Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Noordzee 3-sterren

Boulevard 72, 2225 AG Katwijk, Nederland

#3 van de 5 hotels in Katwijk

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1433 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 12 november 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer Dune
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had het ontbijt iets uitgebreider verwacht. Ontbijt servies zag er wat oud uit. Daarom is prijs kwaliteit iets minder beoordeeld.

    De bedden lagen lekker. De douche was fijn. Mooi uitzicht op zee. Genoeg ruimte voor koffers

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2018

    7,5
    De ligging was perfect aan de boulevard van Katwijk.
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein, er was geen nachtkastje en tv stond op onlogische plaats aan de zijkant van de kamer.

    De ligging was perfect aan de boulevard van Katwijk. Ontbijt was uitgebreid.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2018

    8,3
    Heerlijk genoten, maakte een feestje van ons weekendje weg!
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet van toepassing

    De gastvrije uitstraling was erg prettig, fijn hotel, leuke bar om te zitten en ontbijt was top! De ligging zo vlak bij zee en het parkeergemak voor de auto maakten het helemaal af!

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2018

    7,1
    Verder een prima verblijf gehad voor 1 nacht
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    S’avonds bij een drankje geen hapje (zelfs geen pinda of andere nootjes)te krijgen. Dat is erg kaal.....

    Dicht bij strand en bij de locatie waar wij naar toe gingen

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2018

    8,3
    heerlijk genoten!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    het bad is erg ondiep. vloerbedekking, gordijnen en badkamer wel wat verouderd.

    toplocatie. zelfs vanuit het toilet en de douche spectaculair uitzicht! super gemoedelijk hotel. heerlijk bed. goed ontbijt met wederom mooi uitzicht over zee.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2018

    7,9
    Het waren aangename vakantiedagen, mede door het goede hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De ligging was goed. De bus stopte voor de deur. Het personeel was vriendelijk, vol passie en heeft meegedacht om een ander dekbed/deken te regelen, daar ik allergische ben voor polyester.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2018

    5,0
    degelijk verblijf voor 1 overnachting.
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg verouderd en heel klein. niet wat je verwacht voor deze prijs. Wanneer de buurman aan het hoesten was of de wc doorspoeld zat je rechtop in bed. Ook de gang was erg gehorig.

    De locatie was perfect en het ontbijt was top

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2018

    10
    Het is een gezellig hotel, kamer werd iedere dag netjes...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een gezellig hotel, kamer werd iedere dag netjes schoon gemaakt. Wij hadden een dag zo'n storm gehad, je kon niks meer door het raam zien. De volgende dag was het raam weer netjes gezeemd. Het ontbijt was voldoende keus.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2018

    6,7
    een prettig en rustig verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met een Klein Tweepersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten

    De ontbijtzaal heeft een beperkte capaciteit. Op de eerste ochtend moest ik door de drukte een tafel delen met een Italiaanse gast die graag een praatje wilde maar geen engels sprak :-) . De lift is erg klein en vermoedelijk in dezelfde schacht als de afzuigkap van de frituur in de keuken van het restaurant (vette lucht).

    Het hotel ligt pal tegenover het strand, erg prettig, en het winkelcentrum is ook om de hoek. Fijn dat het hotel een eigen ondergrondse parkeergarage heeft.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2018

    7,9
    Een heerlijk weekend gehad met dit mooie hotel als uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer dat er geen koffievoorzieningen op de kamer waren en dat er geen koelkastje was.

    Heerlijk bed! Dus lekker geslapen. Heel vriendelijk personeel die allemaal Nederlands praten. Altijd iemand achter de balie. Goede parkeergelegenheid .Goed ontbijtbuffet. keuze uit twee restaurants: a la carte en pizzeria.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2018

    7,1
    Goed, maar kan zeker (qua sanitair) beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer is niet 4 sterren waardig. Douche in het bad, vervelend voor bezoekers, zoals mijn vrouw, die daar niet in kunnen stappen. Waarom geen aparte douche. Het (soort paraplu) douchegordijn is echt niet van deze tijd.

    Prima ontbijt. Bedden prima.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    7,9
    prima hotel voor dit korte verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    aparte douche,,douchen in bad was gevaarlijk, kamer was erg warm, dekbed te warm voor dit mooie weer.

    ontbijt was goed, uitzicht goed, balkon goed, tv prima.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    6,7
    het ontbijt was super, heerlijk vers en goed verzorgd, de...
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    de kamers zijn erg klein en het was benauwd in de gangen

    het ontbijt was super, heerlijk vers en goed verzorgd, de ruimte waar we zaten was echter wel erg krap

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    7,5
    De plek met uitzicht op zee.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel bij de receptie. Zeer onvriendelijk. Werden behandeld als kleine kinderen. Ontbijt was goed. Wat alleen raar was dat we hadden aangegeven dat beschuiten over datum waren en ze de volgende dag er gewoon weer lagen.

    De plek met uitzicht op zee. Geweldig! Rondom winkels en leuke eettentjes.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    10
    Geweldig hotel op goede locatie.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Airco in de ontbijtzaal was te koud afgesteld.

    De ligging, uitzicht (zeezicht), ruime badkamer (met rollator kon je in de badkamer lopen!). Ontbijt, vriendelijke bediening en baliepersoneel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    10
    Geweldige locatie op mooie ligging.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De airco in de ontbijtzaal stond te koud. Dat was niet echt prettig.

    Alles was perfect. Baliemedewerkers vriendelijk en behulpzaam. Personeel kamers schoon, vriendelijk. Ligging hotel goed, ontbijt goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    7,1
    Wij vonden het verblijf in Noordzee goed. De luxe kamer met zeezicht was oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    De standaard kamer en badkamer was erg klein. Van het restaurant konden wij de tweede avond geen gebruik maken, er was een externe grote groep mensen eten. Dat vonden wij slecht. Je moet in je hotel van het restaurant gebruik kunnen maken.

    Het ontbijt was goed, maar niet zo goed als in de recensies beschreven was. De kamer en badkamer waren erg klein. De luxe kamer met zeezicht was oké.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    8,3
    Warme maaltijd was prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer van € 122, 00 was wel erg klein en met name de badkamer. De zon scheen op de kamer en het was er best warm. Nu nog wel hanteerbaar, maar hoe was dat afgelopen zomer??

    Warme maaltijd was prima!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    7,5
    Wij hebben een geweldig verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn rookvrij. Het verbaasde ons dat er toch een rookruimte was( binnenterras). Bij het gebruik van de rookruimte moest de deur naar de gang geopend blijven. Wij zagen liever een geheel rookvrij hotel. Als men op het rookterras de deur sloot, waren de rokers buitengesloten. Wij hebben tot 2x toe buitengesloten gasten moeten bevrijden. Dit gebeurde zelfs 1x midden in de nacht!!

    Het totale plaatje was goed. Hotel aan de boulevard, zicht op strand. Zelfs nog 1 nacht bij kunnen boeken.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    6,7
    Prima
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijsverhouding met de kamer was te duur: €160 voor een kamer met zeezicht die net ietsjes goedkoper was dan de suite.. kamer was erg klein

    alles was prima

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,9
    Goed maar prijzig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Dat het ontbijt niet snel genoeg werd bij gevuld. Was wel goed maar als je later kwam had je toch bij veel dingen pech.

    De kamer die we hadden was super maar aan de prijzige kant. Het uitzicht was geweldig. De kamer was heel ruim en de badkamer super.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    8,8
    Een schitterend hotel vlak aan het strand
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de bar dicht was bij terugkomst van de musical De Soldaat Van Oranje.

    Het is mooi hotel op een uitstekende plek. Je krijgt goede service, andere hotels kunnen hier een voorbeeld van nemen. Super aardig personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    10
    Katwijk, vriendelijke mensen, strand, zee, fijne winkels en verblijven in zo.n mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Graag een waterkoker om zelf kopje thee te zetten

    De ligging van het Hotel, we kwamen met openbaar vervoer, We mochten ook onze bagage even ergens zetten voor we in de kamer konden

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,1
    Mooi hotel op een mooie locatie .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een 3 pers kamer geboekt, maar we kregen een 2 pers kamer met extra bed en dat betekent geen ruimte voor een zitje . We vonden het jammer dat er geen koelkastje en waterkoker was.

    Mooi hotel op een mooie locatie . Ontbijt was heel goed, gezellige ruimte en aardig personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    9,2
    De moeite waard!
    • Individuele reiziger
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg krappe doucheruimte.

    Locatie is perfect, kamer heel schoon . In de Bistro kan je lekker eten en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ga zeker nog een keer terug.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    10
    Geweldige locatie met supervriendelijk personeel en heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets viel tegen

    Het ontbijt is super. Het personeel super vriendelijk. Na voorstelling Soldaat van Oranje konden we in de bar nog een drankje doen. Speciaal hiervoor bleven ze tot half een open. Kregen we ook nog een oranje drankje en nootjes van het huis. Superfijn

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    8,3
    Zie boven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas lag onze kamer, die we hadden geupgraded dicht bij het rokersterras en waren de buren goed te horen of de kamer nogal gehorig, waardoor de nachtrust niet optimaal was. We komen zeker nog eens terug, maar dan wel op een andere kamer

    Het personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam. De ligging van het hotel is super en kamers zijn goed. Het diner dat we daar hebben genuttigd was geweldig. Helaas lag onze kamer dicht bij het rokersterras en waren de buren luidruchtig of de kamer nogal gehorig, waardoor de nachtrust niet optimaal was.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    6,7
    Uitslapen niet mogelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tijd van het uitchecken om 10:30 vonden wij veel te vroeg. Gelukkig konden we een latere check-uit aanvragen en konden we op de kamer tot 12:00. Zelfde geld voor het ontbijt.. hebben wij geen gebruik van kunnen maken aangezien wij uit wilden slapen. Erg jammer.

    Het bed en het kussen waren perfect qua comfort.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,1
    ons verblijf in het hotel was heerlijk.
    • Groep
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de douchte was het douchegordijn te klein,

    Het ontbijt was zeer goed , De kamer vonden wij ook prima ,makkelijk parkeren in de nabij gelegen parkeer garage,

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,9
    Mooie locatie. Maak het iets meer van deze tijd en je hebt een goudmijntje!
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene badkamer. Zaten lange haren in ons bad, waren zeker niet van ons. Tip: verwijder het bad en maak er een moderne inloopdouche van. Voordelen, meeste gasten zijn 60+, veel veiliger. Meer ruimte in de kleine badkamer, lijkt in ieder geval ruimer met een glaswand. Veel minder schoonmaakwerk, met dat halfslachtige douchegordijn wordt alles drijfnat. Dagelijks minder schoonmaakwerk verdient zich snel terug. En gasten hebben meer comfort!

    Ontbijt was prima, niet heel erg luxe. Maar gewoon goed. Receptie zeer vriendelijk, vroeg om een extra laken, werd meteen geregeld.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    8,3
    Mede dankzij het mooie weer hebben wij genoten.
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Badkamer aan de kleine kant met minimale voorzieningen. Met name het niet kunnen drogen van badlakens/handdoeken.

    Centrale ligging en goede parkeermogelijkheden. Vriendelijk personeel Prima ontbijt met mooi uitzicht vanuit de ontbijtzaal De bedden waren uitstekend. Een gezellige bistro/restaurant met terras

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,9
    Prima ligging voor matig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer simpel ingericht, geen airco en erg gehorig, uitzicht op het rookterras. Kleine badkamer waarvan raam niet open kan. Absoluut niet knus en oubollig. Ontbijt erg summier.

    Super ligging en erg vriendelijk personeel / schoon / klein bed wat comfortabel ligt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    6,3
    Kamer viel tegen, lokatie is prachtig
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zeer klein. Geen airco en net te kleine gordijnen waardoor er veel licht naar binnen viel. Oude, kleine badkamer en douche in bad. Ontbijt is niet heel uitgebreid.

    Prachtige lokatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    6,7
    bij mooi weer natuurlijk geweldig, maar bij slecht weer van alles in de omgevingt te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de grootte van de kamer (en in mindere mate de badkamer). Dit is echt niet meer van deze tijd om zo'n kleine kamer te verkopen voor die prijs

    de ligging tov centrum en strand

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,5
    Met de nodige aanpassingen en oplossingen een heerlijk uitje. Fantastisch gehad, zand, zee, zon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Echtgenote is mindervalide. Ze heeft een spierziekte. De lift viel ons tegen, was erg klein, te klein, paste onze vouwscootmobiel niet in. De ontbijtruimte bevatte een trap. Nu waren er gelukkig wel enkele plekken boven. De toegangsdeuren waren voor haar te zwaar om open te duwen. En de doucheruimte was erg klein (en oud), te klein.

    We zaten heel dicht bij het strand. Ontbijt was heerlijk en ook was het eten goed in het hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    8,3
    Super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer, maar met het heerlijke zomerse weer geen probleem... want je bent dan grotendeels buiten. Bij het gezellige terras van Zon & Zee genoten van een heerlijke lunch , en een drankje bij ondergaande zon … Aanrader is het om bij Hotel Noordzee te genieten van een lekker diner. o.a . De flinterdunne krokante pizza is echt super! Dit hotel is al jaren favoriet, en dat zal zeker zo blijven!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,1
    De ligging van het hotel is fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We badkamer was erg klein. Als je op het toilet zit, zit je tegen het bad aan. Je moet douchen in bad, hoge instap wat voor ouderen mogelijk niet haalbaar is.

    De ligging van het hotel is fantastisch

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    5,0
    Verstoorde trip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer Dune
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een van de duurste kamers van het hotel. See side frontaal. Echter zonder airconditioning.. Ook heb ik nog gevraagd voor een wind blower, wat met 31gr niet zo'n vreemdd vraag is neem ik aan, maar de blower was ook jammer genoeg niet aanwezig. Daarom heb ik wegens de overweldige hitte op de kamer op de grond op het balkon moeten slapen. Op de side stond voorheen kamer zeezicht maar dit bleek dus een fout op uw site welke ik heb gemeld deze kamer heette dune en was aan de zijkant van het hotel met airconditioning! Voor frontaal zeezicht moesten wij dus iets bij betalen 'N.l,. €4,-- u heeft mij toegezegd deze terug te betalen. Dus met een meerprijs voor frontaal zeezicht bleek tot mijn grote verbazing geen airconditioning of enig ander verkoelings aparaat aanwezig te zijn. Mijn teleurstelling was groot. De kamers 401 tot 406 dune welke aan de zijkant liggen en goedkoper zijn bleken dus wel een airco te hebben. Een beetje verwarrend is dit wel en Jammer van de de hoge kosten. Mijn verblijf in Hotel Noordwijk was daardoor flink verstoord. Vertrouw erop dat u hier iets aan kunt doen Met vriendelijke groeten Marja en Charles de Koopman

    Dicht bij het strand

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    9,6
    Fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had geen airco of ventilator.

    Personeel was ontzettend vriendelijk, locatie is helemaal top en het ontbijt was echt heel lekker. De bedden lagen goed en er werd voldoende gecommuniceerd over tijden voor ontbijt en nachtreceptie etc.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    8,3
    Personeel was zeer gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers (en badkamer) zijn aan de kleine kant.

    Personeel was zeer gastvrij. Kamers waren netjes en schoon. De locatie is perfect. Het restaurant dat erbij zit is ook prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    6,7
    Praktische accommodatie op top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gedateerd en qua hygiene onvoldoende. Lawaaierig nachts aan straatzijde (centrum). Krappe kamer, echter wel voldoende.

    Praktische accommodatie op top locatie. Goed prijs/kwaliteit verhouding. Balkon(netje).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,9
    Probleem met douche thermostaat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Probleem met douche thermostaat. Werd wel opgepakt maar een tegemoetkoming zoals bijv een kop koffie o.i.d. wordt dan niet aangeboden. Dat vind ik dan wat minder

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,5
    Aangenaam! Met ook een heerlijk restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een handdoek in de badkamer rook naar rook waardoor er in de gehele badkamer een rooklucht hing. Het probleem werd overigens direct opgelost.

    De service

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    9,6
    De locatie en het goed verzorgde ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn niet ruim maar wel van alle gemakken voorzien. Het personeel had aan kunnen geven dat wij in de parkeergarage van het duin voordeliger konden parkeren dan bij het hotel zelf en dit is niet gezegd

    De locatie en het goed verzorgde ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    5,8
    Belachelijk duur voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers Dit doen we nooit weer Enkel glas. Dus geen dubbele beglazing. En zo klein

    De rest is goed maar de kamers zijn klein. De badkamer een ramp zo klein

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    heel erg goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toilet in badkamer ,en douchen in bad.Douchecabine is beter

    heel erg goed ontbijt. De kamers compact,en matrassen wat doorgezakt.en de badkamers erg klein. Te weinig ruimte op het toilet.Je moest in bad douchen, je kunt beter alleen een douchecabine hebben ,dan ook meer ruimte voor het toilet

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,8
    Locatie, goede bedden, aardig personeel
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden kamer aan de achterkant, waardoor veel lawaai van bezoekers op het terras daar. Geen extra stopcontact bij bed voor opladen telefoon

    Locatie, goede bedden, aardig personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    8,3
    We hebben Soldaat van Oranje bezocht en na terugkomst konden...
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben Soldaat van Oranje bezocht en na terugkomst konden we een afzakkertje aan de bar gebruiken, heerlijk. De kamer was prima, goed schoon en we konden goed slapen op de bedden. Het douchegordijn is aan de krappe kant, dat moet bij vervanging ruimer worden. 's Morgens was het ontbijt prima verzorgd. Personeel verdient een pluim.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    6,3
    Vriendelijkheid,locatie
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen zijn doorgezakt, poort was dicht i.v.m dat we een niks hadden gehuurd, moesten twee keer omlopen, sfeer qua kleuren dompend, en dat om 23.30 het hotel werd afgesloten er hoeft maar wat gebeuren vooral met oudere mensen dat was een novo, geen Nachtportier voor als er iets is

    Vriendelijkheid,locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    8,8
    Heerlijk verblijf met strand en zee vlakbij. Goed van eten en drinken.
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, alles was goed en de prijs was ook oké.

    Het ontbijt was goed. Vriendelijk personeel en dat is heel belangrijk. Mooie ligging direct bij het strand! Aan te bevelen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    7,9
    Het was helemaal top en echt genieten
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer Dune
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Ontbijt was prima, personeel vriendelijk, kamer schoon, prachtig uitzicht. Hadden wel speciaal deze kamer geboekt. Stranden prachtig. Luxe strandtentjes. Ook zeer vriendelijk personeel. Winkels dicht bij het strand, voor ons 1 minuut lopen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    10
    Ja super natuurlijk
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks ja super natuurlijk

    Zeer vriendelijke mensen bij de receptie maar ook in het restaurant konden 's avonds nog wat drinken aan de bar lieve mensen super bedankt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,8
    Geweldig genoten in hotel met mooi uitzicht op strand en zee en mooi centraal op boulevard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren in Katwijk viel tegen...parkeergarages waren vol..maar na een paar keer rondrijden toch een plaats kunnen vinden

    Kamer was geweldig. Wij hadden een hoekkamer aan de voorkant, met veel ruimte. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Uitzicht is geweldig en ligt mooi centraal aan de boulevard

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Heerlijk hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Miste een beetje de koffie-/theefaciliteiten op de kamer Fietsenstalling niet zo groot en niet heel makkelijk toegankelijk

    Super ligging Heel behulpzaam en vriendelijk personeel Alles netjes en hygiënisch Fijn dat er een lift is

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Gehorigheid 1 zeer kleine badkamer. Minimalistisch. (kamer 110) Kamer 112 badkamer goed.

    Goed ontbijt Vriendelijk personeel Bagage op dag van vertrek laten staan Prijs-kwaliteit goed Kamers goed schoon. Goede bedden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,9
    Goed verblijf met daarom heen deskundig personnel!!
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco!

    Hotel staat strategisch goed op de boulevard!!! 50 m van het strand, op de kruizing van boulevard en winkelstraat, prachtig terras en goede bediening!!! Goede parkeer plaatst

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    8,8
    Prima hotel direct aan het strand!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de kamers aan de gehorige kant.

    Prima kamers, keurig schoon. Vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt. Een hotel waarbij ze aandacht hebben voor de kleine dingen!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,3
    Hotel viel beetje tegen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    het hotel is verouderd, de badkamer was niet schoon op de vloer. ook de buitenkant is alles behalve aantrekkelijk. het ontbijt was ook matig. € 160,- per nacht vind ik teveel voor wat je krijgt.

    de ligging van het hotel is perfect.. direct aan de boulevard en de straat oversteken en je bent aan het strand. de bistro beneden was prima, daar hebben we 's avonds lekker gegeten en heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    geweldig!! leuke strandtent meteen aan de overkant op strand links en leuk stadje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    ik vind zelf de stoelen bij het zitje niet fijn zitten maar dat is persoonlijk

    Ontbijt was heerlijk weinig dagelijkse variatie maar goed De kamer met balkon enuitzicht op zee is een aanrader De pizzeria /restaurant is heel goed !!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    Schoon en zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer Dune
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet zo zeer dat er iets niet beviel maar het is wel allemaal gedateerd. Maar ziet er wel schoon en verzorgd uit.

    Schoon en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    10
    Overgetelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    -

    De locatie, keurig nette ruime kamer met balkon met zeezicht was super, maar ook het ontbijt en eten was top, wij hadden iets te vieren en het personeel was zeer behulpzaam om dit nog mooier te maken!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Erg genoten en lekker ontspannen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer is aan de kleine kant maar we hebben gekozen voor de comfort kamer, wellicht verschilt dat per type.

    Het ontbijt was erg goed. Lekker diner gehad. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    Genoten van ons verblijf
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was ruim genoeg , toillet en badkamer veel te klein.

    Kamer was ruim genoeg alleen badkamer veel te klein. Ontbijt was prima en de ligging was helemaal perfect . Zo op het prachtige strand!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,5
    Mooi hotel aan de boulevard.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was op zich goed misschien iets gehorig, de wc en de douche waren wel heel erg klein. Wel goed schoon.

    Het restaurant en het ontbijt vonden we heel goed met een vriendelijke bediening.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,9
    Zon, zee en genieten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 3 persoonkamer was voor 3 personen aan de kleine kant. De douche was een douche in het bad met een summier douchegordijn. De naastgelegen wc werd erg nat bij het douchen.

    Vriendelijk personeel. Lekker ontbijt en toplocatie: straat oversteken en je staat op het strand. Parkeergarage voor de deur waar je auto veilig en koel kan staan gedurende het verblijf.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    6,7
    goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    hygiene kan beter baliepersoneel mag vriendelijker storend dat op een balkon zittend, met behulp vaneen hoogwerker iemand aan het balkon begint te schuren

    goed ontbijt locatie uitstekend

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    Ideaal hotel voor strand en centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was prima, met heerlijk bed. Heel fijn dat het raam ook open kon. Kamer lag aan zijstraat, geen last van geluidsoverlast. Hotel ligt aan begin winkelstraat en tegenover het strand. Auto makkelijk te parkeren tov het hotel in parkeergarage onder de duinen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,9
    voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de doucheruimte is wat krap ingericht. de ruimte voor het toilet is te klein, als je niet op let, dan stoot je je tegen de badrand.

    heel goed ontbijt, fijn bed. alles goed schoon.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    6,7
    Soldaat van oranje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was geen royal suite waar we voor betaald hadden. Er was geen aparte douche, zelfs geen douche stang. Dit was wel een gemis. 337 euro voor 2 overnachtingen met ontbijt en parkeren is veel te veel voor dit hotel.

    De locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    9,2
    Keurig hotel en net personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers ogen op sommige plekken wat gedateerd, maar alles is wel heel en schoon.

    Grote kamer. Heerlijke bedden met een goede topper er op, zodat je niet tussen twee matrassen in komt te liggen. Kamers zijn zeer goed en met zorg schoongehouden. Personeel zeer vriendelijk en klantgericht.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    7,9
    Prima hotel voor nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffer in bewaring geven omdat kamer nog niet klaar was: gewoon in een hoekje zetten & opmerking krijgen dat men geen garantie geeft. Wat?! Slechte service!

    Goed bed & schone kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,1
    Mooie locatie aan het strand, maar wel vrij prijzig voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was op zich goed, maar omdat we wat laat ontbeten waren sommige dingen op Personeel was vrij nors

    Het zit op een mooie lokatie vlakbij het strand

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    6,7
    Hotel is goed, maar beetje gedateerd, diner prima,ontbijt matig,personeel ok.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was matig, geen vers fruit of vers sap, op een paar stukjes versiering op de schotels na. Geen vis (zalm o.i.d.)

    Kamer was ok , maar aan de winkelstraat rumoerig helaas.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,6
    Uitstekende verzorging op een toplocatie in Katwijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het zou het verblijf nog comfortabeler maken met een kleine koffie/thee faciliteit op de kamer.

    Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De bar nog open bij terugkomst van Soldaat van Oranje, gezellig even nazitten onder genot van een drankje en daarna meteen je bed in rollen: super! Kamer was heel netjes en functioneel. Direct aan het strand, tijdens het ontbijt uitzicht over zee, kortom schitterende locatie. Parkeren was ook goed geregeld. Tegen betaling onbeperkt in- en uitrijden uit parkeergarage direct nabij het hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    9,6
    Super hotel. Ligging, prijs, kamers, en personeel zijn top. Erg goed restaurant is een dikke extra!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Compacte Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks.

    Ik kom hier regelmatig en iedere keer is het weer een prettig verblijf. Deze keer een kamer op de 3e verdieping waarbij ik uitzicht over de Noordzee had.

    Verbleven in maart 2018

Resultaat 1 – 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Noordzee

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: