Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Op Diek 3-sterren

Diek 10, 1797 AB Den Hoorn, Nederland

#4 van de 7 hotels in Den Hoorn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 660 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    7,9
    een aanrader dit verblijf!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 7 nachten

    Wij hadden geen aanmerkingen,alles liep op rolletjes.

    Alles was naar tevredenheid : zowel kamer lekker rustig ,ontbijt was goed, personeel was zeer vriendelijk. dit hotel is zeer aan te raden bij vrienden en kennissen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    9,2
    SUPER SUPER SUPER!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tegen is een groot woord. Met parkeren rij je eerst naar het hotel, omdat dat eigen terrein is. Daarna was er genoeg plek achter het hotel, dat ook heel snel bereikbaar is!

    De gastvrijheid; de rust in en om het hotel; goed ontbijt en als je lekker een middag in het restaurant of in de tuin wil zitten, dan neem je er een lekker kopje koffie bij. Je voelt je er helemaal op je gemak! Voor herhaling vatbaar!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    9,2
    Een heel fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We verbleven op de zolderkamer. Mooi ingericht en heel schoon. Het ontbijt was goed, gevarieerd aanbod en vers! De zithoek in de gemeenschappelijke ruimte was fijn; hier lekker genoten van de (gratis) kopjes koffie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    8,8
    Heerlijk rustig verblijf met zeer goede voorzieningen in een fijn dorpje.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Rustig gelegen hotel in het dorpje Den Hoorn. Voldoende parkeergelegenheid naast - en achter hotel. Kamer (inc. badkamer) was brandschoon, geen vuiltje te bekennen. Ontbijtbuffet zeer uitgebreid en heerlijk! Betaalbaar restaurantje (In den Knipp) op steenworp afstand alsmede supermarktje (verkoopt alle Texels bieren en speciaalbiertje en biertje van Den Hoorn zelf wat alleen daar te krijgen is). Aanrader!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    9,2
    Een heerlijk verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mogelijk meer mogelijkheden om de kamer iets koeler te maken. Ventilatie of airco zou geen overbodige luxe zijn bij warme dagen

    Ontbijt was top. Kamers netjes en schoon. Vriendelijk personeel. Gewoon een heerlijk hotel om te verblijven

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    7,9
    Prima voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een comfortabele stoel toegevoegd aan het meubilair op de kamer zou de beleving kunnen verbeteren. Maar an sich viel er niets tegen.

    Locatie. Ontbijtbuffet. Koffie/theefaciliteiten

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    8,8
    Relaxed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten

    Wel een beetje warm op de kamer. Gelukkig koelde het 's nachts wel af.

    De tuin bij het hotel was erg fijn. Ontbijt (in de tuin) ook lekker en veel variatie. Locatie is rustig, maar wel lekker dicht bij strand en duinen en de boot. Diverse eetgelegenheden in de buurt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    10
    geweldig genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 5 nachten

    niets

    Wauw wat een mooi hotel en wat een vriendelijk personeel zeg het was bloedheet in de tijd dat wij er waren men zorgde er voor dat de kamers doormiddel van een mobiele airco gekoeld werden. Het ontbijt TOP, de bedden TOP ik heb hier echt geen negatieve woorden voor dit hotel. Het was SUPER we hebben genoten en komen zeker terug. O ja het hotel ziet er in echt veel mooier uit dan op de foto's.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,5
    Mooi en netjes hotel in een rustig gelegen gedeelte van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Mooi en netjes hotel in een rustig gelegen gedeelte van Texel. Hotel heeft een goed ontbijt. Kamers hebben geen koffie en thee voorziening waardoor je de hele dag gratis je koffie etc uit de automaat beneden mag halen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,2
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten

    Had graag waterkoker op kamer gehad voor thee/koffie . Je kon tot 21.00 uur in de openbare ruimte pakken maar was vaak later in het hotel terug.

    Alles prima in orde!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    Het was heerlijk !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten

    Alles prima !

    Heerlijk uitgebreid ontbijt ! Mooi modern ingericht kleinschalig hotel, heerlijk terras, mobiele airco en ventilator werd op onze kamer ingezet om het zo aangenaam mogelijk te houden, hetgeen ook prima gelukt is ! Zeer vriendelijk personeel, geen moeite was teveel !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,5
    prima verblijf gehad en komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten

    ondanks verwoede pogingen om het op de kamer wat koeler te krijgen d.m.v. een mobiele airco, bleef het benauwd op de kamer maar deze hoge temperaturen waren ook niet normaal. Desondanks hulde voor de medewerkers voor alle moeite!

    het ontbijt was uitstekend, de kamer prima, personeel vriendelijk en een prachtige tuin.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,2
    Zeer fijn hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer fijn hotel. Rustig gelegen, maar op de fiets of met de auto is alles op Texel makkelijk bereikbaar. Goed ontbijt met ruime keuze. Vriendelijk personeel, dit hotel is zeker een aanrader als je er een paar dagen tussen uit gaat.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    10
    prima, het was genieten!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    kan niets bedenken!!

    prima accommodatie met een hartelijke ontvangst, goede service, heerlijk ontbijtbuffet, hotel staat in een gezellig dorp met lekkere eetgelegenheden, echt een aanrader!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,8
    Wij hebben het hotel als zeer prettig ervaren,mooie omgeving aardige mensen en gezellig sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Wc papier ,wij houden van heel zacht papier.

    Mooie kamer ,aardig personeel,heerlijk ontbijt en onbeperkt koffie tot 21.00 uur. Lekker rustige omgeving om uit te rusten. De kamer werd goed schoon gehouden, Als we weer naar Texel gaan ,boeken we weer daar.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    9,2
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was geweldig! De ontvangst, de "huiselijke" sfeer, een superschone kamer, heerlijke bedden en een uitgebreid ontbijt maakten het plaatje compleet! We gaan zeker terug naar "Op Diek"!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    Met veel plezier kijken we terug op een zeer geslaagde vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen airco in de kamer is.

    Een goed verzorgd ontbijtbuffet. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Op korte afstand van een zeer gezellig restaurant.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,8
    Super
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijten kon pas van 8.30 . Van 8 uur zo voor mij beter zijn .

    DE tuin was super , ook de grote van de singelkamer (meestal heel klein , hier was het echt o.k) Ontbijt zeer uitgebreid , en mooi verzorgt . De ganse dag koffie of thee ter beschikking . Dat je de auto gratis kon parkeren bij het hotel was ook een plus punt .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    10
    Heerlijk uitstekend kleinschalig hotel met vriendelijke bediening. Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats is wat krap bemeten maar voldoet. Zeker met de extra parkeerplaatsen aan de achterzijde (loopafstand)

    De keurige en schone kamers met prima bedden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    9,6
    Het hotel is een aanrader om vandaaruit mooie fietstochten te maken in een schitterende omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Ik zou het niet weten

    Ontbijt was prima. Koffie/thee faciliteiten heel fijn. Kamer op begane grond, heerlijk koel. Ruime badkamer. Rustig hotel, prima gelegen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    6,3
    Fijne plek dat komt door de ligging in een rustig dorpje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid van medewerkers van het hotel. De heer was aardig en behulpzaam maar medewerkster die ons heeft ontvangen en de kamer heeft gewezen niet. Kon geen lachje af en was niet vriendelijk. Tip: als je prive problemen hebt, zorg er dan voor dat de gasten hier niks van meekrijgen

    Kamer was krap maar prima. Badkamer erg krap maar schoon. Lokatie vonden wij ideaal. In een rustig dorpje maar wel met erg leuk restaurantje waar je lwkker kunt eten en drinken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,1
    Mooi verzorgd hotel in leuke plaats.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een van onze groep was ziek en kon niet mee. Ik had gehoopt dat er iets met de prijs zou worden gedaan. Bv de ontbijten van die persoon erbuiten laten bv.

    Mooi verzorgd hotel in leuke plaats. Aardig personeel en eigenaar. Heel fijn terras buiten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima

    Erg gezellig en comfortabel hotel.Leuke inrichting, prachtige tuin, prima bed en badkamer, alles erg schoon. Heel gezellige bar/relax/ ontbijtruimte.vriendelijk petsoneel.En de hele dag gratis koffie en thee uit de koffiemachine.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,2
    Lekker ontspannen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wel erg klein, maar wij hadden mooi weer dus dat was niet erg.

    Ontbijt was heerlijk.bedden waren ook heerlijk , en de tuin daar konden wij ook lekker zitten.ook de gratis koffie thee voorziening was fijn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    8,8
    Prima bevallen, en fijn vlug bij de boot wat zelfs te voet een fijne tocht is
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien voor een persoon de prijs erg duur voor 3 nachten .

    Het ontbijt was prima voor mij meer dan voldoende ,vooral vers fruit heerlijk de kamer en bed was goed ,en de badruimte erg proper en netjes verzorgd wat handdoeken zeep en dergelijke

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Ontbijt was prima , goed 2 persoons bed , instapdouche ,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was prima , goed 2 persoons bed , instapdouche , zelf koffie of thee pakken door de dag heen , heerlijk terras en tuin voor de gasten. Geen restaurant! Maar in de buurt genoeg locaties.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Gratis parkeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Water van de douche kon niet heel warm, ontbijtzaal was net wat te klein voor het aantal gasten. Ontbijtbuffet was ok, geen uitgebreide broodkeuze/niet snel aangevuld.

    Gratis parkeren

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,3
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Douche waarin het water onverwacht heel warm en daarna weer koud werd. Dit herhaalde zich voortdurend. Door de kleine cabine kon je het pijnlijke warme water niet makkelijk ontwijken.

    fijne bedden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    8,3
    Het was rustig in het hotel, een prettige sfeer, heel schoon...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein & donker. Er was geen ijskastje.

    Het was rustig in het hotel, een prettige sfeer, heel schoon en heerlijke bedden! Alles was goed verzorgd

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,5
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dekbed was erg warm en jammer dat er geen 2persoonsdekbed was, en in de douche geen anti slip hebben wij opgelost door handdoek in de douchebak te leggen. En geen washandjes verder prima hotel

    Prima ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,5
    De bedden waren heel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je niet de gelegenheid had in het hotel te dineren je bent verplicht altijd weg te gaan juist in een plaatsje als Den Hoorn moet je verder weg om dat te kunnen doen

    De bedden waren heel goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    9,2
    Met vriendengroep een weekend in Hotel Op Diek gelogeerd, een echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Fijne locatie, prima kamers, heel schoon en in een mooie omgeving. Alles dichtbij, restaurantjes om de hoek van het hotel, net als de fietsverhuur met geweldige service!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    Ons verblijf was top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets is ons tegengevallen.

    Wij wilden een overdekte stalling voor onze fietsen, dat was geen probleem. Heel vriendelijk en gemoedelijk personeel, gezellige ruimte om te zitten, gratis heerlijke koffie/thee faciliteit. Fantastisch en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,5
    Prima verblijf, doch niet top. Redelijk aan de prijs voor hetgeen je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is allemaal erg gehorig. Wij sliepen op beneden verdieping en boven ons waren ook kamers. Iedere beweging en deur open en dicht was goed hoorbaar.

    Prima ontbijt. Ligging in centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    Prettige gastheer, goede gemeenschappelijke ruimte met thee...
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bed was een beetje zacht en het was nogal gehorig als de mensen naast je of boven je tv aanhadden of rondliepen.

    Prettige gastheer, goede gemeenschappelijke ruimte met thee koffie en fruit

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,3
    aangenaam verblijf in een goed verzorgd hotel in Den Hoorn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    iets te vroege eindtijd van ontbijt o.i. ( liever 10.30-11.00 uur ) en idem m.b.t. de normale uitcheck tijd

    Heel schoon, verzorgd hotel met oog/zorg voor detail ( attentie voor oud en nieuw op de kamer: flesje prosecco, champagne glazen, oliebollen, hele dag mogelijkheid tot thee en koffie drinken in de gemeenschappelijke ruimte, koekje erbij ). Prima kwaliteit ontbijt , efficiente service, mogelijkheid tot iets latere check out. Echte glazen in kamer, prima bedden, fijn bad, ook om met z'n 2-en in te zitten, aparte douche.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    8,8
    Heerlijk uitgewaaid en daarna thuiskomen in prima hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    De eigenaren waren stug, als je in de avond iets te drinken wilde kon er bijna geen woord af, bij het ontbijt zag je ze eigenlijk niet. Bij het uitchecken kon er geen vriendelijk woord af, jammer omdat de rest zo perfect is.

    Het ontbijt was heerlijk, de kamers heel schoon, de eenpersoonskamer wel wat klein maar wel comfortabel. Badkamer heerlijk met rituals producten Aanrader is te gaan eten bij Inn de Knip, op 1 minuut afstand. Heerlijk eten tegen goede prijs, hele leuke vriendelijke mensen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    9,6
    absolute aanrader voor weekend of midweek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 7 nachten

    de tv op de hotelkamer mag iets groter

    Kleinschalig, schoon hotel, met vriendelijk personeel. In de gezamenlijke ruimte in gezellige huiskamersfeer, kan men gratis koffie en thee nuttigen. Uitstekend ontbijt en prima wifi.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    5,0
    Herfstvakantie in Op Diek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden lagen echt slecht en er was een voortdurende harde zoem hoorbaar in de kamer. De kamer is klein en wat benauwd. Ook was het vrij gehorig.

    Thee en koffie beschikbaar

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Smaakvolle inrichting, leuke oude boerderij, perfect...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smaakvolle inrichting, leuke oude boerderij, perfect opgeknapt, zeer schoon en verzorgd Ligt mooi in oud dorpje, meerdere mogelijkheden om vlakbij lekker te eten

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ondermaatse verlichting bij bureau en tafel maar daar zou in de toekomst iets aan gedaan worden.

    Ruime, rustige luxekamer met bureau, tafel en stoelen en met een zonnig terrasje (kamer 24). Uitstekend ontbijtbuffet met heerlijk vers brood en croissantjes, hartig en zoet beleg. Tussendoor kun je van een koffietje genieten in de gemeenschappelijke ruimte. Mooi buitenterras met gezellige zitjes. Zeer vriendelijk personeel. Dichtbij zijn er eetgelegenheden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,5
    Zeer goed bevallen en denkelijk volgend jaar hopelijk komen wij terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchebak was wel glad en men moest oppassen niet te vallen

    Ontbijt voortreffelijk en ontvangst vriendelijk en behulpzaam Wij zijn slecht ter been maar wij voelen ons hier thuis

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,5
    Netjes, heerlijk ontbijt, goede nachtrust, ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening s avonds. We wilde wat bestellen, maar moesten even wachten omdat er ze alleen was. Ze moest eerst mensen inchecken. Toen degene achter de bar ging staan werden we nog niet bediend. We bleven maar wachten... uiteindelijk na een tijdje maar weg gelopen

    Uitgebreid ontbijt buffet, grote badkamer. De luxe kamer was lekker ruim. Goed schoon gehouden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    10
    Genoten met een grote G!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben geen negatieve punten ervaren.

    Erg uitgebreid en heerlijk ontbijt, zelfs gehele dag gratis koffie en thee beschikbaar. Keurige schone kamer. Eigenaar weet veel over het eiland te vertellen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    geweldig. een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 7 nachten

    bedden waren bewegelijk ze schoven heel snel uitelkaar. ik denk denk een tay rippie en het is opgelost

    ontbijt was gewoon goed. gebruik van koffie apparaat [ gratis tot 21.00 uur]

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    Gezellig en comfortabel hotelletje!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten

    niks

    Prima bedden, schone kamer, kleine badkamer maar voorzien van alles wat je nodig hebt! Ruime kamer met opbergruimte. Goed ontbijt met voldoende keuze. Gezellige ontbijtruimte waar je ook overdag even kunt zitten voor een (gratis) kopje koffie. Vriendelijk en klantvriendelijk personeel. Niks aan te merken! Hier gaan we zeker weer heen!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,7
    Prima, leuk verblijf in een mooi dorp
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de bar al om 23 uur dichtgaat. En ik vond de medewerker een beetje stug reageren als ik om iets vroeg.

    Goed ontbijt en fijn dat je hele dag gratis koffie kunt krijgen. Waren veel mensen, zorgde voor gezellige sfeer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,2
    Accommodatie prima, het weer slecht, maar dat is gewoon pech.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Wel jammer dat er maar 2 stopcontacten waren, die bij het verlaten van de kamer geen stroom meer afgaven. Mensen hebben tegenwoordig veel oplaadbare apparaten bij zich en die kun je nu alleen opladen als je aanwezig bent.

    Het ontbijt was prima qua mogelijkheden en kwaliteit. Ongedwongen sfeer en behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    9,2
    Prima verblijf heel geschikt ook voor een lang weekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    Geen restaurantfunctie, maar dat was nauwelijks een nadeel.

    Prettige bediening, koffie en thee gratis tot 21.00 uur Alles zeer goed verzorgd. Hotel prettig rustig gelegen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,9
    Gewoon goed, zeker gezien de prijs-/kwaliteitsverhouding We komen nog weleens terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt had beter gekund. Wat ons opviel/tegenviel was het feit dat croissantjes/bruin brood en yoghurt niet altijd op tijd werden aangevuld. En we hebben geen vers fruit gezien en b.v. ook geen beschuit, wat onze moeder/schoonmoeder erg lekker vindt.

    Prima hotel met goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Koffie-/theefaciliteiten uitstekend.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,9
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer is best wel klein ( wist ik, maar toch) De prijs vind ik best aan de hoge kant, voor mijn portomonnee Gratis koffie en thee tot 21.00 uur..zou fijn zijn als dat ook nog later mag

    Ontbijtbuffet was goed, veel keuze Mooie inrichting Vriendelijk personeel Schoon

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    5,8
    Voor een korte vakantie zeer geschikt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers te klein en bijna geen gelegenheid om te zitten, TV echt veel te klein en niet meer van deze tijd (30cm met veel geluk). Ook zeer gehorig.

    Den Hoorn is een prachtig plaatsje. De locatie had een zeer nette zaal beneden. Bar met TV (heel groot)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,1
    Had geen week moeten zijn we konden door de warmte heel slecht slapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer de douche en wasbak was aan de kleine kant de temperatuur in de kamer was niet om uit te houden we kregen daarvoor geld terug

    Het fietsen op Texel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    9,6
    Het was geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het grindpad lang het hotel was een beetje lastig met de fietst

    De kamer was perfect heel goed schoon goed ontbijt vriendelijk personeel koffie en thee chocolademelk enz gratis de hele dag lekker rustig goed gelegen om alle dorpen te bereiken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,9
    Den Hoorn is een heel fijne plaats om te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De inrichting van de kamers is saai en grijs. Het zou fijn zijn als het ontbijt wat vroeger begon en ook wat langer mogelijk zou zijn. Ontbijt is nu van 8.30 tot 10.00 uur. Dat is vooral op de dag van uitchecken niet prettig, aangezien er voor 10 uur ook uitgecheckt moet worden (wat ook nogal vroeg is). Het personeel was niet bijzonder spontaan of vriendelijk.

    De keuze bij het ontbijt was prima, en gasten kunnen de hele dag gratis koffie/thee gebruiken. Er is een fijn terras. De gratis wifi is uitstekend. De bedden zijn goed en de kamer was heel schoon. Hotel is in een fijn rustig dorp, dicht bij prachtige natuurgebieden en strand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,2
    Kleinschalig en knus hotel in prachtig dorpje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinschalig en gezellig hotel met de nodige faciliteiten voor een kort verblijf op Texel. Praktisch ingerichte en heel nette kamer. Vriendelijk personeel. Lekker ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,2
    Zeker een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 5 nachten

    Een koelkastje op de kamer zou fijn zijn. Het leeslampje gaf te weinig licht om bij te lezen.

    Het ontbijt was heerlijk. De kamer was koel en schoon. De bedden waren goed. Het personeel was aardig en gastvrij. Fijn dat je de hele dag door koffie en thee kunt pakken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    9,6
    Heerlijke sportieve week Texel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets muv dat beddenlakens wel wat meer verschoond mochten worden. Wel elke dag schone handdoeken.

    Heerlijke relaxte bar waar je heerlijk kon zitten lezen. Hele dag van koffie en thee gebruik te maken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Zeer fijn verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben op dit hotel totaal geen kritiek te leveren.

    Zeer spontaan en vriendelijk personeel. Goed ontbijt elke ochtend en alles was zeer schoon en netjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 5 nachten

    Niets

    Fantastisch uitgebreid ontbijt,tot aan suikerbrood aan toe. Gratis koffie thee,en chocolade de gehele dag in de gezellige lounge. Maar vooral de gezelligheid van de locatie en de vriendelijke eigenaar en zijn vrouw. Kraakhelder en schone kamer,perfecte schoonmaakpersoneel. Kortom een aanrader!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    8,8
    Na een leuk fietstochtje even wegdromen in een spannend boek in de heerlijke tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was zeer vriendelijk en gastvrij. Overdag kan je er onbeperkt koffie drinken, veel keuze en prima van smaak. Onze iets kleinere kamer werd ruimschoots gecompenseerd door de gezellige gemeenschappelijke zithoek en goed onderhouden tuin. Deze heerlijke besloten tuin verleidde ons zelfs een keer om er niet op uit te trekken maar te blijven plakken na het ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,3
    Heerlijk ontspannen verblijf gehad in dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    Bij verlaten van de kamer de volledige stroom eraf is ongemakkelijk! Zeker wanneer er een apparaat opgeladen moet worden.

    Ontbijt goed verzorgd, kamer in orde en netjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,3
    Mooi hotel, mooie locatie, vriendelijke eigenaren, fijn verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was 's nachts behoorlijk warm terwijl het buiten 18 graden was, in de kamer was het warmer dan buiten terwijl we continu het raam open hadden. Maar niet heel storend verder, prima geslapen.

    Ontbijt was goed, voldoende keuze. Hele aardige gastvrouw en -man! Erg behulpzaam en vriendelijk. Lekker bed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,3
    Heel vriendelijk, gezellig hotel. Waar ze problemen voor en met je oplossen!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel warme kamer, als je een ventilator vraagt krijg je die direkt, vraag deze voor dat je naar bed gaat!

    Ontbijt was ruim voldoende, werd steeds bijgevuld. Heerlijke verse vruchtensalade. Je kan er heerlijk in de tuin zitten, altijd een plekje in de schaduw of in de zon. Kamers heel sfeervol. En hele fijne bedden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,9
    Kleinschalig hotel centraal gelegen op Texel voor het maken van fietstochten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen binnenstalling voor de fietsen. Ontbijt vanaf half negen kan wat ons betreft vroeger worden geopend.

    De kleinschaligheid van het hotel en vriendelijk personeel. Comfortabel ingerichte ontbijtzaal en lounge. Mooi aangelegde tuin met zit gelegenheid.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    10
    Heerlijk...ontspannen!Vlakbij een restaurantje op 50 meter lopen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks....alles was prima!!

    Alles was top!Heerlijk gevarieerd ontbijt!De kamer was fantastisch...schoon en rustig ingericht!!Voor's avonds een heerlijk zitje bij de bar!Het was een super hotel waar iedereen het naar zijn of haar zin zullen hebben!!Ik vergeet nog de prachtig aangelegde tuin...waar je heerlijk kunt vertoeven.Hotel echt een aanrader!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    10
    Texel en Op Diek dat kan nietstuk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten

    Als wij mogen zeuren, die trap naar boven.

    Vriendelijk ontvangst. Kraak nette kamer en douche. Voeg daarbij een heerlijk ontbijt, met de service van gratis heerlijk warme drank voor gans de dag. Kan niet beter, mag warm aanbevolen worden. Wij komen nog wel terug.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    10
    Een echte aanrader voor als je op vakantie gaat naar Texel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trap naar boven heeft zeer smalle treden. Met bagage in de hand is met name de eerste trap een uitdaging. Daarnaast is er geen airconditioning om te kamers volledig koel te blazen, maar dit is met openslaande ramen gelukkig niet altijd nodig.

    De ligging van het hotel is geweldig. Niet aan een drukke weg, een fijn terras en een ruim ontbijt. De kamer was zeer fijn. Met openslaande ramen is het zeker als het wat warmer is fijn om de hele dag alles op een kier open te laten. Verder is het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam: echte passie voor het werk!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,8
    Ja. Het ontbijt was prima verzorgd en de bediening was ook...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Ja. Het ontbijt was prima verzorgd en de bediening was ook vriendelijk.Er hangt een huiselijke sfeer en er is een mooie tuin waar je prima kan vertoeven.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,5
    Kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen halfpension mogelijk was. Ook grote verschillen wat betreft de maat van de kamer. Onze kamer wad bijna de helft kleiner dan die van het andere stel waarmee we daar waren.

    De sfeer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    10
    Uitstekend verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was naar wens.

    Mooi hotel met 23 kamers overzichtelijk. Ontbijt als buffet zeer goed,alleen kleine glazen voor de jus en kleine bakjes voor de yoghurt verder uitstekend. Een echte aanrader. En de ebikes konden in d garage neer gezet worden,je moest het wel even vragen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    8,8
    Het hotel had een vriendelijke en gemoedelijke uitstraling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten

    Ik vond het een prima hotel. Je kunt er alleen logies en ontbijt krijgen, maar er zijn genoeg goede eetgelegenheden in de buurt. Verder was het 's avonds doodstil in de omgeving. een aanrader voor mensen die rust zoeken. Mijn man en ik vonden Op Diek een hele goede keuze.

    Het hotel had een vriendelijke en gemoedelijke uitstraling. Vooral in de prachtige tuin was het genieten. De mensen waren gastvrij en je hoefde pas te betalen als je vertrok. Ook was het fijn dat je tot 10 dagen voor vertrek zonder kosten kon annuleren.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    10
    Op diek... in 1 woord: fantastisch
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk uitgebreid ontbijt. Gehele dag de mogelijkheid tot het gratis pakken van koffie, thee of cappucino. Een relaxte en sfeervol ingerichte algemene ruimte, hier is tevens in de ochtend het ontbijt, waar je wat kunt lezen of samen een goed gesprek kunt voeren, desgewenst met een heerlijk drankje erbij. Lief en behulpzaam personeel die je echt het gevoel geven dat je er meer dan welkom bent. En een fantastische eigenaar die snapt waar het om gaat als je gewoon even een weekend ontspannen weg wilt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    8,8
    Heerlijk hotel. Prima prijs kwaliteitsverhouding. Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tegenvallende zaken geconstateerd.

    Nette kamer (sommige met balkon en zitje), uitstekend obtbijt en heerlijke koffie. Rustiek, rustig, sfeervol hotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    8,3
    Prettig verblijf met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer is niet zo groot als gedacht. Op de dag van aankomst waren er wat werklui bezig in het hotel, dit gaf het een rommelig geheel.

    De ligging is goed, in het centrum van Den Hoog en dichtbij de boot. Lekker en uitgebreid ontbijt. Mooie nieuwe badkamer en eigen parkeergelegenheid.

    Verbleven in mei 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: