Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Relais & Chateaux Hotel Landgoed Het Roode Koper 4-sterren

Jhr. Dr. C.J. Sandbergweg 82, 3852 PV Ermelo, Nederland

#2 van de 8 hotels in Ermelo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 147 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    10
    Het overtrof al onze verwachtingen. Top en klasse!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou niks kunnen bedenken

    ALLES aan dit hotel is formidabel, uitstekend, uitmuntend. Zowel de omgeving, de kamer, het personeel, het ontbijt, en de chef-kok voor het diner verdienen meer dan een 10 op 10! Het overtrof al onze verwachtingen. Wij komen zeker terug!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    Geweldig verblijf, echt een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor 10 uur s'ochtends beginnen de tuinlieden al met onderhoud, dit resulteert in veel lawaai in de directe nabijheid van de hotelkamers.

    De geweldige ligging en de schitterende staat van het landgoed en beplanting. Kamers riant, bedden zeer comfortabel, personeel vakkundig en behulpzaam. Ook het eten in het (michelin ster) restaurant is op hoog niveau, echter wel prijzig..

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    6,7
    De zender NPO1 viel steeds weg op de avond dat ik arriveerde...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De zender NPO1 viel steeds weg op de avond dat ik arriveerde, ik kon hierdoor geen talkshow zien. Ik heb de volgende dag erover geklaagd en het werd wel meteen opgelost.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    9,2
    Het is zeer klassiek hotel op een prachtige plek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs is net te hoog voor de kwaliteit en dat geldt met name voor het diner.

    De aandacht die wordt besteed aan alles. Aan de mensen, aan het eten, de kamers.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,5
    De toegang tot het Koetshuis was defect .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Incidentmanagement

    De toegang tot het Koetshuis was defect . S avonds na het diner bleek dit. Het personeel reageerde op dat moment niet adequaat. Had weinig oog meer voor ons. Wij konden niet naar onze kamers. Dat was erg vervelend. Duurde 3 kwartier tot dat een zoon het wel lukte.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,2
    heerlijk wandelen in de veluwse bossen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is erg sjiek, daar moet je van houden. Er is geen keus om iets anders te eten dan in het Michelin restaurant. Maar dit klinkt erg verwend...

    Het is een prachtig hotel op een mooi landgoed, midden in de Veluwse bossen waar je heerlijk kunt wandelen. We zagen herten lopen in het bos! Het personeel is zeer correct en vriendelijk. De kamer was smaakvol en comfortabel ingericht, met uitzicht op het bos. Het diner was prima en het ontbijt heerlijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    9,6
    Een hotel met een ziel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    niks

    Fijne locatie, mooie tuin. Wandelen vanuit het hotel. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Helemaal niet het gevoel van een (onpersoonlijk) hotel. Het restaurant heeft bovendien een michelinster

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    9,2
    Mooie kamer in het Koetshuis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wat meer aandacht voor het kwaliteit van het servies: bij het ontbijt had ik een glas met een scherpe rand omdat er een stuk uit was.

    Mooie kamer in het Koetshuis Uitstekend restaurant

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    9,2
    Prachtige locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was eigenlijk top. Als ik toch iets moet noemen dan zou het fijn zijn als er naast een nespresso apparaat ook een klein waterkokertje met thee op de kamer zou staan.

    Prachtige locatie midden in het bos, we hadden een mooie kamer op de begane grond met een terras. Het ontbijt was erg goed met verse sap of smoothie en ook pannenkoeken of wafels werden aangeboden. Vanwege het mooie weer ook nog gebruik kunnen maken van het mooie en warme zwembad, top!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,5
    viel, gezien de prijs, niet mee.
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    de ontvangst was niet hartelijk, de sfeer was een beetje zelfgenoegzaam en gehaast. wegens groepen konden we bij geen van beide haarden zitten. hoewel we het menu van de chef besteld hadden kregen we een verkeerd gerecht; correctie duurde erg lang, al met al zaten we - mede als gevolg van die groepen - ruim drie uur aan tafel. ook volgende dag bij het ontbijt kreeg ik iets anders dan besteld. de akoestiek in de eetzaal is zodanig dat je verstaat wat er aan andere tafels gezegd wordt, zachte achtergrondmuziek zou helpen.

    heerlijke bedden; prachtige omgeving; goed eten, met name lof voor de patissier

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,6
    We hebben genoten van de rust, de ligging vh het hotel is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Ontbijtbuffet was heerlijk evenals het diner. Het personeel is heel vriendelijk en attent. Wij hebben, op fietsen vh hotel, daar in de omgeving heerlijk kunnen fietsen en wandelen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    9,6
    De mengeling van zeer goed verzorgd en geschikt voor oudere...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Een beetje de grote van de kamer

    De mengeling van zeer goed verzorgd en geschikt voor oudere mensen, samen met de aanwezigheid van jonge gezinnen. Kortom : niet opgeprikt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Heerlijk hotel midden in de bossen met fantastisch restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vrij kleine kamer zonder airco. Ook enorm gehorig. Er waren families met kinderen in het hotel en we werden 's nachts wakker van een huilend kind. ' s ochtends hoorden we de kinderen en ouders letterlijk

    Prachtig hotel in de bossen. Zeer rustige omgeving. Mooi faciliteiten en een geweldig restaurant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,6
    Fantastisch en helaas te kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Fantastisch diner, alleszins de Michelin-ster waard, idem ontbijt, uitstekende professionele, persoonlijke en aardige service van al het personeel, geweldige locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    9,2
    We hebben werkelijk genoten, komen zeker terug en hopen dat het zwembad dan tip top in orde is!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grande Luxe Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer is aan vervanging toe, douchedeur sluit niet goed, alles krap en gedateerd. Voor deze prijs wel onder de maat. Zwembad was net gereed, maar nog niet geheel af, losse steentjes op het terras en geen haakjes aan de muur, niet onoverkomelijk maar wel lastig...wordt wel aan gewerkt. Ook het zwembad was niet geheel zuiver, blad en wormpjes op de bodem, ook hier wordt aan gewerkt.

    De sfeer in het hotel en is subliem, alle medewerkers zijn vriendelijk, niets is hun teveel. Het restaurant is geweldig met een deskundige en vriendelijke bediening, goede gerechten, heerlijke wijnen, kortom een aanrader! Alleen hiervoor kom je al terug. Het ontbijt is ook prima, echt genieten! Ook fijn dat er een mooi zwembad in de tuin aanwezig is. Daarnaast heeft Het Roode Koper een prachtige tuin, een prachtig terras en een prachtige omgeving.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    10
    Hemels
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Good value for money. Alles was zeer verzorgd. Prachtige kamer, veel plekken waar je rustig kon zitten en bovenal een fantastisch restaurant. Alles heel mooi aangekleed, w.o. hele mooie verse bloemen in de eetzaal.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    10
    Uitstekend en midden in een prachtige zeer verzorgde tuin in de Leuvenumse bossen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kleine waterkoker en theedoosje op de kamer. Er was nl. wel een nespressoapparaat maar geen theekoker.

    Zeer sfeervolle kamers midden id natuur, heerlijk ontbijt, zeer zorgzame en vriendelijke bediening.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    8,8
    Zalige rust!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 lavabo in een tweepersoonskamer is misschien wat onhandig. En het feit dat de koffie - die me bij aankomst als welkom werd gepresenteerd - aangerekend werd, verbaasde me toch wat... Maar dat zijn twee details in een verder heel aangenaam hotel!

    Een zalig verblijf te midden van de Veluwse bossen. Vriendelijker personeel ben ik nog niet tegengekomen! De kamer was charmant ingericht.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    6,3
    Mooie locatie maar kan -gezien de prijs- wat meer bij (sauna, wellnes, fietsen, meer wandelkaarten)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een rekening waar de Booking prijs niet was berekend maar de normale prijs (terwijl "via Booking" op de rekening was aangegeven). Het restaurant is prima maar personeel tikje pretentieus.

    Prijs kwaliteit was niet goed. Ook geen aanbeveling dat men niet had geregistreerd dat we maar 1 ochtend hadden ontbeten ipv 2.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    10
    natuurlijke omgeving met prachtig grove den, beuk,eik, douglas en wild harmoniert zo mooi met het la
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer/badkamer was zeer ruim maar zou wat meer landgoed kunnen uitstralen.

    Medewerkers waren top. Je merkt dat alle afdelingen enthousiast, kundig en met plezier hun vak uitdragen

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    8,3
    Locatie , fijne ruime en schone kamer met gashaard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grande Luxe Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten wordt met veel zorg en vers bereid Alleen zijn de technieken gedateerd en kan een update geen kwaad ( geglaceerde zwezerik bijv) Wijnkaart is uitgebreid maar desondanks niet allen wijnen voorradig . Voorts prima en zeer verzorgd hotel

    Locatie , fijne ruime en schone kamer met gashaard Huisdieren mogen mee tegen betaling en parkeren Is gratis , Prima plek voor wandelen fietsen en paardrijden Eigen paarden kunnen mee en kunnen worden gestald op een bijzondere mooie ruime accommodatie incl. Weidegang In de zomer moet het een zeer mooie plek zijn met de tuinen en buiten zwembad ! Ideale ligging in Ermelo , alle paden liggen direct achter het hotel !

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,2
    Heel fijn!
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hotelbar valt wat uit de toon bij de sfeer. 'S nachts erg warm op de kamer. En de verwarming maakt een tikkend geluid.

    De sfeer en entourage is echt heel mooi.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    9,2
    Heerlijke verwendagen op de Veluwe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We misten een ijskastje op de kamer en er hadden wat ons betreft wat meer mogelijkheden mogen zijn voor een hapje en een drankje (maar waren daarvoor aangewezen op hun sterrenrestaurant).

    Een mooi, kleinschalig hotel op een prachtige locatie! Prachtige, verzorgde tuinen en heerlijk rustig. Goed verzorgde kamer. Fijn zwembad buiten! Ontbijten op het mooie terras in het zonnetje was een heerlijke ervaring! Mooie omgeving,

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    9,6
    Perfecte verzorging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Jammer dat we er niet op gewezen zijn dat er iedere dag een wisselend menu werd geserveerd.

    Ligging, kamer, mogelijkheden, zeer behulpzame medewerkers. Tiptop verzorgd.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,9
    Prachtig hotel op een mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tijdens het ontbijt hadden wij een gekookt eitje besteld en die was niet goed gekookt en was koud. Toen wij daar iets van zeiden werd ons gezegd dat dit heel vreemd was want toen het ei werd gebracht was het nog heet, zo werd ons verteld. Wij vonden het een vreemde reactie want waarom zouden wij hierover liegen? In een hotel van deze kwaliteit kan dit echt niet. Wij vonden het ook jammer dat er bij het uitchecken niet aan ons werd gevraagd of we een prettig verblijf hadden gehad. Het zijn kleine dingetjes maar toch!

    Een prachtig landgoed op een prachtige plek. De tuinen zijn schitterend onderhouden. Mooie kamers, goed bed en lekker douche.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    10
    Het geheel is uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geheel is uitstekend! Een enorme aanbeveling verdient de accommodatie, de gastronomie en het personeel!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    9,6
    Zeer comfortabel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ligging mooi zwembad algehele verzorging. En heerlijk dineren.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,5
    Rustig, privé en relaxed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner en ontbijt waren perfect Chateaux straalt rust uit en geeft een prettig gevoel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,8
    We hebben genoten van de rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving van het hotel.

    De kamer had een mooi uitzicht en we hadden heerlijke bedden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    10
    Alles gewoon perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles gewoon perfect

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Sauna
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastvrijheid

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    8,8
    gezellig, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, goede keuken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij zijn harde matrassen gewend en dat kan beter.

    Het ontbijt was zeer goed nep persoonlijke bediening is toch wel fijn.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    9,2
    Service, eten, omgeving
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service, eten, omgeving

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    10
    Geweldig genoten!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 4 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Geweldige locatie, prachtig hotel en zeer vriendelijk personeel! Wij komen heel graag terug.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    10
    Heerlijk ontbijt en diner.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grande Luxe Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt en diner. Ook de kinderen zijn meer dan welkom.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    9,6
    Mooie herinnering
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt echt te duur

    Het weer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    10
    Het super vriendelijk personeel maakt het plaatje compleet ! Puur genieten !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Helemaal niets alles was top !

    Ontbijt was overheerlijk !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,6
    Genoten op een prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    De locatie beviel ons het meest. Via een bospad kom je op een prachtig landgoed waar vandaan je aan alle kanten het bos in kan wandelen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    Luxe op een ontspannen landgoed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    10
    Accomodatie ligt schitterend, faciliteiten zijn meer dan prima, het personeel is zeer plezierig!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Er word in Het Roode Koper alles aan gedaan om het je naar de zin te maken.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    9,6
    Erg vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    8,3
    Heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte en de prijs van de kamer. Het matras werd erg warm.

    Ontbijt, ligging, vriendelijkheid personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,5
    welness ontbreekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    welness ontbreekt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    8,8
    prachtige locatie, goed eten, fijne kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen bereik met telefoon, bijna niet te doen ivm mijn werk

    prachtige locatie, goed eten, fijne kamers

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    10
    Super hotel
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De bediening. De vriendelijkheid en rust die ze uitstralen

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    10
    Rust en gastronomie
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtige locatie,rust , goede keuken en vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    10
    Heerlijke dagen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer en diner

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    8,3
    Ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit ontbijt

    Ambiance

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    9,2
    Prachtige locatie, uitstekend restaurant, comfortabele kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtige locatie, uitstekend restaurant, comfortabele kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    7,1
    Restaurant incl bediening, is top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast op een kamer van deze Prijs een gemiste kans,

    Restaurant incl bediening, is top

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    9,2
    alles was perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles was perfect! miste alleen een sauna

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    10
    SUPER !!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    een oase van rust midden in de bossen! geweldige accommodatie voor ons paard! top-kok en verrukkelijke gerechten : GENIETEN!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    10
    Een droom die uitkwam en dat nog wel in Nederland!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was in een woord super! Wat een verblijf en super vriendelijk personeel, maar dan ook werkelijk iedereen!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    8,8
    heerlijk uitgeruist en dat was de bedoeling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    het weer, maar daar kunnen ze niets aan doen

    mooie kamer met terras, heel fijn diner en zeer goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    10
    Heerlijk in de bossen, nostalgisch romantisch, kleinschalig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk in de bossen, nostalgisch romantisch, kleinschalig intiem. En heeeeerlijk gegeten. Super personeel!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    8,8
    Omgeving en het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte internetverbinding

    Omgeving en het restaurant.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    9,6
    Luxe
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Sfeer, lijkt Engeland wel. Heerlijk ontbijt .mooie omgeving en genoeg faciliteiten

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    8,8
    Het waren 2 heerlijke dagen, heerlijk eten, voortreffelijke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat er geen sauna of overdekt zwembad was.

    Het waren 2 heerlijke dagen, heerlijk eten, voortreffelijke wijnen en een mooie kamer! We hebben genoten.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    6,7
    Kamer was ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen thee/waterkoker op kamer geen aparte douche ipv geintegreerd in bad (hoge instap en waterballet). Goed maar overpriced diner.

    Kamer was ruim. Lokatie is uitstekend. Erg vriendelijk personeel Ontbijt was uitstekend

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    9,2
    Prachtige locatie, huiselijke sfeer, uitstekende keuken,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige locatie, huiselijke sfeer, uitstekende keuken, vriendelijk personeel. Leuke inrichting, je voelt je er helemaal thuis. We hebben prachtige wandelingen gemaakt vanuit het hotel. De tuin is top onderhouden en leuke kaarsen en vuurkorfen branden. We kunnen niet wachten om terug te komen in het voorjaar of zomer om de natuur te bekijken. Zelfs nu in de winter is het mooi daar.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    10
    De bijzonder attente dames bij de receptie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs van de fles water aan tafel. Deze is exceptioneel. Graag zouden wij gewoon kraanwater bij het diner krijgen.

    De bijzonder attente dames bij de receptie. Ook het bedienend personeel was uitstekend. Heerlijk diner!!!!

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    7,5
    Ontspannnen midden in de bossen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt tot 10.00 uur op zondag is erg krap. De bar kan levendiger en gezelliger.

    Ontspannnen midden in de bossen. Leuk restaurant voor 's-avonds. Ontbijt is origineel en van goede kwaliteit.

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    9,2
    De omgeving van en de sfeer in het hotel beviel ons...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bijbetaling voor de wisseling van een gerecht binnen het gekozen menu, door een gerecht, dat op de kaart goedekoper was dan het ingewisselde gerecht, viel een beetje tegen.

    De omgeving van en de sfeer in het hotel beviel ons uitstekend. Het hotel is buitengewoon gezellig en knus met prima kamers, inclusief eigen Nespresso apparaat.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    9,6
    Super gastvrij en een fantastische omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets

    Super gastvrij en een fantastische omgeving. Ook voor de honden waren er bedden klaar gezet. Het restaurant is de Michelin ster zeker waard.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    5,8
    natuur locatie ambiance
    • Vakantiereis
    • Stel

    douchen in bad niet kunnen ventileren zonder gevaar dat er iemand je kamer binnenstapt ik weet, want we zijn er vaker geweest, dat er betere kamers zijn in die categorie maar we hebben via booking.com geboekt en dan moet je er blijkbaar om vragen

    natuur locatie ambiance

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,1
    Prachtig hotel in een bijzondere omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Misschien een kwestie van smaak, maar we vonden de sfeer en het interieur behoorlijk 'ouderwets'. Bediening was wat afstandelijk en niet altijd even professioneel. We kregen de indruk dat er wat 'reservekrachten' waren ingevlogen (wilt u nog een 'wijntje', een gerecht met aDvocado).

    Prachtig hotel in een bijzondere omgeving.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    9,2
    Ligging midden in de bossen, doodstil, prachtig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Klein puntje is dat de kamer wat gehorig was.

    Ligging midden in de bossen, doodstil, prachtig. Heel mooi ingericht hotel, excellente service en goed eten.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    10
    het prachtige uitzicht op de tuin tijdens het diner
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    wil graag een kopje thee kunnen zetten op mijn kamer ,sta nog al vroeg op.dit heeft mij zeer verbaasd.

    het prachtige uitzicht op de tuin tijdens het diner

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,1
    kamer ruim , moderne badkamer, voldoende gratis parking.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat de kamer een eindje lag (moesten naar buiten )van waar er ontbeten werd en ontbijt duur voor wat ge krijgt en ondanks het weinige volk moest je regelmatig bijbestellen wat ontbrak(zoals fruit) en keuze erg beperkt. Het was koningsdag en in het hotel zelf niets te doen. Gewoon een oude bar met stille muziek.

    kamer ruim , moderne badkamer, voldoende gratis parking. Personeel wel vriendelijk. Kasteelachtig hoofdgebouw. Vooral bedoeld voor oude mensen of mensen die paardrijden(manège)Wij zaten in een bijgebouwtje.

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    10
    enige nadeel is het afzuigsysteem in de badkamer, te veel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    enige nadeel is het afzuigsysteem in de badkamer, te veel lawaai en automatisch systeem met bewegingsmelder wat in de nacht erg vervelend is als je naar het toilet moet.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    10
    Super ontbijt, kon niet beter.
    • Gezin met oudere kinderen

    Super ontbijt, kon niet beter. Gezellige salons met haardvuur.Zeer verzorgde tuin en zeer vriendelijk personeel. Ook het diner was top.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    10
    Het ontbijt en diner waren fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt en diner waren fantastisch. Prachtige locatie, buiten en binnen

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    10
    10 Plus!
    • Vakantiereis
    • Stel

    10 Plus! Wat een fantastische belevenis! Fantastisch personeel!

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    10
    Totale ambiance en vooral de klantvriendelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Totale ambiance en vooral de klantvriendelijkheid.

  • Beoordeeld op: 30 januari 2016

    10
    De totale sfeer, de ambiance in het restaurant tijdens diner
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt is qua presentatie indrukwekkend, maar qua "eten" wat magertjes

    De totale sfeer, de ambiance in het restaurant tijdens diner

Er zijn ook 39 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: