Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Nederland
  3. Hotelbeoordelingen: Limburg
  4. Hotelbeoordelingen Maastricht
  5. Beoordelingen van Hotel Beez

Beoordelingen over Hotel Beez 2-sterren

Boschstraat 104-106, Boschstraatkwartier, 6211 AZ Maastricht, Nederland

#39 van de 55 hotels in Maastricht

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1973 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 16 januari 2019

    6,7
    Over het algemeen prima maar door de ligging
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein, onze verwachting was hoger. En de kamer was heel gehorig, we hoorde letterlijk de wekker van de kamer naast ons. Helaas werd deze niet uitgezet om half 8 in de ochtend wat resulteerde dat wij moesten kloppen. De verwarming pijp naast het bed van kamer 11 stond aan, wat er voor zorgde dat er geslapen is zonder deken omdat het te warm was en deze niet uit kon.

    De ligging en vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 14 januari 2019

    8,8
    Nachtje bijgeboekt. Kom zeker terug. Schrijf anders nooit recensies, maar dit plekje maakte me blij!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    warmte-isolatie : vrij grote kier onder de deur en oude raampjes (enkel glas?) in oude kozijnen. TV ontvangst kan beter

    Ralaxte vriendelijke en gastvrije sfeer, 24 uurs receptie, sfeervol oud pand, prima afstelbare radiatoren (nodig), uitstekende Margarita (er is zelfs Leffe Ipa) en moderne (maar toch knusse) inrichting, toplocatie in hartje stad, met zelfs afgesloten overdekte parkeerplaats in straatje erachter (15 euro per dag) , piepklein kamertje (paar eeuwenoude balken langs plafond) maar prima bed en toereikend sanitair, bushalte voor de deur met zeer frequente dienstregeling,

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 13 januari 2019

    9,6
    Relaxte bediening.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan niet direct iets bedenken.

    Relaxte bediening. Prijs kwaliteit is prima. Hotel ligt mooi gelegen in het centrum van Maastricht. Parkeergelegenheid op goede loopafstand.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 11 januari 2019

    4,2
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuile kamer ,vuil douche gordijn ,haren op bed,vochtvlekken op muren,gaten in de muren in een woord erg slordig! Is aan vernieuwing toe!! Zwaar tegen gevallen!!!

    De locatie. De cocktail bar

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 7 januari 2019

    7,9
    ruime kamers, zeer vriendelijk personeel, leuke ligging,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    op een van onze kamers onfrisse geur in de badkamer door gebrekkige ventilatie informatie vooraf over personeelsfeest in het restaurant

    ruime kamers, zeer vriendelijk personeel, leuke ligging, prima ontbijt

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 6 januari 2019

    5,4
    We hadden hogere verwachtingen van het hotel, waardoor het verblijf tegen viel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op de website van booking.com stond kamer met badkamer. Bij aankomst bleek de wc op de gang te zijn. De omschrijving op de website kwam niet overeen met de werkelijkheid. Badkamer verouderd en geluidoverlast van de bar. We betaalden uiteindelijk €110,- voor een kamer met wc die op de website voor €95,- wordt aangeboden. (badkamer was verouderd (geen föhn) harde bedden en geluidsoverlast)

    Het ontbijt was goed: lekker brood en lekkere koffie. Locatie lag gunstig. We kregen na klachten over de badkamer een andere kamer aangeboden (minpunt was wel dat we €15,- moesten bijbetalen terwijl we dachten deze kamer voor €95,- geboekt te hebben)

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 6 januari 2019

    5,8
    Personeel was heel vriendelijk en locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn vriend en ik hebben allebei helaas niet kunnen slapen. Dit kwam niet alleen door geluid van buiten, maar ook door gehorige kamers (dunne muren en vloeren). Wij hadden 2 aparte bedden en vroegen om een 2 persoons matrashoes zodat we de bedden aan elkaar konden maken, hier kon niemand ons helaas mee helpen. Dat vonden we wel een beetje jammer. De kamers waren nogal karig, badkamer was erg klein.

    Personeel was heel vriendelijk en locatie is top.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 4 januari 2019

    7,5
    Het viel qua lawaai en afwerking van de kamer een beetje tegen, voorderest is het een tophotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De muren waren een beetje vies. Wij sliepen aan de voorkant van het hotel en hadden 's nachts erg veel last van het café aan de overkant en van het werk op de markt 's nachts en 's ochtends vroeg.

    Het personeel was heel aardig. De bedden lagen heel erg lekker.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 3 januari 2019

    7,1
    Goed verblijf, lekker ontbijt.. alleen de kamers wat verouderd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden, tv afwerking van de kamers

    Het ontbijt was goed en uitgebreid. Persoonlijk vond ik de kamers wat verouderd en niet zo netjes afgewerkt. De matrassen verschoven steeds op de bedden. Verder mooie locatie en hygiëne was ook prima! Tv’s zijn ook erg verouderd en beeld is niet scherp. Het personeelsfeestje bracht meer geluidsoverlast en dat was moeilijk te geloven volgens het personeel zelf.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 3 januari 2019

    6,7
    Goede locatie maar te duur voor de kwaliteit die je terug krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was kleiner dan verwacht en het hotel was veel krakkemikkiger/ouder dan op de foto’s leek. Ook als er een tijdje geen water was weggespoeld via de badkamer kwam er vanuit de badkamer een hele vieze (riool?)muffe geur.

    De hele goede locatie midden in het centrum en het personeel was erg aardig.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2019

    7,5
    De cocktailbar en het eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai tijdens de nacht. Licht voor badkamer ging samen met licht in de kamer. Niet aangenaam voor wie tijdens de nacht naar het toilet moet.

    De cocktailbar en het eten. Vriendelijke bediening.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2019

    9,6
    zalig weekendje gehad, de moeite waard
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    over alles zeer tevreden

    heel vriendelijke gastvrouw, maakt tijd voor een praatje kamers sober maar wel heel proper ontbijtbuffet heel uitgebreid en lekker en gezellig

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2019

    7,9
    Geluidsoverlast, en de kamer wou niet echt warm worden.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast, en de kamer wou niet echt warm worden. Wij de kachel helemaal open kwamen terug van het dagje weg stond die weer uit, dan duurde het tot middernacht voor het warm was.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2018

    7,9
    Leuk hotel, super vriendelijk personeel en zeker een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen waren aan de zachte kant (is persoonlijk) en de badkamer werd wat nat van de douche (verder niet als storend ervaren).

    Het hotel is midden in het centrum op de markt van Maastricht. Overal dichtbij en in het hotel zelf de mogelijkheid om lekker te eten en drinken. Het personeel is super vriendelijk en gezellig. Zeker een aanrader!

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2018

    7,1
    Dubbel gevoel, zeer knus en gezellig hotel maar er zijn verbeterpunten, personeel zeer vriendelijk!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer best krap en verouderd (prijs kwaliteitverhouding vind ik hiervoor niet geheel kloppen), ruber van de glaswand in de badkamer is aan vervanging toe zat helaas veel troep tussen oogt onhygiënisch terwijl de rest wel schoon is. In de ochtend is de waterdruk zeer laag waarschijnlijk omdat iedereen onder de douche staat het was geen ramp maar dat was niet echt prettig. (Ook hierbij bekijk ik het vanuit oprijs-kwaliteitverhouding)

    Lokatie is geweldig, super aardig en vriendelijk personeel, gezellige sfeer, knus hotelletje prima eten in het hotel en heerlijke koffie.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2018

    5,4
    Vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd ontbijt zou wat uitgebreid mogen zijn ook vb eens een gebakken eitje fruit en kamer eens opfrissen ook kast op kamer dat er wat spullen in kunnen liggen

    Vriendelijk

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2018

    5,4
    Niet kunnen slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamer had enorm overlast van geluid van buiten. Lag aan straatkant. Je hoort alles wat op straat gebeurd. Leek als of je buiten lag. Geen oog dicht gedaan. Heb al vele hotels in steden en ook Maastricht gehad, maar zo'n gehorige kamer nog nooit.

    Ontbijt was prima, locatie was prima

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2018

    9,2
    Goede plek met goed ontbijt en vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer lag aan de achterkant van het hotel. Daar keken wij uit keken op een dakteras en hadden inkijk van het pand erachter. Dat vonden wij minder prettig

    Het personeel is zeer vriendelijk. Het hotel ligt op een prima locatie en heeft een eigen cocktail bar waar je elke ochtend kunt genieten van een goed ontbijt met een lekker bakje thee. KLocatie is helemaal top. Je kunt zo het centrum van Maastricht in lopen.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2018

    7,9
    Knus hotel goede ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen toilet op de kamer( dat was bekend maar toch) Losse kraan in de wastafel Rioleringslucht als de wc s werden doorgetrokken

    Prima ligging Heerlijke bedden, goede douche(Wel krap) Heerlijk ontbijt Aardig personeel

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2018

    10
    GEWELDIG!!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas bij douchen was ketel uitgevallen

    Bij binnenkomst in het hotel voelde je de warme sfeer met een heerlijke geur. Prima ontbijt in een gezellige ruimte. Gezellige (4 persoons) kamer. Super locatie t.a.v. kerstmarkt/centrum. Erg vriendelijk personeel. Hotel is een aanrader voor iedereen.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2018

    5,4
    -geweldige personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -gaten in de muur -plinten niet afgewerkt en dicht gekit -duche met gordijn vast gemaakt met oogvijzen in het blafond -kabelgoten niet weg gewerkt -muren geschilderd zonder af te plakken (lelijk geschilderd) -laminaat niet effe gelegd op de vloer (ondergrond eerst leren egaliseren)

    -geweldige personeel -vriendelijke eigenaars -simpel maar goed ontbijt -geweldige cocktails

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2018

    8,8
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Straatlawaai nachts aan de voorzijde van het hotel.

    Goed ontbijt. Prima bedden. Vlotte en vriendelijke gastvrouw. Op de kamer geen last van de (toch heel drukke)bar beneden.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2018

    10
    De gastvrouw met haar personeel zijn echt geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De gastvrouw met haar personeel zijn echt geweldig! Daarnaast is het hotel en de kamers heel verrassend en eigentijds ingericht. Het ontbijt is erg lekker en de cocktailbar is ook een aanrader.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2018

    8,8
    Heel goed en zeer vriendelijk personeel, prijs kwaliteit super goed.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het was erg gehorig, de bovenburen konden we horen lopen, door het gekraak van de vloer.

    ontbijt is goed, personeel super vriendelijk, en de omgeving helemaal in orde..

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2018

    6,5
    Ondanks alles hebben we toch genoten van ons weekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alhoewel we op de 3de verdieping sliepen en ook langs de achterkant hadden last van geluidshinder van de ondergelegen cocktailbar alsook van buiten.Ook is de isolatie van de kamer is iets minder......hoorde de mevrouw naast ons hoesten alsof ze in ons kamer lag. Het ontbijt was goed en vooral de lekkere cappucino kon ons bekoren.

    Goede locatie

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2018

    10
    heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel, midden in het...
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    veel lawaai vanaf 's ochtends vroeg op straat, te kleine badkamer

    heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel, midden in het centrum, gezellige sfeer, netjes

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2018

    7,9
    Ontspannend en heerlijk centraal.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was eenvoudig maar goed. De kamer was wel gehorig, wanneer de mensen boven ons gingen lopen kon je iedere stap tellen. Alles kraakte. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2018

    7,5
    Het personeel was uitermate vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was wat klein en ik vond mijn bed wat zacht. Moest ook even wennen dat het toilet op de gang was. Kamers waren erg gehorig

    Het personeel was uitermate vriendelijk. Heerlijk ontbijt en zalige koffie verkeerd. De ligging is super, echt vlak bij het centrum

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2018

    6,7
    Ok.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Opsmuk van de kamers is wel nodig. Elektrische installatie is dringend aan vernieuwing toe.

    Ligging hotel is zeer goed. Prijs kwaliteit waren de kamers ok.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We haddden 2 lossen bedden die ook niet echt tegen elkaar bleven staan.

    Het ontbijt was uitgebreid met verse broodjes en heerlijke koffie. Hotel ligt super centraal voor een citytrip.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2018

    7,5
    Een prima verblijf op een centrale locatie voor een niet al te hoge prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden niet verwacht dat we geen toilet op de kamer hadden, hier werden we over geïnformeerd bij de receptie bij aankomst. Volgens de receptioniste zou dit op de website zichtbaar geweest moeten zijn, maar dit is ons in ieder geval niet opgevallen. Ondanks dat dit tegenviel was het toilet gelukkig wel recht tegenover onze kamer en was deze alleen met onze sleutel te betreden.

    De locatie was super centraal. Vanuit de kamer hoorde je geen geluid vanuit het hotel/restaurant beneden ons. Het ontbijt was prima en fijn dat dit inbegrepen was.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2018

    7,1
    Uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Er is geen lift aanwezig in het pand. - Badkamer is vrij klein, en gedateerd (schimmelplekjes op het plafond). - Raampje is enkel glas, waardoor veel geluid van buiten te horen is en het net lijkt of het raam openstaat. - Geurfrisserlucht ruik je door het gehele pand. - Het aantal parkeerplaatsen van het hotel is minimaal, maar het meest bijzondere is dat je een parkeerplaats reserveert en deze niet toegewezen krijgt terwijl iemand die na jou reserveert wel een parkeerplaats toegewezen krijgt.

    - Locatie van het hotel is uitstekend! Zeer dicht in het centrum en bij de markt. - Zeer warm welkom door het personeel. - Ontbijt is eenvoudig, maar prima!

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2018

    7,9
    Lekker dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Straatvegers om 05.30 uur, zodat we wakker werden. Jammer dat de luxaflex voor het raam defect was, niet goed te sluiten. Luidruchtig terras van het biercafe aan de overkant. Maar met raam dicht goed te doen, maar geen frisse lucht.

    Lekker dicht bij het centrum. Leuk hotel, zeer vriendelijk personeel! Fijn verblijf en super ontbijt!

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2018

    10
    Ook dit jaar met erg veel plezier gelogeerd bij Hotel Beez.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets !

    Ook dit jaar met erg veel plezier gelogeerd bij Hotel Beez. Uitstekende plek; zeer vriendelijk personeel. Goede kamer en elke ochtend een heerlijk ontbijt! Een echte aanrader !

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 8 december 2018

    8,8
    Prima hotel in het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Fantastische ligging aan het gezellig drukke marktplein. Winkels en bezienswaardigheden op loopafstand. Uiterst vriendelijke ontvangst en bediening. Gezellige en schone kamers. Zoals steeds een lekker vers ontbijt. Zoals steeds want wij komen hier al enkele jaren, tot tweemaal per jaar.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2018

    9,2
    Een aanrader om vlakbij het centrum te overnachten aan een redelijke prijs.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wc-vergruizer maakt veel lawaai, geen echte kleerkast op de kamer, geen aparte bediening voor nachtlampjes links/rechts

    Ideale ligging, verzorgd ontbijt, propere kamer, vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2018

    5,8
    Maastricht is super maar het hotel is niet voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had geen toilet, die was op de gang. Lift is er ook niet. Ligging is centraal maar we hadden veel nachtlawaai.

    De ontvangst en het personeel was zeer goed. Het ontbijt was ook lekker.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2018

    7,5
    Ideale ligging, top personeel maar teleurgesteld aangezien de kamer anders was, dan op de foto's ...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een andere kamer verwacht...was uiteindelijk niet zoals op de foto's bij de boeking. Het ontbijt zat erbij inbegrepen, maar dit was vrij basic...niet veel keuze

    Heel vriendelijk personeel en leuke cocktailbar

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2018

    7,1
    De plek, personeel en het ontbijt maakt het dat het een zeer prettig verblijf was !
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers erg klein , badkamer oud! Wel schoon. Veel trappen , erg krakerig.

    Geweldig ontbijt, koffie enz. Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam! Top!

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2018

    7,9
    Ontbijt, lekkere koffie, goede locatie, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte raamwering, waardoor het licht van een daklantaarn naar binnen schijnt snachts en het dus lijkt alsof er een lampje in de kamer aan blijft staan. Bedden zijn zacht.

    Ontbijt, lekkere koffie, goede locatie, vriendelijk personeel. Prima douche.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 2 december 2018

    8,3
    Top locatie! Heerlijk ontbijt! Ontzettend vriendelijk personeel!
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    * De schoonmaak van de kamer kan beter. (o.a. de planken in de kast waren stoffig.. Veel stof op de verwarming in de badkamer etc.) * Afstandsbediening van de tv deed het niet. * Veel lawaai van de straat. Maarja daar kan het hotel weinig aan doen. Wij willen zelf in het centrum verblijven in het weekend dus dan hoort dat erbij..

    * De locatie is perfect!!! * Ontzettend vriendelijk en meedenkend personeel!!! * Een heerlijk ontbijtje met erg lekkere koffie!!!

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 2 december 2018

    7,9
    prima
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers moeten wel worden opgeknapt.

    Prima hotel op goede locatie. Zeer vriendelijke bediening; fijne ontvangst. Doen niet moeilijk en zijn behulpzaam.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2018

    7,5
    Voor die prijs zo gunstig gelegen, top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De gastvrijheid omtrent de sleutel van de parkeergarage. Ik kom als gast de vooraf gereserveerde plek vragen en dan wordt het mijn probleem dat er iemand staat die er niet hoort te staan. Dit ging ten koste van mijn dag Maastricht, is jammer. Ook de waterdruk in de douche viel tegen en de ruimte rondom het toilet. Het was goed dat ik maar 1.60 lang ben.

    Het ontbijt was erg goed, zeker gezien het feit dat het bij de prijs zat inbegrepen! Ook de kamers waren netjes, zeker gezien de prijs. De ligging ligt echt uitstekend! Je loopt het hotel uit en je loopt zo het prachtige centrum in. De prijs kwaliteit verhouding wil ik jullie echt een 10 voor geven! 's Ochtends werkte er een hele gezellige en vriendelijke meneer! De koffie bij het ontbijtbuffet was ook erg lekker! Maar de ligging is fantastisch. Prijs kwaliteit is echt top, om deze reden zou ik jullie aanraden.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2018

    7,1
    Op het oog netjes en modern, in de praktijk onhandig en slordig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer zag er opzich goed uit maar het was allemaal net niet afgewerkt. Als je bijvoorbeeld aan het douchen bent kun je daarna niet gelijk de deur open doen want dan gaat het brand alarm af. Ook stond het bed een beetje onhandig in het midden van de kamer zodat je er eigenlijk net niet achterlangs kan. Dus kortom op het oog allemaal netjes en modern maar in de praktijk wat onhandig en slordig. Wel een paar heerlijke dagen gehad in Maastricht en de locatie is top je loopt zo het centrum in en er zit een heel leuk café tegenover !

    De afstand naar het centrum en de grote parkeerplaats vlakbij. Het ontbijt was goed maar niet bijzonder.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2018

    10
    Bijzonder prettig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst voelde meer dan welkom, echt leuk ingerichte kamer met uit kijk aan straat zijde, hartje centrum, gastvrij personeel en heerlijk relexd ontbeten. Echt ....ik vind Beez een aanrader. Bedankt Beez, voor het fijne verblijf bij jullie.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2018

    7,9
    Aardig personeel,lekker ontbijt,prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ivm de bestrating(kinderkopjes) hoor je de auto's best wel goed voorbij rijden,alhoewel een diepe slaper daar wel doorheen slaapt denk ik.

    Aardig personeel,lekker ontbijt,prima locatie

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2018

    9,2
    Erg vriendelijk personeel en een super ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn erg gehorig. Niet kunnen slapen door het snurken van een mede hotel bezoeker.

    Erg vriendelijk personeel en een super ontbijt. Ook een perfecte locatie

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2018

    8,8
    Centraal, modern en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Mogelijks iets minder fijn als koppel, maar wij waren met vrienden, en dan was het hotel een topkeuze.

    Perfecte ligging, mooie cocktailbar en super van ontbijt. De mensen en het onthaal zijn erg vriendelijk, behulpzaam en flexibel. Er is de mogelijkheid tot bagage te laten staan. De ligging maakt het mogelijk om van begin tot einde te genieten. Parkeren kan gratis of aan zeer goede prijzen op wandelafstand. De kamers zijn basic maar zeker in orde.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2018

    4,6
    Goede ligging,maar niet voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer zeer vuil en verouderde badkamer,erg veel lawaai van de bar en van de straat (sliepen straatkant), basic ontbijt. Personeel geen luisterend oor naar de minpunten!

    Ligging,vlakbij de stadskern.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2018

    8,8
    Leuk hotel op een top locatie
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen lift waardoor je koffers en tassen naar boven moest dragen. Het was wel zeer gehorig, het geluid van buiten en je kon de buren horen praten en vooral het lopen door de kamers en gangen. En jammer van het douchegordijn vind ik niet fijn en ook niet hygiënisch!

    Een zeer net hotel met fijne bedden op een top locatie midden in de stad Maastricht, met zeer vriendelijk personeel en s'morgens een lekker maar simpel ontbijtje. Een hotel waar wij zeker weer terug komen!

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2018

    9,2
    De medewerkers, het eten en de locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van het opzetten van de markt op vrijdagochtend welke start om 4 uur maar de medewerkers maken alles goed

    De medewerkers, het eten en de locatie!

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2018

    8,3
    Mooi voor 2 dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heeeel veeel lawaai in de nacht. Maar is door de dancing ernaast dus kunnen ze er niet aan doen. Vond het een beetje ambetant dat we onze sleutel moesten afgeven als we buiten gingen maar al bij al val dat ook wel mee.

    Dicht in het stad. Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2018

    7,1
    Prima voor een nachtje tijdens citytripje maar zeker niet voor langer verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was erg krap en er kwam een vreselijke rioollucht uit de douchebak. Als je je nachtrust echt nodig heb is dit niet aan te bevelen want in het weekend is het erg lawaaiig door uitgaanspubliek. Oud pand dus erg gehorig.

    Gezellig en gemoedelijk. Personeel geeft je echt een welkom gevoel en zijn heel behulpzaam. Midden in het centrum dus overal dichtbij. Goed ontbijt en lekkere bedden.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    8,3
    Perfect verblijf voor een weekend Maastricht.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!!

    Super aardig personeel vooral mevrouw van de ochtend. Je begint je dag meteen goed. Je stapt zo de stad in. Perfecte locatie en voor het slapen gaan nog een cocktail toe.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2018

    6,3
    Goede lokatie en gezellig gebouw, maar de service en de faciliteiten schoten echt te kort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was niet erg gastvrij, na 10 uur s avonds werd er nog getimmerd door werkmannen, terwijl we om 9u al gezegd hadden tegen hen persoonlijk dat we bijna gingen slapen. Een verluchting werd aan gelaten tijdens de nacht, waardoor 1 van ons gezelschap niet kon slapen en uiteindelijk een andere kamer is gaan vragen om 12u snachts, waarna ze de verluchting af hebben gezet. Bleek dat die al lang had moeten af staan. Een andere kamer had een badkamer die een rioolgeur had, en de douche liep niet door. De kamers waren ook krapper dan we verwachtten van de foto's. Al bij al liet het hotel nogal te wensen over en zouden wij het niet aanraden.

    Het Hotel is heel centraal gelegen en in een oud gebouw, wat wel een gezellige sfeer geeft.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2018

    8,3
    Grote, ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op het plein aan de voorzijde kan het in de nacht lawaaierig zijn. Vraag een kamer aan de achterkant.

    Grote, ruime kamers. Zeer vriendelijk personeel. Er is een gesloten garage voor 15 euro in de straat achter het hotel (4 plaatsen). Centrale ligging direct in het centrum.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2018

    8,8
    Goed hotel op een top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het ontbijt was heerlijk, de bedden waren goed, het hotel was sfeervol en gezellig. Super locatie. Maar wat vooral opviel was de gastvrouw....helemaal top! We hebben genoten.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2018

    9,2
    Erg gastvrij in hartje Maastricht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van zondag op maandag lawaai buiten op straat/de markt van feestende mensen. Heeft niets met het hotel zelf te maken.

    Erg gastvrij ontvangst, hartelijk personeel. Fantastische cocktailbar. Lekker ontbijt.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2018

    6,3
    voor 1 nachtje prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was druk geweest en ook deze dag was het druk waardoor alles een beetje in het honderd liep, het zou fijn zijn voor de mevrouw als zij een beetje hulp zou krijgen, verder waren er nog wat kleine dingen die tegen vielen maar dat vergeet je dan weer snel door die lieve mevrouw :)

    zeer vriendelijke dame bij de receptie en het ontbijt, het ontbijt was zeer uitgebreid en al het brood was heerlijk vers

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2018

    8,8
    Super locatie midden in de stad en heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets goed prijs kwaliteit verhouding alleen dachten wij dat we onze auto bij het hotel konden parkeren dat ging helaas niet dat is niet duidelijk op de site

    Super locatie midden in de stad en heerlijk ontbijt

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2018

    7,5
    Heerlijk verblijf in hotel Beez op top locatie. Goede optie om een paar dagen Maastricht te doen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer die wij hadden lag aan de voorkant van het hotel. Een minpuntje van de geweldige locatie is het lawaai wat er vooral ‘ s nachts is. Van donderdag op vrijdag wordt de markt opgebouwd, hier zijn ze de hele nacht mee bezig en dat hoor je heeeel goed. Ook een minpuntje vonden wij dat er geen kasten zijn waar je kleding even kunt weghangen of leggen.

    Het personeel was heel erg leuk en vriendelijk. Verder was het ontbijt echt heerlijk. Leuk trendy hotel. Prijs kwaliteit was dik voor elkaar.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2018

    6,7
    Erg goede locatie in een mooie stad, prima ontbijt en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De douchekop bleef niet zo goed hangen, er was geluid van buiten (verwarming/afzuigsysteem) en het was ook niet helemaal donker 's nachts.

    Erg goede locatie in een mooie stad, prima ontbijt en vriendelijk personeel. Kamer was zoals verwacht, goede prijs-kwaliteitsverhoudin.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2018

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd, handdoeken lagen op de grond in de badkamer en de badkamer stonk gigantisch. Voor de rest prima, maar erg degelijk en verouderd. Geen gordijnen, maar kapotte jaloezieën. Locatie en personeel was prima, maar wij zouden dit verblijf niet nogmaals boeken. Volgende keer iets meer comfort.

    Locatie

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2018

    10
    Zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vensters zijn van enkel glas en het feestgedruis was nogal luid dus ik was blij met mijn oordopjes die ik bij had. Mijn kamergenoot had er geen en heeft er wel wat last van gehad.

    Lekker ontbijt, niks op aan te merken. Heerlijke koffie! Kamer basic maar ruim, dat het toilet (privé) zich op de gang bevindt is een plus als je met vrienden reist ivm privacy. Badkamer heel proper, ruime douche en leuke zeepjes. Bedden van degelijke kwaliteit. Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk, heel erg fijn!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    8,8
    We hebben genoten van ons verblijf in Beez
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de nacht was er tot halverwege de nacht aardig wat geluid van deuren en stemmen.

    Het ontbijt was heerlijk, veel keus en de bediening was heel goed. De cocktailbar in de avond was super gezellig en druk bezocht. Heerlijke cocktails.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2018

    5,8
    De locatie is goed en het ontbijt was oké .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg klein en leek totaal niet op de foto’s . Erg basic! Wij hadden twee nachten geboekt en twee nachten niet geslapen vanwege geluidsoverlast buiten . Kan hotel niets aan doen maar was erg vervelend .

    De locatie is goed en het ontbijt was oké . Heerlijke koffie

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2018

    6,7
    Best een leuk hotel,prima bediening maar erg gehorig!
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet op de gang ,wel alleen voor eigen gebruik met sleutel Erg gehorig en veel lawaai van buiten en discotheek verderop,om 5 uur pas wat stiller maar toen begon de opbouw van de markt met palletwagens en de vuilnisman kwam ook nog 2 x ophalen. Wij hebben echt de hele nacht niet kunnen slapen.

    Goede schone kamer, prima bed en douche

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    9,2
    heerlijk dagje Maastricht en het hotel in het centrum was een uitkomst
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    of het beter kan weet ik niet vond alleen de douche inpandig een nadeel maar de afzuiging was prima

    kamer was leuk ingericht, l, ontbijt uitstekend, lokatie voortreffelijk +dat onze auto op een afgesloten lokatie stond niet ver van het hotel

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    9,2
    leuk, maar niet uitgeslapen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    tja, we hebben voor een locatie in het centrum gekozen, maar hadden niet gedacht dat er zoveel nachtlawaai zou zijn. Dus best een kamer reserveren die niet aan de straatkant ligt.

    leuk hotel met zeer vriendelijk personeel,goede prijs -kwaliteitverhouding

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    9,2
    Leuk hotel, heel goede prijs kwaliteit!
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet zo goed geïsoleerd dus wel af en toe lawaai van druktemakers op straat

    Supervriendelijk onthaald, eenvoudige maar propere kamers, goed ontbijt, superlocatie, gezellige bar in het hotel, waren met groep van grote groep van 18 collega’s en dat verliep prima!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    8,3
    Hartig en aangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een klein waterkoker in de kamer had handig geweest, dit om bv. het flesje van mijn 9 maanden dochtertje op te warmen.

    Beez is centraal gelegen. Zeer vriendelijk personeel. Genoeg handdoeken/zeepjes voorzien in badkamer. Gratis wifi was goed, yelo-tv kunnen zien voor slapen gaan. Ontbijt was zeer verzorgd.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    7,5
    Te simpel en gaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn simpel, maar afwerking ver beneden de maat, TV deed het amper, ramen sloten niet goed.

    Vriendelijk personeel en de entree, hip en gezellig

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    6,9
    De gastvriendelijkheid was erg goed en compenseerde de kwaliteit van de kamer. WEL ERG gehorig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn wel aan een opknapbeurt toe.

    Het ontbijt was goed. Zeer klantvriendelijk. Midden in het centrum van Maastricht. Met park en ride een perfecte locatie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    8,3
    Alles prima, maar een beetje gebroken nacht door het lawaai.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Maar helaas aan de weg gelegen. Daardoor de hele nacht veel lawaai van studenten. Prima locatie maar neem geen kamer aan de voorkant! BIj uitchecken stond een deel van het personeel in de deuropening te roken, waar wij door moesten, voor niet rokers niet echt plezierig

    Ontbijt prima, personeel vriendelijk, kamer goed. Goede locatie in het centrum.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    8,3
    top hoor - doen we de volgende keer weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wat ik niet wist, was dat ons toilet op de gang was, dat is dus bij een basics kamer mogelijk, let hier op bij je boeking. Verder is de weg ernaartoe wat lastig ivm al het eenrichtingsverkeer in de buurt. Als je van de verkeerde kant komt, moet je echt een klein stukje illegaal rijden om er te komen.

    Fijne mensen werken in Beez, gastvrij en behulpzaam. Leuk restaurantje en terras, gezellig en lekkere cocktails!! Ontbijt was prima met alles erop en eraan, zelf extra cappucino gekregen. De kamer was klein en eevoudig maar dat wist ik van te voren. Overall prima te doen, overzichtelijk. Wij waren op de motor dus parkeren kon in hun garage, zeer fijn.

    Verbleven in augustus 2018

Resultaat 1 – 75

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Beez

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: