Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Jupiter Hotel 3-sterren

2e Helmersstraat 14, Amsterdam Oud-West, 1054 CJ Amsterdam, Nederland

#259 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 703 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 50

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    10
    Heel fijn plekje
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet iets betreffende het hotel. Ik had hele luidruchtige buren (hotelgasten) Maar ja dat kan je zo treffen.

    Fijne centrale locatie, dichtbij Jordaan en Kinkerbuurt. Goede tramverbindingen in de buurt. Heerlijk ontbijt. En super service wat betreft mijn verwarring over de overnachting. Ik dacht dat ik een extra nacht had geboekt, wat niet zo was. Daar werd heel prettig mee omgegaan.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    9,2
    Voor ons korte verblijf was het precies wat we wilden en verwachtten. Voor een langer verblijf minde
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer. HAHA

    Het ontbijt was ruim gevarieerd en het personeel was hulpvaardig en vriendelijk. De kerstversiering in de ontbijtkamer is zeer op prijs gesteld

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,1
    Nogvandat!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer 1 of 2 Bedden en Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig aan te doen denk ik maar stijlen trap en piepkleine lift.

    Piepkleine kamer voor 2 maar alles voorzien en dat douche en wc op gang waren wisten we. Heel goeie bedden! Veel info en zeer vriendelijk onthaal en afscheid. Rustiger ligging, amper 20 minuten wandelen van centraal station, als je onderweg niet bij winkeltjes blijft hangen 😊 Tram rijdt ook vlakbij!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,9
    Prima verblijf vlakbij Leidse Plein
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat argwanende dame bij aankomst. Ondanks een booking.com-reservering moest ik 0.01 pinnen en als ingezetenen (meer) toeristenbelasting betalen (a contant) dan mijn buitenlandse collega. Dat is beetje vreemd. Verder was het prima.

    Vlakbij Leidse Plein in rustige buurt; Goed bed, kleine maar prima en schone kamer; Zeer attente heer bij de receptie die mij een vrolijke start van de dag bezorgde.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,5
    Zeer grote kamer: zitgedeelte met keukentje, bank en TV en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Steile trap om derde verdieping te bereiken (met lift naar 4e verdieping en dan via-via met trap weer 1 verdieping omlaag) WIFI langzaam

    Zeer grote kamer: zitgedeelte met keukentje, bank en TV en aparte ruimte met bed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,8
    Zeer goede hotel op een perfecter locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gehorige kamers, that's all!

    Hotel ligt op een zeer goede locatie. Leidseplein, Overtoom op loopafstand. Met tram 1 of 5 ben je in 5 minuten in hartje Amsterdam (DAM). Tram rijdt via al de bekende grachten en kun je ook overal stoppen. Hotel personeel was heel erg vriendelijk. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt in het hotel, omdat we op het Leidseplein wilden ontbijten. Maar voor 10 euro konden wij ontbijten. Zag er ook goed uit. Kamers zijn wel gehorig. Wij hoorden 's nachts hoe gezellig sommigen het hadden. Maar goed als dat alles is :) Kamers waren heel schoon, netjes en geurvrij. Lijkt erop dat alles recent is vernieuwd. Ze waren buiten ook aan het restaureren. Hier hebben wij geen hinder ondervonden. Wij komen zeker terug.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    5,8
    Niet aan te bevelen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen aanbeveling voor dit hotel. Aardige receptionist, maar daar was het ook mee gezegd. Voor 1 nacht 120 euro, was dit het niet waard. Het bed was verschrikkelijk, ik heb niet geslapen. Het ontbijt was 10 euro maar er was weinig keuze en de broodjes waren niet echt vers. Daarnaast is het hotel behoorlijk gehorig. De sfeer is zeer huiselijk wat z'n charme had, maar gaf geen hotel gevoel. In tegenstelling tot andere reviews vond ik de prijs-kwaliteit verhouding niet juist.

    Vriendelijkheid en ligging. Binnen 7 minuten loop je het centrum binnen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,1
    Goede uitvalsbasis voor bezoek van Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De houten vloer kraakte. Sigarettengeur van benedenbuur was duidelijk waarneembaar.

    Ruim appartement voor 4 personen met aparte slaapkamer. Niet te ver van het centrum en van tramhalte en toch rustig gelegen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    9,2
    Prima verblijf en mooie schone kamer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine smalle gangen en kleine lift max 2 personen, lift dus niet voor personen met claustrofobie!

    Kamer was zeer ruim schoon en van alle gemakken voorzien. Zeer stil s'nachts ondanks dichtbij centrum.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,1
    Voor een paar dagen prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het tweepersoonsbed. Dat "deukte" heel erg in waardoor je naar het midden rolde. Smalle trapjes of een heel klein liftje om boven te komen.

    Aardige mensen aan de balie. Nette kamer en badkamer. Lekker ontbijt, simpel maar voldoende. Op loopafstand van Museumplein. Een volks-hotel, ouderwets gezellig.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    6,3
    Ligging tov het centrum is heel goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijkheid van het personeel. Ontvangst was met een zuur gezicht. Toen we vertrokken was er een gezin dat ruzie had met de receptionist. Er werd door de receptionist gedreigd met de politie te bellen. Dit had op een heel andere manier opgelost kunnen worden.

    Ligging tov het centrum is heel goed. Kamers voor 4 personen zijn netjes. Wel enkel bedden en geen stoelen. Badkamer was in orde.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,6
    eerg gezellig verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    helaas het uttzicht van de kamer ..niets aan te doen

    het ontbijt was heerlijk ,heel veel keuze fantastisch......

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    8,8
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Reizigers met vrienden
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,1
    WIFI bedroevend langzaam
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    WIFI bedroevend langzaam

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    9,6
    Prima hotel, ideale locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten.

    Heerlijk bed, de stilte en goede uitvalsbasis om stad te verkennen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    6,3
    te duur voor deze kleine kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    heel erg gehorig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    8,8
    Perfecte ligging in binnenstad ,
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte ligging in binnenstad ,

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    -

    Ligging v.h. hotel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,1
    Praktisch, betaalbaar en in het centrum van Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik had een eenpersoonskamer. Deze was compleet, maar wel erg klein.

    De natte cel was net nieuw. Dat zag er mooi uit.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    7,5
    Een erg fijn verblijf!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een ontzettend vriendelijke mevrouw bij de receptie met passie voor haar werk! Ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,1
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie. Heel basic hotel, kleine kamer, maar bed en douche prima!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    7,9
    Centrale ligging (loopafstand Museumplein, leidse plein, de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren smal en zacht

    Centrale ligging (loopafstand Museumplein, leidse plein, de hallen) rustig geen omgevingsgeluiden Goed ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    3,8
    Heel slecht verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer 1 of 2 Bedden en Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te gehorig

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    10
    Kom zeker vaker
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeker uitgebreid ontbijt en fantastisch personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenpersoonskamer is een veredelde bezemkast.

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,5
    Ontbijt was goed, personeel vriendelijk, kamer mooi en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    WE sliepen op een bedbank. Dat viel erg tegen

    Ontbijt was goed, personeel vriendelijk, kamer mooi en schoon incl keukentje

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    8,3
    Het bed was niet fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was niet fijn

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,5
    Prima overnachting gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstraling is gedateerd.

    Erg vriendelijke en betrokken gastheer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Heerlijk bed!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer 1 of 2 Bedden en Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk bed! Kussens waren lekker zacht

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    5,0
    Nachtje Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer 1 of 2 Bedden en Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een douche/wc (in 1 ruimte) delen met 7 andere kamers is echt te weinig!

    Locatie was top!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    9,6
    We konden makkelijk, op de tram stappen via het Leidseplein...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kussens in bed waren aan de dikke kant. Omdat we een kind hebben die na een dagje rondlopen moe is, ben je om 9 uur wel op je kamer en is het fijn om even tv te kunnen kijken. De TV had weinig goede zenders. Maar verder was alles top.

    We konden makkelijk, op de tram stappen via het Leidseplein richting Centrum, Artis, en lopend naar het Rijksmuseum en Vondelpark. Je stapt bij het Leidseplein ook zo op de rondvaartboot. Het hotel was schoon en netjes. We hadden een leuke ontvangst, de receptionist was aller hartelijkst. Dat was een fijne binnenkomst! We waren een uur te vroeg maar konden zo inchecken. We hadden een 4 persoonskamer op de 4e verdieping waar we met de lift naar toe konden. De kamer was ruim en licht, de bedden waren heel goed. We hebben als prinsen en prinsessen geslapen. Perfect waren de dikke gordijnen -> lekker donker, zodat we 's ochtends wat langer konden blijven liggen. Geen lawaai van buiten. Badkamer was prima: douche was lekker. Ontbijt was ook dik in orde. Op de dag van vertrek mochten we de bagage nog de hele dag stallen. Kortom een dikke tien, want zo wil je het zien.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    5,0
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Normaal gezien hebben wij geen probleem met gemeenschappelijk sanitair. Maar één douche en één toilet - dan nog in dezelfde ruimte zodat je niet naar het toilet kon als iemand aan het douchen was - voor 7 slaapkamers (en gelukkig waren al die kamers niet bezet toen wij er waren) is echt wel te weinig. Smal bed en de matras had zijn beste tijd gehad.

    de ligging

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    6,3
    kamers en badkamers waren zeer proper
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontbijt: niets was vers (fruit uit conserven, fabrieksbrood,...) personeel was correct, maar niet echt vriendelijk bij aankomst cash betalen, indien met bankkaart 4% extra te betalen superkleine kamers, slechte isolatie, ouderwetse inrichting, hele smalle steile trap

    kamers en badkamers waren zeer proper

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    6,7
    De badkamer was schoon en netjes.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het was vrij rumoerig door gasten die 's nachts het hotel verlieten. Ik kon niet pinnen bij aankomst. Er kon geen rekening gehouden worden met dieetrestricties voor het ontbijt (ik mag geen brood waar melk in zit).

    De badkamer was schoon en netjes. Omdat ik geen contant geld bij me had, mocht ik de volgende dag betalen ipv bij aankomst.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    7,9
    Goede locatie zowel voor nemen van openbaar vervoer (tram)...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De douche was netjes, maar bij het douchen wordt de hele badkamer nat. Het ene bed was prima (dubbelbed met twee matrassen), het andere te klein (zetelbed, te smal).

    Goede locatie zowel voor nemen van openbaar vervoer (tram) als om te voet de stad te verkennen. Dichtbij museumplein! Wij hadden een grote kamer (4de verdiep), was netjes. Ontbijt eenvoudig maar ok. Opslag bagage mogelijk. Moesten idd cash betalen, maar staat in de voorwaarden!

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    4,2
    wij hadden in begin 2014 en kamer geboekt dan verwacht je...
    • Vakantiereis
    • Groep

    wij hadden in begin 2014 en kamer geboekt dan verwacht je dat je een goede kamer krijg voor 3 personen was het heel erg klein 2 steile trappen omhoog personeel was niet vriendelijk ont bijt was erg slecht er waren geen broodjes alleen oud brood om half vier was de deur van de receptie al gesloten

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,9
    De gastvrijheid was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was eigenlijk voor 1 persoon en ook zo "opgemaakt"; 1 handdoek en 1 badjas.

    De gastvrijheid was heerlijk. Voor ons was deze plek heel goed; dicht bij de musea maar ook bij favoriete winkeltjes.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    8,3
    Het hotel is rustig, maar centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het tweepersoonsbed was met 1.40 m aan de kleine kant. Dit werd echter ruimschoots goed gemaakt door de inrichting, de aanwezige badjassen met attentie.

    Het hotel is rustig, maar centraal gelegen. Binnen vijf minuten sta je in het centrum. Ik had mijn paspoort in de hotelkamer laten liggen. Deze is gelijk naar mij opgestuurd. Goede service!

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    8,8
    Vriendelijk familiehotel, locatie naast leidseplein, werd...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Buiten kan het een beetje gehorig zijn, maar het is dan ook amsterdam.

    Vriendelijk familiehotel, locatie naast leidseplein, werd geupgrade naar een tweepersoonskamer en incl gratis ontbijt.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2016

    7,5
    Moderne badkamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Moderne badkamer goede wifi

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    6,7
    Fijne badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Beetje gedateerde inrichting maar wel knus.

    Fijne badkamer. Badjassen aanwezig. Gastvrij.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    7,5
    ontbijt zeker voldoende, zeer proper, badkamer mooi...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    gang en kamer toch wat afgeleefd

    ontbijt zeker voldoende, zeer proper, badkamer mooi vernieuwd,

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    7,9
    netheid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    netheid.

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    8,3
    Prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Lawaai in hotel

    Prijs kwaliteit

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    7,1
    De rust in het hotel en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De rust in het hotel en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    8,8
    De locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De locatie

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,6
    vriendelijkheid van de mensen, proper !
    • Vakantiereis
    • Groep

    alles OK fijn gezellig familie hotel niet te veel luxe maar proper en alles wat men nodig heeft

    vriendelijkheid van de mensen, proper !!

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,9
    dichtbij de musea, rustige lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    dichtbij de musea, rustige lokatie

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    7,5
    Fijn dat we met zijn vieren op een kamer konden slapen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Jammer dat er geen parkeerplaats meer was.

    Fijn dat we met zijn vieren op een kamer konden slapen. De bedden waren goed, ontbijt was vers. Prima dus.

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    7,5
    Zeer verzorgd ontbijt, vriendelijk personeel, prima lokatie...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer verzorgd ontbijt, vriendelijk personeel, prima lokatie vlakbij het centrum.

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 50

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: