Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Lands End 3-sterren

Havenplein 1, 1781 AB Den Helder, Nederland

#9 van de 15 hotels in Den Helder

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 608 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    9,2
    comfortabel en op een schitterende locatie.Het restaurant was ook prima.Mooie menukaart.
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Ik ou als invalide wel graag een handgreep naast het toilet willen hebben.Heb dit kenbaar gemaakt tijdens uitchecken Ben benieuwd de volgende keer.Avies: Vermeld op de website, of er wel of niet een handgreep op het toilet is.Er was op onze kamer wel een zeer welkome handgreep in de douche.Een onmisbaar item voor een invalide.Ga zo door.chapeau!

    Mijn vrouw en ik waren nu viir de tweede keer in Lands end en we zijn daar nu net zo tevreden over als de eerste keer. Mooie kamer mer met uitzicht op zee. Een zeer interessant wisselend plaatje.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    9,5
    Uitstekende locatie voor dagje Texel en dagje Den Helder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij houden niet van aparte bedden. Rest was goed.

    Uitstekende locatie voor dagje Texel en dagje Den Helder. Eten was prima evenals ontbijt. Parkeren geen probleem. Kamers ruim en comfortabel.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    5,8
    Duur maar zeer dicht bij het veer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klantvriendelijke en meedenkende balie. Maar ze weten geen eens waar je een fiets kunt huren of hoelaat het veer gaat. De kamer is basaal. Uitzicht is mooi.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    5,8
    Veels te duur, je betaalt voor het uitzicht
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je betaalt alleen voor het uitzicht, de prijs is een vd Valk prijs maar het hotel is van middeklasse..tapijt vieze vlek, douchestang vol met roest, enorm gehorig, k hoorde de zoemer vd wekker van mijn buren af gaan.... Op zich is t hotel te doen maar zeker niet voor deze prijs!

    Het uitzicht en het personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    6,7
    keuze voor glutenvrije broodkeuze was er nauwelijks.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    keuze voor glutenvrije broodkeuze was er nauwelijks. Was mooi dat het er was, maar als je niet van brood met pitten houdt, is dat wel jammer als dat de enige keuze is. Er zijn ook voorverpakte bolletjes mogelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    4,6
    Uitzicht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte is ontoegankelijk en onhandig ingedeeld. Om een kop koffie te bemachtigen moet men soms 10min in de rij staan! Wachtrij staat dan in de weg voor mensen die bij het broodbeleg proberen te komen!

    Uitzicht

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,5
    Super locatie en fijne bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene in badkamer was matig en schone handdoeken werden vergeten. Het ontbijtbuffet werkt bij veel gasten wat ergenis op bemerkten wij.....met name de rij voor de koffie/thee/sap..... Logistiek gezien zou het buffet wat anders moeten worden ingedeeld ....

    Fijne bedden en prachtig uitzicht! Behulpzaam personeel aan de receptie en telefoon...erg bedankt!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    8,8
    Heerlijk weekend gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Er viel niets tegen.

    De centrale ligging ten opzichte van de boot naar Texel ,marine haven en musea! Ontbijt was goed. Het restaurant erg gezellig met goede kaart!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,6
    Ontbijt heel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets.

    Ontbijt heel goed. Heel goede sauna. Mooi uitzicht over zee en Texel. Heel goed restaurant, lekker gegeten. Goede service, vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,9
    Goed hotel voor de vroege veerboot naar Texel..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco of ventilator aanwezig. Geen laken op bed. Ontbijt pas om half 8.

    Kamer met uitzicht op Texel. Klein balkon. Naast de veerboot naar Texel. Goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    9,2
    Leuke plek voor verblijf dicht bij zee (+/- 10 min. vanaf strand Julianadorp)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeergelegenheid is krap en had graag wat tomaat, komkommer of andere rauwkost bij verder prima ontbijt gezien

    mooi uitzicht op zee en Texel vanuit de kamer! goede bedden en badkamer. Netjes met koffie- en theefaciliteiten. Heerlijk ontbeten op terras aan zee.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,9
    Prima hotel voor een schappelijke prijs
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schoonmaakploeg was wat luidruchtig. Ook waren wij nog op de kamer toen ze de deur open deden. Omdat ze zo luid aan het praten waren kwam de boodschap dat wij binnen waren niet direct over.

    De lokatie is top. Ontbijt goed en lekker. Inchecken ging soepel, uitchecken ook.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,5
    Goede uitvalsbasis om 's ochtends de boot naar Texel te nemen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Goed ontbijt. Er is kennelijk een ouder deel in het hotel (zonder airco) en een nieuwer deel (met airco), dit komt er op booking.com niet duidelijk uit. Hotel ging hier zelf verduidelijking in brengen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen airco . Wij zaten op de begane grond , en daar kon je dus s'nachte de deur niet open laten staan ... dus het was wel erg warm

    goed restaurant , leuk om even bij de Marine haven museum te kijken

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    10
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig ruimte om toiletspullen, van twee personen, neer te zetten en kleding neer te leggen of hangen. Misschien is een klein tafeltje onder de wastafel handig.

    Locatie. Heerlijk op het terras, aan het water, het ontbijt gegeten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,1
    Goed verblijf op een m.i. unieke plek
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    De deur naar het balkon piepte behoorlijk en kon niet worden vastgezet. Vanwege het warme weer was open zetten lastig omdat de deur steeds piepend open en dicht waaide. Suggestie: goed smeren en een haak om de deur open vast te kunnen zetten

    de ligging en het uitzicht aan/op zee

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    Goede lokatie, vriendelijk personeel, te zachte matrassen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hele zachte matrassen (rug deed zeer bij opstaan) en rare kussens. Deelde balkon met rechter- en linkerburen, beide waren rokers maar (gelukkig) niet luidruchtig. Badkamer had een rare schuifdeur.

    Perfecte lokatie bij de haven voor de veerboot naar Texel, vriendelijke receptioniste, we mochten onze fietsen netjes achter slot en grendel in apart fietsenhok zetten en het ontbijt was goed (mooi terras met uitzicht).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,8
    Een in alle opzichten goed hotel op een mooie lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer had iets groter gemogen. ook het balkonnetje was aan de krappe kant. Je kunt er alleen staan, niet zitten. Aaan deze punten valt m.i. nauwelijks iets te wijzigen

    Kamer was schoon en netjes, goede bedden, goed sanitair. Ontbijt was goed. Fraai uitzicht over het Marsdiep op Texel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,5
    Verder erg fijn hotel om te verblijfen mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was wat karig. Slecht aangevuld en koffiekoppen te weinig ook voor zo n grote groep zou een tweede koffieapparaat welkom zijn.

    Fijne ruime kamer met heerlijke bedden top geslapen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,1
    Prima voor niet te lange tijd!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    hotel moet eigenlijk een update hebben... veel dingen zijn stuk ( stopcontact, geen lampje in armatuur, radiatorknop aan diggelen. en er is lekkage geweest bij het plafond en dit is niet heel netjes gerepareerd.

    Ontbijt was prima. Hotel bevind zich op de meest ideale plek voor het veer naar Tessel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,9
    Wakker worden in een prima verblijf en dan genieten van het ontbijt en het mooie uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was brandalarm in de nacht. Communicatie hierover was eigen initiatief om te vragen of het loos alarm was. Ik vind dit wel een belangrijk puntje voor de beheerder of ontruimer s’ nachts.

    Mooie uitzicht, goed eten, prima bedden😁

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was niet vriendelijk, in het midden van de nacht (2u30) is het brandalarm afgegaan en er werd NIETS van informatie gegeven, zelfs geen excuses of een drankje ter compensatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,3
    Perfecte plek om van daar uit Den Helder en Texel te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt had wat beter verzorgd kunnen worden. En, de gekookte eieren niet naast de roerbak maar aan de andere zijde bij de thee geplaatst is een beetje vreemd. Laat de gasten niet alleen in het ontbijt-gedeelte zitten maar dek ook wat tafels in het restaurant.

    Prettige ligging tov Den Helder Marina en de veerboot naar Texel. Gratis Parking voor de deur (er mag maar 4 uur worden geparkeerd volgens de borden, maar wij stonden er 2 dagen; volgens de hotel receptie is dat geen probleem). Mooi uitzicht op Texel vanaf het balkon (mits je een kamer aan de achterzijde bespreekt).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,5
    Locatie voor Texel TOP.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco..moeten balkondeur laten openstaan en dat op de begane vloer..toch oppassen. Volgende keer op eerste verdieping.

    Locatie voor de boot naar Texel en zicht op zee.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,9
    Heerlijk hotel voor bezoek aan Texel of na afloop van een bezoek aan Texel en Den Helder.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wastafel lekte water, tijdens het wassen. Dit heb ik doorgegeven aan de receptie. Er zou iemand konen repareren. Er zaten vlekken op de wastafel, in de vitrage en op de douchewand.

    De kamer met het mooie uitzicht, op de langsvarende schepen en op het veer naar Texel en het eiland zelf. De tv met veel programma's. De rust. Heerlijk gegeten in het Restaurant en het ontbijt was goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,9
    Perfect verbliif om te overnachten als u naar Texel wilt / of Texel te duur is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche had niet echt veel power daardoor hadden we een dun straaltje water uit de doucekop komen. Verder was er geen shampoo op de kamer om ons haar te wassen. Ontbijt was ok, niks bijzonders, kan wat uitgebreider

    2 minuten lopen van de boot naar Texel. Snel in en uitchecken. Kamer was up to date en had een moderne look. Bed en kussens enorm comfortabel. Perfecte plek om te overnachten wanneer er een bezoek aan Texel wordt gebracht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    10
    Een heerlijk weekend op een toplocatie!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    De geweldige bereidheid van het personeel om het je zoveel mogelijk naar de zin te maken. Mijn dochter heeft coeliakie dus moest glutenvrij ontbijten. Er werd snel naar de AH gereden om het een en ander te kopen voor haar. Ook vierde zin dat weekend gaat 13e verjaardag en ook daar werd aan gedacht. Een leuke kaart, chips en frisdrank stond klaar in de kamer. We wilden graag van sauna en jacuzzi gebruik maken. Al snel kwam de receptioniste 2 badjassen en slippers brengen op de kamer. Wat een personeel, geweldig!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    5,0
    Mooie locatie,hotel zeer gedateerd en erg eenvoudig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening op terras ontbrak:Selfswrvice

    Ontbijt: zeer eenvoudig Weinig variatie in beleg Weinig vers afgebakken broodjes Geen vers geperst sap Geen verse fruitsalade

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Echt pal naast de veerboot, erg praktisch :-) Goed bed,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijtpakketje gaf wat gedoe: de receptie bleek dicht en het duurde een tijdje terwijl wij de boot zouden moeten halen (als ik het had geweten, dan hadden we gewoon even iets gegeten op de boot).

    Echt pal naast de veerboot, erg praktisch :-) Goed bed, heerlijke douche - wat heb je meer nodig? (mooi uitzicht hebben we niet gezien, we kwamen laat aan en gingen meteen slapen en de volgende ochtend vroeg weg)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    De ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zaten donkere haren in het bad. Het kussen lag niet naar onze smaak.

    De ligging van het hotel. Bad in de badkamer. De lay-out van het hotel ziet er online wat oudbollig uit, de kamers zelf zijn echter best modern en mooi.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    Heel fijn. We komen zeker nog eens terug
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer van binnenuit op slot was prettig geweest. Haakje op de balkondeur idem.

    Ruime kamer, goede bedden en kussens. Waterkoker op de kamer is fijn. Hoeveelheid thee en koffie beetje karig maar verder prima. Uitzicht is geweldig en het balkon is erg fijn. Vooral omdat de kamers best warm zijn en je prachtig uitzicht hebt op Texel snachts

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Balkon met zeezicht zit aan de noordkant, dus de hele dag geen zon,

    Prachtig uitzicht. Het gevoel dat je midden in de Waddenzee stond. Eten in het restaurant was super.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,1
    De kamers waren zeer verzorgd, smaakvol ingericht, compleet...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De ontbijtmogelijkheid viel tegen. De ruimte voor het ontbijt was te krap voor een volledige kamerbezetting. Omdat er slechts 1 trage koffie/theevoorziening was, stond iedereen daarvoor in de rij en blokkeerde dat het ontbijtbuffet met bevroren boterhammen. Jammer! De overige ruimte van het restaurant met zeezicht was apart verhuurd en niet toegankelijk voor hotelgasten. Check-in-mogelijkheid om 14.00 uur bleek niet realiseerbaar door verlate schoonmaakwerkzaamheden. Dinermogelijkheden in het restaurant van het hotel bleken erg beperkt: op enkele hoge tafels bij de voordeur na waren alle tafels waren gereserveerd voor niet-hotel-gasten. Een bot 'Nee, u ziet zelf dat de tafels bezet zijn.' klonk niet zo gastvrij in de oren. Gelukkig werd dit snel hersteld door een collega. Het eten was heerlijk!

    De kamers waren zeer verzorgd, smaakvol ingericht, compleet uitgerust en netjes. De bedden waren van goede kwaliteit. De koffie/thee-faciliteiten uitstekend.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    Aangenaam
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven. De ligging verdient het.

    De locatie op "lands end" met fraai zicht op het Marsdiep.Intiemen genoeglijk. Bar en lounge zou wat ruimer mogen zijn.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,5
    Aanrader maar wat puntjes die verbeterd kunnen worden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad/ douch is veel te hoog om makkelijk in te stappen. Vooral voor oudere mensen is dit niet te doen. Ook de stop van het bad zit aan de verkeerde kant. Door de vaste douchewand kom je er niet aan als je wat kleiner bent en niet je dus eerst in bad stappen. Bij het ontbijt hangt de beter en het zoutbelg zo hoog dat je niet springen om te kijken wat er inzit

    De ligging. Prachtig uitzicht en zo de boot op naar texel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,3
    Uitzicht was geweldig en de combi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt had iets beter gekund met vers fruit bijv.

    Uitzicht was geweldig en de combi met het lekkere restaurant watvan binnen uit toegankelikk was, vonden we heerlijk!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    5,4
    Het uitzicht op de kamer was geweldig!
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijt service

    Ontbijt was standaard, niets bijzonder. 1 personeelslid aanwezig. Bij de vraag van heeft u nog wat harde broodjes, werd er geantwoord dat die nog in de oven lagen en dat zij maar 1 paar handen had en zij was maar alleen. Ook was het buffet niet handig ingedeeld.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,3
    Prima
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed voor 2 personen was best smal.

    Het uitzicht vanuit de kamer was super! We waren iets vergeten en werden direct gebeld. Ze wilden het zelfs naar ons opsturen. Top service!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    4,2
    treurig, hier wil ik echt nooit meer slapen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    alles is enorm gedateerd. we wisten niet wat we zagen. voor dat geld mag je zeker meer verwachten. ontbijtzaal zit aan de "verkeerde kant".

    uitzicht

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    2,5
    Teleurstellend
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles maar het ontbijt dat was wel heel erg, de bediening idem.

    De kamers waren zeer eenvoudig ,de prijs kwaliteitverhouding klopt helemaal niet ! Het ontbijt was zeer slecht en de bediening ook. Het was een grote chaos. De dame aan de receptie was heel vriendelijk en had deze klachten al vaak gehoord, maar er werd niets meegedaan.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,1
    Redelijk
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De radiator op de kamer werd niet warm na het volledig open draaien van de thermostaatknop, terwijl die in de badkamer wel direct warm werd. Ik heb dit gemeld en mij werd beloofd dat er met een uurtje (dat zou rond 20.00 uur zijn) iemand naar zou kijken. Helaas is dat niet gebeurd. Ik heb daar toen niets meer op uitgedaan daar ik toch al van plan was om te gaan slapen. De volgende ochtend heb ik het wederom onder de aandacht gebracht van de receptioniste.

    Het ontbijt was goed, alleen de jus d`orange, of wat daar voor door moest gaan, vond ik te waterig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    10
    Alles was perfect, de locatie, op de dijk, bij de haven om...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was perfect, de locatie, op de dijk, bij de haven om over te steken naar Texel. Het ontbijt, de kamer. Zeer vriendelijk personeel.Zelfs het weer deed mee, stormwind, zon en af en toe een druppel regen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    10
    Ontspannen, rustig en alles binnen hand- en loopbereik van wat wij graag wilde.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!!

    Het restaurant zeer nabij het hotel. Via het hotel bereikbaar. Een heerlijke en sfeervolle plek De combinatie van hotel, restaurant en het uitzicht aldaar, was echt heerlijk!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    5,0
    Prachtige lokatie, verblijf tegenvallend; met kleine ingrepen (aandacht) veel attractiever te maken!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Naast het ontbijt de kamer. Niets aan de wanden, geen fotos of kunstwerken. Naar mijn smaak grauwe kleuren. Wel goede bedeen (!) Onaangename ketting aan de balkondeur tegen het openwaaien. Begrijpelijk, maar waarom geen haakje er bij voor een lekker briesje?...Badkamer prima, maar haarföhn van slechte kwaliteit; werkt nauwelijks. Slot van binnen werkt niet, is onprettig gevoel.

    Het ontbijt viel tegen. Was tot 10:30. (op zondag zou dat tot 11:00 uur mogen zijn) Even voor 10 uur aangezeten. Aanbod toen schaars. Roerei was weinig; lauw, droog, brokkelig en aangebrand. Geen verse kaas of andere verse gerechten, zoals bijvoorbeeld tomaatjes e/o komkommer. Geen vers fruit e.d. Geen verse jus d'orange. Alles in plastic voorverpakt, ook niet echt van goede kwaliteit. Ongezellig dus. Thee was wel heerlijk en koffie ook goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    5,8
    Super aardig personeel, leuke locatie maar qua hygiene en eten nog wat verbeterpunten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene liet helaas te wensen over, zo hadden we 1 matras met een enorme gele vlek erin. We hadden (gelukkig) onze eigen kussens meegenomen, want ook de kussens hadden vreemde vlekken. 1 matras hing helemaal door in het midden. Het ontbijt was erg karig, de geklutste eieren dreven in het water en de bacon was verbrand. We hadden voor het diner mixed grill besteld en 2 van de 3 stukjes vlees waren gortdroog, in de salade zat een stronk sla.

    De grote (regen)douche was het hoogtepunt van ons weekendje weg. Het personeel was superaardig en de locatie geweldig!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,3
    Als u zeker wilt zijn van Wifi op de hotelkamer dan kunt u beter een ander hotel proberen
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het 'gratis' WiFi-netwerk was zo zwak dat ik op de kamer niet eens verbinding kon krijgen met het modem van het hotel, laat staan met het internet. Het ontbijt was Spartaans, dus niets bijzonders.

    Uitzicht op het Marsdiep, nette en schone kamer met flatscreen TV. Goed bed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,9
    Waarschijnlijk niet meer naar dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Naast het hotel was een feest wat tot na middernacht door ging met erg veel overlast. (jongeren die schreeuwden) Het hotel kan hier niets aan doen maar voor ons was het een grote teleurstelling. Het ontbijt is wat weg gepropt en niet overvloedig te noemen. 1 Koffiemachine is ook niet erg handig.

    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Zowel in het hotel als in het restaurant.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,8
    Simpele kamer maar de rest is uitstekend.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De aanrijroute is zeer ingewikkeld -Door de files van de Texel boot heen. Kan beter even op de Website vermeld worden.

    Prima kamer, prima ontbijt. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    5,8
    omdat Den Helder zo weinig aanbod heeft is dit een betere optie met name ook vanwege de ligging
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer heeft dringend behoefte aan een upgrade naar de huidige tijd. er is geen wifi beschikbaar in de kamer, de badkamer stonk naar afval(water).

    locatie en het restaurant het veerhuis naast de deur van het hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    prima verblijf in uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geweldig hotel met uitstekend en vriendelijk personeel. Hotel ligt bij aankomst en vertrek ferry naar Texel bij aankomst ferry even veel verkeer. Hotel en restaurant de moeite waard, s'avonds stil. binnenstad en bezienswaardigheden Den Helder op loopafstand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    prima verblijf
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    douchen in het bad. niet prettig voor als je wat ouder wordt. Een antislipmat zou al helpen. Blijft een hoge opstap.

    uitzicht vanuit de kamer. Ontbijt buiten op terras.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,3
    niet een van mn beste ervaringen; maar wel goed te doen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    pokkeherrie voor t hotel, de haven is logisch maar voor t hotel?: rampzalig gedeeld balkon geen ventilatie/airco; veel te warm

    terras; helaas niet op t zuiden/westen maar was goed te doen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,3
    Prima hotel met uitzicht op Texel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was in zijn geheel een beetje teleurstellend. Wel een ontbijtbuffet maar toch te 'basic'. Geen schoon glas (voor vruchtensap) meer aanwezig. Mes moest ik van een andere tafel 'jatten'. En we hadden best last van vliegjes in de ruimte waar ontbijt geserveerd wordt.

    Fantastische locatie met prachtig uitzicht op zee en Texel vanaf slaapkamer en balkon. Vriendelijk en behulpzaam personeel (ik had een fietspomp nodig en het was geen probleem om eentje te lenen). Schone kamer. Prima bedden. Leuke bar bij de receptie. Ontbijt in de kamerprijs inbegrepen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,8
    Goede basiskamer met grandioos uitzicht op Texel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden een beetje muffe geur op kamer, maar na het openen van de deur verdween dat. de kamer was wel wat kaal, geen schilderij of iets anders dan de muren.

    sauna werd speciaal voor ons aangezet, met een glimlach zelfs! Het uitzicht op het Marsdiep en Texel was adembenemend mooi en met de deur naar het balkon open, een heerlijke ervaring. Ontbijt kon op het terras in de zon, wat wil een mens nog meer!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    5,4
    Volgende keer als ik in den helder zal moeten slapen, probeer ik ergens anders te boeken
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de prijs en wat je er voor krijgt niet in verhouding! Kleine donkere ongezellige kamers Ramen konden niet open snachts want iedereen kon zo naar binnen wandelen!

    Ontbijt was prima maar wel waren er spullen op en het had uitgebreider mogen zijn

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,6
    Heerlijk relaxt en een mooie lolcatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hebben geen opmerkingen, het restaurant gaat rond 22.00 uur dicht maar in het hotel waar je zo naar toe loopt is ook een gezellige bar waar je nog lekker kunt doorzakken. Maar dat viel niet tegen, was gewoon een fijne locatie!

    Wij vonden het een ontzettend fijn weekend, weer zat ook mee. Wij hadden fietsen gehuurd en verder de fantastische omgeving verder verkent. Veel te zien en te ervaren, mooie Marine en visserij stad, het is ons goed bevallen. Verder was het personeel van het hotel/restaurant bijzonder vriendelijk en behulpzaam, gaven je een warm welkom. Was een goed ontbijt en wij hebben heerlijk van de kaart gegeten waarbij wij ook nog eens lekker hebben zitten borrelen. Het uitzicht is fantastisch over de Noordzee en richting Texel, het lijkt af en toe of de Texelse boot binnen komt varen zo dicht vaart hij langs het restaurant. Wij kunnen het iedereen aanraden, mooie locatie en goed vertoeven.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,9
    Kamer met zeezicht en ontbijt op het terras met prachtig...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ere was slechts 1 machine voor koffie en thee bij het ontbijt. Dat was te weinig!

    Kamer met zeezicht en ontbijt op het terras met prachtig uitzicht! Ontbijt redelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    9,6
    heel goed en plezierig, op de opmerking van de badkamer na.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is behoorlijk gedateerd. Ik verwacht voor deze prijs een luxere badkamer met mogelijkheden om handdoeken binnen handbereik op te hangen. Wastafel ook magertjes

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    10
    genoten,moeite waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het eerste de buitenaanzicht,maar als je binnenkomt ben je dat vergeten.

    het eten was goed, het personeel zeer vriendelijk ,kamer was netjes en schoon,al met al de moeite waard

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    accommodatie ligt op het uiterste puntje van het vaste land
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de ramen en windschermen buiten mogen wel iets vaker schoongemaakt worden

    accommodatie ligt op het uiterste puntje van het vaste land je ziet texel zo liggen het is een schitterend plekje het ontbijt is simpel maar wel goed verzorgd kamer was netjes

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    8,8
    Prima verblijf gehad! Kom graag terug
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima kamer met super uitzicht op zee. Omdat ik voor 8 uur in ochtend weg moest en het restaurant op zondag voor het ontbijt om 8 uur open ging, lag er in de ochtend een ontbijtpakketje klaar. Top geregeld.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    9,2
    Prima beginpunt van je vakantie naar Texel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtzaal zit in een hoek van het restaurant waar je niet van het mooie uitzicht over de waddenzee kan genieten. Dat is wel jammer.

    De uitstraling van buitenaf doet geen recht aan de binnenkant. Het is een heerlijk plekje om neer te strijken en onderdeel uit te laten maken van een vakantie naar texel! Het personeel doet zn best om gasten zich thuis te laten voelen en het ontbijt is prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    10
    Fantastisch, we gaan het zeker nog eens doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was heerlijk. Het uitzicht uit onze kamer prachtig!!! Je zag steeds de boot naar Texel varen en weer teug ;) Het was erg schoon! Kan niet beter.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,9
    Een spektaculair uitzicht over zee is weer eens heel wat...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Glutenvrij brood is voor elk hotel telkens weer een uitdaging, maar voor sommige gasten echt een must.

    Een spektaculair uitzicht over zee is weer eens heel wat anders als het uitzicht thuis. Gelukkig is het restaurant vanuit het hotel bereikbaar, en ook daar is het leuk vertoeven.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,6
    Prima ontbijt.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt.prachtig uitzicht op zee!Als hetmooi weer is kan jeook op het balcon vanhet uitzicht genieten.ruime inloopdouchemethandgreep voor mindervaliden

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,5
    Prima hotel op unieke plek (zeker voor liefhebbers van maritieme zaken).
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was goed maar de ruimte was nogal klein, het uitzicht matig en de variatie redelijk. Ook was een medewerkster te nadrukkelijk aanwezig/aan het opruimen. Op de gang van de vierde verdieping rook het onfris.

    De locatie bij de veerboot naar Texel en de marinehaven is bijzonder. Je rijdt/fietst vanuit het hotel binnen 2 minuten de veerboot op. Retourtje Texel incl fiets 5 euro pp (!). Voorkeur voor zeezicht/zicht op Texel en hogere verdieping werd gehonoreerd. De koffie was uitstekend (ook tijdens het ontbijt) en het restaurant is een aanrader (zowel qua eten als vwb inrichting/personeel). Douche was prima, kamer ietwat gedateerd maar balkon altijd ok. Gratis parkeren.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    9,2
    namens mijn kleindochter was het uitstekend en ze wilde nog wel een keer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb niets tegen honden maar ze horen niet in het restaurant thuis,waar gegeten wordt.

    Ontbijt was goed en de kamer was schoon en we zaten aan een uitstekende kant.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    9,2
    Heel vriendelijk en service gericht personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel vriendelijk en service gericht personeel. Mooi uitzicht over de zee. Ideale locatie voor de halve marathon die we op zondag hebben gedaan. Je kunt er heen lopen, Willemsoord (startpunt), de oude marinewerf is een mooie locatie geworden met restaurants en musea. Na afloop van de halve marathon konden we ook nog in het hotel douchen, top service. Prachtige plek aan de dijk en aan het water. Met gratis parkeren voor de deur.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    7,5
    Goed, maar niet buitengewoon
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Op grond van de nodige ervaringen, die wij met verblijf in hotels hebben, is €220,00 voor een verblijf van 2 nachten, te hoog. Daarvoor is de luxe te gering. Kleine kamer en een te klein 2 persoonsbed. Het prijs-kwaliteitsniveau is beslist niet in verhouding. Bij een eventuele volgende keer, zullen we eerst uitkijken naar andere accomodaties.

    ontbijt en diner waren goed, niet meer en niet minder. Prijs-kwaliteitverhouding prima in evenwicht. Directie moet zuinig zijn op het personeel, vriendelijke en empathische mensen. In het algemeen heerst in dit hotel een gemoedelijke sfeer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    5,0
    Teleurstellend, jammer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden 1 overnachting tijdens Oud en Nieuw geboekt. Specifiek voor dit Hotel gekozen vanwege de faciliteiten. Wel erg jammer dat wij tijdens het inchecken aldaar te horen kregen dat alle faciliteiten (receptie, bar, restaurant en wellness) vanaf 19.00 uur gesloten zouden zijn. Wij konden komen en gaan via de nood uitgang. Erg teleurstellend.

    Het uitzicht vanuit de kamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,9
    Jaarwisseling 2016/2017
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De instap van de douche in het bad. Niet handig voor mensen met een kunstknie of heup.

    De ruime kamer met prima bedden en een plus voor de schoonmaak dienst +

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    7,9
    Verblijf in Lands End.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had liever verse koffie en fruitsap in plaats van espresso, weinig fruit bij het ontbijt.

    Lekkere broodjes, safe in de kamer, goed restaurant, vriendelijk personeel goede matrassen, heb heerlijk geslapen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    10
    Aanrader voor iedereen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeerverlichting bij tv is geschakeld aan plafonniere, gaf teveel licht.

    Ontbijt was voldoende, personeel zeer vriendelijk. Net hotel.Zeker een aanrader.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    4,0
    Uitzicht..zee, top!! De rest....minder
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel...aan de receptie geen enige uitleg over de accomodatie of omgeving en tevens heel slordig...mij 2x de kamer laten betalen!! Het personeel van restaurant had meer aandacht voor een gesprek met iemand van onderhoud dan voor de gasten. Veel stof in de kamer, op spiegel naast kledingkast... Locatie....in de omgeving niets te beleven

    Locatie met zee uitzicht

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    9,6
    Rondje Texel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Superligging in de haven vlakbij de boot naar Texel. Goed ontbijt en vriendelijk personeel. Super goed bed!

    Verbleven in oktober 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: