Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Mare Liberum 3-sterren

Voorstraat 66, 1931 AM Egmond aan Zee, Nederland

#5 van de 7 hotels in Egmond aan Zee

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 512 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    7,5
    Egmond blijft leuk, het hotel is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij misten een balkon en de kamer was een beetje donker. Daarnaast vonden wij het verkeer buiten soms erg druk, gelukkig hadden we daar in de avond en nacht weinig last van.

    Er werd prima schoongemaakt en ook de ontbijtzaal was brandschoon. Vriendelijke bediening en er valt smakelijk te ontbijten. Informatie over wandelingen etc, werd snel gegeven, leuk. In het hotel was het wel heerlijk rustig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij voelden ons erg bekeken bij het ontbijt, er staan voor ons net iets te veel tafels en stoelen in een te kleine ruimte. Voor de rest hadden wij niks te klagen, uitstekend hotel!

    Bij binnenkomst werden we hartelijk verwelkomt en werd er direct alles verteld over de omgeving, dit vonden wij erg fijn! Onze kamer was ook prima, vooral heel erg schoon. Ook het ontbijt beviel ons, er was genoeg keus. Het hotel ligt op een prima afstand van het strand en winkels heb je al in de zelfde straat. Niet te vergeten krijg je van het hotel een parkeerkaart, hiermee kun je rondom het hotel gratis parkeren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    5,8
    Ontbijt goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren 2 trappen, waarvan er ons 1 bekend was .We moesten daardoor 44 treden op. In de folder stond weliswaar dat er geen lift was.

    Ontbijt goed. Kamer te klein en erg gehorig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    10
    Het was geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De trap was wat steil vonden we, maar we zijn ook niet meer de jongsten, ha ha. Verder vonden we de ontbijtzaal een beetje krap. In onze kamer was er geen nachtkastje aan beide kanten, wat onhandig, maar de kamer was daar niet groot genoeg voor. Er was daarentegen wel een grote spiegel.

    Het ontbijt was heerlijk met meestal vers fruit en een grote keuze aan brood. Het personeel was heel vriendelijk en hulpvaardig. De kamers werden keurig schoongemaakt, opgeruimd en iedere dag nieuwe handdoeken. Fijn dat we een parkeerkaart kregen een klein bedrag. Een gezellige plek om te zitten bij de receptie, zowel binnen als buiten. Branddeuren! Heel fijn dat die er waren, veilig in geval van nood, lijkt me!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles wel klein van opzet

    Het ontbijt was prima maar niet zo uitgebreidt als omschreven op de site . een soort vlees en 2 soorten vlees is eigenlijk te weinig maar de rest was prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,1
    Leuk hotel vriendelijke gast heer/vrouw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Standaard kamer beetje klein. Douche toilet klein. Badkamer rook een beetje naar riool. Lange steile trap met smalle treden naar de 1e verdieping. Je moet geen hoogtevrees hebben.

    Ontvangst erg vriendelijk. Ontbijt goed verzorgd. Parkeren op straat goed geregeld

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    6,7
    Ondanks te kleine kamer toch enorm genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Onze kamer was erg klein, voor ons te klein om er drie nachten te verblijven.

    Gastheer en gastvrouw waren zeer sympathiek. Ontbijt was uitstekend en afwisselend verzorgd. De bedden waren uitstekend.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,2
    Ontbijt geweldig- wij hadden een kleine kamer en kleine...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt geweldig- wij hadden een kleine kamer en kleine badkamer alles ziet er perfect uit-mooi ingericht-Eigenaren en personeel hee;l vriendelijlk echt aan te bevelen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,8
    Prima en prettige uitvalsbasis voor het verkennen van Egmond en de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets omdat we ons op een kleinere kamer hadden voorbereid.

    Recensies spraken over kleine kamers. Dat klopt. Wij hadden een kleinere kamer. Er was nog wel plaats voor een zitje. Er zijn ook grotere kamers in het hotel. De badkamer was ook aan de kleine kant. Maar het was groot genoeg voor ons - een echtpaar. Wij verblijven niet veel en lang op onze kamer. En alles was als nieuw en schoon, het straalde zorgvuldigheid uit, het ontbijt was prima. En de sfeer die de eigenaren neerzetten is ook prima en heel behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    wij hebben genoten van ons verblijf in dit leuke hotel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Redelijk steile trap naar 1e verdieping - als traplopen lastig is dan zou ik dat melden aangezien er 2 verdiepingen zijn en geen lift. Het prachtige pand staat op een kruispunt waardoor er altijd wel wat lawaai is, niet storend vonden wij overigens. Het is een oud huis en daarmee wat gehorig. Parkeerkaarten a 4.50 per dag zijn bij de receptie te verkrijgen - daarmee kun je in een groot gedeelte van Egmond parkeren. Kosten komen bovenop de reservering.

    Hele vriendelijke ontvangst. Gratis upgrade naar kleine luxere kamer. Prima bedden, super schone kamer en goed ontbijt. Goede locatie! Het hotel staat aan het begin van winkelstraat, paar minuten naar winkels en max 10 min naar strand. (door de gezellige winkelstraat)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,2
    Bedankt voor de gezellige dagen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche en kamer is erg klein. Maar ach, dat mocht de pret niet drukken. Een bed om te slapen en douche om te douchen..daar is een hotelletje voor!

    De hygiëne, wat was dit hotel schoon! Heerlijk ontbijt! En niet te vergeten de gastvrijheid, hele lieve mensen!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    9,2
    Kleinschalig hotel, perfect voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinschalig hotel, perfect voor kort verblijf. Zeer vriendelijk personeel, zeer behulpzaam. Belden zelfs nog na het uitchecken met informatie over een toeristische attractie waar we heen zouden gaan.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    9,6
    Alles was gewoon goed, de mensen waren erg vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    hotel ligt wel aan een druk kruispunt, en veel lawaai dat is een min puntje

    Alles was gewoon goed, de mensen waren erg vriendelijk en gastvrij ook het personeel erg behulpzaam alles was top in orde. Prima ontbijt buffet.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,3
    Kamer (net) groot genoeg, badkamer iets te klein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het ontbijt waren de tafels erg klein vanwege het in de ruimte moeten passen van het aantal personen. Daarnaast veegde een mevrouw (misschien eigenaresse) de tafel en stoelen af met haar hand en ging daarna verder met werken aan het buffet. Erg ongewenst!

    Kamer (net) groot genoeg, badkamer iets te klein.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,6
    Prettig hotel met erg vriendelijke eigenaren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje harde matrassen. Krappe badkamer.

    De service van Gerda en Fred, wat hebben die het goed gedaan zodat onze groep van 10 personen, het als een zeer prettig verblijf in hun hotel hebben ervaren! Ze hebben de verjaardag van onze moeder extra cachet gegeven. Helemaal top!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    9,6
    Een zeer aangename sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was redelijk gehorig. Bij luidruchtige buren kan dat behoorlijk storen

    Heerlijk dicht bij het strand. Goed verzorgd ontbijt, en supervriendelijk personeel!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    8,8
    Luxe onderkomen, kleine kamer, steile trap, ontbijt te laat en te weinig koffie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt veel te laat. Vanaf half negen, dan hebben we te lang honger en begint onze dag te laat. Te weinig koffie bij het ontbijt. je moet om iets meer vragen. een keer "onbescheiden" geweest, daarna maar laten zitten. Voor deze prijs mag dat niet !

    Hygiëne en kleinschaligheid

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    6,7
    ontbijt was god,alleen de kamer was te klein voor de prijs...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer te klein en het licht van de gang ging scheen door de deur heen.

    ontbijt was god,alleen de kamer was te klein voor de prijs die wij moesten betalen. te duur voor deze kamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,9
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Standaard kamer aan de kleine kant. Door de houten vloeren redelijk gehorig.

    Ontbijt prima, ontvangst en personeel super vriendelijk. Mooie locatie, vlakbij het centrum.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    8,3
    Prima hotel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer is aan de kleine kant.

    We hadden een schone kamer met een heerlijk bed. De badkamer beschikt over een heerlijke douche met stevige straal. Het ontbijt hier is uitstekend.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    9,2
    Super hotel met erg vriendelijke mensen. Top verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gastvrije, hartelijke ontvangst bij aankomst. Erg vriendelijke mensen, die het je echt naar de zin willen maken. Erg gezellige tijd gehad in het hotel en in Egmond aan Zee.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    10
    super hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is weinig parkeerruimte in de directe omgeving. We stonden onder een boom, de auto zat onder de poep toen we terug kwamen.

    De ontvangst was hartverwarmend. We kregen spontaan een upgrade. We kregen ook een aantal opties om te gaan doen of zien. Heel gastvrij onthaal.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    9,6
    Lekker aan het strand!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren van de auto is wat lastiger, maar fijn dat er een parkeerkaarten voor je is.

    De kamers zijn klein, maar verder is alles uitstekend! Goed ontbijt, gastvrij, netjes!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    Nogmaals, service, ontbijt en personeel Oke.. Zeer proper maar kamer/prijs viel behoorlijk tegen. .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer. Niet klein maar heel erg klein. Prijs/ kwaliteit klopt hier absoluut niet. Voelde mij een beetje getild. De eigenaar vertelde dat we de minst luxe kamer hadden geboekt terwijl die een van de duurste kamers was. Dit vind ik vreemd.

    Zeer proper hotel. Goed ontbijt en vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    Schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn erg smal, eigenlijk alleen geschikt voor dunne mensen.

    De kamers en badkamer zijn erg schoon, prima douche. De luxe kamer is meer een standaard kamer en niet erg ruim. Ontbijt is simpel maar prima. Parkeren kan aan de straat met parkeerkaart van € 3,95 per dag.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    4,6
    Overgeboekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets alles was keurig

    Wij kunnen weinig over het hotel vertellen. We werden op de dag van vertrek opgebeld dat we niet goed in het systeem stonden. En ze zaten vol. Ze hebben ons geboekt voor hotel golfzang. En het verschil met hun en golfzang betaald. Golfzang was een fijn hotel met mooie ruime kamers. We hadden geen klagen en het was zo prima opgelost.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    6,7
    Eenvoudig maar prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was te kort voor iemand van 1.87m. Prijs aan de hoge kant.

    Eenvoudig maar prima ontbijt. Ontzettende schone kamer. Eigenaren waren erg vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,7
    Meer verwacht van een 'Deluxe kamer'
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Misschien liggen onze standaarden iets hoger, maar hadden een deluxe kamer geboekt. Zeer beperkt in ruimte zowel de kamer als de badkamer (minder dan 2,5 m²).

    Vriendelijkheid en hygiëne.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    8,3
    Strandverblijf in een net hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De trappen zijn stijl. Is niet anders met zo'n pand, maar voor oudere mensen is voorzichtigheid geboden.

    Zeer gastvrij en ziet erg schoon uit. Zeer vriendelijke en attente ontvangst. Prima locatie. Op loopafstand van centrum en strand. Ontbijt was goed verzorgd en ruim voldoende aanbod.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    7,5
    Het verblijf was leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer vonden we niet geschikt voor twee volwassenen.Er waren ook grotere kamers ,maar die waren duurder.

    Alles brandschoon,goede douche,vriendelijk personeel.Eigenaar vertelde hoe we het best konden fietsen en leuke fietsroutes.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    10
    Drie dagen genieten in Egmond aan Zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben geen minpunten.

    De hartelijke omgang van de eigenaren en hun personeel met de gasten. De schone kamer en badkamer. Voldoende ruimte om je toiletspullen op te bergen. Het goed verzorgde ontbijt. De ligging van het hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    10
    Ontbijt was er prima, er was ruim voldoende en gevarieerd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was er prima, er was ruim voldoende en gevarieerd. De kamer was netjes en de ruimte groot genoeg. Alles werd er iedere grondig gepoetst, de hygiëne op wc en douche was zeer goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    6,0
    Verblijven jaarlijks in Egmond en altijd prima naar ons zin.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs voor de kamer die wij hadden is in verhouding te duur en is erg klein.

    Het ontbijt is goed maar prijsverhouding van de kamer voldeed niet aan onze verwachting met eerdere ervaringen. Maar voor de rest is het een goed en netjes verzorgt "hotel" Kamer is behoorlijk klein en er is geen airco.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    9,2
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 stille trappen naar boven. Voor oudere mensen denk ik een probleem. Maar misschien hebben ze daar wel een kamer op de begane grond voor.

    Ontbijt was prima. Parkeren niet duur. Dicht bij het hotel.hY

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    9,6
    We hebben genoten. Blijft v herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We misten (een) extra stopcontact(en) v opladen gsm's. Maar voor deze prijs niks te klagen hoor.

    Kleine kamer maar prima bedden, schoon, fris en ruime heerlijke douche/toilet , fijne badhanddoeken en lekkere zeep uit dispensers Personeel zeer vriendelijk, ook in uitleg v wandelroutes en parkeerkaart/mogelijkheden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    9,6
    Smaakvol verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien in de toekomst een lift. De trappen waren erg stijl voor oudere mensen, die wat last van hun gewrichten hebben.

    Smaakvolle inrichting, goede bedden, bijzonder vriendelijke eigenaars.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    9,6
    Goed verblijf in Egmond aan Zee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enkel een zeer steile trap naar de kamers op de verdiepingen, geen lift.

    Zeer vriendelijke eigenaren die alle moeite doen om je een thuisgevoel te geven. Nette kamer en goed ontbijt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    8,3
    Mooi hotel met een goed ontbijt, alleen voor een verliefd stel geen fijn bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vonden het jammer dat de twee eenpersoonsbedden zo makkelijk van elkaar weg schoven. Het was niet mogelijk om tegen elkaar aan te liggen zonder te verschuiven. Dat moet toch beter kunnen.

    Het was superschoon en het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    8,8
    Prima voor het doel waarvoor we naar Egmond zijn gekomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Wij hadden gezien het doel van onze trip (Egmond Halve Marathon in de vorm van lang weekend) gekozen voor een standaardkamer. Kamer was niet groot maar netjes. Badkamer/toilet/douche was prima. Uitstekend ontbijt. We werden supervriendelijk ontvangen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    7,9
    Prettig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv erg klein. Vrij gehorig vanwege harde vloeren en ligging op hoek van straat waar 's morgens al vrij veel verkeer langskomt.

    Ontbijt heel goed. Behulpzaam personeel. Kamers keurig. Ligging t.o.v. zee heel goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,9
    De standaard kamer vind ik niet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De standaard kamer vind ik niet voldoen aan de huidige norm grotere kamer genomen €110,-- per nacht in een hotel met een trap waar van volgens advies\ achterwaarts moest afdalen vind ik stevig aan de prijs..

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    6,7
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kleine tv'tjes in de kamers kunnen echt niet meer! Kamer 27 was erg krap. Er was niet eens plek om de koffer weg te zetten. Door de houten vloeren wel enigszins gehorig.

    Het ontbijt was goed. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De kamers waren netjes en schoon, met prima bedden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,9
    Goeie locatie en mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt viel tegen, eieren waren op , geen vers fruit vrij simpel en geen verse jus

    Hartelijke ontvangst, alles super netjes en schoon

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    10
    Een warm onthaal door de gastheer en de gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.V.T.

    Een warm onthaal door de gastheer en de gastvrouw.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    9,2
    Uitstekend,dus een absolute aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Hygiëne was uitzonderlijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,6
    Klant vriendelijkheid, we mochten onze motoren op een prive...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Klant vriendelijkheid, we mochten onze motoren op een prive parkeerplaats zetten die avonds op slot ging.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    6,5
    dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    trap lopen

    dicht bij het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    9,6
    Ideaal hotel voor korte vakantie nabij het strand en de duinen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Schoon. Goed bereikbaar. Op loopafstand van het strand.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,2
    parkeerplaatsen !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    parkeerplaatsen !

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,8
    Kamer netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ‘s-Morgens vroeg de herrie van het verkeer buiten.

    Kamer netjes. Ontbijt goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg klein voor twee personen.

    Ontbijt was goed verzorgd. Bejegening was vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,9
    Super goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Laat ontbijt

    Goed ontbijt schonen kamers jammer van ontbijt 830!!!!!800 zou fijner zijn

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    9,6
    Prettige ontvangst en service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs mag iets lager, ik denk dat we dan veel vaker gingen

    Prettige ontvangst en service Heerlijk schoon Mooi locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    8,8
    Fijn hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De standaard tweepersoonskamer is klein. Bij heel warm weer geen airco aanwezig.

    Op loopafstand naar het strand

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    9,2
    Goed verblijf voor een aantal dagen aan zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Leuk ontvangst door de eigenaren. Goed ontbijt. Kamer was heel schoon en werd iedere dag goed gepoetst.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,1
    Ontbijt matig, alles was zeer schoon
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer veel te klein, prijsverhouding veel te duur.

    Ontbijt matig, alles was zeer schoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,1
    extra vakantie dag in een heel gezellig dorp met mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de trap naar boven is te stijl, voor oudere personen, om bagage naar boven te sjouwen.

    Schone kamer en ontbijt en vriendelijk behulpzame host

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    8,3
    Heerlijke locatie om te genieten aan zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    trappen zijn wat stijl

    Net hotel, op ideale locatie je loopt zo egmond aan zee in. Kamers schoon en prima ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,6
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Personeel, kamer en ontbijt waren perfect! Komen zeker wel een keer terug.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    8,8
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeren is een crime in Egmond.

    Vriendelijke eigenaars. En Egmond is een leuk dorp.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    Fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alles is tot in de puntjes verzorgd. Kamers brandschoon en worden dagelijks schoongemaakt. Waterkokertje op de kamer is ook handig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,2
    Perfect, een heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren.

    Uiterst gastvrije ontvangst door de eigenaar(s). De hygiëne van de kamers, het zeer goed verzorgt ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    10
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    8,8
    Het weer werkte niet mee, maar leuk hotel in een geweldige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee stijle trappen naar 2e etage

    Leuke kamer met zitgelegenheid

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    8,8
    Persoonlijke en vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was iets te zacht

    Lekker dichtbij het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie ,hygiëne

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,9
    Praktisch
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje kleine kamer en uitzicht op een muur

    Gastvrije ontvangst

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was aan de krappe kant, tip is het kleine extra salontafeltje eruit en het is goed!!

    Ontbijt was uitstekend en de kamers heel schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    10
    Fijne plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekkere bedden, Super schoon en erg vriendelijke eigenaren. Ontbijt was ook prima verzorgd

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,5
    Vakantie gevoel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Gastvrijheid ,vriendelijkheid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    9,6
    Hartverwarmend en zinnestrelend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Enige minpuntje: de stijle trap

    Dit prachtige oude pand is heel vindingrijk en smaakvol ingericht en de ontvangst is bijzonder hartelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,9
    Prima en gastvrij verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Prima uitgebreid ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein en de bedden bleven schuiven als je je omdraaide

    Het terrasje en het zitje en de parkeerkaart

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,9
    Mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Prima verblijf. Voortaan zullen we een grotere kamer boeke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was te klein.

    Vriendelijk personeel en goed schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,3
    Goed onderhouden hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was te kort en te hard. Dekbed te warm.

    Netjes onderhouden hotel. Goed ontbijt. Aardig personeel

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: