Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Nederland
  3. Hotelbeoordelingen: provincie Utrecht
  4. Hotelbeoordelingen Nieuwersluis
  5. Beoordelingen van Boutique B&B Ouderhoek

Beoordelingen over Boutique B&B Ouderhoek

Rijksstraatweg 68, 3631 AD Nieuwersluis, Nederland

#1 van de 1 hotels in Nieuwersluis

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 240 beoordelingen over deze B&B

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 23 januari 2019

    7,1
    Vriendelijke ontvangst, ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Toen we 's avonds terug op de kamer kwamen hing er een zeer nare geur, jammer dat we de gastvrouw na 20u niet meer konden bereiken en we dit pas de volgende ochtend hebben kunnen melden. We misten een beetje de "verwennerij" tijdens het ontbijt, we kregen dit op de kamer geserveerd en nadien vertrok de gastvrouw naar haar eigen huis om met haar gezin te ontbijten.

    Vriendelijke ontvangst, ruime kamers. Leuke attentie bij aankomst. Het ontbijt was verzorgd en voldoende.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 22 januari 2019

    10
    Heerlijk ontspannen aan de Vecht
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Schattige B&B! Fris, nieuw, fijn & functioneel ingericht en zeer smaakvol! Kleine keuken met zithoek, grote, goed verlichte badkamer en (het belangrijkste) een GEWELDIG bed! Kleine attenties van de eigenaresse: sap van boomgaard, koffiecupjes, thee. Heerlijk en vers ontbijt op maat (de eigenaresse vraagt wat je graag eet 's morgens :)

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 19 december 2018

    10
    Ontzettend mooie plek en heel huiselijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was donker toen wij aankwamen en dan rijd je er zo voorbij... maar natuurlijk wel snel gevonden.

    Ontzettend mooie plek en heel huiselijk. Gastvrouw was ook heel vriendelijk.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2018

    10
    Mooie nette accommodatie op een mooie locatie!
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Geen opmerkingen!

    Het fijne bed. Dat sliep heerlijk! De kamer was netjes en schoon. Ook de badkamer was prima in orde. We zijn van alle gemakken voorzien. 's ochtends een heerlijk ontbijt gehad.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2018

    9,2
    Mooie locatie, vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden het wat vreemd dat wij de bordjes en kopjes die wij gebruikten bij het ontbijt zelf moesten afwassen. De badkamer was op het ook zeer schoon maar rond de kranen en de deur werd duidelijk niet goed schoongemaakt. Maar al met al was het een fijne accommodatie!

    Mooie locatie, vriendelijke ontvangst. De B&B is mooi ingericht en biedt voldoende privacy. Kamer is ruim. Badkamer is prima met ruime douche. Er is een keukentje met servies, koelkast en magnetron.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2018

    10
    Een glas melk bij het ontbijt zou lekker zijn geweest.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een glas melk bij het ontbijt zou lekker zijn geweest. Als ik er om had gevraagd had ik het zeker gekregen. De versgeperste jus d'orange was uiteraard heerlijk.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2018

    10
    Het was nog leuker en mooier dan verwacht.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks! Dat we niet langer bleven :-)

    Het was nog leuker en mooier dan verwacht. Geen probleem dat ons 1 jarig dochtertje mee kwam, ook voor haar mini ontbijtje erbij. Echt een aanrader!!!

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2018

    9,2
    Romantisch & Idyllische B&B
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is qua verscheidenheid wat simpel - maar prima prijs/kwaliteit verhouding.

    Prachtige locatie met uitkijk op de perenbomen en de rivier de vecht. De gastvrouw Deborah heeft ons heel duidelijk geholpen met onze wat latere aankomst. In het kort idyllisch, romantisch, heerlijke B&B.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2018

    9,6
    Fantastisch!
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben een stofdraad zien hangen in de nok van de kamer. Dat was geen tegenvaller, maar meer een aandachtspunt. Verder was het uitstekend!

    De ligging, de knusheid en de kamer van de accommodatie. De zelfgemaakte perensap als welkomstdrankje. Het fantastisch verzorgde ontbijt van de volgende morgen met ook weer producten van eigen bodem.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 23 november 2018

    9,6
    Voldeed uitstekend
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste wel een stopcontact naast het bed voor de iPhone wekker

    Het ontbijt was uit de kunst, kamer prima. Heerlijke warme broodjes op de kamer gebracht.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2018

    9,6
    Alles top, ik kom er graag nog eens terug
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijke ontvangst door gastvrouw Deborah. Ruime, mooi ingerichte kamer met kitchenette. Parkeergeelgenheid op afgesloten domein. Goed bed en douche. Gratis WiFi. Lekker ontbijt.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2018

    10
    Top verblijf, mooie omgeving en ontbijt op bed. Wat wil je nog meer?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtige locatie met zeer mooi gestylde kamers. Heerlijk ontspannen en leuk om te wandelen. Natuurlijk niet vergeten om lekker te gaan eten in Loenen aan de Vecht. Wij hadden heerlijk gegeten bij de Drie Gekroonde Laarsjes.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    9,2
    Knusse en gezellige kamer met supervriendelijke gastvrouw.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op booking.com stond dat de afstand naar de locatie, waar we 's avonds heen moesten voor een bruiloft, maar 2,8 km was. Uiteindelijk moesten we € 50,00 betalen voor de taxirit. Als de afstand daadwerkelijk 2,8 km was geweest dan had dit natuurlijk nooit de prijs van de taxi geweest.

    Knusse en gezellige kamer met supervriendelijke gastvrouw.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2018

    10
    Een heerlijk breed en lang bed met veel kussens, de omgeving...
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er niets te zeuren valt haha. Alles was gewoon super oké!

    Een heerlijk breed en lang bed met veel kussens, de omgeving EN het ontbijt aan bed gebracht....

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    10
    Super verblijf op droomlokatie!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wat een fantastische plek om te overnachten. Super locatie op mooi landgoed met steiger aan het water. Heerlijke ruime en schone kamer, goede bedden en lekker ontbijt. Wij konden de hele dag werken aan de grote tafel in de kamer. Er was voldoende koffie en thee, maar ook een koelkast voor eigen versnaperingen. Deborah, onze gastvrouw, heeft ons volledig in de watten gelegd. Dank daarvoor!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    10
    Rustige B&B temidden van een peren boomgaard dichtbij de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing

    Rustige B&B temidden van een peren boomgaard dichtbij de schilderachtige Vecht. Op en top service door de gastvrouw! Lekker ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    10
    Heerlijk verblijf op een toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Het ontbijt was heerlijk en werd persoonlijk bezorgd. De kamer was zeer sfeervol en stijlvol ingericht. Het keukentje in de kamer is een leuk extra. Het aanlegsteigertje was erg leuk om te zitten met een drankje. De omgeving is prachtig en leent zich uitstekend voor tochten met fiets, scooter, solex of auto. De eigenaresse weet allerlei leuke restaurantjes in de buurt. Na een korte wandeling van zo'n 20 minuutjes sta je in Loenen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    8,3
    Gezellige B&B in een prachtige omgeving met een supergastvrouw!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Ondanks hor, veel muggen. En buitendeur beneden klapte steeds hard dicht, maar hier 's avonds/'s nachts verder geen last van gehad.

    Mooie omgeving, gezellig ingericht. Supervriendelijke gastvrouw!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    10
    Een prettig en compleet verblijf voor een goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    We moesten in de buurt zijn voor een etentje, en hebben hier overnacht. Het is een fijne, rustige plek, goed gelegen aan de Vecht, ruime kamer, goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,8
    Prachtige plek met veel comfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging is geweldig, aan de Vecht en omringd door perenbomen. Comfortabele accommodatie, aardige gastvrouw. Op fietsafstand van mooiste plekken zoals Loenen, Breukelen, Tienhoven en Loosdrechtse plassen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    10
    Prachtig,rust en mooi
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Mooie ruime kamer met eigen keukentje en koelkast met vriesvak. Het ontbijt was voldoende en goed. Alles vers van hun eigen land. Ontbijt op je kamer vonden wij zeer aangenaam. Lekker rustig ontbijten op je kamer. Bijkomen van je nachtrust. Rustige ligging langs De Vecht. Ideaal voor fiets/wandel vakantie. Helaas tijdens onze dagen slecht fietsweer. Wij komen zeker nog eens terug om daar te gaan fietsen. Deborah, de manager was vriendelijk en geweldig gastvrouw. Locatie was top! Middenin het groen, aan de Vecht, in de boomgaard. Wat een rust en een mooie natuur. Voor onze eerste kennismaking met B&B was het zeer goed. We maken zeker in de toekomst nog meer gebruik hiervan.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,2
    Heerlijke plek als uitvalsbasis naar Amsterdam
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het was behoorlijk warm binnen. Wellicht een ventilator aanbieden om 's avonds/'s nachts wat meer af te laten koelen in de kamers.

    Mooie en rustige ligging, dus ook rust om te slapen. Ontbijt was uitgebreid en heerlijk. Verse producten werden geserveerd en voldoende keus. Kamers waren ruim en netjes. Badkamer was prima in orde.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    9,6
    WE HEBBEN GENOTEN VAN ONS VERBLIJF.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    GOED ONTBIJT. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd. Je kunt dus niet op dat moment kiezen wat je wenst. Geef van te voren aan wat je wenst of verwacht. Mevr. doet haar best om het je naar de zin te maken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    Geweldige locatie, groen en rustig, fijne gastvrouw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wat een mooie locatie! Middenin het groen, aan de Vecht, in de boomgaard. Wat een rust en een mooie natuur. Deborah is een geweldige gastvrouw en de kamer is prachtig. De bedden slapen heerlijk en de badkamer is superschoon en lekker licht. Ik zou hier zo weer een weekendje heen gaan.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    Rustige mooie omgeving.
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm in de b&b. Zowel op de gang als in de kamer. Dit was niet aan te passen, waardoor wij de ramen tegen elkaar open moesten zetten.

    Rustige mooie omgeving. Ruime kamer met heerlijke bedden en fijne douche

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,2
    Geweldig had nog wel een nachtje willen blijven
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou niet weten.kan niet vergelijken dit was onze eerste b&b.

    Ruime kamer gewoon beter dan hotel kamer!!ontbijt was gewoon maar perfect en zo lief binnen gebracht!!zo gezellige vrouw! Het was zo schoon en netjes!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    10
    Gewoon weg geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niks.

    De vrijheid beviel ons het meest, zowel in de bed en breakfast als de omgeving. . De omgeving was helemaal schitterend, is te vinden tussen de fruitteelt en aan de Vecht die uitmond in de Loosdrechtseplassen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    9,6
    Lekker geslapen op mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt wilden we graag erg vroeg en werd 's middags voor ons klaargezet op de kamer en in de koelkast. Het derde (bijzet)bed had zelfs een prima matras (is vaak wel anders) Mooie locatie en prachtige omgeving.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,8
    Heel mooie aangename verzorgde kamer !
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Met de eigenares reeds besproken, geen badmatje voor de douche in de badkamer en geen keukendoek in het keukentje ( doen ze bewust voor gasten die maar 1 nacht kwamen, willen niet dat ze de afwas doen )

    Heel mooie aangename verzorgde kamer ! Heel goede bedden, wat toch belangrijk is. En de koffiemachine en koffie van "De koffie jongens" zeker zo lekker als een Nespresso ! Ontbijt was gewoontjes.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,5
    Prima verblijf!
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Een aantal kleine tips al doorgegeven. De kamerfaciliteiten zoals benoemd klopt niet helemaal meer bijv. geen magnetron meer (om maar iets te noemen). Misschien nog even aanpassen? We verbleven 2 nachtjes, de 2e dag werd onze kamer schoongemaakt en kregen we nieuwe handdoeken. Aan de ene kant heel fijn deze service maar aan de andere kant hadden we best nog een dagje met onze handdoeken kunnen doen. (Met zijn allen zorgen we voor een beter milieu!) Het gastenboek weer in ere herstellen, we konden deze niet vinden in de gang terwijl het wel op de foto's staat. Leuk om toch iets te kunnen schrijven hoe fijn we het vonden in de B&B!

    Mooie omgeving, leuke route hierheen. Wel even goed opletten; de naam zoals op Booking.com staat, staat nog niet aangegeven op het bordje dat bij de B&B staat. Er wordt nog verwezen naar de oude naam: Landhuis Logies Ouderhoek. We reden er langs totdat we beseften dat we die ingang toch wel moesten hebben :-). Dit wordt nog veranderd (volgens nieuwe manager). Een vriendelijke vrouw die de tijd nam om ons alles uit te leggen. In de kamer lekkere chocolade en kaarsjes aan! Leuke binnenkomer. Prima bedden, prima douche, lekker ontbijt met warme broodjes en verse jus d'orange. Van de gastvrouw ook goede tips gekregen voor leuke restaurantjes zoals Paolo's in Loenen aan de Vecht (nog geen 10 min rijden).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    10
    Fantastisch.
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets! Nou ja, misschien wat meer zenders op de tv (alleen Nederland 1,2en3), maar deed niets af aan het geheel!

    De gastvrije ontvangst met rondleiding. De leuke attentie op de kamer (bonbons),. De prachtige kamer met keukentje. Verse koffie en thee. Vers appelsap als welkomstdrankje. Uitstekende badkamer. Heerlijk bed. Prachtige omgeving, locatie aan de Vecht. Alles super hygiënisch.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    5,8
    Toch wel heel jammer dat je enkel " cash " kan...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Toch wel heel jammer dat je enkel " cash " kan betalen en dat deze informatie op voorhand bij mij niet bekend was :-( ( Vervelende situatie )

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    8,3
    De kamer was keurig schoon met ruime douchegelegenheid.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wat je wenst te eten bij het ontbijt moet je de avond vooraf opgeven en dit wordt precies afgemeten gebracht. Was goed maar iets meer variatie had gemogen. Je weet niet altijd vooraf wat en hoeveel je wilt eten.

    De kamer was keurig schoon met ruime douchegelegenheid. Koffie, thee en frisdrank aanwezig. Gewoon goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    7,5
    OK, maar geen voltreffer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een betere aanduiding va het pand zou zeker nuttig zijn om het ook in het donker terug te kunnen vinden. Vooraf telefonisch contact verliep stroef en naderhand kon ik de commentaar horen die op mij gegeven werd (de lijn werd niet goed verbroken). Contact ter plekke OK maar niet de meest hartelijke. In de douche staat een flacon zonder etiket die net zo goed zeep als shampoo kan zijn. Ik vermoed een goedkoop product, waarom anders het etiket verwijderen? In deze prijscategorie verwacht ik net iets meer van de amenities.

    Mooie, nette kamer. Zeer rustig (ligt ver van de straat). Ontbijt is correct (de avond vooraf aangeven hoeveel je van wat wenst). De keuze is voldoende.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    10
    thuiskomen en ontspannen
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    sorry, maar ik kan niets bedenken wat niet voldeed aan mijn verwachtingen.

    ontbijt was heerlijk, uitzicht prachtig, de energie van de ruimte zalig. Elke avond opnieuw voelde het als een stukje thuis komen!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2019

    10
    Eigenaresse was vriendelijk en bracht ons naar het station...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenaresse was vriendelijk en bracht ons naar het station omdat wij onverwacht niet opgehaald konden worden door een collega. Heel fijn!

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 12 februari 2019

    9,2
    Mooie locatie, vriendelijke gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    Mooie locatie, vriendelijke gastvrouw.

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 10 februari 2019

    10
    Mooie, schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minouten

    Mooie, schone kamers. Super lieve gast vrouw!

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 26 januari 2019

    9,2
    Fruitvol
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima

    De locatie. De rust. Ruim e compleet en sfeer.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 20 januari 2019

    7,1
    Prima voor een overnachting
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne badkamer, bv rooster afzuigsysteem. Eigenlijk alleen per auto mogelijk om bv naar centrum te gaan

    Prima nette kamer

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 14 januari 2019

    10
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Goede service, heerlijk bed en een super mooie kamer.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 4 januari 2019

    9,6
    de kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 27 december 2018

    9,6
    Prachtige plek, mooie kamers en gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige plek, mooie kamers en gastvrijheid.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2018

    10
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2018

    10
    Kamer was heel mooi en gezellig, Hele schone badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was heel mooi en gezellig, Hele schone badkamer. Mooie kitchenette. Ontbijt heel goed

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2018

    10
    Heerlijke plek, mooie kamer, heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima.

    Heerlijke plek, mooie kamer, heerlijk ontbijt!

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2018

    10
    Locatie, gastvrouw en lekkere lichte kamer
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks noemenswaardig het was een heerlijke plek.

    Locatie, gastvrouw en lekkere lichte kamer

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2018

    10
    Super verblijf
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vriendelijk onthaal en steeds met een glimlach! Kamer was super en een mooie rustige ligging

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2018

    9,6
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijke schone mooie kamers. Alles was super mooi gestyled. Lekker ontbijt Vriendelijke gastvrouw

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2018

    10
    Heerlijke plek, mooi ingericht, fijn bed ,fijne douche en n...
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke plek, mooi ingericht, fijn bed ,fijne douche en n uitstekend ontbijt en hartelijke gastvrouw👍

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2018

    10
    Top locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De vriendelijke eigenaresse en de geweldige service

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2018

    10
    Leuk ingerichte schone kamer en badkamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk ingerichte schone kamer en badkamer. Comfortabel bed, en prima uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2018

    8,8
    Prima uitvalsbasis om de mooie regio te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ruime luchtige kamer en badkamer. Sfeervol ingericht. Goed bed. Goede ligging met ruime en veilige parkeergelegenheid.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2018

    10
    perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    -

    hele sociale gastvrouw mooie ruime kamer prachtige en rustgevende omgeving

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2018

    10
    Zeer mooi gelegen in de prachtige natuur.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer mooi gelegen in de prachtige natuur. Uiterst vriendelijke gastvrouw. Ontbijt was uitgebreid en heel lekker.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    10
    Alles!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles! Deborah is een top gastvrouw. Verzorgde kamer. Een adresje om te onthouden!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    10
    Ligging aan vecht, vlakbij loenen aan de vecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging aan vecht, vlakbij loenen aan de vecht

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    9,6
    Top!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk ontvangen en een goede tip gehad om uit eten te gaan bij Paolo in Loenen aan de Vecht!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,3
    Genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige, prachtige locatie om samen te zijn en te genieten van de omgeving. Vriendelijke en behulpzame gastvrouw die graag voor je klaarstaat!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,3
    Fijne mooie sfeervolle kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Flexibiliteit met in en uitchecken kan beter.

    Fijne mooie sfeervolle kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    9,2
    Lekker zitten in de schaduw van de boomgaard en de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Lekker zitten in de schaduw van de boomgaard en de (bad)kamer was top.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,8
    helemaal prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    moesten zelf koffie zetten voor ontbijt

    mooie kamer met goed bed en keukentje, leuke ligging in een perenboomgaard. mooie omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    9,2
    Rustgevend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie, kamer, tuin

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    8,8
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme kamer

    Ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,5
    Locatie
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs was vrij hoog

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Een heerlijke schone en comfortabele B&B in een prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren heerlijk en Deborah, de manager, was in één woord geweldig!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    10
    Het was perfect!
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrij en persoonlijk ontvangst, mooie ligging tussen de fruitbomen en ruime rustige kamer met heerlijk ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    10
    Het ontbreekt hier aan niets.
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kunnen we niet bedenken

    Het ontbreekt hier aan niets.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    10
    1 puntje voor fietsers (zoals wij) is de weg naar de locatie een tikkie gevaarlijk!
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    het ont bijt was goed de kamers geweldig Deborah een schat!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    Fijne B&B op mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    gastvrouw gaf ons het gevoel gehaast te zijn

    fijne, lichte kamer, ontbijt werd op de kamer geserveerd, mooie locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,6
    Gastvrij
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ligging en netheid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,2
    Landelijk comfort in prachtige omgeving en gastgerichte service.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie met fijne en mooie kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Prima kamer en ontbijt in de koelkast, zodat ik telkens vroeg naar mijn werk kon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    10
    Grandioos!!!!! Echt een aanrader! Voelt als thuis komen!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie! Alles mooi gestyled! Het voelt als een warm bad! Een zeer warm welkom door de gastvrouw Deborah!

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 – 75

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: