Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Amsterdam Centre 3-sterren

Stationsplein 49, Amsterdam Centrum, 1012 AB Amsterdam, Nederland

#221 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5950 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    6,7
    Geen ontbijt genomen.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen ontbijt genomen.Te duur (€ 19,00) voor wat wij zagen! Een straat verder hetzelfde voor 8 euro. De receptie van het hotel is belachelijk minimaal (het hotel onwaardig) , al zijn de receptionisten heel behulpzaam. Geef hen toch wat meer ruimte dan een tafeltje van 1,5 m op 2 m. Kamers OK. proper. Prima bar om nog even na te genieten. Vlakbij station centraal. Voor ons in de kamer geen hinder door treinen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,1
    Doorsnee hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel spreekt amper Nederlands en dat in Nederland!! Raar concept in hotel, geen incheckbalie, personeel staat kriskras door de lobby, allemaal met een ander T-shirt maar ze kunnen wel alles, voelde vreemd aan, toilet niet duidelijk aangegeven, weinig stopcontacten in kamer, kamer veel te koud, zelfs met de airco uit.

    Lekker ontbijt. Toplocatie voor wie met de trein reist.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    6,7
    Zeer goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen of zeer beperkte mogelijkheid om uw bagage achter te laten in het hotel. We hadden een zeer kleine standaard kamer. (Komen hier al vele jaren en deze keer was de kamer het kleinste). We hadden een reservatie gemaakt via Booking.com de betaling zou in het hotel gebeuren (en door het hotel, niet door Booking.com ) blijkt in het hotel dat ze alles al geregeld hadden. Het was niet de bedoeling dat er aan het doorgegeven credicardnummer gezeten werd, juist daarom hadden we die formule gekozen om te reserveren.

    Zeer goede bedden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    8,3
    Mooi verblijf gehad op een zeer centrale locatie!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In de douchekabine was een beetje aanslag. Het station hoorde je behoorlijk. Een persoonlijke touch zou ook leuk zijn (zeepje, klein bloemetje of welkomstbriefje/kaartje), voelde een beetje kaal.

    De gastvrijheid van het personeel en de moeite die gedaan is om voor ons een mooie kamer te regelen wisten we ten zeerste te waarden. Ons uitzicht was top!! Ook de centrale locatie is geweldig!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,5
    uitstekend. volgende keer zoek ik het buiten amsterdam geen 100 euro pernacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De prijs van het ontbijt.Ik eet thuis in de morgen ook maar 2 boterhammen en 1 kop thee. wat moet ik nu in eens met ontbijt van 17euro .Er moet een uitgebreid ontbijt zijn en een ligt ontbijt voor 17 euro en 10 euro

    Geboekt Deluxe 2 persoonskamer van 9juli t/m 13juli. Nette kamers geen lawaai van buiten af en zeer comfortable bedden. Er was elke dag koffi,thee en 2 flesjes water op de kamer.Personeel was vriendelijk speciaal de barman(kaapverdiese) op de 1e verdieping,maar de bar was niet gezellig en beneden was er een verbouwing aan de gang.Ontbijt is prijzig 17euro perpersoon ik ben elke morgen naar het centraalstation gegaan om broodjes te kopen voor mij en mijn vrouw7euro en op de kamer genuttigd met de koffie+thee op de kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,8
    Uitgebreid ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Voor langere periode zijn de kamers vrij klein, zeker wanneer een kamer wordt bezet door 3 personen. Voor onze citytrip van 3 dagen was dit voor ons echter geen probleem.

    Uitgebreid ontbijt! Het hotel heeft een zeer goede ligging vlak naast het centraal station, van hieruit kunnen vele bezienswaardigheden te voet worden gedaan. Voor bezienswaardigheden die iets verder liggen is er vanaf het centraal station voldoende openbaar vervoer beschikbaar. Vanop het 6de verdiep hadden wij geen overlast van de treinen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    6,3
    Uitstekende lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De benedenverdieping en dus ook receptie en hotelbar werden verbouwd. Aankomst was dus ongezellig en totaal anders dan op de foto's (op de website ook geen melding van deze verbouwing). Op de kamer bleek de eerste nacht de airco niet te werken- met 26 graden proberen te slapen valt niet mee.

    Uitstekende lokatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,9
    Zakelijk dus perfect
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachttafeltje, kasten en afstandsbediening vuil. Dit was niet enkel van de vorige klant aangezien er vuiligheid lag op de nachttafel letterlijk stof en iets dat op zand leek. Kamer 951

    Ligging en eenvoudigheid Ik kan bij jullie meestal minder dan 48u nog een kamer boeken met een goede ligging. De kasten en meubilair een keertje extra kuisen wekelijks zou ik merken, maar niet dat het erover was hoor. Ik probeer jullie te helpen zoals ik zakelijk ook zou willen geholpen worden 🙂 Voor mij is jullie hotel perfect ok door andere zaken zoals ligging en mogelijkheid om op minder dan 48u nog een kamer te kunnen boeken die goedkoper is dan Radison Blue.... Het is eenvoudig te boeken, in te checken fast en topligging voor mij 🙂 Dus dank aan jullie. Elk hotel dient eenvoudig te zijn maar terzelfder tijd rustpunt voor elke reiziger toerist of zakelijk. Dus dit zijn mijn “verwachtingen” Groetjes en tot de volgende Ik weet hoe belangrijk deze info voor jullie dienst ‘support’ kan zijn

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    5,4
    Eigenlijk niet voor herhaling vatbaar. En toch was het al onze 2e keer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was veel te warm. Airco was niet in te stellen.

    Gelijk je ontbijt kiezen bij inchecken. Als je later besluit het ontbijt alsnog te willen betaal je 3,50 meer. Maar eigenlijk wordt er gezegd dat je geen ontbijt meer mag nemen. Belachelijk. Gelukkig kon Naima ons helpen en kwam alles toch nog goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    6,7
    prima
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de ontbijtzaal was erg kil, totaal geen sfeer ook het personeel bij het ontbijt was niet erg vriendelijk, niet enthousiast, sprak geen nederlands` De nachtlampjes in de kamer waren erg fel!

    handig de pc's met printer in de lobby, zo konden we mooi onze entreetickets voor madame tussauds uitprinten

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,1
    een makkelijk bereikbare plek midden in de stad .
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel schoon alles, heel aardige en vriendelijke ontvangst en een geweldig uitzicht over de stad , we zaten 7 hoog en keken uit op de plek waar de meeste rondvaartboten vertrokken en de stad was heel mooi verlicht vanwege Kerst en het Amsterdam Lightfestival.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,1
    beter een luxekamer boeken dan een standaardkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden kamer met zicht op stad gevraagd,maar kregen zicht op andere blok met kamers en treinen.Kon verwarming niet minder zetten,bleef stijgen tot het midden in de nacht wel 22.5 graden was! Met open raam slapen was niet te doen door het scherpe geluid van de wissels v/d treinen.

    zeer vriendelijk personeel,zowel bij het inchecken als in de bar! Prima ontbijtbuffet!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    7,5
    Relaxed gelegen maar veel te veel lawaai.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was gelegen aan de achterzijde. Daarom heel veel last van lawaai van de treinen. Heel erg slecht geslapen . Daarom vind ik deze overnachting erg duur.

    Ligging hotel dicht bij station . Mooie badkamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    4,6
    De kamer waren eeg klein.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verkeerde kamers. Geen ontbijt in eerste instantie. Werden van kastje naar de muur gestuurd met een bon. Moet wel zeggen dat de ochtendploeg op maandag bij de receptie het wel heel correct heeft opgelost.

    De kamer waren eeg klein. Ook de Premium kamer. Ontbijt was weinig keus.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kleine badkamer geluidsoverlast door de treinen die passeren onder het hotel. ontbijt niet inbegrepen in de prijs en is redelijk duur om apart bij te betalen

    goed bed kamer is ruim genoeg gratis wifi

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    5,4
    Echt geen leuk hotel. Er zijn veel betere tegen een goedkopere prijs in Amsterdam. Kortom deze dus
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vreselijk kleine kamers. He jan geen kant opdraaien in de badkamer met wc waar je knieëen in je nek moeten. Het was 24 graden in de kamer, raam opengezet en ook geprobeerd met airco op 17,5 graden maar het bleef 23 graden minimaal.

    De locatie is goed. Je kan ook eenvoudig je kofer stallen na het uitchecken. Het personeel is vriendelijk. Het is heel netjes en het bed is ook heel goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    8,8
    Aangenaam verblijf,overal dichtbij en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Je kon kiezen om te ontbijten tot 12 uur en het ontbijt was prima,genoeg keuze! We hadden een kamer met zicht op de rivier,de koffiefaciliteit op kamer was een pluspunt!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,1
    Het was een vakantie van 2 nachten enkel om Amsterdam te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was een vakantie van 2 nachten enkel om Amsterdam te verkennen. Dit is het ideale hotel, volledig in stad zelf en dicht bij openbaar vervoer. de kamer was voor ons perfect. ook al reden de treinen onder het hotel door toch hadden we er geen last van.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    6,3
    Handige mini-bar/self-shop;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor heel snel internet moet jij bijbetalen.

    Handige mini-bar/self-shop; Locatie; standaard prijs voor het veel te dure hotellandschap in Amsterdam

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,9
    Comfortabele kamer die voldoende groot is. Het ontbijt is veel te duur.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt hebben we buiten het hotel genomen want 17,5 € per persoon voor een ontbijt vinden we schandalig duur. Het ontbijt zou moeten inbegrepen zijn in de prijs.

    De ligging van het hotel is uitstekend, vlak naast het Centraal Station.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    gezellig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    het binnen en buiten rijden van de treinen zeker om 5 uur s morgens het leek wel of ze met een slijpschijf naast je bed stonden

    Mooi uitzicht over het water

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    4,0
    ontbijt hebben we elders genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt hebben we elders genoten. € 17 voor een boterham met kaas en een kop thee ( onze wens ) was voor ons elders goedkoper te krijgen. Verder een ideaal hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaat
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ondanks dat er op de boeking stond een kamer met uitzicht over de stad te krijgen had ik uitzicht op het perron. De kamer is super klein en minimalistisch ingericht. Daarnaast had ik de pech op de 2de verdieping te liggen. Ondanks isolatie is het geluid van de trein en het station hoorbaar.

    Omdat ik bekend ben in Amsterdam wist ik waar te parkeren . Dit in combinatie met het doel en locatie van mijn reis was het hotel een goede keuze wat bereikbaarheid betreft.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    7,1
    Uitgebreid ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt werd dubbel aangerekend. Ook twee formules voor ontbijt zonder dat wij hiervan op de hoogte gebracht werden. Verschil werd nadien wel terugbetaald, maar we moesten de fout wel zelf aangeven.

    Uitgebreid ontbijt. Goede ligging.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    6,7
    Goed voor volgende keer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Op onze verdieping, zelfde als ontbijtzaal, loopt iemand van personeel al 's morgens vroeg op hakken-schoenen heen en weer over de betegelde ontbijtzaal. Zeer gehorig en vervelend. Kamer en zeker badkamer/toilet erg krap. Jammer dat je als Nederlander bijna niet meer herkent wordt, alles is Engelstalig.

    Ontbijt prima. Locatie t.o.v. openbaar vervoer is ideaal!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    7,1
    Wij hebben een gezellig weekend gehad, dankzij de prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Erg krappe badkamer met toilet. Echt éénpersoons. De avond vóór ons vertrek wilden we nog een paar consumpties drinken in de bar, maar deze sloot om 12.00 uur, terwijl 01.30 uur was aangegeven.

    De prima locatie naast Amsterdam Centraal. Vriendelijke medewerkers.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    7,5
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen social media op wifi Te krappe badkamer/toilet als je 2 meter bent. Te warme kamer airco maakt iets teveel geluid.

    Goed ontbijt Prima bed Vriendelijk en attent personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    8,8
    Geweldig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Had met Booking.com ontbijt geboekt, dit is bij het inchecken niet mee genomen. Bij het ontbijt stond ik niet op de lijst en moest ik dit terplekke alsnog betalen.

    De kamers zijn erg netjes, het personeel vriendelijk en het ontbijt perfect.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    6,3
    Prima bevallen maar even de kamers en bedden beter nakijken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beddengoed was gescheurd en matras niet optimaal en onder de hoeslaken vies,haar. Het was niet goed schoon

    Ontbijt uitstekend en je kan heerlijk uitslapen want tot twaalf uur kan je ontbijten

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    7,9
    Prijs/kwaliteit een van de beste
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van Engelsen in de gang. En het raam was aan de kant van de treinsporen. Soms wel wat lawaai.

    Naast het station dus handig. Nog een ruime kamer en proper.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    5,0
    gelukkig maar voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kleine kamer, net een caravan. ook de badkamer, je moet bijna douchen met je benen in de toiletpot. er is niet eens ruimte om je af te drogen. slechte en vieze bedden

    snelle check in en out, goede locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    6,3
    prijs- kwaliteitsverhouding is niet oke.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    lange proces tijdens inchecken. Via booking.com zijn de namen al doorgegeven / ingevuld maar de receptioniste vraag weer wie we allemaal zijn en alle ID-kaarten of paspoorten aan haar overhandigen. Airco kamer 618 maakt veel lawaai. Beter uit dan aan doen. Of doen jullie expres om energie te besparen :-)

    locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    7,5
    Prettig, no nonense, hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijtzaal doet een beetje aan een kantine denken.

    Basic hotel, efficiënt, alles wat je nodig hebt, goede locatie, goede prijs kwaliteit verhouding als je een maand van te voren reserveert.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    6,0
    Het personeel was heel erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer vonden we niet erg netjes. Zeer krap met drie en veel lawaai van treinverkeer ondervonden.

    Het personeel was heel erg vriendelijk. Ook een ideale locatie om Amsterdam te verkennen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    5,8
    Bed lag heel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was zo klein dat je zittend op de wc, met je knieën de wc-rol raakt en je tijdens het tanden poetsen niet om kon draaien zonder de wand te raken. Vriend van 2 meter kon er niet eens in. Hier kregen ze vaker klachten over blijkbaar. De kamer zelf was ook erg klein, voor 138 euro per nacht verwacht je toch echt meer. Op maandag kon je niks eten of drinken in de bar, was gesloten. Wc's in de lobby zijn niet te gebruiken zonder pasje dat je bij de incheckbalie moet halen, kamer-sleutel is niet geschikt.

    Bed lag heel goed. Aardig personeel. Ligging is top, 2 minuten lopen vanaf het station.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,1
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3 persoonskamer is kleine 2 persoonskamer met extra uitklapbed. Dit kan men beter duidelijk aangeven bij boeken. De prijs was daardoor te hoog. We hebben dit aangegeven bij de receptie maar de reactie was dat ze alleen dit soort kamers hebben.

    Goed ontbijt. Perfecte locatie, erg centraal.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,0
    Kamer was te klein voor 3 volwassenen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was te klein voor 3 volwassenen. Je kreeg stress van zo'n kleine kamer. Je betaalt de ligging.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    4,6
    Meer dan sober hotel en niet erg hygiënisch
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bagage kon alleen in te betalen kluis. Absurd!

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,1
    De locatie en de goede isolatie, zo ook het personeel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwarte haren in de douche

    De locatie en de goede isolatie, zo ook het personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,3
    Fantastisch verblijf gehad bij Ibis in Amsterdam!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ik heb geen opmerkingen

    uitstekend ontbijt, nette kamers en fantastische ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    6,3
    Direct naast het station.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs is te hoog. Basic ongezellig ingericht, geen extra’s, hoge prijs.

    Direct naast het station.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima, uitstekend, schoon

    Service en veilig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    4,6
    Alleen doen als je echt dicht bij het station wilt verblijven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer. Warm, airco werkt niet. Zeer kleine badkamer. Rommelige receptie.

    De ligging is, als je met de trein reist, perfect.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    3,8
    Zeer slecht
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het minst was de schoonheid. Veel stof. Schimmels. Een afvoerputje wat niet doorloopt.

    Het inchecken en uitchecken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,5
    Ok
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,1
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste gebakken soek bij het ontbijt

    De croissants waren top

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    10
    Voldeed volledige aan de verwachting!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Goede kamer, goed ontbijt en ideale locatie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    5,4
    Locatie en personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers was niet goed schoon.

    Locatie en personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    6,7
    Ge-airconised....
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde airco met veel lawaai

    Dichtbij het station, bus en metro

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,1
    Mooi uitzicht, maar slechte ventlatie
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ventilator maakte herrie en stond hele nacht te blazen...kou gevat.

    Uitzicht op het IJ.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,1
    Ideaal wanneer je vroeg op het station moet zijn
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit

    Ideaal wanneer je vroeg op het station moet zijn

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,1
    Kussens en matrassen waren ondermaats.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kussens en matrassen waren ondermaats. Geen haakje voor je jassen op te hangen dichtbij de deur.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    7,5
    Geen thee- en koffiefaciliteiten op de kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen thee- en koffiefaciliteiten op de kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig stroompunten op de kamer

    De ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    6,7
    Het ontbijt was lekker maar buiten onze boeking 17 euro...
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was lekker maar buiten onze boeking 17 euro betalen voor wat het was vonden wij wel minder.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    4,2
    Overlast van treinen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Overlast van treinen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    6,7
    Bed
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    6,7
    Noodzakelijk geboekt geef liever iets meer uit aan een klasse hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamergrootte

    Ontbijt goed, veels te kleine kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine douche/toilet

    Hotel op loopafstand van het station en stadscentrum

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    8,3
    prima verblijf
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was prima, doucheruimte aan de krappe kant. Uitstekend ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,2
    Tof verblijf maar ontbijten in hotel doen we niet meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt.Prijs kwaliteit te duur.

    Kamers ok

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer ruimte in de badkamer. De treinen die langs de hotelkamer kwamen. Dat er geen ontbijt bij in zit.

    Het bed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,1
    ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    teveel nachtlawaai onder de kamer,vertrekhall was daar

    da was ok

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,9
    Super en direct bij openbaar vervoer en centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super en direct bij openbaar vervoer en centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,8
    kort goed en gezellig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks op te merken eindelijk

    kamers netjes en alles aanwezig ontbijt heel goed voor iedereen iets aanwezig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,1
    Het uitzicht van de kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud douche.barst in bureau

    Het uitzicht van de kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,8
    De kamer was geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van trein

    De kamer was geweldig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    8,3
    voor herhaling vatbaar
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    temperatuur in kamer kreeg ik niet goed geregeld

    comfort & locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    7,1
    ligging, vlak naast station
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas hoor je de treinen heel de nacht (met ramen dicht)

    ligging, vlak naast station

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    6,3
    Wel oke.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed zwarte haren helaas en de prijs kwaliteit verhouding van de kamers maar je betaald natuurlijk in amsterdan voor de ligging.

    De tv

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    6,7
    kamer was basic maar netjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kamer te klein en te warm

    lekker ontbijt en vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    8,3
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte toilet

    Ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    5,4
    gekozen vanwege de plaats.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kleine kamers slechte ventilatie en warm

    ontbijt te duur voor wat je krijgt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,8
    prijs voor deze kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs voor deze kamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    7,9
    prima voor kort verblijf vlak bij Thalys
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen koffie op kamer

    de ligging aan het centraal station

    Verbleven in maart 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van ibis Amsterdam Centre

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: