Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Van der Valk Hotel Houten Utrecht 4-sterren

Hoofdveste 25, 3992 DH Houten, Nederland

#1 van de 2 hotels in Houten

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1117 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    8,3
    Altijd goed verzorgd, prima personeel en nette kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet schoon op verschillende punten. Nadat ik hiervan melding had gemaakt bij de receptie ontving ik duidelijk gemeende excuses én kreeg ik compensatie, errug gewaardeerd! Dank Valk Houten

    Altijd goed verzorgd, prima personeel en nette kamers

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    9,2
    Heel comfortabel, een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets eigenlijk behalve misschien een klein minpuntje; de locatie (midden in de zakelijke buurt).

    Heel uitgebreid en lekker ontbijt. We hebben ook gegeten in het restaurant en waren heel tevreden. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Prachtig uitzicht van uit de kamers op de hoger gelegen verdiepingen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Fijne overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen ramen zijn die open kunnen, ondanks airco op koudste stand, nog steeds erg warm in de kamer zelf.

    Mooie kamer en badkamer, chique uitstraling. Het hotel zelf zag er ook prachtig uit.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    10
    -goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Wellness Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    -goede locatie -ruim en gratis parkeren -snelle check-in -schone kamer -sauna,stoombad+bubbelbad in kamer -ruim voldoende handdoeken in kamer -luxe lounge gedeelte in onze kamer -voldoende water in kamer -Film1 + Ziggo uitzending beschikbaar -eigen muziek via bluetooth te koppelen aan TV -voldoende koffie (cups) aanwezig in kamer -waterkoker aanwezig in kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,9
    onder normale omstandigheden een prima hotel waar het goed toeven is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Door de buitentemperatuur was de kamer erg warm en benauwd. Er bleek geen airco te zijn maar een ventilatiesysteem dat duidelijk niet was opgewassen tegen de heersende temperaturen. Van de 2 nachten die wij hadden geboekt hebben wij 1 nacht geannuleerd. Dit ging probleemloos en daarvoor alle lof voor de service van v/d Valk.

    ontbijt zeer uitgebreid met heel veel keus. Ook het diner, gekozen van de kaart was uitstekend.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Airconditioning in de kamer is tenminste matig. In de omschrijving staat dat de kamers airconditioning hebben, maar naar mijn mening is het meer een soort ventilatie die meer geluid produceert dan luchtstroom. Dit viel tegen omdat we juist met het hele warme weer een hotel met airconditioning hadden gekozen.

    Ontbijt is heel uitgebreid en goed. En goede koffie trouwens. De ruimte an afwerking van de kamer is geweldig!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    10
    1 overnachting maar het voelde als een minivakantie!
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Mijn comfort room lag op de 15e etage. Zeer ruime badkamer (bubbelbad, aparte douche). Via Van der Valk Exclusief gebruik gemaakt van dinerdeal. Heerlijk gegeten! Check Van der Valk Exclusief voor de diner deal.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,1
    Prima hotel op een toegankelijke locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was smoezelig: strepen op de spiegel, handafdrukken op de tegel wand en glas van douche cabine vol met kalk afzetting.

    Prima hotel op een toegankelijke locatie. Voldoende parkeerplaatsen en een prettig (maar vol) restaurant voor het diner. Reserveren is dan ook aan te bevelen om teleurstelling te voorkomen. Nette ruime kamer volgens het vd Valk concept.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,9
    Heerlijke ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen verse jus d'orange. Lang wachten bij de liften.

    Heerlijke ruime kamer. Schoon en netjes. Uitstekend ontbijt. Pannenkoekjes en scrumbled egs werden ter plekke klaargemaakt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    8,3
    Altijd een goed ontbijt en vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Schoonmaak, ik had mijn handdoeken voor hergebruik opgehangen en worden vervangen, waarom?? Slecht voor het milieu en ze vergeet mijn bed op te maken

    Altijd een goed ontbijt en vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    6,7
    Leuk, wel prijzig, maar centraal gelegen.
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer stoffig, airco een beetje moeilijk te regelen, pasjes systeem, geen pasje in de kamer dan ook geen licht en dergelijke.

    Goede service, ruim parkeren, goed eten, mooi uitzicht, bereikbaarheid naar Utrecht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,9
    Ruime schone kamer, fantastisch uitzicht
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzig ontbijt. Ik zou wel eens denken mogelijkheid willen hebben voor een eenvoudig ontbijt met gereduceerd tarief

    Ruime schone kamer, fantastisch uitzicht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    8,3
    Zeer ruime kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel zegt luxer te zijn, als meeste Van der Valk hotels. De kamers en badkamer zijn standaard met vele Van der Valk hotels, groot maar niet speciaal.

    Zeer ruime kamers.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    10
    drie heerlijke dagen beleefd in dit hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Een klein misverstand in ver band met ID DINER Kaart. Oplossing heeft wel wat geduurd doch vriendelijk opgelost

    Heerlijk ontbijt zeer uitgebreid alles werd direct bijgevuld ondanks dat het heel druk was. Mooie verzorgde kamers. Erg vriendelijk personeel. Uitstekend 3 gangen menu er zeker meer dan voldoende. Komen zeker nog eens terug

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    Uitstekend met alles erop en eraan !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets !

    Vanaf het inchecken tot het uitchecken alles TOP ! Goeie ligging van het hotel ! Openbaar vervoer naar Utrecht aan het hotel ! Bar, restaurant uitstekend ! Ontbijtbuffet uitstekend ! Personeel alom in het hotel uitstekend ! Aanrader voor een topweekendje Utrecht !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    5,0
    Prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bediening in de foyer was vrijdagavond 6 april onder de maat. De ober gooide een glas bier over mn broek. Heb zelf de vloer maar gedweild want dat gebeurde niet. Enige aangedragen oplossing: vd Valk broek met als opmerking: "wanneer kunnen we deze weer terug verwachten"? Een dergelijke aanpak vind ik niet passen bij de kwaliteit die ik van vd Valk gewend ben.

    Prima ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,8
    Kort maar veerkrachtig (goed matrassen, frisse lucht in de kamer, diep geslapen)
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verbazend ruime en luxe kamers. Knap hoe van der Valk steeds weer locaties vindt waar ze ruimte hotels kunnen neerzetten met luxe kamers. Onverwachte luxe van een kok die je scrambled eggs vers en op maat voor je maakt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    5,4
    Stoffige maar ruime kamer
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was ontzettend stoffig. Je kan overal je naam in stof achter laten. Bij aankomst in donker valt minder op maar bij licht beter. Met een stof allergy heb ik weinig geslapen.

    Ruime kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,1
    heerlijke luxe overnachting met prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was prima maar ik miste wel de soya yoghurt en de soya / haver melk. De granola was echt heel taai. verder niks te klagen.

    Mooie ruime kamer. Heerlijke badkamer. Fantastische douchestraal. Heerlijke geslapen. Fijne parkeerplaats. Utrecht vanaf hier snel en makkelijk te bereiken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    6,7
    Mwah
    • Stel
    • Thema Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het feit dat ik meerdere malen in de wacht ben gezet toen ik de receptie belde en dat ze niet wisten dat ik als hotelgast belde

    De faciliteiten op de kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    5,4
    Uitzicht was heel mooi
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer had wat schoner gemogen, al deed je bijvoorbeeld de dekbedovertrek en top matras omhoog dan zag je zoveel opgedroogde viezigheid. Jacuzzi zat een roze streep op kamer 1005. En mijn bed kraakte en ik sliep er niet lekker op.

    Uitzicht was heel mooi

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,6
    Gewoon goed, lekker eten, top kamers, goeie prijs!
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie was niet op de hoogte dat we late check out tot 13:00 hadden geregeld.

    Late check Out was geen probleem, we kregen (per ongeluk) betere (hoger gelegen) kamers

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    8,8
    Ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Wellness Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Niets is tegengevallen, maar voor circa 260 euro per nacht had het ontbijt wel inbegrepen mogen zijn.

    Alles van een behoorlijk hoog niveau, maar daar was de prijs dan ook naar. Al met al een prima nacht gehad in de wellness suite en het ontbijt was ook uitstekend.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,3
    Zoals altijd prima diner genoten.
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de matras op kamer 1309 wat minder wordt en de lege champo flesjes van de vorige klant niet waren opgeruimd.

    Prima parkeergelegenheid, prettige efficiente ontvangst, goed personeel, restaurant en bar. Ruime schone kamer. Prettige sfeer in gehele hotel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    8,8
    Comfortabel zakenhotel, klantenservice kan beter.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een probleem met de verwarming op mijn kamer. Dit probleem werd niet au serieux genomen. Ik moest blijven aandringen dat ze er iets aan zouden doen. Uiteindelijk gaven ze toe dat er inderdaad een echt probleem was ( kamer van 12 graden die niet warm te krijgen was) en kreeg ik een nieuwe kamer die wel in orde was. Ik moest ze echt overtuigen om ze zover te krijgen. Ik verloor veel tijd en dit veroorzaakte ergernis

    rustige grote kamers, fijn ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,9
    Mooi sfeervol hotel op centrale locatie met fijn personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De liften waren ontzettend traag (reden? capaciteit?). De kamer was niet optimaal schoon. Vieze deuren, bad zat vol rode strepen. Bovendien was de lucht erg slecht, veel te droog. We hebben alles geprobeerd, maar er was of te veel geluid of te koud. Kortom geen klantvriendelijke bediening van het systeem.Matras voor hem veel te zacht. De keuken sloot om 20.00 uur. We moesten het toetje nog snel bestellen om 5 voor 8.

    Chateaubriand was heerlijk, ook de asiatische variant. Herl vriendelijk personeel in het hele hotel. De kamer op de 16. etage had een geweldige raampartij. Echt New York style en handig om het vuurwerk te kijken op 31 december. Matras voor haar heerlijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    5,8
    Redelijk verblijf
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden kamer naast de servicelift. Veel gebonk. Bed was niet stabiel. Bij iedere draai had de partner er last van. Waardoor nauwelijks geslapen. Veel te lange wachttijden bij de lift. Water- en schimmelplekken in badkamer en douche.

    Ontbijt was prima. Kamer met mooi uitzicht.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,1
    Voor echte zakenlui die luxe appreciëren de perfecte match!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er zit geen ziel in het hotel. Best wel luxueus, zeker en vast netjes maar voor mij persoonlijk mag het allemaal wat warmer en persoonlijker zijn. uiteindelijk wist ik dit ook wel, de volgende keer terug een klein, gezellig charme hoteletje!

    Alles tip top en orde, spik en span maar mij ontbrak de charme. Anders kies ik voor een kleinschalig hotel of B&B doordat conferentie doorging in dit hotel de overnachting er aangekoppeld en heb hier eigenlijk wel spijt van.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,5
    Het licht in de slaapkamer - onmogelijk om alle aan-en-uit...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het licht in de slaapkamer - onmogelijk om alle aan-en-uit knoppen te vinden, zowel in badkamer als in de slaapkamer. Bij binnenkomst al - het insteken van de entree kaart voordat je lichten aan kunt doen, was echt ff zoeken, gelukkig had ik licht op mijn iPhone.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,9
    goed verblijf en dichtbij de locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was niet helemaal schoon. Er lagen viezigheden op de vloer helaas en de nachtlampjes deden het niet.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker. Goede bedden en mooie badkamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,6
    Heerlijk en voorzien van alle gemakken. Je hoeft de deur niet meer uit.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor het grote luxe gebouw vind ik de liften wat tegenvallen (klein)

    Ruime (bad)kamer, goede bedden, Nespresso op de kamer. Het ontbijt is zeer compleet en vers. Omelet wordt ter plekke bereid en eitje vers gebakken. Meer dan voldoende ruimte in de ontbijtzaal.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    8,8
    Prima kamer, lekker bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche ging snachts druppelen, ik heb er een handdoek onder gelegd tegen het geluid. Koffie apparaten gingen (2 van de 3) precies in storing toen we gingen ontbijten, gevolg.. file. Verder erg druk bij het ontbijt

    Het bed was erg goed!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    10
    prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    het diner was voortreffelijk, een compliment voor de keuken, ook de bediening in ghet restaurant was zeer goed , evenals het overige personeel. een aanrader om eens langs te gaan

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,1
    Onder verwachtingen helaas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is niet slecht maar viel tegen in vergelijking met de andere VdV hotels. Personeel van de receptie heeft ons niet op de hoogte gesteld dat een parkeerkart os maar 5 uur geldig terwijl wij daar een nacht hadden gebleven.

    Prima kamers, mooi schoon en vernieuwd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    9,2
    Ons verblijf was ontspannen.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tv had op sommige zenders slecht beeld en stoorde wat, de doekjes in de badkamer waren uitgedroogd. Verder prima.

    De kamer was mooi, de badkamer schoon met een mooi interieur

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    9,2
    Heerlijk
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was iets minder ruim dan op de website van Booking.com stond (had een Deluxe geboekt), maar dit kwam volgens het hotel omdat dit een kamer was op de bovenste etage met hogere plafonds en groots uitzicht.

    Mooie kamer op de bovenste etage met een geweldig uitzicht, hoge ramen. Groot bed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,8
    TOP!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het zou een van meerwaarde zijn als er bijvoorbeeld een biscoop of casino bij het hotel of in de buurt van het hotel zou zijn. Perfect voor een avondje uit.

    Het ontbijt was uitgebreid. Kamer was schoon, ruim en erg mooi!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    10
    Uitstekend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt, verzorgd tot in de puntjes. Eieren en pannenkoeken á la minute gebakken. Ruime kamer en badkamer en zeer net. Ondankt de bijgelegen autosnelweg heb je er totaal geen last van.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,8
    Prijs/kwaliteit verhouding.
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het inchecken werd niet vermeld Hoelaat we moesten uitchecken. De volgende dag werden we om 10.45U wakker gemaakt door HSK die de kamer binnen wou komen. Binnen 15 minuten moeten haasten en opschieten voor het uitchecken. Wij konden helaas niet rustig wakker worden

    Prijs/kwaliteit verhouding. Ruime kamer, mooi uitzichts. Last minute geboekt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Verzorgd, gemotiveerd personeel, fijn om hier als gast te zijn.
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Enige puntjes van aandacht zijn de keycard die in eerste instantie niet werkte, waarschijnlijk doordat de kaart op mijn telefoon had gelegen. Ander punt zijn de liften waar steeds wel even op gewacht moest worden omdat de schoonmakers deze ook gebruiken. Dit deed niets af aan de positieve ervaring.

    Ik verbleef twee dagen voor een masterclass van Michael Pilarczyk. Lunch en diner waren inbegrepen en dit was fantastisch verzorgd. Het ontbijt was overigens net zo goed verzorgd. Het personeel is vriendelijk en attent. De kamer was erg goed en zeer comfortabel. De openbare ruimte ruim en sfeervol.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    prima
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niks, misschien het ontbijt wat goedkoper maken. Ik drink meestal s´ochtends 1 kop koffie en één broodje. 15 EURO is teveel voor dit.

    mooie ruime kamer, bubbelbad, luxe ingericht.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    Plezierig zeker de moeite waard voor herhaling
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stof die onder het bed lag en dat er geen bad jas aanwezig waspleziwrig

    De ruime kamers plus de mogelijkheid om je kleding te strijken en natuurlijke de bad heerlijke massage brengt je tot rust

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    Leuke uitvalsbasis voor wie met de auto komt en Utrecht wenst te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    - Eignelijk niets.

    - Ruime Kamers - Heerlijk uitgebreid ontbijt - Uitermate vriendelijk personeel - Makkelijk parkeren - Makkelijk te vinden, direct bij de snelweg en toch rustig gelegen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    9,6
    Top verblijf in Van der Valk Houten. Een aanrader voor wie naar Walibi World wilt gaan !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het extra kinderbedje was niet direct in de kamer geplaatst bij aankomst. Echter, een half uurtje later werd dit in orde gebracht samen met extra handdoeken en een flesje water. Niet echt een tegenvaller, maar had er eigenlijk bij aankomst moeten staan omdat dit op voorhand was aangevraagd en bevestigd.

    Uitgebreid ontbijt was voorhanden. Ook op de kamer was er de mogelijkheid om koffie te drinken en bij aankomst stond er water ter beschikking. Restaurant: personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Het diner was meer dan voldoende qua portiegrootte van het eten. Top interieur en zeer verzorgd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,6
    De LED-verlichting in de liften wisselde voortdurend van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De LED-verlichting in de liften wisselde voortdurend van kleur: dat is goed voor een kermisattractie, maar toch niet voor een hotel dat 'van standing' wil zijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    10
    zie: wat viel u tegen
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nadat ik betaald had kreeg ik van Booking.com een herinnering om vooraf te betalen

    Alles heel goed, zelfs mijn vraag om een korte loopafstand naar de kamer werd ter plekke gehonoreerd!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    8,8
    Perfect om even tot rust te komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Thema Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was wel enorm fris, handleiding doorgenomen maar bleef koud... Dat was wel wat spijtig.

    Een kamer om wow tegen te zeggen ! Keer op keer tevreden over Van Der Valk en de faciliteiten die ze aanbieden. Zeker een topper !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    10
    Mooie relax locatie om even helemaal bij te tanken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Wellness Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks Helemaal tevreden

    Geweldige kamer met echt alles erop en aan. Stoomcabine wihrpool hemeldouche superbed en living echt iets om n keer te doen voor de 'gewone mens' echt n aanrader

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,5
    Mooie ruime kamers, whirlpool in de badkamer, uitgebreid...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet helemaal schoon. In de badkamer lagen haren en het bed was behoorlijk kreukelig.

    Mooie ruime kamers, whirlpool in de badkamer, uitgebreid ontbijt en gratis parkeren

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    10
    Fantastisch
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    jacuzzi te weinig bubbels of te snel weer uit

    Kamer was zeer ruim, koffiezetapparaat aanwezig en koffie, alles luxe ingericht, heerlijke boxspring geen negatieve punten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,1
    niet op het normaal Vandervalck-niveau
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ondermaats ontbijt, bij de check-in opgegeven dat wij ook ontbijt namen, dit was niet geregistreerd, een onvriendelijke medewerkster in de ontbijtzaal die directe betaling eiste, een collega van haar is dit dan vriendelijk gaan regelen

    Ik ben dit jaar op verschillende locaties van Van der Valck geweest en was telkens zeer tevreden. Ik blijf ook trouwe klant

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    10
    Een aangename ervaring!
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was heel lekker, uitgebreid en verzorgd. Het personeel is zo vriendelijk en professioneel. Zeker een dikke pluim voor alle medewerkers, die zo goed op elkaar zijn ingespeeld. Het gaf me een rustgevend gevoel, er wordt hier goed gezorgd voor iedereen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    10
    Ontspannen en rustgevend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen commentaar .

    Uitgebreid ontbijt, voor ieder wat wils. Niet gehinderd door rondlopend personeel . Vanwege het kamerbreed raam, prachtig uitzicht zowel overdag als in de avond.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,8
    Mooi hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royal Suite
    • Verbleef 1 nacht

    De verlichting bij de spiegels. Het is lastig om je haar netjes te maken of je make up op te doen in de spiegels. Dat heeft met de lampjes te maken. Kijkt u zelf maar.

    Mooie kamer, goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    10
    top locatie en een top hotel
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    de jonge kok bij het ontbijt, bakte de eitjes erg slecht, waren nog niet goed gestold en toen een omelet werd besteld kreeg hij 2 pannenkoeken.

    kamers waren prachtig en erg ruim ingericht netjes verzorgt zeker voor herhaling vatbaar

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    10
    Luxueus genieten in een voortreffelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minibar was leeg. Geen haakjes in de badkamer om kleding of (bad-)handdoeken op te hangen.

    Geweldige ruime kamer met dito badkamer, fantastisch uitzicht (als je de windmolens wegdenkt) en heerlijk gegeten, zowel diner als ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,0
    Genoten!
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift duurde erg lang tijdens drukte. Vaak naar andere verdiepingen dan naar de begane grond.

    Uitstraling hotel/kamer/restaurant was zeer mooi.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,6
    Het bed was ruim en heerlijk comfortabel 😊
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rushhour bij het uitchecken ( lift overbezet) waardoor wij niet veel tijd meer hadden om bij het ontbijt aan te schuiven. Refund gehad en vriendelijk te woord gestaan.

    Het bed was ruim en heerlijk comfortabel 😊

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    9,2
    luxe kamers, uitmuntende maaltijden
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de ligging. Beetje zouteloze omgeving - je moet echt de auto in om iets moois te zien.

    Prachtige kamer, luxe uitstraling. Ontbijt, lunch en diner geweldig. Zeer vriendelijk personeel. Jongeman in restaurant nam uienallergie zeer serieus. Wij hebben dit zeer gewaardeerd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    9,2
    Perfect hotel op centrale locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer had schoner gemogen.

    Prachtige ruime kamer op de 16e etage. Goede bedden en fijne badkamer met (bubbel)bad en regendouche. Kamers zijn goed geïsoleerd van geluid. Binnen enkele minuten op de snelweg!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,8
    Voor een heerlijk weekend ontspannen is de wellness room zeker een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Wellness Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om 2 uur konden we inchecken maar eenmaal boven bij de kamer moesten we nog 5 a 10 minuten op de gang wachten totdat de laatste dingetjes in onze kamer geregeld waren. Opzich helemaal niet erg maar fijner was het natuurlijk als we meteen de kamer in konden. Maar dat is echt een kleinigheidje. Daarbij werd het ons ook vriendelijk gevraagd of we even wilde wachten

    Kamer: We hadden de welnessroom geboekt. Heerlijk met sauna, whirlpool en stoomcabine. De kamer is groot en ook de badkamer is erg ruim. Voor een dagje samen ontspannen is het een aanrader. Personeel: Het personeel bij van der Valk Houten is erg vriendelijk en attent. Vooraf hadden we gebeld om een tafeltje te reserveren en aan de telefoon werd meteen meegedacht. Ook het restaurant heeft hele vriendelijke bediening. De jongen die ons hielp bracht niet alleen het eten en nam de bestellingen op maar was ook echt een gastheer aan tafel. Dat vind ik zelf vaak nog belangrijker dan het eten zelf (al was dat ook helemaal top met ruime keuze) Locatie: We zijn bekend in de buurt en kwamen echt puur voor een weekend ontspanning. Maar de directe omgeving is een industrieterrein. Je moet voor het centrum van Houten of Utrecht wel een stukje met de auto.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    Mooi hotel, vriendelijke mensen met dit jaar één minpunt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    House keeping services really disturbing even when present at the room, and not well performed

    Ontbijt was super. Restaurant zeer aan te raden. Pico bello service en zeer vriendelijke bediening

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    9,6
    Wij hebben een geweldige tijd gehad waar we nog lang aan zullen terugdenken
    • Stel
    • Royal Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijbetalen voor ontbijt bij royal suite 1200 uitchecken Bed te zacht

    De geweldige kamer Het geweldige ontbijt De geweldige douche Het prachtige uitzicht vanaf de 15e

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,5
    Fijn verblijf, samen met man en kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    er viel ons niet perse iets tegen. Zeer positief voor Van der Valk: wij hadden dit uitje eerder gepland, maar dit kon niet doorgaan, mijn man werd plotseling ernstig ziek en opgenomen in het ziekenhuis. Ik heb de ochtend van de dag van aankomst afgebeld. Zij hebben alles kosteloos geannuleerd, ook het restaurant waar wij zouden gaan eten. Ik werd zeer attent te woord gestaan, fijn als je dit overkomt.

    heerlijk uitgebreid ontbijt, prima kamers.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,1
    Prima hotel, maar voldeed niet aan de verwachtingen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst lagen er nog meerdere haren in het bad, niet zo fris. Bovendien hadden we gevraagd om een groot tweepersoonsbed, maar kregen twee losse bedden die ontzettend kraakten en doorzakten. Jammer dat er 's ochtends al veel licht in de kamer kwam. Ons verblijf voldeed dus niet compleet aan de verwachtingen.

    Ontbijt was echt super, zo veel keus en in het weekend tot 11.30 mogelijk. Inrichting was ook mooi en stijlvol. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    10
    super goed, modern hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    - het interieur is modern en in heel het hotel doorgetrokken - de keuze bij het ontbijt is heel groot en het ontbijt is erg lekker - aanrader - de kamer was lekker groot en proper - alle comfort was aanwezig - ruime gratis parking - de bediening is heel vriendelijk

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    8,3
    Comfortabel hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    - Dagelijks afstempelen parkeerkaartje bij receptie - Geen fitness

    - Fantastisch restaurant met vriendelijk personeel - Comfortabele moderne hotelkamers

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,5
    Een fijn hotel voor zakenreis met uitstekende wifi verbinding.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er mogen volgens mij wat meer liften zijn, soms duurde het best lang vooraleer een lift vrij was.

    Zoals in alle Van De Valk hotels die ik tot op heden bezocht, het decor. Erg sfeervol en verwelkomend.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,6
    Mooi zakelijke hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer ruime en mooie kamer. Badkamer was zeer ruim met bad en douche apart. Voldoende parkeerruimte. ondanks dat het grote restaurant voor het diner zeer vol zat, was de bediening vlot en vriendelijk. Het eten is te omschrijven als lekker brasseriekeuken.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    10
    Perfect hotel, zeker een aanrader!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prachtige locatie, prachtig gebouw, behulpzaam personeel, grote schone moderne kamers, heerlijk ontbijt en diner. En eindelijk een hotel met snelle WIFI! :-)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer naast servicelift, etensgeuren in de kamer, met name aangebrande lucht. Lawaaierig bubbelbad. Bubbelbad ging ook spontaan aan zonder water in het bad toen we al in bed lagen.

    Heerlijk bed, ruime kamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    5,0
    Diner
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs was na kleine correctie in datum opeens 50 euro duurder en dat 2 seconde na boeking. Terug op de site weer oude prijs maar wij betaalden gewoon 59 extra pp. Zonde en niet netjes

    Diner

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 december 2016

    8,3
    Mooi verzorgd Hotel. Jammer van het gedoe met de bedden.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Klimaatbeheersing op de kamer. we hebben het 's nachts erg warm en benauwd gehad en wat we ook aan het apparaatje veranderede het maakte niet uit. Gek genoeg had de kamer maar één luie stoel, terwijl we echt voor twee hadden gereserveerd. We hadden speciaal vermeld dat we als collega's samen een kamer hadden (niet als partners) en om twee losse bedden gevraagd. De bedden moesten we zelf uit elkaar trekken, dit werd bemoeilijkt door de nachtkastjes waardoor de bedden een stuk de kamer ingeschoven moesten worden. Hierdoor werd de loopruimte erg klein. Wij vonden het een knullige constructie.

    De ontvangst was vriendelijk. De ligging. Het restaurant was verzorgd en het eten lekker. De badkamer was schoon, netjes en mooi. De douche heerlijk. De bedden lagen heerlijk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    9,2
    Heerlijk dagje weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt minder dan we gewend zijn bij v.d. Valk. Géén verse yoghurt (bakje) en de "frozen Yoghurt" gaf alleen een koude drap. Veel bakken (bijna) leeg ondanks dat het 0900 was.

    Uitstekend restaurant. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie kamer met uitzicht (14e etage) richting Utrecht.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    10
    Subliem en voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was even worstelen om de kamer lekker warm te krijgen, vooral omdat het buiten al vroor. Het duurt even met dit systeem. Badkamer ook koud.

    Mooi hotel. Heerlijk dineren. Goede kaart en veel keuze. Dit type kaart zou ook welkom zijn in hotel Blijdorp van der Valk. Zeer eentonige kaart daar! Ontbijtbuffet ook subliem. Heerlijk bed en mooie kamer.

    Verbleven in november 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: