Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Wilhelmina 3-sterren

Noordstraat 20-22, 4357 AP Domburg, Nederland

#9 van de 18 hotels in Domburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1036 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,3
    Ideale plaats om Domburg en omgeving te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Misschien koffiefaciliteit in de kamer. Trappen zijn nogal steil. Personen die moeilijk te been zijn, vragen misschien beter een kamer op gelijkvloers of 1 ste verdieping. Prijzig ontbijt

    Vriendelijkheid van personeel, rustig hotel, eigen parking (wel kleine plaatsen) Dicht bij strand en centrum. Heel goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    6,3
    Prettig verblijf met alles direct in de buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Basic
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen loungeruimte aanwezig. Douchekop niet in hoogte verstelbaar, te hoog geplaatst voor kleinere personen. Trap niet handig voor mensen die moeilijk ter been zijn.

    Alles netjes en schoon. Mooie badkamer met douche. Koelkast op de kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    5,0
    Prijs en kwaliteit niet in verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als er werd gedoucht dan bleef de condensatie tot de volgende morgen op het raam. Te wijten aan slechte afzuiging en enkel glas. De trap naar de eerste verdieping is aan vervanging toe. Te stijl en krakende planken.

    Dicht bij strand en centrum. Niet voor herhaling vatbaar. Prijs is aan te hoge kant voor hetgeen wat word aangeboden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    9,2
    Was prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    minpuntje, er zijn koffie/thee faciliteiten, voor 1 x zijn er nespressocupjes aanwezig. Worden echter niet aangevuld volgende dag (terwijl je voor opeenvolgende overnachting net zo veel betaalt), maar kun je aanschaffen voor €1,00 per stuk... (per 10 afnemen) gaat niet om het bedrag, maar zou bij de koffiefaciliteit moeten horen. Aan te raden zelf meenemen en op website/boeking vermelden.

    Ruime kamers, heel goed ontbijt en locatie is super, dicht bij strand en centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    2,5
    Degoutant vuil en pokkenuur voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij boekten een kamer met zicht op zee en kregen een gelijkvloerse kamer met zicht op parking. De auto's parkeerden letterlijk op 2m van ons bed. Het licht werkte niet, de tv werkte niet. Onder het bed verschrikkelijk veel vuil. De kamer was ronduit vuil. Opgepoetst. De vuilbak had sporen van de vorige bewoners, bloed en vet op de zijkant. De douchetegels waren gebarsten. In het plafond zaten twee gaten, een met stof en vuil uitpuilend. Het was ijskoud in de kamer bij aankomst en er hing een vreselijke geur van rottend voedsel. Ik boekte een kamer met bad en kreeg een kamer met douche. Wij belden de receptie ivm het licht en de tv en werden afgesnauwd. Toen we onze bekommernis uitten ivm de hygiene werden we niet eens gehoord. In de badkamer lag op de grond wc papier van de vorige bewoners. Degoutant! Het ontbijt was volledig inspiratieloos en wat aangeboden werd, waren alle goedkoopste producten. Lamentabele kwaliteit. Absoluut zijn prijs niet waard.

    Helaas, helemaal niets. Een flop!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    9,2
    Zeer goed uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Basic
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matras is aan vernieuwing toe.

    Zeer goed uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel. Gemakkelijk dat je niet door heel het hotel moet om naar je kamer te gaan. Super dicht bij het strand.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    9,6
    Prettige ruime kamer voor vier personen, centraal in Domburg, dichtbij de duinen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gehorig m.b.t. buurtkamer. Gesprekken bijna te volgen. Voor de buitendeur die naar de kamer leidt staat een parkeerplek. Zeer onhandig want als er een auto staat kan je er niet langs met je koffer. Tip: zet er een plantenbak neer en haal zo de parkeerplek weg. Flesjes wijn stonden klaar, maar je moest ze wel betalen. Vier goedkope koffiecups voor nespresso apparaat, maar moet je wel betalen (5 euro). Dit staat in schril contrast tot de kwaliteit van de kamer. Toppunt van Hollandse krenterigheid. Dit laatste is jammer. Want een klein gebaar zoals gratis kwaliteitskoffie komt zeer gastvrij over.

    Ruime kamers. Sfeer. Geweldige ritualsproducten in de badkamer. Genoeg handdoeken. Heerlijk bed. Gemakkelijke check in.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    10
    Geweldig hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was wel erg warm op de kamer. Meteen verwarming uit gezet en raam open, maar het bleef te warm naar onze mening.

    Goed bereikbaar, aardige mensen, heerlijk schoon, veel ruimte op de kamer en badkamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,9
    We hadden een hele mooie familiekamer op de Begane grond.
    • Met huisdier
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het jammer dat we noodgedwongen ergens anders moesten ontbijten. Hond was niet welkom in ontbijtzaal.

    We hadden een hele mooie familiekamer op de Begane grond. Praktisch ivm hond.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    9,2
    Zeer goed bevallen!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Basic
    • Verbleef 1 nacht

    Fijn als er waterkoker op de kamer is om kop thee te zetten

    Zeer hartelijk ontvangst, fijn dat we al vanaf 12:00 de auto konden parkeren en dat we ook al eerder op de kamer bleken te kunnen. Kregen goede tips kregen voor wandelen. Zeer uitgebreid en lekker ontbijt. Vriendelijk personeel. Kamer was erg schoon en met prima bedden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    10
    Een verblijf om met een breedlachse glimlach naar terug te kijken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een heel ruime kamer en bovendien een heerlijk ontbijt! De bediening was heel vriendelijk, we werden naar de kamer begeleid bij het inchecken. Ook tijdens het ontbijt kregen we een uitstekende bediening. Een echte aanrader!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,2
    Een absolute aanrader om te verblijven tijdens een weekendje Zeeland.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren nogal zacht. En ik dacht ook een 'echt' tweepersoons bed te hebben geboekt.

    Ontbijt overtrof zeker de verwachtingen, zo uitgebreid. Mijn vriendin volgt een strikt paleo dieet en kon toch helemaal haar keuze vinden. Top!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,9
    Zeer goed ontbijt, vriendelijk personeel, goede service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor ons een te hard bed en storend geluid van de ventilatie op de badkamer zorgde voor een wat mindere nachtrust

    Zeer goed ontbijt, vriendelijk personeel, goede service

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Basic
    • Verbleef 2 nachten

    Goed uitgebreid ontbijt, mooie en nette schone kamer, ligging van het hotel bij het strand is geweldig. Gratis upgrade van de kamer was een leuke bonus.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,3
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Basic
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen gastenboek is.

    Het ontbijt uitgebreid, personeel vriendelijk, kamer schoon, fijne bedden. Shampoo en douchegel van rituals, voldoende handdoeken, dik en lekker zacht. Zijn zeer tevreden!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    7.5 met moeite waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Basic
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat meer rolstoel toegankelijk. Geen lift. Bij vertrek hoorde we pas als we anders hadden geboekt krijg je 1 nacht extra gratis en er was een walvis aan gespoeld en hier werft niets van gezegd en dat is toch bijzonder om te zien. Gehorige kamers.

    Dicht bij zee en tocht dicht bij de winkels en eet gelegenheid. Heerlijk rustgevende omgeving.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,5
    Zeer royale kamer met prachtig terras.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op de badkamer rook het wat muffig, naar de afvoer. Had de kamer wellicht een aantal dagen daarvoor leeggestaan? Bovendien werkte het pompje van een shampooflacon niet.

    Zeer royale kamer met prachtig terras. Mooie badkamer, heerlijk bed. Personeel: buitengewoon vriendelijk en erg voorkomend. Op ons verzoek werd er nog snel een waterkoker naar de kamer gebracht!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    Heel vriendelijk onthaal en mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het enige dat ik jammer vond was het ontbreken van een warmwaterkoker op de kamer. Bij mijn vertrek vernam ik dat men in de keuken kon tas en warm water halen. Ze zouden het moeten melden bij aankomst!

    Kamer oké. Ontbijt oké.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,9
    De ligging van het hotel dichtbij het strand en het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt vonden wij vrij duur en niet in overeenstemming met de kwaliteit. Een extra lamp in onze kamer bij het zitje zou geen overbodige luxe zijn, of een betere centrale verlichting

    De ligging van het hotel dichtbij het strand en het centrum.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    5,0
    Ruime kamer: Royal suite.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royal Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Ruime kamer: Royal suite. Matige verlichting om te lezen.Kamer stinkt naar schapenmest of iets dergelijks. Navraag leert dat het een bekend probleem is en veroorzaakt wordt door de houten vloer. Jammer dat de kamer dan toch verhuurd wordt. Goede kamer als u een gebrekkige reuk heeft.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    8,8
    Alles prima, ik ga zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    helemaal niets!

    Rustig, schoon en goed hotel. Vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijt met vers fruit ,kaas, vis, vlees, heerlijk brood en allerlei zoetigheden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    5,0
    Helaas niet (meer) voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn een paar jaar geleden ook in dit hotel geweest en waren toen heel enthousiast. Inmiddels is het wel achteruit gegaan. Wij vonden de inrichting onverzorgd, de bedden niet comfortabel en mijn man heeft een aantal dagen onder de rode bultjes gezeten na onze nacht in dit hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    6,7
    Misschien iets te duur in de prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hebben slechts 1 nachtje onze auto op de parkeerplaats kunnen plaatsen. Ook vind ik het jammer dat het slechts een hal is met een balie en een bel, geen lounge of bar. Er is alleen 's morgens tijdens het ontbijt personeel.

    De locatie is prima, de kamer goed. De badkamer is groot: er is 1 wastafel (plek voor 4) en geen bad. Het onbijt is goed, niet super de luxe of extreem geweldig. ( de zeeuwse bolus hebben we alleen op het kaartje voor het lege schaaltje gezien, helaas)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,3
    We keerden samen met onze vrienden, dik tevreden terug van ons weekend! Komen graag nog eens terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Basic
    • Verbleef 4 nachten

    Ramen in de kamer (105) aan de voorzijde hingen door de wind te klapperen. Een kleine ruimte , salonnetje beneden hebben we gemist 's avonds, aangezien we niet buiten konden op het terras omwille van het weer. (klein min puntje)

    Heerlijk uitgebreid ontbijt met vriendelijke bediening. Parkeerplaats voor het voertuig was ook aanwezig. De fietsen konden we achterlaten in een afgesloten fietsenstalling. Dus voor ons prima. Vlakbij het strand om een wandeling te maken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    9,2
    Super, ik kom zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De tv mag iets groter, en de douchestraal mag ook harder.

    Grote, ruime kamer en een heerlijk, luxe ontbijt. Lekkere boxspring, met 2 soorten kussens! Dus goede prijs/kwaliteitverhouding

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    9,2
    Volgend jaar komen we terug! Groetjes uit Brabant!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de eerste instantie de kamer, de televisie stond niet achter het bed zodat we scheef zouden moeten kijken. Voor mijn moeder niet te doen. Verder was haar matras aan de zachte kant. Maar niet getreurd. Twee aardige mannen van het hotel kwamen met verlengsnoeren, kabels, tape en een ander matras. Bedankt heren!

    Samen met mijn bejaarde moeder zaten we in een luxe kamer. Met haar rollator kon ze zich makkelijk verplaatsen in de (slaap)kamer maar ook in de ruime badkamer. Het ontbijt is fantastisch en niet te vergeten het behulpzame, aardige personeel. Wat ook erg fijn is: de korte afstand van zowel naar zee als het centrum van Domburg.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    8,8
    We hebben genoten van ons verblijf in Domburg en het Hotel Wilhelmina.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima locatie, rustig gelegen dichtbij het centrum en het strand. Het personeel is heel vriendelijk en gaf goede informatie. Wij hadden een superior kamer met alle comfort o.a. een prachtige badkamer en uitzicht over de binnenplaats. Het ontbijt was goed. Voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    9,6
    Grandioos
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets negatiefs

    Hotel ligt heel dicht bij het strand. Ideaal. Geweldig goed ontbijt. Hele schone kamer. Vriendelijk personeel. Doucheruimte die nog gebruikt mag worden als je de kamer al hebt verlaten en toch nog naar het strand wilt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    7,9
    Knus hotel met fantastisch personeel. We gaan zeer zeker terug!
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zat in bad en daar was geen badschuim. Er was alleen doucheschuim bij de douche, dus ik heb me niet met zeep kunnen wassen. Maar ik ben ervan overtuigd dat hier iets aan gedaan zal worden. Maar, dit enige min puntje wil niet zeggen dat ik nooit meer terugkom. Heel graag komen wij terug. Ik geef voor dit verblijf een 9,5.

    Ik vond het een gezellig hotel. We hadden een prachtige ruime kamer met een grote badkamer. We konden heerlijk buiten ontbijten. Fantastisch vriendelijk personeel. We konden grote badlakens lenen voor op het strand. Dit hotelverblijf was een cadeautje voor mijn zus die zeventig jaar wordt. Zij vond het ook fantastisch.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    7,5
    Goede centrale plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren op een klein huwelijksreisje. Dit had ik vermeld bij de reservering en ze hadden er niks aan gedaan. Niet eens een kaartje. Dat vond ik een hele erg #fail

    Goede centrale plek

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    6,7
    Al met al goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Basic
    • Verbleef 2 nachten

    Gehorige kamer, 2-persoons bed bestaat uit 2 aparte matrassen, relatief duur afgezet tegen faciliteiten.

    Locatie, vriendelijk personeel & parkeren op terrein.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,5
    Ontbijt was goed verzorgd, wij hadden een familie kamer,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed verzorgd, wij hadden een familie kamer, welke ruim was en uit twee kamers met tussendeur bestond. Wat erg handig is met kinderen, als ze iets eerder gaan slapen. Goede bedden, kamer was basic maar prima verzorgd, met minibar en kluis. Vlak bij het strand en centrum Domburg.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    10
    Wij hadden een paar heerlijke dagen en hopen hier zeer zeker terug te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort-Plus Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alles TOP in orde!!

    Geweldig uitgebreid ontbijt en het werd voortdurend aangevuld. Heerlijk vers geperste grote kannen jus d'orange. Kamer was ook super in orde, ruim, schoon, voldoende stopcontacten, uitstekende bedden. Badkamer heel ruim en ook prima in orde. Kortom een absolute aanrader. Als wij weer eens naar Domburg gaan, dan zeker in dit hotel. De Brasserie Domburg is eveneens een aanrader, wij hebben er zelfs 3x heerlijk gegeten, even weg uit de drukke winkelstraat! Ook daar heel erg leuke bediening.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    6,7
    Gemiddeld goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Slechte douchekop (miezerige straal) en in de familiekamer een pregnante smerige geur. Bij melding hiervan werd gezegd dat men hiermee bekend was. Zeer opmerkelijk om dan toch die kamer te verhuren....... Zeer slechte zaak.

    Mooie ruime kamers, netjes en keurig ingericht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    5,0
    Bruisend dorpje in prachtige omgeving, enkel verkeerd hotel gekozen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen geluidsisolatie, de conversaties bij de buren konden we zonder probleem volgen. Defecte kluis werd niet vervangen, er werd ook geen alternatief of compensatie voorgesteld. Geen enkele toeristische informatie (folders, flyers, plattegrond, bezienswaardigheden). We werden constant in het Duits aangesproken door het personeel. Ook de televisie, het kaartje van de kamerdame edm 100% in het Duits. De vuile handdoeken werden niet ververst omdat ze niet op de grond lagen. Vanaf 18 uur konden we niemand meer van de receptie bereiken. Ook niet via de speciale bel "druk hier in geval van afwezigheid". Er kwam gewoon niemand meer antwoorden.

    Parkeergelegenheid. Ontbijt met goed assortiment, wel elke dag identiek. Zeer goede bedden. Ligging op loopafstand van zowel strand als dorp is goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,9
    Super uitwaaien aan zee in deze mooie comfortabele accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    10€ aanrekenen voor een kind van 4 jaar voor het ontbijt vind ik er een beetje over. 5€ had beter geweest.

    Het ontbijt, kamers, ontvangst was hartelijk. Propere kamers en douche gelegenheden. Ontbijt buffet was meer dan voldoende wat de 15€ per persoon rechtvaardigt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 april 2017

    9,6
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Basic
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig parkeerplaatsen

    Mooi schoon en fris hotel nabij de zee en het dorp. De vrouw die voor het ontbijt zorgde was een hele hartelijke lieve vrouw. Top

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,9
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Basic
    • Verbleef 1 nacht

    geen eigen restaurant maar het werd opgelost met een leuke brasserie in het dorp

    de rust van de omgeving al is het in een levendig dorp is het hotel uitstekend gelegen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    7,9
    Zalig hondvriendelijk en net hotel,met een mooi ontbijt en een perfecte locatie.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Basic
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niets dat ons tegenviel in dit hotel.

    Wat heel leuk was,is dat er bij aankomst een dekentje en poepzakje klaarlag op de kamer voor ons huisdier,samen met een briefje naar uw huisdier gericht.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,1
    Redelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Basic
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig. De ramen trilden in hun sponningen door de wind, maar ook gehorigheid van andere gasten, de trap etc. De vloer is te dun. De foto's op Booking.com zijn van de nieuwe kamers. Wij zaten in het oude huis, met nog vloerbedekking op de vloer. Geen laminaat oid zoals op de foto's.

    Kamers compleet met minibar, föhn, kluisje, Rituals badproducten. Locatie vlakbij strand en winkelstraat.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    6,5
    we zijn s'nachts enorm gestoord door een enerverend...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    we zijn s'nachts enorm gestoord door een enerverend geluid dat uit de badkamer kwam , en dat zich herhaalde om de 30 minuten ; aan de receptie s'morgens wisten ze van niets !

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    10
    Het ontbijt was super en uitgebreid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Basic
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets !!

    Het ontbijt was super en uitgebreid Ons kamer was dik in orde en ook de ligging direct aan het strand en het stadje met mooie verwarmde terrassen en goeie restaurantjes Echt een aanrader

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    8,3
    Een deugddoend verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat de hond niet in de eetruimte mocht en wij vinden het logement tamelijk prijzig.

    Wij konden het ontbijt mee naar de kamer nemen, de plateau stond reeds klaar. We werden zeer vriendelijk onthaald. We beschikten over een ruime kamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    9,6
    heerlijk verblijf!
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen ontbijt genomen in hotel vanwege de prijs(er was ook op dat moment een verbouwing aan de ontbijtzaal).

    de ligging:rustig en dicht bij strand en centrum,eigen parkeerplaats,ruime kamer,ruime badkamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar, zeker doen .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De verbouwing en/of renovatie van de onbijtzaal zou wel mogen vermeld worden op de site.

    Ligging, op wandel afstand van het strand. Zeer leuk en comfortabel hotel.Parkeren geen probleem. zeer vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    9,2
    Omdat we veel overlast hadden gehad van een stel zeer...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Basic
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat we veel overlast hadden gehad van een stel zeer dronken hotelgasten werd ons s morgens een ontbijt aangeboden. Uitermate attente "afhandeling" van iets waar zij weinig aan konden doen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    8,8
    Heerlijk ontbijt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben onze auto kunnen parkeren, maar er zijn waarschijnlijk niet altijd voldoende parkeerplaatsen.

    Heerlijk ontbijt. Ruime kamer. Prijs/kwaliteit goed.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    Fantastische ligging!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royal Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Royal Suite was voor ons echt een reservering die we zelden of niet maken. Op foto's gezien dat het sfeervol en en niet super sjiek, hier zelf ook voor gekozen. Maar bepaalde dingen als , zwarte strepen over de witte muur, scheurtje in achterzijde slaapbank ( voor ons ons oude slaapbank in onze dure royal suite maakte het nog eens dubbel) had ik niet verwacht. En zelf had ik bij een Royal suite altijd de gedachten dat er een klein welkomst drankje of iets dergelijks zou staan. Er was wel een mini bar maar dan moest je alles natuurlijk zelf betalen.

    Wij hebben 1 overnachting gemaakt in de Royal Suite. De badkamer hier was fantastisch. De ligging van het hotel is ideaal je loopt zo naar een gezellig winkel straatje met verschillende restaurants of je loopt de andere kant op en zit met een paar stappen op het strand.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    8,3
    Kamers waren redelijk klein, maar prima voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Basic
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was prima, maar erg duur.

    Kamers waren redelijk klein, maar prima voor de prijs. Locatie is uitstekend, vlakbij het strand en de winkelstraat.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    9,6
    Ideale ligging op 100m van de kustlijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ideale ligging op 100m van de kustlijn. Supplement voor het ontbijt is zijn geld meer dan waard! Goede parkeerfaciliteit achter het hotel. Vriendelijk onthaal en service.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    10
    We komen zeker terug !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort-Plus Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij kunnen niets bedenken dat niet in orde was of wat beter kan !

    Het hotel was meer dan oké, goede ligging, mooie verzorgde kamer. Voor onze hond lag er een dekentje klaar! Alles zeer fijn !!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    5,8
    Goed geslapen in een kleine kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Basic
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine kamer met weinig ruimte achter het bed om langs te lopen. De Tv hangt in de weg.Tamelijk warme kamer, terwijl de cv uit staat.

    Goed bed en goed sanitair

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    8,8
    Heerlijk verwend dicht bij zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afwerking van de badkamer was gedateerd wat zeker niet geld voor de rest van de kamer en het hotel. Maar is zuiver en royaal.

    Het ontbijt is uitgebreid, vers, heerlijk. Thee is zelf te mixen dank zij de vele theekruiden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    10
    Voortreffelijke plaats om te verblijven. Rustig, gastvrij, vriendelijk en goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Comfort-Plus Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er is altijd iets wat beter kan, per slot van rekening is niets of niemand perfect. Trouwens spreken hotels waar de perfectie nagestreefd worden me niet erg aan. Ik zou mezelf daar niet op mijn plaats voelen

    Personeel, benadering, kamers, comfort, ontbijt, ligging de algehele entourage

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    6,3
    In orde maar toch vrij duur voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets verouderde kamers en de parkeerplaats stond vol. Waardoor je op straat moest parkeren. 160€ voor een gewone kamer en een gewoon ontbijt is toch vrij duur.

    Ontbijt was goed, vrij duur wel. Kamers wat verouderd maar wel proper en in orde.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was gehorig. Ook viel het op dat er bv nog kratten vd bakker stonden en n poetswagen. Jammer, dit oogt slordig.

    De locatie was erg prettig, dicht bij het strand en het dorpje. Ook prima parkeergelegenheid.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    8,8
    Heerlijk er even tussenuit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Jammer, dat bij mooi weer, buiten niet wordt gedekt voor het ontbijt. Na ontbijt is er niets meer te verkrijgen.

    Het ontbijt was erg verzorgd. Ook dat je van 8 tot 11 uur kan ontbijten is erg fijn.Personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    6,3
    Matige prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Deluxe kamer voor 155,-: - Geen airco - Front office komt amateuristisch over in uitstraling en service - Basis voorzieningen, weinig deluxe

    - Ligging van het hotel - Ruime kamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,5
    Helemaal top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort-Plus Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco of een ventilator op de kamer.'s nachts werd het behoorlijk warm , zodat de nachtrust erdoor beinvloed werd.Raam of deur openzetten, gaf een onveilig gevoel, daar er een open toegang was!

    Helemaal top! Dichtbij strand en centrum! Uitgebreid lekker ontbijt!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,9
    Fantastisch! Tot volgend jaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De waterstraal van de douche was niet zo hard; mogelijkheid om op de kamer koffie of thee te zetten misten we.

    De locatie dicht bij centrum en strand. Parkeergelegenheid ook uitstekend! Schone en frisse kamers.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    8,3
    TOP
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    Via mail hadden wij in mei, i.v.m. onze oudere viervoeter een kamer op de begaande geboekt. De mail werd bevestigd met de woorden, ik heb een kamer voor u op de begaande gereserveerd. Bij aankomst bleek deze kamer niet meer beschikbaar te zijn. Op dat moment zie je een lang gekoesterde vakantiedroom in duigen vallen. De wel heel aardige meneer begreep onze teleurstelling en heeft kosten nog moeite gespaard om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij mochten gebruik maken van de nooduitgang die op de begaande uitkwam, wij kregen een fles Prosecco en korting. Al met al hebben wij toch nog een hele leuke tijd in Domburg gehad. Nog een tip voor Booking.com. Wanneer je 40+ bent, val je dan onder het jonge stel of het oudere stel? :) Lastig, je voelt je niet meer jong, maar ook nog lang niet oud.

    Vriendelijk personeel, mooie kamer, geweldige ligging dichtbij zee en strand, uitstekend ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,9
    correct, maar prijzig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    de gehorige kamer !!, het ontbijt is wel heel duur, als iemand doucht, is heel de badkamer nat, we kregen bij aankomst geen uitleg van wat, waar en hoe

    het bed, de parking, de ligging

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,8
    Goed tot zéér goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 6 nachten

    Iets betere WIFI - parking iets te klein (vooral als gasten hun wagen parkeren zonde rekening te houden met anderen) Luidruchtige gasten (Nederlanders ?) op het binnenterras tot zéér laat in de nacht.

    Het ontbijt is in orde ! Zéér ruime kamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,3
    mooie omgeving strand en zee waren prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    stond in kleine lettertjes op de overeenkomst dat er geen onbijt was bij geregeld hadden niet niet gelezen. geen zwembad

    omgeving ,korting kreeg in het restrantje

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    7,9
    Domburg augustus 2016
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was weinig parkeergelegenheid. De buitenparking die bij het hotel hoort is klein en staat snel vol. Bij de (deels) overdekte parking die bij het naast gelegen hotel hoort mag ook geparkeerd worden. Maar dit zijn erg krappe parkeerplekken. Met een grote auto is het passen en meten.

    De ligging van dit hotel is geweldig. Als je rechts het hotel uit loopt sta je bijna gelijk op het strand. Links vanuit het hotel loop je gelijk het gezellige centrum in.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    6,3
    Slechte ervaring in Hotel Wilhelmina
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Basic
    • Verbleef 3 nachten

    Uitzicht was belabberd: een blinde muur op ca 3 meter afstand (terwijl we al in november 2015 hadden geboekt), geen bereik voor slechte ontvangst WiFi, douche gaf geen water als er anderen in hotel onder de douche stonden, erg gehorig (gezin met erg drukke, rennende en gillende kinderen boven ons, ontbijt a EU15 per persoon pittig geprijsd

    De stilte

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    9,6
    Last minute booking die ons heel goed is bevallen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was prijzig, maar je kreeg dan wel wat in de plaats.

    Het ontbijt was heerlijk. En gezellig om buiten voor de kamer te kunnen ontbijten. De familiekamer bood alle comfort. Echt super ligging!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    9,2
    Een zalige plek om tot rust te komen.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen echte tuin. Nog wat meer groen op het terras zou nog aantrekkelijker zijn.

    De zeer ruime kamer en badkamer om te delen met vriendin. Zo dicht bij de zee! En een lekker ontbijt! De buitenzijde van het hotel is ook zeer charmant.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    8,3
    Een aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben geboekt met oog op parking bij het hotel. Helaas was er geen parking vrij. We moesten onze auto op een openbare parking zetten uit het zicht. Anders werd het betalend parkeren . De laatste dag was er plaats vrij maar dan mochten we er niet meer staan. Dus toen betaald om te parkeren want de bagage zat in de auto. Dit was een minpuntje.

    Zeer verzorgd ontbijt !

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    8,3
    Vriendelijke mensen en een leuke omgeving,voor fietsen en wandelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was Super!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    8,3
    De bewering op de site dat er parkeergelegenheid is moet...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bewering op de site dat er parkeergelegenheid is moet worden genuanceerd. Bijvoorbeeld : zolang de voorraad strekt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    9,2
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    mooi kamer, lekker en volledig ontbijt, goede ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 8 nachten

    Jammer dat er geen bar en restaurant zijn.

    Mooie kamer en goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    10
    Zalig Domburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort-Plus Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het vriendelijke warme onthaal en het heerlijk ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,6
    Uitstekend hotel!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    bij drukte minder parkeergelegenheid

    Eigenlijk alles! Ruime kamer, super locatie

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: