Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Internationaal 1-sterren

Warmoesstraat 1-3, Amsterdam Centrum, 1012 HT Amsterdam, Nederland

#243 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 934 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,9
    Toplocatie!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je niet van levendigheid houdt is dit niet je plek. Met oordopjes (lagen klaar op de kamer) was het prima te doen.

    Toplocatie! Karakteristiek pand in levendige buurt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    3,8
    Niet echt een hotel voor zakenmensen. Ok voor hotel in het centrum met weinig comfort.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift en zeer steile trappen, wakke plek op de grond naast het bed., heel vervelend als je er met blote voeten of sokken over stapt. Tv deed het niet, WiFi viel constant uit. Te weinig verlichting oo de kamer, aan het bureautje kun je zeer moeilijk werken. Geen douchegel in de douche, enkel twee kleine zeepjes in de badkamer. Veel straatlawaai, gelukkig lagen er wel oordopjes in de kamer. Er hing een rooklucht in de kamer, niet aangenaam als niet-roker. Niet echt een receptie, je moet inchecken aan de toog in het café. Geen ontbijtmogeljkheid.

    Bed wordt netjes opgemaakt en propere handdoeken. Dichtbij het station en het centrum.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    7,1
    Het ligt moooi in het centrum.
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet er niet te veel van verwachten. Er mag gerookt worden op de kamers dus er hangt wel een rook lucht. Voor een vriendenweekendje helemaal prima.

    Het ligt moooi in het centrum. Prima bed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    9,6
    Top, zeker een herhaling waard!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was super, en de locatie is echt top! We hebben ook aan de bar van het hotel zitten genieten van de gastvrijheid. De prijs/kwaliteitsverhouding is ook prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    6,7
    Heel goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel veel lawaai op straat (ramen die heel veel lawaai doorlaten) waardoor je 's nachts geen oog dicht doet.

    Heel goede locatie. Dichtbij de winkels, bezienswaardigheden,.. Vriendelijke mensen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    7,5
    Prima overnachtingsadres in gezellige drukte van Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ach ja, alles is hiervoor al gezegd. Kamer is basic en gehorig maar dat heeft ons niet echt gestoord. Drink lekker wat biertjes in het café en dan heb je er geen last van....

    Allervriendelijkst ontvangst door barpersoneel in het gezellige café op de begane grond. Amsterdams café met top barmannen van waaruit je zo je bed inrolt. Heerlijk kingsize bed!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    8,3
    Amsterdam, Amsterdammer, Amsterdamst, Hotel Nationaalst.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De recensies gaven ons een perfect beeld van wat we konden verwachten, dus geen ontgoochelingen. Wakker worden, naar het wc gaan en douchen in wietgeur was wel even wennen.maar wij namen het als zijnde 'couleur locale'

    We ervoeren alles als correct voorgesteld. De locatie = ideaal als uitvalsbasis. Het bed en bad-linnen was netjes. De oordoppen waren onontbeerlijk. De ventilator was een dankbaar extraatje.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    5,8
    De locatie is top!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt hygiënisch, nadeel is gezamenlijk douch en toilet!

    De locatie is top!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    7,5
    De locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er in de kamer gerookt mocht worden

    De locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,3
    Super vriendelijke uitbater en goeie matrassen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeelde badkamer en lawaai

    Super vriendelijke uitbater en goeie matrassen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,5
    Prima hotel voor n overnachting !
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Centraal gelegen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    6,7
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine bedden

    Prima locatie

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,1
    Het ligt zeer centraal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gezamenlijk wc en douche vind ik minder. Net als de stijle trap. Maar verder prima voor een overnachting

    Het ligt zeer centraal. En boven een leuk café zodat je bij terugkomst nog een lekker drankje kunt doen. Ideale locatie voor een weekend Amsterdam. Je bent tenslotte de hele dag weg.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    2,9
    Géén comfort, badkamer op de gang en niet proper te veel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Géén comfort, badkamer op de gang en niet proper te veel lawaai, géén aanrader!

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,1
    De lokatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De lokatie. Centraler als dat kon men niet liggen. Vooral tijdens Sail 2015. Gastvrijheid. Erg vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    6,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    Trap

    Ligging

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    2,5
    Wifi wel traag
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wc douche op de gang. kleine kamers. stinkende kamer. Kom hier niet weer.

    Wifi wel traag

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    8,0
    Goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mensen die met de deuren smeten, maar de kamers waren al voorzien van oordopjes

    Goede prijs-kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,1
    Location
    • Vakantiereis
    • Groep

    Short beds

    Location

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Internationaal

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: