Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Librije's Hotel 5-sterren

Spinhuisplein 1, 8011 ZZ Zwolle, Nederland

#3 van de 26 hotels in Zwolle

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 98 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,6

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    9,5

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 59

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar, op loopafstand mooie centrum zwolle
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte erg donker en je zit dicht op elkaar. Geen parkeerplaats bij hotel, en moet dan v valid parking nog 27,50 betaald worden en wordt niet gezegd vantevoren!!! Hoort eigenlijk wel bij hotelrekening inclusief

    Het geheel is heel speciaal

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    10
    Wij komen terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Wij hebben genoten van ons verblijf. Samen met mijn echtgenoot hadden we een workshop Green Egg cooking. Tijdens de avond liep er vakkundig en vriendelijk personeel rond die alles goed verzorgden. Het verblijf in het hotel was geweldig en het ontbijt was een super verrassing. Ontbijten op sterrenniveau is toch wel heel bijzonder! Wij komen absoluut terug! Onze grote dank aan het team van Jonnie en Therese.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    10
    Toppunt van gastvrijheid en persoonlijke aandacht.
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Al direct na mijn reservering werd er adequaat telefonisch goed gereageerd op een persoonlijke vraag/opmerking. Er werd op dat moment al direct meegedacht. Het totale verblijf: erg gastvrij en we hadden echt het gevoel welkom te zijn. Een geweldig ontbijt om nooit te vergeten. Ook ons diner in De Librije (apart gereserveerd) was een geweldige en zalige belevenis; als de hemel bestaat hebben wij hem gevonden. Tijdens ons verblijf werden we regelmatig op een leuke manier verrast (dit moet je zelf ervaren...) en we hadden het gevoel eregast te zijn. We hebben echt genoten ! Dames, heren, Jonnie, Thérèse; jullie allen bedankt voor een geweldig verblijf en jullie gastvrijheid.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    8,3
    Eten top, ontbijt minder
    • Zakenreis
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was in een donkere ongezellige ruimte en had helaas niet de kwaliteit waarop wij hadden gehoopt. Geen verse jus, maar uit een fles, thee uit een wijnglas is niets voor ons, een amuse met advocaat vinden wij op de nuchtere maag geen aanrader. Maak dit goedkoper, meer gewoon ontbijt en gewoon super lekker door alles vers te hebben. Verder was het restaurant in de avond meer dan top!

    Kamer erg netjes en het eten in de avond was super!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    10
    Fantastisch, er wordt top voor je gezorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gehorigheid van de kamer. Er waren 's nachts mensen met hakken over de vloer aan het lopen en van dat gebonk werd ik helaad regelmatig wakker.

    Ontvangst met aller lekkernijen was geweldig, de kamer is heel groot (wel gehorig) en ontbijt was fantastisch. Tot slot was het heel fijn om pas om 12 uur uit te hoeven checken. Ook met mijn notenallergie werd geweldig rekening gehouden. Personeel was ook erg aardig en klantvriendelijk.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,8
    Fijne locatie waar je in de watten gelegd wordt en de big green egg workshop is echt super !
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    helemaal niets, vorige keer vond ik het wel jammer dat er niet gereageerd werd op mijn melding dat we door een aanhouden geluid op de kamer heel slecht geslapen hadden.

    het ontbijt was heerlijk, heel fijn dat er rekening was gehouden met het feit dat we geen vlees eten. De kamer was prima, vorige keer hadden we erg veel last van een geluid wat de hele nacht door ieder kwartier aansloeg. Dat was er gelukkig niet meer in dezelfde kamer. Wel was het wat benauwd maar toen we ontdekt hadden dat het raam open kon was dat over.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    10
    bucketlist dingetje
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik noem het positieve feedback. Kamer was heel koud bij binnenkomst. De butler had al wel de kachel hooggezet.

    Het personeel allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Vooral gewone jongens en meisjes! Wat hebben wij lekkergegeten . Zeker de wauwfactor. het ontbijt was verrukkelijk En heel bijzonder anders dan alle ontbijtjes die ik ooit gegeten heb.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    10
    Alles aan dit verblijf is genieten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles aan dit verblijf is genieten. Van hoe de staf met je omgaat (knap is dat, zo goed met mensen zijn en precies weten wanneer je er wel en niet moet zijn), tot de heerlijke kamers en het fantastische ontbijt. Ontzettend de moeite waard!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    9,6
    -
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het licht op de w.c. ging aan/uit door de bewegingsensor. Leek wel een disco ;).

    Alle luxe. De gastvrijheid van het personeel, de auto werd voor gereden en baggage in de kofferbak. En uiteraard het heerlijke eten!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    10
    Totale verwennerij !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    De temperatuur verschillen van de gangen naar de kamers en het restaurant, waren erg groot ! Het was op dat moment ook wel erg warm. 30gr +. Dus enigszins wel te begrijpen

    Het totaal plaatje. Het was in een woord Top !

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    10
    Culinair ontspannen
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het enorme bad in onze kamer (de Bergmot)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    10
    Het personeel, ambiance en natuurlijk het eten waren echt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel, ambiance en natuurlijk het eten waren echt fantastisch. Nog nooit zo'n superervaring gehad!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    10
    een mega vriendelijk verblijf
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    super vriendelijk personeel staat ten allen tijde te uwer beschikking

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    9,2
    De sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De sfeer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    7,5
    Dat alles voor je verzorgt werd.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Dat alles voor je verzorgt werd.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    10
    Onvoorstelbaar goed! Moet je mee gemaakt en beleefd hebben!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was super en heerlijk. Vriendelijk personeel, bijzonder ontvangst echt dit is niet te overtreffen !!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ongedwongen sfeer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamer was fantastisch.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    8,3
    Mooi om gedaan te hebben
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Teveel verschillende bediening aan de tafel

    Mooi om gedaan te hebben

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    10
    Kamer //ontvangst // eten 👍...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer //ontvangst // eten 👍 //vriendelijkheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    10
    We komen in luxe hotels ove de hele wereld, dit hebben we nergens anders meegemaakt. Echt geweldig!
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hier staat de gast echt centraal. Attent op alle mogelijke vlakken! Het ontbijt is in een woord fenomenaal!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    9,6
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles 100% in order. Mooie kamers, fantastisch ontbijt. Bij het inchecken een hapje en een drankje. Diner in De Librije was beste diner ooit.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    10
    Gast op hoogste niveau
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het hotel en restaurant klopte van begin tot het einde.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    9,6
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het diner

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    10
    Beste restaurant!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het diner!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    9,2
    Oog voor detail en attent
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oog voor detail en attent

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    8,8
    Ontbijt was alleen maar genieten !
    • Individuele reiziger
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was alleen maar genieten !!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    9,6
    Pure verwennerij
    • Individuele reiziger
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Absolute top!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    9,6
    Bijzonder vriendelijk en toegankelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bed was, wat ons betreft, te zacht.

    Bijzonder vriendelijk en toegankelijk personeel. Uitstekende service.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    9,6
    Geweldig hotel met alle luxe en comfort.
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    In een woord helemaal geweldig!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    10
    relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hoeft van mij niet

    Alles

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    9,6
    Heerlijk, ongelofelijk en rustgevend.
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De oude butler terug

    Steven, die ons goed verzorgde en alles was mogelijk, ook het eten in de lounge

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    10
    Het ultieme genieten
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Hier wordt je als gast in de meest sprekende vorm ontvangen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,8
    Verblijf was top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kamer is t.o.v de luxe aan de hoge kant

    Ontbijt was top!! Evenals het diner!!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    10
    De mate van servicegerichtheid en een avond pure verwennerij...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Royale Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mate van servicegerichtheid en een avond pure verwennerij tijdens het diner hebben onze verwachtingen overtroffen! Fantastisch.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    10
    Food Architects
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we moesten vertrekken

    Wat beviel er niet Dit is niet te overtreffen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    10
    GEWELDIG
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De bedden!!!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,1
    klantvriendelijkheid, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    ik heb de indruk dat men zo min mogelijk honden willen toelaten vandaar de naar mijn mening te hoge prijs van € 50,00 per nacht. € 25,00 was naar mijn mening respectabel geweest. Jammer dat dit niet duidelijk wordt vermeld . Met de optie , een vergoeding verwacht je niet de hoofdprijs te hoeven te betalen. Uitzicht en afwezigheid van een bad zeker ook een min punt. Kamer gehorig en warm

    klantvriendelijkheid, ontbijt

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    10
    Een verblijf in de Librije is een ervaring waaraan je je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een verblijf in de Librije is een ervaring waaraan je je moet overgeven. Er wordt waanzinnig goed geluisterd naar de gast, dus je enige 'taak' is om je wensen duidelijk te maken. Verder is het alleen maar genieten geblazen. Het voelt eigenlijk als een soort museumbezoek, maar dan met alle kunstwerken op je bord. Je gaat naar huis met aangescherpte zintuigen en een prachtige ervaring rijker.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    9,6
    Een heerlijk ontbijt in een luxe omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    kan zo niets verzinnen.

    Een heerlijk ontbijt in een luxe omgeving. Kundig en vriendelijk personeel. Top hotel. Dit i.c.m. een diner bij de Librije (wat wij hadden gedaan) is een belevenis. Niet goedkoop maar zeer de moeite waard.

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    7,1
    Het nieuwe Restsurant ziet er top uit en is heel eerlijk...
    • Individuele reiziger

    Kamers zijn prima maar de algemene ruimtes (gangen, trappenhuizen, wanden en de meubilering, stoffering van de salon en de alg ruimtes zijn gedateerd en aan onderhoud toe.

    Het nieuwe Restsurant ziet er top uit en is heel eerlijk tegenover de leest **** (4) sterren !!! Stijgt ver uit boven de rest in Nl Het ontbijt was ook een feestje !

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,1
    S'avonds in de bar iets gedronken en gegeten en ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij aankomst was de receptionist niet erg ervaren maar wel vriendelijk. Voor zo'n hotel is het verwachtingspatroon hoog en daardoor teleurstellend om te worden bediend door iemand die goede wil heeft maar eigenlijk nog niet klaar is voor het "grote"werk. Bij het uitchecken viel de irritatie tussen het personeel bij de receptie in op en dat zag er niet professioneel uit.

    S'avonds in de bar iets gedronken en gegeten en ontbijt s'ochtends

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    9,6
    De gastvrijheid en interesse in de gasten is van een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Fantastisch zo'n hotel, zo'n gastvrijheid voor de honden en dan is het toch jammer dat er om de hoek geen honden in de binnenstad van Zwolle welkom zijn.

    De gastvrijheid en interesse in de gasten is van een zeldzaam niveau. Zelfs ons honden waren en voelden zich merkbaar welkom. Het ontbijt, het diner, de hotelkamer, alles even smaakvol. We komen er zeker graag terug.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    8,8
    Zeer bijzonder ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Zeer bijzonder ontbijt. En heerlijk. De prijs waard.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2016

    7,1
    Opzich leuk gedaan
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer mogen wel beter gerenoveerd worden

    Opzich leuk gedaan

  • Beoordeeld op: 22 februari 2016

    5,8
    Prachtige locatie en inrichting.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamers passen niet bij een drie sterren restaurant en waren niet piekfijn schoon (stof van weken).

    Prachtige locatie en inrichting.

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    10
    Service
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche lekte druppels in het bad. Gaf lawaai.

    Service

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    10
    Uiterst voorkomende tegemoet-treding en behandeling;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uiterst voorkomende tegemoet-treding en behandeling; aardige en persoonlijke benadering van zowel eigenaar als van alle medewerkers.

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    9,6
    De totale toewijding van iedereen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De totale toewijding van iedereen.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    7,9
    Het was bijzonder
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het was bijzonder

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    10
    Alles van het begin tot eind!
    • Zakenreis
    • Stel

    Niets

    Alles van het begin tot eind!

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,2
    Super nette ontvangst goeie kamers en wat een verwennerij...
    • Zakenreis
    • Stel

    Wij hebben niks ervaren wat ons tegenviel

    Super nette ontvangst goeie kamers en wat een verwennerij zo'n ontbijt

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    9,6
    Mooie kamer.
    • Zakenreis
    • Stel

    Mooie kamer. Heerlijk geslapen in een super comfortabel bed .....volgende ochtend het onvergetelijke ontbijt ... Je moet het een keer meemaken .

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Alles

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    10
    Gastvrijheid staat daar met hoofdletters geschreven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gastvrijheid staat daar met hoofdletters geschreven.

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    10
    Het vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er valt niets te melden wat tegen viel.

    Het vriendelijke personeel

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    9,6
    Service was geweldig, eten eveneens.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Service was geweldig, eten eveneens. Het klinkt cliche, maar het is gewoonweg een belevenis.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    10
    De keuken en de vriendelijkheid van het
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen terras om te genieten van het mooie weer .

    De keuken en de vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    9,6
    Ambiance, sfeer, rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ambiance, sfeer, rust

Er zijn ook 31 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 59

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Librije's Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: