Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel ibis Den Haag City Centre 3-sterren

Jan Hendrikstraat 10, Den Haag Centrum, 2512 GL Den Haag, Nederland

#18 van de 40 hotels in Den Haag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4196 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    7,5
    Kamer was ruim genoeg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas stond er nergens aangegeven dat je 18+ moest zijn als je met vrienden zou komen. Hier werd in het begin wat moeilijk over gedaan

    Kamer was ruim genoeg. Helaas geen waterkoker of koffiezetapparaat.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    7,5
    Ideaal hotel als je in het centrum van Den Haag wilt zijn
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Aan de achterzijde ligt een garage oid en daar wordt veel lawaai gemaakt. Dat is niet bevorderlijk voor de nachtrust.

    Super ligging t.o.v. het centrum Den Haag

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    7,1
    Heerlijk verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer - 2 Onderling Verbonden kamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met vrienden een weekend weg geboekt. Ibis hotel ligt mooi centraal, goed te doen met het OV. We konden al voor de aangegeven tijd inchecken, wat erg prettig was. Het pand is goed beveiligd, zo kun je met je kamerpasje de lift bedienen. Ontbijt niet inbegrepen, dus niet gehad. Zag er wel lekker uit.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    5,0
    Te dure kamer voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco en bloedhete kamer. Ook geen koelkast op de kamer. Het personeel kwam 4 keer aankloppen vanaf 7 uur in de ochtend, terwijl checkout 12 uur was. Personeel heeft mij daardoor ook gewekt, terwijl dat NIET de bedoeling was.

    Locatie

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    8,8
    Heel prettig verblijf tegen acceptabele prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Nette, ruime kamer met uitstekende badkamer. Centrum Den Haag lopend zeer goed bereikbaar en openbaar vervoer naar Kijkduin, Scheveningen enz. meer dan goed!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was veel te hard, we hebben beide slecht geslapen en hadden allebei last van onze rug s’ ochtends. Weinig ruimte voor kleding op te bergen. Kamers zijn perfect geluids isolerend maar daarom ook erg warm in de kamer, de verwarming stand deed het wel maar de koeling kant deed het niet.

    Gezellige lounge en bar op de begane grond.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    8,8
    Ideale locatie in het bruisende centrum, op wandelafstand...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ideale locatie in het bruisende centrum, op wandelafstand van restaurantjes en winkels. Zeer vriendelijke ontvangst bij check-in. Parkeren makkelijk bij het Medisch Centrum op 5 min wandelen (we betaalden 25 euro van vrijdagavond tot zondagavond). Nette kamers.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    8,3
    Afgezien van wat ongemakken, prima verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine liftjes die ook nog eens steeds lang op zich lieten wachten. Pas tegen middernacht kwam ik er achter dat t raam niet dicht wilde en dus wat geluidshinder. En niet het tijdstip om daar de receptie voor in te schakelen.

    Centrale ligging, schoon, goed bed, ruime kamer

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    7,9
    Warm verblijf op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie/ thee op de kamer. Je slaapt naast de Grote kerk dus raam dicht houden helaas. Bij ons was het stikheet op de kamer, 30 september met 14 graden buiten. Binnen kon de airco niet aan want het was kouder buiten. Jammer want hierdoor een slechte nacht slaap.

    Prima hotel op mooie locatie. Je slaapt op een paar minuten van het binnenhof. Kamer en douche verder echt prima. Mooi uitzicht vanaf de kamer 4e verdieping.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    7,1
    Het verblijf was prima en voldeed aan al onze verwachtinge. Jammer van die hoge parkeerkosten.
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeervoorziening. Omdat het hotel zelf geen parkeervoorziening heeft, moesten wij uitwijken naar de naastgelegen parkeergarage. Daar betaalde ik 28 euro voor een middag en de daaropvolgende nacht. Dit is zodanig duur, dat dit een reden zou kunnen zijn om dit hotel niet meer te bezoeken. Waarom sluit het hotel geen deal met de garage voor bv een korting voor hotelgasten?

    Kamer goed, ontbijt goed. Wel aan de dure kant. Voor een bezoek aan de binnenstad van den Haag is de locatie prima.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    6,7
    Goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was sober. Badkamer toont erg goedkoop. Slechts één handdoek pp en geen koffie of thee voorziening.

    Goed bed. Prima locatie en een prima ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    7,5
    Comfortabel verblijf met professionele medewerkers in een levendig deel van de stad.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De plastic badkamer is wat krap. De ontbijtruimte is bij het buffet ook niet echt ruim.

    Ontbijt is prima, bedden zijn heel goed, hygiene prima. Toevallig had ik een kamer op een hoge verdieping met een schitterend uitzicht.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,3
    Goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Den Haag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer is wel erg basic. Weinig kastruimte, geen ruimte om spullen in de badkamer te zetten. Eén handdoek per persoon (die overigens netjes elke dag vernieuwd wordt).

    De locatie: vlakbij de stad. Mooi uitzicht vanuit 7e verdieping

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,3
    Super goede prijs/kwaliteit! Wij komen zeker nog een keer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de zevende verdieping hing een hele muffe geur op de gang. Gelukkig roken we dit niet op de kamer.

    De locatie van het hotel is top! Je loopt zo naar de winkels en leuke restaurantjes. Ontbijt zou ik niet in het hotel doen, zitten genoeg tentjes om de hoek van het hotel. We sliepen met z'n drieën op een kamer, dit kon prima. Tip: vraag een kamer op de 7e verdieping, heb je prachtig uitzicht over Den haag. Prijs/kwaliteit is heel goed, als we weer naar Den Haag gaan, boeken we sowieso dit hotel weer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    6,7
    Prima voor een overnachting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik voelde me enigszins ‘opgeborgen’. Weinig sfeer op de kamer. De mogelijkheid voor het maken van koffie of thee ontbrak helaas.

    De ontvangst was zeee vriendelijk en persoonlijk! De kamer was netjes, efficiënt. Het bed was heerlijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    8,8
    Zeer vriendelijk onthaal!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen ontbijt genomen wegens aan de dure kant, dat is spijtig….

    Zeer vriendelijk onthaal! Een applaus voor het onthaal personeel! Kamers voorzien van basis comfort, maar dat weet je bij Ibis, niets mis mee

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    De locatie is echt prima, overal dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De extra’s maken een verblijf in dit hotel duurder dan gepland. Parkeren ondanks 20% korting prijzig, ontbijt 17 euro pp en toeristenbelasting is hoog. Al kan het hotel aan dit laatste niets doen. Nu bleek dit al uit de reviews, dus je kunt het op een andere manier regelen. Hebben auto bij Bronovo geparkeerd tegen weekendtarief en in de stad zijn voldoende ontbijtadresjes.

    De locatie is echt prima, overal dichtbij. Personeel is heel vriendelijk. Temperatuur in kamer goed te regelen. Kamers zijn erg schoon. Er is een fietsenstalling.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,3
    Prima lokatie, maar wel prijzig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de prijs voor het ontbijt. het was weliswaar een prima ontbijt, maar NIETS meer dan elders, maar wel te duur ! dat kan (als eerlijk vergelijkend) zeker voor E 5,- pp minder. Bij Bakker Bart (om de hoek) kun je ook lekker ontbijten en voor heel veel minder. Wij reizen erg veel (in binnen- en buitenland, dus roepen niet zomaar iets) Zowel zakelijk als prive.

    De lokatie is super. ongelooflijk dicht bij het centrum. voor dames zeker een aanrader. met de tram in no-time aan het strand en voor weinig. een dagkaartje onbeperkt kost E 6,50 pp

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    10
    Mooie propere kamer, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik ging ervan uit dat parking voorzien was bij het hotel. Dit bleek niet zo te zijn bij aankomst

    Mooie propere kamer, vriendelijk personeel. niet ontbeten in het hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,5
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden vielen tegen vooral de bed die er bij geplaatst was. Want dat was een opblaas matras. Die lag niet lekker,je voelde alles door de matras.

    Het personeel was super vriendelijk. En het ontbijt was erg lekker.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,9
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gordijnen waren te korten konden daardoor niet helemaal dicht, hierdoor werd het vroeg licht in de kamer

    Het hotel lag op een hele fijne centrale plek, vanaf daar makkelijk het centrum van Den Haag in.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,8
    Heerlijk weer en mooie culturele omgeving
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Duurde tot paleistuin voor er gras/tuin was waar de hond kon plassen

    De kamer was groot genoeg. En het Hotel lag mooi centraal. In minder als 10 minuten bij de koninklijke tuinen en in minder als 5 minuten in het centrum. Rondom volop tram haltes en restaurants

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,9
    Het was rustig, aangenaam. Geen stress alles verliep vlotjes, personeel stond altijd klaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt inbegrepen

    Personeel super vriendelijk, je voelt je meteen thuis op je gemak. Gelegen in een Leuke omgeving. Kamers zijn rustig je hoort de drukte niet van de stad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,3
    Goeie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele felle lampen in de kamer. Geen trap, dus je moest persé met de lift die erg smal waren.

    Goeie locatie. Aardig personeel. Relaxte sfeer. Goeie bedden. Airco

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    8,8
    De hulp en beleefdheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen ontbijtje kon er af voor die prijs.... het dichtklappen van de deuren van de kamers naast gelegen. (komt door dranger op de deur)

    De hulp en beleefdheid van het personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    9,2
    Comfortable location, large room and friendly service
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Opstapje om naar de badkamer in te lopen

    Super vriendelijk receptionist Katrina met persoonlijke service, advies en attentie! De kamer was groter dan verwacht (vergeleken met Ibis Utrecht bvb)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,1
    Net basic hotel met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van het ontbijt is veel te hoog . In een gerenomeerde zaak in het centrum genoten we van een uitgebreid ontbijt voor 2/3 van de hotelprijs .

    Net basic hotel met vriendelijk personeel. Goede locatie om de stad te bezoeken . Leuk initiatief om tegoedbon te geven als na 1nacht verblijf de kamer niet gepoetst moest worden .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    10
    Super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms erg warm op de kamer.

    Goede uitvalsbasis om te shoppen en te combineren met cultuur. Hotel is schoon en goed verzorgd. ERG vriendelijke en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    9,2
    Het was een kort verblijf in Den Haag met een uitstekend hotel en voor herhaling vatbaar!
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijtbuffet was gevarieerd en lekker. Het personeel was vriendelijk. Ik had koud op mijn kamer en meldde dit aan de receptie. Een 5min later werd er een extra deken gebracht op mijn kamer, dit was vrij snel!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    8,8
    Erg fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Koelkastje op kamer zou n nice to have zijn. Maar dan als extra.

    Ontbijt was compleet met heel veel keus en werd steeds aangevuld. De tijd v 0630 tot 1200 u was ook ruim.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    10
    Alles was naar wens. We hebben 2 geweldigen dagen gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Uiteraard het parkeren, zo`n hotel zou een eigen parkeerplaats moeten hebben.

    Ontbijt was uitstekend en op de kamer was het heel goed vertoeven. Het ontvangst was ook uitermate vriendelijk. Ook de 20 % korting op de kosten van het parkeren was een meevaller.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,8
    Hartje den Haag
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden 's avonds en 's nachts echt last van het holle lawaai van de vlak naastgelegen parkeergarage. Moet gezegd dat we het raam open hadden en een kamer hadden pal naast de parkeergarage (aan de achterzijde)

    Het hotel staat midden in het centrum, de meeste bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand. Toch heeft het hotel ook een prachtige binnentuin waar je heerlijk rustig kunt zitten. Het personeel was heel vriendelijk!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,6
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen negatieve ervaringen gehad

    Ideale ligging, heel dicht bij het centrum en de winkelstraten. De kamer was heel netjes met alle comfort die je nodig hebt voor een weekendje weg en gratis Wifi. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekende service

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,1
    Dat wij vooraf de bagage konden stallen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij boekten een kamer voor 3 personen. Bij aankomst moesten we zelf het derde bed regelen. Uitklappen en opmaken. Het hoeslaken was niet fris. Gelukkig vonden we een ander laken om dit te bedekken. Zelf regelen van het derde bed bij en boeking voor 3 personen is echt een gemiste kans van het hotel!

    Dat wij vooraf de bagage konden stallen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,6
    Perfect hotel op een perfecte locatie, voor een perfecte prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen mogelijkheid om koffie of thee te zetten op de kamer. Maar ach, je loopt de hoek om en je gaat lekker op een terrasje zitten...

    Perfect hotel op een perfecte locatie, voor een perfecte prijs. En Den Haag is echt een geweldig mooie stad!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    8,3
    Prima bedden, geweldige lokatie midden in het centrum, alles...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima bedden, geweldige lokatie midden in het centrum, alles op loopafstand bereikbaar. Parkeergarage naast hotel, betaalbaar door kortingsvoucher van het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,9
    Goed hotel voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit hotel ligt op een goede locatie voor een stedentrip. In de Binnenstad van Den Haag met tramhalte, café's, restaurants en winkels om de hoek. Mijn kamer op de 6e verdieping had een fijn uitzicht op de stad. De kamer was ingericht met dat wat je nodig hebt voor een kort verblijf. Het bed sliep heerlijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    fijn hotel, fijne locatie, prima service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer is relatief klein, plastic, basic maar wel schoon. Jammer dat er maar 2 handdoeken waren, want als je beide onder de douche bent geweest heb je geen handdoek meer over om je handen aan af te drogen.

    De locatie is perfect voor het centrum (om de hoek), het ontbijt was best uitgebreid en erg fijn dat je tot 11:30 kunt ontbijten. Naast het Hotel zit een Q-Park garage dus fijn voor het parkeren, en bij vetrek kregen we plotseling een kortingskaart voor deze parking van de receptie, top !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    10
    Value for money
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijtbuffet was divers en prima maar voor de prijs had ik net wat meer verwacht

    Perfect voor een kort verblijf in hartje stad. Behulpzaam front office personeel en prima schone kamer met lekkere bedden. en dat alles voor een mooie prijs

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,8
    Heerlijk centraal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de kleine kant met kleine douche.

    Alles schoon en netjes. Vriendelijk personeel. Heerlijk eten. Goed ontbijt. Mooi uitzicht vanaf de zevende verdieping.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    8,3
    Zeer goed hotel met een topligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gratis WiFi is soms niet sterk genoeg. Werken in de straat maar dat kan het hotel niet kwalijk genomen worden.

    Zeer leuk hotel, topligging nabij het centrum en parking. Zeer nette kamer, niet groot maar voldoende voor een zakenreis. Ruim ontbijt en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    niet slecht maar veel dingen te duur !!!!!!!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    te dure parking doe daar iets aan dan komen we zeker nog eens terug

    parking veel te duur sorry hoor voor 2 dagen 60 euro ontbijt ook wat aan de dure kant 17 euro en als je dan alleen maar een koffietje drinkt voor de rest ok

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    6,3
    de omgeving van het hotel, makkelijke verbinding naar strand...
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de receptie, informatie over openings-tijden van vis winkel Simonis was onvoldoende en niet correct. het meisje had even kunnen bellen in plaats ons alleen de weg te wijzen. zodat we niet voor niets er heen liepen. Parkeer garage was ondanks de korting erg duur.

    de omgeving van het hotel, makkelijke verbinding naar strand etc.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,1
    Aanrader bezoek aan de stad Den Haag
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel achter de balie was niet erg adequaat. We hadden één reservering met een grotere groep, maar tijdens het uitchecken werd toch gevraagd om kamers los af te rekenen.

    Prijs/kwaliteit-verhouding is heel goed. Voor een weekendje Den Haag waarin je weinig in het hotel bent is dit een ideale plek om te verblijven. Middenin het centrum, goede parkeergelegenheden en de kamers zijn niet bijzonder, maar prima! Meerdere sleutels per kamer en 24-uurs receptie, fijn.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,2
    Personeel was uitmuntend!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren erg veel dronken, luidruchtige groepen in het hotel, maar kan het hotel niet perse iets aan doen vrees ik

    Personeel was uitmuntend!! Ik werd ziek in de nacht... we mochten iets langer op de kamer blijven tot er een oplossing voor vervoer was en ik kreeg kopjes thee van ze, heel fijn!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    Prima verblijf in ruim hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruim opgezet hotel op goede locatie in de binnenstad. Lekker ontbijt, alhoewel wel aan de prijzige kant. Vriendelijk personeel. Handig dat je van te voren alles al betaald en niet hoeft te wachten met uitchecken. Dan laat je gewoon je kamerkaart achter in de glazen bak bij de uitgang.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    8,3
    Prettig verblijf op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was niet inbegrepen en vrij prijzig, wij zijn uitgeweken naar een lunchroom om de hoek.

    Erg vriendelijke personeel en kamer voldeed aan verwachting. Wij sliepen aan de achterzijde, dus erg rustig. Uit kunnen checken om 12 uur was ook heerlijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    9,2
    Top locatie en goede kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is in verhouding erg duur. Ik heb er dan ook voor gekozen om ergens anders te ontbijten. Het hotel ligt tussen allemaal leuke restaurantjes dus ontbijten buiten de deur is goed te doen.

    In de bar een hapje en drankje was gezellig en lekker. Alles was ruimer dan gedacht en ik had een kamer op de bovenste verdieping wat een leuk uitzicht gaf.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    6,7
    De locatie is prima en verder is het hotel in al zijn...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niks extra's. Nog geen zeepje. Heel basic allemaal. En vloerbedekking. Dat vind ik niet zo fris.

    De locatie is prima en verder is het hotel in al zijn eenvoud gewoon netjes.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,5
    prima voor die locatie en prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    parkeerkosten, grootte van kamer voor drie personen; daarbij was het bijgezette bed dun en klein voor een jongen van 15 jaar.

    ontbijt en bar beneden, locatie in centrum

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,8
    Wij komen zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeergarage waar met korting kan worden geparkeerd kan worden was heel slecht bereikbaar vanwege een wegopbreking. Daardoor slepen met koffers in de koude.

    Het personeel was superaardig en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    verblijf paste prima in ons opzet van vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Trappenhal was zeer eng. om er te geraken dien je steeds doorheen de buitenlucht. de vloerplaten zijn van metaal met doorkijkrooster. Zo keek je verschillende verdiepingen hoger en lager doorheen elk platform..... Dochter van 12jaar, durft niet in de lift. Haar kamer was op 7e etage. Niet prettig om via traphal te passeren.....

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    9,2
    Het personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De temperatuur op de kamer was op deze winterse dag aan de frisse kant ook bij de hoogste thermostaatstand.

    Het personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    5,4
    Duur ontbijt, kamers versleten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Extreem kleine badkamer, welke niet erg schoon was... Ook was het ontbijt voor €17.50 pp aan de dure kant. (was het zeker niet waard)

    Het persooneel was wel aardig, jammer dat we een preek kregen omdat we de creditcard niet snel genoeg konden vinden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    8,8
    Goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Een waterkoker met koffie en thee op de kamer zou het wat warmer maken. Jammer dat er geen fitness faciliteiten zijn.

    Goede prijs kwaliteit verhouding. Locatie is ideaal, in het centrum en vlakbij openbaar vervoer en een parkeergarage. Service is goed en personeel is vriendelijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,8
    Een heel fijn verblijf en een aanrader voor wie Den Haag wil bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een waterglas in de badkamer zou heel erg op prijs worden gesteld... dit is écht een gemis. We sliepen aan de achterzijde met zicht op tuintjes. Het léék heel rustig.... Maar de 2 nachten dat we er waren, hoorden we 's nachts mensen roepen, schreeuwen zelfs en hoorden we autodeuren toeslaan... Dit heeft helemaal niets met het hotel te maken, wellicht met de(open) parkeergarage vlakbij .... Ongelooflijk jammer is dat voor het hotel én alle omwonenden... Misschien is het rustiger aan de straatkant (?)

    Prima ligging om de stad te voet te verkennen! Het hotel heeft zelf geen parking, maar stelt een uitstekend alternatief voor. Heel goede dienstverlening: goede uitleg over waar de tram te nemen en welke tram, verkoop van de tram dagkaart aan de receptie van het hotel....Het ontbijt is zeker in orde en ik heb eenmaal s'avonds een lekkere salade in het hotel zelf gegeten: leuk om een kaart met wat keuze te hebben. Het bed was prima. Fantastisch idee om de gasten de keuze te laten om hun kamer eventueel een dagje niet te laten poetsen en het bed niet te laten opmaken. Je hangt een kaartje aan de deur en ontvangt bij je volgende consumptie in de bar een korting van 5€. Goed gezien voor het milieu en win-win voor het hotel en de gast.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    5,8
    centraal gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en ook de omvang en faciliteiten vd badkamer waren minimaal. Tweemaal stond tot onze verbazing in de ochtend een schoonmaker (na een zeer kort klopje) in de kamer.

    Het ontbijt was uitgebreid en goed. Wel prijzig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    6,3
    Een goede basis om in Den Haag dingen te bezoeken en uit te rusten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De nachtkastjes erg klein, spullen vallen er makkelijk af; bij wastafel was ruimte om wat spullen neer te zetten erg klein voor 2 personenl

    Het ontbijt: zelfbediening; voldoende plekken om te zitten, vlotte doorloop (het hotel leek niet helemaal volgeboekt), ruime keuze in brood en beleg, warme ontbijt gerechtjes, fruit enz., redelijk milieu-bewust. Ook goed: geen geluidshinder van kamers op verdieping boven of onder ons. bovenburen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    6,7
    Heel sober hotel op prima locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden zijn zacht. De kussens al helemaal. En de vloerbedekking is onhygiënisch. Last van lawaai van de buren. Verwacht verder niets extra's. Echt helemaal niks. Zelfs geen shampoo of drinkbekertjes. Het is slapen, douchen en wegwezen in dit hotel.

    Centraal gelegen. Aantrekkelijk geprijsd. Vriendelijk personeel. Schone badkamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,8
    Modern hotel, schoon, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is in orde maar wel erg duur (EUR 17).

    Modern hotel, schoon, vriendelijk personeel. Aandacht voor styling van de inrichting in het hele hotel, hoewel de kamer daardoor niet echt een warme uitstraling heeft. Efficiënte check-in en praktische check-out. WiFi zonder code is praktisch. Badkamer is in feite een soort kunststof unit die in de kamer geplaatst is. Waarschijnlijk gemakkelijk te onderhouden en ziet er daardoor ook clean uit. Leuk detail zijn ook de projecties achter de incheckbalie, met diverse, afwisselende informatie. Veel (ook redelijk ongebruikelijke) tv-zenders .

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,5
    Prima budgethotel, net buiten de drukte van het echte...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt budget. Alles is netjes en schoon, maar geen extra's zoals koffie of thee faciliteiten op de kamer.

    Prima budgethotel, net buiten de drukte van het echte centrum. Rustig hotel en vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    8,8
    Prima kamers, netjes, schoon, modern, comfortabel, heerlijke...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prima kamers, netjes, schoon, modern, comfortabel, heerlijke bedden. Hotel is modern, leuke lounge in de hal. Ontbijt is prima en redelijk uitgebreid. De prijs voor het ontbijt 17 euro vind ik wel aan de hoge kant.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    8,3
    Goed hotel en supervriendelijk personeel. Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Er is wel vlakbij een parkeergarage, maar duur! Werken vlak voor de deur. Maar geen last van lawaai

    Supergoed ontbijt tot 12u. Late incheck mogelijk. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamer proper en ruim.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,8
    Aangenaam en modern.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een ontbijt komst 17 euro binnen het hotel. Daardoor zijn we niet binnen het hotel gebleven om te ontbijten.

    Behulpzaam en ordelijke kamers. Bedden werden goed opgemaakt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    7,9
    City trip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was niet goed. Wij hadden 2 losse bedden waarvan het matras schuin af liep.

    In het centrum, alles op loopafstand. Goedkoop parkeren kan bij het ziekenhuis, €15,- per dag. Dit is een klein stukje lopen. Je moet dit wel zelf aangeven en om een uitrijkaart vragen! In de parkeergarage naast het hotel is het een stuk duurder, maar krijg je 20% korting.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    8,8
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt was wat aan de dure kant, maar wel zeer royaal en gevarieerd.

    Het geweldige uitzicht (achterkant, 6de verdieping) op het Nieuwjaarsvuurwerk in de binnenstad.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    10
    Uitstekend Hotel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centrale ligging. Uitstekend verzorgd Hotel. Vriendelijk en gastvrij personeel. Beetje last van Parkeergarage waar luid geschreeuw van uitgaand publiek de auto ophaalde, maar was incident en raam even dicht en bijna niets meer te horen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    10
    Geweldig genoten.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt zal ongetwijfeld heel lekker zijn maar wij vonden het toch echt te duur; 17 euro pp. We hebben daarom ontbeten bij Bakker Bart, samen voor 12 euro.

    Alles. Ook de ligging is ideaal.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    7,9
    Ideaal hotel voor enkele dagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk duur om je auto te parkeren maar je krijgt wel een kortingskaart. 48€ voor 2 dagen wat normaal 60€ had gekost

    Dicht bij het centrum, rustig en zeer verzorgde kamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,5
    Prima hotel en fijn verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was erg klein. Daarnaast hadden we uitzicht op de tuin, vanaf de 4e verdieping. Echter zit daarnaast een open parkeergarage. Je kon je dus niet even zomaar omkleden, want er stonden vaak mensen in de garage zo naar binnen te kijken.

    Heerlijke douche, fijn bed en mooie ligging in het bruisende Den-Haag.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    5,8
    We hebben het niet slecht ervaren
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat het hotel geen eigen parkeer gelegenheid heeft.

    We hebben geen ontbijt genomen omdat we wilden uitslapen . Locatie was perfect omdat we maar 5 minuten van onze feestlocatie zaten. We verblijven vaak in hotels en vonden de kamer en de badkamer aan de krappe kant. .

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    8,3
    Kom graag weer, maar ik zoek een andere parkeerplek.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de informatie over parkeren; er staat dat je tegen schappelijk bedrag kunt parkeren bij Westeinde ziekenhuis: voor zo'n 18 uur was ik meer dan 40 euro kwijt! Op de site van het hotel stond een heel ander tarief

    de lokatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    8,8
    Tof
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor mij persoonlijk zijn de bedden te zacht maar wel groot genoeg in vergelijking met sommige ander éénpersoons bedden.

    De ligging is super, kamer ruim genoeg en het ontbijt meer dan voldoende met lekkere koffie !

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    9,6
    De prijs van het ontbijt stond overal op € 16,-- ook op het...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs van het ontbijt stond overal op € 16,-- ook op het bord bij de receptie. Toen we ontbijt reserveerde was het ineens € 17,--. Uit coulance is € 16,-- gerekend. Vind de prijs voor het ontbijt wel duur.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,5
    Netjes schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm in de kamer, terwijl de verwarming uit stond. Gelukkig kon er een raam open maar daardoor was er veel herrie van straat en nachtleven binnen luid hoorbaar. We hadden een kamer aan de voorkant.

    Netjes schoon. Prima bed en douche. Centraal gelegen. Parkeren op 10 min lopen bij het ziekenhuis is prima.

    Verbleven in januari 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel ibis Den Haag City Centre

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: