Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel de Korenbeurs, Sure Hotel Collection by Best Western 4-sterren

Kerkstraat 13, 4921 BA Made, Nederland

#4 van de 5 hotels in Made

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 367 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    6,3
    Noodgedwongen meer betaald dan wat er geboden werd.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Aan de dure kant voor hetgeen wordt aangeboden. De 'suite' is een ruime kamer met een raampje dat uitkijkt op een naastgelegen muur, zonder aparte slaapkamer, zonder airco, wel een ventilatortje op voet.

    Vriendelijk doch zakelijk onthaal, goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,5
    voldoende voor een maximaal twee nachten
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontvangst goed; ruime informatiefolders propere kamer voldoende maar wasgelegenheid ondermaats , erg krap om me bijvoorbeeld goed te scheren douche sober maar netjes , matrassen prima ; personeel vriendelijk ;ligging oké

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,8
    Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Alles was heel proper en de kamers waren mooi. In de suites was er wel geen airco niettegenstaande de info op de site. Er waren wel ventilators voorzien. In de mooie tweepersoonskamers werkte de airco perfect. Het ontbijt was heel goed. Wij hadden ook met de familie gereserveerd in het restaurant en in overleg een menu gekozen . Dit is voortreffelijk verlopen en kon niet beter. Proficiat ook aan al het personeel en bedankt !

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    5,0
    Geen aanrader
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer stonk verschrikkelijk muf toen ik binnenkwam, ik heb deze eerst moeten luchten. Ik had het vermoeden dat deze al maanden niet was gebruikt. Een niet schone badkamer met haren welke NIET van mij waren. Tevens was het putje van de douche verstopt waardoor ik in een enorme laag (vies) water stond tijdens het douchen. Het ontbijt was zeer karig.

    Aardige medewerkers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    2,5
    De sfeerloze kamer was zo'n afknapper dat niets meer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hou je klant bij het boeken niet voor de gek met een mooie foto van een luxe kamer terwijl je die feitelijk maar één hebt onder de naam suite. Boek je een luxe kamer dan krijg je gewoon een kamer zoals op de afbeelding van een budgetkamer. En dat is écht budget! Zelden of nooit zo'n smaakloze kamer meegemaakt. En daar betaal je dan € 145 euro voor. Prijs/kwaliteit totaal niet in verhouding!

    De sfeerloze kamer was zo'n afknapper dat niets meer goed is bevallen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    4,6
    Heb hier geen woorden voor
    • Zakenreis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco aanwezig was zo warm en benauwd je had een raampje die te kon openzetten geen waterkoker aanwezig voor die prijsklasse was het een dramatische kamer waar ik verbleef was gewoon oud!! kamers zijn niet gluidsdicht. Heb tot een uur of 2 in de nacht wakkergelegen begane grond van de hotel wordt als feestzalen gebruikt dus had tot een uur of 2 last van muziek overlast, bed leek op een trampoline kussens bestonden alleen uit een hoeslaken

    Niks slechtste hotel van allertijden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,3
    Weekendje Efteling / Biesbosch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud, douchecabine niet goed afgekit, bedlampjes deden het niet.

    Vriendelijk personeel, schone kamers, we hadden een familiekamer geboekt maar kregen een tweepersoonskamer en voor hetzelfde geld kregen we toen 2 tweepersoonskamer, prima ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    5,4
    We hebben heerlijk gefietst en de Biesbosch mooi gezien. Hotel gaan we nooit meer naar toe!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer en badkamer zijn klein en verouderd. Het bed mag wel vervangen worden. Slechte ventilatie. Badkamer wordt drijfnat bij het douchen in bad!! Ontbijtzaal is gewoon de feestzaal --> niet echt aantrekkelijk

    De gastvrouw(en) is(zijn) goed en vriendelijk. Het restaurant is goed en leuk ingericht. .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    6,3
    We hadden een suite geboekt voor 4 personen, wij waren met...
    • Groep
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een suite geboekt voor 4 personen, wij waren met z'n drieeen. We kregen een 2-persoonskamer waar uiteindelijk een stretcher bij werd gezet

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    5,8
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid en sfeerloos tijdens de kerstdagen. Geen personeel bij inchecken en ' s avonds toegangsdeuren op slot. Voordeur bel defect. Lastig als je slecht ter been bent.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,3
    Fijn hotel met super vriendelijk en behulpzaam personeel en een heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De fietsen die verhuurd worden zijn aan vervanging toe! Maar voor een mega workout prima ;-)

    Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel aan de receptie. We konden de kamer upgraden naar een luxe kamer maar mochten deze eerst bekijken en dan pas beslissen, upgrade tegen een schappelijke bijbetaling. Ontbijt was goed verzorgd en erg lekker. De fietsen bij het hotel hebben een flinke opknapbeurt nodig of moeten vervangen worden maar als je een giga workout wil dan zou ik z zeker huren want je trapt je een breuk. Wij hebben een top weekend gehad in dit hotel en vinden het zeker een aanrader!!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    6,3
    Personeel vriendelijk hotel max. 3 sterren verder eenmalig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Broodjes en fruit (los en gesneden )2e dag vooral keuze minimaal en oud en sponzig(fruitcocktail) in vergelijking met van der valk (ook 4 sterren) is alles minstens 1 ster meer waard bij de concurrentie :kamer veel luxer, mooi uitzicht echte lekkere versgemalen koffie eieren worden naar wens door de kok gebakken en dat voor een paar tientjes meer en dan heb ik het over 4 verschillende locaties het enige pluspunt is dat het 15 min. van Breda ligt en er aan de overkant diverse kroegen zitten

    Het bed comfortabel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,5
    Prima voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warm in de kamer en droge lucht. Vloer in badkamer wordt snel nat na douchen vanwege douche in het bad.

    Het ontbijt was super en heel uitgebreid. Rustige omgeving. Makkelijk te vinden en dicht bij de uitvalswegen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,5
    Goede keus, faire prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eén minpuntje: de vloer van de badkamer was niet goed schoongemaakt. Op de kamer zelf en het bed was niks aan te merken.

    Geen opvallend hotel, gewoon goed voor een weekendje weg. De kamers zijn niet groot, maar wel compleet ingericht. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Speciale vermelding voor het ontbijt: dat is echt heel lekker!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    10
    Een fantasch WE met vrienden, lekker gegeten en gedronken en voor herhaling vatbaar!!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets te melden.

    De kamers zijn proper, ruim met een ruime badkamer. Héél vriendelijk personeel. Het eten in het restaurant is lekker. Vriendelijke bediening, altijd met een glimlach en niets is teveel. Het ontbijt was zoals altijd fantastisch. Wij komen hier graag!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,3
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tip: Het zitcomfort in de kamer zou kunnen worden verbetert, voor de wat oudere mens is het te laag en moeilijk opstaan. In de badkamer (waar een bad aanwezig is) een handvat( steun) om zich vast te houden met het uitstappen, voor de mens op leeftijd.

    Het ontbijt was goed, genoeg keuze! Komen zeker nog een keer terug!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,9
    goed hotel met gratis parking, heel lekker ontbijt, goede matrassen, maar niet zo goede badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer verouderd, maar niet proper. Ook na een onderhoudsbeurt nog niet proper ... waarschijnlijk studenten/stagiairs die het niet zo nauw namen ...

    parkeergelegenheid prima ! ontbijt overheerlijk !

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    8,8
    Goede bedden, prettige ontvangst, prima prijs...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het restaurant bleek een a la carte restaurant, vrij prijzig en niet passend voor de hotelgasten. Er bleek een eenvoudiger mogelijkheid van dineren welke niet gecommuniceerd was.

    Goede bedden, prettige ontvangst, prima prijs kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,8
    Een thuis gevoel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verlichting om te lezen . Zou fijn zijn als er 2 lampjes zijn . In plaats van tl verlichting breedte bed.

    Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Klantvriendelijk ingesteld. Personeel is top . Ontbijt geen gebruik van gemaakt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,3
    Ontbijtbuffet was zeker in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een feestje in de buurt tot 1 uur 's nachts waardoor het toch even duurde eer ik in slaap lag. De geluidsisolatie is niet optimaal, maar dit zou me niet afschrikken om nog eens hier te verblijven.

    Ontbijtbuffet was zeker in orde. voldoende keuze. De bedden waren zeer comfortabel en de kamer was proper.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    9,2
    Een heerlijk verblijf voor een weekendje weg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was klein en warm, maar omdat wij niet veel op de kamer waren, hebben wij hier geen hinder van ondervonden. Vrij gehorig, maar het was een rustig weekend, dus hier ook geen last van gehad.

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt en een heerlijk maandmenu. Fietsen in goede staat, gehuurd tot 22:00 uur voor een redelijke prijs. Bedden waren ook goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Schitterend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het vergeten v an handdoeken maar dat word geregeld

    Het ontbijt was uitstekend dé kamer de matras was iets minder het was w.end en alles was niet goed aangevuld voor mij mag er wel een zijn in de badkamer maar bij alles waren zeer tevreden van onze korte vakantie en volledig tevreden ove,r booking.com we boeken zeker nog bij jullie en dat hotel is het zeker waard A

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,2
    Door omstandigheden heb ik mijn verblijf met 1 dag moeten...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Door omstandigheden heb ik mijn verblijf met 1 dag moeten inkorten. Zonder erom te vragen werd het bedrag in mindering gebracht. Bijzonder sympathiek !!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    5,0
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zeer gehorig, alsof de andere gasten in je kamer lopen, tikkende verwarming in de nacht, klepperende deur, geluid van alle aangrenzende kamers waar gedoucht wordt klinkt helemaal door. Uitzicht op een blinde muur en plat dak.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,1
    /
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers, geluidshinder: je kon buren horen snurken, kerkklokken die vaak sloegen alsof je zelf in een kerk lag.

    Vriendelijk personeel, nette kamers, parkeergelegenheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Ontbijt was in orde, ruime keus, gezellige ontbijtruimte.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer niet erg proper. Bv onder bed nog snickerpapier van vorige gasten, stoffig. Tapijt op kamer met hier en daar vlekken

    Ontbijt was in orde, ruime keus, gezellige ontbijtruimte. Vriendelijk en behulpzaam personeel, vooral jonge ober was s avonds zeer behulpzaam en deed er alles aan om het aangenaam te maken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Het ontbijt was prima, goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Aanvullen van de zeepdispenser (op) en toiletpapierdispenser (bijna leeg) in de douche. Nu moesten we erom vragen maar lijkt mij door housekeeping simpel op te lossen door na het schoonmaken dit even na te lopen.

    Het ontbijt was prima, goed verzorgd. Ruime keus alleen jammer dat we moesten vragen om een gekookt ei en croissants deze waren op en nog niet aangevuld

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,7
    Kamer was comfortabel, uitgebreide keuze bij het ontbijt.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heel veel lawaai, de hele avond tot na middernacht van buiten op het terras en de hele nacht van mensen in de gang die luid praten en roepen. Jammer dat er niet gevraagd werd aan deze mensen om de nachtrust van anderen te respecteren.

    Kamer was comfortabel, uitgebreide keuze bij het ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,1
    Goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij sliepen aan de voorzijde waar recht tegenover een cafe gelegen is. Tot 02.45 wakker gelegen door de herrie van muziek en schreeuwende jongere.

    Op een mooie locatie gelegen vlakbij de Biesbosch

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    8,3
    Gezellig hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muren waren denk ik heel dun want je kon heel goed horen wat er op de gang gebeurde en op de aangrenzende kamers. Je kon gemakkelijk de mensen horen praten wat dus iets minder leuk was als je wou uitslapen. Er was ook een kerk rechtover het hotel waardoor de klokken luidden op zondag ochtend.

    Ontbijt was in orde, dagelijks vers fruit werd geserveerd, je kon eieren krijgen op 3 manieren, je kon zelf je spiegeleitje bakken op een bakplaat. Er was een haardroger aanwezig op de kamer wat heel aangenaam was.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    6,7
    Geen tweede keer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Eerste nacht was erg slecht dronken mensen op de kamers en gangen die de meubels verplaatsen na een bruiloft. Volgende ochtend klacht in gediend kregen niet eens een reactie op onze klacht. De badkamer stonk naar riool lucht. Dit hebben we gemeld maar er waren geen kamers meer. Toen we af gingen rekenen betaalde we meer dan afgesproken prijs van Booking.com ongeveer €11,00 duurder

    Niets

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,1
    in een grotere kamer komen wij zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De grootte van de kamer, was erg klein. Er bleken grotere te zijn maar werd pas duidelijk bij uitchecken

    Het ontbijt was prima, voldoende keus,koffie en thee faciliteit,

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    8,3
    Netjes verzorgde kamers en een goed restaurant met redelijke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Warmte op de kamers, ondanks de plafondventilator.

    Netjes verzorgde kamers en een goed restaurant met redelijke prijzen. Zeer behulpzaam bij het zoeken naar bezienswaardigheden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    10
    Bedankt Korenbeurs! We komen gauw een keer terug
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets, je krijgt waar voor je geld. Gezellig hotel en in de warmte was het binnen lekker koel.

    Het klantvriendelijke personeel en het lekkere ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,9
    Goede prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er waren zeer weinig gasten waardoor bij het ontbijt de aandacht van het personeel wat verslapte, maar eigenlijk stoorde dat niet

    Zeer hartelijke ontvangst door vriendelijke dame. Parkeren ging zeer vlot.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    10
    Omgeving was leuk om te fietsen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou het niet weten alles was goed . En je moet er zelf wat van maken niet op je kamer blijven zitten.

    Ontbijt was heel goed alles wat je wilde hebben was er

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,5
    Prima voor die prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden een vroege afspraak op zondag. Er was aangegeven 'ontbijt v.a. 7u'. Daar was echter iets fout gegaan. Om half 8 kon er uiteindelijk worden ontbeten. We vonden het ook behoorlijk gehorig. Er was geen toiletborstel in het badkamertje en we misten een extra handdoek haak.

    Mooi centraal gelegen, vriendelijk personeel. Buiten het menu van het restaurant was er ook nog een redelijk geprijsde 'Bistro-kaart'.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    7,5
    Prima verblijf
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was vrij traditioneel, op zichzelf oké, maar in de huidige tijd verwacht ik dat er ook een salade is samen te stellen bij het ontbijt. Het gesneden fruit was chemisch van smaak.

    De aanwezigheid van een bad

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    5,8
    Hoe belangrijk zijn gasten?
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik wilde een kamer zonder ontbijt. Men zou daar over tergbellen, maar dat moet nog gebeuren. Op zaterdag kan men daar pas om 7.30 ontbijten. Wat schetst mijn verbazing, bij het uitchecken om 6.40 zaten 4 gasten te ontbijten. Die konden wel omdat ze plotseling extra waren gebleven en moesten werken. Tja...

    Het restaurant met de uitstekende kwaliteit en bediening.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    7,9
    Nou ik was voor het eerst met een meisje zij 75 ik 69 wij...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bij binnenkomst van kamer was 22 gr. erg warm als je daar wilt slapen, en misschien onze eigen schuld maar de airco machine was erg storend, het leek wel een waterval, we hadden hem uit kennen zetten.

    Nou ik was voor het eerst met een meisje zij 75 ik 69 wij zijn gaan slapen na veel napraten werden om 11.00 gebeld door schoonzus of we nog uit bed kwamen, te laat voor ontbijt maar kregen toch nog 2 koffie en 2 heerlijke broodjes, van een zeer vriendelijke medewerkster, helemaal Top.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    7,5
    Goed hotel voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was niemand bij de receptie toen we in wilden checken (op een regulier tijdstip). Niet leuk als je een lange reis achter de rug hebt. Pas na 20 minuten kwam er iemand die ons een kamersleutel kon geven. Gelukkig konden we wachten (met een gratis kop koffie) in het restaurant.

    De kamer was klein maar wel netjes en compleet. 's Ochtends een heerlijk ontbijt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    6,3
    Ideaal als doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen toiletborstel, toeristenbelasting kwam op 4euro voor 2 personen voor 1 nacht. Terwijl de website aangeeft 1 euro per persoon per nacht

    Ideaal gelegen, in het hart van Made, op 2 minuten van de snelweg

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    8,3
    gezien de prijs/kwaliteit een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Toilet papier zijn allemaal losse velletjes. Bar op de kamer werd niet dagelijks aangevuld. Vloerbedekking zat vol vieze plekken.

    Het ontbijt was goed. De kamer was schoon. Net sanitair.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    9,6
    Uitstekende lokatie, zeer prettig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kwaliteit van het eten was uitstekend en ook zeker het geld wel waard, maar prijzen liggen iets hoger dan het gemiddelde. De prijs van een glaasje Southern Comfort ligt een fractie lager dan 1/3 van de consumentenprijs van een hele liter, en dat is iets overdreven ;-)

    Prima hotel, gezellige bar, uitstekend restaurant. Keurige kamers, en vriendelijk personeel. Kamerprijzen ook zeer acceptabel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    6,3
    Prima hotel maar geen 4* waard
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De hygiëne op de kamer. Het was erg stoffig, terwijl ik dit van tevoren had aangegeven dat het voor mij belangrijk was vanwege mijn huisstofmijt allergie. Zelfs na het vermelden hiervan, bleef het even stoffig.

    Het ontbijt en het eten!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,5
    Eerst relaxte nacht, vervolgens op bezoek bij de kinderen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De enorme herrie aan de overkant van de straat. Geroep, geschreeuw, tot diep in de nacht. Met raam dicht niet te doen, zélfs niet met oordoppen. Er was in het hotel ook een feest met stampmuziek. De krappe kamer.

    Laat inchecken- lekker ontbijt- goed bed- goede waterstraal in douchegedeelte.ook al was de keuken dicht er werden toch na wat aandringen bitterballen gebakken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,1
    vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamers erg gehorig alles kraakte. badkamer een muffe geur en bij douchen kwam het water onder het toiletpot vandaan. verder zou ik adviseren om de bedrading van de tv even na te kijken omdat de ontvangst zeer slecht was,

    het ontbijt was prima en het personeel uiterst vriendelijk zowel bij receptie als in restaurant.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,9
    Aangenaam verblijf met lekker ontbijt en goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Omdat er een trouwfeest was, was er veel nachtlawaai. Zeker als je op de eerste verdieping slaapt.

    Het ontbijt was heel lekker. De kamers voldoende groot en de badkamer is heel proper en modern. In de slaapkamer ligt er wel tapijt. De bedden zijn heerlijk zacht en er is een mooie tv aanwezig. De boottocht in Biesbosch is de moeite en je kan daar heel lekker eten aan het water. In Made zelf is er niet veel te zien.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    8,3
    Prima hotel om te fietsen en een dagje te Golfen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kaart in restaurant verder alles naar wens.

    Vriendelijk/behulpzaam personeel en de ligging van het hotel en de goede parkeer gelegenheid auto/fiets.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met deze hitte is een plafond ventilator echt niet voldoende. Jammer dat iedereen van onze groep airco en wij niet.

    Fijn personeel. Al vond ik dat de kamermeerderheid vroeg best herrie maakten.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    6,7
    Goed voor 1 nacht....ontbijt maakt veel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer. Erg klein en smoezelig. Vloerbedekking, douchen in bad, uitzicht op een muur. En erg gehorig.

    Het ontbijt. Fantastisch! Ontbijten met bubbels en appeltaart :-) Binnen 5 minuten in Drimmelen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    7,9
    de centrale ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    avondmenu werd voorgesteld als menu van de week, maar we moesten uiteindelijk een surplus betalen. Had dit graag op voorhand geweten

    de centrale ligging van het hotel

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    4,2
    5
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bijzet bedjes en we konden het ontbijt niet annuleren.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    9,0
    ontbijt 's avonds diner
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geluidsniveau in eetzaal ['s avonds] te veel lawaai van overige gasten.

    ontbijt 's avonds diner

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,9
    Helaas geen airco op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas geen airco op de kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,1
    Goede ligging. Lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra bedden voor kids waren ondermaats. Luchtbed op een vering ... onze dochter heeft inbond bed bij geslapen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Ontvangst
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,3
    Correct hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer wordt stilaan wat gedateerd.

    Ideaal gelegen om koningsdag te vieren in Made.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    4,6
    Kamer!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer! Veel te duur voor gevoden inrichting!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,3
    Het ontbijt
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner kwaliteit goed, maar duurde erg lang voor een tafeltje van twee personen

    Het ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    5,0
    Personeel en het ontbijt.
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer erg klein en een heel kleine wastafel.

    Personeel en het ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,1
    Algemeen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Algemeen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    10
    Wij hebben er alleen geslapen en gegeten ontbijt ivm verjaardag
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Goede en snelle in check vooraf was de kamer gecontroleerd

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    9,2
    Goede prijs kwaliteitverhouding
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn gerenoveerd maar op sommige punten nog duidelijk te zien dat het gerenoveerd is.

    Vriendelijk personeel en goed ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,5
    Heel goed bevallen.
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    10
    Volgend jaar weer
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit was de 6de keer dat wij hier hebben overnacht. Alles top geregeld en verzorgd! Fijne bedden en schoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    6,3
    Studieweekend in locatie twgenover Korenbeurs. Prima!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid en vieze vlekken in vloerbedekking

    Ontbijt prima. Bed ook. Gehorige kamers.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,1
    Wel ok, kleine kamer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voortdurende herrie van airco-installatie buiten, maar men bood ongevraagd compensatie

    Goed uitziende bar/restaurant

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    9,6
    Prettig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Muziek buiten het hotel; is niet nodig en kan storend werken.

    Heerlijk uitgebreid ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    4,0
    goede bediening in het restaurant en kwaliteit van het eten...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was niet proper, klein en dringend aan renovatie toe

    goede bediening in het restaurant en kwaliteit van het eten was in orde

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    5,4
    Het was niet aangenaam
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers koud

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    6,7
    verstoorde nacht rust
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeer luidruchtig/gehorig

    het personeel erg aardig en vriendelijk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    10
    Heerlijk om je na het werk ergens thuis te kunnen voelen!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kan niks bedenken

    Goed bed, mooie kamer en lekker ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,3
    Gezellig hotel in een klein dorp aan de rand van Breda
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn een beetje zacht/soft. Verder was de kamer ruim en met een goedwerkende airco

    Zeer uitgebreid ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    6,3
    Oude kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zijn ouderwets en niet meer van deze tijd.

    Personeel is erg vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: