Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Corona Hotel 3-sterren

Slotlaan 301-303, 3701 GJ Zeist, Nederland

#8 van de 8 hotels in Zeist

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 772 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    5,8

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    4,6
    Eenvoudig maar prima ontbijt vriendelijk personeel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gedateerd smoezelige kamer die erg warm was. Behang en verf bladdert van de muren. Kapotte douchestang. Zeepdispenser die stuk was. Vlekken in vloerbedekking etc.

    Eenvoudig maar prima ontbijt vriendelijk personeel. Centraal in Zeist.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    7,1
    Tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lange trappen naar boven. Ong 20 treden. We moesten 2 trappen Er is geen lift. Dat kan niet.

    Ontbijt was prima!! Er werd ook nog aangeboden om eieren dan wel oannekoekjes te bakken. Ook die waren prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    6,3
    In de badkamer waren veel gebreken.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de badkamer waren veel gebreken. Douchedeur was los en viel er uit. Douchestang zat los, verf bladdert er af.. vloertegels smerig. In de morgen met uitchecken niemand aanwezig om de gebreken te melden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,1
    Voor dit geld, prima hoor
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Vriendelijke mensen. Voor dit geld moet je geen wonderen verwachten. Alles is vrij gedateerd, maar daar kies je qua prijs ook voor. Niet piepen, prima zo. Ontbijt was goed en uitgebreid. Centrale ligging, alles lopend te bereiken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    9,2
    Wat een charmant hotel....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    De kamer had een balkon en bij warm weer kunnen twee deuren open. Je kunt vrij parkeren in een straat vlakbij en van 18.00 tot 9.00 uur kun je vrij voor de deur parkeren. Rustig gelegen, een beetje verouderd, maar wel charmant. Heel lekker ontbijt met een gebakken eitje. Omdat mijn vrouw die morgen nog even iets moest typen, kregen we een gratis kan koffie mee naar de kamer. En dat allemaal voor 70 euro. Heel warm aanbevolen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    5,0
    Ontbijt was ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen was niet mogelijk omdat de koude kraan niet kon draaien. Ook niet met veel geweld. Douche alleen kokend heet. Verder de gehele plek is verlopen en versleten. Het geeft de indruk dat het morgen gesloten wordt. Kies een ander hotel!

    Ontbijt was ok. Ee werden zelfs pannenkoeken gebakken op verzoek

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    4,6
    Eigenlijk niet meer van deze tijd en zeker niet in verhouding met de prijs. Zeker niet aan tebevelen
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Totaal geen uitnodigende uitstraling (bar, restaurant en terras gesloten wegens deels faillissement). Kamers op 2e verdieping via smalle stijle trap. (Ongeschikt voor oudere personen) Kamers zeer gedateerd. Douche/toilet te klein en jaren-60-look. Bed redelijk, kussens zien niet uit. Ontbijt gedeelte was ook niet in gebruik. Werd ook niet gevraagd of we er gebruik van wilde maken. Trouwens er was ‘s ochtends geen personeel. Sleutels inleveren via brievenbusje.

    De ligging in het centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,1
    Prima ligging voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verouderde kamer / douche, maar functioneerde wel prima. Prima bed. Geen airco. Steile trap naar 1ste etage

    Uitstekende ligging in hartje centrum van Zeist. Uitgebreid ontbijt (voor de prijs die je betaalt)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    5,8
    Erg slecht dat er in de ‘ontbijtzaal’ eieren en pannenkoeken...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg slecht dat er in de ‘ontbijtzaal’ eieren en pannenkoeken gebakken worden zonder afzuiging. Heel de zaal is blauw en je kleding stinkt de hele dag! Verder is het ontbijt erg karig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    5,8
    Kamers gehorig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers gehorig. Douche was kapot, (geen druk, hierdoor heel weinig water en stralen) kon dit pas de volgende ochtend melden, omdat het geen 24-uurs receptie betrof. kon die dag ook niet meer gerepareerd worden. Na reparatie, de volgende dag, maar lichte verbetering. Tegels in de badkamer waren over geschilderd, bladderde af. Kamers waren in redelijk oude staat, maar wel schoon. Geen waterkoker oid op de kamer, dus je kon geen kopje koffie of thee drinken 's avonds, was ook niet verkrijgbaar in het hotel. Je moet hiervoor dan buiten het hotel wat halen/ kopen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    6,7
    Wisselende ervaringen: van goed tot voldoende
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tweede ervaring met Corona. Eerste keer zeer goed bevallen, ditmaal een douche met magere waterstraal en zeer fluctuerende watertemperaturen. Let op: receptie maar tot 22:00 open, later inchecken is niet mogelijk!

    Ontbijtbuffet goed, slaapcomfort goed. Prijs erg betaalbaar voor 1p kamer. Gratis nabij parkeren van 21:00-09:00.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    5,0
    Geen aanrader
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, sterk verouderd. Ik had een comfort 1-persoons, maar het comfort was ver te zoeken. Slechte bedden (matrassen zijn af - je voelt en hoort de veren), sanitair oud en af. Wanden en tapijttegela gewoon vies. Geen aanrader.

    Niks, behalve ontbijt; dat was prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    5,8
    Te duur voor wat we er voor kregen.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele koude kamer, gaten in de gordijnen hoeslaken kapot. Hele kleine wc eigenlijk in gewoon in een kast. Blowende mensen buiten het hotel. Kamer verouderd.

    Het ontbijt was super, lekkere pannenkoekjes en een gebakken ei. Top!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    3,8
    Geen aanrader.
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer erg klein. Wc en douche, je kan je kont niet keren. Paste er net in met mijn lichaam (normaal postuur) en het was niet echt schoon en te oudbollig.

    De ligging in het centrum en de parkeermogelijkheid

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    7,5
    Een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De enige teleurstelling was dat de douche in de badkamer niet werkte. Er kwam geen water uit. Dat is een punt dat in eerdere reviews reeds is aangekaart en daarom extra jammer dat er - klaarblijkelijk - niets aan gedaan is. Mijn mening is dat dit hotel qua prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking tot de vele andere hotels die ik heb bezocht minimaal voldoet aan de verwachtingen - en daar op punten zelfs bovenuit stijgt - met als enige uitzondering (in mijn geval) de douche. Indien het hotel beter in staat is om te voldoen aan klachten die eerder zijn geuit, zal ik zeker een nieuw bezoekje brengen.

    Een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. Wat je verwacht, krijg je ook. Gelet op de prijs (ongeveer 50 euro p. nacht) heeft dit hotel op een aantal punten (vriendelijke mensen, goed ontbijt en een kamer die voldoet aan de verwachtingen- m.u.v. de douche) mijn verwachtingen overtroffen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    7,1
    Geschikt voor een kort verblijf zonder poespas.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst TV-kanalen.

    Een simpel, rustig hotel. Door de goede informatie vooraf was ik daar van op de hoogte en voldeed het hotel aan de bescheiden verwachtingen. Vriendelijke medewerkers.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    4,6
    Teveel betaald voor een goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De tegels in de badkamer zijn geverfd en dit komt los. De kit komt los. De losse wandcontactdozen in de kamer zelf zitten los of zijn niet afgeschermd. Geen nachtlamp beschikbaar.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig.... Geen bedlampje ..... 2 lampen waren kapot..... Matige waterdruk..... Badkamertegels kunnen wel een opknapbeurt gebruiken.... Stopcontact hing er deels uit....

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    3,8
    Aftands oud hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik sliep in een klein hok. Gaten in gordijnen, vlekken op vloerbedekking, kamer/ hotel oud en aftands

    Ontbijt was prima. Ook zwerver kreeg kopje koffie en broodje. Ik kan het enorm waarderen dat ze dit ook kreeg.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,1
    goed, lekker bed en vriendelijk personeel
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de douche.. spoot alle kanten op. Wilde dat kenbaar maken, maar de receptie is 's avonds niet aanwezig.

    Het ontbijt was prima en de service ook goed. vroeg om extra dekens etc. werden gelijk van een andere kamer afgehaald. werd geen punt van gemaakt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    3,8
    Het onbijt.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij ontvangst was er niemand, na een telefoontje kwam er iemand gehaast aan ,betalen , sleutels en weer weg ! Zeer gedateerde kamer. Douche zo slecht, dat we die niet hebben gebruikt. Kraan kreeg je niet goed en als je door de afhangende douche deurtjes kwam stond je in een wiebelende douchebak. Echt heeeel slecht. Het is een heel mooi gebouw maar niet onderhouden !

    Het onbijt. We kregen wel i.p.v. een kamer op de 3e etage een kamer op de 1e omdat we een baby bij haden en er geen lift is.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    6,3
    Badkamer was schoon en ontbijt was ok.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel in verbouwing. Gewoon een beetje smoezelig. Geen vloerbedekking op de overloop en bed was echt matig. Ontbijt was ok en voor deze prijs net aan ok.

    Badkamer was schoon en ontbijt was ok.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    5,0
    Ijskoud water in de badkamer zowel dag als nacht is schandalig!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen warm water!!!! Zowel in de avond niet als ook niet in de ochtend. Terwijl ik gewoon de volle pond voor een hotelkamer betaald heb.

    Zeer goed ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    3,3
    Een aanfluiting - betaal iets meer en boek iets anders
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Service, faciliteiten, onderhoud. Totaal waardeloos, gedateerd en slecht hotel. De service was er totaal niet. De prijs is er misschien ook naar, maar met de ervaring van nu zou ik iedereen adviseren iets meer te betalen en naar een ander hotel te gaan. Ze verhuren hokjes waar je kan slapen, maar verder kan je het geen hotel noemen. Boek een ander, misschien iets duurder hotel/Airbnb, maar dit niet.

    Het was schoon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    5,4
    Hele avond geergerd over de tv
    • Met huisdier
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was slecht, tv alleen nl1.2.3 te kunnen zien wil graag meer zenders kunnen zien. Badkamer erg klein

    Ontbijt was heel goed. Vriendelijk personeel, uitzicht kamer er goed, kamer was ook ruim

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    4,0
    teleurstellend
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wij verwachtten niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten, maar wij zaten 'onder het podium': er was geen licht en stroom in de kamer. De kamer was ijskoud toen we 's nachts binnenkwamen. 's Morgens bij het douchen viel de douchedeur op mijn lijf toen ik hem wat wilde verschuiven. Er was geen mogelijkheid om iemand te bellen om het licht in orde te maken.

    vriendelijke receptionis

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,1
    Prijs/kwaliteit: boven verwachting
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een beetje gedateerd. Maar 1 stoel op de kamer en wat je zou mogen verwachten ontbrak: een stukje zeep om je te wassen

    boven verwachting was: het ontbijtbuffet: geweldig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    6,7
    Prima voor een nacht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tja... wat Kun je verwachten voor 45€.. het is allemaal erg gedateerd. Enkel glas in de openslaande deurtjes naar het balkonnetje. Dus gehorig. TV heeft slecht ontvangst waardoor het beeld korrelig is. De kamer staat serieus vol met twee bedden, een gammele kast en een bureau.

    Ligging is uitstekend. Heel centraal. Douche is gedateerd maar heel schoon. Bedden prima. Ontbijt was prima geregeld door een heel aardige dame.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    9,2
    was in Nederland voor een crematie van mijn zus dus weinig puf in tegen slagen
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    dat er niet voldoende gekeken was naar mijn nood en we niet in het hotel konden zijn maar dit werd vakkundig en snel opgelost.

    de begeleiding daar ik moeilijk loop kregen we een andere op de begane grond kamer alle hulp daar voor was aan wezig en vooral ontbijt was uitstekend en de bediening daar was een goede informatie bron mijn compliment

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    5,4
    Zou deze accommodatie niet snel aanbevelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs/kwaliteit verhouding ondanks lage prijs niet voldoende. Vele gebreken in de kamer die voor iedereen te zien waren. Lamp kapot, slechte waterstraal, los stopcontact enz enz. Interieur oud/vol vlekken en versleten. Receptie slechts een dag bezet. Andere dagen luik gesloten.

    Prima ontbijt, goede bedden

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,9
    Adequaat ... en meer hoeft niet voor een zakelijke overnachting.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gewoon prima overnachting, bed, bad en brood :-) Tegen een normale prijs. In hartje Zeist, voldoende behoorlijke restaurants en dergelijke in de omgeving.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    7,5
    hotel voor redelijke prijs
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De steile trap, dat het niet open was en dat ik daar geen berichtje over had gekregen dat ik even moest bellen. Daarna perfect.

    De prijs en gastvrijheid. Fantastisch ontbijt. Goede wifi

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    4,6
    het ontbijt was zeer uitgebreid.
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer niet echt proper. Lakens zagen er niet vers gewassen uit. Gaten in de gordijnen, bedlampje aan muur bevestigd boven bed zag er niet zeer veilig uit ( hebben we dan ook niet gebruikt) Deur had sporen van inbraak en er was een ketting aan de muur die nergens kon bevestigd worden.

    het ontbijt was zeer uitgebreid. Bediening zeer vriendelijk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,0
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs als je alleen bent ennje kin geen raam open doen snachts het waren balkon deuren maar dan kon de hele verdieping bij je naar binnen

    Ontbijt ende ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,7
    prettig verblijf voor kortere tijd.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren, veroudering van de accommodatie, geen lobby.

    de historie van het oude pand, vriendelijke service, goed ontbijt in gezellige omgeving, mooi uitzicht, prima bedden, goed verwarmd, goede locatie, leuke winkelstraat met gezellige restaurantjes om de hoek.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    5,8
    Precies wat je van een goedkoop hotel verwacht: niet modern maar goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    gehorig, scheve vloer van de kamer, veel trappen ; geen lift. Personeel die bij binnenkomst niet de gasten groet. Hij zei helemaal niets.

    De locatie van het hotel is goed, midden in de stad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    5,8
    Het Ontbijt was goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotelkamer heeft een update nodig. Gordijnen en vitrage zag er niet uit De douchesproeikop hangt erg hoog en de douchedeur klemde.

    Het Ontbijt was goed verzorgd. Bedden waren prima

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    4,6
    Goedkope overnachting maar niet voor herhaling vatbaar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De hygiëne in het pand valt tegen.

    locatie is prima. winkelstraat en eetgelegenheden zijn dichtbij. ontbijt met vers gemaakte pannenkoekjes of gebakken ei.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,0
    knaken ,euro s
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de douche te klein en gladde vloer ,de wc te klein en en gladde vloer .kon geen koffie of thee zetten

    het ontbijt was prima lekker vers gebakken eitje gekregen van de vriendelijke dame van het ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,9
    omdat wij maar voor 1 nacht er waren was het prima. het ontbijt maakt het helemaal goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was hier en daar wat stuk - deurkruk wc douche zat los deze viel er steeds af als je hem aan trok - douche deur zelf zat los - gordijnen zaten los - water van de douche was koud - bed lamp hing los zodat als je met je hoofd omhoog kwam er tegen aanstootte.

    Het ontbijt was super

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    10
    Fijn hotel op een mooie locatie.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Het ontbijt was lekker en je kon kiezen uit gebakken ei of pannenkoek. Er was verder voldoende. De locatie was geweldig, midden in het centrum. De bedden lagen lekker en het was rustig s'nachts.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    5,0
    Oud hotel dat verbouwd wordt.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles in het hotel was oud en aan vervanging toe. De verbouwing was dan ook in volle gang. In feite werd er nog gewerkt in onze kamer toen we arriveerden. De schoenpoetsmachine stond letterlijk tegen onze kamermuur aan en die hoorden we als hij werd gebruikt. Grootste minpunt voor ons was het gebrek aan een waterkoker. Het was op straf van een boete zelfs verboden te koken in de kamer. Verder was de receptie later open en eerder gesloten dan was aangegeven op de website van het hotel. Het receptiepersoneel was op zich niet onvriendelijk maar wel bezig met eigen vrienden en kenissen en niet zozeer met de gasten.

    Groot hotel met grote kamers. Onze kamer had een deur naar een gezamelijk balkon. De ontbijtbroodjes waren individueel ingepakt in plastic waardoor ze hygienisch oogden. Supermarkt was aan de overkant van de straat en winkelgebied was om de hoek. Hotelkamer keek uit op het busstation.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    5,0
    Het ontbijt vond ik goed!
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond het niet prettig dat mijn kamer aan een gezamenlijk balkon zat. Ik wil graag met raam open slapen maar dat voelde onveilig omdat de balkondeuren dan open moesten. Geen apart raampje voor frisse lucht, was wel prettig geweest want de kamer was benauwd en een vreemd geurtje.

    Het ontbijt vond ik goed!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    5,8
    Alle waar naar zijn geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij kwamen na 18:00 uur bij het hotel en troffen niemand aan, moesten bellen en kwam er iemand speciaal naar hotel om in te boeken. Kamers zijn matig en we zaten 2 hoog met enge stijle trappen.

    Ontbijt was goed en wordt met liefde geserveerd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    5,0
    Gelukkig was het maar voor een nacht.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deur was gesloten. We hebben moeten bellen voor er iemand kwam. Dat is geen welkom voor gasten. Hotel is vergane glorie. Douchekop op kamer 2 sproeit tegen de muur ipv op je lichaam en dat was niet te verhelpen.

    Goede bedden. Goed ontbijt maar oude koffie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,9
    We hebben ons prima vermaakt
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een kleine kamer

    De kamer is sober. De locatie super. Twee trapjes op met de rolstoel, maar werd goed geholpen. Er is geen lift, maar de rolstoel mocht in de eetruimte staan die 's avonds op slot ging.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    4,2
    Ontbijt was uitgebreid, vriendelijke bediening.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Amper of geen druk op het water, haardroger in badkamer werkt niet, die aan bureautafel niet te gebruiken bij een spiegel. Ontvangst aan receptie (inchecken) zeer zwak, amper info over de streek beschikbaar. Grote werken in de straat hadden kunnen vermeld worden met informatie hoe het hotel het best bereikbaar is.

    Ontbijt was uitgebreid, vriendelijke bediening. Op zich zeer goed geslapen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    5,0
    Boeken we NOOIT meer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie is een aanfluiting. Hotel is oud maar dat betekent niet dat men niet de moeite kan nemen te zorgen dat alles functioneel is. Wastafelsifon lekte (water op de vloer), nauwelijks warm water in de douche. Föhn onhandig, snoer te kort om te kunnen gebruiken met goed zicht in spiegel.

    Ontbijt was goed maar zeker niet geweldig. Boterhammen ingepakt in vershoudfolie ???

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,5
    Voor ons doel van de reis is dit een goede locatie geweest.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Meubilair op de kamer: oud en versleten: nodig aan vervanging toe. Badkamer: klein, maar het ging.

    Het ontbijt: voortreffelijk. Kamer: grootte van de kamer redelijk. Personeel: vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    4,6
    Teleurstellend, slecht geslapen in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers vond ik slecht, je hoort alles van de kamers rondom je en de matrassen zijn ronduit slecht. De kamer oogt ook niet fris en ziet er niet zo mooi uit. Ik vond het verblijf wel wat duur voor de kamers die je krijgt

    Het ontbijt was lekker, redelijk wat keuze om gratis te zijn en je kan er kiezen tussen pannenkoeken of een eitje met bacon die speciaal voor u klaargemaakt word. De kan met koffie vond ik een leuk idee.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,3
    Kamer was schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een oud hotel alles is wat gedateerd maar wel erg schoon De douchekraan was niet goed te regelen Parkeergelegenheid is lastig

    Kamer was schoon Ontbijt was goed verzorgd

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    5,8
    Kortste verblijf waar ik ooit ben geweest.. 15 min.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Door geluidsoverlast van de kroeg, zijn wij binnen een kwartier (niet overdreven) het hotel weer uitgelopen. De receptie was dicht dus de sleutel achtergelaten. We hebben een e-mail gestuurd en na geen reactie gebeld, wederom geen reactie. Dat valt tegen!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,9
    als je een hond meeneemt zit je hier perfect!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de vloerbedekking (tapijttegels). de geur van hond in de kamer. het bed was wel lang maar laag. matras niet beste kwaliteit.

    de locatie was super. het gebouw: vergane glorie met charme en karakter. receptionist was bijzonder aardig en de uitcheck voorwaarden waren flexibel. de kamer had alles: 2e kussen, ventilator, zeep, tv, meubilair...housekeeping netjes...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    5,0
    Op zich een prima hotel om een nachtje ter verblijven zonder hoge verwachtingen.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel zelf toont een zeer verouderde indruk. De kamer was echt toe aan renovatie: badkamer met een losse tegel, douchekop met zeer lage waterdruk, geen constante temperatuur en in de kamer was het muf., ook hing er een stopcontact los.

    Voor een bruiloft van vrienden zochten wij een hotel in het centrum van Zeist en kwamen zo bij hotel Corona uit. De ligging is perfect, in het centrum en in de buurt van diverse restaurants. Het ontbijt was verrassend goed. Veel keuze en alles vers, ook de bediening was erg aardig en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    5,8
    Het ontbijt is goed.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Volgens ons kan de ontvangst van de receptionist/gastheer net even iets vriendelijker! 't Geeft je gasten altijd het gevoel dat ze erg welkom zijn.

    Het ontbijt is goed. De kamer en sanitair echt schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    4,6
    Het personeel was erg vriendelijk!
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij vonden de prijs (92 euro per nacht) niet in verhouding staan naar de kamer en het ontbijt. De kamer was prima maar niet voor die prijs. Dan verwachten wij meer dan dit. Een prijs van max. 70 euro per nacht incl. ontbijt vinden wij meer passen. De badkamer zag er niet onderhouden uit en is klein. Op de website staat een heerlijke douche op de foto maar die hebben we niet gezien. Op het balkon (dat langs meerdere kamers loopt) stonden lege bierflesjes en rommel. Helaas kun je niet bij het hotel parkeren. Ter plekke kun je dan kiezen uit een parkeergarage voor 10 euro per dag of in een wijk parkeren die achter het hotel ligt.

    Het personeel was erg vriendelijk! Wij hadden fietsen mee en die mochten in het hotel staan 's nachts. De vers gebakken eieren met spek waren heerlijk! Het bed was prima! De locatie is top! Je kunt zo het bos of de stad in!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    6,7
    Redelijke prijs-kwaliteit voor overnachting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt had uitgebreider gekund. De winkelstraat om bij het hotel te komen was opgebroken, daardoor kon de auto alleen een eind verderop geparkeerd worden. Dit was helaas niet aangegeven via booking.com Dan had ik waarschijnlijk een andere locatie geboekt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    gedateerd voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine gebreken op de kamer: koelkast defect, douchebak gammel

    prima ontbijt, vriendelijk personeel. Het hotel is gedateerd maar voldoet m.i. aan de veiligheidseisen. Badkamer wat krakkemikkig maar goed, 77 euro voor 3 personen inclusief ontbijt is natuurlijk een prima prijs

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    5,4
    Blij dat we niet ziek geworden zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het gehele hotel, erg aftands en verouderd. De kamer was erg muf, ja stonk zelfs zodanig dat we het raam meteen open moesten zetten. De telescopische raamuitzetters vielen uit elkaar door slijtage en het raam kregen we daarna niet meer goed dicht. Mijn partner koos er voor om niet te douchen. de badkamer was zo krap dat je dwars op het toilet moest zitten. dit hotel is gekwalificeerd als 3 sterren voor mij hooguit 1 ster waard

    Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt goed genoeg

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    3,3
    Dicht bij centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn helft van het hotel was aan het instorten de rest van het gebouw werd verbouwd. Er was geen stoer bij buren. Douche was nouwelijks af te stellen.

    Dicht bij centrum

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,1
    Prima hotel voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel heeft geen privé parking. Werken onaf in de kamer (branddetectoren hangen te wiebelen aan het plafond).

    Goede matrassen, toffe douchecabine, lekker ontbijt, rustige kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    5,8
    Goed voor één nachtje als je geen hoge eisen stelt.
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine badkamer. In badkamer geen ruimte om je toiletspullen neer te zetten. Douche kwam maar een klein straaltje water, moeilijk warm/koud regelen. Kamer aan opknapbeurt toe. Badhanddoeken aan vervanging toe. Op de gangen en in trappenhuis erg rommelig.

    Mooi centraal, vlakbij heel gezellige cafeetjes. Goede bedden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    3,8
    Viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer slecht bereikbaar voor minder valide, onderlaken zat vlek in. Kleine. Handdoeken op badkamer. Receptie alleen bemand bij inchecken dus kon niet vragen om nieuw onderlaken.

    Niets, maar waren aan het verbouwen dus misschien wordt het ooit nog wat.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    4,2
    Dit hotel is zeer zeker géén 3 sterren waard.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden comfort kamers besproken, maar naar ons idee waren het standaardkamers die nodig aan een opknapbeurt toe waren. Er werd wel gerenoveerd in enkele kamers, maar de overloop, waaraan onze kamers lagen, stond helemaal vol met dozen voor de renovatie. Ook de receptie was maar enkele uurtjes bezet. Er was geen enkele gelegenheid om met ons gezelschap ergens te zitten, zoals een huiskamer of een bar, om iets te drinken of nog wat na te praten over de dag. De bar/café die er was werd de tweede dag van ons verblijf al gesloten en bleef gesloten.

    Het ontbijt was goed. Het beetje personeel dat er was, was wel vriendelijk. De eerste morgen werden ons aan de deur wat schone handdoeken in de handen gedrukt. De gebruikte handdoeken bleven in de badkamer liggen tot de andere dag. Ook de bedden werden niet opgemaakt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,5
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen thermostaatkraan. De douche was moeilijk te regelen. De verlichting van de bedlampjes deed het niet. De rookmelder hing aan een los draad uit het plafond. De plafondplaten waren niet dicht geschoven. Een opknapbeurt bij het hotel zou hier niet misstaan. Het is allemaal wel erg gedateerd.

    De locatie van het hotel en de vriendelijkheid van het personeel. Geen moeite teveel. De baliemedewerker droeg zelfs onze koffer naar de eerste verdieping. De bedden waren prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    5,0
    Goed voor jeugd niet voor gezinnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Met kinderen NIET doenbaar naar lawaai 's nachts. We waren hier van zaterdag op zondag en blijkbaar uitgaansbuurt want tot diep in de nacht serieus bassen te horen zelfs zo erg dat gevoel was dat we zelf in discotheek zaten. Gordijnen vol met gaten en balkon vol vogelpoep. Geen grote badlakens en de kranen lekten overal. Ook geen zeep in douche aanwezig. Zeer warme kamer. Wel blazer maar had geen nut. In gang gevaarlijk voor kinderen met afgebroken stellingen en materialen aan de kant maar vrij toegankelijk.

    Goed gelegen voor winkels en eetgelegenheden of voor uitstap naar Utrecht. Zijn hotel wel aan het vernieuwen. Ontbijt was perfect, niets op aan te merken.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    6,7
    Goede plek, redelijke prijskwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuile trapbekleding. Gehavende tegels sanitair. Gemeenschappelijk balkon, geen verdere mogelijkheid tot ventilatie

    Vriendelijk personeel bij ontbijt. , goed ontbijt. Goed bed. Ligging.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    3,3
    Alleen geslapen en ontbijt . Waarschijnlijk met de boeking de recensies niet gelezen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie hierboven.

    Ontbijt redelijk normaal Kamer gedateerd uitgeleefd Bed goed Badkamer klein ,maar een kleine badhanddoek per pers. En geen douchschuim enz aanwezig. Geen lift alleen trap naar boven Gelukkig maar voor een nacht geserveerd. Mooie locatie en pand . Valt iets van te maken .zijn schijnbaar wel begonnen, want er stonden bouwmaterialen op de gang!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,5
    Goede locatie, midden in het centrum.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden niet comfortabel Slechte douche, komt nauwelijks water uit

    Goede locatie, midden in het centrum. Veel restaurants en winkels op loopafstand Prima ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    2,9
    Ronduit rampzalig !!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden bij aankomst al naar de verkeerde verdieping gestuurd, het gebouw was in slechte staat, echt aan renovatie toe. Hygiene was ver te zoeken ! Elektriciteitsleidingen zelfs gevaarlijk ! Er waren geen grote handdoeken aanwezig, zelfs geen shampoo of douchegel te vinden ! Wc knop was kapot, net zoals de houder van de doucheknop hing los aan de muur ! Vloerbekleding was vies, lag los, er ontbraken plinten... op het zogenaamde 'terras' lagen de sigarettenpeuken van de vorige gasten, en kabels van elektriciteit waren aan elkaar gezet, zonder degelijke beveiliging. We hadden voor het ontbijt gereserveerd voor 3 mensen waarvan 1 glutenvrij moest, 's morgens wisten ze ginder van niks ! Tof als je coeliakie hebt hoor !!! Echt geen aanrader dit hotel, we komen er nooit meer !!!

    Niets

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,3
    Heerlijk verder
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas nog volop aan het renoveren.

    Ontbijt was voldoende,alleen vriendin heeft voedselallergie ,helaas niet doorgegeven maar supermarkt aan de overkant.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    5,0
    Ik vind het voor wat we ervoor hebben betaald een slecht hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond alles in de kamer net niet af. De badkamer was veeeeeel te klein voor een vierpersoonskamer en de douchekraan werkte niet goed mee. Ook vond ik het vreemd dat de nachtlampjes zo ongeveer op je hoofd hingen boven het bed omdat de bevestiging helemaal pam was geworden en. Wat ik ook erg jammer vond is dat de bedden heel hard waren. Het personeel was heel erg onvriendelijk bij vertrek, er werd ons niks gevraagd maar alleen gewezen waar we de sleutel in moesten stoppen, verder geen gedag of hoe ons verblijf is geweest.

    Wij hadden een hele ruime kamer met zijn vieren... dat vond ik heel erg fijn! Ook vond ik de lichtinval heel prettig door alle ramen aan de zijkanten. We zaten op de derde verdieping op de hoek en handen dus een leuk uitzicht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    2,9
    kamers vreselijk kussens hard lekkage in de douche ruimte...
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers vreselijk kussens hard lekkage in de douche ruimte van de boven buren ,geen vluchtweg aanwezig dat dit goedgekeurd word vanwege veiligheid ? schandalig? ontbijt karig ik zou zeggen sluiten en totaal renoveren dit kan echt niet meer .

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    5,0
    Prima om alleen heerlijk te douchen en slapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we aankwamen zei de receptionist dat de show tegenviel hoewel er nog naar toe moesten hadden niet om zijn mening gevraagd. We hadden uitzicht op een muur dus geen uitzicht. De badkamer was sterk verouderd en een lekkende wcpot

    De badkamer was voorzien van een heerlijke massagedouche en goed geslapen, was vlakbij een busstation ideaal en daarvandaan twintig minuutjes lopen naar het slot van Zeist

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    3,3
    Niet hotelwaardig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is duidelijk aan renovatie toe. Zeer klein, lange mensen kunnen nauwelijks op de wc zitten. Smalle deur, kleine wastafel. Gehorige kamer, hobbelige vloerbedekking en zeker niet gezellig ingericht.

    Kwaliteit bed. Beddengoed was schoon.(gelukkig)

    Verbleven in april 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: