Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Nederland
  3. Hotelbeoordelingen: Noord-Holland
  4. Hotelbeoordelingen De Koog
  5. Beoordelingen van Hotel Friends Texel

Beoordelingen over Hotel Friends Texel 1-sterren

Nikadel 5, 1796 BP De Koog, Nederland

#15 van de 16 hotels in De Koog

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 520 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    10
    Ineen woord?? geweldig en een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond alles prefect

    Geweldig ontbijt, voor maar 8 euro. Alles er op en er aan. De kamers waren prima. Je moet alleen de badkamer en wc delen met andere gasten. maar dat viel allemaal heel erg mee. Geweldig daar , zeker een aanrader. Ben blij dat ik dat heb ontdekt. En de prijs is echt heel goed. Hele aardige eigenaar en personeel.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2018

    9,2
    Prima lokatie
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    de kamer was prima in orde. De ligging optimaal.de bedden zijn goed. TV. waterkoker en thee en koffie aanwezig. vrijheid blijheid. Prijs kwaliteitsverhouding is prima

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    9,2
    We werden zeer gastvrij ontvangen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    We werden zeer gastvrij ontvangen. Mede vanwege de prijs waren onze verwachtingen niet heel hooggespannen, maar juist door de kleine aardigheidjes zoals een waterkoker met koffie en thee op de kamer, badjassen en oordoppen (het hotel ligt in het centrum van De Koog) werden we aangenaam verrast.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    8,3
    Ik ga daar zeker terug komen.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan ik niet zeggen daar was het verblijf te kort voor.

    Ik ga daar zeker terug komen. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Zeer vriendelijke eigenaar.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    6,7
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De handdoeken die opgerold en aanwezig waren, hadden vlekjes. De badjassen die er hingen om mee van de slaapkamer naar de gedeelde douche op de gang te gaan, zijn erg oud. Zelf geen gebruik gemaakt van de handdoeken en de badjassen, maakt het verblijf een stuk aangenamer.

    De prijs en kwaliteit verhouding is redelijk tot goed. De service die geboden is door het personeel is ook uitstekend. De locatie beviel ons verre weg het beste!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    7,9
    Prima hotel voor deze prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel heeft een perfecte locatie, dichtbij strand en restaurantjes. Op de kamer is een waterkoker aanwezig, net als een klein tafeltje en stoeltjes, wat het makkelijk maakt om even snel wat te eten of te drinken op je kamer. Ideaal als je even tot rust wil komen na een lange strandwandeling of fietstocht. In de omliggende woonwijk is genoeg plek om te betaald te parkeren. Ideaal is ook het restaurantje ernaast, waar wij heerlijk hebben ontbeten. Er is genoeg keus, dus voor ieder wat wils. De bedden zijn confortabel zacht en zelfs aan badjassen en oordopjes is gedacht!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,9
    Prima voor een paar dagen zoals wij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Weinig aangezien de kamers klein zijn en dan weet je dat je niet alle luxe hebt.

    Je weet dat het goedkoop is maar aangezien je overdag en s`avonds niet in het hotel kwam is voor ons prima als het bed goed is en je fatsoenlijk kunt wassen ed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    5,8
    De locatie, centraal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geheel oud en deels niet schoon zoals tapijt, deuren, beddengoed versleten. Te kleine kamer voor twee personen. Als de een nog ligt te slapen en de ander moet de deur open doen om de kamer uit te gaan om bv naar de wc te gaan dan kun je vanaf de gang iemand in bed zien liggen!

    De locatie, centraal. En de vriendelijke eigenaren

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    5,8
    Kleine functionele kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Herrie van jeugd die achter in tuin in appartementjes wonen. De oordopjes die in kamer liggen spreken voor zich. Omdat er geen ontbijt of parkeerplaats bij de prijs in zit en er ook geen douche en toilet op de kamer aanwezig zijn is dit in verhouding een dure kamer.

    Erg fijn waren de badjassen zodat je "gekleed" naar douche of toilet op de gang kon gaan. Ook was er een snelkoker en zakjes koffie/thee.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,9
    Bedankt Peter en patricia👄👄
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze gaan alles in de winter maanden op knappen . Bij voorbeelden de hal

    De sfeer was iedere dag goed. Altijd vriendelijk mee denken om wat te gaan doen . Er weet ook gewoon voor me gereserveerd Ontbijt was heerlijk. De kamer netjes . Ik persoonlijk heb ik niet veel wijzen. Ik wil goed kunnen slapen. Het is niet super modern. Maar ik wil.elke dag op pad. En nu kunnen mensen met een minder burger ook eens weg. Lieve Peter en Patricia ik heb genoten. Bedankt voor de goede lieve zorg

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    10
    Heerlijke, ontspannen vakantie gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets tegen gevallen.

    Gastvrijheid! Mogelijkheden om beneden in bijbehorend coffee & more te genieten van een zalig ontbijt en/of andere heerlijkheden van de uitgebreide menukaart. Gezellig terras. Op loopafstand strand, winkels, supermarkten, fietsverhuur.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,3
    Perfect hotel voor een paar dagen op Texel. Ideale locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    De kamer is eenvoudig en netjes. Zelfs kun je even je eigen kopje thee of koffie zetten. Het ontbijt in het naastgelegen tentje is uitstekend. Vriendelijke bediening en eigenaar hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    3,8
    Vreselijk, vervroegd uitgecheckt en ander hotel geboekt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Extreem gehorig. Kroeg naast het hotel en geen douche en toilet in de kamer maar gedeeld met alle andere gasten op de gang. Dit is geen hotel maar een hostel. De deuren lijken wel van karton zo enorm gehorig. Slapen doe je hier echt niet.

    De centrale ligging en dicht bij het strand

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    9,6
    topverblijf echte aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi was onbereikbaar vd rest tophotel 1eklasse

    Alles de kamers top netjes en schoon personeel de rust(ondanks drukke omgeving)doche toilet(ondanks gezamelijk dikke 10)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    2,9
    Het hotel is bovenop een disco gebouwd die tot een uur of 3...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is bovenop een disco gebouwd die tot een uur of 3 in de nacht doorgaat. Buiten brult een dronken horde jeugd en ook nadat de disco stopt gaat dit nog even door. Het dubbel glas raam houdt dit niet tegen. Er is een gedeeld toilet op de gang voor de hele bovenverdieping en dat was gewoon te weinig voor zoveel mensen. Tot slot nog dunne muurtjes en hoor je uit 3 kamers voortplantingsgeluiden. Na een nacht vertrokken en uiteraard geen geld teruggekregen voor de overige 3 nachten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    6,7
    Goede prijs-kwaliteit, café eronder geeft wel overlast
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door de warmte en het ontbreken van airco was slapen moeilijk. Maar gezien de prijs was het ontbreken van airco begrijpelijk. Wel echt een nadeel is de drukte op straat en het café dat onder (kelder) van het hotel zit. Vooral de cafébezoekers die buiten stonden te roken (onder hotelraam) gaven overlast.

    Het personeel was vriendelijk, er zit een leuke koffie/ontbijt/lunchzaak bij het hotel, met lekkere koffie, smoothies en andere verse dingen. Ook de gedeelde badkamer was erg netjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,1
    Eenvoudig hotel met vriendelijke prijs en zeer schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eenvoudig maar schoon hotel. Gemeenschappelijke douche maar dat weet je als je boekt. Kamers twee eenpersoonsbedden. Alles zeer schoon, ook de gemeenschappelijke douches en toiletten. Uitgebreid ontbijt (vers) voor €8,50 in het bijbehorende Coffee & more. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    8,8
    De centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamer. Wel wat overlast van de buren achter. Erg warme kamer. De kamer is klein, bijna geen opbergruimte. Wanneer je een lampje aan deed, was dit erg fel. Een dimmer of een zwakkere pit erin misschien?

    De centrale ligging. Afstand naar het centrum en de supermarkten. Op loopafstand naar het strand.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    5,8
    Prima voor één nacht, maar niet langer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg benauwd en lag pal boven een feestcafé.

    De kamer was schoon en voorzien van handdoeken en badjassen. De douche en het toilet op de gang waren netjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,9
    Prima en vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima en vriendelijke ontvangst. Kleine maar net verzorgde kamers. De toilet en douches op de gang maar ook netjes en in orde. Ontbijt bij Coffee & More. Zou het zeker aanraden! Prijs - kwaliteit verhouding prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    9,6
    Prima voor een paar daagjes Texel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden in het centrum, prima hotel. Wij waren de hele dag op pad dus deze kamer was prima om te slapen. Geen rij bij de badkamers en alles super schoon. Vriendelijk personeel en een heerlijk koffie/ontbijt tentje ernaast.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,9
    Perfecte ligging en zeer gastvrij!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De drukte was meer als verwacht,maar voor jongeten zeer geslaagd.

    De warmte van de eigenaren,het ontbijt en dicht bij de koog met alle leuke barretjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad kamer als iemand gedoucht heeft was alles seik nat tot in de gang als je dan naar wc ging was alles nat omdat die in de zelfde ruimte was Verder was het erg gehorig en jammer dat ik eerder naar huis moes ivm ziekte

    Kamer was goed werd goed schoon gehouden jammer geen lamp boven de tafel en geen stop bij de wastafel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    9,6
    Waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Basic kamer met een goed bed en was schoon. Zeer vriendelijk en behulpzame eigenaar. In het koffiehuis van de zelfde eigenaar kan je een zeer goed ontbijd krijgen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    6,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt én de koffie zijn erg prijzig

    De bedden waren goed. 1 bed is niet aangeraakt door de schoonmaak de ander alleen opgemaakt... niet verschoond ofzo....

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,1
    De gastheer en gastvrouw zeer vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    maar de kamers was erg sober en het op de gang de toilet en douche delen dat vond ik niet zo maar dat was pas te zien op de site toen je had geboekt dat ligt zeker niet aan het Hotel Friends maar aan de site van booking.com

    De gastheer en gastvrouw zeer vriendelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,5
    Ontbijt apart besteld voor 8,50 euro en was prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Prijs/kwaliteitverhouding wat aan de hoge kant.

    Ontbijt apart besteld voor 8,50 euro en was prima. Kamers zijn eenvoudig maar alles is aanwezig en het was schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    10
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    prima hotel met vriendelijk personeel, hotel ligt vlak bij het strand en tegenover de lidl en jumbo, het uitgaanscentrum was 50 meter lopen, er zit een ontzettend lekkere vishandel echt een aanrader daar moet je echt de kibbeling proberen, het texels bier schuumkoppe is ook een aanrader

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    10
    Ligging top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst werden wij zeer vriendelijk ontvangen door Anton, hetgeen ons direct erg welkom liet voelen! De kamers zijn klein, maar fijn. Texel is een heerlijk eiland dat je moet ontdekken; een bed en schone sanitaire voorzieningen zijn daarom dan ook ruimschoots voldoende! Het restaurantje/café wat bij het hotel hoort serveert o.a. fantastische broodjes en koffie. Wij zouden het hotel van Anton & Patricia dan ook van harte aanbevelen!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    5,4
    De kamer was heel erg klein.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heel erg klein. Alleen 2 klapstoeltjes om op te zitten maar amper ruimte. Het grootste minpunt vonden we het lawaai van mensen die beneden wonen/ verblijven.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    4,6
    Erg gehorig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden 2 nachten geboekt. Echter de eerste nacht nauwelijks geslapen. De gasten uit de kamer naast ons hadden eerst een discussie welke letterlijk te verstaan was omdat de kamers erg gehorig zijn. Daarna begonnen de Griekse onderburen tot een uur of 3 lawaai te maken. De eigenaar nog geprobeerd te bellen omdat de overlast enorm was maar we konden niemand bereiken. De volgende ochtend daarom de 2e nacht geannuleerd. De eigenaar reageerde bijzonder; Hij wilde onze klacht eerst verifiëren bij zijn Griekse buren en bovendien kon die niet bij zijn geld vanwege de reservering via Booking.com en daarom kregen wij geen geld terug. Vandaag een mail ontvangen dat we niks retour krijgen voor de geannuleerde nacht omdat de mensen die deze nacht wel in het hotel sliepen geen last hadden... bijzondere oplossing/reden. Bovendien gaf de eigenaar aan dat het de eerste nacht om 00.00 uur stil was terwijl wij hem om half 1 hebben geprobeerd te bellen vanwege de enorme overlast. Wij zijn met geluid echt niet moeilijk maar dit was echt extreem. Al met al niet zo’n succes voor ons.

    Een mooie locatie en met het parkeervignet van Texel ook makkelijk qua parkeren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,3
    Prima locatie op loopafstand van het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de thermostaat kraan van douche niet goed werkte. Niet mogelijk om koud water bij te mengen. Water was erg heet.

    Prima locatie op loopafstand van het strand. Keurig schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    9,2
    Een fantastische locatie voor een weekendje Texel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is erg gehorig. Zeker een kamer tegenover het toilet en de douche. Ook hoor je de 'buren' erg goed.

    De locatie is perfect! Je steekt de straat over en je bent bij de hoofdstraat van de Koog. En binnen minuten sta je op het strand. Je kunt ontbijten bij Coffee & More, wat van dezelfde eigenaar is als het hotel. De prijzen zijn ok en het ontbijt en de koffie zijn heerlijk. Verder is het schoon. Douche en toilet zijn op de gang en waren ook schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,3
    Meer kleur
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het zou leuk zijn als het hotel ook de sfeer van het koffietentje zou hebben. Iets aan de muur, wat kleur in de kamers. Ik vond het een vrij steriele plek. Maar misschien ben ik gewoon geen hotelliefhebber en moet ik voortaan niet meer in hotels slapen.

    Aardige mensen, prima geslapen. Leuk koffietentje.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    4,6
    Eens maar niet meer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alles. Kamer te klein, wasbak niet schoon en op een zeer slechte plek direct naast de deur, toilet en douche op de gang, douche bevatte schimmel op plafond; prijs- kwaliteitverhouding zeer slecht (voor hetzelfde geldt per persoon huur je een appartement om de hoek inclusief ontbijt met veel betere faciliteiten)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    5,0
    Enkel als je kamperen en hostels gewend bent aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Als ik hier nog meer voor had moeten betalen was ik echt boos geweest. Dit is geen hotel maar een hostel met enkel het hoognodige. Na 18u is er enkel een voordeur, en een gang met kamers met 1 mannendouche, en 1 damesdouche. In de ochtend is dat erg lastig en moet je je haast in een rij opstellen als je op tijd aan de beurt wil zijn om iets van je dag te maken. Tuurlijk is het handig zelf een sleutel te hebben en zo, maar het is ook fijn te weten dat er ten alle tijden iemand bij de receptie aanwezig is. (die er niet is). De prijs kwaliteit verhouding is ten opzichte van andere gelijkwaardige ervaringen in Europa minimaal en ongunstig te noemen. De matrassen liggen door, en alles is tot diep in de nacht en vanaf de vroege ochtend erg gehorig, waarbij buiten niet aan de uitbater ten laste gelegd kan worden, maar binnen hoor je 's nachts met regelmaat deuren, voetstappen en gepraat. Een lichte slaper moet hier echt niet zijn. Bij een volgend bezoek aan Texel gaan we zelf meer investeren in onze accommodatie. Overigens was het inchecken erg vriendelijk, en de eigenaar lijkt me dat ook. Maar toen ik bij uitchecken enkele ongenoegens kenbaar maakte stond ik eigenlijk zo buiten. Snelste check-out ooit in heel mijn leven. Ik vind het van weinig respect betuigen dat als t geld al uit je zak geklopt is, een uitbater geen enkele moeite doet je met een goed gevoel te laten vertrekken en geen oor heeft. Verder staan er tussen de foto's een boel van het barretje, maar dat is slechts representatief voor die bar zelf. Als het hele hotel er zo uit zag en ook werkelijk een hotel was had ik dit niet opgeschreven. Die bar is om 9u open, en net zo hard om 18u dicht. Er is verder in de avond geen enkele service of faciliteit. You're on your own!

    Het uitchecken en de prijs.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    5,0
    Eens maar nooit weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Kamer was wel heel erg klein,geen opbergkast,2 klapstoelen, en je fiets stond buiten.

    Ons is het weer het best bevallen.Het was jammer dat het terras al om half zes dicht ging.Je zat dan net uit te blazen van het fietsen en moest al weer weg. Erg jammer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    Super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    De deuren van de 12 kamers maken veel geluid bij openen en sluiten. Door de gezamenlijke wc / douche. Werd er veel gebruik gemaakt van de deuren.

    De eigenaar is erg aardig en behulpzaam. Voelt je zeer welkom. Je kunt er lekker en gezellig ontbijten. Prijs kwaliteit verhouding is prima. De ligging is fantastisch!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    Vlakbij het strand, heerlijk ontbijt beschikbaar in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, 'tikkende' verwarming in kamer 108

    Vlakbij het strand, heerlijk ontbijt beschikbaar in naastgelegen 'coffee and more' Gedeelde douche en badkamer zijn schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kamers vrij warm. hor voor ramen zou fijn zijn. goed voor weekend te doen

    zeer vriendelijkemensen,met leuke tips om eiland te verkennen. ontbijt heerlijk voor 8,50 pp.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    10
    hele fijne locatie en ik verblijf hier zeker weer als ik op texel ben.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was pas ontbijt vanaf 9. Dit was voor ons een beetje onhandig. Hebben we van tevoren ook niet nagekeken en zat niet bij de prijs is. We hebben broodjes gehaald bij de supermarkt die vlakbij was.

    De locatie was erg goed. Op loopafstand van het strand en de dorpsstraat.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    5,4
    Op een regenachtige avond na weinig aanwezig geweest.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij minder weer geen geschikte plek om op de kamer te verblijen. Geen plek voor een relax cq zitstoel om te lezen of tv te kijken als het minder goed weer is en je geen zin hebt om elders in een restaurant oid te zitten TV hangt erg hoog.

    Goed en smakelijk en vers ontbijt met lekkere koffie. Prima voor een of enkele dagen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    10
    Ontspannen, relaxed, comfortabel verblijf rond de oud en nieuw met veel mogelijkheden op Texel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    De tweede maal hier een week rond oud en nieuw verbleven. Een vriendelijke gastvrouw en gastheer, die alle tijd voor je nemen en altijd goed tips hebben, accommodatie heeft precies dat wat er op de site is vermeld, heerlijke rust en natuurlijk een geweldige mogelijkheid voor koffie, ontbijt en lunch op de onder de verblijfsaccommodatie gelegen Coffee and More van dezelfde gastvrouw en gastheer. Accommodatie ligt vlak aan zee en in het dorp de Koog, waar ook in deze tijd van het jaar voldoende mogelijkheden zijn. Texel heeft veel mogelijkheden en dit is een goed startpunt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,2
    Prettig verblijf in toeristisch centrum van Texel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Kamer is elementair, biedt waar voor het geld. We waren blij met koffie-/thee voorziening op de kamer. Personeel is heel vriendelijk, en weet fijne sfeer te scheppen. Het ontbijt (niet inbegrepen) genoten we in de aanliggende zaak en was uitstekend.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,3
    Eenvoudig maar goed hotel. Prijs/kwaliteit prima
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen eigen parkeergelegenheid. I.v.m weekend geen probleem, omdat na zessen op zaterdag en de hele zondag geen betaald parkeren was.

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt, schoon. Verhouding prijs/kwaliteit prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    10
    prima, kom zeker terug als we weer naar de Koog gaan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toilet op de gang maar dat was bekend. Maar vind ik altijd een dingetje

    Ontvangst was er vriendelijk. Lekkere bedden en schoon. Bij Coffee en More heerlijk ontbeten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,5
    Heerlijk weekendje in fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De sanitaire voorzieningen zijn gedeeld, dit wisten wij van te voren en was even wennen, ondanks dat, was het niet hinderlijk. Het was allemaal heel schoon, maar om een pleister tegen te komen van een andere gast was niet bijster prettig. De kamers nodigen niet uit om een middagje in het hotel te blijven, maar dat was ook zeker niet onze reden om naar Texel te gaan.

    Het personeel was bijzonder aardig en dat zorgde voor een warm welkom! De kamers en de het sanitair waren goed schoon. De locatie van het hotel is perfect, rustig aan de rand van het dorp, 2 minuten loopafstand van de winkelstraat en alle cafeetjes en enkele minuten van het strand.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    5,4
    Het onbijt viel tegen geen verse broodjes de koffie was...
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een keer kon ik zo binnen lopen wand de deur zat niet op slot Veder was het ok

    Het onbijt viel tegen geen verse broodjes de koffie was goed een dag De anderen 3x bij de warme bakker gegeten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,3
    De kamer was klein maar netjes, bed was comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als je op een drukke zaterdagmiddag aankomt is het parkeren wat lastig... (en kost €7,50 per dag)

    De kamer was klein maar netjes, bed was comfortabel.. voor een overnachting is dit een prima hotel! Bijbehorende koffietent heeft echt heerlijke koffie!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Charmant hotel met perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was heel schoon en de ligging van het hotel was perfect, met alles vlak bij. Vanuit het hotel loop je zo de duinen en het bos in. Ook restaurants zijn op loopafstand. De eigenaars van het hotel zijn heel vriendelijk. Het hotel heeft een leuke ontbijt/lunchroom met uitstekende koffie!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,1
    Centrale locatie met leuke ontbijtruimte, vriendelijk personeel en erg basic kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Da kamer was wat aan de kleine kant en de aankleding was minimaal. Er was geen koelkast aanwezig, de stoeltjes waren 2 klapstoeltjes, het was wat gehorig en toilet en douche waren op de gang waarbij er voor alle vrouwen van alle kamers maar 1 toilet en 1 douche was.

    De locatie ligt dichtbij het strand, de winkelstraat en de bushalte. De ontbijtruimte was erg gezellig, goed verzorgd en het eten was lekker en royaal. We konden zo ontbijten zonder dit vooraf te hebben besteld. Ook het personeel was erg vriendelijk. Ze waren vrolijk en vroegen ons op onze tweede dag of we nog iets nodig hadden, zoals nieuwe handdoeken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,7
    Goed ontvangst met een prima ligging👍
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair op de gang, niet op de kamer, was ook oud! Maak van van drie kamers , twee met sanitair in de kamer. Prijs dan iets onhoog!!

    Schone kamer, goeie matrassen,tv, thee en koffie. De prijs was natuurlijk goed!! Beneden in de koffie ruimte was het prima👍

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    9,0
    Prettig en lekker dichtbij winkels en restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toilet en badkamer delen is niet lekker !! Maar t was wel super schoon 🤗

    Ontbijt vers ! Gast vrouw en echtgenoot vriendelijk , kamers zijn klein maar de bedden prima ! Min punt delen met de badkamer 🙀

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,9
    was goed, we hebben ervan genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een minpuntje vind ik de achterkant waar onze kamer lag en waar s'nachts herrie gemaakt werd door .....

    Prima ontbijt, zorgzame , aardige gastgevers

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    9,2
    Het Hotel is aan te bevelen, ook al heb je gezamenlijke toiletten en douches, verder perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 7 nachten

    eigenlijk niets.

    Het ontbijt was perfect, de kamers waren uitermate schoon, de bedden waren perfect, ontzettend vriendelijke en zorgzame Peter en Patricia, alles kon, niets was teveel. Toilet en douche ook schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    5,8
    Voor 1 nacht is het te doen...........goede prijs.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer te klein, matras te zacht, betere isolatie, stank van de regenpijp.

    Kamer 103. Geen ontbijt genomen ( kon wel ) Kamer erg klein. En toen we het raam openzette begon het te stinken, dit bleek de regenafvoer pijp te zijn, die op het riool aangesloten is. Erg vies. Douche en WC op de gang waren schoon, wij waren ook wel erg vroeg op. ( 7.30 uur )

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    8,8
    Wij hebben een prima overnachting gehad en dat voor een hele goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige Geluidsoverlast van achterburen en geur van buiten, en een lamp die snachts steeds knippert

    Goedkoop en hele aardige eigenaren. Ook het coffee en more tentje dat er onder zit ziet er heel leuk uit + lekkere koffie en ontbijt. Vlakbij het strand en centrum de koog

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,7
    Vriendelijke staf, goed (betaald) ontbijt, op een prima locatie. Basic en ietwat veel lawaai.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel vrij gehorig (oordoppen nodig), en de doucheruimte heeft door het intensieve gebruik enige schimmelvorming op de muren en het plafond.

    Redelijk goedkoop op een goede centrale plek. Comfortabel matras, zacht (moet je van houden).

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    4,6
    Waardeloos
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was enorm slecht.na uitchecken presenteerden ze ons een rekening omdat we elk twee kop koffie bij het ontbijt hadden gelukkig niet om xtra brood gevraagt

    Kamer was goed jammer dat het brandalarm afging midden in de nacht

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    ontbijt goed kamers goed jammer dat het restorant om 17.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    de gezamelijke wc en douche.

    ontbijt goed kamers goed jammer dat het restorant om 17.00 uur gesloten is en dan ben je verplicht om naar een ander te gaan eten en drinken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    5,0
    Een redelijk verblijf, maar twijfelachtig om dit nogmaals te boeken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Op zich was de accommodatie redelijk, maar 1 damestoilet/douche en 1 herentoilet/douche is voor een hele hotelgang te weinig. De fietsen dienden achter het hotel geplaatst te worden, maar het steegje er naar toe was pikkedonker, en erg rommelig daarachter. Tweemaal overlast (geluidsoverlast en brand(stichting?)) van achterburen/tuin waar de fietsen stonden en laatste nacht zelf problemen doordat er brand was die gelukkig snel onder controle was. Wel door rook en stank wakker geworden en daardoor licht alarm moeten slaan.

    Dat het hotel zo dichtbij de hoofdstraat van De Koog zat en bij het strand, winkels en de fietsverhuur.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    8,3
    Vriendelijk personeel en de locatie was prima als uitvalsbasis om het eiland te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen douchegel/shampoo aanwezig. Gehorige accommodatie, gelukkig heel rustige gasten tijdens ons verblijf. Onderhoud laat wat te wensen over.

    Ontbijt was prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    5,8
    Fijne locatie maar het hotel kan wel een opfrisbeurt gebruiken en wat flexibeler zijn voor uitcheck.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer is nogal gedateerd. De douche eveneens en niet superschoon. De spiegel in de kamer was kapot. Er was geen mogelijkheid om wat later uit te checken (tegen betaling ook aangeboden, maar nee) en 10:00 vind ik best vroeg.

    De locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    We hebben een leuke week gehad op Texel bij Stayokay in Den Burg en bij Friends in De Koog.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn wat gehorig. Met rustige buren hoeft dat geen probleem te zijn. Ontbijt is iets te afgepast. Er moet een mogelijkheid zijn om wat extra's te pakken of te vragen.

    Ontzettend aardige hoteleigenaren. Chapeau! Restaurant en buitenterras leuk en smaakvol ingericht. Strand ligt op loopafstand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    8,3
    Prachtig...mooi eiland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het geluid van de buren die beneden in appartementjes zaten en om 23.30u van hun werk kwamen en de volume knop van hun stem was op max gezet..

    Leuke ontvangst, vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt; goeie tips

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,3
    Prima plek om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets.

    goede prijs-kwaliteit verhouding. lekkere douche op de gang en keurig toilet. Enigszins gedateerde inrichting vd kamer, wel alles aanwezig en schoon. badjassen prima. lekker bedje, prima verblijf (van 1 nacht)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    5,8
    Te gehorig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg gehorig, je hoort alles van de andere kamers. De dichtslaande deuren.. Denk ook goed na als je een zaterdagnacht boekt en je niet van stappen houdt. Dan is het erg rumoerig door cafe naast het hotel dat alleen op zaterdag open is.

    Locatie was prima en in hoogseizoen was dit nog de meest betaalbare optie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    5,8
    Locatie dicht bij stadscentrum en strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het niet buiten kunnen zitten als gast, terras werd na 17.00 uur afgesloten, we werden genoodzaakt om elders te gaan zitten. De kamer vonden wij erg klein, we voelden ons opgesloten.

    Locatie dicht bij stadscentrum en strand. Personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,8
    Geweldige service en uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ziet er een beetje oudbollig uit. Maar dat was van tevoren duidelijk

    De service was super. Heel vriendelijk personeel. De bedden lagen heerlijk. Het was erg schoon. De gedeelde douche was van goede kwaliteit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,9
    Goed en bijzonder vriendelijk 😎
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles wat nodig was dat was er. En voor dat geld moet je niet zeuren. Het is een budgethotel en niet het Hilton.

    Prima ontbijt in een gezellige lokatie én een erg leuke presentatie van het ontbijt met toebehoren.... Het hotel ligt in het centrum van de Koog...winkels en strand allemaal goed bereikbaar. Het was er schoon en fris en niets defect...prima onderkomen dus.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,8
    Eenvoudig maar oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn klein, warm (geen vin of airco), heel erg basic maar wel schoon. Douche zit op de gang voor gezamenlijk gebruik van 12 kamers. Ook de douche is heel basic maar wel schoon en, niet onbelangrijk, het water is altijd heet.

    Het weer! Peter (eigenaar) is altijd aardig en vrolijk en hij zet heerlijke koffie. De prijs/kwaliteits verhouding zou veel beter zijn wanneer het ontbijt bij het verblijf zou zijn inbegrepen!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    9,6
    Héérlijk geslapen bij Friends. Gaan we zéker vaker doen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor deze prijs was alles prima!

    Het ontbijt zag er super lekker uit, maar wij kozen er voor om op het strand te ontbijten. De eigenaar zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt! De bedden waren heerlijk, beetje gehorig, maar na een flinke strandwandeling merk je daar niets meer van!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is erg gehorig. Maar dat is op andere plekken net zo.

    Het ontbijt was super. Uitgebreid en meer dan genoeg. Prima prijs voor de hoeveelheid en met brede glimlach verzorgt door beheerder Peter. De kamer is netjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    5,0
    Er word niet veel op je gelet.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden lagen niet lekker. Gedeelde douche die in de ochtend nauwelijks beschikbaar was.

    Er word niet veel op je gelet. Je hebt veel vrijheid. Ook heb je een tv op je kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    5,8
    het is maar voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    zie hier boven

    we vonden het vervelend dat we geen douche en wc op de kamer hadden, was ons ook niet bekend, bij aankomst schrokken we van het leegstaande pand/café die in het zelfde gebouw zit, zag er erg onverzorgd uit

    Verbleven in juni 2017

Resultaat 1 – 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: