Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Den Haag Scheveningen 3-sterren

Gevers Deynootweg 63, 2586 BJ Scheveningen, Nederland

#15 van de 26 hotels in Scheveningen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1857 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,1
    het ontbijt was prima, werd steeds bijgevuld.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt was prima, werd steeds bijgevuld. Wij hadden jammer genoeg een kamer zonder balkon met dit mooie weer, verder was de kamer lekker groot met een vast bankje achter in de kamer, en een bureau stoel. Jammer genoeg maar 1 lekkere fauteuil om naar de tv te kijken, Dus moet 1 pers. altijd op de harde bureau stoel zitten. in de gang nog een vast bankje. Alles was schoon en lekkere bedden. wifi was ook oké.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,9
    Super vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen balkon bij de kamer was. Vonden wij erg jammer.

    Het hotel was prima we konden zelfs al vroeger op de kamer. Personeel was heel vriendelijk. De afstand naar het stand was lekker dichtbij. En ook het ontbijt was goed geregeld en lekker.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    10
    Goed en mooi in het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift was klein maar dat is misschien persoonlijk probleem en de deuren gingen zwaar vooral wij lagen op kamer 302 dat was een "klapdeur" s'nachts schrokken we er van dus niet de kamer deur maar de toegangsdeur.Maar dat weerhoudt ons niet om volgende keer weer te "Ibus" Het was niet de eerste keer en hopelijk samen met de buurvrouw volgend jaar weer.Groeten vanuit een zonnig Noord Nederland(Winsum)Janny Wouda Lijnemagoed

    Het ontbijt was goed prijs en comfort was naar verhouding

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    5,0
    Tegenvallend.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Vierpersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    De conditie van de kamer: die was veel te klein voor 4 personen. Onvoldoende stoelen. Brandgaatjes in bank en vitrage, roest in de kozijnen op het balkon, afbladderende verf, een veel te krappe badkamer - dit is by far niet wat we op basis van de website bij boeking te zien kregen. En wel heel prijzig, vanwege het piekweekend. Een stevige tegenvaller.

    Het bed lag redelijk goed, het was leuk om een balkon te hebben, de ligging op loopafstand van de zee was fijn.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    Weekend Scheveningen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer in de familiekamer, geen schapje oid om toilettassen op de zetten

    Ligt parallel aan de boulevard maar vijf min lopen. Superlocatie (wél goedkoop, en toch vlakbij Blvd. Tram voor de deur!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,3
    De tweede kamer, met bijbetaling was een verdubbeling van de...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste kamer. Echt heel klein

    De tweede kamer, met bijbetaling was een verdubbeling van de grootte. De prijs kwaliteitsverhouding met de eerste kamer is niet goed. De tweede wel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,9
    Lekker ontbijt en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Lekker ontbijt en vriendelijk personeel. Zeer centraal gelegen in Scheveningen. Kamers hebben alles wat je verwacht maar uitvoering is basic

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,3
    We hebben het naar de zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel ons tegen, weinig variatie.

    Goed hotel op een prima locatie, tram en bus stoppen voo de deur en het strand is op loopafstand. De kamer was klein maar comfortabel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    9,2
    Heel aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 nachtje voor 140€ is veel dan had je er wel ontbijt bij kunnen doen.

    Heel aardig personeel. Lieve jonge medewerkers. Vooral de jonge getinte jongen met krullen was heel sympathiek.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,3
    heb ervan genoten .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch even klein puntje , ik had een rolstoel nodig kreeg ik ook maar de bandjes waren lek !

    Heerlijk ontbijt , kamers niet heel groot maar wat je nodig hebt is er . Lekker dicht bij zee !!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    Heerlijk weekend gehad!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine ontbijtruimte, die erg warm is als deze vol zit.

    Locatie is super, de straat over en je staat op de boulevard. Het personeel was erg aardig en behulpzaam. We mochten onze auto iets langer laten staan toen we uitgecheckt hadden. In verband met het mooie weer waren alle parkeerplaatsen in de buurt vol. Kamer was wat klein, maar geen probleem voor 2 dagen. Bedden heerlijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,6
    terugkomen?? ja zeker
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    er was geen voldoende pakeerplaats, maar de naastgelegen pakeergarage had er genoeg, de tram naar centrum stopt voor de deur, heerlijk geslapen. rustige kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,3
    Ideale ligging vlakbij zee!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kunnen we geen bedenken...

    Ideale ligging vlakbij zee!! Tramhalte voor de deur! Heerlijk uitgebreid ontbijt wat continu aangevuld werd! Heel vriendelijk personeel! Eenvoudige kamers maar netjes en met Airco! Bagage opslag na uitchecken!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,9
    De hygiëne en properheid van de kamer was heel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van de kamer viel echt tegen. Leek op een noodkamertje. Juist 30cm tussen muur en voet einde van het bed.

    De hygiëne en properheid van de kamer was heel goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    De deur van de badkamer kwam steeds met een knal tegen de wc pot. Verder was het prima schoon!

    Het ontbijt was prima,er was alleen te weinig ruimte om het te nuttigen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,9
    Leuke vakantie gehad.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden geen koelkastje op de kamer. En redelijk veel moeten betalen om de hondjes te laten verblijven in het hotel, in vergelijkig met andere hotels was dat aan de dure kant.

    Het ontbijt was superlekker. En zeer positief om met de hondjes te verblijven.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Mooie locatie in Scheveningen, dichtbij zee en dichtbij het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe badkamer voor 4 personen en veel te weinig gelegenheid om een zitplaats te hebben tijdens het ontbijt. Ontbijten met je bord op schoot is niet wat je verwacht voor de prijs.

    Mooie locatie in Scheveningen, dichtbij zee en dichtbij het Circustheater.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het parkeren was vrij duur bij jullie .Dus niet geparkeerd in de garage bij jullie wat eigenlijk jammer is .

    Alles was top .Ook een pluim voor de schoonmakers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    5,4
    Personeel was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er honden bij het ontbijt zaten, kwijlende dieren bah

    Ontzettend kleine kamer met 1 bed. Ontbijtruimte veel te klein. Zo vies dat er honden bij het ontbijt zaten. Ontzettend kleine liften.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    5,8
    Locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zag er wat oud en her er der stuk uit. Kamer erg klein. Weinig stopcontacten, vooral in de buurt van het bed. Personeel wel redelijk, maar niet heel erg vriendelijk

    Locatie was perfect. Ontbijt was goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    Prima verblijf lekker dicht bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Geen plek om te parkeren, uur rond gereden voor een parkeerplaats. Geen stopcontacten bij nachtkastje. Totaal maar 2 stopcontacten, niet meer van deze tijd.

    Locatie was perfect

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,2
    Schone en ruime kamer, vlakbij de boulevard voor een vriendelijk prijsje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Slaapbank was oke voor 1 nacht, voor een volwassene, maar niet langer. veel verkeer, maar dat stoorde mij niet zo erg. Al met al goed geslapen. Oud design meubilair, maar functioneel.

    Dichtbij de boulevard voor een vriendelijk prijsje. Kamer en badkamer waren schoon. Fijn dat er een balkon was. Ruime kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    6,3
    Betalen voor een toplocatie maar genoegen nemen met een verminderd comfort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Het beddencomfort was beduidend slecht, harde bedden en matrassen die oud waren. De badkamer erg klein en er ontbrak linnengoed.

    De ligging is echt top! Naast het casino, bij de boulevard, geweldig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    5,0
    Nooit weer dit hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer heel erg klein en alles heel oud en onverzorgd. Geen waterkoker in de kamer, waarschijnlijk is hun bedoeling dan dat de gasten hun dure, kwalitatief laag ontbijt gaan nemen. Je kon niet eens fatsoenlijk langs het bed lopen, zo klein was de kamer. Zo gehorig heb ik nog nooit een gebouw meegemaakt. Voor mij nooit weer!

    Personeel was aardig. Het schoonmaakteam en receptioniste (meerdere) waren super aardig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,8
    Verzorgd en erf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb geen idee vond het top!

    De kamer was erg ruim en het ontbijt was goed verzorgd. Het hotel lag dicht bij het circustheater en de pier van scheveningen, top locatie dus!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    6,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen parkeerplaats. Terwijl hierop geselecteerd was. Stond in de kleine letters dat hier geen rechten aan ontleend konden worden. kamer met balkon. Uitzicht op het parkeerterrein.

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    8,8
    Erg aangenaam en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Dat de kamer ontzettend groot was en dat, ondanks dat deze naast de lift lag, wij daar totaal geen last van hebben. Tevens was deze zeer gunstig gelegen ten opzichte van de boulevard en het theater.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    5,4
    Leuk feest gehad, mooie omgeving en slapen in een matige accommodatie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein. Je kunt er niet met 2 personen in lopen zonder elkaar op de tenen te trappen. De badkamer had een rioollucht die na 1 keer openen ook de hele kamer bedwelmde. In eerste instantie leek dit hotel goedkoop maar doordat er 32 euro ontbijt, 30 euro parkeerkosten en kosten voor de hond bij kwamen was de prijs boven de 160 euro voor 1 nacht. Ik denk dat in de omgeving betere hotels zijn die meer kwaliteit bieden voor dit geld.

    De ligging van het hotel is goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    5,8
    Eenvoudig hotel op een handige locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een van de matrassen was kapot, dit had ervangen moeten zijn. Verder had het wel wat schoner gemogen.

    Het hotel staat op een ideale locatie; vlak bij het strand, bij het circustheater en bij de tram richting centraal.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,9
    Bezoek Den Haag, verblijf in Scheveningen. Perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ijskastje op de kamer. Geen waterkoker. Te weinig berg ruimte.

    Dichtbij strand, recht over tramhalte. Tram brengt je zo naar Den Haag en Delft. Grote kamer. Heel veel eet adresjes in de buurt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    4,2
    Nooit meer Ibis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Paasweekend, veel te weinig personeel. Broodjes waren op bij ontbijt. Oude geschilderde koude fabriek eieren. Brood was smaakloos. Fabriekskaas en oud fruit. Je moest overal om vragen, kamer was niet schoongemaakt, dus geen handdoeken. WC papier niet voldoende. Kamer was heel erg klein, te klein voor 3 sterren hotel. En als klapstuk kwam de nachtportier na 22.00 uur, met zijn sleutel onze kamer binnen. Hij dacht dat het de voorraad kamer was. We lagen al te slapen. We waren ontzettend geschrokken, ik hoorde dat er iemand binnen kwam en dat hij/zij na ons geschreeuw weer gauw wegging. Wij moesten zelf naar de balie lopen om te informeren, wat er aan de hand was, toen pas kwam er een excuus. Een week lang heb ik nachtmerries gehad en schrok steeds wakker van geluid. Het had toch meer met me gedaan dan ik gedacht had. Bij uitchecken mijn verhaal gedaan, maar werd weinig mee gedaan. Ik kreeg het gevoel een oude zeur te zijn. Ik moest gewoon niet klagen, gewoon betalen, vertrekken en verrekken. Voor ons geen Ibis meer.

    Douche

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    7,9
    Door de ligging perfect. Kom terug.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Een waterkoker en een wc-borstel ontbraken wederom op de kamer!! Dit mag je toch wel op z'n minst verwachten op een familiekamer. Ontbijt is goed maar erg duur. Personeel vriendelijk. Wil je een balkon dan ben je aangewezen op een (duurdere) familiekamer, dit voor de rokers onder ons.

    Ligging is perfect.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    7,9
    Goede uitvalsbasis voor verblijf in Scheveningen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers aan de achterkant zijn dan wel rustig, maar het uitzicht op andere gebouwen is saai (2e verdieping). Parkeren is een flinke extra kostenpost. Verwarming was uit toen we aankwamen en het duurde flink lang voor het aangenaam voelde. (Het was dan ook wel bitter koud buiten).

    De wat duurdere kamers zijn lekker ruim, met bank. Kamers aan de achterkant van het hotel zijn rustig. Prima ontbijt, wel wat prijzig voor mijn kind dat alleen een croissantje eet. Locatie is goed, de straat oversteken en je bent al bijna op de boulevard en vlakbij de restaurants en winkels.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,2
    Beslist voor herhaling.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige wat wij misten was een koffie zet apparaat of waterkoker. En wij konden de verwarming niet lager krijgen dus het bleef wat warm, waarschijnlijk de verkeerde kant op gedraaid.

    De kamers waren lekker groot voor een gezin(wij hadden twee kamers). Het ontbijt was meer dan genoeg en heel veel keuze,en heerlijk vers.En fijn dat de auto bij het hotel kon staan, en overal dicht bij, Circustheater en het strand. Wij komen zeker terug. En het personeel was heel gast vrij, gevraagd of de auto nog even mocht blijven staan na het uitchecken was geen probleem.helemaal top en ga niet met andere reviews mee die negatief er over schrijven.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,5
    Prettig verblijf
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kosten van ontbijt redelijk hoog. Er zijn veel ontbijtmogelijkheden in de buurt met een prettigere prijs. Kosten van parkeren van de auto ook hoog en onprettige parkeerplaatsen.

    Ontvangst weer zeer vriendelijk. Locatie van het hotel erg prettig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    5,4
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van de kamer was te duur ivgl met de kwaliteit. Piepkleine kamer waar je elkaar niet kon kruisen. Waterleiding maakte ganse nacht kabaal, geen vitrage achter de gordijnen voor het raam waardoor iedereen kan binnenkijken als je de gordijnen wil openen, badkamer niet echt schoon. Parking was duur en hoewel we eerst moesten aanbellen om aan te melden voor de parking en ons op een plaats parkeerden met bordje 'ibis parking' werd er ons gevraagd om in de snijdende koude terug naar de auto te gaan om een nota te leggen achter de voorruit om te vermijden dat de auto zou weggehaald worden??

    Vriendelijk personeel. Goed bed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    7,9
    Fijne ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs toch wel aan de hoge kant tov hotels in de omgeving. Ondanks beschrijving op booking.com toch nog extra toeslagen moeten betalen.

    Fijne ligging. Gewoon goed en rustig hotel. Ruime parkeergelegenheid. Goed bed!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    10
    Komen zeker terug om ons weekendje af te maken...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het super vriendelijke personeel... moesten door omstandigheden eerder weg, werd door het dienstdoende personeel buitengewoon netjes op ingegaan, echt super fijn...

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,9
    Erg prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zijn prima kamers de kamer die wij hadden was erg ruim met een halletje zelfs het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam mijn man zit tijdelijk in een rolstoel maar ze zijn erg behulpzaam geweest en het ontbijt was prima erg veel keus

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    9,0
    Een goed hotel, komen zeker nog eens terug. Ideaal dat je achter het hotel kunt parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We zijn 1 nacht geweest, hebben het circustheater bezocht. Het beviel ons heel goed dat het lopend heel goed te doen is er naar toe. Heerlijk geslapen op een goed bed, en het ontbijt was uitgebreid.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    6,7
    prima
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    was fijn geweest als er een kopje thee of koffie op de kamer gezet had kunnen worden. Verder miste ik een prullenbak in de kamer. Was alleen in de badkamer aanwezig

    lekker dichtbij het Circustheater

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,9
    Prima hotel voor paar dagen scheveningen, goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kosten parkeren, 25 euro per dag vind ik aan de hoge kant. Was op een binnenplaatsje waar men wat parkeerplekken gecreerd had. Snel verdiend.

    ontbijt niet bijzonder maar voldoende

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,5
    We gingen voor Lion King en moeder-dochterplezier. Had geen hoge eisen qua verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prullenbak in kamer miste. Had ook wel waterkoker mogen staan. Kleinigheidje dus. Verder prima!

    Bij vraag 1 met wie ik was, kon ik mijn optie hier niet aanklikken. Nl mijn 19 jr dochter

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    8,8
    Heeft geheel aan de verwachtingen voldaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Aankleding van de ontbijtruimte weinig sfeervol. (Ontbijt zelf overigens prima!)

    Prima locatie voor bezoek strand, Pier, Sea Life, Madurodam. Nette, ruime kamer. Badkamer voldoende groot. Uitstekend ontbijtbuffet. Weinig tot geen geluidshinder. Goed bed. Verduisteringsgordijnen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,1
    De inzet en vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de eerste kamer klachten had, die toch bekend hadden moeten zijn.

    De inzet en vriendelijkheid van het personeel. We wilden graag gebruik maken van de HDMI aansluiting op de tv. De tv was echter ingebouwd in een kast. Werd super opgelost. Onze kamer had twee klachten, de dag erna ‘s middags een andere kamer gekregen. Zonder moeite ervoor te hebben moeten doen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    5,8
    Dankzij het personeel een fijne ervaring
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer, geen extra's, outdated

    Een eenvoudig hotel. De kamers zijn heel klein. wel schoon. De inrichting van de bar is echt niet goed. Die ligt als het ware midden in de hal. Het personeel is echter geweldig. Dat maakt het verblijf prettig!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    5,8
    Geen 2e keer meer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer die wij hadden lag op 2e verdieping bij noodtrap en de kamer was heel klein niet zoals op fotos getoont werd

    De entree en buitenaanblik was mooi

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    10
    Geweldig!!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Er ligt laminaat (achtig iets) en als iemand een etage hoger haar hakken niet uitdoet, dan klinkt dat behoorlijk door.

    Veel keuze bij het ontbijt, enorm aardig personeel, fijne bedden en heerlijke douche!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    10
    Was gewoon weer goed geregeld door booking.com
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer die wij haddden 615 was iets aan de kleine kant maar goed vertoeven

    ontbijt was gewoon goed schone kamers en goede douche verder gewoon goed standaard

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    9,6
    Prima
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs voor het parkeren bij het hotel. We hebben nu gratis geparkeerd bij het zwarte pad. Let wel op dat je hier echt geluk moet hebben om een plek te kunnen bemachtigen. In de zomer is dit trouwens wel betaald parkeren.

    De ligging en het vriendelijke en behulpzame personeel. Ook het uitchecken tot 12:00 is iets waar veel andere hotels wat van kunnen leren.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,1
    Goed en heerlijk rustig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Parking mogelijkheden van hotel.

    Kamer was klein maar voor deze prijs is dat wel acceptabel. Ontbijt was uitgebreid en goed. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Prijs voor hotelparking auto is overdreven hoog.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    8,8
    Prima hotel, lekker dicht bij alle toeristische dingen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Het toilet lekte, dus natte voeten 's nachts. Doorgegeven bij de receptie en wordt opgelost.

    Prima ontbijt, fijne kamer, goede bedden en een schone (bad)kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    7,5
    Gewoon een standaard goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was te duur (16,-- per persoon) voor wat je ervoor kreeg. Raam miste een stand om het een klein stukje open te doen.

    De kamer was klein maar keurig. Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    9,2
    voor 1 dag is het wel te doen ten opzichte wat je moet betalen voor het ontbijt en het parkeren
    • Stel
    • Tweepersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is heel duur. We hebben geparkeerd in een parkeer garage deze was 19 euro per dag en bij het hotel kost het 25 euro per dag

    we hebben geen ontbijt genomen omdat het ten verhouding van de kamer heel duur was en wij zijn geen echte ontbijt mensen. De kamer was eenvoudig maar wel netjes.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    5,0
    Zeer matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer sobere kamer, hoewel ze het een superior room noemden.... Nu er was niets superior aan... Gewoon een simpele kamer. Zeer simpel duur ontbijt...voor 16 euro is dat een afzetterij. Paar broodjes, plakje ham en kaas, alles zeer simpel. Niet zoals bij van der Valk!!!! Duur parkeren. Kleine tv. Een flesje shampoo en douchgel vast aan de muur. Extra kosten voor balkon dat onder water stond .... afvoer zat verstopt, dat heb ik gemeld, maar geen 5 euro terug. Ik beveel dit hotel zeker niet verder aan.

    Het ontbijt kostte nog eens 16 euro per persoon en was erg, erg simpel. Veel geld voor weinig speciale dingen. Brood, wat vlees en kaas, zoetigheid beleg. Wat flakes en müsli. Slechte koffie uit een automaat! 2 sapjes. Roerei en gekookt ei. Een verouderd hotel met zeer simpele kamers. We hadden nog een upgrade van 5 euro betaald voor een balkon met uitzicht achter, niet op de zeekant , maar dat hele balkon stond onder water. Belachelijk dure parkeerplaats achter hotel, wat leeg was, voor 25 Euro vaste prijs voor enkele uren. Niet erg klant vriendelijk. Uiteindelijk was ik dan 125 euro kwijt I.P.V. de geboekte 60. Heel dun beddekovertrek, we hebben er wel nog een bij kunnen vragen zonder extra kosten ..... Geen hotel om verder aan te bevelen. Personeel matig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,1
    Het ontbijt was goed en het personeel was vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Te veel lawaai op de kamer. We sliepen op de bovenste verdieping maar je hoorde de airco in de gang teveel.

    Het ontbijt was goed en het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    4,6
    een keer maar nooit weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was belachelijk klein. Om aan de andere kant van het bed te komen moest ik met de rug naar de muur zijdelings schuifelen. Daarnaast vind ik 25 euro voor additionele parkeerkosten voor een nacht volslagen krankzinnig.

    het was schoon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    6,7
    Functioneel en prima
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muffe kamer Gedateerde inrichting Voor 75 euro ex belasting zou ik wel graag ontbijt er bij inbegrepen willen hebben

    Bed was prima Douches heerlijk Ligging was goed Personeel heel vriendelijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Gratis up-grade naar (een grotere ) familiekamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen afgesloten ruimte om de fietsen veilig te kunnen stallen. En parkeertarief erg hoog.

    Gratis up-grade naar (een grotere ) familiekamer. Prima ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    6,7
    Prima voor kort verblijf, geen aanrader voor meerdere dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg klein, de badkamer ook. Dubbele douchedeur onhandig. De ontbijtruimte was klein en daardoor erg druk.

    Ligging van het hotel. Ontbijt werd steeds bijgevuld, alles vers en goed verzorgd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,8
    ruime kamer, goede bedden, ontbijt in het weekend tot 12 uur!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geluid van de benedenburen (vermoedelijk) een verdieping lager die in de nacht praatten en het balkon op en af liepen, dit maakt logeren aan de balkonkant in dit geval minder luxe of aantrekkelijk. Het was heel even dus ook goed geslapen.

    ruime kamer, goede bedden, ontbijt in het weekend tot 12 uur! Eigen parking bij het hotel. Ligging hotel ideaal in hartje Scheveningen. Fijne hotelbar/lounge waar je nog avond laat een drankje kunt halen. Vrijkaartje voor Holland Casino.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    8,8
    Prima hotel met perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Housekeeping kwam 2 keer aan de deur kloppen waardoor we wakker werden en eigenlijk wilde uitslapen.

    Perfecte ligging. Afstand naar crazy piano’s was ideaal.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    Genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Temperatuur kamer erg hoog

    Ontbijt aan de dure kant maar wel compleet. Ontbijt tot 12.00 uur op zondag, ook ideaal. Parkeren bij locatie goed geregeld. Halte tram naar Den Haag centrum voor de deur.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    9,2
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie en thee op de kamer was niet toegankelijk

    Het hotel ligt perfect gelegen alle grote attracties op minder dan 5 minuten gelegen. De bedden sliepen uitstekend! Pluspunt. We dachten dat we een 2persoon slaapbank kregen dit was achteraf een gewoon 2 persoonsbed!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    8,3
    super
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruimte voor ontbijt, zag er niet gezellig uit

    Dat onze kamer super schoon was en lekker warm, verwarming deed het goed en goede verlichting in de badkamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    7,9
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor ons verblijf (1 nacht) was dit prima. Indien meerdere nachten zouden we graag een iets grotere kamer willen hebben.

    Prima ligging t.o.v. alle lokaties die wij bezocht hebben.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    Prima uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Krappe ontbijtruimte, vrij kleine kamer

    Fijn extra lang bed, 's nachts stil, fijne douche, prima ontbijt, om de hoek van het circustheater, vlak bij de boulevard, hond mag mee

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    8,8
    Prima hotel met goede locatie voor ons doel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein, maar prima! Bed lag prima en de kamer was netjes en schoon goede ramen, zaten aan de straat kant en hebben weinig last vh verkeer gehad Locatie ook uitstekend

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    6,7
    Zalmeerst wat anders zoeken niet mijn eerste keuze
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie bovenstaande had nl al in aug geboekt

    Kamer was minder begane grond. Kon geen raam open in de nacht was er niet alleen de balkon deur deze was echter begane grond. Maar dan was er inbraak mogelijkheid.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,1
    Goed hotel en centraal gelegen t.o.v. openbaar vervoer en uitgaansmogelijkheden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was aan de kleine kant, maar dat kan ook zijn dat we dat bij het boeken over het hoofd hebben gezien.

    Het ontbijt was prima, alles was goed verzorgd. Alleen de kamer was aan de kleine kant.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    Prima ontbijt, gastvrije vriendelijke ontvangst, prima...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren voor een nacht € 25, vrij duur had wat ons betreft gratis mogen zijn.

    Prima ontbijt, gastvrije vriendelijke ontvangst, prima bedden en uitstekende ligging.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    7,5
    Goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer genoeg waren er een aantal zenders op maandag waaronder die van de publieke omroep die achter een codering waren gezet. Dit vind ik jammer en niet passend.

    Het ontbijt was goed! De kamer was ook prima. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    5,8
    Hotel wel goed, maar gezinskamer blijkt gewoon een kleine 2 persoonkamer te zijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden voor 4 personen geboekt. De kamer was echter maar voor 2 personen klaargemaakt. We moesten zelf een bed maken van de bank en er waren geen handdoeken en badlakens voor 4 personen

    Ontbijt was goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    6,3
    Goede accomodatie maar totaalprijs klopt totaal niet.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    De totaalprijs van 210 euro volgens booking.com bleek bij aankomst 270 euro. Toeristenbelasting begrepen wij, maar 20 euro per nacht per hond was niet de deal. Wij hebben van te voren opgegeven dat we een hond mee nemen bij opmerkingen. Daar hebben we verder niets meer van gehoord, behalve een totaalbedrag van 210 euro. Maar bij aankomst bleek dit dus 40 euro extra. WIj gingen niet akkoord maar konden niet anders dan betalen. Volgens de medewerker hadden we dit op de website moeten lezen. Dit klopt niet; we zouden hier van te voren over geinformeerd moeten worden. Dan hadden we zeker niet geboekt. We sturen ook een mail naar het hotel hierover en booking.com. Wellicht kunnen jullie hier wat aan doen.

    Kamer was netjes en prima. Ook rustig,

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    6,7
    Beetje tegengevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoons-familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking kost 25 euro per nacht, maar auto moet om 12 uur weg. Ontbijt is te duur (16,00 euro) en maar heel gewoontjes. Geen vers gesneden fruit. In Frankrijk betaalden we deze zomer 9,95 euro voor een heerlijk ontbijt bij Ibis !

    Afstand tot het strand. Kamer was ruim.

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: