Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Plus Hotel Groningen Plaza 3-sterren

Laan Corpus den Hoorn 300, 9728 JT Groningen, Nederland

#19 van de 23 hotels in Groningen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1372 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    4,6
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening aan de bar erg traag. Deze bedienen ook het Restaurant en lopen zich dan klem op het restaurant waardoor ze geen of weinig tijd hebben voor de bar. Terwijl er ook in het restaurant een bar zit.

    De rust

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    8,3
    heerlijk verblijf, net even te duur
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten

    Prijs was al op het randje, en dan nog zonder toeristenbelasting, babybed en ontbijt

    Grote kamer (familiekamer) Binnenzwembad Veel groen achter het hotel voor hardlopen, wandelen etc.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    5,4
    redelijk, volgende keer graag een opgeknapte kamer zoals op de foto's te zien is bij booking.com
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    voegen in badkamer waren vies. prullenbakje was vies, lange haren op de (sier) kussentjes op het bed. Deze kamer is écht aan een opknapbeurt toe.

    Ontbijt was heerlijk, kamer 15 op 6e verdieping hadden we met prachtig uitzicht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,9
    Lang weekend in Groningen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel maakt een wat gedateerde indruk zowel aan de buitenkant (waterzijde) als de kamers. Ramen van de hotelkamers waren vrij vuil zowel binnen als buiten. is wat achterstallig onderhoud, meubilair beschadigd en tapijt met vlekken. Het zou allemaal wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Het hotel heeft wel een mooie lobby met al dat glas. Het is zeker geen duur hotel en het is ook niet zo dat bovenstaand een negatieve indruk maakt maar het kan altijd beter.

    comfort van de familie kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    5,0
    Dicht bij de snelweg en dichtbij Groningen stad
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De comfort kamer is veel te kleine (een meter om je bed heen om precies te zijn) en verre van comfort, bedden te zacht.... klimaatbeheersing werkt niet...... de gang was erg smerig de dode vliegen lagen op de vensterbanken..... facilitair .... en stoffig was het in de kamer.

    Het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    Super hotel!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super hotel! We waren met zijn 3e en de kamer was mega groot. Genoeg ruimte voor ons allemaal. Daarnaast was de pendelbus erg handig! Personeel was super vriendelijk en het eten was top!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,8
    Fijn verblijf in Groningen in grote gezinskamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel maakt een wat afgeleefde indruk.

    Grote kamer. Rustig, relaxte sfeer. Aan zuid kant van Groningen aan de rand van natuurgebied. Goede voorzieningen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    6,3
    Goede lokatie, kleine en minder goed te ventileren kamers, weinig variatie ontbijt.
    • Stel
    • Comfort Kamer met Uitzicht - Nieuw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuurregeling kamer, de grootte van de kamer, te weinig frisse lucht in de kamer.

    Ontbijt matig, weinig variatie. Prijs-kwaliteit verhouding matig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,5
    Aangenaam rustig hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer met Uitzicht - Nieuw
    • Verbleef 2 nachten

    Menukeuze in het resto is misschien wat te beperkt...

    Dit hotel is goed. Heeft en is alles wat het moet zijn. Niet meer en niet minder. zoals het hoort

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,1
    Voor een enkele nacht een prima hotel.
    • Groep
    • Ruime Comfort Kamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was behoorlijk aan de krappe kant; eigenlijk niet echt genoeg ruimte rondom het bed en de kleerkast was ook heel krap; kleerhangers moest schuin hangen anders past het niet. De badkamer was ook vrij klein maar voldeed verder aan de verwachting.

    De kamer was netjes met mooi uitzicht over het meer. Het ontbijt was goed verzorgd met ruim voldoende keuze, de koffie was wat aan de sterke kant en het aroma was niet helemaal onze smaak. Maar dat is natuurlijk persoonlijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    10
    .Goed hotel voor een weekendje Groningen
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vriendelijk gastvrij personeel. Mooie net opgeknapte kamer. De shuttledienst naar Groningen centrum is echt ideaal: bespreken wegbrengen en bellen voor ophalen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,8
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat weet ik niet

    Wij hebben er heerlijk op het terras gezeten. Heel gezellig in het restaurant gegeten en ontbeten. Ik heb heerlijk gezwommen en het zwembad was ook prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,5
    Hotel is erg goed, prachtige moderne kamer hadden wij met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize bed en Panoramisch Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    De boeking bij booking.com viel me erg tegen, tijdens de boeking werd gevraagd of we een kamer op de begane grond wouden, die zijn dus niet eens beschikbaar in het hotel, daarnaast werd gevraagd wanneer we verwachten aan te komen bij het hotel, ik gaf aan dat we tussen 12:00 en 13:00 wouden aankomen, eenmaal in het hotel, bleek dat de kamer pas om 15:00 beschikbaar was. Booking.com geeft dus allerlei opties die niet overeenkomen met het aangeboden hotel. Als laatste hebben we een duurdere kamer genomen omdat daar ontbijt bij inzat, dit bleek later bij alle kamers het geval te zijn.

    Hotel is erg goed, prachtige moderne kamer hadden wij met een heerlijk bed en een geweldige badkamer. Ook het ontbijt was voortreffelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,5
    Groot en comfortabel bed, airco, ruim in de handdoeken,,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize bed en Panoramisch Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkon, koffie apparaat niet super en geen twee maaręęn stoel.

    Groot en comfortabel bed, airco, ruim in de handdoeken,, rustig, niet voor zessen inchecken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    5,0
    Ondanks mijn telefonisch overleg ivm gewijzigde aankomst was...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer met Uitzicht - Nieuw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks mijn telefonisch overleg ivm gewijzigde aankomst was dit niet bekend bij portier. De kamer was erg warm, ondanks de airco welke aanstond. Tot slot waren de matrassen volgens mij voorzien van een plastic hoes, vreselijk warm en wat glad. Niet voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,9
    Fijn hotel lekker uitgerust en genoeg kunnen zien van groningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst kregen we kamer 3027 dit was een invalide kamer Terwel wij dit niet zijn uiteindelijk wel geregeld dat we andere kamer kregen deze was prima

    Mooie lokatie prima ontbijt eitjes werden vers voor je gebakken. Shuttle dienst echt ideaal je bent zo in het centrum en ook terug jammer dat het op zondag maar tot half 2 is

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Super voor een stedentrip naar Groningen met het gratis...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Super voor een stedentrip naar Groningen met het gratis shuttlebusje. Maximaal 30 minuten moeten wachten voor vervoer tussen centrum Groningen en het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,8
    Mooi en modern hotel aan de rand van het centrum van Groningen met gratis parkeren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Aan de achterkant van het hotel is een leuk terras, alleen kijk je daar uit op een braak stuk liggend terrein. Was best mogelijk geweest daar wat leuks van te maken.

    Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het hotel ligt aan de Hoornse plas waar ook voldoende te doen is.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    Prima hotel, verder weg van het centrum.
    • Stel
    • Comfort Kamer met Uitzicht - Nieuw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt verder weg van het centrum (echter wel shuttle service voor)

    Prima kamer, badkamer oogt netjes. Mooi uitzicht over het natuurgebied achter het hotel. Goede ontbijtvoorziening. Grote parkeerplaats voor het hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,3
    Nette kamers, luxe en nieuwe uitstraling.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer met Uitzicht - Nieuw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe kamer, maar wij hadden dan ook een babybedje en wandelwagen mee. Entree hotel komt kil/zakelijk over.

    Nette kamers, luxe en nieuwe uitstraling. Fijne regendouche en mooi uitzicht over het Hoornsemeer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,6
    top personeel en dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer met Uitzicht - Nieuw
    • Verbleef 1 nacht

    wij hadden een "grotere" kamer gekozen maar deze was nog steeds heeel klein dus voor dat geld kun je beter een normale kamer nemen..

    het vriendelijke personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,1
    Ontbijt was prima, ruime keuze , lekker brood om zelf te...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was prima, ruime keuze , lekker brood om zelf te snijden ..kamers standaardmaar prijs kwaliteit is goed ,....vanaf daar op de fiets snel naar de stad maar ook snel naar het gebied er omheen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Hotel op fietsafstand van Groningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoals bij veel Nederlandse middenklasse hotels is de badkamer functioneel, maar verouderd. Ook de kamer heeft een opknapbeurt nodig ( vlekken op tapijt etc) Er wordt kennelijk gerenoveerd, maar de prijs die wij betaalden vond ik hoog voor een niet gerenoveerde kamer. Een ander Nederlands middenklasse hotel euvel deed zich hier ook voor: het zwembad lijkt primair bedoeld voor zwemlessen. Als het zwembad de reden is om dat hotel te boeken, informeer dan wel eerst even hoe laat die lessen zijn. Bovendien heeft dit tot gevolg dat het allemaal erg functioneel is: practische banken ipv ontspannen ligbedjes, die prima zouden passen.

    Heel vriendelijke receptionisten, fijn ontbijt. Met de fiets ben je zo in Groningen, terwijl je met het raam open kunt slapen, omdat het heel stil is s nachts. Het zwembad is ruim. Waterkoker op de kamer ( wat dan weer jammer is: met papieren bekers ipv kopjes).

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    4,2
    De omgeving is stil.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was pas in de avond open in verband met zwemlessen. Kamers zijn in prijs kwaliteit verhouding redelijk duur. Geen duidelijke en vriendelijke uitleg bij de check-in. Het hotel is sfeerloos en doet kil aan. Kamers zijn klein.

    De omgeving is stil.... kamers waren schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    6,7
    Zeer slechte service
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte service!!! Kamersleutel gaf toegang tot een kamer waar al mensen in zaten, nog nooit meegemaakt! Duurde te lang voordat dit opgelost werd en moest bij uitchecken onterecht betalen voor een tweede kamer.

    Locatie en prijs

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    prima locatie met ruime kamer voor drie personen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine dingen in de kamer: het was er erg warm en duurde even voordat het weer gekoeld was. Enorme spin aanwezig. De afstandsbediening miste zijn achterkant. De televisie ging helaas niet zomaar aan. Miste de badslippers en badjassen. Miste trouwens ook informatie die je gewend bent die in een hotelkamer altijd aantreft, bijv ivm roomservice

    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. De locatie en gebouw was goed en de kamer was heerlijk ruim !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    6,3
    Mwah, heb het wel eens beter getroffen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer met Uitzicht - Nieuw
    • Verbleef 1 nacht

    De schoonmaak om te janken (zit zelf in de branche). Douchedeuren waren ronduit vies, haren in het doucheputje en de glanzende wanden in de badkamer zaten vol vingertasten en vette vegen. Spiegel was niet afgenomen en de vloer was vet. Onder het bed erg veel stof en randen/richels/plinten konden echt beter. Personeel was correct en ontbijt goed. Personeel op het terras mag wat actiever zijn. Als er maar 3 mensen op het terras zitten is het van de zotte dat ik 10 min moet wachten tot er iemand komt voor mijn bestelling.

    Prima ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    5,0
    Het verblijf is me tegengevallen ik vond de prijs kwaliteit absoluut niet in evenwicht.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was zichtbaar een verbouwing gaande; het tapijt was bedekt met plastic ter bescherming. Daar moest je overheen lopen. De kamer rook muf. De doucheruimte gedateerd. De afstandbediening van de tv was ronduit smerig..

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    8,3
    Prima hotel voor kort verblijf in mooie parkachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer met Uitzicht - Nieuw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte van de kamer, wat meer ruimte zou comfortabeler zijn.

    Ontbijt zeer uitgebreid en goed. Gratis shuttle van/naar station. Vriendelijk personeel. Goede wifi.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,9
    Prima
    • Groep
    • Comfort Kamer met Uitzicht - Nieuw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lag gebruikt bestek (van eerdere hotelgasten) op de grond!? Het raam kon niet open, het was wat warm en benauwd.

    het personeel was supervriendelijk en grappig. Ze deden er alles aan om onze decoder (van een escape room bordspel) te openen zodat we ee batterijen in konden plaatsen. En het is gelukt! Daarnaast heerlijke ruime regendouche. De kamer was verder prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,2
    Fijn verblijf op een mooie relaxte plek toch dichtbij het centrum van Groningen.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Kamer met Uitzicht - Nieuw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badjassen in de kamer zou fijn zijn en handdoeken in het zwembad.

    Nette schone kamers, goede bedden. Heel erg fijn dat er een gratis shutteldienst gaat naar het centrum. 2x lekker gezwommen in het zwembad wat een mooi uitzicht heeft. Eromheen ligt een stuk natuur. Er wordt op dit moment nog wel verbouwd maar het ligt in een prachtige omgeving. Ook heel fijn dat het ontbijt in het weekend tot 11.30 uur is en uitchecken altijd om 12.00 uur.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,1
    Genieten!!
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize bed en Panoramisch Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Haha een erg klein dingetje, de koffie viel wat tegen maar dat kwam mede doordat er te weinig suiker+melk op de kamer aanwezig was.

    Het uitzicht was geweldig vanaf de 7e etage, jammer dat het wat mistig/ bewolkt was. Super service om de shuttletaxi in te zetten, wij hebben daar dit x geen gebruik van gemaakt. De uitstraling van de kamer was erg luxe. Wij hebben genoten!!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    3,3
    De hygiëne !
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne ! Zowel in badkamer, toilet als de vloerbedekking. Je vraagt een familiekamer met 3 bedden en he krijgt 2 bedden met een slechte slaapbank!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,1
    Ruime kamer met apart bed, goed met kinderen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant was niet erg indrukwekkend qua smaak (paar tamelijk smakeloze gerechten) en extreem langzaam

    Ruime kamer met apart bed, goed met kinderen. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    8,3
    Comfort voor de zakelijk reiziger
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg fijn was de ruimere werktafel met lamp en koffie/thee zet mogelijkheid. Precies wat ik nodig had. Verder normaal comfortabele kamer, goed ontbijt en gezellig cafe voor s avonds

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    5,8
    Goed restaurant met vriendelijke bediening.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bouwcontainer die om 6.30 werd geleegd.(geen communicatie over) Kamers worden dubbel ingeboekt Excuus is in alle gevallen we gaan over naar nieuwe organisatie. Geen reactie/ aandacht voor ingevulde feedback formulieren.

    Goed restaurant met vriendelijke bediening. Zwembad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer wat krap voor 3 personen, er was niet op 3 personen gerekend, alleen een extra bed neergezet maar bv geen extra kopje voor koffie ed... het was warm, we kregen de temp niet goed naar beneden

    heerlijk ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,1
    Onvriendelijk ontvangt
    • Reizigers met vrienden
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het meisje bij het inchecken was erg onvriendelijk. De mannen waren een stuk behulpzamer en vriendelijker.

    De kamer was super. Lekkere bedden mooi douche

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,9
    Het uitzicht op (en de nabijheid van) het Hoornse Meer, de...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen tegenvallers!

    Het uitzicht op (en de nabijheid van) het Hoornse Meer, de prachtige glasgevel aan de voorzijde van het hotel en de ruime, gratis parkeergelegenheid.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    6,7
    Okay
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Avondeten wel vrij matig - personeel in het restaurant erg onervaren, vergaten ook continue alles en kwamen niet uit zichzelf bij je aan de tafel. Ook geen haarfohn in de kamer aanwezig.

    Goed ontbijt!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    7,1
    goed ontbijt , mooie inkom , goede ligging , koffie op de...
    • Stel
    • Comfort Kamer met Uitzicht - Nieuw
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was niet proper , overal stof . We moesten wachten aan de receptie terwijl er een receptionist niet met klanten bezig was. Ik vind dat de klant voorgaat , ook als de receptionist nog administratief werk heeft. Het uitzicht was uitzicht op de snelweg. Noem het dan toch maar geen kamer met uitzicht want dan verwacht je een mooi panorama.

    goed ontbijt , mooie inkom , goede ligging , koffie op de kamer , mooie kamer. Het was rustig bij het ontbijt ( ik had verwacht dat het met zoveel kamers wel heel druk zou zijn).

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    7,9
    Goed, jammer van de receptie.
    • Stel
    • Comfort Kamer met Uitzicht - Nieuw
    • Verbleef 1 nacht

    De receptie vond het vreemd dat ik daar zo vaak kwam. Ik kreeg letterlijk te horen "oh wat apart" ik bedoel, ik betaal voor mijn verblijf en dan is het nog al vreemd dat dit zo opgevat word.

    Alles aan het ontbijt was top. Het was uitgebreid. Ik heb op de 5e verdieping gezeten op de comfort kamer nieuw. TOP

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,1
    Op een paar toevallige factoren na, prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize bed en Panoramisch Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben vanwege de aanwezigheid van een zwembad gekozen voor dit hotel. Dat we er geen gebruik van konden maken vanwege een renovatie is dan een tegenvaller. Werd ook nergens vermeld bij het boeken. Verder niks tegen honden, maar door een hondenshow in hetzelfde weekend, waren het er wel erg veel in het hotel. De lift rook regelmatig stevig naar hond. Dan maar de trap.

    Mooie ruime kamer en badkamer, prachtig hotel + entree. Mooi gelegen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    7,5
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche wisselt erg van lauw naar extreem heet.

    Zeer vriendelijk personeel: kwam laat aan, de bar was net dicht, maar kreeg van achter de balie nog een gratis biertje mee naar m’n kamer. 👍

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    4,6
    Zeer slecht geregeld vanuit het hotel. Administratie totaal niet op orde.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn vooraf door mij afgerekend maar bij uitchecken wilde men mijn gasten niet laten gaan omdat er nog niet zou zijn afgerekend. Na vel discussie en tussenkomst van mij met overleg van een pinbon konden ze toch gaan. Men zou uitzoeken wat er mis gegaan is maar ik heb nooit meer iets gehoord. Slecht! Daarnaast bleef men mijn gasten lastig vallen over een upgrade of het toch boeken van een ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    6,3
    Toch niet zo heel geweldig eigenlijk gezien de prijs.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt behoorlijk prijzig voor 15 euri, zeker qua gebodene. Beter zelf iets meenemen. Op standaardkamer geen koffie/thee, ook niet 's avonds in hal te krijgen via machine of zo, geen goede service. Zwembad gesloten, waarom dan geen prijscompensatie. Eigenlijk zou er dan tijdelijk een ster af moeten.

    Shuttle naar station prima. Ruim.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    6,7
    Weekendverblijf in Groningen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vlekken in het tapijt, beschadigingen in de wasbak. Geen waterkoker op kamer. Een oud model TV met matig beeld en zonder HDMI-aansluiting.

    De kamer was schoon, netjes en goede bedden. Goede pakeergelegenheid nabij het hotel. Wifi verbinding was excellent.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,5
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer oudbollig......verdient een upgrade.

    Locatie van het hotel is goed bereikbaar. Echter de kamer waar ik in verbleef is oudbollig en verdient een upgrade!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    5,8
    Matig ontbijt
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was bijzonder slecht schoon gemaakt. Glasscherven van een eerdere gast in de badkamer. Gevaarlijk dus ! We durfden geen gebruik van de douche te maken.

    Matig ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    9,2
    Geweldige kamers, heel rustig.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen tandenborstels aanwezig. verder prima in orde.

    Geweldige kamers, heel rustig. Helaas werd in de voor ons gereserveerde kamer flink gerookt. Vervolgens kregen we direct een andere kamer toegewezen. Top!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,5
    Heerlijk geslapen in mooi hotel, fijne douche en supersnel met shuttle in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer met Uitzicht - Nieuw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was echt een domper. Helemaal niks te doen.. saai voor mijn dochter. Geen mat, spel of bal. De kamer was mooi maar wel erg klein, ik miste een zitje of fauteuil.

    Uitstraling kamers en lobby mooi. Badkamer prachtig met mooie douche. De shuttle naar centrum ideaal!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,1
    Perfecte ligging van locatie en vriendelijk personeel
    • Met huisdier
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers waren wat gedateerd. Hoge kosten per hond per avond.

    Heel mooie locatie direct gelegen aan park. Vriendelijkheid van het personeel. Goed restaurant waar je heerlijk kunt eten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    6,3
    Ontbijt is super.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij kwamen met hond. Kamer was echt heel klein en past niet echt een bench in. Dus dat kan beter. Met kleine honden prima maar als je middenslag hebt of groter is de kamer echt veel te klein

    Ontbijt is super. Personeel vriendelijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    4,2
    Helaas niet wat ik er van verwacht had
    • Met huisdier
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - kamer was niet goed schoongemaakt, de hond vond een plastic lepel onder het bureau - duidelijker benoemen op website dat je met huisdier alleen in een standaard kamer kan - duidelijk benoemen wat de extra kosten zijn van huisdier - beter bed , de veren kwamen door het bed heen en was doorgezakt - werd in invalide kamer gezet omdat er geen andere kamer beschikbaar was - Geen waterkoker of minibar in de kamer

    De ontbijt service was niet uitgebreid maar prima gegeten. Daarnaast kon ik een telefoon oplader lenen omdat ik deze was vergeten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    5,8
    eens maar niet weer!!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ruimte kamer; minder dan één meter rond het bed. Geen gemakkelijke stoel op de kamer. Pas na boeking bleek dat het zwembad wegens renovatie gesloten was en dat was de reden van onze keuze op dit hotel. Lawaai van de gang; klappende deuren en blaffende honden op de gang. Geluid naastliggende douche is duidelijk waarneembaar

    Bedden en ontbijt. Vriendelijkheid en efficiency receptie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    4,2
    Wij zijn zeer ontevreden en hopen nog iets te horen van Hampsire.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij zijn vooraf niet geïnformeerd dat het zwembad gesloten was. Wij hebben dit gemeld bij de receptie en er werd ons beloofd dat dit uitgezocht zou worden en aan ons teruggekoppeld zou worden. Wij hebben hier drie keer zelf om moeten vragen. De derde keer zijn wij zeer slecht behandeld door de medewerker van Hampshire. Eerst werd ons gezegd dat het onze eigen schuld was omdat wij via booking.com geen mailadres hadden achtergelaten. Nadat ik kon bewijzen dat dit wel zo was werd als excuus aangevoerd dat de communicatie tussen Hampshire en Booking.com vaker verkeerd gaat. Hamsphire wist er dus van! Daarna werd verteld dat door de grootte van het hotel het onmogelijk is om alle klanten te benaderen. Dit betekent dus dat het management niet in staat is om het hotel goed te leiden. Daarna werd nog gemeld dat het zwembad een gratis service waar we niet voor hoeven te betalen dus daar ook geen aanspraak op kunnen maken. Onze teleurstelling en verbazing werd steeds groter over deze werkwijze en de manier wij zijn behandeld. Een bizarre ervaring!

    Het ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,1
    Prima, uitstekend, met een relatief duur bakje yoghurt ;-)!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    O ja! Ik eet in de morgen de kosten van het ontbijt er wel vanaf. Mijn vrouw heeft aan een bakje yoghurt met wat muesli wel voldoende en dan is een bakje yoghurt voor 15 euro wel een 'prijzige delicatesse'. Misschien hebben jullie hier een oplossing voor!

    Het ontbijt was prima, in overvloed en goed van kwaliteit. Door de ligging vlak buiten de binnenstad was het lekker rustig en toch ben je met een uitstekende taxi regeling van het Hotel zo in hartje Groningen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    8,0
    Voldoet
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dat als allerlei items van het verblijf vooraf zijn betaald, dat dan de diner rekening er niet meer bij kan, terwijl de totaal factuur nog gemaakt moet worden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    5,0
    Zeer matig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was lopend bij hampshire centrum aangekomen bleek verkeerde locatie moest lopend naar juiste hotel dit terwijl dit hotel shuttel service heeft. Werden op de 4e nog te renoveren geplaatst terwijl er een up grade mogelijkheid was maar dit niet werd aangeboden. Kreeg ik de volgende ochtend bij het afrekenen te horen. Personeel slordig met de service aan gast

    Ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    5,4
    rustige kleine kamer, goed ontbijt
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    muziekje in de lift niet prettig Going down in de lift betekent: neerstorten. Niet prettig. Kamer te klein geen extra deken geen bekers op de badkamer spinneweb plafond

    ontbijt was goed bar gezellig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    6,7
    Oké voor een nacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer aan de kleine kant, weinig faciliteiten op de kamer (geen koffiezet, geen minibar, ...), zwembad pas vanaf 19u beschikbaar toen ik was wegens schoolzwemmen van de kindergroep, ...

    Ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,5
    zakelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Kamer met Kingsize bed en Panoramisch Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    de toerit naar het hotel (hobbelweg) en de bewegwijzing naar de parkeerplaats.

    Ligging ten zuiden van stad Groningen met een aanbieding van een grotere kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,5
    Mooi, gunstig gelegen hotel met goeie aanbiedingen
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van Booking.com. Voor hetzelfde geld had ik er ook een diner via een andere site bij kunnen hebben. Vind ik een groot verschil

    Ontbijt was goed, zwembad leuk, personeel erg vriendelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    Prima plek voor kort verblijf van 1 of 2 nachten
    • Stel
    • Comfort Kamer met Uitzicht - Nieuw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer kleiner dan verwacht. Zwembadniet groot, veel te warm damp kwam eraf. Chloorlucht kon je al ver buiten het zwembad ruiken. Zwembad vol kleine kinderen die volop aan het springen en stoeien waren , toen ik wilde gaan. Waren ook vrij luidruchtig. Verwacht je niet buiten de schoolvakanties Baantje trekken lukte daardoor niet. Dus direct weer vertrokken.

    Personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk Het was overal heel schoon en netjes

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    5,4
    Teleurstellend, veel geluidoverlast in de kamers. Personeel beaamd de geluidoverlast.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    's Avonds was de afzuiging van de bakamer konstant te horen. Ook een zoemend geluid in de kamer. We kregen een andere kamer, ook daar was er geluidsoverlast. In de derde kamer was het geluid wat minder, maar nog steeds hoorbaar. Het personeel beaamde deze geluidsoverlast, er was alleen niets aan te doen.

    Mooi Hotel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    4,2
    Nooit meer............
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op booking.com staat dat de kamers gerenoveerd zijn. De standaardkamers dus niet en die hadden wij. Klein, vieze vloerbedekking, niet gestoft, vieze kasten van binnen, slechte matrassen, schimmel in de douchecabine, geen waterkoker. Kortom, wij zijn goed misleid want dat de standaardkamers niet gerenoveerd zijn zie je dus nergens.

    De vriendelijkheid van het personeel en de shuttlebus naar de stad.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,1
    Prijs- kwaliteit verhouding is goed.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeerplaatsen zijn modderig. De kamer kon beter schoongemaakt worden.

    Prijs- kwaliteit verhouding is goed. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    6,7
    Buitenkant is imponerend, maar dat was t dan ook.
    • Individuele reiziger
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je op je kamer komt, ligt er een boek met prijzen van alles wat je kunt krijgen. Ontbijt moet apart betaald worden, toeristenbelasting moet apart betaald worden, geen koelkastje op de kamer, voor shampoo moet je naar de receptie en dan is er nog maar 1 flesje voorradig. Dat komt een beetje amateuristisch over. Verder was de kamer mooi, schoon. Daar niks te klagen over. En het ontbijt werd ook niet supervroeg geserveerd en je kon lang blijven zitten, dat wel.

    Ontbijt ging wel. Prijs was te hoog. Beetje karig met alles. Boeking was lekker goedkoop. Totdat je op plaats van bestemming bent. Dan komt er nog bijna €100,- bij. Beetje jammer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    10
    Pas op misleidende informatie op site booking.com!!!!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer met Uitzicht - Nieuw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed. Door misleiding op de booking.com site was er een probleempje met het ontbijt. Op de pagina van booking.com staat vermeld dat het ontbijt is inbegrepen. Het blijkt dat hiervoor afzonderlijk moet worden gekozen. Door personeel van het hotel al diverse malen aangegeven aan booking.com. Er wordt niets aan gedaan door booking.com, ondanks het feit dat diverse gasten hierover al hebben geklaagd.

    Het hotel was uitstekend. Goede oplossing aangedragen voor problemen rondom ontbijt door misleidende informatie op website booking.com.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    Een leuk en goed hotel
    • Stel
    • Ruime Comfort Kamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat er op de kamer miste was een strijkplank en strijkijzer maar ook die kon je gelukkig halen bij de balie

    We waren er maar 1 nacht ivm oud en nieuw. Het personeel was goed als je vragen had of als je iets nodig had kon je hun er gewoon om vragen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    9,2
    Wij hebben genoten!
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize bed en Panoramisch Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    De lift was langzaam haha. Ook mistte wij een afstandsbediening en glazen op de kamer.

    Hele mooie schone kamer. Vooral de badkamer was echt prachtig. Uitzicht op de 7e verdieping was leuk met oud en nieuw. Wij hebben genoten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,3
    Het hotel is mooi gelegen net buiten de stad met ruime...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij uitchecken noemde de receptioniste mij het totaalbedrag dat ik verschuldigd was voor de kamers en extra's en leek ervan uit te gaan dat ik dat zonder de rekening te zien zou voldoen. Ik moest nadrukkelijk vragen om een uitdraai van de rekening.

    Het hotel is mooi gelegen net buiten de stad met ruime parkeergelegenheid. Prettig dat er in het weekend een shuttleservice naar de stad is. Ook leuk dat er een zwembad is dat voor een hotelzwembad redelijk groot is.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De boeking liep via Booking.com. Misleidend is de pagina die beloofd dat de boeking incl. ontbijt is. Dit is de openingspagina! Dit blijkt niet het geval! De fout zit bij booking.com Dit moet U corrigeren. Hampshire heeft dit goed opgelost.

    Ontbijt was prima. Zie de tegenvaller.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,1
    Functioneel hotel met prima ontbijt.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren iets ver, maar even baggage afzetten voor hotel en dan twee kleine rotondes terug is kleine moeite. Op kamer wat vreemde temperatuurregeling met flikkerende lichtjes (‘s nachts onprettig).

    Ontbijt is prima!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,1
    Restaurant en ontbijt erg goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was wel erg basic. Geen mogelijkheid om een kopje thee te zetten of een comfortabele leesstoel.

    Restaurant en ontbijt erg goed. Personeel gastvrij en erg vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: