Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Middelburg 3-sterren

Bosschaartsweg 2, 4336 PB Middelburg, Nederland

#9 van de 13 hotels in Middelburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 852 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    De vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie op een soort industrie terrein was niet geweldig. Het hotel zelf is aan de buitenzijde saai en binnen iets gedateerd. Vandaar dat ik 145 euro voor 1 nacht niet in verhouding vond.

    De vriendelijkheid van het personeel. Absoluut een 10. Van huishouding tot receptie en ontbijt allemaal even vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    6,3
    een perfect hotel voor een of twee nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel had geen modern uitstraling . Het restaurant is aan vernieuwing toe.

    De kamers waren niet groot maar wel netjes ,personeel was aardig. Perfect hotel voor een of twee nachten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    5,4
    terras en ruime parking anders niks vermeldenswaardig
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen haardroger in de kamer , geen lift, weinig keuze bij vers fruit, enkel volledige appel, fruitsap uit brik, geen verse the, niets tekort : maar basisprodukten. Geen goede indruk aan de receptie : bij inchecken in de namiddag werden we gevraagd om onmiddellijk alles bij voorbaat af te reken teneinde 's anderendaags het uitchecken om 11u te vergemakkelijken. Een andere bediende verlangde om 23.00-23.30u nog het bijbetalen van 2.5€ tax/toeristenbelasting bij de consumaties op de kamer. Als je dan niet zeker bent van je stuk ..... Deze belasting van 2.5€ pp ( en we waren met 4 ) werd zomaar op de kamerrekening gezet bij de avondconsumetie .Dat weigerden wij omdat wij die 2 x 5€ reeds met de kaart afgerekend hadden voor ons 4. 's Anderendaags bij het uitchecken vroeg de andere bediende die als eerste met ons afgerekend had of wij konden bewijzen dat we die 4X 2.5 € betaald hadden. Wij hadden van hem zelf geen afrekening/faktuur gekregen maar hadden ons betaalbewijs via de betaalkaart. Dit kwam vrij arrogant over . 3 bedienden kwamen eenverschillende versie geven van die hele toestand. Wij hebben er onze mening over... Aan u om uw conclusie te trekken. Wij waren met 2 koppels samen bij wie hetzelfde gebeurde. Het hotel zat vol .... Wij hopen voor de andere buitenlandse toeristen dat zij gespaard gebleven zijn van deze toestand....

    terras en ruime parking anders niks vermeldenswaardig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,3
    Zeer vriendelijk personeel, prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Douchedeur had een kleine opening onderaan waardoor er na 15 minuten douchen een laag water door de gehele badkamer stond. Zeer onhandig aangelegd.

    Zeer vriendelijk personeel, prima ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,1
    Prima voor 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste kamer had rioollucht. Na reclamatie omgeboekt naar andere kamer.👍 Ontbijt pas om 0800 uur. Voor ons geen probleem maar waar mensen die naar hun werk moesten en daardoor dit mis liepen. Terras was ook pas om 0800 uur open . Dus sigaretje maar voor op straat. Koffie alvast gehaald bij mc Donald aan overzijde 😁

    Ontbijt was super.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,9
    We komen zeker nog terug om Middelburg en omstreken te bezoeken of gewoonweg een weekendje weg !!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine badkamer en douche

    Goed ontbijt, zeer vriendelijke ontvangst en 's avonds nog een gezellige babbel in de bar met het aanwezige personeel (of de eigenaar?). Zeer goed bed en bijhorende matras. We waren te vroeg om in te checken maar we konden onze bagage reeds achterlaren in een afgesloten ruimte. Gratis parking aanwezig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    5,4
    prijs/kwaliteit ontevreden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer: geen verwarming en doucheruimte heel klein Geen koffie/thee/water op de kamer Povere tv, geen radio Sierkussens roken onfris Hotel werkt samen met Taxi John(?): dùùr!!!!!!!

    Ontbijt was heel goed Personeel zéér vriendelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    4,0
    Ga dit hotel niet weer boeken
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, vla uit een pak geen kwark Bed onderlaken was vies, zeep despender douch kapot. Sproeier in de douch kon niet op de glijstang.. Kwa prijs in verhouding wat je krijg ,valthet vies tegen.

    Gast vrijheid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    6,7
    Prima om te overnachten.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat we een ontbijtpakket kregen. Voor 8.00 uur 's ochtends konden we niet ontbijten. We hadden een turnwedstrijd in Middelburg en hadden graag om half 8 willen eten. Heb per mail om een factuur gevraagd, maar nog niet gekregen.

    Prima bed en lekkere douche.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    Zeer aan te bevelen als je weinig belang hecht aan ruime keuze aan ontbijt. Zeer vriendelijke mensen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was in orde echter eenvoudig. Koffie uit kan echt vies en niet van deze tijd, helaas beperkte keuze in fruut (geen verse sinaasappels)

    Kamer met uitstekende bedden, fris klimaat, zeer rustig

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    9,6
    Voor familie bezoek ok .
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Het ontbijt is ruim voldoende . Vele soorten brood ,croissants .Er wordt continue aangevuld. Er is genoeg keus ook de kaas ham de hartige hap is aanwezig . Melkproducten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,9
    Comfortabel verblijf, goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kwaliteit handdoeken, ze waren erg dun.

    Gevarieerd ontbijt; kamer aan de achterzijde rustig, comfortabele bedden en goed regelbare verwarming. Compacte maar goede badkamer/wc ruimte.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    7,5
    Okee, van accomodatie en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt helemaal niet vlakbij het strand... Ligt op een industriezone

    Okee, van accomodatie en ontbijt... geen grote luxe, goed om 1 nachtje te verblijven..

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,5
    Weekendje Zeeland is altijd fijn.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    toch een redelijke afstand tot het centrum van Middelburg. Hotel is wat zakelijk, maar zeer degelijk.

    ontbijt lekker, voldoende, werd regelmatig aangevuld, vriendelijk en ontspannen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,1
    Prima, de prijs / kwaliteit verhouding is oké voor een korte vakantie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    dichterbij het strand of centrum of treinstation was fijn geweest, maar ik heb zelf niet goed gekeken. Ik heb veel gewandeld vanaf het hotel, daar houd ik van en naar station Oost-Souburg gewandeld (ruim een half uur) en vandaar kun je naar Vlissingen of Middelburg. Ook prima.

    prima hotel, netjes, vriendelijk, eenvoudig, gewoon ontbijt. Ligging niet in toeristisch gebied. Vlak tegenover Mac Donalds. Het hotel verhuurt gewone fietsen. Dat is nuttig. De prijs voor een eenpersoonskamer gaf de doorslag. Dat is een redelijke prijs.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    6,3
    Badkamer was nogal klein, maar efficiënt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was nogal klein, maar efficiënt. Ontbijt niet zeer uitgebreid, maar voldoende keus. Hygiëne prima, parkeergelegenheid ook goed. Ligt op industrieterrein, ca. 2 km van stadscentrum, dus niet op loopafstand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    6,3
    De vriendelijkheid van het bedienend personeel, met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij entree van de kamer staptje je meteen enkele treden naar beneden, zonder enige waarschuwing vooraf. Ik heb hierdoor al weken last van mijn knie.

    De vriendelijkheid van het bedienend personeel, met uitzondering van de receptioniste bij aankomst. De centrale ligging.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    Niet duur en OK ! Cosy, klein hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Je zag dat het hotel al wat ouder was.

    Klein en cosy hotel. Dit ademde een wat familiale, rustige sfeer uit. Wat verouderd, maar de kamers waren proper en de matras erg goed Het ontbijt was ok, maar niet erg uitgebreid.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,5
    Pretentieloos hotel maar wel waar voor je geld.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is aan te raden eigen vervoer te hebben naar het centrum van de stad.

    Pretentieloos hotel maar wel waar voor je geld. Vriendelijke bediening. Gratis parkeren voor de deur.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,9
    Prima als doorgangshotel of verblijf voor een weekend indien in bezit auto of ander vetvoersmiddel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting restaurantgedeelte en kamers wat gedateerd. Sfeer weghotel. Op kamer funtioneerde niet alles goed (lampjes, tv).

    Rust, locatie indien men veel van Walcheren wil zien en in bezit van auto en/of fiets bent, gratis parkeermogelijkheden, vriendelijkheid personeel, ruime kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    5,4
    Tegenvaller (voor ons)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vernieuwde nette kamers en badkamertje in oud motel-stijl gebouw met oud en smoezelig meubilair in ontbijtzaal. Dit hotel is meer geschikt voor doorreis en niet voor een gezellige uitje in een mooie setting. Te duur betaald ook!

    Goede bedden en vriendelijke personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,3
    Laat je niet afschrikken door de buitenkant van het hotel: binnen is het goed toeven!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De medegasten houden niet altijd rekening met de rest; op de gang is het gehorig.

    Goede bedden, schone kamer; rustige ligging van het hotel en goed bereikbaar. Prima ontbijtbuffet; dinerkaart beperkt maar goed verzorgd; vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,5
    Aangenaam!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het binnenkomen vd kamer, viel ons de nare 'putjesgeur' op in de badkamer. Die geur was wel weg na de eerste douche. Ik zou ervoor zorgen dat die geur in het vervolg weg is vóór de gasten arriveren in de kamer...

    De stilte in het hotel ondanks het aantal bezoekers! Goede isolatie! Ook geen lawaai van de auto's, ondanks de dichte ligging aan een drukke weg! Goed bed, zalige dons! Alles en overal heel erg netjes en proper! Vriendelijk personeel!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    7,5
    Prima hotel, schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel, schone kamers. We misten alleen iets op de badhanddoeken op te hangen. Achterav was dat niet nodig, want we kregen de volgende dag weer schone handdoeken. Naar onze mening hoeft dit niet dagelijks te gebeuren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    We hebben genoten van het verblijf in uw hotel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In de douche hadden we wel handdoeken, maar geen washandjes.

    Het ontbijt was lekker en goed verzorgd. Kamer prima, langer als 1 of 2 nachten zou ik niet willen overnachten. Mis ik een lekkere makkelijke stoel voor de 2e persoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,3
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    * geen koelkastje in de kamer * dure bar (€2,50/frisdrank)

    * vriendelijk en zeer hulpvaardig personeel * propere en moderne kamers * lekker ontbijt * 's avonds kan er gedineerd worden in hotel * ruime parking

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,3
    Prima hotel dat zomers op de bedden bij het seizoen passende dekbedden zou moeten hebben.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was zomer en de buitenlucht koelde 's nachts hooguit af tot 15 graden. Op het bed lag een een veel te warm dekbed, waardoor mijn vrouw en ik slecht hebben geslapen. Waarom was er geen dekbed speciaal voor in de zomer?

    Het personeel en ook de rustige omgeving. Alles klopte aan dit hotel, behalve wat ik hieronder zet.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    Een verblijf voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niks negatiefs te zeggen

    Het was een uitstekend ontbijt...gewoonweg een prima hotel. Goede bedden/matrassen en heel verzorgd. Het personeel was heel vriendelijk. Het hotel is heel dicht gelegen bij het centrum, vlot bereikbaar met de fiets. Gratis wifi en gratis parkeerplaats waren ook een pluspunt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    10
    kamers waren top en heerlijk geslapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    tijdens het ontbijt waren er koppels die een tafel van 4 personen namen. Hierdoor moesten mijn vrouw, zoon en ik buiten ontbijten omdat we niet aan een 2 persoonstafel pasten. Maar het was mooi weer, dus dit was uiteindelijk geen probleem

    kamers waren top en heerlijk geslapen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    5,8
    Lekker bed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kmers waren klein in verhouding met de prijs. 115 euro voor een kamer van 5 bij 5 is wel heel erg Uitchecken is om 11u, vreemd en vervelend. Het ontbijt is ook tot 11u dus wat er voor zorgt dat je al kant en klaar moet zijn en niet even rustig kan relaxen in de ochtend. Geen motor stalling of parkeer plek. Niet echt noodzakelijk, Maar wel prettig als daar ruimte voor is.

    Ontbijt was lekker en ruime keuze. Dame die het ontbijt runde was super klantvriendelijke. Goede ligging van het hotel, direct naast de snelweg.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Aangenaam hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was beetje klein maar het ging nog Ontbijtbuffet was eenvoudig maar werd regelmatig aangevuld

    Bed was goed Ligging op ongeveer 2 kilometer van het centrum Vlakbij het fietsroutenetwerk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,8
    Ik heb mijn verblijf als geslaagd ervaren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is ver van het centrum, het ontbijt had beter elke dag tot 11.00 uur open kunnen zijn i.p.v. tot 10.00 uur.

    De bedden lagen goed, het ontbijt was prima met voldoende keus.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,5
    Prima hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vind de uitstraling van het restaurant een beetje ouderwets, maar ik heb begrepen dat dit binnenkort wordt aangepakt en vernieuwd. Ze hebben eerst de kamers opgeknapt met o.a. nieuwe bedden.

    We werden meteen vriendelijk geholpen aan de receptie en als we iets misten in de kamer werd dit meteen opgelost. Ontbijt was prima en er waren pas nieuwe bedden, die prima lagen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Heel vriendelijk personeel, goed gelegen en gemakkelijk te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afzuiging in badkamer werkt permanent en is hoorbaar tijdens de nacht.

    Heel vriendelijk personeel, goed gelegen en gemakkelijk te bereiken. Ontbijt was ook goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,5
    Net hotel voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers waren vrij nieuw en verzorgd, restaurantgedeelte is tamelijk gedateerd.

    Bedden waren goed, hotel ligt op loopafstand van het centrum (ca 2 km) Personeel was vriendelijk. Kamer was vrij strak, alleen was de badkamer klein..

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    Net hotel buiten centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruimtes beneden ogen ouderwetser dan de kamers, maar wel knus.

    Goed restaurant en vriendelijk personeel aanwezig. Kamer zag er zeer netjes en hedendaags uit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,9
    Ons verblijf voldeed geheel naar wens. We hadden een paar mooie dagen in Zeeland.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De afstand station - hotel viel wat tegen. De dichtstbijzijnde bushalte was toch verder dan we dachten. Nu zijn wij (70+) goed ter been, maar voor mensen met wat beperkingen is het best een eindje.

    Vriendelijke ontvangst, goede kamer (schoon en netjes), ontbijt was goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,3
    Kamers waren goed en schoon.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor 1 overnachting was het verblijf zeker in orde

    Kamers waren goed en schoon. een iets kleine douche wc ruimte,maar dat leverde geen probleem op. Het ontbijt was goed en vodoende voorzien.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,5
    OK vergelijkbaar met de Ibis-keten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De wegaanduidingen. Op zich gemakkelijk te vinden via twee hoofdwegen maar deze waren niet aangegeven op de routeplanner. Wel de wegen tussendoor = onvindbaar. De gouden tip was : vlakbij de Mc Donalds.

    Degelijk, zonder veel fransjes. Leuke veranda om buiten te zitten in het groen alhoewel het sterk deed denken aan een Amerikaans motel met eetgelegenheid, benzinestation en andere voorzieningen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,8
    Goed hotel voor een paar daagjes Middelburg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Prima ontbijt en schone kamers en op stevige (ca. 25 min) loopafstand van het centrum van Middelburg. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    redelijk hotel en wel naar ons zin gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    laatste ontbijtje was druk en niet goed op ingespeeld door personeel, hotel. te weinig brood en lege schappen van beleg ,kamer was schoon alleen douche was te krap ,bedden voor ons iets te zacht

    wifi , kluisje op kamer , en het terras aan het hotel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    2,5
    GastVRIJheid is ver te zoeken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij de boeking, weken van te voren, aangegeven dat ik rond 22.00 uur zou arriveren. Om 20.00 uur(!) op de dag van aankomst (2 uur van te voren) wordt ik gebeld door het hotel. Dat klanten bij de boeking eisen stellen, die pas voor akkoord zijn na een bevestiging van het hotel. Dat hadden zij dus bij mij niet gedaan. Dat betekent dus, dat in tot 20.00 uur de tijd zou hebben. &Quot;Gasten verwachten maar, dat wanneer zij eisen stellen, dat dit ook maar wordt gehonoreerd", was de 'hartelijk' reactie van de medewerker. Het hotel sluit op zondag om 20.00 uur, maar bij uitzondering zou iemand op mij wachten tot 22.00 uur. Dit heeft op een familie hotel impact. De mensen willen graag naar huis. Misschien logisch, dat laat ik in het midden. Maar geen reactie op een aankomstrijd van 22.00 uur? Dan verwijten en een reactie, dat men wel op mij zou wachten... Dat is niet uitnodigend. Dus ik heb netjes geannuleerd. Helaas wil het hotel wel het gehele boekingsbedrag innen. Zij hebben zich aan de voorwaarden gehouden, claimt men. Misschien(?) is dat zo, maar er zijn ook additionele factoren, zoals redelijkheid en billijkheid. Toon van de muziek. Proactief reageren naar de klant, ofwel service! Zich niet verschuilen achter de kleine lettertjes. &Quot;We hoeven het niet te doen volgens de voorwaarden". Soms is het gewoon gepast, dan deug je. Soms moet je je in de ander kunnen verplaatsen. Heb ik ook gedaan. Netjes terug gebeld om te annuleren met een nette toelichting. Misschien hebben we beide gelijk, maar zich verschuilen achter de kleine lettertjes, zich niet verplaatsen in de gast, de gast de les lezen... Dat komt bij mij niet als gastvrij over. Sterker, het schrok mij af. Ik voelde mij niet welkom. Ik hoopte tegen beter weten in, dat men 'coulant' zou zijn, maar men wil het gehele bedrag ontvangen. Misschien ben ik van de 'oude stempel', maar gelijk willen krijgen is geen goed uitgangspunt. Er zijn soms meerdere waarheden. Doe een geste... B.V.

    Nvt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,1
    Gewoon maar best Ok.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was gewoontjes. Afgebakken broodjes, geen vers fruitsap, geen warme melk of chocolademelk. Geen haardroger op de kamer. Nachtlawaai op een nabijgelegen parking.

    Ruime kamer. Parking aanwezig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    7,5
    Plezierig ongedwongen verblijf
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meubilair in diner/ontbijtruimte is aan vervanging toe! Een placemet op de tafel is een must!De tafel ziet er dan aangekleder uit !

    De gastvrijheid;prettige contacten;kwalitatief eenvoudige uitstekende maaltijden voor zeer schappelijke prijzen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    10
    UITSTEKEND
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    NIETS

    ONTBIJT PRIMA, PERSONEEL HEEL VRIENDELIJK EN CORRECT, ONDANKS DE NEGATIEVE KLANK VAN MIDDELBURGSE INWONERS, HEB IK EEN UITSTEKEND HOTEL AANGETROFFEN MET COMFORTABELE BEDDEN EN HYPER MODERNE OUTFIT.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,8
    We hebben genoten en alles was perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een heel mooie kamer maar jammer geen haardroger er is nogthans plaats genoeg in de badkamer om te plaatsen

    Alles was dik in orde zowel ontbijt als ons diner

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,3
    Prima hotel en goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De koffie kwaliteit kan verbeterd worden

    Zeer vriendelijk personeel Rustig gelegen en lekker dichtbij het centrum Prima witte huiswijn Zeer goede parkeervoorziening

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    7,9
    Kamers waren schoon, personeel was vriendelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kwam op zondag avond 19:00 aan, er was geen keuken open op zondag avond. Ik werd verwezen naar Mc Donalds.

    Kamers waren schoon, personeel was vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar een aanrader
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een beetje koud gehad 's nachts maar blijkbaar was dat mijn fout. Door verkeerde instelling airco.

    De hoteluitbaters zijn zeer sympathieke mensen. Super ontvangst en superontbijt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    8,8
    wekend uitstap
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    beeld kwaliteit van tv kan beter en eventueel een tweede kaart voor koppels er zijn mensen bij die roken en vroeg op zijn want kaart uit lezer geen stroom meer

    alles was naar wens

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    8,8
    Prettig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een "luxe" kamer maar voelde als een gewone; het had een kleine badkamer zonder bad eigenlijk. Het had ook geen minibar.

    Mooie nette kamer, met leuke moderne inrichting. Vrij ruime kamer, heel comfortabel en schoon. Goede ontbijt buffet!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    8,8
    heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In de badkamer was er geen verwarming (ook geen haardroger) en we konden de deur niet open laten omdat er een ventilatie was die lawaai maakte. Bij het ontbijt nam mijn man een warme chocolademelk die we moesten betalen (er was thee of koffie als warme dranken)

    De kamer was comfortabel en het beddengoed was heel goed, we hebben lekker geslapen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    9,2
    Heel plezierig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor ons was het goed zo. Lekker rustig, normaal. Niet over de top. Wij komen nog een keer terug.

    De ontvangst, bejegening en de bediening was heel prettig. Ontbijt was goed en stevig.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    8,8
    Netjes en niet te duur.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er maar zo'n dun dekentje was. Daardoor toch slecht geslapen. Ik slaap graag in een niet te benauwde kamer maar wel met een lekker warme deken/dekbed.

    Netjes en niet te duur.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,8
    heel plezierig verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    een klein plankje in douchecabine om je eigen shampoo op te zetten. misschien een koffie en/of thee mogelijkheid op kamer

    prima ontbijt, vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    5,4
    De matrassen waren net hangmatten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De matrassen waren net hangmatten. Was nog niet eens een coolpack aanwezig (daar ik mij verbrand had aan thee water op een teras en nog wilde koelen) en manager wist niet eens wat dat was.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    7,1
    Het was een keurig hotel, met aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zag er keurig uit, en heel schoon. Een beetje updaten zou goed zijn. En de prijs misschien wat hoog. Parkeerhavens wat krap.

    Prima ontbijt, genoeg keus. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,5
    Prima verzorgd!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was prima! De kamer was netjes en schoon. Er is een nette kleine badkamer bij. Ook fijn was de airco. Ontbijt (buffet)was lekker en genoeg. Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 september 2016

    7,9
    Goed en gezellig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    shampoo en douchemuts misten we wel .

    Onze schoondochter moest een paar keer kolven voor haar baby thuis; daarover werd goed meegedacht en extra voorzieningen getroffen. dat was echt fijn . Buitenterras was ook leuk .

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    8,8
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Afstand naar centrum 2 km via fietspad ! Voetgangers bestaan daar blijkbaar niet.

    Prima ontbijt. Vriendelijk personeel met prachtige receptioniste. Voldoende parkeergelegenheid.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    9,6
    Een zeer goed hotel met goed personeel. We zullen hier zeker terugkomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de bedden, 1 nacht is voldoende want je voelde de spiraal in het bed.

    Gastvrijheid en het meedenken in mogelijkheden om het voor ons zo prettig mogelijk te maken

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,1
    Prima hotel met aardig personeel, fijne bedden, schoon en netjes. Ontbijt sober.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was wat sober, koffie uit thermoskan vond ik wat tegenvallen en 'uit de tijd'.

    Aardig personeel, fijn hotel met goede bedden. Alles netjes en schoon.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    8,8
    Goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Vanuit het hotel kun je alle kanten opfietsen prima gelegen.niks negatiefs over te melden.wij vonden het een leuk hotel met vriendelijke eigenaren en medewerkers. Airco was ook lekker.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,8
    Aan te raden 3* hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Om iets te zeggen: - kleine badkamer en kleine douche - lekker, correct ontbijt maar niet uitgebreid. Producten uit het grootwarenhuis

    - gratis upgrade van kamer gekregen - ruime, nette kamer - moderne, nette badkamer - goed bed - airco en minibar waren super tijdens deze hittegolf

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    7,5
    een aanrader voor kort verblijf rustig gelegen .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    voor ons mogen de matrassen op het bed vervangen worden te soepel .

    het ontbijt was simpel maar goed een werd goed bijgevuld ,de kamers zijn wat verouderd maar waren heel proper .

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    8,3
    Paar dagen "uitwaaien".
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Een klein koelkastje zou wel fijn zijn geweest. Eventueel een waterkoker om zelf koffie of thee mee te kunnen zetten.

    Kamer was ruim, mooi en prettig om in te verblijven. Ontbijt was prima.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    4,6
    De service van 's ochtends.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service van 's ochtends. Het niet kunnen helpen als een oudere persoon zijn kamernummer is vergeten, is onbegrijpelijk en niet goed te praten met het was te druk. Daarna werd het kalmer en had de receptioniste best het kamer nummer kunnen opzoeken.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    9,2
    Verblijf was zeer geslaagd,alles was dichtbij.Leuk fietsen.Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Misschien een dakje op de afgesloten fietsstalling.

    Alles was dik in orde.Ontvangst was 100%. Vriendelijke en professionele aanpak van het personeel.Aanrader.Mooie verzorgde kamer. Badkamer was klein,maar alles was er.Gratis parkeren met wagen.Afgesloten fietsstalling voorzien.We zijn zeer tevreden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    9,2
    Wij hebben enorm genoten van ons verblijf. We hadden bovendien prachtig weer. Kortom het kon niet be
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De douche en toilet ruimte is een beetje aan de krappe kant.

    PERSONEEL is bijzonder vriendelijk. Zij doen echt hun best om het iedereen naar de zin te maken. Schone kamer. Prima ontbijt. Gemoedelijke sfaar

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,9
    vriendelijk, middelburg is erg gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kleine badkamer, mijn man kon amper douchen, geen ijskastje, ontbijt had wat moderner gemogen, tweede dag net hetzelfde als eerste

    super vriendelijk personeel goede ligging, parking

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,9
    Heerlijk geslapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Parking te klein bij volledige bezetting. Geen ijskastje op de kamer, daardoor was het niet mogelijk om gekoelde drank mee te nemen op fietstocht. Soms een geur van rioolputjes op de badkamer.

    Uitstekende, rustige ligging. Verzorgd ontbijt. Gratis fietsenstalling.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,5
    aangenaam door vriendelijk personeel, geen wauw maar gewoon oké
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs voor kamer met ontbijt vind ik toch redelijk duur voor een 3sterren hotel

    Vriendelijk personeel. Kleinschaligheid vh hotel. Centrale ligging ideaal om te fietsen, wandelen, Zeeland te verkennen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,5
    Het is gemakkelijk dat je de auto voor de deur kunt parkeren...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het is gemakkelijk dat je de auto voor de deur kunt parkeren en dat je je fietsen kunt wegzetten. Ideaal om van daaruit fietstochten te doen. Gewoon goed en proper hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    9,2
    Goede keuze voor een overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting in de badkamer schiet tekort. Hierdoor is het scheren en opmaken slecht zichtbaar in de badkamerspiegel.

    Het ontbijt was gewoon goed. Heerlijk rustig buiten ontbeten. Zeer vriendelijk personeel. Mooie kamers, recent opgeknapt. Mooie badkamer, prima bedden en er kon een raam open.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,5
    No nonsense hotel, wat wel wat voordeliger mocht zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wat meer personeel 's morgens bij het ontbijt om de tafels op tijd af te ruimen voor de volgende eters en de drank/koffie bij te vullen. Eventueel een ochtendkrant erbij.

    De service was prima en onze e-bikes konden 's nachts opgeladen worden voor de volgende fietsdag(en).

    Verbleven in augustus 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: