Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Fase Fier Eten en Drinken

van Oldenbarneveldweg 25, 1901 KA Castricum, Nederland

#4 van de 4 hotels in Castricum

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 317 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,3
    Hotel Fase Fier, prima voor een nachtje
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer is erg basic en het is erg gehorig. Kamer was stoffig en toilet was niet schoon. Douchecabine is erg klein en er was geen badmatje. Ik heb er niets van gezegd omdat wij hier echt alleen waren om te overnachten na een feest en de volgende ochtend weer vroeg weg.

    Het personeel is zeer vriendelijk. Schattige creatie van de handdoeken gemaakt! Erg leuk. Ontbijt was prima, niet erg uitgebreid maar voldoende keus.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,9
    goed voor de prijs van de "Comfortkamer"
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onze kamer lag op de eerste verdieping. De trap van receptie/eetzaal was erg steil. Op de eerste verdieping is geen buiten brandtrap naar beneden. Als op de begane grond brand uitbreekt ( bij voor beeld in de keuken van het hotel/restaurant) zit je in de val, want de binnentrap zal vol rook staan.

    De ontvangst was prima. Personeel was vriendelijk en gaf alle nodige informatie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    8,8
    verder prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wel heel jammer dat het personeel beneden na sluiting nog even de muziek lekker aan zette; het is erg gehorig en ik werd er wakker van... ik moest om 7 uur op...

    verder prima

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    5,8
    Voor 1 nachtje wel oké.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was boven de keuken gelegen, waardoor geluid van pratend personeel 's avonds laat voor overlast zorgde. 's Morgens vroeg werd er met veel geluid fusten of kratten afgevoerd op rolwagentje. Uitzicht op brandtrap. Ramen konden of helemaal open of helemaal dicht. Was niet af te stellen. Afvoer douchebak liep niet goed door.

    Kamer was zeer eenvoudig, maar wel schoon. Bedden prima!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,8
    Het personeel was vriendelijk, het avondeten was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was vriendelijk, het avondeten was prima. De locatie is uniek en heel landelijk. We mochten zelf ons ontbijt klaar maken in de woonkeuken, dat vonden we erg bijzonder!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,3
    goed
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was op de kamer wel erg warm, maar waar was dat niet zo toen het de afgelopen dagen 35 graden was? Ik had me hierop ingesteld; bovendien wist ik dat het een kleine budgetkamer was. Er was een ventilator en het raam kon heel ver open, waardoor er toch enige verkoeling was. Ik denk niet dat je het hotel verwijten kunt maken over warme kamers, gezien de uitzonderlijke weersomstandigheden. Ben dus heel tevreden over dit verblijf.

    Gunstige ligging, vlakbij zee en duinen in het dorpje Bakkum. Ideale uitvalsbasis als u lekker in de duinen wilt fietsen of wandelen of het strand wilt bezoeken. Een aanrader is fietstocht naar Strandpaviljoen de Vrijheit waar je alleen met de fiets kunt komen en waar het strand veel rustiger is dan bij Castricum. Prima kamer, goede huurfiets, heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,9
    Gastvrij, plezierig verblijf in een comfortabele kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heel uitgebreid maar ik miste geschild vers fruit. Er waren alleen appels en bananen maar ook geen mesje om die te schillen.

    Het personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De kamer was groot en de bedden comfortabel. We zouden in de nacht terugkomen na een bruiloft en dat was allemaal prima mogelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,6
    Gewoon heerlijk genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg warm op de kamer en er kan maar 1 raam open dus je kunt nooit een beetje doortochten creeren. De ventilator was echt wel lekker, hoor, maar ik kan niet slapen met zoveel lawaai. Dus maak of 1 ander raam ook "open" zodat het lekker kan doortochten of airco aanbrengen. Aan de andere kant is het niet heel heel vaak lang warm in Nederland dus een kosten / baten analyse is aan te bevelen...hahahha!

    Ontvangst was vriendelijk en behulpzaam. Kamer was helemaal prima. Ontbijt was erg uitgebreid en op een uitnodigende manier gepresenteerd. Wij hebben heel relaxed ontbeten en daarna nog even met koffie buiten gezeten. Heel ontspannen en niet het idee dat we weg moesten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,9
    Goed hotel, aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Twee bedlampjes (i.p.v. 1) zou wel handig geweest zijn. Ok vond ik het ontbijt `12,50 p.p. duur. Voor 25 met zijn 2 is het in verhouding een beetje duur voor koffie en wat broodjes. Maar het ontbijt was wel goed. Koffie kon beter.

    Prima hotelletje, heel centraal gelegen. We waren er voor 1 nachtje vanwege vrienden op de camping Bakkum. Fijn dat we een kamer op de begane grond konden krijgen. Aardig personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,3
    Een heerlijke overnachting gehad in een gemoedelijk hotel.
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets. Het was zoals op de site omschreven.

    Het restaurant was gezellig ingericht en eten was goed. Het ontbijt was prima en in een leuke entourage. Toilet en douche waren op de gang maar wel goed schoon. Was goed te doen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,5
    Helemaal tevreden!
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In warme dagen is de kamer heeeeeeel erg warm. Er stond een ventilator maar je krijgt alleen maar warme lucht de kamer. Verder is top!

    Vriendelijke personeelsleden, kamer is heel schoon, ruim en netjes kwa inrichting is modern. Badkamer ook schoon. Helemaal tevreden!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    Prima prijs kwaliteit verhouding van de kamers met gezellig en goed restaurant.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche stang en douchekop

    Kamers zijn simpel en een beetje gedateerd, douche stang zat niet vast en douchekop was verkalkt. Verder prima kamer voor 1 nacht. Heerlijk geborreld en gedineerd. Ontbijt was prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    2,9
    Kamertemperatuur begin mei boven de 40 graden, vieze toiletten en goor ontbijt! Verschrikkelijk!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Echt verschrikkelijk! Geen airco en temperaturen boven de 40 graden. Ik heb aangegeven dat het niet te doen was en de ongeïnteresseerde reactie was "We hebben een Fan en meer kunnen we er niet aan doen..". Er viel ook niet te praten over alsnog annuleren. Uiteindelijk heb ik er serieus voor gekozen om niet voor 23:00 de kamer te betreden en de tweede nacht ben ik in de nacht alsnog naar een ander hotel gegaan. Ik ga er nooit meer heen!!! Daarbij heb ik het personeel als zeer onvriendelijk beschouwd. Van ellende het enige raampje open (het 2e raam kon niet open), maar om 1:00 werd daar, met veel herrie, het terras opgeruimd of aangeschoven. Ontbijt was kansloos en toiletten waren ook niet schoon. Alles werd nog erger toen ik als gast kon horen, hoe er telefonisch aan een andere gast werd meegedeeld dat hij echt pech had, aangezien hij voor 2 personen had geboekt en het er 1 moest zijn. Letterlijk "Pech gehad!" Nou... beste Fier..denk dat jullie echt pech hebben....als je zo doorgaat, hou je geen gast meer over.

    Feitelijk was het een drama.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    6,7
    Op zich goed, alleen te warm op de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm in de kamer vanwege de zon die de hele dag op het raam van kamer scheen. Er was wel een ventilator maar een airco was meer op zijn plaats geweest.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Ondanks een paar minpuntjes, heerlijk gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het uitzicht van de kamer. Een soort geblindeerde ramen, vanwege het uitzicht, beneden, op een parkeerterrein en de wel erg kleine TV.

    Alles keurig in orde. Mooie kamer en badkamer. Super-aardig personeel. Heerlijk gegeten en gedronken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,8
    prima
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn boven bar/restaurant. Als mede-gasten de deur tussen bar en kamers openlaten geeft dit wat geluidsoverlast.

    Prima kamer. Netjes en schoon. Aardig personeel. Heel behulpzaam

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,9
    Eten en ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Snachts een grote teringherrie op de binnenplaats! Laden na een feest. Lopende diesels, gekletter van alu bakken en materiaal. Slecht!!!

    Eten en ontbijt was prima. Aardige mensen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    5,4
    Enkel goed voor een nacht als jij niet buiten de norm wil gaan.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Castricum aan zee.

    De kamer was veel te warm, toen ik er binnen kwam voor de eerste keer, want de zon is op de venster de hele dag geweest. Dit was echt niet confortabel (geen airco of organisatie voor dit sort problem, er was enkel een ventilator die deed veel lawaai en dus niet te gebruiken tijdens de nacht). Kamer met WC en douche in een apparte ruimte is geen service voor een hotel van zo een categorie. Ik had een bericht gelaten de avond t.a.v. het personneel van de ontbijt (dit moets iets vroeger klaar zijn voor mij) maar deze bericht is niet doorgegeven geweest. Het personeel van s'morgens wiest niets van. Dit is niet serieus, want heb ik niet goed kunnen ontbijten (geen tijd, want heb ik moeten wachten voor dat hij klaar was). Ontbijt pas om 8.00 u is veel te laat. 7.00 u lijkt mij beter gepast.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,8
    Een ontspannen verblijf met lekker eten.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles kan beter maar wij waren hier dik tevreden mee!

    De vriendelijkheid en ontspannenheid van het personeel. We hebben een door de kok aanbevolen driegangenmenu van de maand gegeten en dat was uitstekend. De porties waren ruim voldoende en verrassend goed van smaak.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,1
    Wij hebben 's avonds gegeten bij fase fier en dat was...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer die grensde aan de parkeerplaats. Doordat ze met het dak bezig waren kwam er steeds zwarte stof op de kamer. Dit zagen we op de nachtkastjes een later bleek ook op de auto. Helaas doordat we maar 1 nachtje hebben doorgebracht zijn we er te laat achter gekomen waar het vandaan kwam en hebben we het de volgende dag pas kunnen zeggen. Het personeel was zich hiervan niet bewust helaas.

    Wij hebben 's avonds gegeten bij fase fier en dat was erg lekker. We hebben heerlijk gezeten en werden goed en vriendelijk te woord gestaan door het personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,9
    Fijn verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Achter het hotel is een parkeerplaats (van het hotel zelf), waar in ons geval vroeg in de ochtend (uur of half 8) een busje een kwartier lang stond te ronken en mensen vrij hard met elkaar in overleg waren. Als ik een tip mag geven: instrueer mensen die daar parkeren / vandaan vertrekken om een beetje rekening te houden met de gasten.

    Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Fijne douche / badkamer, ruime kamer, zeer vriendelijk personeel en een leuk restaurant waar je lekker en ontspannen kunt ontbijten (en vast ook lekker kunt dineren, maar dat hebben wij niet gedaan).

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    9,2
    Warm welkom en goede overnachting gehad.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goed verzorgt en heel vriendelijk personeel. Je voelt je echt welkom. Kamers niet heel lux maar zeer zeker waar voor de voordelige prijs. Ook heerlijk gegeten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    10
    Prima accomodatie waar we zeker nog een keer naar toe terug zullen gaan.
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was prima in orde; de bedden waren heerlijk. De badkamer had een goede douche. Het ontbijt was prima verzorgd met een ruime keuze. Kortom een aanrader

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf, echt een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was gezellig en knus ingericht!Het personeel was zeer vriendelijk en gastvrij..En het was schoon. Ontbijt was goed veel keus.Al met al een aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,5
    gezellige fietsvakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    tv was niet meer van deze tijd. Maandag werden we om 10 uur naar boven gestuurd. TV kijken was geen optie met dit scherm. We vonden dit erg vroeg.

    Het personeel was heel attent

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,7
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is verouderd. Matrassen aan de zachte kant. Ontbijt niet in verhouding tot de prijs van 12,50 p.p. Brood om zelf plakken vanaf te snijden was goed. Broodjes en geplette croissants leken uit een supermarktpakje te komen, die afgebakken warenen zagen er niet aantrekkelijk uit. Wel voldoende beleg. Prijs kamer ook aan de hoge kant voor wat je krijgt.

    Wij hadden een kamer in het oudere gedeelte. Kamer was netjes en zag er verder goed uit. Avondeten a la carte was prima. Personeel vriendelijk. Restaurantgedeelte ziet er gezellig en modern uit. Terras buiten ook lekker. Parkeergelegenheid voor auto.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    4,2
    Geen plek om terug te komen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douche met minimaal straaltje en loshangend deurrubber. Afstandsbediening met lege batterijen. In eerste instantie kreeg ik een rekening die 20 euro te hoog was!

    Ook basic kamers moeten in orde zijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,3
    Prima plek om te overnachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt gratis WiFi aangeboden maar het bereik is niet geweldig: niet op de kamer, niet op het terras.

    Studio gehuurd: prima om te verblijven. Veel privacy, ook op het balkon. Rustige omgeving in een woonwijk. Kamer netjes en schoon. Medewerkers vriendelijk en gemoedelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    6,5
    De ontvangst was heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heel matig voor € 12,50 p.p. jus d' Orange was op en werd niet meer bijgevuld,bananen zagen er beetje donker uit, niet afgeruimde ontbijttafels, yoghurtjes waren op (moesten we om vragen). Ook verbeterpunt: extra wc-rol op kamer.

    De ontvangst was heel vriendelijk.Bed was lekker.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    5,8
    Kamer is zeer gehorig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is zeer gehorig. 's nachts wakker geworden van het restaurantpersoneel dat luidruchtig afscheid van elkaar nam. Enkel zeer steile trappen, geen lift.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    8,8
    Aangename verrassing nabij strand en duin
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te kleine TV in de kamer hangt ook nog te hoog.

    Gezellig en druk bezocht restaurant met uitstekende heel ervaren en attente bediening. Daarvoor kom je zeker terug ook met anderen!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,3
    Een gastvrijl hotel-restaurant met een gezellig huiselijke sfeer en heerlijk eten!
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat de prijs van de hotelkamer exclusief ontbijt is waarvoor je 12,50 Euro p.p. betaald.

    Gastvrij ontvangst, hulpvaardige medewerkers en prima kamer. Sfeervolle eigentijdse inrichting van het restaurant. Heerlijk ontbijt!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,9
    Verschil in kamerprijzen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Familie had een kamer gehuurd voor €59,50 ex ontbijt. Zij zijn uiteindelijk goedkoper uit dan wij. Wij hadden €89,50 betaald incl ontbijt. Dit klopt niet. Graag reactie hierop

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    7,5
    Prima plek, vriendelijk personeel!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    De inrichting/aankleding v.d. budgetkamer is wat gedateerd, maar wordt binnenkort aangepakt. De dranger op de kamerdeur vonden wij heel vervelend. Een bovenraampje dat open kan zou fijn zijn (tijdens de nacht durf je nu het grote raam niet echt open te zetten, i.v.m. inregenen/ hard waaien)

    Het ontbijt was heel uitgebreid, heerlijk gevarieerd. Vriendelijke mensen! Ook heerlijk gegeten in het restaurant. Voldoende plaats en "ruimte" om beneden te zitten met een tijdschrift of krant. Douche en toilet op de gang, maar heel dichtbij. Dus geen enkel probleem.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,5
    Prima knus hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Traplopen om van kamer naar ontbijtruimte te komen. (heb knieprobleem) Slechte staat van douchestang en geen douchegordijn oid.

    Gezellige inrichting en aardig personeel. Vooral het verse brood bij het ontbijtbuffet was heerlijk! Eigen parkeerterreintje.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    10
    FASE EN FIER PRIMA PLEK
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden eerst een standaardkamer met openbaar toilet en douche en een steile trap naar boven. Is eigenlijk niet meer van deze tijd. Dit duidelijker in de informatie zetten.

    Ontbijt, Kamer, Diner, Terras en Personeel Comfort kamer was vrij op de begane grond. Door bijbetaling van 25 euro geweldige kamer met eigen douche en toilet. Prima bedden mijn vrouw heeft spierreuma , heeft prima geslapen zonder veel pijn 's morgens. Diner was heerlijk portie carpaggio was veel en lekker. Lekker was ook de mosselen in knoflook en gebakken tong ( 2 stuks ). Prijs zeer redelijk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,8
    Erg vriendelijk personeel, een hotel om te onthouden!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Erg vriendelijk personeel, een hotel om te onthouden!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,8
    sfeer
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    manier om kamer te bereiken

    sfeer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    5,8
    het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    te kleine t v

    het ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    10
    Ontbijt was heerlijk en uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Goede huurfietsen aanwezig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Het restaurant was prima
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant was prima

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,3
    Personeel heel vriendelijk, behulpzaam en gezellig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Personeel heel vriendelijk, behulpzaam en gezellig. Zeer gezellig ingericht restaurantgedeelte.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    9,6
    Vriendelijke mensen,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke mensen,

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,9
    ontbijt was prima - zeker voldoende - vlotte bediening
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    ? niets

    ontbijt was prima - zeker voldoende - vlotte bediening

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,3
    vriendelijkheid en het dorpse karakter van het hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    was oke

    vriendelijkheid en het dorpse karakter van het hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,3
    Vriendelijke bediening, leuke sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijke bediening, leuke sfeer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,5
    Alles was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bereik van Wifi was slecht want dit kon alleen in het voorste gedeelte van het hotel.

    Alles was goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    5,4
    Mooie plek en rommelig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Afwezigheid bij het ontbijt. Onduidelijkheid. Nul afgeruimde tafeltjes.

    De plek.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    10
    Weekendje strand
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Heerlijk geslapen , gedeelde badkamer was geen bezwaar.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,5
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg warm met het warme weer.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    5,0
    Moderne kamer mooi ingericht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, kleine kamer. Onverwachte bijkomende kosten en onbehulpzaam personeel.

    Moderne kamer mooi ingericht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,2
    Personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hitte!

    Personeel!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    6,3
    Vriendelijk personeel, avondeten en ontbijt prima
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen en WC delen met anderen; prullenbak was niet geleegd

    Vriendelijk personeel, avondeten en ontbijt prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    9,2
    Toppersoneel.
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toppersoneel. Ik kon een fiets huren. Goede bedden en grote kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    8,8
    Uitstekend bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe badkamer. In douche geen plan het of iets dergelijks.

    Uitstekend bed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,5
    Kamer was prima, ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigen toilet en douche is beetje handiger

    Kamer was prima, ontbijt was goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    10
    Super leuk hotel, goede bediening, hard werkende mensen, top...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super leuk hotel, goede bediening, hard werkende mensen, top locatie tov strand en fiets tocht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    8,8
    een zeer gemoedelijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    een zeer gemoedelijk hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,5
    Basic hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wc of douche op de kamer, was me niet opgevallen... Ontbijt pas mogelijk vanaf 7.30 uur

    Parkeerterrein voor de deur

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,9
    Prima
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker geslapen, beter als thuis :)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,5
    Fijn verblijf voor voor wandel-en fiets weekendje
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifi Miste een fohn Plekje om handdoeken op te hangen

    Schone kamers. Koffie/theefaciliteit Aardig personeelhet was

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Goede prijs-kwaliteitverhouding . Wij hadden voor een goedkope overnachting gekozen dus geen luxe verwacht. Kamer was prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,5
    -
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    -

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    ons verblijf was goed,niets op aan temerken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan niets bedenken

    Kamer was schoon en netjes, ontbijt vans uitstekend

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,3
    De ligging van het hotel.
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De tempratuur in de kamer. Gehorig . Had kamer aan de straatkant

    De ligging van het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,5
    Vriendelijkheid van het personeel
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers /simpel ontbijt

    Vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,7
    Veel te warm op de kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te warm op de kamer. Geen raam alleen vluchtdeur naar buiten en die laat je snachts liever niet open

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,9
    Nvt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Nvt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    Heel fijn verblijf!! Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi in de kamer was traag

    De service was top! Hele aardige mensen en het eten in het restaurant is ook heel erg lekker.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    Prima hotel, lekker ontbijt en goede uitvalbasis om zo...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel, lekker ontbijt en goede uitvalbasis om zo eventjes naar het strand te gaan, fietsen door de duinen, winkelen in Haarlem. Etc

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    Prima hotel voor wandeltocht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke personeel, menukaart genoeg keuze, lekker eten , goede ontbijt, goede bed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    4,2
    Heeel erg jammer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten, personeel, hygiëne

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    10
    gezellig bar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    gezellig bar

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    1 overnachting ivm Oer- ij experience
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima niets op aan te merken

    Gezellig en ongedwongen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: