Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over De Herberg van Ede

H.V.Cappenbergweg 34, 9977 RW Kloosterburen, Nederland

#6 van de 6 hotels in Kloosterburen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 49 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,6
    Het was zalig om na wadlopen in een oase van rust en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was zalig om na wadlopen in een oase van rust en gastvrijheid te komen. Terwijl wij ons opfristen werd er voor ons een zalige maaltijd met ingrediënten uit de buurt en de tuin klaargemaakt. Van deze maaltijd genoten wij in een mooie glazen kas. Wij komen hier zeker een keer terug.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    9,6
    Wadlopen met groep
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig parkeergelegenheid

    Budgetkamers en gedeelde badkamer prima, mooi en gezellig appartement, heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet met verse produkten, goede bedden. Perfect verblijf voor een groep. Sfeervolle eetkamer en kas. Ideale ligging voor een wadlooptocht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    9,2
    Genoten van het Groninger landschap, de Wadden , Nationale Park Lauwersmeer en Borg Verhildersum!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Niet van toepassing.

    Het is een uitstekende uitvalbasis om te genieten van de Wadden, het landschap , de cultuur van de provincie Groningen. En niet te vergeten het Nationale Park Lauwersmeer en het Reitdiepdal. Het gebied ademt een en al rust, stilte!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,5
    Aangenaam. Verwachtingen niet al te hoog gespannen? Prima accommodatie voor een weekendje weg!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima kamer, alleen een nachtlampje naast het bed zou fijn zijn.

    Wij (mijn dochter en ik) zaten in het "oude" gedeelte, ik kan dus niet oordelen over de appartementen. Heel karakteristiek, veel sfeer. De ouderdom zorgt er voor dat je het gevoel hebt terug in de tijd te gaan. Wij vonden het erg leuk die scheve vloeren en zo, maar ik kan me voorstellen dat anderen dit minder zouden kunnen waarderen. Wij hadden een enorme kamer, de andere twee zijn een stuk kleiner. De (gemeenschappelijke) douche/toilet op de gang is oké, niet bijzonder. De aangebouwde kas waar je in kunt zitten is ook erg leuk, vooral als het mooi weer is. Sigrid is een prima gastvrouw. Ontbijt is voldoende.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,6
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    De accommodatie was voor ons een serieuze meevaller. We hebben genoten van de rust, de privacy, de tuin, en van de faciliteiten in en rond het appartement.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    10
    We boekten onverwachts en op het laatste moment een nacht...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    We boekten onverwachts en op het laatste moment een nacht bij de Herberg van Ede. Het bleek een bijzondere plek, waar Sigrid ruimte biedt om je thuis te voelen en haar eigen passie voor het Hooge Land, het platteland en de mensen die daarbij horen -zoals Ede Staal - voelbaar maakt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    10
    Geweldig verblijf met gastvriendelijke vrouw.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De gordijnen waren niet volledig verduisterend, waardoor het erg vroeg licht was in de kamer. Hiernaast heb ik geen weet gehad van Wifi op de locatie, hier heb ik echter ook niet naar gevraagd. Als laatste aandachtspuntje was het eitje bij het ontbijt. We kregen een roereitje en een gekookt eitje, ik had het persoonlijk leuker gevonden als er gevraagd werd welk eitje we wilden. Op deze manier is er minder overschot en wordt er minder weggegooid.

    Echt een Museum! Kunst overal. Schilderijen aan de muren, super mooie wijnkelder, een zeer gezellig, romantische zithoek met vintage zetels en een kachel. We hebben hier onze avond gezellig kunnen afsluiten met een glaasje wijn.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,9
    Te kort :)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks

    Gezellige kneuterige accommodatie Kamer was prima, ontbijt kon je uit de koelkast halen Zelf je eitje koken en thee/koffie zetten. Er was een PC hoek, spelletjes aanwezig, wat te lezen. Een aanrader

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    9,2
    goede B & B in Noord-Groningen.
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    We vonden de verlichting onvoldoende om prettig te kunnen lezen. Het was wel december, dus vanwege tijd van jaar & weer aan donkere kant. In andere seizoenen wellicht minder een probleem.

    Het was heel rustig & goed verzorgd. Bed was zeer comfortabel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,8
    Mooie ruime kamer, temidden van een mooie provincie die veel te bieden heeft
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Als ik dan toch wat moet bedenken wat tegenviel: Het ontbijt had wat uitgebreider gemogen.

    De kamer was ontzettend ruim en bad en douche waren apart (je hoefde dus niet in bad te douchen) En personeel zeer vriendelijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,3
    Tevreden met een nasmaak
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezamenlijk badkamer en badkuip werkt niet waardoor alleen douchen mogelijk was. Daarnaast extra kosten voor huisdieren betaald aan het einden.

    Huiselijke sfeer. Oud cafe.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,3
    Leuk verblijf in oude herberg
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, wij hebben echt van genoten!!!

    Herberg is super leuk!!! Warme ontvangst door gastvrouw, slaap- en badkamer zijn comfortabel, bedden ook goed, 's avonds hebben wij beneden gezeten in de huiskamer met tv en openhard vonden wij heel leuk, volgende ochtend lekker ontbijtje gehad met vers brood, kaas, ham en zoetigheden. Kortom alles is naar wens geweest!!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    10
    Een heerlijk, relaxed verblijf!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het leukste aan dit appartement vond ik de verdeling van de kamers. Boven de slaapkamer en beneden de huiskamer. Dit gaf je het gevoel in een 'gewoon' huis te zijn. De slaapkamer vond ik echt super. Er staat niet veel in, maar juist dat vond ik erg prettig. De gastvrouw vonden we erg aardig. Wij kwamen zeer laat aan en zijn gaan eten in hun restaurant waar we nog net een vorkje konden meeprikken (de keuken was eigenlijk al gesloten) Na het diner reed de gastvrouw met ons mee naar ons onderkomen. Super! De locatie is ook erg leuk. Er valt in de buurt van alles te doen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    9,6
    Rust bedden ontbijt en de prijs
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rust bedden ontbijt en de prijs

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,3
    Een Herberg met een verhaal..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verlichting in de slaapkamer.

    De sfeer in de Herberg. Een erg leuke ervaring slapen in een museum. Leuke slaapkamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,9
    Goede prijs kwaliteit verhouding, kamer met gedeelde...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede prijs kwaliteit verhouding, kamer met gedeelde badkamer. Eenvoudig naar helemaal prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,3
    Relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    3,8
    Zeer Matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst, dan de afspraak de andere morgen voor ontbijt weer voor de dichte deur!

    De bedden waren goed!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    5,0
    Mooie omgeving met heel veel stilte.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tabaksrook op het slecht onderhouden terrasje.

    De omgeving, rust en fietspaden. Prachtige kloostertuinen op 1 km afstand.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    9,2
    We hebben het ontzettend naar ons zin gehad.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De douche gaf nauwelijks water

    De gezellige sfeer in het huis en het ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    8,3
    Groot en gezellig verblijf, gastvrij, prachtig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Keuken stelde niets voor met één elektrisch pitje en één klein pannetje. 's Nachts erg licht met niet verstelbare luxaflex, een half wit gordijn en een lantarenpaal pal voor het raam.

    Groot en gezellig verblijf, gastvrij, prachtig ontbijt.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    9,2
    Ga zeker eten in bijbehorend restaurant wat 5km verderop...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onduidelijk is waar de receptie zit. Is in herberg op nummer 34 maar dat lijkt verwarrend.

    Ga zeker eten in bijbehorend restaurant wat 5km verderop ligt. Topklasse voor mooie prijs. Absoluut verplicht!

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    6,3
    De ruimte van het huisje
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zitcomfort in woonkamer Karig ontbijt; bv 1 ei voor 2 personen Geen bergruimte of stoel in slaapkamer; kleding moest dus op de grond

    De ruimte van het huisje

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    9,6
    De eigenaren hebben een zeer grote passie voor Horeca.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De eigenaren hebben een zeer grote passie voor Horeca... En dat is als gast een prima ervaring. We waren zeer aangenaam verrast door de hoge kwaliteit van het eten in het restaurant en ontbijt!

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    7,9
    Vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verwarming en verlichting

    Vriendelijke ontvangst

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    10
    Uitstekend ontbijt en verblijf in het appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitstekend ontbijt en verblijf in het appartement

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    8,8
    Een zeer (te?) uitgebreid en zeer verzorgd ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Een zeer (te?) uitgebreid en zeer verzorgd ontbijt.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,9
    Mooie appartementen, veel ruimte en van alle gemakken...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De ontvangst was rommelig en gehaast, het onthaal was niet gastvrij

    Mooie appartementen, veel ruimte en van alle gemakken voorzien. Prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    10
    rust, stijl, informeel, maar wel professioneel
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    rust, stijl, informeel, maar wel professioneel

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,1
    het was even onduidelijk waar we ons moesten melden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    het was even onduidelijk waar we ons moesten melden. informatie op de site was nog niet up te date.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    10
    Locatie Restaurant "het Schathuys" op landgoed ...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Locatie Restaurant "het Schathuys" op landgoed Verhildersum

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    10
    prettige ontvangst
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    prettige ontvangst

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32