Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Park Plaza Eindhoven 4-sterren

Geldropseweg 17, Eindhoven Centrum, 5611 SC Eindhoven, Nederland

#11 van de 27 hotels in Eindhoven

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1432 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 november 2018

    6,7
    Zeer goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch jammer voor een hotel met deze kwaliteitsrating en prijsklasse dat een standaard tweepersoonskamer bestaat uit twee enkele bedden die tegen elkaar geschoven worden. Voor deze prijs verwacht je toch een dubbel bed. (Bovendien waren de lakens ook niet echt proper)

    Zeer goede ligging. Vriendelijk personeel. Goed ontbijtbuffet. Het restaurant in het hotel (dat door externen wordt uitgebaat?) zag er zeer goed uit. Wij hebben hier enkel onze aperitief genomen aan de bar maar er hing een zeer leuke sfeer en het personeel was uitstekend, je zag dat ze plezier hadden in hun job.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2018

    4,6
    teleurstellend verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - badkamer rook naar sigarettenrook. Personeel vond het vervelend maar kwam niet checken. - ramen konden niet open - raam was volledig geplastificeerd (ik kijk liever op een binnenplaats dan naar niets) - personeel mocht geen paracetamol geven - ontbijt voor kinderen 21.50 euro vind ik veel te duur

    zwembad was prima, hoewel te weinig stoelen langs de kant voor aantal gasten

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    6,3
    Bed , Zwembad, Locatie Centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wederom schimmel aangetroffen in voegen badkamer tegels. Klacht ingediend bij de receptie, kreeg een gratis upgrade aangeboden naar grotere kamer . Maar daar trof ik schimmel aan in de badkamer. Kreeg tussentijds een gratis drankje in de lounge terwijl men voor de 3e keer een nieuwe kamer ging checken. De 3e kamer was beter maar minder schimmel. Sprak tussentijds ook een schoonmaakster aan maar sprak hun er niet op aan voor slechte schoonmaak ofzo maar ze gaf eerlijk toe dat dit echt een veel komende klacht was van het hotel. Ik zei tegen haar dat dit ook niet door een schoonmaker opgelost kon worden maar vakkundig door een vakman moest worden opgelost dmv de voegen opnieuw kitten enzo. Voor de prijs die ik moest betalen a €97,- en 3kamers aantreffen met schimmel vind ik dit echt slecht!! Tis gewoon een kwestie van achterstallig onderhoud. En ja een Hotel lijdt veel dmv vele mensen die komen en gaan dus het slijt het E.A. maar schimmel kan echt niet!!

    Bed , Zwembad, Locatie Centrum

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2018

    7,9
    heel mooi en net hotel. wij komen zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de ramen zat een folie die inkijk moest tegenhouden maar toch voelde ik me in de sanitaire ruimte niet 100% op mijn gemak.

    Ruime kamer met veel lichtinval

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2018

    7,1
    Ik had via booking 2 kamers geboekt voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had via booking 2 kamers geboekt voor 1 nacht. Bij aankomst bleek er 1 kamer voor 2 nachten te zijn geboekt. In Mn booking reservering stond uiteindelijk, heel raar, maar 1 nacht voor 1 kamer. Ik boek erg veel via booking en t valt me op dat er in het systeem, na boeking, wel eens iets lijkt te veranderen..net of iemand handmatig een bug wegwerkt en dan een foutje maakt. Maar goed. Gevolg is dat we op stel en sprong in ander hotel last minute een kamer moesten boeken (veel duurder) en dat het park Plaza bij hoog en laag beweerde dat we voor 2 nachten hadden geboekt. Zelfs mn bevestiging van Booking.com kon ze bijna niet overtuigen. En daar stond toch echt 1 nacht in. De manager moest erbij komen. Heel vervelend allemaal en niet erg prettig. Omdat booking geen evaluatie mogelijkheid biedt van het boekjngsproces, heb ik het hier beschreven. Er gaat dus wel eens wat mis. Dus ik adviseer altijd een screenshot te bewaren van je boeking. Op mails aak booking wordt verder niet echt gereageerd. Dat is een eerdere ervaring.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    5,0
    Na een slechte eerste indruk kan je vaak niet meer goed doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Via boekingssite onduidelijk dat we 17,50 euro voor parkeren van de auto moesten betalen. Ik had specifiek dit hotel uit gekozen vanwege parkeerplek met als idee dat dit gratis zou. Bij inchecken om 14:30u was de kamer nog niet klaar. We hadden gelijk ergens een afspraak dus ik kon me ook niet meer opfrissen. Dus mijn eerste indruk over dit hotel is ontevredenheid. De reactie van het personeel bij de receptie was erg passief. Ze kwam niet met een ander voorstel, alleen dat ze het zou door geven aan de manager. Ik had op dat moment dus niks aan de reactie van het personeel.

    Schoon linnen en handdoeken

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2018

    10
    Heb een fantastisch weekend gehad.
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen tegenslagen.

    Het ontbijt was super, vriendelijk personeel en werd tijdig bijgevuld. Er was een probleem met de tweede kamer maar is zonder te veel reactie onmiddellijk opgelost. Up grad gebeurt. Voor ons was en is dit een aanrader.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    6,7
    Ontbijt was prima!
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Als de muziek aan de overkant van de straat de halve nacht doorgaat, dan slaap je niet rustig. Vooral heel spijtig voor alle (marathon)lopers in het hotel! Om 18u aan receptie gemeld dat spoelbak toilet stuk was. Er ging gezorgd worden voor herstel tegen dat we terugkwamen van ons avondeten. Om 21u30 terug op kamer en spoelbak was niet gemaakt! Gelukkig zijn we zelf nogal handig en hebben we ervoor gezorgd dat we konden doorspoelen.

    Ontbijt was prima! Op voorhand glutenvrij ontbijt (brood) besteld en dat was in orde!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    8,3
    Luxe hotel centraal gegelegen in Eindhoven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tegenvallen niet echt, maar parkeerplaats is niet gegarandeerd. Als je minder goed ter been bent moet je hier wel rekening me houden.

    Fantastische kamers, super ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    9,6
    Snelle incheck en vriendelijke goede ontvangst door...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Snelle incheck en vriendelijke goede ontvangst door personeel. De kamer was proper. Het ontbijt voldoende keuze. Het was een genot om hier te verblijven.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    8,3
    Mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het duurde erg lang voordat we in konden checken omdat het personeel nieuw was die ons hielp. Ons bezoek kwam helemaal uit Frankrijk gaf ik aan en dit werd niet gehoord. Ik had het prettig gevonden als een ervaren personeelslkd het even had overgenomen. Eenmaal aangekomen bij de kamers werkten de pasjes niet en moesten we weer terug naar beneden. Daarnaast hadden we een ticket voor de parkeerplaats gekocht en deze werkte niet waardoor we opnieuw naar de balie moesten voor een nieuwe kaart. Uiteindelkjk op de parkeeplaats binnengetreden was er helaas geen plek.

    Kamers waren erg schoon en het was erg prettig dat je het balkon op kon vanuit de kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    3,3
    Badkamer was heel vies het sop en de haren van de vorige...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was heel vies het sop en de haren van de vorige mensen zaten er nog in. De fuhn was stuk verbrand. Bed was hard had hem beter verwacht voor de prijs wat jullie vragen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    9,2
    Goed hotel, was er met een vriendin een weekendje stappen.
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Nee niets te klagen, ja er was regen, had liever de zon.

    De kamers waren super, het ontbijt was heerlijk. Wat een geweldig personeel, zo vriendelijk en behulpzaam. Goede douche, leuke mensen die ook in het hotel zaten. Ga er zeker nog eens heen als ik in de buurt moet zijn. Al heb je niets te doen, je kunt beneden lekker relaxen. Helemaal tevreden , uitstekend

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,9
    Prima overnachting geweest.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen negatieve punten. De weg naar de kamer is wat vreemd maar daar is niets aan te doen. Dat snapt ieder mens. Dus dat viel niet tegen maar is een vreemd gangetje. Niet meer, niet minder.

    Hadden een upgrade gekregen dus niets te klagen over de kamer. Ook nog een Nespresso machine op de kamer voor het eerste kopje koffie de ochtend van het wakker worden. En heerlijk dikke handdoeken in de badkamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    9,2
    Top. Goed hotel in het centrum van Eindhoven. Uitstekende service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er hing in de kamer wat muffe lucht, ws. omdat er een tijd niet was geventileerd en/of airco had uitgestaan.. Badkamer is niet zo modern zoals de kamer aanvoelt en hotel uitstraalt.

    Upgrade naar executive room omdat wij graag een kamer met tweepersoonsbed (niet 2 losse bedden) wilde. Dit was nl. niet het geval toen wij (tot 2x toe) een kamer aantroffen waar dit niet het geval was. Uiterst vriendelijke receptie heeft er vervolgens persoonlijk zorg voor gedragen dat wij een kamer met tweepersoonsbed kregen. Dit betrof een gratis upgrade. Bij vertrek nog een goodie-bag gekregen voor het ongemak! top. Daarnaast ligt het echt aan het centrum van Eindhoven (5 min lopen)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    6,7
    Matig verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het is beslist geen 4-sterrenhotel; oud gebouw met hele benauwde lage gangen. Ik keek naar de nooduitgangen, de ene was behoorlijk ver lopen vanaf mijn kamer en de andere was dicht! Het ontbijt was uitgebreid maar matig van kwaliteit. Personeel was ook niet bijzonder goed. Ik vond het erg tegenvallen.

    Kamer is ruim, bed is fijn en de badkamer vrij nieuw en goed. Het hotel ligt vlakbij het Van Abbemuseum.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    6,7
    Locatie zeer centrum gelegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was gewoon niet schoon!! Smerig , bruine voegen in de tegels, schimmel op het plafond, witte aanslag op grijze tegels. Bij checkout wel gemeld en de fotos laten zien en dit niet echt 4ster waardig was qua kamer betreft hygiëne enzo. Liefst hadden ze dat ik meteen met een melding kwam dezelfde dag met de check in dan had ik meteen een andere kamer gekregen maar was moe en wilde mee de sauna en het zwembad in. Bij.check out wilde ze nog iets aanbieden een drankje ofzo maar ze bedankt en ben toen gegaan

    Locatie zeer centrum gelegen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    10
    Heerlijk tot rust gekomen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het parkeren was gruwelijk duur.17.50 euro p.n.Het uitzicht,maar ik had dan ook de goedkoopste kamer.Ontbijtbuffet was goed.

    Sauna zwembad.En de koffie en thee-faciliteit op de kamer.Dicht bij het cenrtum.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Toen we wilden zwemmen, hebben we gebruik gemaakt van de badjassen en slippers op de kamer. Deze waren echter veel te groot (maat XL en slippers waarschijnlijk maat 42). Ook de sauna viel tegen, aangezien de warmte niet verdeeld was en de ruimte zeer klein.

    Het personeel was zeer vriendelijk, vooral aan de receptie. Mijn vriend en ik wilden fietsen huren rond 22u 's avonds, maar aangezien we de volgende dag al moesten uitchecken en er geen gebruik meer van gingen maken, mochten we twee fietsen huren voor de prijs van één. Ook het personeel tijden het ontbijt waren vriendelijk en werkten snel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    8,8
    Mooi hotel, zeer goede ligging !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen raam open kon. De kamer was wel voorzien van een goede airco!! Het ontbijt was goed, maar voor 25 euro mocht het net nog iets beter

    De kamer en het bed waren zeer ruim!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    7,5
    Ruime kamer,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer (buisness suite) die ik had geboekt kwam niet overeen met diegene die ik kreeg in het hotel Want de foto s waren uiteindelijk van de deluxe kamer (zo hadden ze er maar 1) Dus beetje misleidene reclame

    Ruime kamer, Goed bed, kussens Propere badkamer Zwembad Sauna Mooie inkomhal Vriendelijk personeel Alles was in orde

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,6
    Weekendje Eindhoven
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing

    Samen met mijn nichtje shoppen en stappen in Eindhoven. Top hotel, top personeel, mooie en schone kamer en goede bedden. Het ontbijt was geweldig. Wij hebben een top tijd gehad. Een aanrader voor een weekendje Eindhoven.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    6,7
    Ok,maar superior room is niet te vergelijken met een ander hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is heel verouderd. Wij hadden een superior kamer, matrassen op het bed waren verouderd, kamer was ok. Niet te vergelijken met een Best Western. Uitzicht uit het raam : verouderd gebouwen en uitzicht op buizen etc. Ramen konden niet open.

    Uitgebreid ontbijt! Kamer is zeker goed onderhouden maar verouderd.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    3,8
    Goed gelegen maar slecht onderhouden hotel met een matig ontbijt en onze kamer was zeer vies.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij, stel, zaten in kamer 318 in augustus 2018. Daar hing op de gang en in de kamer een doordringende rioollucht. Direct gemeld bij de receptie maar er werd geen enkele actie ondernomen. "Oh wat vervelend, ik zal het doorgeven.) Kamer was echt heel erg vies: Vlekken, allerlei haren en stukjes nat wc papier op vloer, wanden en overig sanitair in de badkamer. Rest van de kamer niet of hooguit zeer slecht gestofzuigd. Overal stof, vuil en kruimels op de vloer. Bed zeer hard en aan de kleine kant. (Hardheid bedden is meestal een kwestie van smaak. Ik kan daarnaast bijna overal goed op slapen maar zelfs voor mij was dit aan de harde kant.) De technische staat van de kamer was verder op zijn best onder de maat: Veel kleine mankementen. Ook de staat van de rest van het hotel is niet al te best: Ook hier veel oude plafondplaten, vlekken, ontbrekende verf enzovoorts. Algemene ruimtes als bijvoorbeeld de lobby zijn wel netjes en worden goed schoongehouden. Onze lift kon ook wel een opknapbeurt gebruiken. Ontbijt redelijk, maar niet meer dan dat. Het personeel dat er liep was vriendelijk en voorkomend maar was ondanks het latere tijdstip (rond 10:00) en de derhalve lagere hoeveelheid ontbijtende gasten niet in staat het buffet goed bij te houden: Veel lege plekken op plekken waar zaken als broodjes, roerei, worstjes enzovoorts hoorden te liggen. Kwaliteit en uitgebreidheid ontbijtbuffet was verder niet slecht, maar ook zeker niet vergelijkbaar met dat van andere ketens als van der Valk. Personeel in ontbijtzaal deed ook verder erg haar best en er werd duidelijk hard gewerkt, maar dat was niet voldoende. Al met al: Geen vier sterren waard en zwaar onder de maat.

    Goede douche met veel waterdruk en lekkere grote badlakens. Airco werkte goed, maar niet digitaal instelbaar. (Wieltje instelling temperatuur heeft zeer fijne en een wat onduidelijke schaalaanduiding.) Ondanks dat kamer wel lekker koel gekregen ondanks de hoge buitentemperatuur. Ligging en bereikbaarheid hotel zo midden in centrum goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    9,2
    Prima hotel dichtbij centrum
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Maar we hadden geen ontbijt geboekt dus dat kunnen we niet beoordelen

    Zeer goed Japans restaurant bij het hotel. En de gratis ongevraagde upgrade van de kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt vond ik tegenvallen gezien de prijs. Moest zelf achter het toiletpapier aan.

    De rust in de kamer en het hotel. De behulpzaamheid van het personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,1
    Centrum Eindhoven is op wandelafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We kwamen aan om 13.30u. en de kamer was nog niet klaar maar zou dat wel zijn om 14.00u., Om 15.15u. teruggekeerd, bleek kamer nog steeds niet klaar. 30 minuten moeten wachten. Hebben dit nog nergens anders meegemaakt. Ter compensatie kon misschien drankje aangeboden worden maar ook dat zat er niet in. Zakdoekjesdoos in kamer was niet aangevuld. Handdoekjes in wc aan lobby waren allemaal gebruikt. Ontbijt was goed maar niet in verhouding tot de prijs.

    De locatie van het hotel en het zwembad. Personeel in ontbijtruimte was supervriendelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,5
    Heerlijke plek en behulpzaam personeel!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De herrie van de air condition viel ons tegen. En met de deur open slapen was ookgeen optie want dan hoorde Je de herrie buiten. En er was geen stopcontact voor de waterkoker . We hebben de strijkplank gebruikt om de waterkoker op te zetten om het stopcontact bij de deur te kunnen gebruiken. Ik had geboekt voor een speciale prijs(89 euro via booking . Com) met ontbijt. Zag te laat dat het hotel zelf een aanbod had met ontbijt van 69 euro.

    De plek was lekker centraal in Eindhoven! Het ontbijt was heerlijk uitgebreid. De mensen waren erg klantvriendelijk . De bedden lagen lekker. Er was een waterkoker en keuze uitkoffie, chocolademelk en thee op de kamer. Verder konden we tegen betaling een parkeerplek krijgen en die was voor twee dagen geldig. Ook als we weggingen en er was geen plek bij terugkomst. Hadden ze ons willen helpen met en plek! Heel vriendelijk!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    10
    De max!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super hotel, vriendelijk personeel, leuke omgeving , super mooie en zeer ruime kamers en zeer propere kamer, was een super ontbijt, hier komen we zeker terug. Super!!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,5
    Goed verblijf
    • Zakenreis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Konden geen venster openzetten in de kamer. Ontbijt was ok, maar vrij basic, had net iets meer verwacht.

    Leuk hotel, goed gelegen, lekker ontbijt...niet waauw, maar gewoon goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,6
    Zeer leuk verblijf zeker een aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn niet zo geluidsdicht, hierdoor de eerste nacht redelijk wat lawaai van naburige kamers gehoord. Tweede nacht geen enkel probleem ervaren

    Zeer mooie moderne en ruime kamer, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,6
    Fantastisch! Voor herhalng vatbaar.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien wat meer aandacht voor de buitenkant gebouw

    Prachtige inrichting, hoewel de buitenkant van het hotel dat niet doet vermoeden. Mooie schone kamers en erg vriendelijk personeel. Op loopafstand van de winkels.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    9,6
    Heel grote kamers, geweldige airco, heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Graag thee- en koffiekannen op tafel.

    Heel grote kamers, geweldige airco, heerlijk ontbijt. Een aanrader. Dicht bij het centrum. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,3
    Matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er stond kamer met uitzicht maar we keken uit op de achterkant van hotelgebouw. Waterkoker was erg vies. Bij navraag over late check out werden we een beetje afgewimpeld. Jongeman was bezig met aanwezige leeftijdsgenoten en vergat daardoor een beetje zijn werk te doen. Verschillende kopjes.. Klein detail maar jammer.

    Vriendelijke Mevr bij uitchecken. De grote Handoeken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,3
    Het zwembad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Inchecken duurde zeer lang, we moesten lang aanschuiven aan de balie voor we geholpen werden. Op jullie website staat dat de parking gratis is, maar kostte 17,5€.

    Het zwembad!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    10
    De kamer was heel netjes, ook mooie badkamer.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Om de paar minuten ging er een afzuiging of iets dergelijks op het dak aan. dat duurde slechts even, maar het ging door om de paar minuten. Daardoor trilde de badkamerdeur, dat was wel erg hinderlijk.

    De kamer was heel netjes, ook mooie badkamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,1
    Overall goed, maar wel met aandachtspunten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad waren de baddoeken op. 2 uur later nog niet aangevuld. We hadden het niet gemeld, maar niemand checkt het regelmatig. Ook is de vloer bij het zwembad spiegelglad. Mijn dochter van 3 is 3x gevallen en ikzelf gleed ook 2x uit. Advies is houd de badslippers aan, maar dat is helemaal levensgevaarlijk.

    Het matras sliep erg goed. En de verduisterende gordijnen waren ook erg prettig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,8
    aangenaam verblijf in top hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parking vind ik ietsje te duur, 10 €/nacht zou volstaan voor de verblijvende gasten.

    Mooi verblijf in mooi hotel. Kamers netjes en zeer goede bedden + hoofdkussen. Leuk om gebruik te kunnen maken van zwembad, sauna en infraroodcabine. Ontbijt heerlijk en vlotte bediening. Ligging t.o.v. centrum : zeer goed en dichtbij. Auto op de parking van het hotel = gemakkelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    4,6
    Veel te duur voor wat ertegenover stond
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit verhouding was echt belachelijk slecht. Er was helaas een evenement in de stad, waardoor de prijzen werden opgedreven. Logisch,maar dit was echt beschamend te noemen. Had voor deze kamer en accommodatie 1/3 van wat ik ervoor betaald heb al aan de hoge kant gevonden. Kamers/hallen verdienen een renovatie, zijn verouderd.

    Bedden lagen goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    5,0
    teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De grootte van de kamer

    Het ontbijt was erg duur, 21,50 en dat geld zeker niet waard. De kamers waren bizar klein en erg duur in verhouding. Prijs/kwaliteit verhouding was dus niet goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    Tophotel met toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Haardroger op de kamer vervangen aub. Alles is supermodern maar er hangt wel overal een haardroger van de jaren 60 :)

    Ruime kamers, verzorgd. Zeer mooie ligging ook als je wil stappen!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Prima bed voor weekendje Eindhoven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was te warm. En erg warm dekbed. Zet daarom het raam open als je niet zwetend wakker wilt worden. Nadeel zijn dan weer wel de vele stadsgeluiden (was er op een zaterdagnacht).

    Mooie kamer. Geweldige smart-tv. Goed bed. Fijne badkamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    Ruim hotel op loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer keek uit op een muur.

    Ruim hotel op loopafstand van het centrum. Fijn dat er een zwembad en sauna was waarvan gratis gebruik gemaakt kon worden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,2
    prijs-kwaliteit = top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De douche was te klein voor mij, ik ben 2 meter groot en kwam met mijn hoofd door de valse plafond.

    Ruime kamers waar niet veel overlast van geluid was te merken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,1
    Kort, krachtig en prettig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gehorigheid viel erg tegen (voornamelijk krakende vloeren).

    De locatie van de accommodatie beviel erg goed. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Kamer was schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,6
    een prima hotel, van waaruit je gemakkelijk het centrum van Eindhoven inloopt
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamers zijn gehorig, airco heeft er moeite mee om de kamer op een aangename temperatuur te houden

    ruime kamer, mooie badkamer, ontbijt prima, personeel vriendelijk, goede locatie om het winkelgebied en horeca in te lopen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    10
    Prima.
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dat we pas na 14.00 uur konden inchecken was niet fijn. We volgden een training in het hotel die al om 9.00 uur begon. Het was prettig geweest als we tijdens de lunchpauze over de kamer hadden kunnen beschikken.

    Zwembad en sauna!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,8
    Prettig persoonlijk en zakelijk tegelijk
    • Zakenreis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dreun van muziek van buurtkroeg

    De ontvangst is snel en adequaat. De receptionisten zijn erg klantvriendelijk. Kamers prima. Zaterdagavond was er om 23.00 wel muziekherrie van een kroeg of zo. Ik was goed moe, dus sliep wel in, maar voor slechte inslapers is dat niet prettig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    6,7
    Niet de moeite als je gaat voor op je gemak te zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren deuren aanwezig waardoor je naar de kamer ernaast kon gaan, die waren wel gesloten maar niet geluidsdicht, wij konden de buren horen praten en snurken, boven ons konden we de mensen elke stap die ze zetten horen da was een groot minpunt voor onze nachtrust!

    Het ontbijt was enorm lekker, de locatie van het hotel was ook super

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Cava bij ontbijt :fles was te lang geopend en bubbels weg/zwembad =zeer gladde vloer met risico op uitglijden. Misschien suggestie voor Turks stoombad

    Kamer zeer goed in orde. Heerlijk geslapen, goede matras. Compleet ontbijt (klein minpuntje cava te lang geopend en niet drinkbaar) zwembad en sauna =ok. Inkomhal=mooi met leuke zithoekjes. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Aangenaam verblijf gehad. Perfecte ligging tov centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,2
    Prima verblijf met de bar als enig minpuntje
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ok, niet het allerbelangrijkste, maar de bar viel wat tegen... koude en niet speciaal vriendelijke ontvangst door iemand die het Nederlands nog niet helemaal machtig is... het laatste is op zich niet erg, maar dat zou geen impact mogen hebben op de ontvangst. "Pijnlijker" vond ik wel dat je er geen correct geserveerde gin tonic kon krijgen... nee , dat serveer je niet in een "spa blauw" glas.... zou niet mogen in een 4* hotel.... de bars rond het hotel weten wel hoe het moet

    Prima verblijf! Zeer mooie en zeer ruime kamer (dank voor upgrade).. hotel ligt kort tegen centruml, maar net ver genoeg om geen last van lawaai te hebben. Lekker en mooi compleet ontbijt. Warme en vriendelijke ontvangst door de staff aan de balie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    7,9
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ramen op de kamer kunnen niet open (gebrek aan frisse lucht), badkamer rook bij aankomst niet zo fris

    Vriendelijk personeel, goede bedden, gevarieerd ontbijtbuffet, weinig geluidshinder

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    5,8
    Ligging goed maar kwaliteit ondermaats.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    raar licht boven bed wat niet uit kan en in jhe gezicht schijnt, douchen in een klein bad, lage plafonds geeft benauwd gevoel, zwembad dicht. Oud maar opgeknapt, alleen niet heel netjes uitgevoerd. Mwah. Te duur voor wat het is.

    centraal gelegen. mooie lobby.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    6,3
    Een goed bed, goed geslapen!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - Tegelijkertijd 2 kamers van dezelfde prijs geboekt. Toch aanzienlijk verschil in kamergrootte. Ik klaag niet want had de ruime kamer, maar voelde me toch wat schuldig t.o.v. mijn collega. - Een flesje water op de kamer was fijn geweest. - Bij het ontbijt uiteindelijk (fairtrade) chocopasta gevonden, jammer dat deze geschift was. - Dure parking. 17.50 EUR voor 11 u parkeren is niet goedkoop. Bij het uitrijden was de slagboom 'technisch gestoord' waardoor we nog eens naar binnen mochten lopen.

    Een goed bed, goed geslapen! Vriendelijk, behulpzaam personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,3
    Heel comfortabel viersterren hotel op loopafstand van het centrum
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bezetting van de bar op zaterdagavond, er was een jong meisje achter de bar bezig met 2 cocktails te maken, waarbij met behulp van een boek maar net uitkwam, na 10 minuten wachten om 2 glazen wijn te bestellen hebben we de moed opgegeven, de bar zat ook helemaal vol, slechte inplanning.

    Mooie schone kamer en badkamer en rustig

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    8,3
    Netjes en schoon hotel.
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken was vanaf 14.00uur. Wij waren er 14.45uur en er was nog geen kamer vrij. Ookal is het carnaval dat weet je van tevoren.

    Mooie, comfortabele kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,9
    Fijn hotel met een centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens carnaval werd de wijn ‘s middags in kleine plastic glazen geschonken. Afgelopen jaren was dit in andere hotels in Eindhoven niet zo. Tevens was het water van de thee lauw, waardoor het theezakje niet kleurde. Volgens het meisje in de bediening kwam dit door het apparaat (andere aanschaffen?) dat niet warmer werd.

    Vriendelijkheid personeel. Locatie midden in binnenstad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    5,4
    Overnachten tijdens carnaval? Tuurlijk, maar je bent geen volwaardige klant.
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was niet vriendelijk. Het zwembad werd dichtgehouden omdat het carnaval was waardoor wij er niet in konden. Terwijl dit niet vooraf gemeld was. Onze keuze was hier deels op gebaseerd. Uit de communicatie en uitleg van het receptie personeel kon je heel duidelijk merken dat ze het niet zo hebben op gasten met carnaval terwijl wij toch 3 nachten 3 kamers afnemen á €999,-. Jammer dat het zo moet gaan.

    De locatie was super, kamers waren ruim. Hadden geluk met één mooie grote hoekkamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    5,4
    Goed personeel, lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer rook muf. Had me vergist van datum en een kamer zonder terugbetaling geboekt. Toen ik de datum wou wijzigen, kon dit niet. Alhoewel het mijn eigen fout was, vind ik toch dat een vergissing moet ingecalculeerd worden. Nu betaal ik 2 overnachtingen, ipv 1.

    Goed personeel, lekker ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,1
    redelijk goed op de verstopte wasbak na
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    3x moeten vragen of de wasbak ontstopt kon worden en er is niets aan gedaan, was daardoor een ellende om tanden te poetsen en scheren, werd een vieze bende, ook geen werkende afzuiging in de badkamer

    locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,8
    Fijne overnachtingen, maar zwembad en fitness niet kunnen testen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We zijn op voorhand niet verwittigd van het feit dat zwembad en fitness gesloten zijn tijdens carnaval. We hadden nochtans speciaal dit hotel gekozen omdat het een zwembad heeft. De parking is handig, maar duur en niet op voorhand te reserveren.

    Het hotel heeft heel erg vriendelijk personeel en de kamer was zeer ruim. Er is een ruime afgesloten parking bij het hotel. Het ontbijt was zeer uitgebreid en gezond, bijvoorbeeld een ruime selectie fruit en granola's. Kamers zijn goed geïsoleerd, want ondanks de carnaval-drukte in de stad, hebben we geen last gehad van de andere gasten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    6,7
    Op het personeel van het ontbijt na, prettig verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijtpersoneel. Zo onvriendelijk en onprofessioneel.

    Ontbijt was heerlijk, echter personeel bij het ontbijt was waardeloos en respectloos. Als een on-opgeleide politieagent liepen ze langs om te kijken of een bezoeker die alleen koffie kwam drinken, ook maar één kruimeltje brood in zijn mond stopte. We moesten hiervoor een compleet ontbijt voor betalen. Ze zouden het ontbijtpersoneel een opleiding klantvriendelijkheid en communiceren kunnen geven.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,1
    Prima hotel, ondanks dat we slecht hebben geslapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg slecht geslapen omdat we de temperatuur in de kamer niet lager kregen, waardoor we het raam hebben opengezet. Dat is niet erg maar er kwam om de haverklap een zeer storend hard geluid vanaf het dak wat ons wakker hield.

    Luxe hotel met sauna en zwembad, kamer prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    9,2
    Fijne kamer, en heerlijk zwembad.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was heerlijk, maar wel erg prijzig. Kosten van het parkeren hadden ook beter vooraf gecommuniceerd kunnen worden.

    Fijne kamer, en heerlijk zwembad.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    Heerlijk en genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kussen waar ik op sliep vond ik te dik waardoor ik last van me nek had de volgende dag, tweede nacht daardoor op een handdoek geslapen. Maar verder prima.

    Kamer erg netjes en modern, ontbijt ruim voldoende!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    10
    Super hotel in het centrum van Eindhoven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    check in strikt na 14:00 uur.

    Super vriendelijke ontvangst. Lekker commercieel ingesteld en oprechte interesse in hun gasten. Kamers zijn groot en schoon. Ligging aan het centrum van Eindhoven is perfect.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    6,3
    Goed genoeg voor 2 dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De aanvulling o de hotelkamer van de koffie thee en koekjes. De kamers waren erg gehorig. En wij zaten in een achteraf kamertje. En soort bezemkast met één raam waar nauwelijks daglicht door naar binnen kwam.

    De plek. Dichtbij centrum. Zwembad met sauna en sport gelegeheid.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    4,2
    Had voor dit geld in mooier en beter hotel in centrum kunnen zitten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jaren 80 hotel. Niet gerenoveerd. Alleen bijgehouden. Kruipdoorskuipdoorgangen met lage plafonds. Louche buurt. Ramen kunnen niet open. Bijna alle kamers kijken uit op troosteloze binnenplaats

    Netjes. Personeel doet echt zijn best.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,1
    Prima hotel
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klimaat in de kamers was wat stoffig en bedompt; warm, airco werkte niet super en er konden geen raampjes open. Douche was ok maar in de badkuip, die heel smal was, waardoor je voeten constant scheef staan. Niet heel comfortabel.

    Heel vriendelijk personeel, ruime kamers

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    10
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers met een deur naar de naastgelegen kamer zijn erg gehorig. Even oordoppen meenemen.

    Zeer gastvrij en schoon, gevarieerd ontbijt, heerlijk zwembad, geen verkeersgeluiden en fijne ligging.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Heerlijk hotel.
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gastvrij ontvangst, heerlijk groot bed, uitstekende faciliteiten zoals zwembad en sauna. Heerlijk ontbijt en uitstekende bediening tijdens ontbijt en bij het in en uitchecken

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    8,8
    Op enkele ongemakken na was het voortreffelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    's Nachts was er wel geluidshinder van de voorbereidende werken voor de marathon. Geluidsisolatie van het dak kan ook beter. Wanneer het regent hoor je zeer duidelijk de regendruppels op het dak vallen.

    Uitgebreid ontbijtbuffet met voor elk wat wils. Lekker zwemmen in het zwembad dat net groot genoeg is om wat baantjes te trekken. Koffie en thee op de kamer is ook een pluspunt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    10
    Zalig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een marathon voor de deur dus dat maakte alles moeilijk. Maar daar kan het hotel niet aan doen. Zij hebben ons goed geholpen.

    Mijn vriend was jarig en hebben een upgrade gekregen. Iedereen was suuuuper vriendelijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,1
    Prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Bij inchecken werd verteld dat we tot 12 uur konden ontbijten, erbij werd vergeten te zeggen dat dat niet geldt voor maandagochtend, waardoor we te laat waren voor ontbijt. Gelukkig waren de medewerkers bij het ontbijtbuffet zo vriendelijk om ons de kans te geven nog even wat eten en drinken te nemen. Kamer iets gedateerd, badkamer kon wel een opfrisbeurt gebruiken. En in bad douchen kan comfortabeler, door een aparte douche te plaatsen. Prijs/kwaliteitverhouding ook niet heel gunstig. Vrij prijzig hotel.

    lokatie mooi centraal, schoon hotel, goed geisoleerd. ruim ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,8
    In vele opzichten een prima hotel om Eindhoven te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op de Park Plaza-website was geen informatie te vinden over de lastige bereikbaarheid van het hotel per auto. Allerlei wegen rondom het hotel waren recent eenrichtingsverkeer geworden, we hebben meer dan een half uur rondgereden en konden onderwijl op de hotelsite via de smartphone geen (route)informatie hierover vinden.

    We kregen een gratis upgrade naar een luxere kamer, vanwege ongemak met de marathon die dit weekend werd gehouden (voor de deur van het hotel). Vriendelijke medewerkers bij de receptie. Mooie, schone kamer met idem badkamer, en een prima bed. Ontbijt was uitgebreid en goed verzorgd. Zeer vlakbij het Van Abbe Museum gelegen.

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Park Plaza Eindhoven

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: