Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark 4-sterren

Utrechtseweg 16, 1213 TS Hilversum, Nederland

#11 van de 11 hotels in Hilversum

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 463 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,9
    Personeel was aardig, OV fiets werd "bijgesteld".
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren bij inkomst van de kamer aan de muur opgesteld , wat normaal aan de overkant is. ( nu lijkt de kamer veel kleiner terwijl er genoeg ruimte aan de overkant was.) Ik heb slecht geslapen en was om 4.30 u "niet uitgerust" wakker. ( had het gevoel aan het voeteneind te liggen met mijn hoofd) Er was geen badmat en de straal van de douche zo krachtig dat de hele badkamer onder water kwam. Er was ook geen waslap of washandje, Het stoeltje dat er stond niet geschikt voor een avond tv kijken.

    Personeel was aardig, OV fiets werd "bijgesteld". Mosselen, a volante waren prima . Terras is prachtig en relaxing gelegen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,5
    Vanwege eerdere beoordelingen door anderen heb ik bij de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanwege eerdere beoordelingen door anderen heb ik bij de boeking verzocht om een kamer met geen uitzicht op blinde muur en die ook gekregen. Prima parkeergelegenheid Slechts 12 minuten lopen naar het centrum (voetgangersgebied)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,5
    Ontspannen verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje luidruchtig door de luchtverversingsinstallatie buiten. Indeling van de zenders op het televisietoestel was chaotisch, geen Nederland 3.

    Mooie ruime kamer. Goed bed. Koffie en thee op de kamer. Goed gevulde koelkast met diverse dranken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    6,7
    We hadden meer verwacht van een viersterren hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We deden de gordijnen open en hadden uitzicht op een blinde muur op 1,5 meter van ons raam.... We wilden fietsen huren met een kinderzitje, de fiets kon wel maar het kinderzitje niet. We hebben nog gevraagd waar dat wel kon maar dat wisten ze niet bij de receptie...

    De kamer was schoon, pas vernieuwd en een mooie douche en een lekker bed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,1
    Prima ontbijt, op loop afstand naar het centrum van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De driepersoonskamer. Lange maar erg smalle kamer, voelde erg benauwend omdat het raampje niet in het zicht was (om een klein hoekje). Er was wel een dakraam, maar zonder verduisterend gordijn waar wel het éénpersoonsbed onderstaat.

    Prima ontbijt, op loop afstand naar het centrum van Hilversum, vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    9,2
    Vriendelijk personeel, goed ontbijt en het hotel ziet er...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen airconditioning op de kamer was , Was vrij warm. We kregen wel een ventilator.

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt en het hotel ziet er netjes uit, ook de kamer ziet er goed uit.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    4,6
    Niet de juiste prijs/kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen airco en met deze warmte is dat niet aangenaam. Ik zat bij een plat dak dus het raam helemaal openzetten is geen optie. Er was geen douche gel, dpuchekapje etc. En toen ik bovenstaande zaken meldde bij en de receptie kreeg ik als antwoord "Ik zal het doorgeven"

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    6,7
    kamer okay, maar hotel mag wat moderniseren
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het hotel is wel aan een beurtje toe. De kamers zijn wel gedaan maar de hal en lift is wat versleten. Verder was het ontbijt karig vond ik

    kleine maar comfortabele kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    5,0
    Mooie lokatie, maar het personeel zou een curcus niet misstaan.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ONTBIJT: er was in 1e instantie geen tafel vrij (alles van vorige ontbijtgasten stond nog op tafel) bij de vraag of er nog een tafeltje vrij gemaakt kon worden, kregen we als antwoord dat ze zouden kijken of dat mogelijk was dat duurde ruim 10 minuten. Nadat we een tafeltje hadden bemachtigd bleek koffieapparaat defect, geen croissantjes en de vraag of er gewone yoghurt aanwezig was kregen we als antwoord dat er toch aardbeien yoghurt was en dat als dat op was er "gewone" yoghurt zou komen. Al met al geen fijn verblijf op deze manier, en vooral te weinig personeel bij ontbijt, Wij elke maand gebruik van diverse hotels en deze ervaring is totaal nieuw voor ons.

    de douche

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    8,8
    Prima verblijf gehad!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers een beetje aan de kleine kant. En een beetje gehorig i.v.m. verkeer en afzuiging van de keuken.

    Prima ontbijt. Lekker vers en alles snel aangevuld. Goede bedden en schone kamers. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    5,0
    Ontbijtzaal drama zelf de tafel moet afruimen brood bijna op...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtzaal drama zelf de tafel moet afruimen brood bijna op ( met nog een uur te gaan ) koffie apparaat werkte maar voor de helft . Schoonmaakpersoneel kon ons wel de kamer uitkijken terwijl we nog een uur hadden om uit te checken . Gemeld maar tot op heden toe niets mee gedaan na meerdere malen er te zijn geweest was dit de slechtste ervaring en komen wij er niet weer !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    Prima hotel dat goed personeel heeft rondlopen.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer kleiner dan verwacht. Ontbijtbuffet viel een beetje tegen. Broodjes werden onvoldoende bijgevuld en gekookt eitje en brie waren niet te vinden. Waarschijnlijk op.

    De service van het personeel was perfect. Erg vriendelijk en behulpzaam. Kamer was erg schoon. Ligging van het hotel is prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,5
    Super tevreden op het ontbijt na
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt kon beter. Was niet slecht maar steeds moet je wachten dat er weer wat bij wordt gevuld. En warme koffie graag. Was niet goed georganiseerd. Hellaas

    Zeer nette kamer en schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,7
    Dit weekend geen 5 sterren
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt slecht georganiseerd. Continue schalen leeg. Chaotisch. Ook voor een 4 sterren zeer slecht dat beide zeepdispensers op beide kamers leeg waren

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    Prima plek voor een overnachting na een feestje in de buurt bij vrienden.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was te warm (vloerverwarming). Bij het uitschenken werd aanvankelijk gezegd dat de kamer nog betaald moest worden, terwijl dat al via booking.com was gedaan. Kostte enige tijd om dat recht te zetten.

    Prima ontbijt, vriendelijke bediening

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    7,1
    Lekker en vers ontbijt
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afwasbak was niet proper Ik had een kamer aan het rondpunt en er was veel file / lawaai tot laat en vroeg s’morgens

    Lekker en vers ontbijt Gemakkelijk te voet naar het centrum voor dinner

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    10
    Heerlijk verblijf, dichtbij het centrum in een mooie kamer! !
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Nette mooie kamer, mooie badkamer, koffie en theemogelijkheid op de kamer, gratis parkeren en maar een kwartiertje wandelen naar het compacte centrum.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,8
    Mooi locatie, het hotel doet rustiek aan en ligt toch op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer had iets schoner gemogen en iets beter aangevuld (toiletpapier, koffie/koffiemelk en zeepdispenser). Ontbijt was goed, maar met één personeelslid in een drukke ontbijtzaal duurde aanvulling van etenswaren echt te lang.

    Mooi locatie, het hotel doet rustiek aan en ligt toch op loopafstand van winkels en horecagelegenheden in het centrum van Hilversum. Vriendelijk en hulpvaardig personeel, servicegericht en attent. Prima restaurant met lekkere gerechten. Kamer met alle nodige voorzieningen en redelijk modern ingericht. Bedden waren goed, kussens aan de dikke kant, maar op verzoek kregen we een dunner exemplaar.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,1
    Vriendelijke medwerker.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht van de superior kamer is op een rommelige blinde muur. Jammer Het ontbijt is prima maar er zit niets bij wat je echt verrast. Ik ben gewoon verwend waarschijnlijk :)

    Vriendelijke medwerker. Fijne douche, schone(bad)kamer. Uitstekende bedden!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,5
    Het ontbijt was grotendeels op terwijl we voor 10 uur in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was grotendeels op terwijl we voor 10 uur in ontbijtzaal waren en er na ons nog zeker 10 gasten kwamen ontbijten. Ontbijt in weekend tot 10.30 uur. Gezien we hetzelfde betalen voor ontbijt graag ook dezelfde keuzes als gasten die vroeger gaan ontbijten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    8,3
    De kamers waren zeer netjes en modern.
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bediening van het ontbijt. Er was 1 zeer onvriendelijke dame die het nodig vond om onze groep zeer onheus te behandelen. We voelden mee met de andere collega die toch alles deed om het aangenaam te maken. Toppunt was dat een van de collega's onterecht was beschuldigd van een misverstand van haar. Het hotel was goed maar het ontbijt is om nooit meer terug te doen.

    De kamers waren zeer netjes en modern. Badkamer was ook top met inloopdouche.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    5,4
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het twee persoonsbed bestond uit twee matrassen. Laken zat niet vast om de matrassen heen. De matrassen schoven uitelkaar en het laken kroop van het matras af. Hierdoor slecht geslapen.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    10
    Prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Vreemd is dat ontbijten in het weekend pas vanaf half negen mogelijk is. Dat zou echt verbeterd kunnen worden.

    Prachtige lokatie. Zeer vriendelijk personeel. Prima ontbijt. Mijn favoriet: roerei met de champignons.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,5
    Voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben het raam 's nachts gesloten gehouden omdat de apparaten buiten herrie maakten.

    Onze kamer was schoon en fris. Het gebouw is prachtig. Het mediapark is prima bereikbaar per trein, maar ook te voet (als je zoals wij van wandelen houdt). Bij een volgend bezoek aan het mediapark kiezen we weer voor dit hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    6,7
    Prima
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb via booking.com overnachting incl ontbijt gereserveerd en betaald. In het hotel zeiden ze dat er alleen een overnachting gereserveerd was en ik moest ontbijt alsnog bij de receptie betalen. Volgens hen gaat dit vaker fout via booking.com. Hoe weet ik nu zeker in de toekomst dat als ik via booking.com bestel, het ontbijt er daadwerkelijk bij zit?

    Ligging was goed en personeel vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    5,8
    Hilversum erg leuk, Amrath hotel niet aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was klein, donker (keken uit op andere gebouw waar verbouwd werd) en met een miniatuur badkamer. Ook de (gratis) koffie/thee voorziening op de kamer was erg beperkt met slechts 2 kopjes en 2 zakjes oploskoffie (voor 2 personen)! Voor 1 persoon aardig maar voor 2 personen totaal onvoldoende.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    6,7
    Tot rust gekomen, maar de keuken zou ik elders zoeken
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst bleek het ontbijt niet bij de prijs inbegrepen te zijn (dit was teleurstelling #1) en vervolgens kost het ontbijt €15,50 per persoon (teleurstelling #2) en de kwaliteit liet zeer te wensen over... (teleurstelling #3).

    De kamer was geweldig heerlijke comfortabele bedden en een prachtige inloop douche!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,1
    Mooie locatie, zeer schone kamer/badkamer en ook de rest van het hotel was heel schoon
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De hoofdkussens waren veel te luchtig. Ik heb maar een sierkussentje gepakt. Voor meerdere nachten had ik wel om een ander kussen gevraagd, maar bleef maar 1 nachtje.

    Receptioniste zei dat ontbijt zaterdags pas vanaf 8.30 was en het was maar de vraag of er iets vroeger geregeld kon worden. De volgende ochtend bleek er een uitgebreid ontbijtbuffet te zijn, tot pannenkoeken aan toe. Uitstekend!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,3
    mooi hotel
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    heerlijk ontbijt, personeel vriendelijk. achter het hotel ruime gelegenheid om je auto te parkeren. Ondanks dat het hotel aan een drukke rotonde staat, geen last van verkeersgeluiden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    5,0
    Gelukkig waren we er alleen maar om even te slapen, niet het comfort/ uitstraling die je verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keken uit op blinde muur, donkere kamer. Badkamer echt niet meer van deze tijd, dat kan niet bij een 4 sterren hotel. Heel ouderwets en basic. Gehorigheid: je hoort alle kranen lopen s morgens.

    Ontbijt goed maar flink geprijsd tov andere hotels met zelfde type ontbijtbuffet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    5,0
    Vergane glorie waar we geen gebruik meer van zullen maken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden doorgezakt. Gehorig hotel. Echt vergane glorie. Bij de vraag naar een late checkout kregen we als antwoord dat het niet kon ivm de drukte. De volgende dag stonden er kamers goedkoop op booking.com.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    5,4
    Ik zou dit hotel niet weer boeken.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de prijs kwaliteit verhouding slecht. Ik vind dat je voor €100 per nacht toch wel een iets minder verouderde kamer mag verwachten, waar ook in de ochtend schone handdoeken mogen liggen. Dit was bij ons helaas niet het geval.

    Bedden sliepen goed. Ontbijt was ook Ok.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    4,2
    Parkeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was erg verouderd en niet schoon. Vingerafdrukken op de douchewanden. De doucheshampoo was leeg. De slaapkamer was benauwd, Vanwege straatgeluid kon raam niet open.

    Parkeren

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    6,7
    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was klein, maar schoon. De badkamers zijn wel aan vernieuwing toe.

    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was prima. De bedden zijn goed!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    5,8
    Efficient maar weinig sfeervol
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd hotel, er werd ook verbouwd. Badkamer erg ouderwets, kleine kamer. Niet wat ik versta onder comfort kamer. En dat voor ruim 100 euro.

    Het bed was prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    6,7
    Wij hebben er alleen maar geslapen.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is de kamers aan her renoveren en dat is hard nodig. Onze kamer was nog niet gerenoveerd. Verder lagen er 2 verschillende matrassen op het bed, scheelde een paar centimeter in dikte.

    Wij hebben niet ontbeten, vonden de prijs (€15,50 pp) te veel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,4
    handig als je snel moet overnachten maar geen aanrader voor weekendje weg
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer en hotel verouderd, restaurant behoorlijk in kwaliteit gedaald, weinig keus en carpaccio bijv. was nat en koud

    ontbijt was prima, echter geen cappuccino in apparaat, kon erom vragen maar langer wachten en maar 1 apparaat voor heel veel ontbijters...... bedden ook prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    2,9
    Dame bij t obtbijt aardig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles. Geen 4 sterren kwalificatie. Zeer gedateerd. Slecht bed slecht kussen slechte matras. Badkamer oud en kapot en met schimmel op de muur. Lift met gebruiksaanw. anders deed ie t niet. En ook nog onaardig personeel.

    Dame bij t obtbijt aardig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    5,0
    Ik had mijn nieuwe elektrische tanden borstel in de badkamer...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had mijn nieuwe elektrische tanden borstel in de badkamer achtergelaten. Daarna meteen gebeld en een onvriendelijk meisje aan te telefoon vertelde mij dat deze niet gevonden was. Niet leuk dus als personeel een tandenborstel meeneemt! Dat verwacht je niet van een goed hotel!! A. Kellermann.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    6,3
    Het avondeten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het avondeten. Wij hadden met roomservice 2 pizza's besteld. Waarvan er 1 eerst niet was. Geen punt dus namen we 2 verschillende. Eenmaal gebracht op de kamer waren het overduidelijk twee diepvries pizza's. Dat was echt erg teleurstellend.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,1
    Prima verblijf
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vind de kosten voor een ontbijt erg hoog 15.50 euro p.p. Dat eet niemand ervan af al het ontbijt goed was.

    Het prachtige terras en de lunch was geweldig

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    5,4
    Hotel/kamers zijn dringend toe aan een update.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel/kamers zijn dringend toe aan een update. Ontbijt is goed echter afruimen van de tafels liet heel lang op zich wachten vrienden van ons wilden aanschuiven maar wij moesten zelf de tafels afruimen zodat ze konden gaan zitten . Personeel vond het nodig om in plaats van tafels af te ruimen ons tot drie keer toe naar ons kamer nr te vragen . Kom hier al een aantal jaar maar heb nu mijn bedenkingen voor de volgende keer .

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    4,6
    Echte tegenvaller; dit is geen 4 sterren meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer slechte bed. Kamer 204 klein, met schuine plafonds bij voeteneind van bed. Badkamer laag plafond, douchegordijn zonder functie; kastdeuren die nauwelijks open kunnen.

    Locatie is mooi; voldoende parkeergelegenheid.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    8,3
    Zeer tevreden
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel heeft een update nodig. Ze doen zichzelf tekort om hier niet in te gaan investeren.

    Zeer vriendelijk personeel, goede bedden en de douche was niet mooi maar zeer krachtig! Eten was eenvoudig qua uitstraling maar van zeer goede kwaliteit

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    6,7
    Perfect ontbijt, behulpzaam personeel!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afmeting van de kamer en het " non" uitzicht !! We hadden om een andere kamer moeten vragen!!, zo die er al geweest zou zijn.

    Perfect ontbijt, behulpzaam personeel!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    5,4
    Beperkt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    125 euro voor kleine kamer: enkele lavabo, veel lawaai buiten. Beperkt ontbijtbuffet: ei dat naar niks smaakt, geen vers spek. Nog niet eens de vraag: wilt u koffie? T was 50euro waard.

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    6,7
    Ontbijt prima, voldoende parkeergelegenheid,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne... Haren in het bad en matig gepoetst. Ongezellig hotel, geen sfeervolle bar/restaurant en lange gangen met grote zalen

    Ontbijt prima, voldoende parkeergelegenheid, vriendelijkpersoneel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    4,6
    Aardig personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde kamer, veel was beschadigd (meubilair)of vies en oud (badkamer)Als ik wilde ventileren zou gelijk iedereen de kamer kunnen binnenstappen.Last van groep die om 02.00 arriveerde in de omliggende kamers en voortdurend bij elkaar op de deur klopten om te socializen, gekakel op de gang. 1,5 uur wakker van gelegen.

    Aardig personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    7,1
    Ontbijt
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen op een kamer waaronder de vrabchtwagens om 07.00 u al uitl gingen laden. Daarbij werden hele gesprekken gevoerd en gehoord tussen chauffeur en hotelpersoneel. We stonden en bleven door beide zaken vroeg wakker.

    Ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    6,7
    Samengevat: we zullen in de toekomst opnieuw een kamer reserveren in 'Lapershoek'
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zie de opmerking hiernaast

    Het ontbijt was goed verzorgd en gevarieerd. De vraag naar een kamer met douche ipv bad (kamer 116) werd gehonoreerd; onze dank daarvoor. Maar achteraf viel die keuze voor kamer 212 toch wel tegen: - schuine plafonds en m.n. : > op de badkamer boven toilet > op de slaapkamer rechts van het bed was gevaar van hoofd stoten zeker aanwezig; - bovendien was de ligging van de kamer toch minder rustig, vanwege het verkeersgeluid.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    5,8
    Redelijk maar kan beter gezien prijs
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Benauwd en zeer klein kamertje met een zeer slecht bed aan een zeer drukke rotonde maar na overleg hierover met receptie werd er een andere kamer geregeld met een nieuw bed aan de rustige zijde van het hotel. Personeel was erg aardig

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    5,0
    Slechte prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was beschimmeld.De verf viel van de muur. Veel stof en smerigheid op plekken die je niet meteen ziet. Bed was kort

    Ontbijt op bed was zeer goed verzorgd.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    6,3
    Hotel Laapershoek is dringend aan een renovatie toe.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er lagen haren op de vloer van de badkamer. De kamer was erg koud bij aankomst, waardoor ik het eerste half uur met mijn jas heb aangezeten.

    Het ontbijt was goed, fijne ontbijtzaal. Mevrouw van de receptie was erg vriendelijk. De bedden waren zeer comfortabel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,1
    Verblijf in monumentaal pand aan rand van Hilversum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Sterk gedateerde badkamer. Kleine kamer. Uitzicht op muur.

    Zakelijk verblijf, één nacht met ontbijt. Karakteristieke monumentale voorgevel. Gelegen aan rand Hilversum, met makkelijke toegang snelweg Utrecht/Amersfoort. Ram kan open. Rustige omgeving. Goed geslapen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    3,8
    belabberd. de kamer is goed voor het leger des heils wellicht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    je kunt niet recht op staan bij de wc bij draaien in bed slaap je op de kale matras/geen molton etc. erg koude kamer je kunt niet rechtop in de kamer lopen geen plaats voor een twee persoonskamer/bed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    7,5
    lekker ontbijt met alles wat een goed ontbijt nodig heeft
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    toilet in de kamer was niet proper, binnenin onderaan, een plaats dat je niet echt ziet, maar als je in bad zit, kijk je recht op de onderkant en die was vies, voor de rest was de kamer in order

    lekker ontbijt met alles wat een goed ontbijt nodig heeft

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    6,7
    De bedden waren prima;
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijtzaal te koud. Prullenbak kamer kapot. Geen standaard op kamer om koffer te plaatsen. Koffieautomaat bij ontbijt te zuinig afgesteld; cappuccino niet te drinken. Geen worstjes bij Engels ontbijt.

    De bedden waren prima; we hebben heerlijk geslapen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    5,8
    Misschien eerst een rondkijken naar andere mogelijkheden?
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1) Toilet bleek niet te werken 2) De verdieping rook naar uitwerpselen 3) De matras was ongelijk en lag te diep voor de bedrand 4) Wie wat ouder en misschien star van benen is zal een probleem hebben in het bad te stappen. 5) Lounge en restaurant hebben de uitstraling van een stationsbuffet tweede klasse. 6) Vier-sterrenwaardering is niet terecht

    Locatie en personeel waren de twee enige zaken die positief konden worden beoordeeld.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    9,2
    wij hebben onze huwelijksnacht hier gehad en familie had de kamer versiert super leuk
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt hebben we op de kamer gehad en was TOP!!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,3
    Prettig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht tv-ontvangst en géén koelkastje op kamer!

    Mooie ligging t.o.v. centrum Hilversum

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    5,4
    Matig en niet voor herhaling voor dat prijs niveau
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt, service aan de balie en de kamer

    Ontbijt matig. Kamer niet fraai en klein voor veel geld

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    6,3
    ontbijt prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden zijn zacht

    ontbijt prima Hier en daar wel wat verhouderd

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    Prijs Kwaliteit was prima
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een klein bankje op de koffer op te leggen zou handig zijn.

    Prijs Kwaliteit was prima. Fijne badkamer, comfort kamer erg klein

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,3
    Aangenaam
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede kamer en goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    9,2
    alles avondeten zeer goed,,,,maar beperkte kaart
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    geen koelkast op de kamer

    alles avondeten zeer goed,,,,maar beperkte kaart zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    6,3
    Matig
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje achterhaald Personeel was matig vriendelijk C

    Nieuwe badkamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,9
    heel ontspannen hoewel er bij het inchecken een misverstand ontstond.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    de kamer was precies naar onze verwachting

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    6,3
    Is teleurstellend dat n 4 dtetrenhotel geen airco heeft
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is teleurstellend dat n 4 dtetrenhotel geen airco heeft

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,1
    Mochten eerder ontbijten daar wij op tijd op een afspraak...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets aan de hoge kant prijs

    Mochten eerder ontbijten daar wij op tijd op een afspraak moesten zijn

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,1
    Prima verblijf!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima verblijf!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    het ontbijt was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de renovatie viel op een puntje tegen, bij het gebruik van het toilet viel ik hard me mijn schouder.

    de kamer voldeed aan onze verwachtingen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    6,3
    Oke, voor een nacht...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was te warm en best kleine badkamer.

    Mooi terras, vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    8,3
    alles
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks

    alles

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,9
    Kamer was erg warm!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg warm!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,5
    Grote drie persoonskamer
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote drie persoonskamer

    Verbleven in juni 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: