Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Keizersgracht Apartments

Keizersgracht 760, Amsterdam Centrum, 1017 EZ Amsterdam, Nederland

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 231 beoordelingen over deze B&B

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    9,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,9
    Superligging, natuurlijk wel wat lawaai van de straat en het...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De naam Apartments doet vermoeden dat je iets van appartement-uitrusting zou hebben. Je kan koffie en thee maken, maar er is geen koelkast, magnetron of borden/bestek.

    Superligging, natuurlijk wel wat lawaai van de straat en het water op zo’n warme zomerse dag. De eigenaar was goed telefonisch te bereiken. Handig dat de bagage ‘sochtends kon worden afgegeven. Bij het inchecken later stonden de koffers te wachten in de kamer. Prima dus!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    10
    Topligging, leuke inrichting en erg vriendelijke ontvangst!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles tip top alleen op zoekfilter 3 personen kwam deze keuze naar voor en blijkt niet voor 3 personen geschikt. Erg netjes opgevangen door eigenaar. Zeker voor herhaling vatbaar voor 2 personen!

    Topligging, leuke inrichting en erg vriendelijke ontvangst!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    8,3
    Super mooie locatie ,makkelijk openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - Geen tafeltje ,dus een klein (inklapbaar ) tafeltje om s'morgens een ontbijtje te nemen met de lekkere ontbijtkoeken van de bakker net om de hoek eventueel klein frigo

    Hele mooie locatie met mooie winkels en zaken in de buurt ,geen H&m ,Zara's maar die bezoek je indien je wil super makkelijk met de tram ,die stopt als het ware voor de deur.Gezellige kamer met koffie of thee faciliteit. Zeker eens langs gaan bij de bakker op de hoek ,leuke platenzaken met super veel keuze in lp's

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,8
    Knus slapen in een grachtenpandje
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De trap is wel erg smal naar de kamer toe. Dus absoluut niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

    Dicht bij het gezellige Rembrandtplein en de tram (lijn 4). Leuk gelegen aan de Keizersgracht. Aardige eigenaar en heerlijk rustige nacht gehad. De volgende keer zou ik de 'canalroom' boeken aan de voorkant voor het echte amsterdam gevoel. Prima prijs kwaliteit verhouding voor een bed zonder breakfast. Er zit een bakker op de hoek, dus het laatste vormt geen probleem. Als je echt een hotelgast bent zou je de kamer wat klein kunnen vinden, maar wij vonden het juist charme hebben.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,8
    Een fijn verblijf in een comfortabel en tot in de details uitgewerkt appartement
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het zou waarschijnlijk iets handiger zijn moest de trap iets breder zijn geweest. Het is een vrije nauwe trap met kleinde treden, waardoor het moeilijk was om met de trolly's tot aan de tweede verdieping te geraken. Ik kan me niet inbeelden dat dit gedaan wordt met een nog grotere valies. Bovendien was de badkamer aan de kleinere kant, ookal was er alles voorhanden. Er was een wastafel, een mooie douche (met een regendouchekop), een toilet, hangers en dergelijke meer. Daarnaast zou het gemakkelijker zijn om de mensen hun valiezen ergens te laten deponeren. Dit is geregeld met het hotel Dwars iets verderop voor het vertrek, gelukkig, maar niet bij aankomst en dit is wel aangeraden. Zo moeten de gasten bij aankomst in Amsterdam niet nog uren sleuren met de bagage alvorens aan te komen bij en de valiezen te kunnen droppen in het appartement.

    Het was een mooi centraal gelegen appartement met een bijzondere aandacht voor details. De kamer was tot in de puntjes uitgewerkt en warm aangekleed. Bij aankomst vatte we al snel de gastvriendelijke en spontane host en zij legde uit hoe het eraan toe ging. Vervolgens werden de sleutels overhandigd en konden we aan onze vakantie beginnen. Er was een mogelijkheid om elke dag de kamer te laten poetsen en opmaken alsook verse handdoeken te krijgen. Indien er problemen waren, konden we altijd bellen. Een snelle wifi-verbinding maakte het verblijf nog aangenamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    10
    Super verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 1 nacht

    Is niet bestemd voor mensen die slecht ter been zijn en je moet geen hele grote koffer meenemen. Trap naar kamer is nl heel smal en steil.

    mooie kamer en perfecte ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,9
    Toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie is geweldig. Direct om de hoek van de Utrechtsestraat. Wel moet je twee smalle trappen op met je bagage. Niet voor oudere mensen of als je slecht ter been bent. Verder goed om te weten dat het geen hotel is met een balie maar dat je even je aankomsttijd moet doorgeven voor het ophalen van je sleutel. Ging wel soepel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    9,2
    Weekendje weg in Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 2 nachten

    Dat we onze koffers al eerder konden brengen zodat we daar in de stad niet mee rond hoefde te slepen. Daarnaast is de stijl/inrichting van de kamer heel hip en het bed heerlijk! Daarnaast kun je vanuit het centrum makkelijk naar de accommodatie toe lopen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    7,9
    Zeer mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets te klein. Geen ruimte voor een tafel of stoel, geen plaats om iets neer te zetten. Daarom Prijs kwaliteit niet helemaal correct, maar het is Amsterdam natuurlijk

    Zeer vriendelijke ontvangst, goede locatie, zeer proper en goed verzorgd. Heerlijk bed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,9
    De locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    8,8
    Perfecte locatie, mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte locatie, mooie kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,2
    Prettige accommodatie om te verblijven erg centraal
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is erg leuk mooi en netjes heerlijk fijn warm gevoel krijg je er van

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    8,8
    Fijne kamer. Goede ligging. Twee sllechte stijle trappen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De steile smalle trappen: voor mij niet te doen. Bovendien bij 1 trap geen leuning.

    Ligging

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 december 2015

    9,2
    Fijn bed, locatie is top en het was heel schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Paar tips: een plankje in de badkamer en een paar glazen (voor het tandenpoetsen) zou handig zijn. En de beeldkwaliteit (tv is zelf wel mooi) kan een stuk beter, digitale tv? Zijn maar kleine punten van kritiek, zou het zo weer boeken de volgende keer☺

    Fijn bed, locatie is top en het was heel schoon. Ook het uitzicht op de gracht is heel mooi.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    8,3
    Mooie kamer met leuke details op keizergracht, midden in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer erg klein, wel heerlijke douche. Kleine kamer.

    Mooie kamer met leuke details op keizergracht, midden in het centrum maar heel rustig (onze kamer lag aan de achterkant). Heerlijk bed, lekkere koffie, slimme oplossingen voor beperkte ruimte.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    9,2
    Nette en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het trappenhuis zou er mooier uitzien met een vloerbedekking zonder verf vlekken. Geeft een betere entree. De regendouche was stuk, gelukkig deed de kleine douche het wel prima.

    Nette en schone kamer. Fijn bed en het ligt op een mooie plek in de stad.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    5,8
    lokatie is top keizersgracht is super
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit is geen appartement het is gewoon een hotel kamer , tevens maken ze ieder dag een beetje schoon ,

    lokatie is top keizersgracht is super

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    8,8
    Appartementen ligt op geweldige locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Schoonmaak kan Beter.

    Appartementen ligt op geweldige locatie. Erg goed ingericht.

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    7,9
    Ligging en prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel

    De trap, erg smal om gebruik te maken met veel bagage of grote koffer(s)

    Ligging en prijs-kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    7,5
    ideaal voor een weekendje puur amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel

    nauwe trap naar boven, bij brand geen opties om naar buiten te gaan

    ideaal voor een weekendje puur amsterdam

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Keizersgracht Apartments

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: