Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Oepkes 3-sterren

De Ruijterstraat 3, 8881 AM West-Terschelling, Nederland

#5 van de 14 hotels in West-Terschelling

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 630 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    9,2
    Zeker een aanrader voor een volgend verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het is alleen jammer dat er geen lift is.

    Het was een heerlijk ontbijt en de bedden waren ook goed en schoon .Het personeel was vriendelijk en de eigenaar was spraakzaam.Een aanrader voor een volgend verblijf.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,7
    Het ontbijt was heerlijk, het Hotel op een goeie plek,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Als ik dan toch iets niet zo positief mag zeggen, de badkamer, eigenlijk de douche, was niet echt handig met dat schuine kantje en de stoelen waren doorgezeten

    Het ontbijt was heerlijk, het Hotel op een goeie plek, we hadden mooi weer , dus wat wil je nog meer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,1
    Goed centraal en rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed centraal en rustige omgeving. Alleen toegang naar onze kamer was niet prettig. Geen lift en 2 steile trappen, eventueel wordt je bagage gebracht!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,5
    We hebben een heerlijk verblijf gehad op Terschelling en in het hotel,alleen was het een beetje kort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik geloof niet dat ik verbeterpunten zou kunnen opnoemen.

    De kamers waren netjes en schoon,de badkamer trouwens ook. Het ontbijt was goed,voldoende overal van en het personeel was ook erg aardig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    9,2
    Aanrader op West Terschelling!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was niet super groot en er was geen lift (als service werden de koffers naar boven gedragen door een personeelslid).

    Zeer vriendelijke ontvangst, gezellige kamer met prachtig duin uitzicht, dicht bij alle winkels en restaurants, ontbijtbuffet is echt een aanrader. 's nachts eenvoudige naar binnen komen en bij ontvangst een welkoms drankje.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    6,7
    Uitzicht was heel prettig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb via de app van Booking.com een tweepersoonsbed kunnen reserveren. Bij aankomst bleken die bedden helaas allemaal bezet. De prijs bleef onaangepast, wel hebben we een tweepersoonsdekbed gekregen. Een reservering voor een kamer met één bed was de specifieke reden om voor Oepkes te kiezen, omdat de andere hotels deze mogelijkheid niet aanboden.

    Uitzicht was heel prettig. De bedden lagen lekker. Ontbijt was prima.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    10
    Heerlijke ontspannen dagen gehad samen met mijn dochter.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was super schoon. Alles zat er op en eraan. Personeel ontzettend gastvrij. Vriendelijke ontvangst en vertrek. Ontbijt lekker. Voor ieder wat wils. Hotel ligt op een perfecte locatie, midden in het dorp.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    8,8
    Hotel Oepkes is zeker een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had 2 1 persoonsbedden doorgegeven en bij aankomst was dit niet het geval. Is ter plekke opgelost.

    Ideale locatie, prima ontbijt en gastvrij personeel. En niet te vergeten een goed matras.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,3
    Gezellig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De uitchecktijd had voor ons wel wat later gemogen. Een uurtje later bijvoorbeeld om 11:00 uur. Bolletjes waren zondag wel wat aan de droge kant.

    Locatie is uitstekend.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,1
    Prima hotel, ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na jaren weer een keer terug en wat me opviel is dat er, op het restaurant na, weinig was veranderd( lees verbeterd). Wel de prijs..... die is stevig omhoog gegaan.

    Prima hotel, ontbijt was goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,6
    Locatie was perfect, dicht bij de boot, fietsverhuur,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was perfect, dicht bij de boot, fietsverhuur, kroegjes en supermarkt. Fijn hotel, prima ontbijt en vriendelijk personeel. We voelden ons welkom

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,6
    Gezellig familiehotel op top locatie en gastvrije service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles beviel, maar het was warm buiten en dan mis je airco.

    Gezellig familiehotel op top locatie en gastvrije service. Erg vriendelijk en attente mensen. Goed verzorgd ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    10
    Heel plezierig en ontspannen verblijf. Aanbevolen!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was op zichzelf heel verzorgd met croissants, bolletjes, heerlijk brood, Maar op versheid (suikerbrood) en hoeveelheid (sap, eieren) zou beter gelet kunnen worden. Niet erg maar is onattent en komt ongastvrij over.

    Prettige sfeer, verzorgde kamer en badkamer. Aardige mensen. Perfect gelegen t.o.v boot, winkels, restaurants en fietshuur.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,5
    personeel was goed/ontbijt was ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    nvt. anders komen wij hier niet al voor de 2 de keer, en in september staat er weer wat op de agenda voor Oepkes

    personeel was goed/ontbijt was ok. simpel meer volledig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    10
    Geweldige service en verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het midweekje ging te snel voorbij😂

    De huiselijke sfeer, heerlijk ontbijt en uitzicht balkon kamer op de brandaris......liefdevol de rode " muts" genoemd

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    8,3
    Het onthaal.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wel erg klein, voor mij alleen geen probleem. Maar voor 2 toch wat krap misschien.

    Het onthaal. Ik voelde mij 'verwacht'. Ik had een rustige kamer gevraagd en had een hele rustige kamer. Lekker ontbijt. Goede ligging, dicht bij de veerdienst en het centrum van West-Terschelling, in een rustig straatje.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,5
    Is prima bevallen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets. Wel hadden we er op gerekend er te kunnen eten, en dat kon niet, maar was geen probleem, er waren genoeg eetmogelijkheden in het dorp.

    Het ontbijt was prima, de kamers ook, niet heel groot (we hadden een 3 persoonskamer), maar voor ons groot genoeg.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,1
    Prima verblijf om een paar dagen te zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg gehorig. Kamer boven de ingang. Elke deur hoor je. Vooral 's morgens voor 7 uur al lawaaierig. Houten vloeren/trappen. Je hoort mensen erg goed lopen. (Geen overlast van praten/muziek/o.i.d.)

    De kamer was prima ingericht, vol, maar acceptabel. Prima bed (extra lang). WC apart van badkamer. Koffie/thee aanwezig. dagelijkse schoning en aanvulling. Ontbijtbuffet prima. Ruim assortiment.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,3
    Prima hotel, lekker dicht bij de boot en in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een heerlijk hotel dat in het centrum en op loopafstand van de boot is. Een aller vriendelijkst ontvangst, met een drankje naar keuze bij aankomst (wij hebben 'm vlak voor vertrek gedaan). De kamers zijn ruim van opzet en het ontbijtbuffet was perfect!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,5
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is prima alleen de gang is gehorig. Helaas hielden niet alle gasten die 's nachts thuiskwamen rekening met mensen die lagen te slapen.

    Een gezellig, schoon hotel. Het ontbijt was prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,8
    Schoon hotel met vriendelijk personeel op toplokatie vlakbij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn schoon en comfortabel, maar ogen wel gedateerd. De bedden zijn erg smal.

    Schoon hotel met vriendelijk personeel op toplokatie vlakbij de boot en het centrum van west-terschelling.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was gedateerd en erg klein. Daarnaast is het enigszins gehorig

    Hotel heeft een goede ligging. Midden in het dorp maar toch rustig. Vlak bij de boot. Prima ontbijt, fijn personeel, goede bedden

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,6
    Een heel prettig hotel met een ruime lounce en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    helaas geen lift in het hotel.

    Het was een uitstekend ontbijt en de kamer was super schoon, douche warm/koud water uitstekend (geen ligbad. Goed toilet.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    5,8
    Goede locatie maar (helaas) niet relaxt.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een (voor het hotel bekend) probleem met de dakpannen. Als het waaide (en dat doet het nogal eens op Terschelling ;-)) hoorden we hard "gerommel". We werden hier meerdere keren per nacht wakker van. Personeel gaf aan dat dit pas kon worden verholpen als er minder gasten waren. Ons inziens moet je dan de gasten voordien hierover informeren, we hebben er slecht van geslapen. Het ontbijt is tot 10.30 uur maar er wordt vanaf 10.15 uur afgeruimd en opnieuw tafels gedekt. We voelden ons een beetje opgejaagd. Jammer om de dag zo te beginnen. Al met al zijn 90 euro per nacht niet waard... en daarmee een beetje een domper op ons weekendje weg.

    Goede bedden, goed ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    8,8
    Perfect hotel, geweldige dagen gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein minpuntje: weinig kastruimte. Een extra legplank voor kleding zou fijn zijn

    Goede bedden met een goed matras. Tevens was het ontbijt uitgebreid en lekker. Super vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    10
    Uitstekend hotel in het centrum van West-Terschelling.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets, alles was goed.

    Kamers uitstekend, prima bedden! Ontbijt voldoende met lekker vers brood. Prima hotel met vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug bij dit hotel!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    8,8
    Een aangenaam verblijf gehad in het centrum van West Terschelling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets.

    Prima hotel midden in centrum, kamer niet ruim maar voldoende voor een midweek. Vriendelijk personeel, gast gericht. Uitgebreid ontbijt wat ook goed aangevuld werd. Restaurant, lekker en netjes verzorgd.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,6
    Gastvrij hotel in West-Terschelling
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Ontzettend gastvrij hotel. Ook onze hond was meer dan welkom. Haar kleed lag klaar, voerbakken en handdoeken hadden we zelf bij ons, maar dat had niet gehoeven, want die waren ook beschikbaar. De hond was tijdens het ontbijt welkom in het restaurant. Prima niet al te grote kamer met een heerlijk bed, grote tv en goede badkamer. Ontbijt was meer dan voldoende. De locatie in het centrum, vlakbij boot, bos en strand helemaal super.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    8,3
    Erg vriendelijk personeel, uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De plek van de tv. Deze hing rechts naast het bed, hoog aan het plafond. 2 stoeltjes stonden onder de tv. Makkelijk op te lossen door het bed een kwartslag naar rechts te draaien. Niet echt een gezellige knusse eet- en ontbijtzaal.

    Erg vriendelijk personeel, uitstekende locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,9
    geslaagd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De sfeer in het verblijfgedeelte van het hotel was niet uitnodigend voor ons om een krantje te lezen of wat te drinken.

    De ligging in het centrum en het goede ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    we hebben genoten van het hotel én de omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Matras iets te zacht. Af en toe last van nachtlawaai, zowel van hotelgasten als van personeel zelf (vb. vrij vroeg in de ochtend al stofzuigen - hotelbord buiten rollen)

    lekker ontbijt, ligging perfect - dicht bij de haven. Kamer was voldoende ruim. Vriendelijke ontvangst en zonder problemen het dubbel opgemaakte bed opnieuw opgemaakt als met twee aparte dekbedden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,1
    Vriendelijk personeel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het eten was goed, maar de wijnen die ze schenken waren middelmatig en ze kunnen geen koffie zetten (slappe bak, maar dat geldt hebben we gemerkt overal op het eiland).

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    10
    Een zeer gastvrij en vriendelijk hotel direct nabij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was goed.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid. Kamer was niet groot maar precies groot genoeg. Er was een ruime rookgelegenheid in een binnenterras. Het personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    Hotel Oepkes is een echte aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Super leuk hotel met vriendelijk personeel. Mooie kamer, heel ruim en super schoon! Heerlijk ontbijt. Middenin het dorp met alles op loopafstand. Kortom, perfect!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    10
    Goede aanvulling op ons korte verblijf op Terschelling
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer ruime gezinskamer, mooi uitzicht, zeer vriendelijk personeel, top locatie, kortom als wij ooit nog eens naar Terschelling gaan, wordt het absoluut Hotel Oepkes

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    8,3
    Een goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt werd minder in de dagen dat we er waren. Niet zo uitgebreid. De kamer was erg warm.

    De vriendelijkheid van het personeel Oepkes. Zeer dicht bij het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    9,6
    Genoten van sfeer, natuur en vriendelijkheid van Terschelling en de eilanders.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer op tweede verdieping zonder lift, is op zich geen groot probleem, maar zou wel erg fijn zijn.

    Ruime kamer, 25 m afstand van winkelstraat. Vlakbij de boulevard. Fijn terras en prima restaurant

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,2
    We komen zeker een keer terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik echt iets moet verzinnen dan zou ik zeggen: de koffie bij het ontbijt.

    Locatie was geweldig! Prima kamer en prima bedden. Attente en vriendelijke medewerkers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    10
    Prima ontbijt,en de kamers waren ook heel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima ontbijt,en de kamers waren ook heel goed. Badkamer was ook zeer schoon en alles was aanwezig. Ook hele goede bedden,kortom een prima verblijf gehad. Zeker voor herhaling vatbaar,wat we dan ook zeker zullen doen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    9,0
    Geweldig verblijf op een fantastich mooi Terschelling!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets viel ons tegen, maar ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen een probleem is dat er geen lift aanwezig is. Er is ons aangeboden de bagage naar boven te brengen maar traplopen zal iemand die slecht ter been is een probleem kunnen opleveren. Schuine daklijnen in de kamer vinden wij mooi, maar ook hier voor geldt weer, iets lastiger voor (nog) ouderen misschien. Welkomstdrankje aangeboden maar men was onbekend met Booking.com Freebees Genius, met hertzelfde gastvrije resultaat. Geen tegenvaller dus maar meer een TIP.

    Ligging, mooie frisse kamer en sanitair, uitzicht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    6,7
    Aangenaam verblijf voor een weekendje weg!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Veel waterdamp in de douche. De afzuiging werkte niet. Ook was de waterdruk in de douche erg laag. De kamers zijn wat gedateerd.

    Het hotel ligt midden in het dorp. Het ontbijt is prima!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,8
    Heerlijk verblijf gehad met vrouw, kind en hond
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kerkklok luidde elk half uur.....en een douchegordijn en een lift zouden wel welkom zijn

    nette kamer,keurig hondvriendelijk hotel met vriendelijk personeel en manager (rijk van Veen)...goed eten en slapen voor een goede prijs...perfecte locatie midden in het centrum op loopafstand van de haven

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,1
    Goed hotel voor een redelijke prijs met een gezin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtzaal rook naar aangebakken eieren vanwege een opgestelde bakplaat, reden voor een aantal mensen om hun ontbijt mee naar buiten te nemen.

    Ruime familiekamer, goed voor een gezin met twee kinderen. Fijne ligging vlakbij de haven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,1
    Eenvoudig maar gezellig familiehotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was netjes maar eenvoudig. Geen fohn of waterkoker aanwezig. Voor hoge prijs was er behalve goed ontbijt weinig extra.

    Goed ontbijt erg gastvriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    9,2
    Als ik weer naar terschelling ga boek ik hier weer een kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond de kamer wat aan de kleine kant en ook een beetje gedateerd,maar alles was er wat je nodig had.

    Lekker dicht bij de haven en de boot die ons heeft gebracht.Fijne broodtafel en goede bedden. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,2
    Terschelling is en blijft mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden een zeer ruime kamer (4 pk). Ontbijt is zonder meer goed te noemen. Ligging accommodatie kan bijna niet beter. Je stapt bijna letterlijk zo van de boot je hotelkamer binnen. Restaurantjes liggen om de hoek. Vanuit onze kamer hadden we uitzicht op de Brandaris.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,5
    We hebben van het hotel maar vooral van terschelling genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen haardroger. Het was snachts nogal warm dus de dekbedden waren ook veel te warm.

    Kamer en badkamer klein maar volledig. Bedden prima. Ontbijt heel goed. Gezellig terras. Personeel erg vriendelijk. Korte afstand tot de boot.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,8
    Fantastisch gelogeerd bij hotel Oepkes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat er geen koelkastje op de kamer is en gelukkig had ik dit keer mijn föhn meegenomen al had ik eigenlijk verwacht dat er wel een aanwezig zou zijn.

    Het ontbijt was goed, niet te veel hocus pocus, maar lekker en gevarieerd. De bedden zijn fantastisch.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    8,8
    Ideaal hotel met prima prijs-kwaliteitsverhouding voor verblijf in West Terschelling.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was erg warm in de hotelkamer. Bij hoge temperaturen is airco gewenst

    Gemoedelijk, gezellig hotel. Gastvrije eigenaar en medewerkers. Fijn terras. Locatie perfect, midden in plaats West Terschelling en vlakbij haven en groene strand. Rustig gelegen. Prima ontbijt en warme maaltijd. Na uitchecken kon bagage in hotel blijven tot het vertrek met de boot s avonds. Hotelkamer ruim genoeg.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    8,3
    Verblijf was prettig en aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    10 uur uitchecken, het mocht van mij een 1 uur later en de dekbedden zijn voor de winter bestemd dus in de zomer erg warm. Helaas geen lift (2 trappen indien kamer op hoogste verdieping) personeel is wel erg behulpzaam en bereid om zware koffers naar boven te brengen.

    Ontbijt was basic maar goed. Het hotel is superschoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    10
    Prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijke ontvangst Mooie nette kamer Goede bedden Goede ligging om v daaruit te fietsen Veel goede restaurants vlakbij Ook handig om de bagage achter te laten op de laatste fietsdag en dan op te halen voor het vertrek vd boot.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    10
    We hadden een prima verblijf, en Oepkes kan zeker op ons rekenen als we weer op Terschelling zijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat de kamer geen balkon heeft. We hadden prima weer en dan is het lekker om 's morgensvroeg op het balkon te zitten

    Voortreffelijke ligging. Kamer was prima, grote badkamer. Bedden zijn nieuw en slapen voortreffelijk. Alles was schoon en goed verzorgd. Personeel vriendelijk en attent. Ontbijt was ruim. Er was een leestafel met meerdere kranten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    8,8
    Prima locatie, behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm weer. Geen airco of plafondventilator aanwezig.

    Comfort kamer was ruim en schoon. Koffie- en theefaciliteiten waren in de kamer aanwezig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    8,8
    Prettig en comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had een 2 persoons kamer met ontbijt geboekt, maar maakte daar, door omstandigheden alleen gebruik van. Het had me redelijk geleken als er een korting was gegeven vanwege 1 ontbijt.

    Hartelijke ontvangst, prima kamer, behulpzaam personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    10
    Relaxed en goed verzorgd verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen van drank en eten in het restaurant zijn wel wat aan de hoge kant.

    - Zeer vriendelijk personeel - Fijn ontbijt - Er was een terras, een patio en een fietsenstalling beschikbaar

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,8
    Het hotel is een aanrader... zonder ook maar één moment negatief te zijn...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Tegenvallen is in dit geval een groot woord!!! Het hotel is een béétje gehorig en er is géén airco...

    Alles was prima verzorgd... ze deden hun uiterste best om gestelde vragen naar beste kunnen in te vullen of tegemoet te komen...

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,3
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was aan de kleine kant, ik heb een paar keer mijn hoofd gestoten aan de schuine kant van het dak. Maar het was wel de kamer met het mooiste uitzicht!

    Locatie midden in het centrum

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    8,8
    Een verrassend leuk hotel (met terras) vlakbij de levendigheid van het (winkel)centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De waterdruk van de douche is laag, (lange) haren wassen is eigenlijk niet goed te doen. Er is geen lift, dus het is trappen lopen met je bagage (overigens wordt altijd gevraagd of hulp hierbij gewenst is).

    De locatie is heel handig: vanaf de boot loop je er in een paar minuten naar toe. De winkels en horeca vind je om de hoek. Het hotel is heel netjes, het eten in het restaurant is goed, de bediening vriendelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    10
    Terschellingse gastvrijheid op zn best in hartje West
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij verbleven in een ruime lichte 4-pers kamer op de tweede verdieping. We waren met 2 volwassenen, een baby en 2 honden. De kamer was zeker ruim genoeg voor ons en heel netjes en schoon. Soms heb je het gevoel dat je met honden wordt weggestopt in de minst frisse kamer, maar dat was zeker niet het geval! Er waren zelfs honden-dekens voorzien op de kamer en een duidelijk vriendelijk briefje waarop uitgelegd hoe het hotel ervoor wil zorgen dat het voor iedereen leuk blijft dat er ook honden verblijven. Verder was eigenaar & personeel super vriendelijk en attent, we voelden ons erg welkom!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    10
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit kan niet anders maar onze kamer was helemaal boven dus flinke klim met de baggage..

    Wij waren er maar 1 nacht maar het was prima verzorgd en erg prettig om te verblijven. Zijstraat van het winkelgebied en alles op loopafstand. De boot, het strand, leuke restaurantjes en barretjes kortom prima locatie.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,3
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima. De lounge beneden ziet er modern en prachtig uit. De bovenverdiepingen zijn niet in die stijl door getrokken maar de kamer was wel stijlvol ingericht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,9
    Heerlijke dagen op het mooie pure Terschelling in een vriendelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was vrij klein. De televisie hangt nogal hoog, als je dan op de stoel iets wil bekijken, heb je snel last van je nek

    Locatie lag dicht bij de veerboot in een leuk centrum. Heerlijk gevarieerd ontbijt. We hadden onze eigen fietsen mee en hebben heerlijk het eiland rond gefietst. Ook een prachtige wandeling gemaakt naar de bessenboerderij voor heerlijke koffie met cranberry gebakje erbij! Twee keer naar het kleine theater West End geweest, een aanrader!!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,9
    zeer gastvrij en waar de hond ook zeer welkom is.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden geen tegenvallers.

    De Gastvrijheid straalt er vanaf en een hotel waar de hond ook een kleedje krijgt en voer- en drinkbak. Een zeer uitgebreid / gevarieerd ontbijt. Lekker relaxed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    10
    Ons verblijf was heerlijk en gerieflijk
    • Met huisdier
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hebben geen verbeter punten. Wat ik persoonlijk fijn zou vinden is een fohn in de badkamer en een croissantje bij het ontbijt. maar dat is natuurlijk persoonlijk

    Wij vonden het personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was helemaal goed. wij kregen een hele mooie grote kamer met uitkijk op de vuurtoren. En wat super dat de hond gewoon mee mocht op de hotel kamer en zijn eigen dekentje kreeg.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    10
    Gewoon prima gastvrij familiehotel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    En als je dan toch wat te zeuren wilt hebben, er ontbreekt een föhn in de badkamer. Maar nogmaals alleen als je wat te zeuren wilt hebben

    Bedden liggen en slapen super, en dat voor mijn 198 cm lengte.Beddenlinnen fijn materiaal en brandschoon.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,5
    prima plek voor een verblijf op terschelling
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het uitzicht van onze kamer

    Goed verzorgd, vriendelijk en behulpzaam personeel, de kamers wat gedateerd en klein. Uitgebreid ontbijt, prima lunch en avondmaal verzorgd voor een grote groep met vlees en vis.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    10
    Fantastische keuze voor een verblijf op Terschelling
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles bevalt aan dit hotel. De bejegening, de ruime ontbijtkeuze, de hygiëne, de ligging in West. Ik kijk altijd of hier een kamer vrij is wanneer ik op West ben.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    10
    Het is heerlijk verblijven in Hotel Oepkes.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons was het al heel goed dus verbetering hoeft niet.

    Ons tweede jaar in hotel Oepkes. Ontbijt is heerlijk. Hond is welkom. We voelen ons er echt thuis. Onze kamer was geweldig met uitzicht op de Brandaris. We hebben er alle avonden ook gegeten en dat was prima. Heerlijke vegetarische gerechten maar ook de andere gerechten zijn goed. Volgend jaar zeker weer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    10
    Fijn hotel in West Terschelling en zo bij de boot.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte waarin het ontbijt werd geserveerd voelde wat krap ten opzichte van alle andere mooie ruimtes

    Fijn hotel in West Terschelling en zo bij de boot.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    6,7
    Redelijk hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstraling in koffielounge voor mij te steriel en ongezellig. Nodigde mij niet uit om daar te willen zitten. De douche straal was zwaar onder niveau, slap klein straaltje.

    Uitstekend ontbijt met een vrolijk rondhuppelende dame. Centrale locatie in centrum van dorp West. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    8,8
    Hotel Oepkes: een prima plek om te logeren op Terschelling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets wat het noemen hier waard is.

    We hadden kamer 1 met uitzicht op de Brandaris. Mooi in het centrum. Alles was prima in orde. Bijzondere vermelding: buitengewoon plezierig en vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    10
    geweldig, warm welkom
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Dit hotel is een warm bad. Hele aardige mensen. Na een lange vermoeiende reis kregen we (ik met twee kinderen) een geweldige upgrade, chocola op de kussens, fijne bedden, rustig, alles voor kinderen, lekker ontbijt, geweldige ligging, super kamer, mijn dochter wilde er blijven wonen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    9,2
    Prima hotel waar wij graag nog eens terugkomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt vonden wij matig. Niets wat je thuis ook gewoon eet. Ontbijten in een hotel moet juist speciaal zijn ! Het gaat niet om "veel" maar om bijzonder.

    Het vriendelijke personeel en bijzonder goede WiFi ontvangst.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    8,8
    Fijn gemoedelijk hotel, ook voor kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een waterkoker op de kamer zou fijn zijn.

    Een fijn hotel, bij de haven, midden in het dorp. En toch rustig 'snachts. Met mijn dochter van 4jr geweest, er is speelgoed aanwezig. Gemoedelijke plek.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    7,1
    Gezellig hotel met erg vriendelijk personeel. De ligging is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets ruimere kamer en de prijs voor thee en koffie faciliteiten is te duur.

    Ontbijt was goed. De kamer is aan de kleine kant. Het is gehorig maar we hebben daar verder geen overlast van gehad

    Verbleven in oktober 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: