Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bed & Breakfast Hotel Malts

Zijlstraat 56-58, 2011 TP Haarlem, Nederland

#3 van de 15 B&B's en herbergen in Haarlem

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 780 beoordelingen over deze B&B

9,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,9

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,9

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    10

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    9,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    10
    Super!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige puntje is dat er wat meer variatie in broodbeleg bij het ontbijt zou mogen zijn

    Locatie was perfect en de gastheer en gastvrouw ontvingen ons erg hartelijk, ook met goede informatie over de stad

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    10
    Een heerlijk rustpuntje op een toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een heerlijk rustpuntje op een toplocatie!! In feite hoef je de straat niet uit... het hotel bevindt zich in een van de gouden straatjes. Te midden van leuke boetiekjes, koffietentjes en lekkere restaurants. Voor herhaling vatbaar!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    10
    fijn en schoon hotel op een uitstekende locatie met heel vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Na een een hartelijk welkom ontvingen we uitgebreid uitleg over de stad. Dat vonden wij heel fijn. Ook konden we op de dag van vertrek onze bagage nog achterlaten en eind van de middag weer ophalen. Zo hadden we nog een heerlijke dag. De eigenaars hebben plezier in hun werk. Dat merk je!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    10
    Superhotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niets dat tegen viel.

    Zeer vriendelijk personeel. Uitleg gekregen over de stad inclusief plattegrond van de binnenstad (heel leuk). Zeer goed onderhouden hotel en alles zeer schone. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    9,2
    Het perfecte hotel om te verblijven in een mooie stad, ze gaan ons zeker nog eens terug zien.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was perfect. Van de hartelijke ontvangst door Henk en Annemarie, het heerlijke ontbijt, de mooie kamer tot de ligging van het hotel. We hebben genoten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    10
    Een fijn verblijf met de perfecte locatie in hartje Haarlem
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Henk en Annemie waren erg gastvrij en persoonlijk. We waren blij met alle tips die ze ons gegeven hebben, waardoor we meer van Haarlem hebben gezien. De locatie was perfect midden in het centrum van Haarlem. Kamers waren mooi en schoon. Ontbijt was uitgebreid en vers!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    10
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Gastvrije ontvangst met goede tips om snel Haarlem te bezoeken. Locatie is geweldig, bedden prima, ontbijt heerlijk. Persoonlijke aandacht. Vanwege de warmte stond er een ventilator al te draaien.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    9,6
    De locatie en de gastvrijheid van gastheer, gastvrouw en...
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    De locatie en de gastvrijheid van gastheer, gastvrouw en personeel. Prima stevig bed, ruime badkamer en een zitje in de kamer. De mogelijkheid om ook overdag van de ontbijtruimte gebruik te maken, waar koffie en thee beschikbaar was en een koelkastje met (fris)dranken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    9,2
    Leuk en ideaal om Haarlem te leren kennen
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamertemperatuur was erg warm. Weliswaar de ventilator gebruikt, doch het gezoem stoorde de nachtrust

    Het ontbijt was heerlijk en de ligging van het hotel in de stad was perfect

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    Het beste hotel van Haarlem qua locatie, kamers en personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige hotel in een van de leukste straatjes midden in het centrum van Haarlem en ‘s nachts toch rustig. Het hotel ziet eruit als het gisteren is geopend en de bedden zijn echt top! Verder was het personeel was fantastisch, heel vriendelijk, behulpzaam en gezellig, zodat je je direct echt thuis voelt en dat allemaal zonder te overdrijven.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,9
    goed tot uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    een beetje onopvallende ingang, we waren het onderliggende restaurant ingegaan wat helemaal niet bij de accommodatie hoorde!

    heerlijk ontbijt, mooie kamer en vriendelijke en hulpvaardige gastvrouw/man. geweldige ligging vlakbij de Grote Markt!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    8,8
    Prachtig historisch gebouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Bij het ontbijt hadden we verse broodjes verwacht. Onze kamer (14) had wel wat last van buitenlawaai (glasbak en zoemend geluid, airco?)

    Prachtig historisch gebouw. Perfect gelegen. In centrum, parkeergarage vlakbij en station op wandelafstand. Goede service en fijn contact met eigenaars/uitbaters. Zeer netjes.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,6
    Hip, gezellig en welkom verblijf midden in het winkelcentrum van Haarlem
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is mij niets tegengevallen

    Een mooie mix tussen hip en huiselijk; leuke soort huiskamer waar je lekker (en gratis) koffie/thee kan pakken; het voelt allemaal heel welkom en gezellig. En: lekker in het prachtige, historische, winkelcentrum van Haarlem!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    8,8
    Een heerlijk verblijf gehad in het mooie Haarlem, aanrader!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als ik dan een minpuntje moet noemen is het een ventilatieroostertje in het raam wat ik miste voor wat frisse lucht. Ik verbleef in Malts terwijl het 's nachts enkele graden vroor dus het raam openzetten was geen optie.

    Overnachten bij Malts was een leuke ervaring. Het verblijf is een mix van een B&B en hotel, origineel en verrassend. Bijzonder aardige eigenaren en aan alles is gedacht. Nette kamer, erg schoon en knus hotel. Wij komen graag terug!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    10
    Heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor mensen die slecht ter been zijn .... je moet trappen lopen

    Erg vriendelijke ontvangst! Fijne kamers en heerlijk ontbijt. Fijne ruimte om tussendoor even te zitten en wat te drinken,top! Locatie zo dichtbij de bezienswaardigheden en restaurants is super.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,2
    Genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was kleiner dan verwacht, maar helemaal prima. Als er meer ruimte was hadden we een 220 cm beter bed geadviseerd.

    Ontzettend vriendelijke mensen, persoonlijke aandacht voor de gast. Perfecte locatie, gevoel van vrijheid ondanks B&B-vorm.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    8,8
    Absolute Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Viel tegen is een groot woord maar als je er naar vraagt..... De Bedden, mogen van mij steviger. Ik vind roergebakken ei en bacon e.d. erg lekker bij het ontbijt.

    Ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    10
    Wij komen terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Henk en Annemarie zijn superaardig, geven je gelijk een warm welkom, wij moesten heel vroeg uit bed om onze vlucht te halen, de taxi werd geregeld en ons ontbijt stond in de koelkast klaar, heel erg lief!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    10
    Malts in Haarlem
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was niet leuk dat ik er niet meer kont blijven😀.

    De locatie en hij personeel. Het ontbijt was genoeg en afwisselend. Communicatie van het hotel was snel en begrijpelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    10
    Uitstekende B&B in hartje Haarlem met een warme sfeer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets! (Alleen de rekening van de parkeergarage maar daar kan de B&B natuurlijk weinig aan doen).

    Uitstekend ontbijt met veel glutenvrije producten. Hartelijk welkom, onder genot kop koffie/thee, worden de bezienswaardigheden en mogelijkheden in de prachtige stad Haarlem, toegelicht. Door de warme sfeer in B&B voelen wij ons gelijk weer thuis. Hartje centrum is de perfectie locatie, alles op loop afstand.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    8,3
    Zeer vriendelijk hotel in het centrum van de stad. Ideaal voor een paar dagen Haarlem.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was moeilijk om de temperatuur op de kamer comfortabel te krijgen. Geluidsisolatie is niet voldoende om geluiden uit de gang te vermijden.

    Prettige kamer met goede voorzieningen en een mooie douche/toiletruimte. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    10
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was modern, comfortabel, nauwkeurig afgewerkt. De ligging van de B&B is midden in het centrum, maar binnen is het rustig. De bedden zijn super fijn, het is heel schoon, nieuw sanitair. De eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam en het ontbijt is goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    10
    Wij hebben een heerlijk weekend gehad in Haarlem en Hotel Malts.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Wij vonden het heel erg leuk dat we heel vriendelijk en persoonlijk werden ontvangen. Bij aankomst kregen we heerlijke koffie/thee en een handige kaartje van Haarlem en vertelde de eigenaar uitgebreid waar we leuke restaurants en bezienswaardigheden konden vinden. Het ontbijt is goed verzorgd en de kamers netjes, schoon en heel ruim. Het hotel ligt ook heel centraal in een gezellige straat.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    9,6
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De vriendelijke ontvangst en benadering tijdens het verblijf.Fijne kamer,goed bed, lekker ontbijt,kortom alles wat je nodig hebt tijdens een paar dagen uit.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    9,0
    Een verblijf in B&B hotel Malts is de beste manier om ontspannen en verzorgd Haarlem te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niets dat ons tegenviel.

    De hartelijkheid van gastheer en gastvrouw was top, het ontbijt overheerlijk. De kamer was erg prettig en van alle gemakken voorzien. Doordat de locatie in hartje Haarlem was, was alles goed bereikbaar waardoor ons weekendje weg helemaal af was!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    10
    Een heerlijk weekendje weg gehad met mijn moeder in een gastvriendelijk en top hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles wat eigenlijk gewoon top!

    Wij kregen in het hotel veel uitleg over de stad, waar we konden parkeren, waar de culturele dingen te vinden waren en waar je lekker kon eten. Het werd ons aangeraden van te voren te reserveren omdat het op zaterdag avond altijd heel druk is in de eetgelegenheden midden in de stad (waar het hotel gelegen is) Echt een top weekend gehad! Grote dank aan de gastheer en gastvrouw!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    10
    Plezierige accommodatie in het midden van de stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niks, we zouden zeker weer voor dit hotel kiezen.

    De locatie midden in het centrum was fijn omdat we alles te voet konden doen. Prima kamer, schoon, met een fijne douche. gratis wifi werkte goed. Lekker ontbijt met veel keuzes, versgeperst sap, verse koffie, cappucino, fruit, enz. we werden gastvrij ontvangen door de eigenaar, hij wist veel te vertellen over het pand en over de stad Haarlem.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    10
    Gezellig en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor mij viel het traplopen tegen. En voor mensen die slecht te been, kan het een belemmering zijn om boven te komen.

    Het ontbijt was goed, de kamer was ook prima. De gastheer en gastdame waren heel vriendelijk, en gaven veel uitleg over Haarlem.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    9,2
    keurige en zeer praktische plek voor een goede nachtrust tijdens een stedentrip.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel erg hartelijk ontvangen met koffie/thee daarna uitgebreide uitleg van de stad incl goede adviezen voor de bezienswaardigheden. S'avond kan er in de keuken gezellig gezeten worden met vrij koffie en thee. Drankjes uit de koelkast opschrijven in het schriftje :-). Compleet ontbijt met verse jus.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    10
    We hebben genoten van ons verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het B&B hotel is vlekkeloos schoon en de ontvangst is ontzettend vriendelijk en attent. De ontbijtzaal is de hele dag en nacht toegankelijk en gasten kunnen er (zonder kosten) koffie en thee drinken en we mochten gebruik maken van het koelkastje voor onze eigen meegebrachte etenswaren.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,8
    Mooie locatie; warm onthaal, goede tips
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, dat was gewoontjes, alles was er wel, maar niets speciaals

    Goede kamers, perfecte locatie, prima tips van eigenaars en gastvrij onthaal, koffie, thee en fruit vrij te pakken

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    8,3
    Zeer vriendelijk ontvangst met een kop koffie of thee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkasten o.i.d. op de eigen kamer. Uitzicht vond ik wat minder. Wij keken tegen een andere ,weliswaar beschilderde, muur aan.

    Zeer vriendelijk ontvangst met een kop koffie of thee. Lekker ontbijt in een gezellig klein eetzaaltje. Eigenaren namen de tijd voor een gezellig praatje. Ook konden we gebruik maken van fietsen. Kamers heel schoon en nieuw sanitair. Ligging top.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    9,6
    Helemaal goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vonden de prijs wel aan de hoge kant. Verder was de algemene ruimte supergezellig ingericht maar misten we sfeer op de kamers zelf.

    Heerlijk ontbijt, supervriendelijke eigenaren, perfecte locatie, thee en koffie for free

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras was wat aan de harde kant voor mij. Dat is echt het enige dat ik kan bedenken.

    Het ontvangst van Henk en Anne Marie was heel fijn en persoonlijk. Ook speciale wensen werden met liefde verzorgd. We voelden ons heel speciaal!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    10
    Erg leuke dagen gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden geen rekening gehouden met het autoluwe centrum van Haarlem. Tijdens verblijf fantastisch, maar om auto te parkeren, hadden we beter moeten voor bereiden.

    De locatie was super Haarlem centrum om de hoek en natuurlijk de gastvrijheid van Anne-Marie en Henk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,3
    Heerlijke B&B, midden in het centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was wat krap voor de prijs, maar dit was de laatst beschikbare. Voor de volgende keer is al een andere kamer geregeld!

    Zeer gastvrij ontvangen. Heerlijk ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    9,2
    Een heerlijk verblijf zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was warm op de kamer en rumoerig straatkant, maar je bent dan ook hartje centrum

    Zeer klantvriendelijk. Geven goede tips. Behulpzaam. Super ligging. Prachtig gebouw. Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Fijn verblijf om Haarlem te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niks. Misschien was een koelkastje op de kamer handig geweest..(?)

    Heerlijk ontbijt met vers geperste jus d órange, lekkere vers gezette koffie en warme broodjes! Wij hadden een basic kamer met fijne douche en alles kraakhelder. Mensen zijn ook ontzettend vriendelijk en gaven ons heel veel leuke tips om Haarlem te ontdekken. Een echte aanrader dus.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Top hotel! Aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas is er geen lift en de kamers liggen allemaal boven. Maar voor mensen gewoon goed ter been, is dat geen probleem. Parkeren moet in de dichtsbijzijnde parkeergarage tegen betaling. Of anders net buiten de stad en dan is het 20 minuten lopen naar het hotel. Parkeren is 25 euro voor 24 uur in parkeergarage. Is ong op 5 minuten loopafstand.

    Heel vriendelijk ontvangst. Veel info over de omgeving. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Alles was keurig schoon. Mooie kamer en douche. Heerlijk ontbijt. Top lokatie, midden in het centrum dus alles op loopafstand. Super hotel. Echt een aanrader.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,6
    Mede door de informatie en tips van de eigenaren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    De eigenaren zijn erg gastvrij. Persoonlijke ontvangst en bij een kop thee en koffie kregen we meteen goede informatie over stad en omgeving, parkeergelegenheden voor onze auto en werd de bagage naar onze kamer gedragen. Ontbijt was goed met zelfs iedere ochtend een vers uitgeperst glaasje sinaasappelsap. Ontbijtzaal voelt als een soort van huiskamer, met verse bloemen op tafel, en overdag zijn er gratis koffie- en theefacilitieten voor de gasten. Schone, moderne kamer en badkamer en heel goed onderhouden. Fijn dat het hotelraam open kon. Mijn dochter en ik hebben de 2 hotelfietsen gehuurd, weliswaar zonder versnellingen, maar 2 prima fietsen!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    9,2
    sfeervol en welkom
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloerbedekking vond ik lelijk en is naar mijn idee niet hygiënisch op een hotelkamer maar dat is persoonlijk.

    De locatie en het prachtige balkon. De bedden waren prima en hele aardige mensen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    10
    Helemaal top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    We werden hartelijk ontvangen door de eigenaren. Ze hebben veel kennis over Haarlem en konden ons adviseren over lekkere restaurants, mooie fietstochten en must-sees. De kamer was top en de bedden lagen super. Het ontbijt was erg uitgebreid met koffie en verse jus erbij. Daarnaast ligt de locatie perfect in het centrum; alles is lopend te doen!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    9,6
    Genieten met een hoofdletter G
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was wat aan de kleine kant. En vermoedelijk ook warm bij hete dagen.

    Ontzettend gastvrij. We voelde ons meer dan welkom. Nette kamer, prima bed. Nieuwe badkamer. Heerlijke douche.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    Ontzettend goede prijs-kwaliteit verhouding, persoonlijk en vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg over de omgeving (incl kaartje en behulpzame tips). Het ontbijt was lekker, ook weer erg persoonlijk en vriendelijk. Wij hebben een hele fijne nacht doorgebracht in Hotel Malz.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    9,2
    Relaxed met veel comfort
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sleutel lag niet bij aankomst niet in kastje zoals afgesproken dus kom niet meteen naar binnen. Eigenaar was nog in pand dus was snel opgelost.

    Prachtige kamer met goede voorzieningen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    9,6
    Gastvrij schoon hotel met lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Het was gewoon goed geregeld allemaal. Het enige dat wij een toevoeging zouden vinden is een waterkoker op de kamer ( ondanks gratis Senseo in de gezamenlijke ruimte)

    Gastvrijheid en enthousiasme van de eigenaren en het personeel. Veel informatie over Haarlem en wat waar te doen is. Leuk om te horen hoe internationaal bezoekers op de hoogte worden gebracht van onze ontbijtgewoonten. Mooie schone grote moderne kamer Extra touch, ontbijtzaal met verse bloemen, balkon met bloeiende planten. Betalen met Pin

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    10
    Heerlijke B&B
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Alles klopt, frisse moderne kamers met uitstekende badkamer. De vriendelijke eigenaren. Ontbijt zeer uitgebreid. Wij voelden ons meteen thuis

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    10
    Zeer vriendelijke eigenaren, die er alles aan doen om het de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijke eigenaren, die er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken. Onder andere door bij ontvangst een enthousiaste uitleg over bezienswaardigheden en leuke restaurants in Haarlem te geven.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf gehad in hotel Malts.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was perfect. Verse broodjes, verse jus 'd Orange en verse koffie!! Het hotel ziet er verzorgd en keurig uit. Dit geldt ook voor de kamers. Je moet er wel rekening mee houden dat je bij binnenkomst 2 trappen omhoog moet.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    10
    Was mijn bril op de kamer vergeten, de eigenaar heeft hem...
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Was mijn bril op de kamer vergeten, de eigenaar heeft hem terugbezorgd, kwam mij op de fiets tegemoet rijden toen ik de stad verliet ! Heel goede service, ideaal gelegen in gezellige straat. goede prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    10
    Prachtige, sfeervolle B&B in centrum Haarlem
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wat warm op de kamer. Gelukkig met het raam open snel verholpen.

    Het ontvangst was erg persoonlijk en vriendelijk. We kregen direct tips en informatie over de stad en alles wat er te zien en doen was. Inrichting van het hotel was erg sfeervol en gezellig! De locatie is midden in het centrum dus goed te bereiken vanaf station ter voet en vanaf de winkelstraten eveneens. Kamer was netjes en compleet. Bedden lagen heerlijk! Wij hebben genoten van de daagjes Haarlem en komen hier bij een volgend bezoek zeker terug.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    8,8
    Perfecte plek om te genieten van Haarlem
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er was niets wat tegenviel.....misschien de badkamerafzuiging die ogenschijnlijk niet werkte..?

    Heerlijk centraal in de binnenstad van Haarlem. Super vriendelijk personeel/eigenaar. Ondanks de binnenstad drukte toch lekker rustige kamer. Gezellig en lekker ontbijtje. Voordat je gaat slapen nog even een Jopen biertje uit de ijskast pakken...

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    10
    Een heel fijn verblijf voor de paasdagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets viel ons tegen. Je moet wel een hoge trap op, niet voor mensen die slecht ter been zijn.

    De ontvangst was heel persoonlijk en vriendelijk. Ze hebben heel goede informatie over Haarlem.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    9,6
    De kamer was mooi.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan niets bedenken

    De kamer was mooi. Netjes prima badkamer. Super ontbijt. Personeel herl aardig en zeer behulpzaam. De locatie perfect in het centrum.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    10
    een toplocatie midden in de stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    zou het niet weten!

    Het was een toplocatie, vriendelijke ontvangst en uitleg over, niet alleen het hotel, maar ook over de stad en haar activiteiten; de eigenaren deden hun uiterste best om het de gasten zo gezellig mogelijk te maken; heel attent; zeer uitgebreid ontbijt; kamers waren goed en alles wat je nodig hebt voor een paar nachtjes te slapen was aanwezig en schoon; het hotel ligt midden in de stad; in het restaurant beneden was het erg goed eten; een plek om zeker nog een keertje terug te gaan; bovendien ligt het hotel vlakbij Amsterdam, met de trein 15 min, Bloemendaal en Zandvoort aan de zee; met de fiets binnen half uur te bereiken; Wij hebben genoten van een paar dagen Haarlem!!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    10
    Heerlijk verblijf, kom hier zeker nog een keertje!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijke ontvangst en ook tijdens verblijf erg vriendelijk. Prachtige ruime kamer. Het ontbijt was goed verzorgd. Je kunt alle informatie over de omgeving krijgen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,3
    Fijn b&b hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Benauwde kamer zonder ventilatie raam open is geen optie vanwege drukke straat en veel lawaai tot in late uren..

    Hartelijk ontvangst, overheerlijk ontbijt en perfecte ligging.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    10
    Aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kregen meteen een plattegrond en een goede uitleg over de stad, dat was erg makkelijk. Ontbijt was lekker! Gezellig en knus hotel. Ze waren erg gastvrij en vriendelijk. Locatie ook goed, alles lopend te doen. Bloemendaal aan zee ook leuk om even te gaan wandelen! Aanrader!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    10
    Voor heharling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer is dat het niet mogelijk blijkt voor de hotels in Haarlem om met de gemeente afspraken te maken over het parkeren, bijvoorbeeld door een voordelige uitrijkaart voor de parkeergarages. Als je niet een eind wilt lopen, is het parkeren een kostenpost om rekening mee te houden.

    De gastvrijheid van de eigenaren is fenomenaal! Dat uit zich ook weer in de kwaliteit van het ontbijt en de zorg waarmee de kamers zijn ingericht en worden bijgehouden.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    10
    Een hele fijn plek om te mogen verblijven.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een hele fijn plek om te mogen verblijven. Goed centraal gelegen. Hartelijke gastheer en gastvrouwen die hele goede tips hebben gegeven zodat we nog meer van ons verbljf in Haarlem hebben mogen genieten. Een heerlijk ontbijt. Fijne grote kamer. Genoegelijke sfeer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    10
    Perfecte locatie, ruime kamer, fijne zithoek, lekker bed,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Beetje meer druk op het water in de douche

    Perfecte locatie, ruime kamer, fijne zithoek, lekker bed, heerlijk ontbijt, Henk en Annemarie zijn zeer attent

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    8,8
    Haarlem zeer de moeite waard om te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was voor mijn gevoel te zacht maar dat is maar wat je gewent bent

    Ontbijt was super, ligging uitstekend,kamer zeer ruim, gastheer en vrouw zeer behulpzaam en vriendelijk

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    9,6
    Fantastische B&B Hotel voor een nachtje of lang weekend in Haarlem.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets op aan te merken!

    Prima locatie, in één van de grote straten in het centrum van Haarlem. Mooie, nette kamer, goede bedden en prima badkamer. Lekker Hollands ontbijt met alles erop en eraan. En de topservice van gastvrouw Annemarie en gastheer Henk met een glimlach maken het helemaal af!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    10
    B&B Hotel Malts: topadres in hartje stad!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren nabij hotel is niet mogelijk, wel op loopafstand.

    Zeer vriendelijke gastvrouw en -heer, mooie kamer met een heerlijk bed, royaal ontbijt in de sfeervolle 'huiskamer', gratis fruit, koffie- en theefaciliteit! Een ideaal adresje in hartje centrum met veel knusse winkeltjes, barretjes en eetgelegenheden.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    9,6
    Een heerlijk hotel, van alle gemakken voorzien met een zeer gastvrij en vriendelijke eigenaren.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het ontvangst met koffie,thee en veel onfo over Haarlem was geweldig. We voelden ons heel erg welkom. Kamer was compact maar zeer schoon en van alle gemakken voorzien. Badkamer modern, schoon en voorzien van heerlijk badschuim. Ontbijt prima!! Maar het verschil werd echt gemaakt door de eigenaren!! Wat een gastvrijheid en vriendelijkheid. Toppers, die twee.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Vanaf het persoonlijke ontvangst tot het moment dat we weg gingen was het geweldig. Wat een lieve gastheer en gastvrouw. Heerlijke bedden en superschoon. En de locatie is ook fanatstisch . Wij komen zeker weer terug. Dank jullie wel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Werkelijk niets

    Personeel, kamer, bed, locatie, ontbijt. Eigenlijk alles. Dit is eigenlijk de eerste keer dat alles zo goed bevalt terwijl wij toch wel in veel hotels B en B.s etc,gelogeerd hebben. Een dikke tien van ons voor dit hotel/B en B.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    9,2
    Heerlijk weekendje Haarlem!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche op zondagochtend. Tip voor een weekendje Haarlem: reserveer ruim vooraf bij een restaurant, op de dag zelf zitten de goede restaurants al vol.

    Het persoonlijke contact met Annemarie en Henk: een warm ontvangst, goeie tips en het met veel zorg bereide ontbijt. De kamers zijn erg praktisch ingericht! Locatie is top! Alles op loopafstand.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    10
    Heerlijk, een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets. Wel iets gehorig, maar gelukkig geen medegasten die extreme tijden lawaai maakten, dus hadden we daar geen last van.

    Alles was top. Supervriendelijke mensen, heerlijke bedden. Alles wat je nodig hebt, is er.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    10
    Een super verblijf in een gastvrij B&B
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben genoten van de prettige persoonlijke aandacht. Niet overdreven, precies goed. De leuk ingerichte ontbijtruimte met een super ontbijt en mogelijkheid om de hele dag gratis koffie,thee en fruit te nemen. De super ligging: midden in het centrum

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    10
    Alles was super!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Alles was super! Hartelijke ontvangst. We kregen fijne tips en weetjes over haarlem. Fruit, koffie en thee gratis. Fijne bedden, lekker ontbijt, ....

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    10
    Uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service van de...
    • Groep
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal nix!

    Uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service van de eigenaren die liefde voor het vak "leven". super locatie in het centrum, schone en ruime kamers, goede douche, uitgebreid ontbijt met vers brood, fruit, yoghurt, jud d'orange...met lekkere Nederlandse koffie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    9,2
    Heerlijk gehad bij Malts, zou zeker nog een keer terug gaan!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche geeft weinig water, vooral op de zondagochtend!

    Prima locatie, mooie goed verzorgde kamers. enthousiaste eigenaren die je op een leuke manier tips geven wat te doen in de omgeving.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    8,8
    Ideaal voor een weekendje in Haarlem!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was voor ons iets aan de zachte kant.

    Zeer gastvrije ontvangst, lekker ontbijt en top locatie in Haarlem! Ideaal voor een weekend in deze stad.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    10
    Prettig Huiselijk
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik dan toch iets moet melden. Als het gehele huis gaat douchen zou de waterdruk hoger mogen.

    Prima plek. Leuke mensen. Prima verzorgde kamer. Maakt het compleet.

    Verbleven in november 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: