

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,8
    Aardig personeel!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Aardig personeel!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,1
    prima hotel met heerlijke bedden !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Heerlijk stevige bedden (maar niet te) en ruime gelegenheid tot gratis parkeren.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Prima
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Ontvangst,kamer en ontbijt waren goedn

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    10
    Het was een mooi hotelletje
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,5
    Ontbijt was goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer bij binnenkomst extreem warm Bed een beetje aan de smalle kant Badkamer beetje gedateeerd

    Ontbijt was goed Vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    8,8
    Heel vriendelijk personeel en lekker eten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel vriendelijk personeel en lekker eten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    10
    goed
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    makkelijk verblijf

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    10
    uitstekend hotel voor zakelijk verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De netheid, gastvriendelijkheid en rust

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,9
    Prima verblijf !
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het personeel erg vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,9
    Vlak bij de snelweg
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai vanaf de P vd Mac s nachts

    Vlak bij de snelweg

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    Super fijn hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat herrie in de avond van de jongeren rond de Mac Donald

    Fijn klein hotel met alle benodigdheden op de kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,8
    Heel aangenaam
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers en bed waren heel netjes!Ontbijt gevarieerd vriendelijk personeel!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,5
    Aardige ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Aardige ontvangst

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,9
    Goed verzorgd en intspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben slechts twee nachten in het hotel verbleven en voor ons doel was het uitstekend geschikt.

    Heel vriendelijk personeel een fijne douche

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,7
    Goede stalling voor fiets, en huisdier vriendelijk
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede stalling voor fiets, en huisdier vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,7
    Het was oke...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had ruimer gekund; Geen minibar aanwezig; Geen balkon/openslaande deur naar buiten Matig uitzicht

    Het was oke...

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,1
    Prima
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Entree over Mc Donalds terrein is negatief en evenzo dat de ingang van het hotel daar op uitkijkt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,3
    Tijd voor nieuwe dekens
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dekens en lakens waren erg oud en aan vervanging toe.

    De locatie is vooral handig als je onderweg bent.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,2
    Zeer goed ontbijt en zeer vriendelijke medewerkers!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer goed ontbijt en zeer vriendelijke medewerkers!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Goed hotel, aardig personeel en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt op industrieterrein.

    Aardig personeel, goed ontbijt, rustig, voldoende parkeergelegenheid.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    airconditioning op kamer, hele verbetering.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,3
    Top
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    Service was goed. De man achter de bar/ receptie vertelde precies alles wat je als gast wilde weten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,1
    terras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    terras

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,9
    Prima hotel op een minder fijne locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving

    Eten en inrichting

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    10
    Het verblijf was goed
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik Heb geen opmerking

    De sfeer en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    8,8
    Waren shirt vergeten op de kamer, kregen binnen een uur al...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waren shirt vergeten op de kamer, kregen binnen een uur al telefoontje

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    6,3
    Prijs voor huisdier.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs voor huisdier. Onze kamer kostte 68 euro en de prijs voor ons huisdier (kleine hondje) was 20 euro.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    5,0
    Prijs te hoog zeker voor de ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van het hotel. De prijs is echt hoog past niet bij de ligging. Badkamer erg klein

    Ontbijt goed en schoon

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    10
    Prima verblijf gehad
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    7,5
    Heerlijk ontbyt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk ontbyt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    9,2
    Zeer persoonlijk familie hotel met een zeer goede service en een lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De persoonlijke service

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    10
    Kom er al 4 jaar steeds heel goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Het eten zowel in de avond als het ontbijt was heel goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,1
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nogal ouderwets

    Service is goed, vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    8,3
    De rust en wifi verbinding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    De rust en wifi verbinding

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    7,5
    een verblijf boven verwachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    wij klagen niet

    het ontbijt was prima maar vooral het diner was uitstekend en zeker niet duur.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    6,3
    Er is te weinig personeel, het restaurant was vol, koffie...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is te weinig personeel, het restaurant was vol, koffie bij de buren gehaald!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    2,9
    Rekenden een andere prijs dan via booking com geboekt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Rekenden een andere prijs dan via booking com geboekt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    8,8
    prima verblijf voor korte duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bewegwijzering naar het hotel is onder de maat. Heel klein verwijsbriefje bij de ingang van de Mc Drive valt nauwelijks op en schept verwarring.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,9
    Voor ieder wat wils.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor ieder wat wils.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    6,7
    prima hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontvangst kan wat vriendelijker. Na drie seconden ging gesprek over vooruitbetaling...

    badkamer met lekkere douche

    Verbleven in augustus 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: