Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Johannes Vermeer Delft 3-sterren

Molslaan 18-22, 2611 RM Delft, Nederland

#25 van de 34 hotels in Delft

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 917 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    Het zeer leuke Delft!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn daar maar één nacht geweest, dus geen tegenvallers.

    Goed ontbijt, leuk/attent personeel en perfecte ligging voor een paar dagen Delft.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,2
    Het hotel ligt vlakbij het centrum maar is wel heel rustig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt vlakbij het centrum maar is wel heel rustig gelegen. Mooie kamer met een zeer comfortabel bed en een super fijn bad Zeer vriendelijk personeel, we keren zeker nog eens terug!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,5
    Locatie, gastvrijheid ontbijt en heerlijke koffie
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muggen en geen horren of waarschuwingen. Bij ontvangst was ik nog niet bekend in systeem bij receptie. Maar één sleutel mogelijk.

    Locatie, gastvrijheid ontbijt en heerlijke koffie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,9
    Fijn verblijf gehad in gezellig hotel met zeer gastvrije medewerkers!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers waren niet heel schoon, kruimels van de vorige bezoekers lagen nog op het bureau. Sanitair is wat verouderd.

    Super vriendelijke medewerkers, zeer gastvrij! Heerlijke bedden, top locatie midden in het centrum. Ontbijt kon binnen maar ook buiten op de boot in de zon, geweldig!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,2
    Ontzettend vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer was heel schoon, wel wat haren in de badkamer.

    Ontzettend vriendelijk personeel. Top locatie. Ruime kamer. Fijne ontbijtzaal met lekker ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    Een goed hotel met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en een goede ligging.
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijten op de ponton buiten was heerlijk. Natuurlijk moet je dan wel het geluk hebben dat het goed weer is. Het personeel was uitermate vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    Ongelooflijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was er fantastisch. De kamer had wel donkere ramen maar dit hoort bij een huis uit het verleden. Dat was compleet in de sfeer van Vermeer en de donkere ramen met schuin binnenvallend licht!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,1
    Het was goed vertoeven in Delft
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein en zeker voor lange mensen. Schuinning van het dak. Krap uit en instappen van bed. Één stoel aanwezig.

    Klantvriendelijk top Ontbijtbuffet prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,8
    geslaagd
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als er veel mensen douchen, is het lastig een lekker warme douche te nemen.

    Prima hotel; heel vriendelijk en service gericht personeel. Ontbijt was goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,8
    Zeer fijn kleinschalig, sfeervol hotel in stadshart van mooi oud Delft. Iets duurder. Fijn kleinscha
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - wat hogere prijs - bijkomende parkeerkosten verhogen prijs aanzienlijk - In verhouding tot hogere prijs: jammer dat er geen bad in badkamer zat! - koffie was opvallend lekker maar had graag zelf extra kopje willen kunnen tappen.

    Sfeer oude gebouw, ligging in nabij stadskern, kleinschaligheid, sfeervolle kamer! Bediening, sfeervolle inrichting, vriendelijk en hulpvaardig personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    10
    Erg genoten van dit fijne, knusse hotel!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het licht op de gang mag wat gedimd, het kwam onder de kamerdeur door, kun je zelf evt. oplossen met een handdoek voor de deur..

    Fijne bedden, vriendelijk personeel, lekker ontbijt. Wij hadden het idee als enige in het hotel te zijn, maar het was nagenoeg vol. Lekker rustig in de nacht!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,2
    Perfect en sfeervol hotel voor een citytrip in Delft
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Leuk sfeervol hotel in een oud pand. Lekker ontbijt met croissantjes en pistoletjes, lekker koffie, genoeg keuze. Fijn bed. Knusse kamer. Leuk uitzicht naar de straat en water. Midden in het centrum met heel veel leuke restaurantjes. 3 nachten verbleven, was top.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    6,3
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was verouderd. De badkamer was al lang niet meer grondig gepoetst en ook verouderd. Plastiek douchebak en er kwam weinig water uit de douche.

    Ruime kamer. Ontbijt was in orde.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    8,3
    Het was ondanks het koude/slechte weer erg leuk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed viel heel erg tegen veel te smal(twijfelaar), te zacht en maar 1 dekbed. Volgende keer zou ik er extra op letten of het 2 1persoonsbedden waren.

    De kamer, badkamer, locatie, uiterlijk van het hotel was heel goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    8,3
    Prima hotel op uitstekende locatie. Alles dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige broodjes waren te donker gebakken en ontbijt was overall matig, maar wel voldoende.

    Prima verblijf in het hartje van Delft. Mooi authentiek pand.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    5,4
    Telleurstellend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trainings-/vergaderruimte erg smal, koffieapparaat steeds iets mis mee (bonen, water bijvullen), zet dan kannen neer. Klimaatbeheersing slecht in zowel trainings- als lunchruimte. Lunch zelf prima. Ook ontbijt goed verzorgd.Electra op kamer onverantwoord.

    Personeel was héél vriendelijk. Stagiair deed echt zijn best.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,1
    Leuke locatie in het centrum van Delft.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het kleine tweepersoonsbed.

    Gezellig hotel, Engels ingericht, mooi terras. Vriendelijk personeel en een uitgebreid en heerlijk ontbijt. Mooie locatie om Delft te bezoeken dicht bij een parkeergarage. Ruime kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,9
    Dankzij het vriendelijke personeel en de knusse kamers op een toplocatie een fijn verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer: schimmel op kitnaden en op voegen. Inrichting zeer achterhaald. Kamers waren zeer gehorig. We konden in de badkamer het gesprek van de buren woordelijk volgen.

    Vriendelijk personeel, knusse kamers. Superlocatie voor een acceptabele prijs.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    6,3
    Volgende keer een ander
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen sfeer aan het ontbijt door het ontbreken van muziek, dat betreft kunt u beter ontbijten bij de Hema aan de overkant. Het hotel licht in het binnenstad en doet niet mee aan lichtjesavond etc. Het hotel was leeg en stil. Terwijl ze midden in de stad liggen met een mooie sere en teras.... gewoon zonde.. het lijkt wel ofdat ze geen geld willen verdienen. De kamer waar wij verbleven was niet bijzonder. Over de badkamer ga ik het dan al helemaal niet over hebben... ik heb in vele betere hotels gelegen voor veeeel minder geld.

    Locatie is top. Personeel is vriendelijk. Dat was het dan ook...

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    7,5
    heerlijk comfortabel verblijf met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen lift. hotel is met de auto niet bereikbaar.

    de ontvangst was hartelijk en de kamer sfeervol. het ontbijt was prima ,voldoende en lekker vers met heerlijke koffie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    8,8
    Gemoedelijk hotel in de stadskern van Delft.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige matrassen zijn aan vervanging toe.

    De hartelijke ontvangst. Geen modern hotel, maar wel grote kamers voorzien van alle comfort. De mogelijkheid om iets te drinken aan de bar. Op 5 minuten wandelafstand van parking Zuidpoort. Heel goed gelegen om de oude stadskern van Delft te bezoeken. Lekker ontbijt met voldoende keuze.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,9
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het zou fijn zijn als er een minibar op de kamer aanwezig zou zijn.....maar voor de rest van alle gemakken voorzien!

    Wat een fijn hotel op zo'n super centrale plek in Delft! Genoten van het heerlijke ontbijtbuffet!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    10
    Heerlijk relaxt genoten van de ambiance van het Johannes Vermeer hotel.
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor parkeren mochten we in de parkeergarage zijn.

    De uitstraling en interieur van het hotel vond ik mooi. Allerlei details onderweg naar de hotelkamer en hoge plafonds. Kamer op mooi ingericht en netjes. Het ontbijt was fantastisch! Diverse lekkernijen en apart van het eetgedeelte.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    9,6
    Delft en hotel is geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een lift voor oudere/ gehandicapte mensen is er niet.

    Prachtige eetzaal met muurschildering van het meisje met de parel: Johannes Vermeer zou het prachtig hebben gevonden. Mooi centraal gelegen. Zeer vriendelijk personeel!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    7,1
    Hotel op een geweldige locatie midden in het centrum met een heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer oogde donker en niet echt gezellig! Misschien wat lichtere kleuren en mooi beddengoed (sprei.) Er mogen misschien wat meer details van Johannes Vermeer in de kamer worden verwerkt bijv. mooie deurposter (nu is de deur één groot zwarte vlakte), een mooi groot schilderij of een mooie muurschildering met een afbeelding van een schilderij van Johannes!

    Ontbijt was heerlijk en uitgebreid en de ontvangst bij aankomst was vriendelijk!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,3
    Ontbijt prima, jongeman die bij ontbijt de zaken verzorgde...
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt prima, jongeman die bij ontbijt de zaken verzorgde was heel vriendelijk en netjes. Een prettige eerste ontmoeting met de menselijke soort aan het begin van de dag.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    8,3
    Het is een goed hotel als je de binnenstad wilt bekijken.
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden bij boeken niet gezien dat er geen lift was.

    Het was een vriendelijk ontvangst. Helaas was er geen lift, maar de koffer werd naar de kamer gebracht. De kamers waren goed. Het ontbijt was goed. De ontbijtruimte wat saai en het tafeltje waar wij zaten wat donker. De omgeving mooi.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Prachtige kamer (suite het meisje met de parel) met groot...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Prachtige kamer (suite het meisje met de parel) met groot bed (2x2m) en een jacuzzi. Uitzicht op een mooie kerk. Vriendelijk personeel. Lekker ontbijt met goede koffie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Heel goed .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Misschien bij het bad handsteunen [oudere gasten] en een afvalbakje in de badkamer . Een krukje o i d voor de koffer op te zetten.

    Ligging in het centrum ,goed ontbijt ,mooie kamer. Vriendelijk personeel .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,5
    We komen nog eens terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    in de douch en wastafel liep het water niet goed door.

    Het is een gezellig hotel in een prima buurt. Alles bij elkaar winkels cultuur en historisch. Gezellige personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    5,0
    Het grote bed met prettig matras en de centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, slecht aangevuld en te weinig vers. Weinig luxe op de kamer. Slechte douche en korrelig beeld televisie.

    Het grote bed met prettig matras en de centrale ligging.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    6,7
    de
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het uitchecken was het allemaal niet zo vriendelijk.

    Toen we aankwammen werden we super leuk ontvangen. We kregen tips wat er s'avonds nog konden doen waar we konden eten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,5
    sfeervol toeristenhotel in het centrum
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Relatief kleine kamer met wel weer een grote badkamer (ongeveer net zo groot als de slaapkamer) op de 3e verdieping (aardige klim). Bed was erg (te) zacht. Parkeren in de buurt kost een klein kapitaal en parkeerruimte is lastig te vinden.

    Mooi uitzicht, lekker ontbijt en sfeervol hotelletje. Vlak bij leuke cafe's en restaurants. Echt toeristenhotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,9
    Fijn hotel midden in de stad op loopafstand van het station
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Douchen in bad, wel beugel aan het bad geen beugel aan de muur. Geen douchegordijn dus nattigheid op de badkamervloer. Ben je wat ouder dan kun je beter een kamer nemen met een douche i.p.v bad

    De ligging is top. Het ontbijt was top.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    Het was kort maar goed
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Voor 3 personen 1 kamer geboekt en betaald. Voorzieningen (o.a.handdoeken) waren voor 2 personen. Voor ons niet zo'n ramp maar wel iets om rekening mee te houden.

    Het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    10
    Perfecte ligging in centrum, leuke kamer en prima ontbijt.
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn geen parkeerplekken van het hotel. Echter op 5 min afstand wel parkeerplaats de Zuster (17,50 per dag).

    Perfecte ligging in centrum, leuke kamer en prima ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    6,7
    Functioneel omdat we daar waren voor een feest. Het hotel ligt dicht bij het centrum.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ja dat er geen lift was wisten we. Maar trappen lopen valt niet mee met de koffer. Er was dus geen kofferservice. De auto moet in de nabij gelegen parkeergarage, maar er is geen tegemoetkoming in de kosten daarvan. Had ik wel gelezen op de site.

    Kamer was pima. Ontbijt was goed. Bruin brood was op en hadden ze ook niet meer in de keuken. Gekookte eieren waren op, maar gingen ze snel koken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,9
    het ontbijt is super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    van een comfort kamer had ik wel iets meer verwacht. alleen het bed is iets groter. verder geen verschil met standaardkamer

    het ontbijt is super. in de zomer hebben ze een boot in de gracht liggen wat gebruikt wordt als terras. het ligt midden in het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,9
    Fijn hotel en prima service!
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets eigenlijk. Dit was de 2e keer dat wij in dit Hotel verbleven. Locatie is prima; midden in Delft centrum. Alleen kun je hierdoor niet bij het hotel parkeren maar dat was bekend.

    Prima ontbijt en de kamer was netjes en mooi.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    aangenaam in de binnenstad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Elk kopje koffie bij het ontbijt moet apart besteld worden.

    Bedden waren heerlijk lang! Bleek standaard in het hotel te zijn. Rustige ligging in de binnenstad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,3
    Sterke prijs kwaliteitsverhouding - ideale uitvalsbasis voor bezoek aan mooi stadje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden een rustige kamer verwacht, sliepen niettemin aan de voorkant weliswaar drie hoog, nachtbrakers hielden ons behoorlijk wakker. Ondergrondse parking op loopafstand (>500m) maar vonden we geen probleem. Hou er rekening mee dat er geen lift is.

    Klassiek ***hotel , centraal gelegen. Ontbijt en lunchruimte met mooi uitzicht. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding ontbijt (en lunches). Hartelijk onthaal en aangename bediening medewerkers. Kamers, inrichting wat verouderd maar correct qua voorzieningen en hygiëne -zeker gezien de erg competitieve prijs. De associatie met de bekende en gelijknamige Delfse Schilder Vermeer is mooi meegenomen weliswaar beperkt qua uitvoering (zoek het schilderijtje op de kamer :))

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,3
    Fijn overnachtingsadres in het centrum van Delft
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ondanks een waarschuwingsbordje stootte ik mijn hoofd toen ik een steile trap afging en naar beneden kijkend waar ik mijn voeten neerzette, niet zag dat de hoogte beperkt was.

    Mooi uitzicht over Delft vanuit de zolderkamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    6,7
    prettig, maar had (veel) beter gekund
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de accomodatie: kamer niet te groot; maar een goede stoel voor 2 personen; weinig daglicht door glas in lood;weinig ventilatie:slechts een bovenlicht

    de ligging hartje centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    8,8
    fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Lekker ontbijt en mogelijkheid om koffie en/of thee te zetten op de kamer! rustige kamer om zo midden in de stad te liggen Vlakbij het oude centrum!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,1
    het was maar voor een nacht.
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed piepte en kraakte. Er lag nog een halve fles wijn in de koelkast van de vorige gasten. Wij hadden de junior suite geboekt vanwege de luxe uitstraling op de foto's. De praktijk viel een beetje tegen. Geknutselde schoorsteenmantel, weinig romantiek, geen bloemetje of flesje welkomstwijn op de kamer.

    De badkamer was heel fijn. groot bad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    9,6
    Romantisch hotel midden in t mooie Delft.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voorziening van koffie/thee, erg zuinig en koffie te sterk. Jammer voor ouderen dat er geen lift is.

    De ontvangstruimte met openslaande deuren naar de gracht, Temperatuur op slaapkamer te regelen met de airco

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    Fijn hotel met een ideale ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen lift, dus mocht je slecht ter been zijn of veel bagage bij je hebben dan kan dit pittig zijn.

    Vriendelijk personeel, schone ruime kamers en een heerlijk ontbijtbuffet. Gelegenheid om buiten te zitten, niet alleen aan het water maar ook nog eens erop.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Voor 1 nacht leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te lang wachten op koffie of thee, brengen aan tafel, zouden beter koffiemachine zetten. Op kamer kon er maar 1 klikraam open. Gelukkig hadden wij korting, want 125 euro voor 2 personen, vind ik wel duur

    ligging zeer goed, midden in centrum, ontbijt goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar :-)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen op- of aanmerkingen

    Mooie kamer en fijne douche. Geweldige locatie in het oude centrum van Delft met alle bezienswaardigheden , cafés en restaurants op loopafstand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    9,2
    goed bereikbare, zeer goede, ruime accomodatie vlakbij de markt met vriendelijk, gastvrij personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het markt

    Goed ontbijtbuffet met mogelijkheden om dit ook buiten te genieten. Even gezellig nagenieten aan het water met een biertje en/of wijntje.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,3
    Sfeervol mooi hotel op toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten!

    De locatie van het hotel was top. Midden in het centrum aan een knus grachtje. Het hotel heeft een hele mooie brasserie waar je 's ochtends ook kan ontbijten. Het is een mooi restaurant waar je ook voor op de boot kan zitten om te ontbijten, lunchen of dineren. Het hotel heeft een sfeervolle uitstraling en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    8,3
    Perfect gelegen in de binnenstad, niet te druk, gezellig...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Perfect gelegen in de binnenstad, niet te druk, gezellig terras aan het water bij het hotel. Niet geschikt voor mindervaliden, veel trappen. Lekker ontbijtbuffet.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Centrale ligging en ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen lift aanwezig wat het moeilijk maakt om boven te geraken met bagage, vooral als je helemaal boven een kamer hebt. Het was bloedheet op de kamer, airco werkte niet, ook al hadden we dit nagevraagd aan de receptie. Het ontbijt was in het weekend wel laat, om 8h30. De meeste hotels is dit om 8h, blijkbaar moest dit gemeld worden. Aan de hand van de recensies was het ontbijt erg gewild: ik vond het maar gewoon.

    Centrale ligging en ruime kamers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,3
    centrale ligging, sfeervol hotel, vriendelijk personeel, lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We misten een koelkast op de kamer. De kamers zijn mooi, de badkamer is functioneel, maar in de badkamer ontbreekt de charme van de kamer. De wc-rolhouder viel ook steeds van de muur en er ontbraken zakjes voor maandverbanden. De eerst toegewezen kamer keek uit over een plat dak. Dit verwacht je niet als je bij de specificaties van het hotel 'uitzicht' als een van de pluspunten krijgt. Misschien best per kamer deze beoordeling toewijzen.

    Het ontbijt was heel lekker. Ook de centrale ligging van het hotel is een pluspunt. De kamers mooi, de ontbijtruimte en het terras heel sfeervol en mooi. Het veelal jonge personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. We kregen een andere kamer toegewezen toen we niet tevreden waren met de eerst gekregen kamer die uitkeek op een plat dak zonder enig uitzicht, hoewel 'uitzicht' als een van de pluspunten stond bij specificaties van het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,1
    Goede ligging !alles op loop afstand.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Adkamer rook muf!!!! Zonden

    Ontbijt was goed! Badkamer rook muf iets aan doen !!! zou zonden zijn want hij hotel is prima. Goede bedinning en vriendelijk. Super👍

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    6,7
    mooie locatie
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was goed maar niks bijzonders en op zondagochtend te midden van de bruiloft gasten ( van de vorige avond) voelde ik mij niet op mijn gemak.

    prachtig uitzicht op de kerktorens

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    8,3
    Heerlijk verblijf, fijne en ruime kamer, midden in het centrum. Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima wijn en biertje, maar de borrelkaart viel tegen. Nootjes en olijven en voor de rest alleen maar gefrituurde snacks. Stokbrood met tapenade e.d. mag er wat ons betreft wel bij op (of iets dergelijks).

    Fijn ontbijt. Je kon ook lekker buiten zitten met het ontbijt. Heerlijke koffie!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    6,7
    Goed verblijf voor stadsbezoek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene kamer had beter gekund en een vriendelijker afscheid bij uitchecken had niet misstaan bij deze prijs per nacht.

    Perfecte ligging, ontbijt was prima, ruime kamer. Badkamer voldoende. Vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,5
    Wij hebben een super weekend gehad in Delft en in het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ik had er niet op gerekend met een knieblessure op de bovenste etage te moeten slapen, dat was lastig.

    Ontbijt was prima, evenals locatie, personeel en sfeer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    goed
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    slaapkamer verouderd - airco blaasde muffe lucht uit - badkamer verouderd geen plaats voor toiletgerief neer te zetten

    ontbijt was lekker en uitgebreid

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,9
    Centrum Delft met uitzicht op de torens van de kerken aan de markt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was die dag een hittegolf in Nederland, waardoor de kamer te warm was, maar de airco, hangend boven het bed te koud, waardoor we niet goed hebben geslapen.

    Prima locatie in het centrum van Delft, maar toch op een rustige plek. Kamers zijn wat gedateerd, klassiek ingericht, maar badkamer is modern en van alle gemakken voorzien. Ontbijt is prima. Naast het ontbijt is er geen gelegenheid voor lunch of diner, maar er zijn genoeg mogelijkheden dichtbij, waar de hotel staff je prima bij helpt. Mocht je voor het ontbijt willen vertrekken, dan krijgt je een ontbijt pakket mee.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,2
    Prima hotel op een perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Interieur was een beetje gedateerd.

    De locatie was perfect. Op loopafstand van het treinstation midden in de het centrum. Om de hoek al een leuk pleintje met terrassen en daaromheen cafeetjes en restaurants. De buitenkant van het hotel is charmant, van binnen is het wel wat gedateerd (vloerbedekking, behang), maar de kamer was prima. Netjes en schoon. Het ontbijt was uitgebreid en erg lekker. Het leuke was dat wij in de serre konden ontbijten, met de deuren naar buiten open, zodat je een mooi uitzicht had op de gracht. Buiten eten kon ook. Personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    4,6
    Terleurstellend
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg klein, zowel de deur als de kast kon niet helemaal open omdat deze tegen het bed komen. Niet dat het bed zo groot was (160) maar meer omdat de kamer zo klein was. De badkamer was degelijk maar simpel. Weinig waterdruk Het geluid van dicht slaande deuren van aan liggende kamers was erg goed hoorbaar.

    Het ontbijt was naar verwachting Airco deed het prima, net als de ionen zuivering.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    10
    Prima hotel!
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel! Zit heel leuk aan een grachtje. Bediening was super vriendelijk. Kamer zag er prima uit. Goed geslapen! Het ontbijt was goed uitgebreid. Delft ook een hele leuke stad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    9,6
    ideaal hotel om Delft beter te leren kennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    televisie was ontvangst niet al te best

    goed ontvangst, keurig geregeld waar we konden parkeren. leuk aparte stijl van hotel en kamers. Midden in stad op schitterende locatie, je loopt de deur uit en alles is in de buurt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    9,2
    In het centrum.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee. Misschien het gebrek aan een lift. M'n man had net een hartoperatie achter de rug en dan was een lift welkom, maar het personeel was zeer galant om ons te helpen.

    In het centrum. De kwaliteit van de bedden. Heerlijk ontbijt en personeel vriendelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    Supe locatie in het prachtige Delft
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt wordt slechts geserveerd vanaf 7u30. Dit is wat aan de late kant. We hadden dit doorgegeven en men zou het meedelen aan de keuken. Het is ons niet duidelijk of dit werkelijk gebeurd is want het klaarzetten van het ontbijt was nog in volle gang toen we om 7u binnen kwamen. We kregen zonder enig probleem koffie of thee aangeboden maar we konden toch niet echt vooraf van het ontbijt genieten. Een ander minpuntje voor sommige reizigers kan zijn dat er geen lift is. Wij verbleven op de 3de verdieping. Je moest 2 smalle trappen op om er te geraken.

    De locatie van het hotel is ideaal. Je bent onmiddellijk in de binnenstad en het hotel ligt slechts 10 minuten van het station. Van daaruit kan je vlot naar Den Haag, Rotterdam... Het hotel is netjes, alle basisvoorzieningen zijn er. De ontbijtruimte is heel gezellig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,8
    locatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    interieur (vooral gangen, kamer en badkamer) zwaar verouderd en dringend aan renovatie toe. Het is onbegrijpelijk dat dit hotel een gemiddelde beoordeling van meer dan 8.0 kent

    locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,6
    Uitstekend meedenkend personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Let wel, er ligt standaard zeep in de douche maar shampoo moet je zelf meebrengen.

    Personeel was zeer behulpzaam in mijn situatie door me een nachtsleutel vooraf te geven en tas klaar te zetten op de kamer. Dank

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,9
    prettig verblijf, plaats in de stad geweldig, net om de hoek kom je in gezellige bedrijvigheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    onderhoud/kozijnen. niet handig gordijnen over de radiator, warmte blijft nu achter gordijn. onnodig stoken.

    prima ontbijt, prachtige ligging bedden waren goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,1
    Vriendelijk personeel, prima ontbijt !!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij kregen upgrade van de kamer naar een suite, suite was netjes, rook erg muf en geen fohn in de badkamer. Voor normaal 175 euro geen goede prijs-kwaliteit vehouding. Echt te duur

    ontbijt prima!!! personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    7,5
    Verblijf mooi in Delftse sfeer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tv-afstandbediening mag schoner. Ik heb er speciaal een schoonmaakdoekje voor meegenomen, want ik wilde niet in de avond nog naar de receptie. Snel opgelost, maar toch jammer. Verder prima.

    Het hotel past mooi in de Delftse sfeer en voegt daarom toe aan de ervaring.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    6,7
    We vonden de kamer klein .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We vonden de kamer klein ....het ging wel maar toch...in verhouding met de prijs!!! Tijdens het ontbijt word de koffie /thee geserveerd. We hadden de pech dat we maar 1 koffie /thee gehad hadden terwijl we er best lang zaten. Gelukkig hadden we oploskoffie op de kamer...dan dat maar. Ook s morgens na het ontbijt werd er al op de deur geklopt of ze de kamer konden schoonmaken. Wel erg vroeg! We waren amper klaar. Ook de laatste dag. Dag van vertrek. Je moet voor 11.00 uitchecken.. 9.45 werd er op de deur geklopt...of de dames konden schoonmaken. Dat was niet leuk!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,5
    Prima hotel, vriendelijk personeel, kamer was schoon en ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warmwater om te douchen was onvoldoende aanwezig daardoor helaas onder een koude douche gestaan.

    Prima hotel, vriendelijk personeel, kamer was schoon en ruim.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    9,2
    interieur kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen vers geperst sinaasappelsap geen cd-speler/ radio weinig info/ lectuur op de kamer steriel interieur

    groot ligbad. mooie binnenplaats met uitzicht op de kerk. ruim en licht interieur

    Verbleven in februari 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Johannes Vermeer Delft

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: