Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Nes 3-sterren

Strandweg 39, 9163 GL Nes, Nederland

#9 van de 18 hotels in Nes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1295 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,3
    fijn hotel net buien nes
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks. Ik had een kleine kamer, de standaardkamer maar voor de prijs was het prima aangezien ik er alleen verbleef.

    De ligging, net buiten de drukte van Nes en op loopafstand van het strand, goed ontbijt en fijne bedden. Ook was er de mogelijkheid om via het hotel fietsen te huren.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,9
    Fijne locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Zonnedouche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks.

    Prima bedden en heerlijke kamer. Ontbijt was prima en bij vertrek met de boot van 08:30 was vroeger ontbijten prima mogelijk. Ook de fiets huur was prima geregeld door het hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    7,5
    Vriendinnenweekend
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buitenkant van het hotel had niet zo veen uitstraling. Daarnaast ook wat slecht onderhouden beplanting.

    Zag er binnen goed uit. We zaten op de begane grond, leuk dat we ons eigen terrasje hadden. 5 minuten fietsen en je bent bij de zee.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    9,6
    Geweldig genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen van het bed schoven wat van mekaar weg, moesten we af en toe even tegen mekaar aan duwen.

    Prima verblijf, vriendelijk personeel en lekker ontbijt. Wij waren blij verrast toen we een comfort kamer kregen i.p.v. de standaard kamer. Het is dicht bij het strand, maar je rijd ook zo Nes in. Ideaal!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    9,2
    Heel gastvrij, ligging van het hotel, prijs kwaliteit...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdstip ontbijt op zondag wordt erg strikt gehanteerd en dan is er geen ruimte om rustig uit te eten.

    Heel gastvrij, ligging van het hotel, prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    9,6
    We hebben het hier naar ons zin gehad. Dichtbij het strand en winkels. Tandemverhuur dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De kamer was warm vooral als de zon er op staat. Na een aantal dagen wende je ook hier aan. De balkondeur stond ook de hele dag open. Een ventilator of airco was dan aangenamer als dit op de kamer aanwezig was.

    DE kamers waren goed. de douche ruimte was goed en water liep goed weg. De handdoeken die werd verwisseld als je die op de grond had gelegd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    9,6
    Een aanrader als je opzoek bent naar een rustig, mooi en gezellig verblijf op Ameland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Ontvangst was zeer vriendelijke. Iedere ochtend vriendelijk ontvangst bij het ontbijt. Ontbijt voldoet aan alle verwachtingen; je krijgt wat je kan verwachten bij een ontbijt in een hotel en alles voor een goede start van de dag. De kamers zijn mooi schoon! Een aanrader!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,5
    Hotel in mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was klein en donker.

    Rustige omgeving, dichtbij het strand (5 min fietsen) en naast het Nesserbos. 10 minuten fietsen van af de boot. Bedden lagen goed. Kamers zijn wel gehorig. We mochten op dag van vertrek de bagage laten staan. Uitgebreid ontbijtbuffet. Waterkoker op de kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    10
    Ontbijt was prima, lekker op terras gezeten.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij mooi weer ook de tafels buiten dekken. Dat nodigt meer uit. En ipv kunstbloemen echte bloemen op de tafel zetten.

    Ontbijt was prima, lekker op terras gezeten. Kamer was schoon, netjes. Van de fietsenzaak, waar we de electrische fietsen wilden huren voor 3 dagen, kregen we te horen dat we de fietsen maar voor 1 dag konden huren. Alles was uitverkocht. Bij het hotel aangekomen werden er electrische fietsen voor ons geregeld, stonden de volgende dag klaar.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    Heb een paar heerlijke dagen gehad samen met mijn kleinzoon het is aangenaam vertoeven bij jullie
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Zonnedouche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Miste de verse Jus d' Orange bij ontbijt En vond het jammer dat de minibar niet elke dag werd bijgevuld Wilde 's avonds nog een witte wijn nuttigen maar helaas greep ik mis

    Ligging van h et hotel en prima ruime kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    9,6
    Geweldig.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitchecktijd, tien uur wat asn vroege kant

    Heerlijk verblijf, heerlijk ontbijt. Kamer wat gedateerd, maar prima bedden. Vriendelijk personeel. Mogelijkheid tot maken van lunchpakket.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,9
    Prima hotel, lekker rustig, aan de rand van Nes.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien wat meer aankleding op de terrassen buiten? De locatie leent zich daar wel voor denk ik...

    We hadden een heerlijk ruime kamer met balkon. Het hotel ligt op een hoek, zodat je eigenlijk op veel plekken een leuk uitzicht hebt. Een comfortabel breed bed, goed gevulde minibar (niet gebruikt...), waterkoker voor koffie of thee, prettig en schoon sanitair, goede douche, nog nooit een sun-shower meegemaakt....Staande zonnebank, terwijl je onder de douche staat! Beetje vreemd, maar wel lekker....Verder een prima ontbijt en aardig personeel, met een no-nonsense aanpak.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,5
    Het was goed toeven.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer. Op kamer 8 ligt het doucheputje te diep ten opzichte van de vloer en het water stroomt niet zo snel het riool in. Putje is te klein danwel te nauw.

    Het bed was goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden en de kussens lagen niet lekker, dat heb ik nog niet eerder gehad! Dit is natuurlijk puur persoonlijk.

    Vriendelijke mensen, verzorgde en schone kamer. Leuk A4'tje bij het ontbijt met daarop het weer, wat algemene informatie en enkele nieuwsberichten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    10
    Toplocatie op hartje Ameland
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijn , rustig en comfortabel hotel: heel netjes met goed verzorgd ontbijt , en zowel dichtbij strand en dorp. Vriendelijke eigenaren en personeel. Bushalte voor de deur is ook een pluspunt👍🏼

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Prima, uitstekend bevallen en voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De deurkruk van de douchedeur was gammel en zat los. Verder hadden we graag wat meer stopcontacten gehad, we hadden nu moeite om onze accu's van de fiets op te laden.

    Het ontbijt was uitstekend en de bedden sliepen prima. Ook de aanwezigheid van een balkon was erg prettig. En de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,2
    Heerlijk!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    mini bar werd niet aangevuld,had flesje water gehad maar ze vulde het niet aan,misschien vergeten kan gebeuren natuurlijk

    we kregen een mooie grote kamer,het voelde een beetje als een appartement! met een groot balkon,het was heerlijk weer dus veel gebruik van gemaakt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    Prima verblijf maar je moet de wc doortrek geluiden voor lief nemen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloer was niet schoon en plakte aan onze schoenen. Dit was gelukkig snel verholpen toen de kinderen met zand voeten naar binnen liepen. Helaas is het zeer gehorig, wc doortrekken en gestommel is erg goed hoorbaar.

    Ruime kamer met alles er op en eraan. Prima bedden en een ruime keuken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    De vriendelijkheid van de eigenaren en het personeel.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik miste een gezellige bar ( was er wel maar was niet open) Je kon een drankje drinken bij de receptie. De bedden vond ik te zacht (lag echt in een kuil)

    De vriendelijkheid van de eigenaren en het personeel. Goede en schone kamers. Goed ontbijt , veel keus

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Het heerlijke ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer leek wel een grot. Er komt nooit direct zonlicht in door trap voor raam, uitbouw aan beide zijden en een balkon boven je. Bed en sanitair was wel in orde.

    Het heerlijke ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,5
    Zeer uitgebreid ontbijtbuffet, attente medewerker(ster)s die...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant inpandig.

    Zeer uitgebreid ontbijtbuffet, attente medewerker(ster)s die altijd bereid zijn tot een stapje extra om je verder te helpen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    4,4
    Het ontbijt was goed en uitgebreid, personeel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was goed en uitgebreid, personeel vriendelijk. Het hotel is aan vernieuwing toe, vochtvlekken in het plafond, tafel in de ontbijt ruimte was stuk en de douchekop was vol van de kalk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    Fijn hotel met vriendelijk personeel en net buiten het centrum van Nes. Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn niet groot, maar voor een paar nachten is dit prima. Als het mooi weer is ben je toch buiten.

    Prijs/kwaliteitsverhouding is goed en ook nog inclusief ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    Heerlijk relax weekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Het matras in het 2 persoonsbed, was erg zacht (door gezakt). Het was erg warm op de kamer (het is nog maar voorjaar!).

    Goed, uitgebreid ontbijt. Locatie, op loop afstand van Nes. Personeel is erg aardig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,0
    Genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als er al wat tegenviel was het de grootte van de kamer maar voor 2 nachten was het voor ons prima.

    Prima, schone, gezellige kamer. Gemoedelijke sfeer. Goed ontbijt en heel aardig personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    4,6
    Niet voor herhalingvatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accommodatie was gedateerd en standaard kamers waren klein en niet schoon. Tijdens douchen liep het water niet goed weg ( en deze klacht was ik al eerder tegengekomen bij de reviews)

    De centrale ligging van het hotel. Het ontbijt was gewoon goed. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,3
    Een prettig verblijf in een gemoedelijke sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima service. Vriendelijk personeel. We kregen een onverwachte upgrade door foutje van hotel. Daardoor kwamen we in een grotere kamer, dat beviel prima! De mogelijkheid om tegen een klein bedrag een lunchpakket samen te stellen beviel goed. Bedden sliepen heerlijk!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    9,2
    Uitstekend! Dit is de derde keer dat we in dit hotel verblijven en we komen zeker weer terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Zonnedouche
    • Verbleef 7 nachten

    Douchekop zat los en de waterstraal was soms matig. Onder het bed was het niet helemaal schoon. Verder geen enkele minpunten!

    Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,9
    Heel leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt; zelf nog het spek + ei bakken. Bakplaat was niet echt heet. Duurde lang. Tappunt voor jus d'orange was voor veel mensen niet duidelijk hoe het werkt. Onhandige hoogte van inschenken

    Ontbijt was goed. Kamers goed. Geen overdreven luxe

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    10
    Lekker bij getankt in een fantastisch hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Zonnedouche
    • Verbleef 3 nachten

    Comfortabele kamers. Tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet werd onze kamer opgeruimd, handdoeken aangevuld e.d., erg prettig. Op de kamer nog mogelijkheid om lekker kopje thee te zetten en via het hotel e-bikes gehuurd, we hebben prachtige fietstochten gemaakt. Het personeel was buitengewoon vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Ook is de afstand naar het gezellige dorpje Nes goed lopend te doen. Hotel Nes is wat ons betreft een aanrader!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,8
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer te klein. En de badkamer te klein in vergelijking andere hotels. Tegel aan het plafond lag open?!

    Vriendelijk personeel. Ontbijtzaal goed. Ook omdat je een tafeltje voor twee hebben. Lunch eenvoudig maar goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    4,6
    Nooit meer...!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt: croissants en cake was zeer snel op en werd niet aangevuld. Koffie niet smakelijk en jus d'orange niet vers. Kamers zeer stoffig. Badkamer zeer verouderd en onder de maat. Bedden staan niet goed waardoor die aan de wandel gaan. Zeer zeer gehorig kamers....!! Een gezette dame vd receptie was bij binnenkomst niet zo klantvriendelijk en liep chagrijnig rond. Andere personeelsleden waren uiterst vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,2
    Fantastisch en heerlijk genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    Het ontbijt was geweldig evenals de gastvrijheid. Komen hier vast en zeker nog een keer terug. Het was allemaal prima geregeld voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    6,5
    Ameland is prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Informatie van het personeel omtrent het gebruik van de huur e-bikes was matig. Als het raam open stond klapten de plafond platen open en dicht waardoor het raam ‘s nachts dicht moest blijven en dan is de kamer erg benauwd (#35)

    Het was schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,2
    Comfortabel en prettig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche had een wat slappe straal, maar was verder prima.

    Heerlijke bedden en heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel. Hotel bevond zich net buiten het centrum, wat ik juist als prettig rustig ervaar.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    9,2
    Een zeer zonnig verblijf in een frisse omgeving met vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen commentaar

    Heel vriendelijk personeel en een uitstekend ontbijt. Fijn dat er flexibel met onze wensen omgegaan wordt zoals aan de receptie fietsen huren.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    5,0
    erg gedateerd ondanks wat zij renovatie bedoelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg gedateerd. Er was wel wat gerenoveerd maar dat was niet mooi gedaan, slordig en gedateerd. Zitje buiten zag er niet aantrekkelijk uit om te gaan zitten. In eetzaal erg veel lawaai van koelvitrine, wat in deze tijd niet meer hoeft dacht ik zo

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    9,6
    Ons verblijf is prima bevallen,en zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een beetje jammer dat er niet echt een eetgelegenheid is.

    De kamers zijn uitstekend. Het ontbijt is goed....ruime keuze. Alles is er gewoon. Het personeel gastvrij,vriendelijk,gemoedelijk..

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,9
    Ik heb genoten! En kom nog eens!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Beetje gehorig wat betreft de bovenburen.

    Gewoon goede faciliteiten (ook) voor een alleenreizende. Koffie/ thee kunnen zetten, mini bar benutten. Balkon erbij is lekker. Ontbijt heerlijk. Goed bed. Gemoedelijke, rustige sfeer. Friessprekend is een pré. Vlakbij het strand èn vlakbij Nes. Fiets mooi achter in het rek. Prima!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,8
    Heerlijk paar dagen fietsen op dit mooie wadden eiland is zeker de moeite waard!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Zonnedouche
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg warm. Ondanks dat we de radiatoren volledig dicht gedraaid hebben en de balkondeur open hadden bleef de kamer erg warm. Bij een verblijf van vijf dagen mag er best een keer tussendoor gestofzuigd worden.

    Mooie kamer met prima zonne-douche.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    5,4
    redelijk maar geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er zat een trap boven mijn kamer van verdieping erboven, liep over mijn bed. Dus dat was enorm gestommel en meer lawaaiig dan thuis met stel kids.

    niets , matig

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer erg nat na douchen. Kamer had ik iets ruimer verwacht in verhouding tot de prijs. Mogelijkheid om in het hotel rustig te zitten en een spelletje te doen miste ik wel.

    Het personeel, vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    10
    Heerlijk.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik het goed gezien heb is de koffie, diepvrieskoffie. Daar houd ik niet van.

    De eigenaars van het hotel. Deze twee mensen zijn geweldig. Hartelijke uitstraling, vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    8,8
    Koud ivm het weer, maar een heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet zozeer dat het tegenviel, maar we hadden graag ‘ s avonds wat willen drinken in de bar, maar omdat er weinig mensen waren, werd deze al vroeg gesloten. Begrijpelijk, maar jammer.

    Mooie ruime kamers en een zonnedouche. Erg welkom met dit koude weer. Koffie en thee faciliteiten op de kamer. Een zeer hartelijke ontvangst. Zeer attente medewerkers. Omdat er dit weekend laag water was, gingen diverse afvaarten niet door. Omdat we laat arriveerden werden we nog gebeld of we toevallig hadden moeten wachten in verband met de gecancelde afvaarten. Heel attent!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,3
    Goed en net hotel, een aanradar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dunne en oude kamerdeur, in de ochtend hoorde je de mensen naar het ontbijt lopen. Verder niet heel veel last van gehad.

    Nette, ruime en schone kamer, inrichting leek recentelijk vernieuwd. Het ontbijt was erg goed en uitgebreid. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    9,5
    Rust, hygiene en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, echt niets

    De donkere kamer om te slapen, alleen kier boven het gordijn en plafond, en de rust, geen geluiden gehoord, binnen en buiten het hotel,, het ontbijt is goed en je kan zelf een ei bakken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,1
    Behoudens mijn loopprobleem prima.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij toiletbezoek grote teen flink gestoten tegen drempel badkamer. Verstuikt gewricht met pijn en moeilijk lopen wellicht is verlichting met led de oplossing?

    Ontbijt was prime, prima bedden, goede service

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    9,2
    Ameland is een leuk eiland om te wandelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden kamer op de bovenste verdieping, daar wij praktisch de enige gasten waren , had dit ook begane grond kunnen zijn .

    Ontbijt oké, kamer prima.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,3
    We hadden een mooie grote kamer, en alles was keurig schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De douche is aan vervanging toe (tenzij je houdt van een fontein).

    We hadden een mooie grote kamer, en alles was keurig schoon. Het ontbijt was prima in orde.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    10
    geweldig, en zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    er zijn altijd wel minpuntjes, onderhoud gebouw kan iets beter, deur naar achteruitgang klemde, ik heb dit zelf even verholpen [ben timmerman] half minuutje werk, is niemand opgevallen, haha.. en jammer dat parkeerplaatsen niet meer zijn benut, is een grasveldje wat na mijn mening niet word gebruikt , had mooi bij de parkeergelegenheid aan kunnen worden getrokken. maar verder alles perfect hoor.

    geweldig ontbijt, goede service, kamers elke dag schoongemaakt, mooie lokatie, aardige medewerkers.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    10
    Prettig verblijf in ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ik zou het niet weten.

    Het waren heerlijk ruime kamers. Een vriendelijke ontvangst en een heerlijk, uitgebreid ontbijt de volgende morgen. Volop keus, zelfs eieren met spek!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,8
    Het eiland is de moeite waard
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren wat aan vervanging toe. Als je het raam open deed, die overigens ook moeilijk sloot. Dan klapperde de platen in het plafond. Douche straal was matig, kwam bijna geen water uit de douche kop.

    Heel vriendelijk personeel. De koffie en thee service op kamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    8,8
    De locatie was ideaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn nogal gehorig. Je kunt duidelijk horen wanneer er mensen op de gang lopen of er deuren dichtgaan.

    De locatie was ideaal. Het hotel ligt tussen het dorp en het strand in. Beide kanten op is het een leuke stukje om te wandelen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    10
    Aanrader op Ameland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik dan iets moet noemen dan zou het zijn dat de badkamer wat gedateerd is, maar hier heb ik me totaal niet aan gestoord.

    Het personeel was erg vriendelijk en de kamer zag er netjes uit. Ook het ontbijt was erg uitgebreid en hebben we van genoten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    9,2
    De familie, die het hotel runt, is super aardig, behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kan ik niet bedenken.

    De familie, die het hotel runt, is super aardig, behulpzaam en indien nodig informatief. Wij kwamen ruim voor inchecktijd aan en konden gelijk op onze kamer terecht. De mooie lichte kamer was heerlijk ruim en met balkon. De WiFi was uitstekend! De badkamer was ook ruim en super schoon en had alles wat je nodig hebt. Het ontbijt was uitgebreid en heerlijk! Verschillende soorten kaas en vleeswaren, gekookte eitjes en je kan zelf een eitje bakken, er is fruit, sap, yoghurt e.d.. Het hotel ligt even buiten het dorp Nes en niet al te ver van het strand.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    8,3
    Het verblijf was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was keurig. Stoelen moeten vervangen worden Vlekken en uitstekende veren van de stoelen bevorderen niet het zitcomfort.

    vriendelijkheid van de eigenaren en medewerkers

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    9,6
    Zeer getroffen met locatie, omgeving en gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer had beter gekund, maar voor de tijd van het jaar en op een eiland viel het nog erg mee.

    Hotelkamer werd zonder meerprijs van éénpersoonskamer opgewaardeerd naar een luxe tweepersoonskamer. Had te maken met de verdeling van het aantal kamers afgezet tegen het aantal gasten. Ontbijt was zeer goed, ruime en afwisselende keuze en werd regelmatig aangevuld.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    7,5
    Goede ligging, vriendelijk personeel, geen huisdieren, goede...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, gedateerd, krap, wat meer onderhoud nodig: b.v. douchekraan los, deurklink los. Koelkast deed het niet.

    Goede ligging, vriendelijk personeel, geen huisdieren, goede kwaliteitsproducten voor het ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    10
    Heel fijn hotel qua prijsverhouding
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima, degelijk ontbijt. Prima bed. Vriendelijke service. Heel aardige mensen (eigenaren en personeel). Bushalte vlak voor hotel. Fiets huren kon via hotel(wordt bij hotel afgeleverd). Schone kamers.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets viel tegen

    Geweldig vriendelijk personeel ( eigenaren) en knus en schoon hotel! Mega lekker ontbijt en zelfs onze natte kleren werden in de droger gedaan en opgevouwen!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    Het is een echt familie hotel. daar houden wij van.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Zonnedouche
    • Verbleef 2 nachten

    de kussens zijn niet zo best. zitten losse stukjes in. niet fijn.

    het is een gezellig huiselijk hotel. ontbijt prima. je kon zelf een eitje bakken . erg leuk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,1
    Alles en alles heeft het ons bevallen en is voor herhaling geschikt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was gehorig, en de bedden smal. de volgende keer zal ik een luxere kamer huren.

    Personeel was vriendelijk en behulpzaam, het ontbijt was in een woord fantastisch. Ruimen keus, zelden zo uitgebreid buffet gezien.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    8,8
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    met een eigen restaurant zou het helemaal af zijn, maar er zijn voldoende eetgelegenheden in de buurt

    ontbijt prima, ligging uitstekend. OV voor de deur.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,5
    Prima hotel voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De temperatuur op de kamer kon niet zelf worden geregeld; het was er 's avonds koud en ook 's ochtends in de ontbijtzaal was het koud. Zachte matrassen en slechte kussens.

    Een heerlijk en compleet ontbijt en vriendelijk personeel. Schone kamers. De ligging van het hotel is ideaal; dicht bij strand en dorp.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,4
    Niets bijzonders.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was doorgezakt. Kamer niet erg schoon. Vieze vlekken op deur koelkast. Badkamer gedateerd en niet fris. Zelfs geen haakje om jas op te hangen. Het regende hard en het lekte in de kamer. Er ontbreekt in het hotel een gezellige plek om te zitten. Was laat aan ontbijt en er was alleen nog witbrood. Mij werd niets gevraagd en er werd ook niet gegroet. Volgens mij is dat laatste ook een beetje het lot van een alleenreizende, want dat komt erg veel voor. Gedreven en hardwerkende eigenaars, maar vergeten een beetje waar het om draait; gastheerschap! Dat is jammer, want ze verdienen het wel!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    10
    Heerlijk en gezellig familie hotel in een ongedwongen sfeer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het is een gezellig familie hotel met een typisch huiselijk en Amelands karakter. Geen commercieel of anoniem gevoel, maar een gezellig praatje met het personeel. Geen moeite is teveel om het je naar de zin te maken. Alles is praktisch ingedeeld en schoon zodat je je thuis voelt. Vooral de sunshower was erg lekker.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,1
    Heerlijk eiland, alleen het weer viel tegen :-(
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren schoon en de bedden goed. wij hadden 3 kamers en zaten in het oude gedeelte van het hotel. De kamers waren, vergeleken met de kamers in het nieuwe gedeelte, klein en vol. Het ontbijt was perfect, volop keuze. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    9,6
    Prettige sfeer, prima locatie, goede prijs/kwaliteit-verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi op de kamers is niet al te krachtig, klein verbeterpuntje dus, is wel goed in lobby en ontbijtzaal.

    Prettige sfeer, relaxte gastheer/-vrouw. Hotel en faciliteiten enigszins basic maar krijgen een ruime voldoende, zeker gelet op prijs/kwaliteit. Ontbijt was goed, Bedden idem. Zou hier weer boeken bij een volgende gelegenheid. Locatie is super, dicht bij strand en dorp en mooi centraal op t eiland. Fietsenverhuur via hotel goed geregeld. Bushalte voor de deur.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,2
    Prima hotel op zeer gunstige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bed is naar ons idee wat te zacht. Maar dat is persoonlijk. Verder alles ok!

    Ontbijt is prima, kamer ook. Fietsen huren kan bij hotel, lekker makkelijk. Verder prima service: we hadden een opmerking over de kamer en dat werd uitstekend opgepakt! Hotel zit precies tussen strand en centrum Nes, beide 10 minuten lopen of paar minuten fietsen. Dus ideaal.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Vooral door het heerlijke zonnige weer een goed verblijf op Ameland
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met Zonnedouche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een zonnebaddouche maar geen brilletje voor de oogbescherming. De toch al zeer kleine douche-en shampo tubes , na 1x gebruik reeds leeg, werden niet aangevuld, en we hadden niets van thuis meegenomen, weinig bagage vw het komen per fiets. Er moest, weliswaar eenmalig, betaald worden voor het kluisje op de kamer, niet van deze tijd vind ik. Sommige kamerdeuren vielen met een geweldige klap dicht, erg vervelend om zo 's morgens vroeg door je ganggenoten gewekt te worden. Er was te weinig openbare ruimte om bijslecht weer met een groepje bv een spelletje te doen.

    Goed ontbijt, rustige omgeving, ruime kamer, goede wifi.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een klein aandachts puntje: een beugel aan de muur in de douce zou heel mooi zijn. Voor iemand die wat ouder is of slechter te been heeft die wat steun bij het uitstappen van de douce in ver band met natt vloer en bang voor vallen of uit gleiden.

    Alles is ons heel goed bevallen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,5
    prima bevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Zonnedouche
    • Verbleef 3 nachten

    Geboekt met zonnedouche. Deze was helaas kapot. Toen ik er wat van zei, werd ons een andere kamer aangeboden, maar geen zin om alles weer om te ruilen. Had van te voren kunnen worden verteld, of gelijk een andere kamer geven.

    lekker ontbijt, gevarieerd en ruim voldoende. Schoon. Elke dag schone handdoeken, ook voldoende.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,3
    We hebben een fijn weekend gehad op Ameland!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    wij vinden een 2 persoonsbed wel fijn

    Mooie locatie, gezellig hotel, vriendelijk personeel, koffie en thee faciliteiten op de kamer. Dichtbij het centrum van Nes, en ook nog op loopafstand van het strand!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,5
    Basic hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen faciliteiten als zwembad restaurant bar etc Ontzettend harde matras zodat we met rugpijn s ochtends opstonden

    De locatie; dicht bij strand en dichtbij het centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    8,3
    Een zeer goed Hotel zeker om nog eens terug te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Zonnedouche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas de regen, maar verder uitstekend.

    Ons verblijf op Ameland van 10 tot 13 september 2017 Het ontbijt was goed, ruime keus en ruim voldoende. De conf. Kamer van 31 m2 was zeer ruim en netjes. Personeel was zeer attent en vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: