Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Van der Valk Hotel Goes 4-sterren

Anthony Fokkerstraat 100, 4462 ET Goes, Nederland

#5 van de 9 hotels in Goes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1609 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    Zeer uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tijdens het diner werden net afgeruimde tafels schoongemaakt mbv een sprayfles, waardoor/waarna de nevel zich over de andere tafels verspreidde

    Zeer uitgebreid ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    aangename kennismaking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    normaal kiezen we voor B&B, maar alles was volzet. het alternatief viel goed mee; normaal betalen we iets minder. goed ontbijt, vriendelijk ontbijt-chef

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    8,8
    Pure misleiding
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Aanbod is pure misleiding. Je boekt een tweepersoonskamer, betaalt en komt er bij het inchecken achter dat het aanbod geldt voor 1 persoon. Dus heb alsnog € 42,20 extra moeten betalen voor de tweede persoon. Ik dacht dat het boeken voor een tweepersoonskamer gold voor 2 personen. Niet dus. Hartelijk dank voor de misleiding, Booking.com!

    Ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,3
    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel, nette en schone...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kartonnen bekers om koffie te drinken in je kamer vervangen voor porseleinen of iets dergelijks..

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel, nette en schone kamers.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    10
    Top lokaties.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou niet weten wat

    Heel goed ontbijt voor elk wat wils Grote propere kamer en badkamer Heel vriendelijk personeel ook in het restaurant was het eten top.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    10
    TOP!!
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was goed verzorgd, we hadden de oplader van de tel vergeten op de hotel kamer. Er werd netjes even gebeld en aangezien we al een tijdje aan het rijden waren, zouden ze deze per post naar ons opsturen. Bedankt voor de eerlijke vinders, helemaal TOP!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    8,3
    Prima hotel, uitstekende keuken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    't Is jammer dat er geen gym of zwembad is. Maar daar is waarschijnlijk geen ruimte genoeg voor. Je hoort de autoweg wel, maar dat stoort niet heel erg.

    Ik logeer regelmatig in Van der Valk, maar wat opvalt is dat deze Van der Valk een uitstekende keuken heeft. Twee avonden werkelijk prima gegeten. Verfijnd en vers. De omgeving is erg geschikt om lekker te fietsen en Goes is een leuk plaatsje voor koffie, shoppen en restaurants.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    8,3
    Het was een kort aangenaam verblijf, een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Klein probleempje met de kamerdeur: Moeilijk openen en sluiten.

    Ontbijt keuze genoeg..UItstekend. Avondmaal , prima, lekker. Witte wijn was zeer lekker.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,8
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Normaal geef je een creditkaartnummer alleen voor registratie. We zouden al cash betalen. Het is erg jammer dat je dan een avond van tevoren een mail krijgt dat je reservering op losse groeven staat omdat het bedrag er niet meer opstaat... maar misschien is dat door toedoen van booking.com, dus ik weet niet wie hier de schuld in heeft?

    Ontbijt was echt top, en het interieur is echt weer vandervalk waardig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,3
    Goed, hebben ervan genoten, zeker zijn geld waard.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wat jammer van de autosnelweg iets verder op. Als de deur naar het balkon open staat 's nachts hoor je dat toch duidelijk. Wij hadden wel een kamer die uitkijkt op de snelweg, aan de achtkant is het wellicht beter.

    Mooie ruime kamer, met terras, badkamer met inloopdouche. Kamers zijn zeer goed ingericht, alles wat je nodig hebt is er, niets te veel of te weinig. Ook het ontbijt is zeer goed, Alles is lekker, er ontbreekt niets.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,3
    Ik kwam voor een nette ruime kamer, heerlijk bed, mooie badkamer en een heerlijk ontbijt!
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tijdens de korte periode dat ik er verbleef, heb ik niet te maken gehad met enige tegenvaller.

    Het ontbijt was meer dan heerlijk en de kamer overtrof mijn verwachtingen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    4,6
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Raam kon maar een heel klein stukje open, terwijl van te voren hierover gebeld in verband met luchtwegproblemen. Het raam zou voor de helft open kunnen. Dat was bij aankomst niet het geval. Noodgedwongen een andere kamer moeten nemen die bijna tweemaal zoveel kost. In de luxe kamer zou airco zitten maar die deed het niet...

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    6,3
    Toplocatie! Jammer van de airco dat niet werd opgelost!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden kamer speciaal geboekt met airco. Deze werkte niet. Melding hierover gedaan. We gingen de hele dag weg dus ging een technieker komen kijken. Niet dus. Ook 2de nacht zeer warme kamer. Als je speciaal kijkt of je zeker airco hebt is dat jammer. Bij Uitchecken kregen we compensatie van 15euro....

    Toplocatie voor een aantal dagen om de boel te verkennen. Goes, Vlissingen, Domburg, Middelburg...

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    9,2
    Fijne kamer en heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fijne kamer en heerlijk ontbijt. Heel goed dat er geen dekbedden op het bed lagen, alleen lakens en een deken. En kamers hebben een balkon waarvan de deur door speciaal slot de hele nacht op een tochtstand kon staan

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    5,8
    Het personeel mag een lesje klantvriendelijkheid leren
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personnel is ruw en kortaf kan door mijn donkere huidskleur k op men , in de bar hadden ze ruzie met elkaar. Ik ben maar zelf op zoek gegaan waar ik kon betalen want na het brengen van mij diner heb ik het personeel alleen langs zien lopen. Ik verblijf er regelmatig maar het lijkt steeds slechter te worden de bediening.

    Het ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    8,3
    Buiten de kamer alles in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was een tegenvaller we wisten dat het een budgetkamer was , maar de reinheid liet veel te wensen over . De hoofdkussens hadden geen frisse geur ,en de 2toppers op het bed waren te smal voor de matrassen . Het scherm van de tv was ook erg vuil,en het rook naar sigaretten toen we binnen kwamen .Dat vonden we heel spijtig want voor de rest waren we heel tevreden.

    Het ontbijt was Tip Top in orde ,keuze genoeg voor iedereen. Het diner was ook meer dan in orde . We werden goed ontvangen en het personeel was super vriendelijk . Mooi terras .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    6,3
    Gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel in de badkamer. Kamers waren te warm. Kamers waren niet goed schoon gemaakt. Stof op de ventilator. Onder het bed was het niet schoon. Erg rumoerig.

    Gastvrijheid. Ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,2
    Uitstekend verblijf .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vasttapijt in de kamer.

    Goede prijs kwaliteit verhouding, nette kamer, prima ligging voor fietstochten, afgesloten fietsenstalling, lekker ontbijt, mooi terras, koffie op de kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    8,8
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warm op de kamer. Alleen de dure kamers hebben airco. Je had wel om een ventilator kunnen vragen, zeiden ze naderhand.

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel. Ook lekker ‘s avonds gegeten. Fietsenstalling.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,1
    Het ontbijt en het speciale kindermenuutje voor het diner!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco in de standaardkamers. Ook geen mogelijkheid om upgrade te boeken naar comfortkamer. Wel ventilator gekregen in ruil. Ook geen mogelijkheid gehad om een kamer te krijgen aan de noord(oost) kant. Hoewel we toch geboekt hadden voor 3 dagen werd niet ingegaan op onze vraag ter plaatse. Onze 2de kamer was voor 3 personen en het was blijkbaar te veel werk om die verhuis te doen. Jammer dat er geen binnenzwembad is in dit hotel.

    Het ontbijt en het speciale kindermenuutje voor het diner! Ruime kamers en mooi ingerichte badkamer met luxe inloopdouche!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,3
    Toffe fietsvakantie in zeeland, overnachting bij van der valk is steeds OK.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen

    Goed ontbijt, dit kan je altijd verwachten bij van der Valk. Budgetkamer was ruim voldoende voor 1 nacht, kleine badkamer geen terras. Ligging enkele minuten fietsen van centrum Goes, was geen probleem (als je fietsen bij hebt). Geen airco maar wel een ventilator op de kamer, was geen luxe bij hoge buitentemperatuur.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    5,8
    Geen airco op de kamer had wel specifiek genoemd mogen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op de kamer had wel specifiek genoemd mogen worden bij een budget kamer. Hoorde pas bij hotel zelf dat het een budgetkamer was. Na nakijken van mijn reservering staat het er uiteindelijk wel, maar niet op de eerste pagina. Heb niet gekeken naar de faciliteiten specifiek naar airco aanwezig op de kamer. Tegenwoordig Jul 2018 is dit voor mij een vanzelfsprekendheid. Verkeert gedacht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    9,2
    wij hebben een super 2- daagse gehad!!! bedankt iedereen van van der valk ge zult ons zeker weer zie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    eigenlijk niets!!!

    heerlijk ontbijt,zeer uitgebreid top!!! restaurant zeer goed.personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.de stad goes gemakkelijk te bereiken met de fiets.een ideaal hotel om vandaar uitstappen te doen met auto of fiets.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    9,6
    Een dagje Zeeland met overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ligt niet op de meest fantastische plaats. In de buurt van een elektrisch verdeelpunt.

    In de buurt van de snelweg, waar je niks van merkt. Wel ligt het tegen Goes, of je bent zo op andere mooie plekken in Zeeland.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op het gelijkvloers waren er mensen met 2 grote honden . Die sliepen op het terras. Dus om half 6 wakker geblaft. Dat was minder leuk.

    Het eten was uitstekend. Veel parkeergelegenheid. Heel vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    2,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd in de bediening nergens naar geluisterd en de budget kamer is by far over priced. De kip supreme is uitsluitend de prijs en heeft het formaat van een baby menu. Dus absoluut niet tevreden voor het enorme tarief

    Niets

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,2
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Sommige tv-kanalen (niet alleen het porno-, maar ook alle RTL's op 1 na) deden het niet, en NPONieuws was niet ingesteld als kanaal (daar kijk ik het vaakst naar, met het ook niet aanwezige Euronews als tweede).

    De rust aan mijn kop. De uitstekende douche. De fantastisch lekkere gebakken mosselen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    5,8
    Oké voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Budgetkamers mogen wel wat schoner. Onderhoudsbeurt/renovatie wel wenselijk. WiFi in dit gedeelte van het hotel blijkbaar niet actief.

    Prima ontbijtbuffet

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    6,7
    Het was al 6 weken mooi weer en dan kamers zonder airco, erg...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was al 6 weken mooi weer en dan kamers zonder airco, erg warm, balkondeur open, nog steeds benauwt. Er was gewoon niet te slapen. Bedden / matrassen te zacht. Volgende dag hotel met airco in Goes geboekt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    5,0
    ligging hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer had een vreemde geur, verder was er geen ventilatie en thermostaat voor temperatuur regeling. Bij de receptie kregen we een kleine ventilator ter koeling wat natuurlijk geen zoden aan de dijk zette, en dat voor een kamer van meer dan €150 per nacht.

    ligging hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    7,9
    Was cadeau voor familie ,ze waren erg tevreden.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik zou het niet weten???

    Heerlijk ontbijt IN de prijs inbegrepen(ook belangrijk want men moet hoe langer hoe vaker bij betalen soms best veel p p ) RUIME parkeerplaats ook belangrijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,1
    Het hotel in Goes zal ik niet meer nemen.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen airconditie in dit hotel.Het was een warme dag en de uitleg was dat het een oud gebouw was. We kregen een piepklein ventilatortje wat niet hielp. Dit was de eerste keer dat ik teleurgesteld was in v.d.Valk

    ontbijt is altijd goed bij v.d.Valk zoals ook de kamers en faciliteiten en maak regelmatig gebruik van dit hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,9
    Weekendje Zeeland
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen koffie/thee faciliteiten op de kamer zijn. E-bikes erg duur om te huren, jammer jammer.weekendje

    De bedden zijn prima, het personeel is vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    10
    Zeer aangenaam hotel, heel vriendelijk personeel , zeer goed morgen- en avondbuffet
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was een zeer warme dag geweest en wij slapen graag met het raam open maar op de benedenverdieping leek ons dit niet zo veilig ( misschien waren we onnodig ongerust)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Zeer goed en uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    locatie; ver van centrum Goes. Minpuntje; geen glijstang in douche. Verder prima

    super ontbijt. Kamer netjes. Was in oude gedeelte. maar dat wisten we van tevoren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,3
    Niets mis mee! Heeft zeker aan de verwachting voldaan.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedienend personeel in (ontbijt)restaurant heeft weinig persoonlijk aandacht voor de gasten.

    Snelle in- en uitcheck. Mooie schone kamer, goede bedden, schone badkamer met ligbad/jacuzzi en een gescheiden regendouche ruimte en apart toilet. Goed en uitgebreid ontbijtbuffef!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    8,3
    Prettig en functioneel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ingang met de redelijk hoge treden + de rollatorbaan zijn niet ideaal.

    De service, de kwaliteit van de geboden maaltijden, de medewerking van het personeel zijn buitengewoon goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    10
    Het is altijd weer fijn om gast bij van der Valk te zijn.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We werden rond verwachte aankomsttijd gebeld met de mededeling dat we al verwacht werden. Hulp aangeboden voor onze bagage. Niet nodig: parkeren voor de deur. Verblijf voelde als "thuis komen". Vriendelijke hulp bij het 'invoeren van WIFI '. Het ontbijt was "vorstelijk". We komen graag weer terug bij een "van der Valk"!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    kon beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de verwarming op kamer werkte niet ,na de tweede keer melden werd dit pas in orde gebracht , dus eerste avond was het heel fris op de kamer

    ontbijt heel uitgebreid , ligt in prachtige locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    9,2
    prima in orde en zeker voor herhaling n aanraader
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ik heb geen gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet maar ik kreeg een lunchpakket mee,helaas kreeg ik alhoewel ik het mondeling en schriftelijk heb door gegeven elke dag kaas mee op mijn brood terwijl ik daar allergisch voor ben.

    De kamer was prima in orde en rustig gelegen, elke dag wordt er schoongemaakt en nieuwe handdoeken neer gelegd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    Ontbijt is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hoewel we het diner ook kwalitatief uitstekend vonden, was het wel erg druk en rumoerig. Moelijk te vermijden uiteraard in een groot hotel, maar het feit dat mensen van een buffet gebruik konden maken maakte het nog onrustiger...

    Ontbijt is uitstekend. Ruime fraaie kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,1
    Goed verzorgd hotel met leuke plaatsen in de buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren te hard. De douche afvoer liep slecht door waardoor het water steeds verder de badkamer in liep. Badkamerdeur was moeilijk dicht te doen.

    Ontbijt buffet en live cooking buffet waren prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,3
    Ontbijt is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De incheck!Deze dame was kort van stof en niet echt vriendelijk Dat zou zeker iets vrolijker mogen! Uitcheck was top goed personeel! Den kamer kwa ruiten En indeling prima maar verschrikkelijk gehorig!! Geen oog dicht gedaan doorspoelen van toilet bovenverdieping loopt langs de muren van deze kamer! Nr. 46... Als iemand hoest 4 kamers verderop is het net of die persoon in je kamer staat! Mede hierdoor vind ik de prijs/kwaliteit van de kamer veel te groot!!

    Ontbijt is geweldig...

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Mijn vrouw heeft door een ongeval veel beperkingen maar kon hier goed verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Aankleding kamer

    Het ontbijt was heel goed en wat je kunt verwachten in een continental breakfast. Het personeel was heel goed en behulpzaam, ook housekeeping was erg meedenkend. De budget kamer voldeed maar sommige dingen zoals de meubeltjes, gordijnen deden erg oud en stoffig aan. Vooral de stoeltjes zou ik eens gaan vervangen. Voor de rest niets als lof, leuk weekend gehad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    5,8
    Slaapaccomodatie viel erg tegen.
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Budgetkamer viel erg tegen: muffe geur, erg klein, douchen moet met 2 personen, omdat de douchestand steeds terugschiet in de kraanstand. Dit zijn wij niet gewend van v/d Valk hotels. Natuurlijk is het een budgetkamer, maar dit sloeg echt alles.

    Ontbijt prima. Erg druk in het hotel door de wielerronde

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    5,4
    Ontbijt en locatie prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer viel erg tegen. In de ochtend geen stromend water uit de douche zodat douchen niet mogelijk was! Moesten in andere kamer douchen nadat we eerst met ons hele hebben en houden langs de receptie en ontbijtzaal waren gelopen ...in onze badjas!

    Ontbijt en locatie prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,1
    Ruimte in kamer, nieuwe kamers, zeer goed bed, restaurant en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van autobaan, konden ramen niet openen laten bij slapen, geen welness, noch zwembad

    Ruimte in kamer, nieuwe kamers, zeer goed bed, restaurant en ontbijt;top!!!genoeg gratis parkeerruimte, zeer vriendelijk personeel, op 15min fietsen van centrum, bioscoop en bowling op 5min wandeling

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    9,6
    Heerlijk
    • Met huisdier
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik miste een zwembad. Het is een grote accommodatie, met veel mogelijkheden, dus een zwembad lijkt mij zo bijgebouwd.

    Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid. Twee dagen heerlijk van genoten. De kamer, in de nieuwe vleugel, was heerlijk groot, met een heerlijk balkon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    6,7
    Prima
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hondenshow was ook in hotel Goes neergestreken. Wij zaten precies in dezelfde gang. De honden hoorde je savonds laat en sochtends vroeg. Hun baasjes waren ook zeer enthousiast, ze schreeuwden naar elkaar over de gang en de balkons en hielden geen rekening met anderen. Om 00.00 gingen wij hierdoor zo ongeveer slapen en waren om 06.00 alweer wakker omdat ze weer naar de show toe gingen. Ik had graag een kamer elders gehad. Wij kwamen voor onze rust en dat lukte hierdoor niet. De tweede nacht gelukkig wel.

    Het ontbijt was uitstekend en het schoonmaken van de kamers (nieuw beddengoed, schone handdoeken), personeel was vriendelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Goed, fijn dicht bij zeelandhallen
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur in kamer zeer hoog, waardoor slapen moeilijk ging. Verwarming uit, raam open maar alsnog veel te warm

    Ontbijt prima. Fijn dicht bij zeelandhallen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    7,5
    door storing in gehele hotel geen warm douchwater en geen...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    door storing in gehele hotel geen warm douchwater en geen wifi; binnen paar uur na vertrek bedrag in mindering gebracht op mijn factuur. vlot en attent.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toen we na een lange vermoeiende dag en een deugddoend bad wilden gaan slapen vonden we tussen onze lakens een vieze gebruikte poetsdoek !!! Uiteraard was dat een domper op ons verblijf . Hygiëne gaat boven alles !

    Uitstekend restaurant , veel keuze in de gerechten . Fijne vriendelijke bediening tijdens het diner en ontbijt. De badkamer met whirlpool was schitterend . Goede bedden . Ondanks de autosnelweg die voorbij het hotel loopt toch weinig of geen geluidshinder ondervonden .

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,8
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We lagen op k. 335. Constant lawaai van iets op t dak. Ventilator ofzo. Enig storend minpunt.

    Zeer uitgebreid ontbijt Dinner (2x) : niks opaan te merken. Vlotte bediening.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    10
    Een weekend met luxe, rust en gastvrijheid.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    S nachts kwamen luidruchtige gasten thuis waardoor we wakker werden gemaakt. Eventueel zou de nachtbewaker mensen bij binnenkomst in de nacht kunnen attenderen of ze zachhtjes willen doen in de gangen voor de mensen die al slapen.

    Het echte vakantiegevoel !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    5,4
    Looks much better than it is
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Algemeen: het ziet er beter uit dan het is. Geldt voor kinderijsje (ijs ècht niet lekker), ontbijt (beurse appels; veel te veel keuze in gerechten en (daardoor?) slap, oud, niet rijp), en kamer (doucheschuim ruikt niet lekker; kamer veel te warm)

    Locatie handig

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    5,0
    Buffet en ontbijt
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche drain, liep niet goed. Stond daardoor met voeten in laag water. Ik zou zeggen: schoonmaken. Drain er regelmatig uithalen bij schoonmaken. Wc 's zijn te laag, terwijl 85% van de klanten bejaard zijn. Dit moet echt veranderen, let er op bij nieuwbouw.!!!!!Belangrijk voor vd Valk.

    Buffet en ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    6,7
    goed hotel maar slechte bediening in het restaurant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    zeer slechte bediening in het restaurant. er liepen meerdere gasten boos weg omdat gerechten niet of heel laat werden geserveerd. er was voldoende personeel maar die werden niet aangestuurd. de medewerkers liepen echt als een kip zonder kop rond.... kwaliteit van de gerechten was goed.

    goed hotel,fijne kamers en een top ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,5
    Uitstekend hotel dat spijtig genoeg te ver van Goes ligt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie. 150 meter van autosnelweg met vrij uitzicht (weide) op autosnelweg. Dus zeer lawaaierig terras. Om Goes te bezoeken dien je 2 km te wandelen waarvan grootste deel door een industriezone. Onaangenaam. In directe omgeving is er (buiten industrie) niets. Shuttle bus van hotel naar station (dus naar Goes) rijdt niet op zondag...

    Geweldig ontbijt. Zeer uitgebreid. Zeer ruime standaard kamers met safe en ruim terras. Moderne badkamer met inloopdouche. Behulpzaam en vriendelijke personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,8
    Welkom met hond;
    • Met huisdier
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Deur badkamer ging niet dicht. Was vorig jaar ook al. Dit aangegeven bij baliemedewerkster bij vertrek.

    Welkom met hond; ontbijt daarom in aparte ruimte. Kort bij Zeelandhallen, te voet te bereiken door tunneltje onder snelweg door. Kregen op verzoek dezelfde kamer als jaar ervoor.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,2
    alles was perfect,kamer,ontbijt,personeel,diner.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    alles was perfect,kamer,ontbijt,personeel,diner.parkeren,omgeving.het hotel is dus aan te raden voor alles en nog wat.prijs-kwaliteits verhouding is goed.wij komen hier zeker terug als we in zeeland moeten zijn.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    6,7
    De ligging en de ruime kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kon de kamertemperatuur niet regelen. Het was veel te warm. En het ontbijt is op de locatie Hoogkerk aantrekkelijker aangeboden.

    De ligging en de ruime kamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,8
    Erg comfortabele en rustige kamers, maar wel rekening houden met wat reistijd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Aan de rand van Goes gelegen (en dus een behoorlijk eind lopen van het centrum en het station) en best duur zonder kortingen.

    Grote kamers, erg rustig en stil. Goede en stabiele wifi. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    2,5
    Bedroevend
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer bleek niet klaar na overhandiging van de sleutel. Een andere kamer plus drankje werd aangeboden.deze kamer tochtte: er kwam veel wind tussen muur en kozijn naar binnen. Eind van de avond bleek er veel ongedierte tevoorschijn te komen . Na klagen werd weer een andere kamer aangeboden echter geen hulp bij verhuizen. In de nieuwe kamer bleek nog wasgoed op de grond te liggen. Was dus ook niet klaar. Liftvloer was smerig en plakte aan de schoenen. Het hotel maakt een fors verlopen indruk geleid door ondeskundig management. Vloerbedekking op de trap had grote gaten. Indien gewenst zijn foto's van bovenstaande ervaringen in dit belabberde hotel bschikbaar. Gesprek met manager werd niet geregeld. De boel werd afgedaan met een korting van € 20. Overigens werd deze boeking door booking.com gedaan voor 1 persoon. Na uw bevestging heb ik een reactie gestuurd dat het een reservering voor 2 personen betrof. Dit was in het hotel niet bekend

    Onbijt goed. Buffet slechte prijs kwaliteitsverhouding

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,5
    Zeer goed en uitgebreid
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De dag dat wij er waren was het koud in het restaurant en het voorste gedeelte van het complex, de slaapkamer was niet te regelen, geen uitleg hierover in de info map. Wel heerlijk gegeten en een fantastisch ontbijt. Met vriendelijke Groet Vic Buijs

    Zeer goed en uitgebreid

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    10
    Zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets..

    Heerlijke grote comfort kamer met bubbelbad, mooi en schoon. Uitstekende comfortabele bedden. Goede parkeerplek en zeer vriendelijk personeel. Een heerlijk uitgebreid ontbijt gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    7,5
    redelijk
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    gillende kinderen op de gang vind ik niet kunnen. speelplaats voor kinderen naast hotelkamers is erg gehorig. slecht geslapen door de warme kamer.

    het ontbijt was heel uitgebreid ! de kamers zijn gehorig. de cv stond aan, daardoor was het bloedheet in de kamers. het personeel is heel bekwaam.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Van der Valk Hotel Goes is een absolute aanrader!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het licht in de badkamer is erg zacht. (flatterend natuurlijk) Toch zou het prettiger zijn voor de dames als er wat beter/feller licht zou zijn om de make-up aan te brengen. Er hangt een grote scheer/make-up spiegel, daar zou bijvoorbeeld verlichting op kunnen komen voor beter licht. Dat zou zeer prettig zijn! Verder was alles geweldig!

    We werden bijzonder vriendelijk ontvangen, de kamer was erg ruim en mooi ingericht. Er was een heerlijk bubbelbad en de bedden waren extra lang en sliepen buitengewoon goed. Heerlijke matrassen en kussens. Het ontbijt was zeer uitgebreid met een hele ruime keuze en erg vers allemaal. Vriendelijk personeel overal. Het was erg prettig om daar te verblijven.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    5,0
    Prima geslapen en uitstekend ontbeten!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel zou wat vriendelijker mogen zijn. Wat erg vervelend was: de rioollucht in de gangen..! Jammer.

    Het ontbijt en de keuzes zijn geweldig goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,2
    Heerlijk weekend gehad ondanks de sneeuw in van der Valk hotel met heerlijk eten.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden opgemaakt als 2 aparte bedden. Ik vind een 2 persoonsbed zonder spleet en opgemaakt als EEN bed fijner. In iedergeval dat je dit kan aangeven als wens. Bed op zich was verder goed.

    De super mooie kamer met zitje en koffie zonder chocolaatje😉Mooi uitzicht. Schoon. Ruime badkamer. Rustig groen uitzicht. Was genieten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    9,6
    Grote kamer met fijne badkamer.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Grote kamer met fijne badkamer. Faciliteiten en restaurant zijn top. Bar is betaalbaar en voorzien van brede selectie. Uiterst professionele uitstraling. Ligging (naast snelweg, maar niet hoorbaar) erg positief.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,9
    goed verblijf om stad goes te bezoeken op 3 km.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    iets waar jullie niets aan kunnen verhelpen,sliepen naast bruidssuite en daar was nog een feestje aan de gang,toen ik na 1 uur vroeg om te terras te verlaten,hebben ze hun geexcusserd en geslapen.twas dan well half vier!

    super,uitgebreid ontbijt! vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    5,0
    Noodzakelijke stop vanwege slecht weer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de budgetkamer hing een elektrische straalkachel aan de defecte verwarming die bij het sluiten van de gordijnen achter en tegen de gordijnen hangt. Erg gevaarlijk...

    Zeer uitgebreid ontbijt, zeer goed verzorgd met vriendelijke jongedame die zich bekommerde om de gasten

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,1
    Uitgebreid ontbijtbuffet, rustige ligging, weinig lawaai.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstraling, niet zo luxe en sfeervol als menig andere vd Valk. Vrij ouderwets interieur, opgepimpt met nieuw behang en dergelijke.

    Uitgebreid ontbijtbuffet, rustige ligging, weinig lawaai.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De kamer was geweldig. Heel ruim, netjes en schoon. Het ontbijt was zeer uitgebreid en je had er zelfs koffie to go. En in de bar nog even gezellig een wijntje gedronken. Prima bediening.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    6,7
    Ruime kamer, goede wifi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie/thee faciliteiten op kamer Kamer op begane grond naast loopgang, niet echt rustig Geen sportvoorzieningen Van der Valk ‘oude stijl’

    Ruime kamer, goede wifi Restaurant prima prijs/kwalteit

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: