Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Kijkduin 3-sterren

Brouwerijweg 24, 4357 CE Domburg, Nederland

#14 van de 18 hotels in Domburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 548 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    9,6
    Geweldig
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niks tegen, was echt goed

    Alles perfecte locatie, vriendelijk personeel, schone kamer, heerlijk uitgebreid ontbijt. Alles in de buurt zee, stand, dorpje, bossen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ik moest vanwege een sterfgeval 1 dag eerder vertrekken en moet toch het volle bedrag voor 4 dagen betalen. dat viel mij tegen

    Een goed ontbijt met alles er op en aan

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    Ons verblijf was goed, overal dicht bij , heel veel restaurantje, en het strand in 5 min ben je er.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het terras viel tegen , had netter gekund , de bloembakken hadden wat eerder gevult kunnen worden, dat zag er niet gezellig uit.

    De kamers waren goed, het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Ontbijt was prima, vriendelijkheid ook.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vroegen bij hotel 'de kijkduin'een kamer met mooi uitzicht maar kregen uitzicht op een muur! Een gordijn om achter te douchen is passé.

    Ontbijt was prima, vriendelijkheid ook. Fietsen oké.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    9,6
    Vriendelijke ontvangst, heerlijk bed en dekbed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douche was niet erg warm en met weinig druk. Lijkt erop dat druk afhangt van hoeveel mensen er tegelijk douchen en dat is niet meer van deze tijd. Ook temperatuur was lauw, kan echt niet meer.

    Vriendelijke ontvangst, heerlijk bed en dekbed! Uitstekend ontbijtbuffet, van alles voorzien.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,1
    Hotel Kijkduin ...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden de standaard-kamer geboekt. Deze was weliswaar schoon, maar gedateerd. Een kleine badkamer met douchgordijn. (Jammer, echt niet mijn ding)

    Ontbijt was goed, niets gemist😊 Vriendelijk personeel. Alles netjes schoon. Op 10 minuten lopen van de kust en restaurants... dus heerlijk!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,8
    goed geweldig verblijf en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 1 nacht

    wij haddden een kamer naast de trap s`nachts geen laatst van gehad maar s`morgens vroeg hoor diverse mensem(hakken)lopen

    het ontbijt is uitstekend vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    9,2
    We hebben het prima naar ons zim
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie en theefaciliteiten op de kamer vielen tegen. Er stond een nespresso op je kamer. Je moest 1 euro betalen voor een nespresso cup! Dat heb ik nog nooit meegemaakt in een hotel.

    De kamers waren ruim, de bedden comfortabel. Mooie badkamer. Ontbijt was goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    8,3
    Sfeervol hotel maar wel prijzig
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel een nespressomachine op de kamer, maar cupjes moest je voor 1 euro per stuk kopen

    Vriendelijke mensen, die uitstralen dat ze het fijn vinden om er te werken

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    9,2
    Aangenaam en ontspannen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks om weer te geven

    We waren voor een ontspannen weekend in Domburg. Het hotel is goed gelegen, centraal en rustig. Ontvangst was prima, kamer netjes en proper. Ontbijt was in buffetvorm met voor ieders wat wils. We hebben genoten, hier komen we graag terug

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,5
    Een plezierig verblijf met vriendelijk personeel. Zeker een 8 voor het totaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    TV was zeker niet optimaal. Volgend seizoen zou e.e.a. worden gedigitaliseerd. Maar daar hadden wij nu niet zoveel aan. Verder werden zaken als een radio, een DVD-speler en strijkmogelijkheden niet op de kamer aangetroffen. Die bleken wel bij de receptie aanwezig maar moesten worden opgevraagd. De steile trap met zijn korte treetjes naar de 1e verdieping was niet echt prettig.

    Zoals veel bezoekers al geschreven hebben was het ontbijt erg goed. Een prima badkamer, al hoeft een bad van ons niet zo. Wij kunnen volstaan met een douche. De kamer was schoon en de hygiëne was prima. En het bed lag ook nog goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Heerlijk verblijf voor korte vakantie aan zee. Super adresje met honden.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 2 nachten

    Ons is niks tegengevallen. Dit adresje onthouden we voor de toekomst.

    Vriendelijke mensen aan de receptie. genoeg plek om te parkeren (gratis). Heerlijk ontbijt (je kan zelf je eitjes bakken). Op korte loopafstand naar centrum en strand. Wij hadden 2 honden bij ons en hadden een ruime kamer met aparte slaapkamer, klein keukentje en terrasje. Heel comfortabel. Bedden liggen prima. We hebben 2 heerlijke dagen gehad. Leuk adresje voor een volgende keer :)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    9,2
    We hebben een heerlijke tijd gehad
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    er was geen mogelijkheid tot dineren in het hotel zelf. Wel was er een de mogelijkheid om bij een bevriend hotel te dineren.

    Ruime kamer. Zeer goed en uitgebreid ontbijt. vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    8,8
    Ons verblijf was super en we hadden geluk met het weer ook al was het eind september.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het enige dat ik gemist heb is een croissant en/of boterkoekje. Al was het maar alleen op zondag :)

    De locatie, alles was op wandelafstand. De zee, de stad, het bos, fietsknooppunten. We hadden een ruime kamer met alles erop en eraan, ook een balkon. Vriendelijk personeel en een uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    6,7
    Lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer.Het was de tweede keer dat we in dezelfde kamer logeerden (spijtig genoeg). Voor een zogenaamde tweepersoons luxekamer vonden we de kamer weinig comfortabel Bv. We moesten van uit ons bed TV. kijken.

    Lekker ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,8
    Super gastvrij!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had door de reacties wat meer van het ontbijt verwacht dat viel naar mijn idee een beetje tegen.

    Prima hotel! Dichtbij het strand en het centrum. Erg vriendelijke eigenaar en prachtige kamer en badkamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,1
    Prettig,rustig en naar tevredenheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tafeltje of kaptafel aanwezig.Wel een brede vensterbankplank, maar die werd voor een groot deel ingenomen door het Tv toestel

    Vriendelijk personeel.Uitstekend ontbijt.rustig. Afstand tot centrum en strand beloopbaar

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,5
    Heerlijk nachtje weg gehad in het mooie Domburg!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij konden de auto niet kwijt op de parkeerplaats van de locatie. Wel werden wij vriendelijk geholpen door het personeel, zodat wij de auto aan de straat konden parkeren.

    Goed ontbijt, aardig en persoonlijk personeel en een top locatie in hartje centrum van Domburg!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,9
    het viel mij er tegen dat er aangegeven staat koffie en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 1 nacht

    het viel mij er tegen dat er aangegeven staat koffie en theefaciliteiten op de kamer , terwijl er wel een koffie apparaat staat maar koffiepads moet je zelf kopen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kon toch minstens 2 pads klaar leggen . Echt belachelijk voor deze prijs. De pads zij alleen te koop bij de receptie !!!!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,8
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij zeer warm weer, warme kamer als de terrasdeuren gesloten zijn.

    Ruime kamer, goed ontbijt, netjes, vriendelijk onthaal. Automaat met dranken, chips en 5 soorten koffiepads voor espressotoestel op de kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,5
    hond was welkom, maar mocht bij aankomst niet mee in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    -

    hond was welkom, maar mocht bij aankomst niet mee in restaurant, lastig als je hond niet alleen kan zijn, en vreemd als ze "wel" welkom zijn

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,5
    Fijn hotel ,vriendelijk met goede service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi viel soms uit Was geen probleem maar was vervelend

    Het ontbijt was extra lekker met heel veel verse producten Ik heb een diesel waar goed rekening werd gehouden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    9,2
    je voelt er je direct thuis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden kamer onderdak wel heel warm.geen airco. Zuinig met badprodukten.

    je voelt er je direct thuis. Verzorgde kamers ruime badkamer. Verzorgd en zeer uitgebreid ontbijt. Gratis parkeren.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    8,3
    aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ????

    super ontbijt + buiten ontbijten. Reuze! Vriendelijke gastheer + na verblijf mogelijkheid om nog even kort onze bagage bij te houden, gezien we nog eens naar zee wilden en per fiets op doorreis waren. Mooie service!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,9
    Het was een rustige ontspannen vakantie .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden in oktober al in dit hotel gelogeerd . We hadden dan een ruime gezellige kamer gekregen ./ Nu hadden we geen gezellige kamer . Het was een dakkamer en daardoor was er tamelijk donker .

    Het ontbijt was heerlijk. Het personeel was zeer vriendelijk . Een meisje die daar werkte heeft ons geholpen en was erg behulpzaam.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    9,2
    we hadden 4 heerlijke dagen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er viel niets tegen wat het hotel betreft, de buiten temperatuur had warmer kunnen zijn, ;-))

    De rust in de directe omgeving was heerlijk. Dagelijks je auto kunnen laten staan alles wandelend kunnen doen. Strand op 10 minuten lopen vanaf hotel. We zouden hier opnieuw willen boeken zodra we weten wanneer we weer vrij hebben.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,1
    Dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Trappetje naar de bovenverdieping is erg steil. Leuningen zitten los. Mag wel eens wat aandacht aan besteed worden.

    Dicht bij het centrum. Eenvoudige, maar goede accommodatie.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    10
    Een hotelletje waar je je thuis voelt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn gehorig .. dit zou een eventueel nadeel kunnen zijn voor sommige gasten.

    Topadresje in rustige buurt (op 2 minuten van de hoofdstraat en 5 min. van het strand) om uit te waaien in oer-nederlands en authentiek Domburg - hartelijke ontvangst door de behulpzame zaakvoerders - comfortabele kamers, bedden met stevige matras en moderne glazen douchekubus in dezelfde ruimte - koffiezetapparaat aanwezig (geen waterkoker voor thee echter) - aangenaam terras aan de kamer pluspunt bij mooi weer - zeer lekker en uitgebreid ontbijt met bio-eitjes van de plaatselijke boerderij en veel andere bio- en fairtradeprodukten, leuke decoratietoetsen. Kortom .. alles is aanwezig voor een fijn verblijf.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    7,9
    Weekendje Domburg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is id kamer, enkel afgesloten dr glas, dus heel gehorig. Als je reist met een partner is er geen probleem, met een vriendin of zus ofzo , toch niet echt fijn om alles te horen..

    Vriendelijke mensen, gevarieerd ontbijt, dichtbij strand (10 min) , goed bed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    werden meteen goed ontvangen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    alles is perfect geregeld dus niets viel tegen

    deze paar dagen waren voortreffelijk ontbijt was zeer goed personeel was goed .dit hotel is aan te raden

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,3
    Hotel Kijkduin is echt een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi en rustig gelegen hotel met erg vriendelijk personeel. Gratis parkeren en alles ligt op wandelafstand. Bovendien is het ontbijtbuffet echt super!!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    8,8
    Prima hotel, zeer vriendelijk personeel, schone ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de buitenkant van het hotel sprak ons niet bijzonder aan. De tegenstelling binnen/buiten was groot. Binnen verrassend leuk en fris aangekleed.

    Kamer was verrassend ruim, met bad. Erg leuk ingericht, veel gebruik gemaakt van oud hout, top!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    8,3
    Heerlijk verblijf in een lekker fris gezellig familie hotel met een uitstekende ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond de kwaliteit van de bedden, de matrassen wat minder. Lagen niet super lekker.

    De kamers waren lekker fris en schoon. Gezellig ingericht. Zeer vriendelijke ontvangst bij aankomst. Het ontbijt was prima, voldoende keus.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 november 2016

    7,5
    Fijn hotel op loopafstand van Domburg. Aardige eigenaar, goed ontbijt. alleen de kamer die we hadden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer die we hadden was wat verouderd, maar verder prima

    Goed ontbijt, er was van alles, ruime keuze. Ook de eigenaar was heel vriendelijk, hij heeft goede informatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    7,9
    Relaxed.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er stond een derde bed in onze kamer die wel veel plek in nam.

    Uitgebreid ontbijt, leuk doe het zelf. Ruime kamer en badkamer, ideaal voor huisdier. Dicht bij centrum en strand!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    7,5
    Goede indeling op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ventilatiemogelijkheid op de kamer kan iets beter.

    Goede indeling op de kamer. Bed gescheiden van zithoekje door wand. Heerlijk rustige nachten. Fijn dat er fietsen waren.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    8,8
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen...

    Wij waren erg tevreden over het ontbijt, dankzij het goede weer konden we buiten eten. Er was voor 1 persoon glutenvrij brood voorzien en het was nog lekker ook. Wel even van tevoren meedelen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    4,6
    flop zeker geen herhaling
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    100€ per nacht voor een kamer ongeveer 12/m2 met een klein raam en een ontbijt waar geen koffiekoek of croissant aanwezig was geen vers fruitsap maar uit een automaat met poeder en water

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    8,3
    Vakantiegevoel!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiesuite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte isolatie, bovenburen kon je horen praten, verschuiven van stoelen enz, zeer goed hoorbaar.

    Terrasje aan de kamer, terras waar je buiten kon eten, vriendelijk personeel, gezellig ingerichte kamer,

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    7,9
    Leuk klein en heel schoon hotelletje. Jammer geen airco op de kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen wij er waren, was het buiten zo'n 30 graden. Onze kamer was op het zuiden en de kamers hebben geen airco. De hitte was abnormaal op de kamer. De balkondeur kon wel open, maar daar was een trap die rechtstreeks in verbinding stond met straatje. De Parkeerplaats voor hotelgasten is te klein, deze was vol toen wij aankwamen.

    Fijne kamer waar derde bed voor onze zoon werd bijgezet. Mooie badkamer, met mooie glazen deur. En frisse laminaat vloeren. Heel schoon. Lekker uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel. Dichtbij het gezellige dorp en strand.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,1
    Alles in acht genomen zijn we tevreden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe kamer, krakkemikkig sanitair, geen vervanging shampoo en dergelijke.

    Heel aardig personeel, mooi ontbijt, goede wifi, tv, gave tuin, gezellige sfeer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,5
    Gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer met balkon gereserveerd, maar die waren bij aankomst al bezet 😞

    De kamers en hotel hebben een leuke uitstraling. Uitgebreid en heerlijk ontbijtbuffet.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    7,5
    voor herhaling vatbaar
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verse sinaasappelsap bij ontbijt. Croissantje hoort er bij. Wel koelkastje maar geen glazen in kamer.

    Lekker rustig buiten zitten in fijne tuinstoelen

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,1
    Eenvoudig maar goed hotelletje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Twee aparte matrassen op tweepersoonsbed is niet zo fijn... Ook had de gastheer achter de balie bij het uitchecken schijnbaar wat last van een ochtendhumeur...

    Leuk ingerichte kamer

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerlijk gezegd niets

    Een zeer uitgebreid ontbijt. En zeer schone kamers, kunnen sommige hotels nog wat van leren. En ze zijn zeer gastvrij.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    10
    Gemoedelijkheid en dicht bij centrum en strand
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gemoedelijkheid en dicht bij centrum en strand

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    9,2
    uiutstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    een antislip tapijt voor de douche

    alles Genius-voordelen wat is dat ?

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    5,8
    Had meer verwacht voor die prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed. Veel te duur om luxe kamer te zijn volgens mij zaten wij in standaard kamer maar toch voor luxe kamer geboekt

    De ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    8,8
    wij hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    eitjes moest je zelf bakken er was maar een vuurtje en een pannetje

    de ligging is zeer goed kamer en ontbijt viel ook mee!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    10
    Helemaal top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie grote kamer en een heerlijk uitgebreid ontbijt helemaal top

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    Ja een geweldig uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ja een geweldig uitgebreid ontbijt Goede bedden, prachtige badkamer en vooral schoon!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,7
    Mooie douche
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel warm op de kamer

    Mooie douche

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,8
    Leuke accommodatie, prima kamer, goed ontbijt.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke accommodatie, prima kamer, goed ontbijt. Vriendelijke eigenaar en medewerkers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    Een heerlijk verblijf gehad! Voor herhaling vatbaar!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv, erg klein en functioneerde niet goed

    Ruime kamer, hondvriendelijk, heerlijk ontbijt! Goede informatie over alles!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,3
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn gehorig

    Het is heerlijk toeven zo vlak bij zee. Perfect ontbijtbuffet en vriendelijke eigenaren en personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    9,2
    Fijn verblijf, gastvrij en gezellig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer iets gedateerd maar wel van alle gemakken voorzien. En een heerlijk bed!

    Fijne knusse locatie in het heerlijke Domburg.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    10
    Alles was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het koffiezet apparaat.

    Ruime kamer met balkon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,6
    Heerlijk om in Domburg te zijn in hotel Kojkdu
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien een andere matras in kamer 9

    Je kan er alleen ontbijten en dat is heel goef!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    10
    Prima kamer goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamer goed ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,1
    oké
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ventilatie bakkamer

    ontbijt uitstekend

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    8,3
    Prima. Heerlijk dicht bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was compleet en de ontbijtruimte was erg gezellig en een mooie lichte ruimte. De kamer was wel erg klein. Maar alles was er.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,5
    voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    misschien was een kleine attentie voor Valentijn wel leuk geweest.

    een gezellige kamer, goed ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    9,2
    Heerlijk ontbijt en gastvrije eigenaars.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt en gastvrije eigenaars.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    8,8
    Fijn. Afstand strand prima. Goede restaurants in Domburg.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    kamer was goed en ruim.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer sober, niet alles was schoon, slechte bedden.

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,5
    Goed
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    6,7
    voor een kort verblijf was het goed te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer kleiner en benauwder dan aangegeven

    ontbijt goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,5
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien een grotere kamer verwacht. Maar verder was het prima.

    Ontbijt was heerlijk en de accomodatie zag er gewoon vrolijk en zonnig uit.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Een gemoedelijk familiehotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Men reageerd niet op de vragen die je via Whatsapp stelt

    Een gemoedelijk familiehotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Top accomodatie
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Kamer en ontbjit waren super ontbijt lekker en kamer super schoon

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen Kleintje Croissants mogen wel elke dag

    Ontbijt was perfect Met veel zorg samengesteld zelfs de kopjes en borden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,5
    Heel relaxt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parker een bij t hotel

    Ontbijt prima . Personeel behulpzaam

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    9,6
    Mooi hotel in een leuk vakantiedorp.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 1 nacht

    Afzuiging toilet

    De kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    6,7
    goed en rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Parkeermogelijk heden.

    Goed ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: