Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Lahaye 1-sterren

St. Gerlach 5, 6301 JA Valkenburg, Nederland

#34 van de 52 hotels in Valkenburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 597 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    5,4
    dat de uitbater ons een kamer met douche en wc heeft...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen tv op de kamer er mocht meer vers fruit aanwezig zijn .

    dat de uitbater ons een kamer met douche en wc heeft aangeboden wel voor voor 15£ meer terwijl ik dacht dat ik een kamer met wc en douche had geboekt . het was een simpel ontbijt goed voor 1 nacht echt niet voor langer verblijf .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,1
    Een persoonlijke gemoedelijke sfeer met ontvangst en tijdens...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een persoonlijke gemoedelijke sfeer met ontvangst en tijdens het verblijf. Het hotel is basic, prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend. Gratis parkeren van de auto.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,3
    aardige mensen lekker geslapen \. kom zeker nog terug
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    ik weet het niet, voor die prijs kan je geen hilton verwachten. goed hotel voor een goede prijs/.

    ontbijt eenvoudig maar goed en kamers gewoon goed mooie rustige omgeving . op loopafstand van Valkenburg. niets op aan te merken

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,3
    Goed
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spa bezocht met als uitvalsbasis Hotel Lahaye. Eenvoudig hotel alsof je terug in de tijd gaat.Maar alles prima in orde. Prachtige omgeving met zeer goede gastheer. Vanuit de achtertuin wandel langs een prachtige route in 25 min naar Valkenburg.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,6
    Perfecte ligging om een weekendje te fietsen.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt iets negatiefs, het hotel is alleen een beetje oud.

    Perfecte ligging om een weekendje te fietsen. Konden ook nog even douchen voor we s’avonds weer naar huis gingen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,8
    Top Hotel voor een zeer goede prijs!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Je gaat terug in de tijd. Leuk hotel. En voor ons de keuze door de naam. La Haye. Wij heten De La Haye. DE omgeving is geweldig en in 10 minuten ben je in hartje Valkenburg. Ontbijt in hotel was niet echt uitgebreid. Maar alles was er. En voldoende.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Gastvrij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is erg gehorig in het hotel. Zo werden we wakker van de wekker van de buren en hoorden we een man een paar kamers verderop telefoneren. Daarbij is het hotel echt puur om te overnachten en moet je het niet kiezen als je de hele dag in een hotel wil zitten. Dan vallen de faciliteiten namelijk wat tegen. Beneden hebben ze een gezellige bar waar je 's avonds een drankje kan doen.

    Een ontzettend vriendelijk ontvangst door de eigenaar van het hotel. We kregen direct een uitleg waar we het beste heen konden, welke routes of taxi's we konden pakken. Kortom een mooie start van een dagje Valkenburg. Sowieso erg vriendelijk personeel. Je voelt je je er erg welkom.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    6,7
    Goed verblijf voor een weekend er op uit, eenvoudig hotel en ontbijt, weinig luxe, mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zgn. niet roken kamer. Echter kamer 3 is gelegen boven de aparte rokersruimte van de bar, helaas was in deze kamer rooklucht aanwezig, kwam door de vloer naar boven.

    De omgeving was prachtig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,8
    Eenvoudig hotel met goede verzorging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige minpunt is dat er geen radio of TV in mijn kamer aanwezig is.

    De sfeer is gemoedelijk. Bij binnenkomst in het hotel is er een bar welke als een soort 'buurtkroeg' wordt gebruikt. De eigenaar is erg vriendelijk en staat altijd voor je klaar. Vanuit het hotel kom je via de achtertuin in een natuurgebied met runderen waardoor een pad loopt waarbij je in 3 km middenin Valkenburg staat.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Mijn verblijf was wat ik verwachtte en dus goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets viel mij tegen, parkeren is gratis, ontvangt uitstekend en overig ook priam.

    Alles was prima waar naar zijn geld. Verwacht geen luxe maar wel dat wat je nodig hebt voor een goede nachtrust en prima ontbijt, ook hier niet luxe maar wel gewoon goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,5
    Hele goede ervaring op een prettige locatie met één minpuntje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat er een ventilator in het toilet was, kon men toch de geur van de vorige bezoeker nog ruiken. Het was een gedeeld toilet.

    De vriendelijkheid van de hotelier beviel ons het meest evenals de wil om te helpen en zijn kennis van de omgeving.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    5,4
    De gastvrijheid van de meneer die ons incheckte.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben natte washandjes gebruikt want de douche was niet helemaal ons ding. Het was veel te warm, geen airconditioning. Bedden waren prima. Helaas een worm in bed 😓 ontbijt is prima alleen stond de koffie al te lang en was daardoor heel sterk. En zoals de meeste mensen ook schrijven is het gedateerd.

    De gastvrijheid van de meneer die ons incheckte. Mooie locatie. Dicht bij de trein naar Maastricht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    6,7
    Eenvoudig maar prima voor 1 nacht op doorreis, ook met een kind.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen handdoeken! we waren onderweg naar ons vakantieadres en daarom maar een badlaken uit de koffer getrokken. Gedeelde douche en toilet. Ik vond dat geen punt, maar wel goed om te weten.

    Goede prijs-kwaliteit verhouding, prima voor een nacht op doorreis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    komen zeker nog een of meerdere keren terug.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een eenvoudig hotel, maar de eigenaren zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. Ook het ontbijt is eenvoudig, maar gezien de prijs kwaliteitsverhouding scoren ze wat ons betreft een 10!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    6,7
    Prima voor 1 overnachting als je geen luxe hoeft.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was erg sober en enorm gedateerd. En geen tv op de slaapkamer. Dat wisten we wel voor die tijd. Luxe kennen ze hier niet. Wij kwamen alleen voor een overnachting en dat was prima. Het zag er wel fris en schoon uit.

    De omgeving was heel mooi. En erg dichtbij Valkenburg. De prijs was in verhouding niet duur. Het personeel was erg vriendelijk en gastvrij.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,9
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontzettend gastvrij en is zeker een plek waar wij graag nog eens terug willen komen. Hotel is iets gedateerd, maar heeft zijn charme. Alles is bijzonder schoon. Ontbijt was prima en wederom vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,3
    Prijs/kwaliteit en klantvriendelijkheid, top..
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets. Alhoewel het allemaal wat veroudert is en de kamer vrij simpel , hadden we een zeer fijn verblijf.

    Ten 1ste de gastvrouw en gastheer, en personeel. Super vriendelijk en zeer behulpzaam. Ontbijt niet mega uitgebreid maar zeer lekker. Gratis parking. Goede , mooie ligging.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    Als overnachting op doorreis voor alleen een bed was het prima
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een oud hotel. Badkamer en toilet op de gang. Tegen 8:00 was het geen fris ruikend toiletbezoek meer. Badcel en wc sterk verouderd net als de rest vh hotel.

    Vriendelijkheid en service. Bedden waren schoon opgemaakt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,8
    Basic hotel, maar verder is alles prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is erg basic, maar daar is de prijs ook naar.

    De omgeving en rust. Je kunt van het hotel uit prima te voet naar Valkenburg. Ongeveer 25 minuten door een mooi natuurgebied.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,9
    Eenvoudig en gemoedelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het comfort in de douche kon wel iets beter. Een ouderwetse mengkraan die je lastig op de juiste temperatuur kunt krijgen. Het douchegordijn is niet heel effectief, want de ernaast gelegen de toiletruimte loopt snel onder water. Het hotel ligt in Sint Gerlach, Valkenburg Centrum (Grendelpoort) is wel een klein half uur lopen. In Sint Gerlach is 's avonds niet erg veel te beleven. Wij konden er in elk geval om 22:00 geen terrasje vinden, terwijl het een prachtige zomeravond was.

    Een eenvoudig hotel, met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Gratis parkeren op het terrein. Mooie ligging in het Geuldal. Als je het hotel binnenstapt ga je een beetje terug in de tijd, maar dat is juist de charme. De eigenaar is uitermate vriendelijk en neemt uitgebreid de tijd om je de beste wandelroutes uit te leggen. Het ontbijt is ruim voldoende.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,3
    Goed en gezellig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    de douche was prima maar jammer was dat de aangrenzende wc vloer drijfnat werd en er geen trekker aanwezig was om de vloer droog te trekken.

    het ontbijt was heerlijk, de kamers eenvoudig maar schoon en.... een prima bed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,5
    prima verblijf voor een bescheiden prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    prima ontbijt. geen poespas. gezellige bar. het hotel is werliswaar gedateerd. maar de kamers zijn netjes. de eigenaren vertellen graag waar in de omgeving leuke dingen te doen zijn. We kregen zelfs een zelfgemaakte routemap voor de weg naar het centrum van Valkenburg

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    9,2
    Verrassende ervaring.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    De kamers waren eenvoudig, maar kraakhelder met goede bedden en fantastisch uitzicht. Het ontbijt was uitstekend en het personeel buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Geweldige locatie met ruime parkeergelegenheid.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,3
    Super
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Even wennen aan een straatkant te slapen met de raam open (autogeluiden e.d.)

    Ontbijt prima (zeker voor de prijs van de kamer), de vriendelijke service

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,2
    A pleasant stay in a beautiful environment
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren conform de beschrijving, en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding - maar een opknapbeurt onder begeleiding van een interieur ontwerper/ster zou zeker welkom zijn; wat meer kleur en een vernieuwde natte cel zou het helemaal bijtrekken.

    Uitstekende kamer, goede bedden en een goed ontbijt met genoeg keuze. De kamers zijn "basic", maar zeer prettig en een prachtig uitzicht over het rivierdal. Vergeet vooral niet om achterin de tuin het wandelpad op te gaan en zowel links als rechts het pad af te lopen en de verschrikkelijk mooie omgeving te verkennen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    6,7
    Prijs kwaliteit prima
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gedateerd, met kleine aanpassingen cq upgrades van sanitair en meubels smoelt het net even iets beter.

    Lokatie en bereikbaarheid errug goed. Ontbijt simpel maar zeker voldoende. Dankzij omgeving echt vakantie gevoel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,9
    Heel gezellig en vriendelijk personeel.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Sanitair is wat verouderd.

    Heel gezellig en vriendelijk personeel. Gezellige bar. Prima ontbijt. Kamers bovenin hebben geen last van groepen onderin. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    6,7
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was onwijs gedateerd. De kamers super gehorig en erg licht. Voor 1 overnachting was het prima maar de volgende keer kiezen we weer wat sterren meer.

    Het ontbijt was prima verzorgd. Alles was keurig schoon. Aardige eigenaren!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,2
    Helemaal top
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets qua hotel, maar wel dat aangegeven staat dat het in Valkenburg ligt, maar dat is niet ok vind ik. Het mag dan wel gemeente Valkenburg zijn, maar het is in Houthem. Dat is toch echt wel half uur lopen van Valkenburg.

    Ontbijt ok, helaas geen eitje, maar verder meer dan prima, zeker voor die prijs

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Vriendelijk en betaalbaar familiehotel in schitterende omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers waren schoon en de matrassen van behoorlijke kwaliteit maar zijn wel wat verouderd.

    Wanneer je het pand uitgaat, loop je meteen een schitterend natuur- en wandelgebied in. De vriendelijkheid van de eigenaren is heel groot. Wanneer je een hotel met vriendelijke bediening zoekt als uitvalsbasis om te gaan wandelen, fietsen of anderszins rondtrekken in de omgeving, dan is dit een geschikte locatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,3
    Okay
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als u luxe verwacht, ga dan naar een andere gelegenheid.

    Kamer en ontbijt zijn erg basaal, de inrichting is out of date (jaren 70), maar daar is de prijs ook naar. Geen geluidsoverlast gehad. (Gezamenlijke) douche en wc waren schoon en verder prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Leuke sfeer, goed ontbijt, goede bedden voor weinig geld. Meer heb je niet nodig voor een nachtje.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging is een stukje lopen naar valkenburg centrum ongeveer 2km. Gedeelde douches waren niet al te groot.

    Super vriendelijke mensen die het goed onderhouden, via booking.com hadden wij een 3 persoons kamer voor 2 personen moeten boeken. Eenmaal aangekomen mochten wij gewoon in een 2 persoons kamer blijven voor een wat mindere prijs. En gratis parkeren is ook altijd super.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Prima maar lawaaierig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Rooklucht, gordijnen laten teveel licht door, zeer lawaaierig beluchtingssysteem alsof je in een machinekamer slaapt.

    Eenvoudige schone kamer, aardig personeel, prima prijs, goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,7
    * Ontbijt was niet uitgebreid, toch wel voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    * Ontbijt was niet uitgebreid, toch wel voldoende. * We hadden een upgrade voor €10,- extra naar een kamer met eigen sanitair. * Mooie wandeling naar Valkenburg.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,1
    Mooie lokatie en vriendelijk ontvangen, prima uitleg en...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minpunt is gehorigheid en de zeer basic inrichting.

    Mooie lokatie en vriendelijk ontvangen, prima uitleg en prima ontbijt. Goed bereikbaar en dito parkeergelegenheid. Daarnaast alles netjes schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,9
    super prijs/kwaliteit verhouding en klantvriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er werd direct rekening gehouden met onze moeder die met ons mee was. Wij kregen een kamer op de begane grond, zodat zij niet met de trap omhoog hoefde.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,9
    Positief verast.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig personeel.Ontbijt was prima en werd snel aangevuld.Bedden perfect.wat gedateerd meubilair,maar voor ons niet belangrijk.Alles was schoon.Gaan zeker nog eens terug.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,1
    Prijs/kwaliteit is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De accommodatie is in zijn geheel wat gedateerd, maar de kamer en de lakens waren schoon en het personeel is vriendelijk behulpzaam en in ons geval zelfs ronduit grappig. Prijs/kwaliteit is prima voor een nacht of weekend.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    5,8
    De bedden waren goed en personeel is erg vriendelijk en...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een oud oubollig hotel en ruikt niet erg fris. Als je doucht is de hele badkamer zeiknat. De wc pot was vies. De kamer was saai en kil. Mag hier en daar een lik verf hebben.

    De bedden waren goed en personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. We hadden een basic kamer geboekt met gedeelde wc en douche. Gelukkig konden we deze om laten zetten in een kamer met eigen douch en toilet. Ontbijt was basic maar voldoende.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,7
    prima voor enkele dagen, langer verblijf zou ik toch wat meer luxe hotel zoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    zie boven

    Ik boekte een budget hotel. dus verwachtte geen luxe; met de hygiene was beslist niets mis. De rest was echter net-aan... Prijs kwaliteit gebodene is m.i. niet in verhouding; de hotelkamer was nauwelijks ingericht; 2 redelijke bedden met 2 nachtkastjes, 2 keukenstoelen en een klein tafeltje. Geen TV op kamer. 1 schilderijtje als wandversiering., Door de leegte erg gehorig. 1 grote lamp aan het plafond, 1 bedlampje wat te hoog hing om vanuit bed te bedienen. Douche en WC waren schoon en eenvoudig. WC bril is aan vervangen toe Ontbijt het zelfde; wat brood, luxe brood, eenvoudige vleeswaren en kaas en zoet beleg. geen vers fruit, maar uit een blikje. Op verzoek werd aangevuld, drukte lijkt men niet op berekend, aanvullen duurde te lang. Al met al kom je alleen om te slapen en te ontbijten, en de ligging is geweldig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    6,3
    Prima voor 2 nachten, lekker gefietst in de omgeving .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen tv op de kamer, en het bed was gebroken. Is aan vervanging toe. We hebben er een lade onder gezet zodat we er geen last van hadden.

    Het ontbijt was goed verzorgd, de kamer netjes en ruim. De fietsen konden wij binnen zetten . Mooie ruime parkeerplaats. Vriendelijke gastheer en gastvrouw.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,2
    Super
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam!👍 Kamer was schoon ( wel wat trappen lopen) douche was klein maar schoon ontbijt was goed verzorgd en er was genoeg. Zou hier zeer zeker weer terug komen als ik weer in Valkenburg zou verblijven.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    6,7
    Gemoedelijk en gezellig /warm hotel .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een extra toilet op de verdieping zou geen overbodige luxe zijn.

    Ten eerste ; geweldig gastvrij personeel ! Goede vriendelijke ontvangst . Voor de prijs ( rond Kerst) ,niet te duur. Omgeving ; top !

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    8,8
    Een aangenaam verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zulke lieve mensen! Gaven ons allerlei tips hoe we het beste in Maastricht, Valkenburg bij de kerstmarkten konden komen. Heel gastvrij! De kamers waren netjes en schoon. Dichtbij de grotten in Valkenburg en met de trein ben je zo in Maastricht. Echt een aanrader!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,5
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    We wisten dat het gebouw al wat gedateerd was maar al bij al hebben we een goed en proper bed gekregen;

    Heel vriendelijke uitbaters en veel uitleg gekregen wat betreft ons bezoek aan kerststad valkenburg.Voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,5
    Hey is een heel gezellig familie hotel ,met vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche s zijn gedateerd,de said eenvoudig

    Hey is een heel gezellig familie hotel ,met vriendelijk personeel en aandacht voor de gasten. Ontbijt was goed en voldoende.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    6,7
    Een goede bestemming, maar wat basic.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig gebouw. Er is weliswaar een rokerslokaal, maar de geur van sigaretten rook zit overal in het gebouw, want vasttapijt. Gedateerd. Kwaliteit - prijs verhouding is daardoor wat negatief.

    Rustig gelegen, dichtbij een natuurgebied. Uiterst vriendelijke gastheer. Goed ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Het hotel is gedateerd maar alles was schoon en lekkere...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is gedateerd maar alles was schoon en lekkere bedden. Heerlijk geslapen. Vriendelijk personeel. Het barretje beneden is zo'n echt bruin café waar de tijd stil is blijven staan. De barman was een echte kastelein, goed voor zijn gasten en gepast praatje. Prima hotel als je alleen als overnachting gebruikt. Luxe en mooie hotels, waar gaat het om in de praktijk? Goede bedden en hygiëne.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    7,1
    Prima geslapen en ontbeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De aankleding is wat armoedig, Versleten vloerbedekking en trap bekleding. Interieur is gedateerd en de kamers zijn minimaal ingericht. Je hoeft geen comfort te verwachten

    De omgeving is prachtig. eer vriendelijk en attente eigenaren en personeel. Bedden lagen prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    9,2
    Wij hebben ons prima vermaakt we bleven alleen daar maar overnachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op de kamer was het erg koud.

    We werden heel vriendelijk onthaald, de eigenaar bleef op ons wachten totdat we binnen waren en het ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,9
    Goede service.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te platte kussens op het bed, maar verder zag alles er goed en netjes verzorgt uit!

    Vriendelijke ontvangst, goede uitleg qua wandelroutes, echt een aanrader. We komen zeker nog eens terug.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,8
    gezellig familiehotel waar we ons thuis voelden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging van het hotel is geweldig. De put van de Heilige Gerlachus bijna in de achtertuin van het hotel, je loopt de tuin uit, zo het prachtige natuurreservaat Ingendael in, of het Geuldal in. Het kan haast niet mooier.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,5
    Mooie omgeving, dicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is geen modern hotel. Voor kleine kinderen is er niets

    De kamers waren sober, gedateerd. Wel schoon en goede bedden.ontbijt eenvoudig maar voldoende.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    8,3
    Een belevenis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de prijs was het prima

    De persoonlijke service. De eigenaar was een super enthousiaste man, die er echt alles aan deed om ons naar de zin te maken. Leuke gesprekken gehad en zelfs een paar flesjes likeur gekregen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,3
    We hadden een heel eenvoudige kamer geboekt, dus zonder...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een heel eenvoudige kamer geboekt, dus zonder poespas. Geen televisie op de kamer en geen badkamer. Logisch voor die prijs, met 50 Euro inclusief ontbijt voor 2 personen! Maar de gastvrijheid is echt overweldigend...een gastheer die zo klantvriendelijk is heb ik echt de laatste 20 jaren niet meer meegemaakt! We gaan zeker nogmaals boeken!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    3,8
    Zal er voor deze prijs niet nog een keer heen gaan.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij vonden de kamers er erg gedateerd uit zien. Deed aan een oud internaat denken. Er hingen ook twee bedlampjes boven het bed, maar die doen het dan allebei niet, waardeloos. Er waren geen zeep of shampoos bij de douches, de straal van de douche ging alle kanten op. Bij het toilet was geen zeep of handdoekjes om je handen te wassen en af te drogen. Onze kamer was erg lawaaierig, lag aan een drukke weg met enkel glas in de ramen. Tevens lag onze kamer naast het toilet, waarbij wij dus bij ieder toiletbezoek van een ander alles konden horen. het ontbijt was redelijk, maar vruchten uit blik en sap uit een pak vind ik niet kunnen. Ook moesten we zelf om nog een keer koffie en een croissant vragen. Ik vind dar dit hotel een grote facelift zou moeten krijgen en dat er beter op kwaliteit gelet kan worden.

    De bedden waren goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,7
    super simpel hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    super simpel hotel. erg aardige eigenaar. wel gehorig en de rookruimte is kennelijk niet zo goed geisoleerd want die ruik je door het hele hotel. Prima ontbijt en dito service. Voor het geld is het een meer dan acceptabel hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,3
    Prima hotel en mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig. Klein beetje gedateerd maar niet onprettig.

    Heel eenvoudig,een beetje gedateerd maar oke voor een paar nachten en gezien de prijs en inclusief prima onbijt en aardig personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,5
    Eenvoudig, wat gedateerd hotel met goede prijs, parkeergelegenheid en gezellig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is wel gedateerd en kamers zijn erg 'simpel' (b.v. niet eens een tv) maar dat was wat te verwachten voor de prijs. Sfeer maakte dat wat ons betreft zeker goed.

    Kroeg in het hotel zorgt voor leuk aanspraak. Personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Ontzettend vriendelijk personeel. Simpel en heel goedkoop hotel maar schoon. Op een pracht locatie. Uitstekend voor fietsers. Solide ontbijt. Prima koffie. Gewoon waar voor je geld.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,9
    Het was een leuk verblijf.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden geen TV op de kamer dat is een verbeterpunt vind ik ;-)

    Het was een leuk verblijf. In het weekend van Formule 1 in Spa zijn wij in de ochtend al heel vroeg weer weggegaan maar hotel eigenaar heeft netjes ontbijt klaar gezet om mee te nemen, top service. Ook de gezelligheid aan de bar in de avond was erg gezellig, Zeker voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    9,2
    Ontbijt was redelijk zoals de kamer.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Ontbijt was redelijk zoals de kamer. Het is niet een moderne accomodatie - maar dat is ook bij de prijs aangegeven. Wij hebben alleen en bed voor slapen nodig - en die was OK. De personeel waren zeer nuttig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,6
    Zeer goede prijs kwaliteit verhouding , leuke , mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    Over het algemeen was het hotel een beetje gedateerd , maar het personeel was aardig en vriendelijk . We hebben er prima geslapen en het ontbijt was goed , al met al verhouding prijs kwaliteit was het top .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,7
    Heb wel leuke avond aan de bar gehad met medegasten en barkeeper.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidsoverlast

    Bed was goed en het personeel was aardig. Maar rest van het hotel is gedateerd en aan de straatkant zeer veel herrie van het verkeer. Moet er bij vermelden dat het ook zeer goedkoop was. Dus in verhouding prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,7
    eenvoudig maar goed en niet duur
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen tv op de kamer. Wij hadden 2 tweepersoonskamers. De kamers zijn zo gedateerd dat ze zelfs nostalgisch zijn geworden. De ontbijtkamer was zeer gedateerd en het ontbijt was zeer eenvoudig maar wel lekker vers.

    De kamers waren zeer eenvoudig maar schoon. Het uitzicht was schitterend. Het personeel is heel aardig en gastvrij.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    4,6
    't is net kamperen, oordoppen aanbevolen! en neem je eigen lekkere thee mee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is heel erg gehorig en er komen groepen vakantiegangers die, zowel in de gangen als in de ontbijtzaal luidruchtig zijn... Het hotel ligt aan een doorgaande weg waar, ook 's nachts, veel verkeer langs raast! Eenvoudig ontbijt, kruidenthee bestelt, kreeg zwarte thee. Voor 50€ verwacht je bij zo'n piepkleine kale kamer zonder tv wel een eigen douche en wc. Tip voor het hotel: plaats op z'n minst iets in de douche om na afloop de boel aan te kunnen trekken voor de volgende bezoeker (net als op de camping)!

    Oef, dat valt niet mee! Nou ja, het kamertje was schoon en dat we konden de auto gratis parkeren...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,9
    Prachtige ligging. Vlakbij Valkenburg en Maastricht. Zeer gastvrij!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed viel een beetje tegen.

    De vriendelijkheid/gezelligheid en behulpzaamheid van de uitbaters. En het natuurgebied achter het hotel was prachtig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,4
    Geen nachtlampjes- geen tv - wasbak op een vreemde plek...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor die prijs heb ik al vaker wat beters gehad. met wat meer luxe.

    Geen nachtlampjes- geen tv - wasbak op een vreemde plek ontbijt heel gewoontjes- koffie was slecht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Idyllische plek
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het sanitair was erg basic. Het oogde schoon maar toch was ik blij dat ik mijn slippers mee had.

    Het hotel heeft een mooie ligging. Zelf ben ik een stadsmeisje en om eventjes in een idyllische plek als deze te zijn was erg fijn. Persoonlijk en vriendelijk personeel. Hij leek oprecht geïnteresseerd en legde met liefde nog eens gedetailleerd uit hoe ik op mijn bestemming moest komen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    6,3
    redelijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer viel tegen, hoofdkussen te dun, 2 bedden redelijk goed, bed wat er bij stond voor 3e persoon, niet goed, veel kraken en te zacht. te duur voor wat de kamer is.

    de locatie was prachtig en vriendelijke mensen ontbijt was prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    5,8
    Was leuk, maar prijs/kwaliteit viel tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het comfort op de kamers, gedateerde douchegelegenheid, bedden, allemaal erg kaal maar functioneel

    Het was erg basic, geen tv op kamer en alles gedateerd. Echter het had ook wel een bepaalde sfeer. Gemoedelijke eigenaar

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,1
    Goed voor een overnachting, niet om tijdje op je kamer te vertoeven.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbedekking onder wastafel is onhygiënisch.Gordijn aan schuine wand is geen gezicht.Geen TV. Kamer te steriel, meer schilderijen of wand kleurtje geven en/of kleurige sprei op bed.

    Goede bedden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,3
    aangenaam en zeer goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles ok. zeer goed in orde buiten rond het hotel veel plaats,goede parking,goede picknick weide

    ontbijt verzorgd en goed. kamers zeer proper. goede beoordeling zeer vriendelijk en behulpzaamheid wij komen terug

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    Prima overnachting, eenvoudig, netjes, niet duur
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor 1 nachtje, wisten dat het een eenvoudige kamer was voor een zachte prijs. Buiten dat het eenvoudig was, was het netjes, schoon en het personeel was supervriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,4
    Doe iets aan die sigarettenrooklucht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hele hotel rook erg naar sigarettenrook. Het personeel is wisselend in vriendelijkheid. Beetje afwachtend bij het ontbijt. Vrij veel geluid van de weg waaraan het hotel ligt, wanneer je met raam open slaapt.

    Het ontbijt was redelijk. De bedden waren goed. Prachtige omgeving: je loopt zó de natuur in! Geen overlast van Valkenburg, dat ligt ver genoeg weg. Plattegrondje uitgeprint wanneer je ergens in de omgeving heengaat.

    Verbleven in juli 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: