Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Riche 3-sterren

Neerhem 26, 6301 CH Valkenburg, Nederland

#36 van de 52 hotels in Valkenburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1145 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,3
    Alleen de matras op de kamer.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was oud en het ruikte in de badkamer onfris door de wc

    Alleen de matras op de kamer. De overkant vam het hotel was uitstekend. De ontbijt was prima.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ik vond in de douche een raar luchtje hangen, en ik miste een grotere prullebak op de kamer

    de kamers waren aan vervanging toe, maar dit wisten we bij boeken de bedden waren redelijk beetje hard maar dit is ook persoonlijk het ontbijt was prima

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    4,2
    Personeel vriendelijk, de brasserie tegenover het hotel is prima, maar de hotelkamer niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vergane glorie, hotelkamer toe aan onderhoud/renovatie, douchescherm in het bad niet breed genoeg/alles kletsnat, vies trekkoordje voor de lamp in douche, erg zachte matrassen, ontbreken van gordijnhaken, erg gehorige kamer.

    Ontbijt was prima

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    6,7
    De moeite waard ondanks wat kanttekeningen.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting boven de wastafel was kapot. Erg warm in de kamer en 's ochtends sigarettenrook vanuit de rookruimte beneden. Ook geen wifi bereik in de kamer.

    De ligging van de locatie. Vriendelijk personeel, goed ontbijt en parkeren aan de overkant.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,3
    Mocht ik weer naar valkenburg gaan dan hetzelfde hotel!!
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was goed, niet heel bijzonder maar de dingen die er horen waren er! Beetje gedateerd maar erg schoon en erg goede bedden!! Goede prijs-kwaliteits verhouding!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    5,8
    Ruime kamers en het ontbijt was super.
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    1e kamer was niet goed schoongemaakt . Spinnenweb met spin in het bad. Plekken op het bed. 2e kamer stonk heel erg .er hing een zure lucht.

    Ruime kamers en het ontbijt was super.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    5,4
    De balie medewerkers waren niet echt vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein. En in de badkamer zat schimmel aan de muur en de kraan van de wasbak lekte. En we hadden geen WiFi op de kamer.

    Het ontbijt was goed. En de ligging was goed je was in een paar tellen in het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    7,5
    Ontbijt was goed en de kamer was matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We waren met z'n 3 personen en heb steeds moeten vragen om handdoeken en badhanddoeken waren steeds te weinig

    Ontbijt was goed en de kamer was matig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    4,2
    TV en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    WC papier was zo goed als op. Gelukkig hadden we zelf nog wat bij i.v.m. vakantie. Badkamer stonk heel erg muf. Overal waren spinnenwebben en viezigheid. Het was erg gehoorig.

    TV en ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    6,7
    Was voor ons puur ter overnachting, dus prijs/kwaliteit verhouding ok.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We vonden de kamers te doen. Wat tegen viel was dat we de volgende dag terug kwamen en dat de oude handdoeken er nog lagen ( waren wel schone neergelegd ), er was geen wc papier aangevuld hiervoor moesten we nog naar de receptie. Er was in de tussentijd niet schoongemaakt, de gebruikte shampoo flesjes lagen nog gewoon op de wastafel er was niet iets opgeruimd. Dit had naar mijn idee beter gekund. Voor de rest erg rumoerig zowel personeel in de nacht als buiten, we sliepen met raam open vanwege de warmte en dit was achteraf gezien niet echt een goed idee wegens het lawaai.

    Ontbijt was goed en ontvangst receptie zeer keurig. Wel zeer gezellig centrum op nog geen 5 minuten lopen, dus locatie was zeer goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    6,3
    Prima voor de prijs
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was best gedateerd allemaal, het ontbijt was redelijk maar kan beter en het hotel kan wel een opknapbeurt gebruiken, is wat jaren 80/90. Veel lawaai van de weg.

    Qua prijs was het goed te doen voor de kamer met drie personen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,1
    Bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg basic kamer. Uitzicht op dak en kijkt tegen muur van andere vleugel van het hotel aan.

    Bij het centrum. Parkeergelegenheid tegenover hotel tegen betaling.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    6,3
    Onbijt was heerlijk, alleen de kamer was niet helemaal fris...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onbijt was heerlijk, alleen de kamer was niet helemaal fris en douche gordijn beetje uit de tijd, gewoon vies, en er lagen heel veel lange haren bij wc!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    6,7
    Het ontbijt was erg goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer viel tegen was erg klein. De vloerbedekking in de kamer zag er niet erg netjes meer uit.

    Het ontbijt was erg goed! De locatie was ook super je was zo bij de terrasjes

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    5,4
    De locatie ten opzichte van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteit verhouding is ver te zoeken. Bijvoorbeeld: Minibar leeg en niet schoon, 1 stopcontact naast de tv... je moest kiezen of je de tv aan wilde hebben, of de ventilator of een soort van luchtbevochtiger. Geen vuilnisbakje in het woon-/slaapgedeelte, wc deur vies aan de binnenkant. Het meest vervelende vonden we nog dat er geen airco aanwezig is. De kamers grenzen aan een doorgaande weg waardoor slapen met een raam open niet prettig is. Slecht slapen door de warmte dus.

    De locatie ten opzichte van het centrum. Prima bedden!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,5
    Prima hotel dat dichtbij het centrum ligt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond naar mijn idee de kussens aardig zacht en houd persoonlijk van een wat harder kussen. Ook vond ik de dekens erg warm dus in het vervolg ook gelieve een dunner deken bij geven. Het was een klein beetje gehoriger in de late avond en vroege ochtend maar kan ook aan mensen zelf liggen. Het klopt dat het hotel wat gedateerd is (meerdere hotels in Valkenburg geloof ik) maar ik ervoer daar geen last van tijdens mijn verblijf. Ik ben zelf niet met de auto gekomen maar vond parkeerkosten van 9 euro per nacht aardig prijzig. Kan persoonlijk zijn natuurlijk. Sowieso is Valkenburg echt een heel leuk stadje waar veel te doen is voor verschillende leeftijden en wensen (eten, cultuur en natuur), maar het is wel wat prijzig alle activiteiten kosten al gauw 9 euro pp en dan nog parkeerkosten dus tel maar op. Stad is desondanks wel echt de moeite waard.

    Het ontbijt was prima je had voldoende keus en alles werd ook continue aangevuld. Bij het inchecken werden we vriendelijk ontvangen. We hadden een standaard kamer met een bad en de omschrijving klopte met wat je kreeg meer of minder niet, gewoon prima. Heel fijn dat het niet in de drukste straat lag. Toch ben je zo bij het kleine centrum circa 2 minuten lopen. Een prima keuze van hotel om te verblijven dus :)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    5,0
    Vriendelijk personeel, lekker geslapen maar jammer van de faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Algehele hygiëne, sanitair niet schoon bij aankomst en ook tijdens ons verblijf van 4 dagen geen doekje over heen gehaald. Alleen zakjes pedaal emmer vervangen toiletrol neergezet en handdoeken vervangen en zelfs dat een dag vergeten. Een renovatie zou geen kwaad kunnen.

    de bedden waren perfect

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    6,7
    Ondanks onderstaande, een fijne vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het interieur was erg oubollig/donkerbruin, De ramen waren van enkel glas, waardoor het erg warm was op de kamer. Geen airco aanwezig, maar de ramen konden wel open. Het bad had meerdere beschadigingen. Het geluid van de douchekraan en toilet was erg luid/piepend/storend. Heel zachte bedden voor de ouders en het bed van het kind was juist heel hard.

    De lokatie was vlakbij het centrum, de kabelbaan, en de grotten. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,9
    Het was gezellig en vooral heel dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wc en douche maakten erg veel lawaai, wat vooral snachts opviel.

    Het was een uitgebreid ontbijtbuffet en voor elk wat wils. Werd ook steeds bijgevuld als er iets op was!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    4,2
    Vergane glorie
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vergane glorie vieze kamers.. schimmel in de douche vieze vloerbedekking. Muffe / vochtige lucht in de kamer. Echt smerig bah... En zoveel geld betaald schandalig

    Locatie direct in het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    6,3
    was OK
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    onbijt goed douche is slecht in bad geen hand greep om je vast te houden vloer van bad looprond met zeep op bodem is gevaarlijk als je wat ouder bent en je moet in bad klimmen als je niet zo groot ben in bad kamer is geen rekje voor handoeken.die liggen op tafel is OK

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    6,7
    Het ontbijt was lekker.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden de kamer niet schoon, nadat we het gemeld hadden bij de receptie is het gelijk opgelost.

    Het ontbijt was lekker. Personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    3,8
    Ronduit SLECHT
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accomodatie is gewoonweg oud en versleten. Overal hingen spinnenwebben. Zeeeeer gehorig, je kon precies horen wat de buurman deed op de wc. Ontbijt erg sober. Een gebakken eitje kon niet

    De locatie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    6,7
    Met kleine aanpassingen kan het beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, vieze roosters, wAsbak, kop van de douche. Kon niet koud douche en temperatuur bleef niet constant waardoor ik soms verrast werd door hete waterscheut. gehorigheid

    Bedden waren prima

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was slecht. TV ontvangst was slecht. Dit aangegeven maar is niet verholpen. Foto op site kwam niet overéén met kamer die wij hadden geboekt. Terras was om 22.00 uur dicht. En dat bij avondtemperatuur van 28 graden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    Fijn hotel en een geweldige locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco maar dat wisten we. Wel was er een ventilator aanwezig. Maar de familiekamer bestaat uit 2 aparte kamers en er was maar één ventilator...was prettig geweest als er twee ventilatoren aanwezig waren. Voor de rest een prima hotel!

    De locatie is geweldig! Vlak bij de kabelbaan en grotten en de eetgelegenheden. Alles prima te voet te doen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,1
    prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer had schoner gekend en douchen in bad waardoor al het water op de vloer kwam was niet zo netjes.

    ontbijt was goed. mooi vlak bij het centrum. goede parkeergelegenheid.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    2,5
    Ik vond dit echt niet leuk en echt vies....Ik had het gevoel dat we bedot zijn geweest noot meer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zo een oud hotel ...met vast tapijt vondt het vies....de badkamer douche outbollig....wij waren hier op 3 daagse dus 2 overnachtingen met mijn ouders naar het optreden van André Rieu... Geen airco ...geen frisse geur op de kamer ... en de sigarettepeuken waren nog aanwezig op terras van vorige hotelgasten want wij roken niet!! Op de badkamer was glas aanwezig van iets die gebroken was van een vorige hotelgast...en in 2 nachten dat wij daar verbleven nog steeds niet weg ! Het ontbijt zo flauw...Amaai nog nooit meegemaakt en al veel hotels gedaan....geroerde eieren koud en het was als rubber!!!Wat een Zacht Gekookt eitje moest zijn was koud en hard....Eigenlijk niet veel vers... Amaai gaan er nooit meer.... Ook geen reclame voor booking .com.... Ik dacht dat zij dit ook rescenseerden... Met vriendelijke groeten Katleen

    Niets....

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,9
    Top locatie, vriendelijk personeel, lekker ontbijt, goede...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warm, hadden kamer aan de weg waar hoop lawaai was snachts! Oud hotel waardoor het gehorig is als de buren bijv al door trekken!

    Top locatie, vriendelijk personeel, lekker ontbijt, goede bedden!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    5,8
    Weekend
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn mooier op foto dan in het echt. Ontbijt was goed alleen meer keuze qua boterkoeken was leuk geweest. Wij zaten ook met beestjes op de badkamer.

    Ontbijt was lekker personeel heel vriendelijk!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,9
    Super plek
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super, na een heerlijke laatste dag fietsen mocht ik einde van de dag nog een douche nemen terwijl ik ‘s-ochtends al uitgechecked had. Dat vind ik een prima service !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    4,6
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wy hadden de goedkoopste kamer... En dat was te merken Het bad was ook niet helemaal schoon Het was bloedheet op de kamer ,want er was nmlk geen airco Het ontbijt viel niks tegen Maar we zaten wel op een mooie locatie

    De locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    5,4
    Onvoldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer; erg oud, warm en werd ook niet koel. Achter het bed leek er wel een verwarming aan te staan. Personeel kon ons niet vertellen wat het was.

    Ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de badkamer staat de wc op een verhoging. Dus niet geschikt voor minderinvalide mensen.

    Ruime kamer, goed bed, ruime badkamer. Prima ontbijt. Eigen parkeerplaats.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,8
    Super!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging en de service zijn perfect. Je hebt aan de voorkant wel last van het verkeer. Het is een drukke straat maar je bent overal dichtbij en je kunt er goedkoop parkeren.

    De ligging is perfect. De bedden liggen heerlijk en het ontbijt was uitgebreid.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    4,2
    Oud en smerig en gehorig
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was matig en kamer was niet schoon stoffig. ramen vies .balkon overal peuken en kapotten tegels en meer viezigheid. vreemde mensen die via de balkon naar binnen kijken als je op bed ligt .tv ontvangst slecht en de schoonmaaksters heel erg luidt over de gangen. douchen gaat niet zo alles wordt zeik nat geen douchmat

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    5,0
    Ontbijt was goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accomodatie zelf / inrichting was verouderd. badkamer ook gedateerd. Bad is glad, geen antislip. 1 persoon gevallen. Zkhs bezoek

    Ontbijt was goed verzorgd. Locatie van het hotel was goed ten opzicht van het centrum.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,5
    Goed maar oubollig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden. Geen bakje voor zeep of fles in de douchecel. Moest op de grond zetten. Wel een mooie grote gerenoveerde badkamer maar de kamer oubollig..

    Lekker dicht bij centrum maar net buiten het feest geruis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    6,3
    Voor het oog verzorgt en hadden wel een leuk uitzicht op het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vonden wat troep onder het bed en er zat een gele vlek in het overtrek van een vd drie bedden. Douchekop was lek en hadden een rare straal.

    Voor het oog verzorgt en hadden wel een leuk uitzicht op het kasteel. Ontbijt was prima en redelijk uitgebreid.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    8,3
    Perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie van het hotel is perfect. Je loopt de deur uit naar rechts en na 50 meter vind je de kabelbaan naar boven. Aan de linkerkant van het hotel sta je na ongeveer 100 meter midden in het centrum, waar je alle terrasjes en restaurantjes vindt. Alles is ongeveer binnen 5 minuutjes te lopen. Wij hadden een ruime 2 persoonskamer, eenvoudig, opgeruimd en netjes. Badkamer was daarentegen erg groot. Ligbad met douche, toilet met genoeg beenruimte en een grote wastafel. Wij kunnen deze accommodatie zeker aanraden!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,1
    Voor ons doel een goed hotel met een goed en betaalbaar restaurant aan de overkant.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer mag geupdate worden. Het ontbijt was maandag een heel stuk kariger dan zondag. Misschien omdat er niet zoveel gasten waren?

    Goede bedden en parkeerplaats was afsluitbaar

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    7,5
    Prima verblijf voor 1 nacht, waar je eigenlijk ook alleen maar moet slapen en voor de rest op pad be
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en badkamer erg klein. Het bed was erg hard. Flink stoffig in de gangen.

    Het ontbijt was uitgebreid en goed. Qua prijs en kwaliteit was het oké voor 1 nacht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De tweede dag van ons verblijf was het helemaal niet schoongemaakt in onze kamer! Bij het ontbijt 3 van de 4 dagen was er niets warms bij het ontbijtbuffet en ook geen fruit!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,0
    Vriendelijk personeel, goed ontbijt & de prima locatie compenseerden de beperkte kamerfaciliteiten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn wat gedateerd, de eenpersoonskamer had nog een ouderwetse televisie. Bed in mijn kamer was erg zacht, geen airco of ventilator aanwezig (niet bij de receptie gevraagd, ze kunnen daar allicht mee helpen).

    Het ontbijt was uitgebreid en de locatie is prima. Parkeerterrein zowel aan de voor- als achterkant van het hotel beschikbaar. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Douche was krachtig en warm, genoeg zachte handdoeken en zeep/douchegel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    9,2
    Wij hebben genoten, vlakbij het centrum van Valkenburg. En daar merk je niets van.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niets tegen want dit was bij ons bekend. Als er een volgende investering gedaan wordt, dan is airco een prima investering bij zonnige warme dagen

    De gastvrijheid en de flexibilteit

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,5
    Jammer dat er net aan ons raam een gezamenlijk balkon was,...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er net aan ons raam een gezamenlijk balkon was, waar mensen dus gingen roken en doordat ons raam open was (wij slapen graag met raam open ivm frisse lucht) werd ik dus wakker van de rookgeur in onze kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    5,8
    De ligging was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was allemaal erg verouderd op de ontbijtzaal na. Onze kamer was ook erg verouderd en ook de badkamer zag er verouderd uit. Het was ook erg stoffig op de kamer en er zaten zelfs spinnenwebben in de nachtlampjes. De kamers een nieuw kleurtje verf en een nieuw behangetje doet al wonderen en de badkamers vernieuwen is ook geen overbodige luxe.

    De ligging was goed. De ontbijtzaal was keurig. Goede bedden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    10
    De ligging van hotel was heel centraal je loopt zo het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van hotel was heel centraal je loopt zo het centrum in. Vriendelijk personeel en een prima ontbijtje. We konden op 15.00 uur inchecken maar konden onze rugzakken al eerder afgeven bij de receptie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,8
    Hebben ondanks alles wel genoten
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mijn matras was te zacht kwam met rugpijn van bed. Em douchen in bad vind ik verschrikkelijk want wij hebben medische problemen was bang om uit te glijden heb nl heup al een keer uit de kom gehad.

    ONTBIJT WAS GOED JE HAD KEUS GENOEG VOOR IEDERS WAT WILS.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    6,0
    Verblijf was verder goed mooie omgeving, en de bedden waren top!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer werd niet goed schoon gemaakt, zelf naar de receptie moeten lopen om toiletpapier te vragen(was niet aangevuld) was vrij benauwd op de kamer gevraagd of ze s.v.p. een ventilator op de kamer wilde zetten , kwamen 6 uur later weer aan op de kamer was niet neergezet, geen enkele dag werd de vuilnisbak geleegd!!

    Ontbijt was prima!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,7
    Heerlijk weekend dichtbij het centrum in een gedateerd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht vanuit de kamer was op een stenen muur. Kamer gedateerd en hier en daar wat kleine beschadigingen. Douchen moest in de badkuip wat aardig gevaarlijk is. Bij verblijf van 2 nachten is de kamer na de 1e nacht niet schoongemaakt/geen bedden opgemaakt... er werd alleen even op de deur geklopt of we nog handdoeken nodig hadden en/of toiletpapier...

    Ontbijt was heerlijk en uitgebreid. De ligging van het hotel is perfect, vlakbij het centrumpje. Parkeergelegenheid ook goed. Personeel heel vriendelijk en liet ons rustig ons ontbijt opeten terwijl het eigenlijk al een half uur na einde ontbijt was.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,9
    Wij hebben het altijd naar ons zin daar, het hotel is wat ouder maar daar is de prijs dan ook naar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn hier meestal maar een nacht en vinden het prima.maar de kamers zijn wel wat verouderd en dan vooral de badkamer.maar alles is brandschoon en dat vinden wij het belangrijkste.

    Het ontbijt is heel goed veel keus.en Dan de ligging perfect je loopt de deur uit en loopt zo het centrum in.en Dan het restaurant en terras aan de overkant van het hotel is heel goed en niet duur en hoort bij het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    Gedateerd hotel, maar niet al te duur en prima locatie en medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde inrichting van kamer en badkamer. Alleen douche in het bad, met loszittend douchegordijn. Doorgezakte stoelen in het restaurant.

    Prima ontbijt, vriendelijke medewerkers, goed stevig bed, mooie locatie in het centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Super werkend gehad mede door vrolijk en attent personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    S ochtend vroeg wakker door een grote groep mensen die het nodig vonden zich voor het ontbijt in 1 kamer te verzamelen. Kamer 610. Vervelend maar kan het hotel ook niet veel aan doen. Gelukkig hadden wij vooraf een melding gehad dat wij beter na 9 uur pas konden gaan ontbijten ivm deze groep. Heel attent van het personeel alleen jammer dat je dan toch door deze groep om 7 uur al wakker bent.

    Prima ontbijt, het hotel ligt mooi centraal met eigen parkeerplaatsen. S nacht rustig kunnen slapen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Lekker, ontzorgd fietsen en slapen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tsja, er kan altijd iets beter maar niet echt iets op nu te vermelden.

    Royale kamer voor drie fietsende vriendinnen; mooie grote badkamer. Goed ontbijt, prima start voor een stevige toertocht. Super was de mogelijkheid om na de toertocht je nog even te kunnen opfrissen in het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer. Douchegordijntje rondom bad. Opstapjes in badkamer. Toilet erg krap. Knieën tegen de muur.

    De locatie tov het centrum van Valkenburg. Ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    10
    Service: zonnebril en oplaadsnoertje vergeten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service: zonnebril en oplaadsnoertje vergeten. We werden heel snel gebeld en het wordt nagestuurd. Accommodatie is prima. We hadden een zeer ruime budgetkamer. Hotel ligt 50 m van het centrum. Prima ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,9
    ontbijt was voldoende ruime keuze.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer slechte wifi verbinding op de kamer op het 2de verdiep. Op gelijkvloers was wifi verbinding wel ok.

    ontbijt was voldoende ruime keuze. vriendelijke ontvangst. Ligging perfect, vlak bij het centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,9
    Tip voor de eigenaar,op energie valt een heleboel te besparen in dit hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    gangen en kamers gedateerd en zeer gehorig. Als de buurman de wc doorspoel lijkt het wel op je eigen kamer.

    ontbijt en personeel prima. Zo ook de ligging, lekker kort bij het centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,7
    Goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was redelijk. Assortiment broodjes kan beter (alleen afbak pistolets en croissants). Fruitsalade was uit blik i.p.v. vers. Roerei was volgens mij uit een pakje o.i.d.. Kamers erg gedateerd. Douchen in bad met zeer hoge instap. Probleem als je slecht ter been bent. Föhn werkte niet in kamer.

    Goed bed. Ruime kamer. Ligging is top. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,3
    Perfecte ligging. Wel (te) prijzig voor accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd, foto's komen niet overeen met website.Eigenlijk te duur voor hetgeen wat je krijgt.

    Ligging van het hotel.Ontbijt en ontbijt zaal waren wel prima. Zo had het hele hotel moeten zijn.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    5,4
    Meer een hostel dan een hotel. Prima ontbijt wel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig. De muren lijken wel van papier, alles in de gang en andere kamers is te horen (zelfs snurken van iemand op een andere kamer!). Daarnaast was er iets van een technische installatie die om de zoveel tijd zo’n lawaai maakte dat het leek alsof het op de kamer was. Bedden waren erg hard.

    Ontbijt was prima! Locatie ook.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,3
    Het was voor ons een zeer romantisch weekendje weg met veel mogelijkheden tot mooie herineringen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijk personeel. Dit hotel ligt perfect voor de eet gelegenheden en winkels in Valkenburg zelf en een uitstapje naar drielandenpunt en Maastricht is ook geweldig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,8
    De familiekamer was schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    De familiekamer was schoon. We verbleven hier om deel te nemen aan de Amstel Gold Race. Perfecte ligging 300 meter centrum Valkenburg. Het ontbijt was super.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    8,3
    Een prettig verblijf gehad,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer maakte op mij een sombere indruk. ( gordijnen en vloerbedekking) Bovendien was de instap in het bad, maar vooral de uitstap uit het bad te hoog. De wifi op de kamer deed het niet altijd!

    Het ontbijt was prima. De eetzaal zag er gezellig uit. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. De ligging van het hotel was prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,5
    Aangenaam verblijf in een leuke stad met veel mogelijkheden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wat ouderwets, maar dat geeft een leuke sfeer. Al mogen sommige zaken wel eens vervangen worden. Het was vooral de hygiëne in de kamer zelf die beter kon. Stof, toiletborstel, douchegordijn beter vervangen door een scherm en kapotte haardroger.

    Goeie ontvangst door ijverige medewerker (Roberto), aanraders in de omgeving zijn de kasteelruïne, fluweelgrot en mooie wandelingen, superlekker gegeten in brasserie Royal. ‘s Morgens in het hotel genoten van een ontbijt met voor elk wat wils

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    erg verouderd en wij hadden een kamer naast de lift, dit was erg gehorig.

    Goed ontbijt voor deze prijs, heel erg vriendelijk personeel en perfecte locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,5
    Goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ouderwets. Niets speciaals, daardoor prijs/kwaliteit niet helemaal in balans. Zaten ook niet in het hoofdgebouw, mis je toch het hotelgevoel.

    Goede ligging. Ruime, rustige ontbijtzaal. Ontbijt meer dan voldoende. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    een tafeltje op de kamer en een paar haakjes in de badkamer om je kleren op te hangen en een afvalbakje op de kamer

    goed ontbijt grote kamer dicht bij centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    7,5
    Het ontbijt was prima, alleen wel erg druk bij de koffie.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was prima, alleen wel erg druk bij de koffie. Het bed lag super, maar de gang/kamers zijn wel gehorig. Voor de rest een prima verblijf voor een vriendelijke prijs!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,1
    We hebben er het beste van gemaakt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn kamer was oud en de douche was erg klein en er hing een douchegordijn dat steeds aan mijn lijf kleefde dat was erg onaangenaam.

    Het ontbijt was lekker en gevarieerd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    3,3
    Alles al gezegd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    alles

    ontbijt vreselijk matig. was niks op tijd broodjes op. eitjes op. geen 4 sterren waard alleen ingang mooi. rest oudbollig. vooral de lift erg klein,en eng. Niet boeken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,5
    De locatie was top, je loopt zo het centrum van Valkenburg...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was schoon en netjes maar wel verouderd. Wat mij betreft toe aan renovatie.

    De locatie was top, je loopt zo het centrum van Valkenburg in. Personeel was ook erg vriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    6,3
    We hebben goed geslapen en gegeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het balkon was niet schoon . Blikjes sigaretten , snoepjes lagen over de grond En ons uitzicht was de achterkant van het hotel het was daar heel erg rommelig , vies,kapot Een erg oude kamer Jammere was dat toen we aankwamen dat er werd verteld dat we voor 15,00 meer een mooiere en grotere kamer Konden krijgen Wij hadden dit gedaan Maar dit zouden we niet meer doen , dat was het geld niet waard

    Het personeel was heeel erg vriendelijk De ligging is perfect Het bed sliep perfect De kamer was schoon, op de handdoeken in de badkamer na Het ontbijt was lekker en uitgebreid

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,3
    Mooi en verzorgd hotel met basis comfort.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er was niets dat voor ons verblijf tegenviel.

    Perfect ontbijt en mooi verzorgd. De familiekamer heeft 2 douches waarvan 1 doucheruimte zonder deur. Een afsluiting van deze doucheruimte zou beter zijn. (gordijn?) 1 van de 2 kamers heeft TV. Het was koud buiten en dat voel je ook als je naast het raam zit om te ontbijten. Er staat dan ook slecht enkele beglazing in het raam. (en dat in 2018!)

    Verbleven in maart 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: