Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel De Vischpoorte 3-sterren

Nieuwe Markt 40, 7411 PC Deventer, Nederland

#7 van de 15 hotels in Deventer

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 419 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    9,2
    Niks mis mee!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Wat ons tegenviel is dat er bij het boeken niet direct bekend was dat er meerdere appartementen geboekt waren op verschillende locaties.

    De kamers waren zeer ruim en authentiek. zeer gezellig in het centrum van Deventer met uitzicht op de rivier.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,8
    een heerlijk relaxt onderkomen met een gevoel van thuiskomen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    de toegangsdeur klemde een beetje en er zat onderaan de trap geen lichtknopje, ontbreken van automatische afzuiging in de douche.

    de ligging van het bed en breakfast. ruim en rustig. relevante info over het centrum van Deventer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    6,3
    Voor 1 nacht prima. Prachtige lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel is war aan renovatie toe, vooral de badkamer

    Ontbijt hebben we niet gedaan, 12,50 in een bedompte ruimte en de dag er voor opgeven wat je wilt eten terwijl er in de omgeving prachtige plekken zijn om lekker te ontbijten was niet onze keus

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Room with a view, centraal gelegen appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement - Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    Het pand is nog niet zo lang geleden aangekocht en gerenoveerd. Over het algemeen genomen zag het appartement er picobello uit en was eigentijds ingericht. Ons inziens had er net iets betere/luxere materialen mogen worden gebruikt zoals bijv. de afscheiding tussen slaap- en woongedeelte.

    Mooi ruim appartement gelegen op de begane grond met prachtig uitzicht op de Lebuinuskerk, midden in het centrum van Deventer nabij winkels en restaurants. Op een paar 100 meter lopen is een grote supermarkt. De mooi oude chesterfield bank zat heerlijk en op de auping bedden niets aan te merken. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    6,3
    Sfeervol Deventer in hotel op fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Studio Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was niet schoon. Drie appartementen gehuurd. Bij een nog haren in bad en shampoo van vorige huurder, andere vieze koelkast, derde vieze keuken. Volgende dag gevraagd om schone handdoeken, tenslotte zelf maar gehaald. Ontbijt wat karig.

    Hele goede locatie. Behulpzaamheid bij parkeren. Broodjes die op verzoek extra gehaald werden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    Heel fijn appartement, maar wel twee éénpersoonsbedden
    • Stel
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    In tegenstelling tot wat er op de site van Booking.com stond, was er geen tweepersoonsbed, maar twee éénpersoonsbedden.

    ruim en gezellig appartement. Keuken goed geoutilleerd. Fijne plek in de stad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,3
    Locatie is geweldig, naast IJssel en mooi deel van de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio Appartement
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet was wat krap. (Kamer/studio 2).

    Locatie is geweldig, naast IJssel en mooi deel van de prachtige binnenstad. Hoge plafonds geven de kamer sfeer. Inchecken en uitchecken verliep soepel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    5,8
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitluitend kleine handdoeken.wc moet gerepareerd worden. Theezakjes niet aangevuld. Zolderkamer is ruim maar prijs kwaliteit uit balans. Zeker niet meer dan 3 sterren.

    Ontbijt was prima. Prima ligging gratis parkeren aan de overkant vd Ijssel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,8
    Leuk stadje, prettig verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Croissant was niet vers. Rest van ontbijt was prima en compleet

    Ligging in historisch centrum. Ruime kamer met slaapkamer en keuken. Overal is aan gedacht. Vriendelijke bediening. G

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,8
    Leuke ruimte, klein appartement fijn met keukenblokje.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    smalle trap omhoog met koffer is wel lastig. gelukkig goede hulp van baliemedewerkster

    Leuke ruimte, klein appartement fijn met keukenblokje. Flesje wijn als welkom met een echt glas

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,9
    Sfeervol hotel in historisch pand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkraan was roestig.

    Knus hotel, echt in een oud pand gevestigd. Tijdens ons verblijf stormde het, dat hoor je wel! Ontbijt was goed, kamers ook prima in orde! Alles in het centrum was op loopafstand. Parkeren hebben we gratis gedaan aan de overkant van de IJssel bij de Worp. Met het pontje over gegaan, heel leuk en het stopt ook nog zo goed als voor de deur.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    10
    Heel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtig oud gebouw aan de IJssel. Twee split-level kamers, met aparte badkamer. Zitkamer plus kitchenette en ijskast van alle gemakken voorzien. Avontuurlijk trapje naar slaapkamer. Uitstekende bedden. Parkeren (€10) in aparte garage aan de IJssel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,9
    Je proeft de sfeer van Deventer, mooi stadje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Het was niet helemaal schoon, de badkamer had geen goede ventilatie, geen raam naar buiten en daardoor stonk het muf. Gelukkig hoefden we niet te koken en van de oven gebruik te maken, want dit was behoorlijk vet.

    De sfeer in het appartement hoort bij de geschiedenis van Deventer: authentiek en sfeervol. Het appartement heeft een eigen sfeer en we op loopafstand van het oude stadscentrum is het een aanrader.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,5
    Prima en goed
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet alles even schoon en 2de badkamer niet te gebruiken en van de ene slaapkamer door de andere slaapkamer heen moeten is niet handig

    Totale accomodatie voor het doel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf in Deventer aan de IJssel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    niets aan te merken

    De gratis upgrade naar het Penthouse met prachtig uitzicht over de IJssel. Vriendelijkheid personeel, en een lekker flesje wijn als welkom

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    7,9
    Heerlijk ruim appartement met mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Apartement was ruim, maar tikje kaal. Ontbijt moest apart geboekt worden en dan is het totaal best prijzig

    Heerlijk ruim appartement met mooi uitzicht.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    7,9
    De kamer zelf was mooi ingericht en lekker ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Terras
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was zeer minimaal, meer een studentendouche. De douche zelf was prima maar daarna moest je alles dweilen.

    De kamer zelf was mooi ingericht en lekker ruim. Prima locatie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    Wel genoten, ruime kamer, gastvrij en perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Douche liep niet door, met hoofd vol shampoo naar bad gelopen om uit te spoelen, maar wordt gemaakt! Krakend bed, helaas.

    locatie was goed, veel ruimte. Koffers werden gebracht naar de locatie, erg fijn na een middag shoppen door Deventer!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    9,6
    Gezellig hotel in een hele leuke en mooie stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren vlak bij het hotel is beperkt en duur. Gelukkig kan je aan de overkant van de IJssel gratis parkeren, waarna je met een pontje zo weer vlak bij het hotel uitkomt.

    Kamet met kitchenette was gezellig en leuk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,8
    Prachtige ruime oude kamers , stijl heren huis met toch wat...
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Prachtige ruime oude kamers , stijl heren huis met toch wat modern interieur . Aan oever van rivier de Ijssel , mooi uitzicht en vlak bij het prachtige oude centrum van Deventer. Winkelen, musea, kunst, kerken, feesten , lekker eten allemaal binnen 5-10 minuten wandelafstand.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    5,4
    Zou dit appartement niet opnieuw boeken
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens waren hard, douchecabine niet hygiënisch. Sliepen op zolder van het appartement waarvan de trap geen leuning had en ook niet al te stabiel was.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    7,9
    Prima verblijf om Deventer te verkennen. Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement is wat gedateerd wat inrichting betreft. Geen raam in de slaapkamer.

    Het appartement de luxe was erg groot, niet verwacht. Grote keuken, woonkamer en badkamer! Vriendelijk personeel De locatie was perfect, vlak bij de IJssel en vlak bij het centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    De trap naar de slaapkamer op de eerste verdieping is vrij stijl met smalle treden, maar ook glad, zelfs met blote voeten. Voelt niet comfortabel als je 's nachts naar het toilet moet dat zich een etage lager bevindt.

    Prachtig ruim en schoon appartement, van alle gemakken voorzien, op een toplocatie. Het flesje wijn dat klaar stond was een hele leuke verrassing.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    9,2
    was prima
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden liever het ontbijt bij de prijs inbegrepen gehad. Toen ik al geboekt had ontdekte ik pas dat er nog 25,00euro bij kwam voor ontbijt wat ik wel veel vind!

    De locatie en de kamer was prima

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    10
    perfect eigenlijk en zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    niets. geen minpunten. er zijn zo veel verschillende kamers en appartementen. iedereen zou hier een keer geweest moeten zijn.

    het ontbijt was geweldig en het personeel zo vriendelijk. alles was geweldig. en dan nog het geweldige Deventer en het pontje naar de worp op loopafstand. het kon niet beter.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    4,6
    Matig en kort
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door onvoorziene prive omstandigheden moest ik direct na inchecken weer huiswaarts keren. Er werd mij toegezegd dat ze de kamer open zouden zetten zodat die door anderen geboekt zou kunnen worden. Deze afspraak zijn ze helaas niet nagekomen.

    Ontvangst

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    10
    Zeer ruim appartement in prachtig gebouw met veel historie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer ruim appartement in prachtig gebouw met veel historie. Zeer vriendelijke hoteleigenaar. Goed gelegen vlakbij de IJssel en het centrum van Deventer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    8,3
    Een super verblijf in een prachtige stad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Suite met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    Het enige wat wij graag anders gezien hadden, is dat er beter schoongemaakt zou worden. We hebben hier wel om gevraagd, maar de koffiestrepen over de keukenkastjes van de vorige gasten en meerdere kleinigheden waren ook na de extra vraag niet schoon. De vraag voor schone handdoeken werd meteen opgepakt, super! Wij zijn overigens vergeten te vermelden dat er een mes te weinig was... Dus bij deze;-) Zouden wij hier nogmaals verblijven? 100% zeker!

    Super gastheer/gastvrouw, daar kan menigeen van leren!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    6,7
    Drie prettige dagen met lekker ontbijt, maar een apart licht in de wc was fijn geweest.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 3 nachten

    Een van ons moest het bed via het voeteneind verlaten omdat het tegen twee muren stond. Ook was er één lichtknop waarmee behalve de wc ook de slaapkamer werd verlicht. Heel onhandig als je 's nachts naar de wc gaat. Allebei wakker!

    Ligt heel mooi en is sfeervol. Aardige behulpzame mensen en een lekker ontbijt. Leuk om de klokken van de Lebuinuskerk te horen en de IJssel uit je raam te zien.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    10
    Verrassend leuk en persoonlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Groot appartement met eigen ingang, rustig en toch vlakbij centrum, voorzien van alle gemakken. Vriendelijke ontvangst, zeer klantgerichte en persoonlijke behandeling bij extra verzoeken bv gratis overdekte fietsenstalling voor onze 2 meegebrachte fietsen, langer gebruik van de parkeerplaats zonder extra kosten. Prima ontbijt ook!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    10
    Geweldig zussenweekend in Hotel de Vischpoorte in Deventer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Nachtje weg met 2 zussen dus een kamer geboekt voor 3 personen. Bij aankomst vriendelijk ontvangen en wij kregen het IJsselpenthouse toegewezen. Een geweldig appartement met heel veel ruimte en van alle gemakken voozien, met een prachtig uitzicht op de IJssel. Parkeerplaats voor de auto was ook geregeld. Ontbijt besproken waarbij wij aan konden geven hoeveel en wat voor broodjes per persoon(weing verspilling). De volgende morgen stond dit in een mandje klaar op de tafel in de ontbijtzaal. Uitgebreid ontbijt met volop keuze. Wij hebben zeer genoten. Hotel was top!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    9,6
    Wij komen zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!

    Wij kregen n upgrade naar de penthouse. "De mooiste van Deventer" zei de gastheer. Wij geloven het! Het was geweldig! Uitzicht over de IJssel! Groot, schoon en van alle gemakken voorzien. Wij hebben de auto aan de overkant van de IJssel geparkeerd (gratis) en zijn met het pontje overgevaren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,1
    het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement - Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt voor € 10 was heel karig. de broodjes waren niet vers. de sloten van de deuren werkten zeer beroerd. het weerhield ons naar buiten te gaan.

    het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,6
    Geweldig! Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    n.v.t.

    Zeer hartelijke ontvangst. Appartement met schitterend uitzicht op de IJssel was nog mooier dan verwacht en van alle gemakken voorzien. Prachtige historische locatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,5
    Zouden terugkomen voor de kamer, ontbijt ergens anders.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijtruimte te klein, dicht op elkaar zitten. Ontbijt zelf wat karig. Geen personeel gezien. In het pand maar een persoon(beheerder) getroffen.

    het vertrek zelf, knusse uitstraling, beetje ouderwets, mooi uitzicht op de Ijssel, niet echt duur.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,0
    De locatie was echt perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Studio Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Wij zaten in een Deluxe Studio nr. 4, in een studio verwacht ik een (kleine) keuken met de gelegenheid om te koken. Er was wel een keukenblok, maar geen gastoestel. Verder vond ik het vies. Het servies was vies, dat heb ik voor gebruik eerst goed staan te schrobben en uiteindelijk zelf plastic bekers gekocht. Op het nachtkastje lag een laag stof en in de balken op het plafond zag je de spinnenwebben hangen. De badkamer had veel kalk en roestplekken. Daarnaast verwacht ik in een Deluxe Studio comfortabele stoelen en of een bank. Ook dit ontbrak.

    De locatie was echt perfect! Verder de sfeer, de ambiance als je het hotel binnen stapt. Echt heel authentiek.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,8
    Alles helemaal top en het enige minpuntje is de kastruimte.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kastruimte om kleding op te bergen was krap en ruimte om in een kast overhemden en colbert op te hangen was er niet. Kon alleen aan de kapstok. Geen ramp, maar alles in een kast vind ik prettiger als je er een paar dagen verblijft.

    Erg aardige eigenaars. Mooie locatie. Parkeren aan de andere kant van de IJssel ging prima en is gratis. Je kunt voor een euro met het pontje oversteken. Ook erg lekker om een goede zithoek en een keukentje te hebben.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,3
    ruim apartement, centraal gelegen, goede voorzieningen, luxe...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    vanuit de 2e kamer moet je door de 1e slaapkamer naar badkamer en toilet; er was wat geluid van buiten, de kerkklokken en wat straat geluid, wat wel logisch is als je midden in het centrum zit

    ruim apartement, centraal gelegen, goede voorzieningen, luxe badkamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    5,8
    Appartement viel tegen, stad Deventer en omgeving maakte alles goed. Deventer JA appartement NEE
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Terras
    • Verbleef 3 nachten

    Prijs kwaliteit niet in verhouding. Je kon wel buiten zitten maar achter op het dak en je keek tegen andere daken aan. Dus hebben we dat maar niet gedaan en maar weer de stad in gegaan. Dat was geweldig en maakte alles goed.

    Was niet inbegrepen ???

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,6
    Perfecte locatie in het centrum van Deventer
    • Groep
    • Deluxe Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Een grote zolderverdieping is ingericht als appartement; met keuken en afwasmachine. Twee aparte slaapkamers en een badkamer. Heel erg gezellig, met uitzicht op de IJssel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    10
    Mooie ruime kamer/ appartment vlak aan de IJssel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie ruime kamer/ appartement, ontbijt buffet zeer uitgebreid en vanwege een vroege start ook klaargezet voor officiële starttijd. Ontvangst goed georganiseerd, zoeken naar parkeerplek was lastig ivm kermisperiode in de stad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    5,0
    De ontvangst was hartelijk, ruim appartement
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het apparement was niet schoon, er lagen nog haren op de vloer, kranen niet schoon en daarbij ook stoffig op balken, vensterbanken. De stoel en banken waren beetje versleten en vies

    De ontvangst was hartelijk, ruim appartement

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,6
    Prima kamer in mooie stad
    • Individuele reiziger
    • Studio met Terras
    • Verbleef 1 nacht

    Geen op- of aanmerkingen.

    Betrof een last-minute boeking die dezelfde dag in zou gaan. Desondanks werd ik vooraf gebeld om mij te informeren over het potentieel ongemak van een bouwsteiger voor de deur. Deze service vond ik zeer goed. De auto kon in een afgesloten parkeerruimte onderdak worden geplaatst. Het personeel was heel aangenaam en de studio zelf is prima. Betreft een zeer ruime kamer, met mooi uitzicht, eigen keuken, flesje Merlot van het huis, koffie en thee, minibar en niet te vergeten een ruim dakterras. De locatie is zeer goed, op enkele minuten lopen van het centrum van Deventer. Al met al was de kamer zijn geld dubbel en dwars waard.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,5
    Was prima accomodatie, vriendelijke mensen, bijzonder goed...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij ontbijt waren de eieren op. De zeepjes/ bodylotion etc in de badkamer was voor 1 persoon terwijl we met z'n drietjes waren, beetje zuinig. Vanwege de kermis heb ik behoorlijk wat rondjes moeten rijden om m'n auto te kunnen parkeren, toch een beetje een domper.

    Was prima accomodatie, vriendelijke mensen, bijzonder goed ter wille.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Een prima appartementje. Heerlijke bank, goede stoelen en een volledig ingerichte keuken. Koffie en thee gratis. Een goed ingerichte koelkast met sympathieke prijzen voor de minibar. Uitstekende ligging. Bij de IJssel waar het pontje klaar ligt voor een oversteek en aan de andere kant de stad, waar je zo inloopt. Beter kan niet. Mensen voorkomend en vriendelijk. Goed ontbijt. Een echte aanrader!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    6,7
    Mooie lokatie, zou er graag weer komen als er iets meer aandacht wordt besteed aan onderstaande...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kapotte douchekop, dooie vliegen in de woonkamer, kapotte fauteuil, vieze koelkast (dode mieren) en vriezer (groene substantie in de lade) Stoffige planchetten, en spinrag aan de balken. Aan een uitgebreide schoonmaakbeurt is het appartement wel aan toe, ipv na iedere gast enkel een stofzuiger, schone badkamer en schone lakens...

    Super lokatie in oud pand, veel ruimte. Goed vertoeven met 3 personen!! Goede en schone bedden Aardig en behulpzaam personeel. De auto kan tegen betaling onderdak staan. Het appartement ligt ontzettend gunstig, loopt de straat uit en je zit n het winkel gebied Deventer. Ook terrasjes en eetgelegenheden zijn er in overvloed!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    10
    Uitstekend hotelletje.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoveel ruimte in de kamers voor zo'n goeie prijs! De omgeving is prachtig natuurlijk, het hotel is heel erg charmant, en de hotel eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Voor iets wat ik last minute had geregeld was het meer dan ik kon hopen, en ik raad het absoluut aan.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    9,6
    Heerlijke ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klokken van de kerk die compleet van slag dag en nacht

    Perfecte ligging in het centrum prachtig uitzicht op de Ijsel schitterend appartement gewoon heerlijk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    8,3
    Mooie ruime suite in het centrum en prachtige uitzicht op de IJssel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Suite met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    De suite ziet er netjes uit, maar niet alles was even goed schoon gemaakt, zoals onder de bank en de bedden. Ook vonden we een paar oude vlekken in onderlakens en dekbedden. Maar over het algemeen waren we toch heel tevreden.

    De ligging in het gezellige centrum van Deventer en natuurlijk de grote ramen met het prachtige uitzicht op de IJssel. De mooie suite is ruim en de inrichting compleet. Verder zijn de beheerders heel gezellig en vriendelijk. Ze deden niet moeilijk over een glas dat we hadden gebroken. Deventer zelf is een aanrader. Er is een ruime keuze aan horeca, inclusief vegetarisch, en we hebben er heerlijk gegeten. De originele winkeltjes zijn echt leuk daar, ook voor de minder enthousiaste shopper. De sfeer is super gemoedelijk, we hebben alleen maar leuke mensen ontmoet.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    9,6
    Top verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Voor één auto werd een parkeerkaart geregeld (€10), maar de andere auto moest in de buurt geparkeerd worden en dit was vrij duur. Er was echter een mogelijkheid om aan de overkant van het water (met pontje) gratis te parkeren.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, mooi en schoon appartement, prima locatie.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    10
    We kregen een gratis up-grade naar de penthouse suite.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    We kregen een gratis up-grade naar de penthouse suite. Die was geweldig! Het was heerlijk om na de IJsselloop neer te ploffen op de grote bank en te genieten van het uitzicht. We hadden totaal niet het gevoel in een hotel te zitten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    10
    Mijn eerste keus in Deventer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontvangst ervaar ik als warm en ondersteunend. Ik krijg zomaar een uograde naar een appartement. Dit was adembenemend qua uitzicht en ruimte. Ik heb vaker hier gelogeerd en ben ieder keer zeer tervreden :-) Zo mogelijk, zou ik altijd kiezen voor de Vischepoort als ik werkzaam ben in de omgeving. Veel dank voor de gastvrijheid!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Aangenaam en ruim appartement, vlak bij centrum en uitvalswegen. Vriendelijke en behulpzame host!
    • Groep
    • Deluxe Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Viel ons niet tegen, maar er is geen lift. We moesten aantal trappetjes op naar de kamer. Eventueel kun je ontbijt reserveren ad 12,50 euro pp, maar eten in stadje is ook OK!

    Prima bed, locatie goed bereikbaar, auto gratis geparkeerd aan de overkant van de Ijssel, met pontje overgestoken en gelijk bij het hotel. Ruim appartement met keuken, 2 slaapkamers. Prima voor 4 personen. Hartelijk ontvangst, zeer behulpzaam en met alle informatie indien nodig. Flesje wijn op de kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het meisje achter de receptie kwam zelf niet uit Deventer, kon ons dus weinig vertellen. Maar bood wel een map met informatie aan!

    Mooie ruime kamer! Leuk dat er een flesje wijn klaar stond toen we aankwamen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    8,3
    Prima, fijn appartement voor klein gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Standaard "hotelontbijt" met weinig keus en relatief weinig gezonde opties. Vrij prijzig.

    Ruim, mooi appartement. Vriendelijke, aardige staf. Gratis parkeerplek.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    9,6
    Prima ruim appartement
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    De plafonds waren wel wat laag voor iemand langer dan 1.90m

    Zeer ruim appartement op een top lokatie met vriendelijke en behulpzame eigenaar/ beheerder

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    7,0
    verrassend ruim en gezellig appartement, rustige omgeving,en toch dicht bij het centrum,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    graag een gewoon koffiezetapparaat het gekruip over het bed is niet makkelijk geen stoel of iets dergelijks om je kleren op te leggen op de slaapzolder. de deur van de douchecabine zat los en sloot niet. omgeving van het toilet was niet erg fris.

    goede locatie en heel veel ruimte in het appartement

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    6,3
    Mooi van buiten , van binnen toe aan een upgrade
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud keuken en badkamer is niet meer van deze tijd. Vieze handoek, goedkoopste toiletpapier (zo lijkt het) keuken ook erg viezig.

    Lokatie was geweldig, mooi pand van buiten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    10
    Appartement op mooie locatie met uitzicht op de IJssel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met rivierzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was een prettige verrassing. Is een ander soort van Hotel. Wij vonden het heel leuk.

    Appartement op mooie locatie met uitzicht op de IJssel. Groot appartement met keuken. Gevulde koelkast met drankjes, worst, kaas, pinda's. Prijslijsten ligt er naast. Normale betaalbare bedragen. Wilt u daar iets van nuttigen,even geld achterlaten. Vlakbij horeca gelegenheden, winkelstraat en nachtleven. Gezellige stad.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    9,6
    Net als thuis
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De negatieve punten zijn zoeken, maar dan toch dat de badkamer een beetje gedateerd is met een roestige stang en veel kalkafzetting in het douchescherm.

    Het hebben van een gescheiden zit en slaap gedeelte was heerlijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    8,8
    Voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Familieappartement
    • Verbleef 2 nachten

    De trap omhoog is vrij steil. Het was ook wel wat gehorig.

    Het uitzicht over de IJssel is werkelijk prachtig! Hat appartement was zeer ruim en heel prettig om in te verblijven.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Betere verwijzing naar gratis parkeren overzijde IJsel en met voetveer oversteken . Aanlegplaats voetveer is vlakbij Vischpoorte. Circa 30 mtr. Gratis parkeren is invoeren navigatie Worp.

    Vriendelijk ontvangst zeer mooi appartement .Wij verbleven in nr 7.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tegenvallers

    Zeer ruime kamers, of eigenlijk appartement. Van alle gemakken voorzien, gratis koffie en thee op de kamer. En zelfs bij ontvangst een wijnfles op de kamer! Goed ontbijt met alles erop en eraan. Vriendelijk ontvangen en gied geholpen bij vragen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    6,3
    Mooi appartement, wat we helaas niet van het ontbijt konden zeggen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas het ontbijt. Daar hechte wij altijd veel waarde aan. Van te voren opgeven vind ik geen probleem. Maar steenkoude croissants die niet gaar waren en oude broodjes vonden wij heel erg jammer. En dan met zijn 5e dat twee keer is n hoop geld. Dat hebben wij over voor een lekker vers ontbijt en dat was helaas ver te zoeken. Wie weet komen we nog eens terug maar boeken er dan zeker geen ontbijt bij, die gebruiken we dan maar bij de buren:( Nog 1 tip: stevige, dezelfde kledinghangers aan de kapstok. Een kleine moeite, maar een stuk netter gezicht.

    Met ons gezin twee nachtjes hier geslapen. Aankomst was prima, appartement met z n 5e waren we erg blij mee. Groot, aparte slaapkamers 2 douchjes,fijn.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    6,7
    Fijn gehad maar schoonmaak viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak, vieze magnetron, prullebakdeksel en vaatwasser, glas op vloer baskamer, spetters tegen muur boven wastafel. Vlekken in vloerbedekking slaapkamer, smoezelige onderlakens, veel spinnewebben in nok huiskamer

    Mooie ruimte, heel compleet, mooie locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    9,6
    Alsof je zelf in Deventer woont.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Fantastische rustige plek in het hartje van Deventer. Prima uitvalsbasis voor een avond uit en twee dagen wandelen. Ontvangst bij Hotel de Vischpoorte was prima, de ligging van het appartement een verrassing. Je voelt je even een inwoner van Deventer.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,1
    Het zithoekje, eigen faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting is weinig sfeervol. Zakelijk vooral. Badkamer is heel klein. Ontbijt is wat weinig gastvrij, er is verder niemand. Brood is twee dagen hetzelfde. Liever minder keuze en super vers, dan tevoren in mandje gedaan. Apparaten maken veel herrie in de ontbijt ruimte.

    Het zithoekje, eigen faciliteiten. Locatie. Ruime keuze ontbijt. Prima bed, wel wat weg gestopt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    6,7
    Ruim appartement maar geen uitzicht op de IJssel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen uitzicht op IJssel zoals gesuggereerd op de website. Appartement geheel ingebouwd tussen andere huizen. Voor ontbijt precies van te voren op moeten geven hoeveel brood we wilden. Vind ik niet echt gastvrij.

    Appartement was heel ruim met keuken plus keukengerei.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    7,9
    Bestemming het beste voor een langer verblijf
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 4 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had beter gekund, een oud croissant is niet lekker. De omtbijtzaal is krap.

    Mooie kamers midden in het centrum Aardige hulpvaardige mensen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    9,6
    De ruimte en het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    De ruimte en het ontbijt. Fantastisch een heel appartement, ingericht in een gezellige nostalgische stijl. En dank voor de tips voor het diner, geweldig dat men daar de tijd voor nam. Het hotel ligt vlak bij de aankomst/vertreksteiger van het voetveer, dat komt goed uit na een dag wandelen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    6,7
    Leuk maar niet schoon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 3 nachten

    Eerste indruk beneden bij de entree: Niet schoon, niet gezogen. Keuken en badkamer waren niet schoon, zelf eerst maar schoongemaakt. Muren, deuren en kasten hebben allemaal een goede beurt nodig. In de oven, koelkast, besteklade en magnetron zaten allemaal kruimels. Het bed onder de nok is eigenlijk maar door 1 persoon te beslapen als je niet met je schouder tegen het schuine plafond wil liggen. Gelukkig was er nog een 1-persoons bed op de woonverdieping zodat we elk een eigen bed hadden. We hebben ons weekend er niet door laten bederven maar ik had beter verwacht gezien de reviews.

    Goede locatie, leuk appartement, voldoende handdoeken, toiletpapier, keukenpapier, schoonmaakspullen, koffie, thee en een wijntje.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    6,7
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche cabine douchekop vol kalk en randen ook kalk / schimmel ?

    Locatie vlakbij centrum konden onze fietsen in garage stallen afgesloten dat was prettig

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    9,6
    Prachtig appartement voor de prijs van een hotelkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een prachtig en ruim appartement voor de prijs van een hotelkamer. Mooi uitzicht over de IJssel. De appartementen zijn in verschillende panden gevestigd. Het ontbijtbuffet was prima, met goede koffie en vers sinaasappelsap. De gastheer/eigenaar was erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    8,8
    Het is prettig dat je de mogelijkheid hebt in je eigen kamer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is prettig dat je de mogelijkheid hebt in je eigen kamer een simpele maaltijd maken en dat het hotel er voor zorgt dat er voldoende aanwezig is om koffie en thee te maken.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    8,8
    Een perfecte plek om Deventer te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Suite met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    De hoeveelheid glazen in de keuken is beperkt voor vijf personen.

    Mooi gelegen appartement met goede bedden mooie badkamers en een heerlijk uitzicht over de IJssel. Als je de deur uitstapt ben je direct in de mooie oude binnenstad van Deventer.

    Verbleven in juli 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel De Vischpoorte

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: