Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Stadsherberg 't Klepperhuus

Fortuinstraat 5, 7772 BM Hardenberg, Nederland

#2 van de 5 hotels in Hardenberg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 190 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    9,2
    De hartelijke ontvangst en gemoedelijke sfeer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt. Veel kant en klaar. Keuze en kwaliteit kaas- en vleeswaar. Houdbare melk. Sap tegen betaling.

    De hartelijke ontvangst en gemoedelijke sfeer. Het vertrouwen dat je krijgt mbt het gebruike vd faciliteiten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,8
    Leuke ervaring.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg rumoerig vooral s' morgens vroeg. Bladblazer etc.

    Goede sfeer. Heerlijk gegeten diner + lunch. Mooi te ervaren hoe kansarmen ook mogelijkheden krijgen. Top formule!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,2
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt had iets uitgebreider gekund en het zou fijn zijn als gevraagd werd wat voor soort brood de gast als voorkeur had. Wij eten normaal geen witbrood, hadden liever alles bruin (volkoren) gehad.

    Het "thuisgevoel"in deze B en B sprak ons erg aan. Het eten in het restaurant was erg goed, heerlijk asperges gegeten. De kamers waren eenvoudig, maar keurig schoon en een goed bed. De bediening was top, erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,8
    Fijne ruime kamer (heel basic maar prima), heerlijk gegeten,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne ruime kamer (heel basic maar prima), heerlijk gegeten, fijn terras aan achterzijde, gezellig midden in centrum. Hele vriendelijke en gezellige mensen, gemoedelijke sfeer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    5,4
    slecht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer piepklein zonder toilet en zonder "natte cel". Geen verzorgd ontbijt en zeer matig zitcomfort op de kamer. Bed redelijk en schoon. Geen personeel ná zaterdagvond 21:00 uur.

    De locatie in het centrum van Hardenberg.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,5
    😀😋👍🏻
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je hoort wel eens een pannetje rammelen vanuit de keuken.

    Ontspannen sfeer. Gastvrij en vriendelijk ontvangst. Je kunt in het gezellige restaurant lekker eten. Nette fijne douche. Douche en toilet gescheiden. En een heerlijk bed. ‘ s Morgens op je eigen tijd, je eigen ontbijt maken met ruime keus. 👍🏻

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    Prima verblijf voor 1 nacht op fietsdoorreis met goede prijs-/kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij wisten vantevoren wat we mochten verwachten en hadden er voor 1 nachtje ook geen problemen mee maar gedeelde toilet & douche, aparte bedden en self-serviceontbijt zijn niet voor iedereen even aantrekkelijk, de prijs is hierdoor in ieder geval wel aantrekkelijk.

    Goede sfeer in de Stadsherberg door de mooie mix van mensen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,5
    Een verrassende ervaring.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De keukendeur blokkeerde iedere keer weer de trap naar de kamers toe. Mocht er b.v. brand uitbreken in de keuken kan de brand per direct de uitgang van de gasten blokkeren!

    De kamers zijn leuk ingericht en de bedden liggen goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,8
    Ondanks dat het geen rustige kamer was, hebben we een prima verblijf gehad.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er was omgevingslawaai van zowel de trap,keuken, afzuiging wc/douche, maar ook vanaf de straat. Een rustige kamer kon je het niet noemen. Er waren geen plankjes om iets op te zetten. Aan talel is het licht voor 50+ wat gering. Graag een ander soort vleesbeleg, het lijkt erop dat je tosti's kunt bakken, ( Ham+ Kaas beleg) maar er is geen tosti-ijzer. Helaas was er geen verse melk bij het ontbijt.

    Het personeel was iedere dag enthousiast. De kamer was ruim genoeg, de bedden prima. Het eten in het restaurant was heerlijk En fijn we de fietsen 's nachts op het afgesloten terras mochten zetten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    9,2
    Voor herhaling vatbaar!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet geschikt voor mensen die zich moeilijk voortbewegen en trappen kunnen lopen. Beiden zijn wij wat beperkt , en traplopen kost ons wat moeite, alles werd naar boven gebracht en de rollator kreeg een veilig plaatsje.

    Zeer vriendelijke ontvangst , wij kwamen op zaterdag daar aan , en niet gelezen dat 't Klepperhuis op zondag gesloten was . Dit is geen enkel probleem zondag in de vroegte werd het ontbijt boven voor je klaar gezet en, en kon je van al het lekkers pakken waar je zin in had . Het voordeel van de zondag was, dat wij ons niet aan vertrektijden hoefden te houden , en konden vertrekken als wij er klaar voor waren Wij komen zeker nog eens terug , en Hardenberg is een leuke gezellige plaats .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    8,3
    Ontbijt zelf klaarmaken, voor mij geen probleem.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Weet ik niet, ik voelde mij hier thuis

    Ontbijt zelf klaarmaken, voor mij geen probleem. Fantastische verblijfplaats voor Pieterpad lopers zoals ik. Ietwat sobere kamer, maar alles was voorhanden. Geweldige bediening, heerlijke maaltijden in een mooie ambiance.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    9,2
    Wij zijn, Pieterpadwandelaars, maar één nacht geweest, maar zeer aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Het was een eenvoudig hotel voor een zacht prijsje, maar het personeel was geweldig. Vriendelijk, zelfs hartelijk en behulpzaam. Uitstekend gegeten en uitstekend bediend.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    10
    Fantastisch!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks eigenlijk.

    We zaten precies in het midden waar we naar het concert gingen en de afterparty. Perfecte locatie dus en perfect personeel. Dankjewel en wellicht tot een volgende keer!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,9
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets echt, zelf ontbijt maken is ook leuk en even geduld bij de gezamenlijke badkamer. Onze kamer had wel last van rioollucht uit dedakgoot.

    Vriendelijke ontvangst en goed eten en mooi in het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    9,2
    het was er aangenaam verblijven !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    het enige minpuntje dat je het hoort als er ontbijt wordt klaargemaakt in de gang, beetje gerammel met bordjes e.d. , maar me niet aan gestoord.

    prijs kwaliteit een aanrader. Zeer vriendelijke bediening. Je ziet dat de mensen hun werk graag doen. Toewijding van het personeel. Bed was ook in orde.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    GastVrij, Gezellig, Compleet.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    signaal van de TV was zwak. Wellicht kwestie van draadje. Maakte ons niets uit.

    Vriendelijke ontvangst en bediening. Eten zeer goed. Ontbijt konden we zelf pakken op gewenst tijdstip zodat wij vroeg het (pieter)pad konden vervolgen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    6,7
    Goed te doen voor één nacht, maar verzorg het ontbijt beter voor die prijs!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was echt 3x niets! Dat viel ons echt zwaar tegen. Je moet alles zelf klaarmaken; zelfs je eigen ei koken! Er is geen enkele luxe aan. Jammer dat je overdag voor het parkeren moet betalen.

    De ligging beviel ons het meest: heel centraal en vlakbij het station.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,5
    Voor een kort verblijf was het hotel groot genoeg. Alles was schoon.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeergelegenheid in de buurt van het hotel was voor verbetering vatbaar. Het was betaald parkeren, dus je moest de tijd in de gaten houden.

    De kamer was niet overdreven groot, maar voor een kort verblijf was de ruimte voldoende. De doucheruimte en het toilet waren groot genoeg. Alles was kortgeleden gerenoveerd. Alles was keurig schoon.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,8
    Heerlijk en vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een gezamenlijk wc en douche is niet erg. Maar er zijn 6 kamers en vooral s ochtends moet je lang wachten voor de wc.

    Het ontbijt stond in lade voor u klaar. Op zondag was het hotel dicht. Alles ging op goed vertrouwen. Ik vind het echt super dat dat nog steeds kan. Het ontbijt was goed en gevarieerd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    9,6
    Een prima verblijf met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is wat gehorig. Als er beneden in het café/restaurant gepraat werd of muziek werd gedraaid, dan kon ik dat goed horen.

    De locatie in het centrum is prima. Het personeel is vriendelijk en je krijgt zeker waar voor je geld. De kamer is eenvoudig, maar schoon en met een goed bed, wastafel en tv. Ik voelde me zeker welkom. Het ontbijt wordt alvast voor je klaar gezet, zodat je het 's ochtends zelf kunt pakken. Dat was prima voor mij, want ik moest vroeg weg.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    9,6
    Een echte aanrader
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Gewoon goede voorzieningen voor een betaalbare goede prijs. In het restaurant gegeten van Stadsherberg Het Kleppenhuus...en voortreffelijke diner hebben we gegeten...echt top. Slaapkamers ook gewoon netjes, schoon, en verzorgd. Personeel is ook echt vriendelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,8
    Gastvrijheid 9
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    extra deken op kamer, was koud en verwarming deed het niet. helaas was personeel weg, ben er van overtuigd dat het netjes opgelost zou zijn.

    Gastvrijheid

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Leukovenachtingsplek voor pieterpad lopers ligt vlak bij de route en in een leuk winkelgebied
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn medereiziger had een koude douche en vond dat niet zo fijn

    Het was een leuke lokatie en lekker eten,onabij konden we zelf pakken. We vonden het heel leuk om daar te overnachten tijdens ons pieterpad weekend

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,9
    Zeer vriendelijk en enthousiast personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op zondag is het hotel gesloten. Daarom stond het ontbijt al klaar bij de kamers. Er waren geen broodjes, maar boterhammen. Dat viel tegen.

    Zeer vriendelijk en enthousiast personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    5,0
    Het ontbijt was zeer matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer matig. Je kan alles van tevoren klaarzetten, maar zet dan lekkere dingen klaar. Brood en beleg was Aldi-kwaliteit, thee en koffie ook zeer beden peil.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,9
    Prima verblijf voor simpele overnachting in het centrum v Hardenberg
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt lag de dag ervoor al klaar op de overloop. Wit brood in zakjes.

    Basic kamer maar alles is aanwezig. Prima bed, eigen wastafel en flatscreen die vanuit bed te zien is. Vriendelijk personeel, erg gastvrij.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    7,9
    Prima verblijf in het Klepperhuus
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Je moet het ontbijt zelf op een zijkast in de smalle gang tussen de kamers samenstellen. Prima compleet ontbijt alleen onhandig plek.

    Met het ontbijt loop je zo naar buiten de tuin in. Je zit daar geweldig. Bediening is heel vriendelijk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    8,8
    een vriendelijk bedrijf met een warme uitstraling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    ontbijt moest je zelf maken in het keukentje bij de kamers en mocht je in het restaurant eten, erg leuk. Kamers waren netjes. Midden in centrum Hardenberg

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    9,2
    Herberg in Hardenberg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Een vers croissantje zou een bonus zijn.

    Leuk gelegen midden in centrum Hardenberg, maar heel rustig 's avonds. Kamer niet hypermodern, maar gezellig en schoon. Self-serviceconcept werkt: prima ontbijtje.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2016

    9,2
    Het ontbijt wat boven al klaarstond was allemaal op.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt wat boven al klaarstond was allemaal op. Kreeg beneden een heerlijk gebakken eitje geserveerd met spek en verder wat erbij een ontbijt hoort

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,2
    Een prettige verrassing
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hartelijke ontvangst, een degelijke kamer, schoon, met een goed bed en een slimme ontbijt 'self service'.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    Een prima logeerplek
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een prettige plek met een mooie tuin en ruimte om te zitten

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,1
    De Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles prima

    De Ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,9
    Geweldige formule
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In weekend met feesten nogal lawaaierig

    Geweldige formule, goede prijs / kwaliteit, centrum hardenberg

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima, de rondleiding door de gastheer was goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,6
    Goed adres om te overnachten in hartje centrum. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De vriendelijke ontvangst, het lekkere eten. Gezellige binnentuin.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    10
    aangenaam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    geen opmerkingen

    ja

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Tuin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Thee apparaat bij overnachting

    Tuin

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    10
    Dat je zelf het ontbijt kan pakken en lekker vroeg op pad...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Dat je zelf het ontbijt kan pakken en lekker vroeg op pad kan gaan.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Vriendelijk en gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ws warm op de kamer en een raam open had je last van de herrie buiten

    De bediening was top.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,9
    Prijs kwaliteit verhouding was prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezamenlijke douche en toilet.

    Avond eten beneden in het restaurant .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    10
    👍
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was prima ook de kamer schoon en netjes. Prijs kamer was super. we hadden de herberg voor ons alleen !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    Leuk stekkie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met het ontbijt in de weer, zelf alles bij elkaar zoeken, laadje open, laadje dicht

    Lekker dichtbij centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    10
    Heel gastvrij ontvangen en leuke locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel gastvrij ontvangen en leuke locatie. Heerlijk gegeten en ook daar voelde we ons meer als welkom. Dank jullie wel. Gr. Piet en Riny

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,3
    zeer gastvrij en je kunt er zeer goed eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeer gastvrij en je kunt er zeer goed eten. De locatie was goed. Ook een goede verblijfplaats als je het Pieterpad loopt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    10
    SUPER VERBIJF van mij een dikke tien
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    heerlijk locatie, ontzettend behulpzaam en gezellig personeel, restaurant beneden met een heerlijke kaart

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    5,0
    prachtig initiatief met personeel met een beperking die instaan voor een aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    gemeenschappelijk ontbijt met zelfbediening nogal druk

    sobere maar comfortabele en moderne kamer met 2 aparte bedden

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    8,3
    Alles sober, maar goed geregeld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles sober, maar goed geregeld. Voor zo'n prijs een aanrader.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,9
    Goed bevallen en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerbeleid maar dat is overal zo.

    Het was gewoon goed. Centraal. Hele vriendelijke mensen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    7,5
    De visie achter het bedrijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Men was het brood vergeten bij het ontbijt

    De visie achter het bedrijf

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    Netjes en voor kort verblijf is het uitstekend, zou het zo weer doen
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nee geen opmerkingen was goed bij betere dingen moet men bij andere hotel zoeken die duurder is

    Prijs - kwaliteit was uitstekend

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    8,8
    Prima overnachtingsplek tijdens het lopen van het Pieterpad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is boven wel een tikkeltje gehorig, maar met een paar oordopjes komt het allemaal goed.

    Alles was netjes, prima verzorgd.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    7,5
    gedeelde badkamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    gedeelde badkamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    7,5
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer was erg goed.het was allemaal bijzonder gezellig!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,5
    Vriendelijk gemoedelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg gehorig.

    De bedden lagen heerlijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    9,2
    Zeker voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Auto parkeren is lastig alles is namelijk betaald parkeren.

    Alles was prima in orde.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    8,8
    Gemoedelijke herberg
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doucheplafond heeft verfje nodig.

    Eenvoudig, maar verzorgd en warme gemoedelijke sfeer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,8
    Vertrouwen over en weer, goede communicatie over aankomst.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vertrouwen over en weer, goede communicatie over aankomst.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was redelijk

    Goede prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    9,2
    Perfecte overnachting voor Pieterpadders.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het matras sliep wat minder goed

    Super vriendelijk personeel. Ik voelde mij heel welkom

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,6
    eenvoudig maar prima, proper en gastvrije accommodatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    zaterdagnacht hoor je wel de uitgaande jeugd

    heel centraal gelegen (haast direct aan het pieterpad) en het was spotgoedkoop!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    10
    een geweldige ervaring! een aanrader voor iedereen goede prijs kwaltijd verhouding.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks!

    Het personeel, een geweldige combinatie mindervalide in te zetten, ik en mijn collega hebben oprecht genoten!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,6
    Knus en gezellig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Schoon en fris

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    9,2
    Prima overnachting als je onderweg bent met Pieterpad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prettige sfeer, je voelde je welkom. Vriendelijk personeel. Goede uitleg.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    9,2
    Het was leuk om te zien hoe het personeel met elkaar omging...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het bed had iets langer gemogen.

    Het was leuk om te zien hoe het personeel met elkaar omging en ook met de gasten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,9
    Vriendelijke medewerkers
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair

    Vriendelijke medewerkers

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    8,8
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    ?

    Ontbijt was goed. Leuke kamer voor goede nacht rust !

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    10
    Aanrader voor kort verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    👍

    Heerlijk hotel vwb prijs kwaliteit verhouding. Prima personeel met persoonlijke aandacht voor de klant.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Leuk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,3
    waterkoker was er niet.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    waterkoker was er niet.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,5
    Gehorig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gehorig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    7,5
    Rustig
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zelf koffie zetten

    De ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,8
    Midden in het dorp en goed ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden in het dorp en goed ontbijt. Goed restaurant. En zeer betaalbaar.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,9
    Plezierig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Midden in Hardenberg gelegen gunstig tav het Pieterpad. Eenvoudig maar netjes en zeer gunstige prijskwaliteitverhouding

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    8,8
    Fijn!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Voor deze prijs was alles prima in orde.

    Heel gezellige sfeer, attent personeel, kamers en ontbijt eenvoudig maar voldoende.

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: