Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Garni De Karsteboom 3-sterren

Nieuweweg 76, 6301 EW Valkenburg, Nederland

#9 van de 52 hotels in Valkenburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 440 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    9,6
    Geweldige locatie en ontvangst!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Wij waren zo vriendelijk en zeer persoonlijk onthaald door de eigenaren! Dit was zeer prettig na een drukke week en lange reis. Wij zaten meteen in de chillmode. Het hotel heeft 8 kamers en heerlijke bedden. Wat wij nog nooit hebben meegemaakt is dat er zelfs make up remover met wattenschijfjes in de badkamer ligt. Het hotel heeft een geweldige diepe tuin waar je lekker kunt vertoeven en kunt genieten van de uitzicht over de Cauberg. Wij zullen zeker weer terug komen!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    10
    Rust, service en een uitstekende accommodatie.
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets!!!!!

    Gastvrouw en gastheer doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Van aankomst tot vertrek wordt u tot in het uiterste geholpen. We komen elk jaar in diverse hotels of appartementen maar wat we hier hebben gezien overtreft alle proporties.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,8
    Fijn hotel net buiten het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!

    Ontbijt was heerlijk en vers. De eigenaren zijn super vriendelijk en gezellig. Kamers zijn schoon en alles wat je nodig hebt is aanwezig. De ligging is voor ons perfect, buiten het centrum waardoor het heerlijk rustig is maar toch op loopafstand zodat je wel de drukte makkelijk kunt opzoeken. Wij komen zeker terug!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,9
    Volgend jaar weer!
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wel warm (wel extreem warm weer en kregen ventilator)

    De goede service: vriendelijk en meedenkend (racefiets mocht binnen staan, eerder ontbijt mogelijk i.v.m. vroege start toertocht, extra laken). Heerlijk ontbijt, mooie tuin.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    Mooie en rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks eigenlijk

    Zeer vriendelijke en betrokken eigenaren, goed bed, alles mooi schoon, lekker ontbijt, mooie en rustige locatie: buiten het centrum, maar je loopt in tien minuten naar de gezellige drukte toe.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    prima locatie, dicht bij centrum, prima prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Mensen die vroeg in de ochtend opstaan, mogen wel iets zachter doen. Maar dat heeft niks te maken met het hotel.

    Prima hotel/B&B voor de 3 nachten die we daar verbleven. Dicht bij het centrum, goed bed, goede douche, prima ontbijt. Zeer aardige eigenaren, die alles doen om het je naar de zin te maken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Een leuke kort verblijf met warm ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 2 nachten

    Zon werende / verduisterende gordijnen en vooral met de hete temperaturen is dit aangeraden.

    Personeel was enorm vriendelijk. Ontbijt was goed locatie was ook goed net buiten de drukte. Gastvrijheid was super ! Mevr. ging speciaal de avond van inchecken nog vlug om een Glutenvrij brood voor de verbleven dagen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,8
    Het hotel is prima en voor de eigenaren is niets te veel om...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het hotel is prima en voor de eigenaren is niets te veel om het naar je zin te maken. Ontbijt is ook goed. Er is een heerlijke tuin bij waar je kunt zitten met een drankje. Fietsen kun je binnen zetten. Kwartiertje lopen naar het gezellige centrum van Valkenburg. Het hotel ligt aan een doorgaande weg.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,2
    Leuke plek voor verblijf in en rondom Valkenburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt aan een wat drukkere weg

    Ideaal om direct op de racefiets te stappen en om naar het centrum van Valkenburg te gaan of naar het station om zo naar Maastricht te gaan

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    geen aanrader bed slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 1 nacht

    slechte bedden kamer 2 slecht geslapen matras aan vervanging toe de gordijnen mogen wel wat donkerder veel lawaai aan de weg kant

    dicht bij centrum goed ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Zeer vriendelijk onthaal, prima ontbijt en alles netjes...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer aan de kleine kant en ietwat gedateerd. Maar heel schoon. Prijs kwaliteit boven verwachting!!

    Zeer vriendelijk onthaal, prima ontbijt en alles netjes schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    Genieten met volle teugen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Helemaal niets!

    Een pluim voor de super vriendelijke eigenaars, ze zijn enorm begaan met hun hotel en proberen het de gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Enorm genoten van de prachtige tuin met een fantastisch uitzicht. Heel rustige omgeving, midden in de natuur en toch op loopafstand van het centrum van Valkenburg. Echt een aanrader!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen kommentaar.

    Bianca en Martin zijn ontzettend vriendelijke mensen. Kamer heeft alle voorzieningen en is heel schoon. Ontbijt is goed. Parkeren kan aan de overkant. Uitstekende basis om Valkenburg en de omgeving te verkennen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    10
    Verwennerij
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Het ontbijt is heerlijk, met aandacht gepresenteerd. Ambachtelijke broodjes wit en bruin en vleeswaren van de slager. Vers fruit en jonge- en oude kaas. De kamer en badkamer waren blinkend schoon. Aandacht van de eigenaren. Je voelt je echt een gast.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    9,2
    Rustige locatie, prima bedden en kussens.
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beneden in de ontvangstruimte en eetzaal was het erg koud, ondanks dat de verwarming aan stond. En we misten een gezellig zitje.

    Rustige locatie, prima bedden en kussens. Alles heel schoon. Erg goed ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    8,8
    Super. Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 3 nachten

    Niets. Alles was goed.

    Het ontbijt was heerlijk. Heel lekker brood! Het was er heel gemoedelijk. De grootte van de kamer viel ons mee. Alles was heel schoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,5
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets wat ik zou kunnen bedenken.

    Bianca en Martin zijn enorm gastvrij. Zij stellen hun gasten voorop, dat merk je duidelijk aan alles. Het ontbijt is heerlijk en verzorgd, de kamers zijn netjes en schoonmaak wordt zorgvuldig en dagelijks gedaan.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,5
    Prachtige omgeving en mooie stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was achteraf voor mij erg krap. Als ik nog eens terug kom pak ik toch een grotere kamer.

    Prachtige omgeving en mooie stad. Eigenaars heel gastvrij!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    9,2
    Het ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was heerlijk. Genoeg keus. De slaapkamers waren simpel maar schoon en goed. Op loopafstand van het centrum. De eigenaren waren aardig en spraakzaam en gaven ons nuttige tips.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    5,4
    Het ontbijt was voldoende en het was er wel schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De accommodatie was te ver van het centrum af en de kamer was niet echt gezellig om te zitten. We kregen bij welkom een kopje koffie aangeboden dachten wij maar bij weggaan kregen we daar de rekening voor gepresenteerd gemiste kans lijkt mij.

    Het ontbijt was voldoende en het was er wel schoon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    8,8
    Ontbijt was heel goed geregeld met een glaasje bubbels voor...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heel goed geregeld met een glaasje bubbels voor de kerstsfeer! Alles was goed schoon en maakt een verzorgde indruk ondanks dat het pand iets ouder is.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    9,6
    Hartelijk onthaal en zeer uitgebreide voorzieningen om het ons als gasten naar onze zin te maken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 2 nachten

    Om het lawaai van de straat te vermijden werd ons gratis een upgrade aangeboden aan de tuinzijde. De kamer was ruim, stil, voorverwarmd. In de badkamer waren alle voorzieningen voorhanden, ook degene die er doorgaans niet zijn in een hotel, zoals een washandje, ontsminkingsdoekjes en huidreinigingslotion. De matrassen waren uitstekend. Idem wat de badkamerverlichting en leeslampjes betreft. Het ontbijt was heel gevarieerd en uitgebreid en Bianca en Martin waren bijzonder behulpzaam in het geven van uitleg over de bezienswaardigheden in Valkenburg

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    8,3
    Zeer aangenaam. Zeker een aanrader en wij keren zeker nog eens terug :-)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er is ons eigenlijk niets tegengevallen.

    Heel vriendelijke eigenaars. We zijn daar zeer goed ontvangen. Het ontbijt was super lekker ( heerlijke verse pistolets, brood, vers sinaasappelsap, alle andere nodige dingen waren ook aanwezig ). Er werd telkens koffie bijgemaakt en de toespijs werd altijd aangevuld.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    9,6
    Beter dan verwacht voor deze prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De loopafstand naar de kerstmarkt was toch wat verder dan verwacht. Gelukkig gaf de eigenaresse ons een hele goede tip voor een parkeergarage dichtbij het centrum, daarmee stonden we direct middenin het centrum en was alles geweldig dichtbij. Parkeerkosten waren ook prima te doen.

    Geweldig vriendelijk personeel en hele schone kamers.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    10
    Aangenaam en de kerstsfeer met de parade was zeer mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 3 nachten

    Niets , alles was volgens wens.

    Het ontbijt was heerlijk en de kamer was zeer netjes. De hoteluitbaters waren gastvrij , we kregen zelfs een grotere kamer dan voorzien.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    8,3
    Geweldig gezellig en de kerstmarkt in de grotten is zeker een aanbeveling
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    als je van der Valk hotels gewend bent dan valt de grote van de kamers en de badkamer iets tegen, maar voor een nachtje was het helemaal goed, en het enthousiasme van het personeel was geweldig je voelt je echt thuis, ontvangen met een heerlijke kop thee en een verser dan verse vlaai

    Een prima hotel/pension lekker dicht bij het centrum van Valkenburg en alles goed te belopen. Ontbijt was prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    Gastvrije ontvangst, kamer prima, geweldig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was heerlijk vers en uitgebreid (gekookte eieren, veel soorten brood en beleg, fruit, yoghurt). Gastheer en gastvrouw ontzettend gastvrij, mogelijkheid om vanwege goed weer ontbijt in de tuin met mooi uitzicht geserveerd te krijgen, etc.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is prima en schoon, het ontbijt is goed, mooie tuin met uitzicht en de eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De ligging van het hotel is ook goed, op loopafstand van het gezellige stadje.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    9,2
    Verblijf in dit hotel heel aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 4 nachten

    Geen opmerkingen.

    Eigenaren (Martin en Bianca) bijzonder spontaan, gezellig en gedreven om dit hotel te runnen. Kamer en overige algemene ruimtes kraak net, ook mooie tuin. Als je daar eventueel iets wil drinken zijn de consumptieprijzen bijzonder democratisch.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    9,2
    Heerlijke en praktische locatie, top bed en super gastvrij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets......Echt niet, alles top!

    De gastvrouw en heer zijn erg vriendelijk en gastvrij, parkeren aan de overkant - gratis en prima wandeling naar centrum, de bedden zijn helemaal top en de kamer met badkamer zeer schoon! Ontbijt erg goed, kortom een prima plek om te zijn!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,6
    Goed verblijf voor weekendje Valkenburg!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 2 nachten

    Het onderhoud aan de binnenkant zou iets beter kunnen (bijv. muren kamer, afwerking tussen ontbijtruimte en relaxruimte).

    De eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De tuin is heerlijk en rustig om in te zitten. De bedden sliepen goed. De kamer en de badkamer waren netjes en schoon. Ontbijt pas prima voor deze prijs. Prijs-/kwaliteitverhouding is goed. Centrum op loopafstand, maar toch rust in de kamer en tuin.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Wij hadden een fiets vakantie en deze locatie was prima gelegen en voldeed aan al onze verwachtingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    Het totaalplaatje was prima. Eigenaren deden al het mogelijke om het ons naar de zin te maken. De verschillende terrasjes in de tuin waren prima om 's-avonds even te gaan zitten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet zoveel, het is allemaal een beetje oud, maar dit zijn nieuwe eigenaren en het heeft wel iets kneuterigs, het hoort erbij.

    De vriendelijke eigenaren die zeer behulpzaam waren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,2
    Een klein hotelletje met een huiselijke sfeer en hele aardige eigenaar en eigenaresse.
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kleine opmerking is misschien de auto's die af en toe langsrijden. Als het raam open is dan hoor je die wel.

    De kleinschaligheid en daardoor ook de persoonlijke benadering van de uitermate vriendelijke eigenaar en eigenaresse. Heerlijke bedden en verder wat je nodig had was er. Niets teveel en niets te weinig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    Prima gezeliig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden de kamer aan de weg hoorde wel veel verkeer. Was wel een hele ruime kamer.

    Ontbijt perfect ontvangst zeer vriendelijk.Gastheer en gastvrouw zeer vriendelijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    10
    super om te verblijven in Valkenburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 2 nachten

    parkeren is gratis,maar ook veel vergunninghouders

    Het is zeker een aanrader,de kamer was niet groot maar het was super schoon en overal was aan gedacht.Het onbijt is prima alles vers,lekkere koffie.En dan die prachtige tuin wat een heerlijkheid en de eigenaars zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt,je kunt er een heerlijk drankje nuttigen,super.Het is tien minuten lopen van het centrum,goed te doen.Eigenaars super vriendelijk voor iedreen een praatje

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    10
    Een heel fijn hotel in een heel mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets viel tegen. Alleen de parkeermogelijkheden. Aan de kant van het hotel alleen plekken voor vergunninghouders. Aan de overkant van de zeer drukke weg waren wel plekken maar de meeste bezet.

    Het ontbijt was heel goed; vers en veel. Eigenaren zijn bijzonder aardig en vol belangstelling. Ze hebben ook leuke tips wat je kan doen in de omgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    UITSTEKEND ! niet twijfelen, gewoon boeken.
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    De ontvangst door Martin en Bianca was hartstikke vriendelijk. Super aardige mensen. De kamer die wij hadden was niet super groot, maar dat hoefde ook niet. Overdag zijn we toch niet aanwezig. Het was er echter super schoon, lekker tweepersoonsbed, kleine maar fijne douche, goed toilet, goed werkende tv. Niks mis mee. Het ontbijt was eenvoudig maar het ontbrak aan niets en was PERFECT in orde. (waarom moet je ook keuze hebben uit 12 soorten beleg en 5 soorten kaas en weet ik veel allemaal... ik persoonlijk ben het overvloedige, de ontzettende meerkeuzes die je tegenwoordig allemaal hebt, een beetje zat) ALLE LOF VOOR DIT HOTEL! Als ik weer het voornemen heb om naar Maastricht te gaan, dan zal ik zeker hier weer verblijven!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,5
    prima overnachting, goed ontbijt,
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    zie bovenstaande

    eenvoudig hotel, prettige leiding, schoon, goed ontbijt, lekkere koffie, verzorgde tuin te veel plastic bloemen, beetje ouderwetse vloerbedekking zie het als opbouwende kritiek ontbijtzaaltje leuk gemoderniseerd. badkamertje o.k goede douche, fijne handdoeken en ook washandje, goede tv, ramen konden goed open.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,9
    Prettig hotel, zeer vriendelijke eigenaar, op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer aan de kleine kant, tweepersoonsbed van 140 is erg klein

    Goede service van zeer vriendelijke eigenaar. Goed ontbijt. Kamer netjes en schoon. Loopafstand naar het station voor trein naar Maastricht.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,2
    Prima hotel met voortreffelijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 1 nacht

    Fijn hotel met schone kamers, erg vriendelijk personeel en een uitstekend verzorgd ontbijt! Hotel ligt aan de rand van Valkenburg, maar het is slechts een paar minuten rijden naar het centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    superlocatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De koffie bij het ontbijt was goed maar nog steeds filterkoffie uit kannen. Een goede moderne koffiemachine zou fijn zelf om zelf een vers bakje koffie te kunnen maken.

    Goede en ruime kamer, goede douche en vooral de zeer vriendelijk en gastvrije eigenaren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,2
    een open, vriendelijk en behulpzaam ondernemerspaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 2 nachten

    prijs /kwaliteit was in een perfecte verhouding; het gebruik kunnen maken van de prachtige tuin was zeker een bonus. ook het streven om authentieke onderdelen van het pand te behouden en naar voren te brengen vinden wij een zeer loffelijk streven. bovendien is men zeer enthousiast aan het ondernemen en staan zij de gasten bij in vragen en mededelingen. Wel alle vrijheid, maar geen afstandelijkheid, prettig om te verblijven.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    9,2
    Wat een gastvrijheid!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat een gastvrijheid! Leuke locatie met n heerlijke tuin! Wij hebben genoten van het verblijf. De kamers zijn prima en ontzettend schoon. De gastheer en vrouw doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Het ontbijt is heerlijk en goed verzorgd met zalige verse broodjes. Dit hotel is een aanrader.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,2
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de wasbak was wat groot voor de badkamer waardoor hij in de weg zet als je op de WC zit.

    Ontzettend vriendelijke gastheer en vrouw, kamer was spic en span ! Mooie rustige omgeving, wel even een stukje lopen vanaf het station, maar goed te doen als je niet veel bagage hebt. Bushalte is voor de deur. Leuke tuin aan de achterkant met een prachtig uitzicht. Zeker voor herhaling vatbaar

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,1
    Prima locatie om te overnachten bij gastvrije beheerders.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is lastig, je moet er als het tegenvalt een stukje voor lopen. Locatie is uitermate geschikt voor overnachting. Voor het overige zijn er geen faciliteiten.

    Ontbijt is top. Bijzonder gastvrije eigenaren. Vragen ook naar ervaringen van hun gasten. Dat levert hen info op voor andere gasten. Mooie tuin met leuk uitzicht. Keurig sanitair en fijne douche.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,9
    Wij hebben het als prettig ervaren
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was erg vriendelijk en stond voor al onze vragen klaar en kwamen ook naar ons voor een praatje. Wij wilden nog even buiten zitten en daar kwam de eigenaar met kussens aan voor op de stoelen en bracht ons ook nog een kopje thee.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,1
    Schoon, zeer gastvrij!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren is zorgen dat je op tijd bent in een druk weekend in valkenburg.

    Super gastvrij ontvangen, warm welkom met heerlijke koffie in de tuin. Hotel is wat ouder maar super schoon en alles netjes, eigenaren zijn aan het renoveren. De moeite waard om nog eens naar terug te gaan. Op loopafstand van het centrum van valkenburg.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    9,6
    DE eigenaars zijn super lieve en behulpzame mensen, parking...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zie hierboven

    DE eigenaars zijn super lieve en behulpzame mensen, parking is een minpunt (voor de deur als er plaats is) de tuin is super , beter dan op de website, kamer niks op aan te merken en voortreffelijk ontbijt kortom een aanrader niet direkt in het centrum maar zover was het nu ook weer niet en de rust van de tuin en het uitzicht van daaruit heel aangenaam wij hebben genoten van ons verblijf!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,2
    heerlijk weekend in goede accommodatie op loopafstand van centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 2 nachten

    Zit er dicht uit moet even aanbellen om binnen te komen. Bordje zou helpen

    Heerlijk ontbijt en de mogelijkheid om in de tuin een koffie of drankje te nuttigen. Ook al waren we (te) vroeg, aller vriendelijkst ontvangst en mochten gelijk op de kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    8,3
    Een rustig verblijf in een goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijke ontvangst en bejegening. Rustig hotel met goede bedden en een heerlijk ontbijt. jammer dat we vanwege het weer niet van de mooie tuin hebben kunnen genieten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    6,7
    Geschikte locatie om te gebruiken als je Valkenburg wil ontdekken en veel buiten de deur zal zijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie lijkt wat gedateerd. Interieur is niet echt op elkaar afgestemd (kan ook een kwestie van smaak zijn). Maar in onze beleving was het "het allemaal net niet". Grootte van de hotelkamer valt tegen. Weinig kastruimte, kleine badkamer (met douchegordijn), klein bed. Geen ruime voor bagage.

    Het ontvangst door de eigenaren was uiterst vriendelijk. Een warm welkom en een uitgebreide uitleg over de bezienswaardigheden van Valkenburg. Kamers zijn prima, vooral als je het alleen gebruikt als locatie om te overnachten. Ontbijtje was prima, verse broodjes van de bakker.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    8,8
    Heerlijk genoten en prachtig weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niks

    Een ruime kamer en het bed lag heerlijk, nog niet op zo'n lekker bed geslapen bij een ander hotel. De douchekop hing hoog genoeg voor mij ( ik ben 2 meter lang). Het ontbijt was ook heerlijk, alles vers. Een echte aanrader voor als je een paar dagen naar Valkenburg gaat. De gastheer en gastvrouw tevens eigenaren waren heel aardig en ook nog geïnteresseerd in je en je kon ze alles vragen :) Top.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    9,2
    Perfect, zeker voor die prijs hoef je niet verder te zoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik ben een klager... een echte! Maar alles was gewoon goed!

    Het ontbijt was super! Niet te overdreven maar gewoon lekker, vers en voldoende! Eigenaren zijn meer dan behulpzaam en geven maar al te graag advies obv eigen ervaring en de kamer is brandschoon! Als je gewoon een goede kamer wil zonder al teveel overbodige luxe (bubbelbaden etc.) is dit echt het perfecte hotel. Alles is goed op loopafstand en het parkeren is voor de deur gratis. Ook is dit hotel een prima uitvalsbasis voor als je naar bijvoorbeeld Maastricht wil. Het station is op 3 minuten lopen maar je hoort er niks van. (Totaal geen overlast). Nogmaals een topverblijf!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    8,3
    Heerlijk rustig wandelweekend in Zuid-Limburg gehad :)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zouden misschien iets sfeervoller kunnen.

    De eigenaren waren heel vriendelijk, we voelden ons welkom en zij hebben ons goed wegwijs gemaakt in en rond Valkenburg. De locatie was top, dichtbij het station en de stad, maar wel op een rustige plek.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    8,8
    Valkenburg - Maastricht met een kerstmarkt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruimte in de kamer is wat aan de kleine kant. Een praatje met klanten is een welkom, maar mag soms iets minder uitgebreid (er zijn ws meer "ochtend"mensen).

    Heel vriendelijk stel welke het Hotel beheerd. Moesten even bellen en wachten bij aankomst voor we het Hotel in konden, maar de ontvangst was des te hartelijker. Voor een nachtje Valkenburg/Maastricht zeer goed te doen. Na een goede nachtrust een gepast ontbijt buffet.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    9,6
    Aanrader voor een verblijf in Valkenburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets eigenlijk.

    Het is een echt familie hotel inclusief een warm onthaal en een erg informele sfeer. Je voelt je echt welkom. Verder erg snel internet, lekker typisch Hollands ontbijt en een schone kamer met een comfortabel bed en badkamer. Ik wil zeker nog een keer terugkomen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    8,8
    Geweldig !
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Nog nooit zo vriendelijk personeel ontmoet! Dik compliment voor de service en het sociale contact. Hier nemen ze letterlijk de tijd en moeite om het hun gasten naar de zin te maken! Chapeau. Bovendien schone kamers, goede locatie en goed ontbijt !

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    8,3
    Was gezellig en warm!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchevloer!! Was echt te glad en had geen zeep gebruikt maar wel heel hard gevallen Heb er nog dagen last van gehad

    Ontbijt en de vriendelijkheid

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,8
    Enorm meegevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik miste een haardroger in de badkamer die wel een beetje aan de heel kleine kant is.

    De (kleine) kamer was netjes en dik oke voor één overnachting. Het ontbijt was ruim en lekker, met alles erop en eraan. De ligging, iets buiten het centrum, is géén probleem.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    7,1
    Gezellig weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is toch wel wat verouderd badkamer vooral weinig plek om iets neer te leggen behalve een randje boven de toilet dus zorgen dat de klep dichtzit

    Het ontbijt was heerlijk verzorgd door de eigenaren en zeker een familiair gevoel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    9,6
    Superontvangst
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets. Wat dichter bij het centrum zou misschien gemakkelijker zijn, maar nu hadden we telkens een mooie wandeling

    Supervriendelijke uitbaters. Lekker en vers ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    7,5
    Vriendelijk personeel / eigenaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat last gehad van de straat / gehorigheid.

    Vriendelijk personeel / eigenaar. Persoonlijk ontvangst en persoonlijke behandeling tijdens verblijf. Gemoedelijk.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,5
    De gastvrijheid, mensen zijn geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hadden de kleinste kamer, maar we hebben ook andere kamers gezien en die waren aanzienlijk groter.

    De gastvrijheid, mensen zijn geweldig.Willen het je echt naar de zin maken.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    8,8
    We voelde ons welkom in de huiselijke sfeer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaresse. De kamers waren schoon en fris. T ontbijt was prima verzorgd met overheerlijk vers brood en ook bij t ontbijt waren de eigenaren erg gastvrij. Bij t uitchecken werden we uitgezwaaid door deze zeer gastvrije mensen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,8
    Een heerlijk nazomer weekendje in Valkenburg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 2 nachten

    Af en toe even een bibbermoment onder de douche omdat het warme water kort wegviel. Maar verder een lekkere stevige straal :)

    De ontzettende gastvrije uitbaters die afgelopen April het hotel hebben overgenomen deden er alles aan om het ons naar de zin te maken. Ze dachten mee over de kamer (we hadden een kinderbedje mee) hadden tips over de omgeving en 's ochtends stond er een heerlijk ontbijt klaar. Een beetje Bed en Breakfast sfeer die wij wel konden waarderen!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    10
    Zeer vriendelijk ontvangen door de gastheer en gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vriendelijk ontvangen door de gastheer en gastvrouw. Ze deden alles om het je naar de zin te maken.Klein en gemoedelijk hotel met alles wat je in principe nodig hebt..Kamer was eenvoudig maar schoon met prima bedden en douche en gratis koffie en thee.Het hotel was slechts 10 minuten lopen van het centrum van Valkenburg. Wij komen hier zeker nog eens terug.!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    9,6
    Het ontbijt was heerlijk en de eigenaars zeer vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heerlijk en de eigenaars zeer vriendelijk! We hebben ook heerlijk geslapen, rustig hotel. En op een kleine loop afstand naar Valkenburg.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    8,3
    We voelden ons er welkom.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer een beetje klein, maar gezien de prijs in orde.

    Gezellige gastvrouw en gastheer die erg hun best doen om het je naar de zin te maken. Leuke eettentjes 15 loopminuten verderop.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    9,6
    Prijs/kwaliteit prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijke mensen..Ik had na 1 nacht niet lekker geslapen te hebben verteld dat het waarschijnlijk aan het matras lag...zonder dat ik er om vroeg hebben ze voor de volgende nacht andere matrassen in ons bed gelegd waardoor ik in de 2e nacht prima geslapen heb.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    8,3
    Waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks.

    Heel vriendelijk en gastvrij onthaal, comfortabele bedden, heel lekker en uitgebreid ontbijtbuffet, op 10 minuten wandelen van het centrum van Valkenburg en op 10 minuten rijden van Maastricht. Goeie prijs-kwaliteitsverhouding!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    5,4
    Gedateerd, vriendelijke gastvrouw+gastheer
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zeer gedateerd,onpraktisch,vouwdeur in douche,zeer kleine gedateerde tv,muffe lucht bij binnenkomst in hal,

    Gastvrouw zeer vriendelijk, goede ligging,heerlijke verse broodjes +koffie bij ontbijt,ondanks zeer gedateerde kamers ,wel goed schoon+ Goede bedden

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,5
    Goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsisolatie kamers aan doorgaande weg moet worden verbeterd.

    Goed ontbijt. Gunstige ligging t.o.v. Valkenburg centrum. Zeer vriendelijk, servicegericht en informatief ontvangst. Goede prijs/prestatie verhouding.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    9,2
    Veel goeds voor weinig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden niet het weer om van de mooie tuin te kunnen genieten.

    Zeer vriendelijke ontvangst, ook daarna. Een wat ouder hotel (met nieuwe enthousiaste en opbouwende eigenaar). Schone ruime kamer met fantastische bedden. Doucheruimte niet al te groot, maar voldoende. Ontbijt heerlijk en goed gesorteerd (vergeet niet zelf het nog warme meergranenbrood af te snijden!). Prima wifi, en gratis parkeerplaatsen en bushalte direct tegenover. Lopend ca 15 minuten naar het centrum. Terug (ietwat omhoog en met volle maag) ca 20 minuten. Een mooie achtertuin, voor een ontbijtje of borrel bij mooi weer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    8,3
    Een warm welkom als start van een aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Keurig ontbijt, dat continu werd aangevuld. Zeer vriendelijke eigenaars, die er alles aan doen om de mensen een aangenaam verblijf te bezorgen. Schattig aangelegde tuin met uitzicht over het glooiende landschap. Diverse zitjes om van deze tuin te genieten.

    Verbleven in september 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: