Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Marktzicht 3-sterren

Markt 8 -10, 3841 CE Harderwijk, Nederland

#6 van de 8 hotels in Harderwijk

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1278 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,6
    wij hebben het als zeer leuk ervaren en komen hier zeker terug!!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets; locatie prima; kamers erg naar het zin; heerlijke bedden en goede ruime badkamer op 321; volgende keer graag zelfde kamer!

    ontbijt was goed; broodjes niet helemaal goed afgebakken; hadden er iets langer in gemoeten; verder prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is matig tot slecht, brood is oud en koffiemokken zijn vies, onoverzichtelijk, rommelig en duur (9,95 p.p) Kamer is erg klein. Te weinig (geen) stopcontacten.

    Heerlijk midden in het centrum. Goede bedden en douche/toilet Kamer is schoon. Parkeren in P-garage op een kleine 10 loopminuten van het hotel. Harderwijk is een hele gezellige stad!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    5,0
    Het personeel en het uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer. Er waren overal spinnen en spinnewebben. Ook zat er een gat in het plafond waar deze vermoedelijk uitkwamen. Echter bleven we 2 nachten en hebben de dag daarna wel een nieuwe kamer gekregen.

    Het personeel en het uitzicht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    9,6
    Ik was verrast dat ik een twee persoonskamer kreeg.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik was verrast dat ik een twee persoonskamer kreeg. Mijn kamer had een mooi uitzicht over de markt. Fijne grote kamer. Vriendelijk personeel. Prima verblijf gehad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    10
    super
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Wij kregen ,omdat wij bij dit hotel geboekt hadden,en wij voor Zieken huis bezoek de volgende Morgen er vroeg moesten zijn . gelijk een luxe kamer.Dat vonden wij heel leuk. Hulde Hotel Markzicht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,9
    Goede prijs kwaliteitverhouding. Mogelijkheid om met twee andere collega's op een kamer te slapen
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douche thermostaat werkte niet helemaal lekker. Ondanks dat prima kunnen douchen

    Ontbijt prima. Waren zelfs wat te vroeg en allervriendelijkst werden we binnengelaten

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,2
    Perfecte locatie, uitstekend personeel, dicht bij het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb voor Lazy Day gekozen, dat betekent dat ik tot 17:00 uur mocht verblijven. Om ongeveer 13-14 uur kwam housekeeping en begon in mijn deur te sleutelen. Heb een paar keer geroepen maar kreeg geen antwoord. Beetje jammer dit. We komen hier wel nog een keertje terug!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    9,6
    Prima verblijf in een goed hotel op een mooie plek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was goed, geen minpunten.

    Het hotel staat op een ideale locatie in het centrum van Harderwijk. Vriendelijk personeel; omdat we eigenlijk een kamer zouden krijgen op de tweede verdieping, maar mijn partner moeilijk trappen kan lopen kregen we een andere, grotere kamer op de eerste verdieping. De parkeervoorzienig (parkeerkelder) is prima geregeld voor € 6 per 24 uur. Ontbijt was goed, niet overdreven, maar "gewoon goed". Kortom: een prima hotel op een ideale plek.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Fijne kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Fijne kamer. Lekker bed, zelfs tweepersoons. Hadden heerlijk groot dakterras aan kamer vast. Parkeergarage ook goed geregeld voor paar eu extra. Tv op kamer en waterkoker met koffiezakjes. Heerlijk en fantastisch.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    6,7
    Redelijk gemiddeld. Maar prijstechnisch duur
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein met een klein raam waardoor het bloedheet binnen werd. Ondanks dat het niet warm buiten was. De douche was verouderd en echt niet meer van deze tijd. Ook is het erg gehorig op de kamers.

    Mooie locatie. En uiterste behulpzaam personeel. Ook het ontbijt was goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,1
    Prima verblijf , al zijn er wel wat verbeterpunten !
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was een minpuntje. Logistiek onhandig, overal staat iets , niet logisch. BV waren er geen theeglazen, moest in een klein koffiekopje !! Eieren waren er nog 6 , zei de serveerster. Beetje karig allemaal !

    De kamer was prima, wel klein ! badkamer voldeed, ook klein en eigenlijk iets gedateerd. Het was wel schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    8,3
    leuk hotel in het centrum van Harderwijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is prima voor iedereen wat wils, slapen is er prima te doen, dacht de 1e keer met het terras voor de deur zal er wel geluid zijn maar dat viel reuze mee.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,1
    Hotel op een goed bereikbare locatie en goede...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Iets meer aandacht voor onderhoudspunten in kamer, zoals bijv. defecte verlichting en losse toiletbril.

    Hotel op een goed bereikbare locatie en goede parkeervoorziening.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,8
    We hebben genoten van Aaltjesdag geweldig
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie was voor mij te sterk maar ja je kunt niet alles hebben

    De lokatie is uitstekend precies in hartje Harderwijk van het hotel uit kun je op loop afstand overal komen wat je ook maar wilt zien geweldig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    5,8
    Te duur voor wat je krijgt , en zeker geen 3 sterren waard !!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer niet netjes en zeer kleine douche, kamer zelf veel te warm , geen airco. Eten was simpel en niet echt uitgebreid ,ook geen roereitje te verkrijgen .En extra betalen voor parking.

    De ligging.!!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    6,3
    was prima verblijf zou alleen niet gauw aanbevelen...maar eventueel wel zelf terugkomen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    lawaai van de sleutels als de kamers worden geopend. Een vieze koelkast, wel positief dat er geen slot op zit. Geen washandjes beschikbaar en erg weinig shampoo voor iemand met lang dik haar. Het uitzicht op het park was meer op het dak van hotel en prulle bakken

    Doordat ik met mijn dochter was men er over na heeft gedacht ons aan de achterzijde te plaatsen ivm de terassen aan de voorzijse

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,3
    Heerlijk verblijf gehad in een karakteristiek dorp.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Perfecte locatie, midden in het dorp bij gezellige terrasjes. Alles op loopafstand: winkels en het strandje aan het Veluwemeer waar ook een leuke strandtent is. Hotel zelf is keurig en het nieuwe (ontbijt)restaurant naast het hotel is hip en het ontbijtbuffet was helemaal prima!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,9
    Al met al prima verblijf!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soort zolderkamer.. raam kon maar klein stukje open. Gelukkig wel een ventilator. Kamer was niet brandschoon.

    Het ontbijt was prima en op mooie lokatie, Lunchpakket was prima verzorgd. Lokantie perfect.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,2
    Knus hotel op een top locatie
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is iets gehorig maar dit was niet té storend vond ik.

    De locatie is fantastisch. Je wandelt zo het hotel uit direct de markt op. Ook het ontbijt op het terras met uitzicht op het Hortuspark was erg leuk! Kamers zijn prima, ietwat gedateerd maar dat heeft ook wel zijn charme.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,3
    Het was een leuk dorpshotelletje met zijn karakteristieke eigenheid zoals o.a. een krakende trap
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In de badkamer misten we een badmat en een douche gordijn of afscheiding tussen het douche gedeelte en de toilet. De verlichting was wat matig, althans daar waar we zaten was er weinig licht , maar in het halletje waren 2 lampen heel dicht op elkaar. Verder zou ik persoonlijk het bed met hoofdeinde aan de andere kant van de kamer gezet hebben , nu moest je oppassen dat je je hoofd niet stoot als je overeind kwam. en hierdoor kon je ook niet lekker op het bed zitten met een goede rug steun. de stoelen waren rechte eetkamer stoelen, dus ook niet het comfort om even lekker op onder uit te gaan zitten.

    Het meedenken van de receptioniste, toen we aangaven dat we op 1 avond ver na sluiting van de parkeer garage pas terug konden zijn. We kregen toen een toegang, s pas mee, zodat we de auto niet ergens anders hoefden te parkeren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,1
    Oké gezien de ligging en prijs; verbetering van aandachtspunten maakt geheel aantrekkelijker
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer is benauwd. Er ligt een plastic hoeslaken op het bed op wat het nog warmer maakt. De kamer/hotel zelf is zeer gehorig door contactgeluiden/zeer krakende (houten) vloeren; storend hoorbaar als iemand de kamer ernaast of op de trap loopt alsof iemand in je kamer loopt (nog niet zo eerder meegemaakt). Hygiene was niet optimaal; roze lippenstift op rand plastic beker die als schoon omgekeerd stond. Haren/troepjes op de grond. Jammer dat we na 11 uur de garage niet meer in konden met een pas (receptie was dicht). De basis (brood) van het ontbijt was minder; broodjes niet goed afgebakken en croissants alsof ze uit een voorverpakking zonder afbakken kwamen (niet als croissant noemenswaardig); wel jammer aangezien Bakker Bart/Hema aan de overkant en Lidl vlakbij lekkere broodjes verkopen.

    De ligging en de grootte van de kamer is prettig; alles op loopafstand. Matrassen en kussens waren prima. Genoeg handdoeken. Personeel is vriendelijk. Geluidsoverlast van de markt vonden wij minimaal vanwege goed isolerende ramen. Garage voor hotelgasten op paar minuten loopafstand (6 euro p/d).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,1
    Oké gezien de ligging en prijs; verbetering van aandachtspunten maakt geheel aantrekkelijker
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer is benauwd. Er ligt een plastic hoeslaken op het bed op wat het nog warmer maakt. De kamer/hotel zelf is zeer gehorig door contactgeluiden/zeer krakende (houten) vloeren; storend hoorbaar als iemand de kamer ernaast of op de trap loopt alsof iemand in je kamer loopt (nog niet zo eerder meegemaakt). Hygiene was niet optimaal; roze lippenstift op rand plastic beker die als schoon omgekeerd stond. Haren/troepjes op de grond. Jammer dat we na 11 uur de garage niet meer in konden met een pas (receptie was dicht). De basis (brood) van het ontbijt was minder; broodjes niet goed afgebakken en croissants alsof ze uit een voorverpakking zonder afbakken kwamen (niet als croissant noemenswaardig); wel jammer aangezien Bakker Bart/Hema aan de overkant en Lidl vlakbij lekkere broodjes verkopen.

    De ligging en de grootte van de kamer is prettig; alles op loopafstand. Matrassen en kussens waren prima. Genoeg handdoeken. Personeel is vriendelijk. Geluidsoverlast van de markt vonden wij minimaal vanwege goed isolerende ramen. Garage voor hotelgasten op paar minuten loopafstand (6 euro p/d).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    9,6
    Comfortabel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waterdruk in douche mag iets hoger voor mij maar dat is persoonlijke voorkeur.

    Nette service en prima kamer. Lekker met bad. Locatie is ideaal en parkeren is goed geregeld.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,7
    Kijk hier boven
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was op zich goed maar door dat het hotel in het centrum staat s'avonds tot laat herrie en s'nachts ook veel herrie als de jeugd naar huis gaat en om 7.40werd ik al weer waker door dat ze de straten gingen schoon maken dus bij het op staan was ik nog erg moe dus voor mij niet meer dit hogelijk wil wel goed kunnen slapen

    Ik vond de pistoletjes slecht door dat ze in een brood trommel zaten waren ze weer zacht geworden en ze waren nog bij na wit niet goed gebakken en de krentenbollen waren niet vers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,3
    Ontspannen en prettig verblijf gehad
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een andere hotelgast kwam klagen over geluidsoverlast terwijl wij aan t telefoneren waren met onze kinderen,erg kinderachtig.

    Prima kamers, vriendelijk personeel. Ontbijt was niet super uitgebreid maar voor ons meer dan voldoende keus. Hotel heeft zich keurig gehouden aan de afspraak dat er nog een restbedrag terug gestort zou worden ivm korting restaurant. Het diner was voortreffelijk daar hebben we van genoten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    8,3
    Prima en zeer goede service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen wij op de kamer kwamen zagen we dat we twee aparte bedden hadden. Gevraagd of er andere kamers waren, maar waren rumoeriger of kleiner. Later die avond toen we terugkwamen hadden ze er toch een tweepersoonsbed van gemaakt. Dat noemen wij nu service. Top

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,6
    Prima hotel in centrum van Harderwijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Betaald parkeren; dit wordt wel allemaal netjes van de voren gemaild en er wordt ook een vergunning gestuurd, zodat het parkeren wat goedkoper is.

    Prima kamer, groot bed, lekker licht en ruim

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,9
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Precies voor het raam een dakkapel waardoor ik het plein niet kon zien. Belemmerde het uitzicht. Keiharde kussen

    Erg knus. Lekker pakje koekjes dat voor me klaar lag. Personeel was vriendelijk en hulpvaardig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    9,2
    Goede nachtrust, alles goed verzorgt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed beetje zacht. Wij prefereren een tweepersoons bed.

    Heerlijke locatie, gezellig midden in de stad. Even een borrel op mini loopafstand! Fijn dat er koelkast en koffie/ thee faciliteiten zijn. Goeie parking erg dichtbij!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,9
    Leuk verblijf op een toplocatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt hadden we meer van verwacht, harde koude gekookte eieren, geen gebakken eitje , het was wat karig voor het bedrag wat we ervoor moesten betalen, maar het personeel was erg vriendelijk

    Mooie kamer, lekkere bedden

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    9,2
    Een accommodatie voor winkelen, musea, gezellig eten en drinken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is aan de kleine kant en het water van de douche kan niet goed weg. Nu waren het koude winterdagen, dus heel rustig, maar in de zomer zal dat niet zo zijn. Voor ouderen die nog goed ter been zijn een prima locatie, maar voor slecht ter been zijnde mensen ongeschikt.

    Heerlijk centraal in gezellig centrum. Dichtbij museum en eet/drinkgelegenheden. Fijn park naast de deur en op loopafstand de boulevard aan het meer. Aardige mensen en andere hotelgasten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    6,3
    Tv , afstandbediening werkte niet.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv , afstandbediening werkte niet. Heb gemeld bij uitchecken. Parkeren kan slechts to 23:00 u in garage , ook al hadden wij 's middags ingecheckt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    8,3
    Prijs/kwaliteit in verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers aan de voorkant zijn gehorig(kroeg ernaast) Vanaf 06.00uur hoor je elk half uur de klok op de Markt.

    De ligging in het centrum is perfect. Personeel is ook heel behulpzaam. Kamers basic. Prima bedden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,5
    prima voor één overnachting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden waren hard en te kort (200cm). Kussen was aan de dunne kant. Kamers een beetje gedateerd.

    Locatie is perfect. Personeel erg vriendelijk. Prijs gunstig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    5,0
    Hotel viel tegen, comfort & voorzieningen zijn beslist voor verbetering vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een continu en erg storend geluid op onze kamer (2e verd.), waarschijnlijk afkomstig uit een dikke buis aan de buitenzijde van het pand. Haakje op de badkamerdeur zat los, de wc spoelde niet goed door. Geen geschikt stopcontact voor het opladen van onze mobieltjes. Harde matrassen en kussens, niet comfortabele dekbedden (soort dekens in hoezen). Ontbijt was erg summier, het theewater lauw i.p.v. heet.

    Ligging in het centrum van Harderwijk. Mooie serre waar het ontbijt werd geserveerd.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    5,0
    Niet naar verwachting en niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1. Het was erg koud op de kamer bij binnenkomst. 2. Het ergste was nog dat het heel erg gehorig is! De keuken zat onder ons en savonds rende het personeel de hele tijd de trap op en af. Ook wanneer gasten langs je kamer liepen dan klonk het als of ze naast je bed stonden. Tot diep in de nacht mega harde muziek van een tentje beneden. Wij hebben een zeer slechte nacht gehad en waren de volgende dag volledig gebroken! Als wij dit van te voren hadden geweten hadden wij dit hotel zeker niet geboekt!

    De restaurants in de omgeving.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,3
    aangenaam verblijf midden in het centrum
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst viel de kamer wat tegen ivm de warmte. Dit aangegeven bij de receptie en werd onmiddellijk opgelost met een andere mooie kamer.

    De ligging was prima.De parkeergelegenheid was uitstekend en prima verzorgd.Tegen een zeer goede prijs. Het ontbijt was naar alle tevredenheid.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    9,6
    een aanrader
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie en het pand is prachtig maar wel gehorig, dus oordopjes voor bij het slapen is handig

    Gemoedelijke sfeer en ruimte en vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook alle lof voor degene die schoonmaakt en de lunchpakketjes zijn heerlijk en vers (en goedkoop)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    5,8
    Prima hotel voor in het centrum, verwacht geen luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had niet veel comfort. Badkamer gedateerd, enkel glas. Ontbijt vond ik te karig voor € 8,50.

    De plek in het centrum van Harderwijk met parkeren er vlakbij.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,9
    Combinatie filmhuis, horeca, hotel heeft een prima verblijf gegeven.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel erg vriendelijk. Kamer eenvoudig ,maar net. Kamer gevraagd aan de achterkant ivm evt geluidsoverlast van het marktplein aan de voorkant. Veel horeca daar.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,9
    Gezien de prijs/kwaliteitverhouding een prima centrum-lokatie voor één a twee overnachtingen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zoals gezegd zijn de bedden wel aan vervanging toe.

    Op zich prima kamer, zij het eenvoudige inrichting en wat simpele bedden. Maar voor één nacht prima te doen. Vooraf kamer aan achter-/tuinzijde gevraagd vanwege het klokkengebeier op de markt aan de voorzijde. Ontbijt simpel en goed maar helaas weinig streekproducten; blijkbaar veel leveringen van de naastgevestigde Hema..... en alléén (te hard) gekookte eieren is wat karig....

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,1
    Locatie goed, geen verblijf om bij te komen of te genieten van ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 kamer had een lekkage, daarna verhuizen naar andere kamer. Deze was gehoriger (slechte sluiting venster) en rook onfris. Beide kamers heel gehorig. Ontbijt heel basic, koffie niet lekker, poosje wachten op koffie en broodjes. Geen empathisch vermogen bij receptioniste die alle klachten wegwuift.

    Plek midden in het centrum

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,9
    Verder een prima verblijf en een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was heel slecht schoongemaakt. Er hingen heel veel spinnenwebben in de kamer en in de gangen bij de lampen. Dat was niet van 1 keertje overslaan... Dat vonden we wel slordig!! Ook bij het ontbijt stonden er heel veel niet schone kommetjes tussen. Aandachtspuntje!

    Heerlijk geslapen, prima ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,3
    Voor een kleine prijs geen weggegooid geld, netjes en keurig, geen pretenties.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wat lawaaiig en wat oubollig.

    Mooie plek in Harderwijk. Hotel zelf is wat oubollig, maar wel netjes. Wel wat lawaai in de nacht gehoord van beschonken jongelui in de stad. Voor ons was het een noodzaak om na een diner te kunnen slapen en voor die paar tientjes mag je eigenlijk nergens over klagen. Prijs kwaliteit was immers goed, heel keurig. Wel even zoeken naar parkeergarage en beschrijving naar hotel kan beter. Maar, eindconclusie, niet duur, wel schoon, prachtige locatie met veel horeca in de buurt. Dus, ga je lekker een dagje Harderwijk doen en breng je liever je geld naar horeca dan hotels, doen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Let op parkeren bij marktzicht op zaterdag wordt je auto weg gesleept naar een locatie 2,5 km. Je kan de parkeer plaats gewoon op rijden de vrijdag (slagboom met parkeer kaart) er staat een klein bordje dat je niet mag parkeren en een groot bord dat het 24 uur open is!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,6
    Bijzonder aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zonder navigatie is de parkeergarage moeilijk te vinden. Je moet net op het adres letten maar op het getal na de P. Bij dit hotel P15.

    Vriendelijk personeel, goeee kamer en een goed ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,9
    Zeker nog een keer terug ,lang niet alles gezien !
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk alleen het weer ,maar daar kunnen jullie ook niets aan doen 😁

    Mooie locatie ,vriendelijk personeel ,goed ontbijt ,werden zelfs nog extra eitjes gekookt!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    9,6
    Perfecte ligging (midden in het centrum)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Waarschijnlijk vanwege de leeftijd van het hotel (veel kleine gangetjes, vloerbedekking in het hele hotel), ruikt het hotel hier en daar wat "ouder".

    Perfecte ligging (midden in het centrum)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    10
    Prima ruimte.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wat gehorig s'avonds.

    Prima ruimte. Goede lokatie en eigen parkeergarage. Korting op eten in het restaurant wat overigens erg goed was. Ontbijt vanaf 7.00 uur.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    5,4
    Slecht geslapen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift, doorgezakt matras, radiotor kapot in doucheruimte (loeiheet) maar radiator in de kamer bij binnenkomst uit, ruimte ijskoud (buiten 0 graden), handdoeken oud en slechte kwaliteit. Koffie bij ontbijt slechte kwaliteit.

    Schoon. Ontbijt is in aardige ruimte. Een goede bakker in Harderwijk, want de broodjes waren prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te gek verblijf gehad! Makkelijk parkeren bij het hotel en de locatie was perfect. Middenin het gezellige centrum van Harderwijk en aan een leuk parkje. De kamer was simpel en precies wat we nodig hadden. Erg van genoten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    6,7
    basic maar schoon, geen lift, wel veel lawaai van afzuiger of kachel constant.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    helaas constant , ook 's nachts, veel lawaai van een afzuiger of kachelsysteem? Ook ging ' s nachts opeens het lampje van de tv knipperen voor een half uur

    super locatie, goede parkeergelegenheid erbij te boeken, ontbijt niet gebruikt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,0
    Prima voor een kort verblijf in hartje Harderwijk
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bewegwijzering van parkeergarage naar hotel ontbrak. Kamers zijn klein maar dat kan ook niet anders voor die prijs.

    De kamers waren brandschoon met goede bedden. Hotel ligt pal in het gezellige centrum

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    6,3
    Het hotel zit midden in het centrum
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was erg klein. Doordat er 3 ipv 2 bedden in de kamer stonden was er zeer weinig ruimte over. Er zat schimmel op ramen. Veel geluidshinder van de stappers in de stad.

    Het hotel zit midden in het centrum

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden de papieren over het parkeren niet ontvangen dus ik heb moeten bellen om te horen waar we moesten zijn. Mevrouw achter de balie was daarbij erg behulpzaam! Super dat we de volgende dag de auto de hele dag in de parkeergarage mochten laten staan.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    6,3
    Prima crash plek dicht bij uitgaanscentrum!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door de slechte isolatie van de ramen en doordat de kamer aan het uitgaanscentrum lag kwam er van slapen niet veel. De bedden zijn aan de harde kant. Als de verwachtingen niet te hoog zijn prima plek om te crashen vraag dan wel een kamer aan de achterzijde.

    Ontbijt was uitstekend. Door centrale ligging ideaal als het een latertje wordt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    5,8
    gaan we niet nog een keer doen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    op zich was het hotel niet slecht, maar de ramen hebben de hele nacht staan klapperen, waardoor we slecht geslapen hebben Bovendien was het niet mogelijk in de buurt van het hotel te komen, noch was het hotel op invaliden uitgerust

    lokatie midden in de stad is ok

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    9,6
    Prima veroeven hier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was goed (behalve het weer)

    Hotel gelegen aan plein, met diverse restaurants waaruit je kan kiezen. Compleet ontbijtbuffet in naastgelegen Restaurant. Hotel ligt op loopafstand van het Dolfinarium en je kan je auto de hele dag in de garage van het hotel laten staan.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,5
    Was ok. Ligging top, details nog te verbeteren
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raam kon niet op kier gezet, was ook geforceerd (inbraak?) Verfwerk deuren aan beurt toe Matras begint kuil te vormen Geen enkele kamer voor allergiepatienten (bijv zonder vloerbedekking)

    Ligging, prijs

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,5
    Voor 1 nacht hebben we het prima na ons zin gehad.
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer aan de marktkant dit was wel erg gehorig, dit ging nog lang door!!!! Om8u werden we “gewekt” door de bladblazer die het marktplein kwam schoon vegen!

    Kamer was schoon, groot en goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    6,3
    Ik was blij dat ik weer buiten stond...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer veel te klein. Geen ramen. Alleen dakraampje dat niet open kan en dicht met luxaflex.. dus alleen kunstlicht in t kamertje. Luide bromtoon van afzuigsysteem.. snachts ook.. niet kunnen slapen. Badkamer komt laag water in na normaal douchen.. geen douchegordijn.. voelde me beetje weggestopt op een zolderkamertje.

    De locatie. Personeel aardig. Alles goed schoon.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    10
    een aanrader voor een bezoek aan Harderwijk metr zijn goede restaurants.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets op te merken.

    De locatie, met z'n eigen parkeergelegenheid, is midden in het centrum. De dames aan de receptie zijn allervriendelijks en hulpvaardig. Het ontbijt is goed verzorgd met een goede prijskwaliteit.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,1
    Prima hotel en goede uitvalsbasis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige wat ons is tegen gevallen zijn de matrassen. Helaas waren die enigszins doorgelegen wat het slaapcomfort niet ten goede kwam. Maar wellicht lagen wij net op de laatste nog te vervangen matrassen:-)

    Heerlijke locatie midden in het centrum. Ideaal als startpunt om Harderwijk te verkennen. De rondom gelegen horecagelegenheden nodigen uit om een drankje en hapje te komen doen. Tijdens ons verblijf was men al bezig het plein in winterse sferen te brengen. Wij kunnen ons voorstellen dat wanneer dat geheel af is het de sfeer alleen maar doet toenemen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,1
    Mooi maar gehorig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was heel erg gehorig. Als iemand de trap op liep hoorde je het overal. 's nachts om 3 uur een heel lawaaierige groep, dit klonk of ze boven ons aan het heien waren, letterlijk ons bed uit gedrilt.

    Mooi gelegen hotel, midden in het centrum. Prima bedden en een goede badkamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    8,3
    Voor een paar dagen Harderwijk is dit hotel een goede optie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was redelijk gehorig. Wij hadden kleine kinderen naast ons in de kamer en werden daar wel wakker van.

    De locatie is echt uitstekend. Je staat meteen midden op het marktplein tussen de terrasjes als je de deur uitstapt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    8,3
    Wederom voor herhaling vatbaar want dit was reeds de 2e maal dat wij hier waren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk niets op een beetje lawaai van de bovenste kamer maar daar hebben we ons overheen gezet en ons toch vermaakt

    Over het algemeen was alles zeer in orde met vriendelijke en behulpzame bediening

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    6,3
    Verblijf viel tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer was niet schoon, kamers zeer gehorig door houten, krakende vloeren. Hotel ligt tegenover een kerkklok die ieder half uur kabaal maakt tussen 7.00 en 22.00 uur. Bedden zijn erg zacht.

    receptioniste was erg attent en klantvriendelijk. Het ontbijt hebben we geen gebruik van gemaakt i.v.m. andere reisplannen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Een prima hotel voor een simpele overnachting. Schoon, ruim, beetje verouderde (bad)kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt: vieze koffie en oude boterhammen.... Verder prima...

    De kamer was ruim, fijne leeslampjes bij het bed. Douche moest even met iets worden vastgezet, klapte anders steeds naar beneden. Koffie en aardbeienthee (moet je van houden) op de kamer, van alles maar één portie, mag wel 2 kopjes koffie per persoon! Prijs-kwaliteit verhouding was prima. Volgende ochtend ontbijt in het naastgelegen restaurant. Was prima, vers gebakken broodjes, gekookt eitje, verse jus

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,1
    Heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet, in een prachtige zaal...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was voor 3 personen wat aan de kleine kant en best gehorig.

    Heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet, in een prachtige zaal met mooi uitzicht op het mooie park. Harderwijk is een heel sfeervolle plaats, met een gezellig centrum en uitzicht op het strand!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    8,3
    Super locatie, mooie ruime kamer, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bed matrassen waren erg door gelegen. We hadden er slecht van geslapen.

    Ruime drie persoons kamer, ruime badkamer top! We liepen zo in 5min naar het dolfinarium. De winkels en restaurants zitten letterlijk in de straat. Erg fijn met onze dochter van 4 jaar dat ze niet ver moest lopen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    8,3
    We hebben - met dank aan het hotel - een heel gezellig weekend in Harderwijk doorgebracht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer was zeer beknopt, maar zoals eerder gezegd: prijs/kwaliteit-verhouding was prima.

    Uitstekende locatie met een heel gezellig, groot terras voor de deur.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de route naar de parkeergarage..... we hebben eerst 3 rondjes door Harderwijk gereden voordat we P15 vonden

    ondanks een kamer aan de markt, complete rust binnen op de vrijdagavond!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,3
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk zou ik leeftijden laten vermelden. Wij zaten best hoog en zijn niet meer zo jong. Vele jongeren zaten een verdieping lager. Er is geen lift.

    De ligging was geweldig evenals het aardige en behulpzame personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,3
    Sfeervolle overnachting in gezellige omgeving en heerlijk diner.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dubbel glas zou goed zijn tegen geluidsoverlast, op zaterdagavond hoor je wat geluid van de terrassen onder het hotel.

    Restaurant de Hortustuin was erg sfeervol en het eten was zeer goed. Daarnaast is het leuk om midden in het centrumpje van Harderwijk te overnachten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,9
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van plein 's avonds en 's nachts. Ook de houten vloer in de gangen en kamers was erg gehorig

    De kamers waren super. Mooi en comfortabel. De bedden goed. Badkamer eenvoudig maar goed. we hebben het super leuk gehad met onze kinderen en kleinkinderen.

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Marktzicht

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: