Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Mitland 4-sterren

Arienslaan 1, 3573 PT Utrecht, Nederland

#15 van de 30 hotels in Utrecht

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1828 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    9,2
    Zeer gunstige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gunstige ligging. Je bent binnen no-time in het centrum van Utrecht. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn schoon en mooi ingericht. De badkamer is ook zeer ruim en netjes. Gratis WiFi van KPN werkte ook perfect. Video’s streamen gaat moeiteloos. Al met al een top verblijf gehad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    7,5
    Fijn hotel voor overnachting ivm lezing. Locatie is minder
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie: weinig te doen in de buurt, vrij ver van centrum, aan redelijk lawaaierige weg

    Heerlijk bed, hotel met goede ontspanningsmogelijjheden (sauna, gym, zwembad)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    4,6
    We hadden een superior room.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een superior room.....maar geen idee wat er superior aan was. De opgegeven ruimte van 24m2 was er zeker niet. De kamer was nog uit het begin dat het hotel gebouwd was. Spuit stuckwerk, oude badkamer, oude wastafel, slechte oude douche. Dus deze benaming slaat werkelijk nergens op. Je kan het vergelijken met een oude van der Valk hotelkamer. Voor 178 euro op zaterdag, zonder ontbijt....erg duur.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    9,2
    Prima verblijf, net buiten het centrum van Utrecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime kamer, schoon, uitgebreid ontbijt, mooie, rustige locatie. Er is parkeergelegenheid (tegen betaling) en je kunt met de bus naar het centrum. Ca. 6 minuten naar de dichtsbijzijnde halte, maar die rijdt minder vaak dan de bussen bij de andere halte (Oorsprongpark, ruim 10 min. lopen), daar rijden om de paar minuten bussen. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    3,8
    Ik moest meer betalen dan dat het was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik moest meer betalen dan dat het was. Kamer was niet schoon er was vuil op de grond. Geen stekker in badkamer of naast de spiegel voor je haren föhnen. Heel erg teleurgesteld!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    5,8
    Het lijkt op de foto’s meer dan het is
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fitness ruimte veel te klein Fitness ruimte ziet uit op zwembad. Niet echt prettig voor de badgasten die daar zwemmen dat er steeds mensen op het zwembad kijken. De bedden waren kei en keihard. Slechte prijs kwaliteit verhouding. Je betaalt €117 en dan heb je nog geen eens ontbijt, harde bedden en hele kleine fitness ruimte. Kortom, niet in verhouding.

    Kamers zijn ruim en schoon en modern

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,6
    Super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lichte kamers, uitstekend bed, modern ingericht, leuke faciliteiten zoals bowling, zwembad, gratis shuttle naar centrum, automaten met drank in de gang, roomservice, duidelijk overzicht van de televisiekanalen, gratis badeendje voor kind, parking van 8€ is aanvaardbaar

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    9,2
    Zeer goed meegevallen op paar kleine puntjes na
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lakens, liever katoen ipv synthetisch De afgebakken broodjes bij het ontbijt vond ik niet zo lekker, liever wat meer verse waren bij het ontbijt

    Ligging, prachtig terras aan meer, goed restaurant, vriendelijk personeel, afgesloten fietsenstalling

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    6,3
    Gastvriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer in verhouding met de prijs Geen rekken voor natte handoeken in de badkamer of haakjes om je kleding/badjas aan op te hangen Muur onder het bureau had sporen van koffie

    Gastvriendelijk personeel Uitgebreid ontbijt Groene omgeving en goed OV naar de binnenstad

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    4,6
    Sommige personeelsleden waren vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Business Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomt bleek de geboekte suite niet beschikbaar. Eerst, volgens het hotel, door een fout van booking. De suite zou helemaal niet meer bestaan. Na doorvragen bleek toch dat de kamer dubbel geboekt was. Er stond iemand achter de receptie die niet het eerlijke verhaal vertelde in ieder geval. Ter plekke een andere suite geboekt. De eerste had een fantastisch mooi thema. De tweede was gewoon een grote kamer en daar is alles mee gezegd. Wij boeken regelmatig hotels, eigenlijk altijd heel goed, maar dit was de meest teleurstellende ervaring. Een massa hotel, in de suite van ruim 200 per nacht waren de muren wit geverfd verder was er niets aan gedaan. Er stond een goedkoop bureautje en kast, twee losse bedden (in een suite?!), een airco die deed denken aan een opstijgend vliegtuig en en niet opsteeg. Op het balkon hing een vaste asbak waardoor je door de stank niet kon zitten. Minibar was leeg. Ze kwamen nog wel een flesje cava brengen en twee fanta. In de badkamer van alles 1 stuk. Een flesje shampoo, een flesje douchgel. We waren met z’n tweeën. Allemaal kleine ongemakken maar past totaal niet bij de prijs van de kamer. Het was gelukkig schoon maar een prijs van een kwart was meer op zijn plek geweest. Prijs kwaliteit is ver onder de maat. Dan zijn er echt veel betere en leukere hotels in Utrecht. Verder hebben we genoten van onze avond dus heeft de pret niet gedrukt. Maar een mindere review vonden we dit keer op z’n plaats. Hotel is niet de moeite waard.

    Sommige personeelsleden waren vriendelijk. Goede bedden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    8,3
    Vriendelijke ontvangst
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, vooral badkamer, en ondanks natte handdoeken op grond om zo nieuwe te krijgen bij terugkomst 's avonds geen schone handdoeken. Geen wisser om douche te drogen na douchen, nu met handdoek gedaan Stoelen op kamer -> bekleding erg oud, was van dat imitiatie leer en dan helemaal oud/ op paar plekken zelfs al door

    Vriendelijke ontvangst Ondanks dicht aan weg gelegen en parkeerplaats hier geen hinder van onder vonden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,6
    Mooie heel propere kamer met ligbad en douche met zicht op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Mooie heel propere kamer met ligbad en douche met zicht op het meer, heel vriendelijk onthaal en personeel, heel lekker gegeten in restaurant

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,3
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden kamer 472, beetje jammer dat deze gelegen was in de traphal. Kamer op zich was mooi, maar je hoorde toch wel veel geluiden als mensen de trap namen ipv lift. We hadden door het verlengde van 1mei toch genoeg betaald.

    Ontbijt en lunch waren heel lekker. Heel mooie omgeving. Zeker gezellig om buiten te genieten tijdens of na het ontbijt. Kamer was proper en modern ingericht. We zouden zeker nog terugkomen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,3
    Goeie ligging, niet ver van de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij dure parking (€8), douchekop was stuk, ontbijt niet in verhouding met vier sterren hotel.

    Goeie ligging, niet ver van de snelweg. Rustig gelegen. Fijne bedden, vriendelijk onthaal aan de receptie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    4,2
    Matig had hogere verwachtingen
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was vies, de kussens mogen weg want zijn heel hard ( Kamer 206) de muren kunnen een nieuw verfje gebruiken, en de badkamer was vies, en in het bad zat bloed. De hygiëne kan veel en veel beter, wel is het persooneel heel vriendelijk ( aan de balie )

    Persoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    heerlijke kamer maar prijzig en matig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt is veel te duur voor het aangebodene. al in veel hotels verbleven, maar dit was de hoogste prijs en dan voor een vrij matig assortiment. b.v. Geen verse jus, geen echte croissants en geen pattisserie

    het heerlijke grote bed was echt een luxe de douche was heerlijk het uitzicht vanaf de kamer met terras aan het water horren voor het raam gratis parkeergelegenheid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    9,6
    hotel zeer goed personeel super goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het hotel op zich en de omgeving waren zeer goed. het personeel daar in tegen hun hulpvaardigheid en uitleg over de omgeving was supergoed. Een dikke proficiat aan het personeel!!!!!!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    9,6
    Ontspannen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer (2 bedden) - meerzicht
    • Verbleef 2 nachten

    Vervoerdienst tussen hotel en stad is een echte meerwaarde, maar beperkte mogelijkheden om retour hotel te gaan. Laatste is 17.15 het zou zeker meer optie qua tijdstippen retour mogen zijn!

    Balkon op kamer was een meerwaarde, mooi uitzicht!! Niet te druk in het zwembad.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    7,9
    Heel fijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We kwamen met het OV, wat betekende dat het nogal lang lopen/met koffers sjouwen was. Daar kan Mitland natuurlijk niet veel aan doen, mogelijk alleen een week ofzo van tevoren een e-mail met aanbevolen looproutes sturen...

    Ruime kamer en badkamer, groot bed, en vriendelijk en meedenkend personeel!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,2
    Fijn hotel op toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    Verlichting in de kamer (warmer licht gebruiken, dimmogelijkheid ontbreekt).

    Uitgebreid ontbijt, mooie ontbijtlocatie, prachtige badkamer, geweldige gratis taxiservice, gratis parkeermogelijkheid.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,2
    vrij goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (2 bedden) - meerzicht
    • Verbleef 2 nachten

    Een ruimere kamer. 1 potje shampoo en badschuim voor twee personen en twee nachten: schandalig weinig

    Ontbijt, mooi restaurant, rustige gebruikers van restaurant de eerste avond, de tweede avond zeer onbeleefde lawaaierige Duitsers naast onze tafel. Eten 's avonds OK. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    7,1
    Een erg mooi hotel met vriendelijk personeel.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden bevielen ons niet en lagen erg hard, hierdoor een slechte nacht gehad.

    Het personeel was erg vriendelijk en het ontbijt was heerlijk. Ook waren er genoeg verschillende faciliteiten, zoals het zwembad, sauna en bowlen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,5
    Ruime kamer met badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad koud, gladde vloer in zwembad doordat het water niet goed afgevoerd wordt. In het restaurant tochtte het.

    Ruime kamer met badkamer. Restaurant prima maar wel prijzig. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,1
    Zonnige stedentrip na de lange koude winter.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het bed was extreem hoog, met 2 laags boxspring. Niet aanbevolen voor slaapwandelaars.

    Gevarieerd ontbijt. De locatie is prima om per (gehuurde) fiets de stad te bezoeken. Balkonnetje bij de kamer. Betaald parkeren bij het hotel, veilig achter een slagboom.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,5
    Mooie kamer, maar kies wel voor de achterkant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer op de begane grond,aan de kant waar ook auto's naar de parkeerplaats reden. Erg gehorig ook doordat de mensen met rolkoffers van de parkeerplaats vlak langs ons raam naar de ingang liepen.

    Mooie nette kamer, koelkastje,kluis en mogelijkheid om koffie of thee te zetten. Nog geen 5 min. Lopen en je bent bij een bushalte die je naar Utrecht centrum brengt. Het ontbijt was een 10 waard. Geweldig!!!! Je kon het zo gek niet bedenken of het was er,of anders kon je evt.de kok vragen om het te maken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,1
    rustig gelegen ambiance en toch veel vertier.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs van ontbijt € 16,50 pp, extra betalen voor parkeren € 8,-.

    kamer goed met balkon, ruim voldoende alle voorzieningen, mooi uitzicht (achterzijde) op het water, zeer rustig. Ontbijt oké, ontvangst vriendelijk en behulpzaam. Ligging in 'n groot park met allerlei voorzieningen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,3
    Degelijk zakenhotel aan de rand van Utrecht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    Op een koude winterdag was het ook in het restaurant tochtig en koud; kamer niet 100% schoon; kamers nabij de bar zijn gehorig voor lawaai van de gang.

    Vriendelijk personeel; verhouding prijs-kwaliteit in orde; goed bed; ruime badkamer (met douche én bad); lekker en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    8,8
    fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Enige minpuntjes zijn dat het bad erg klein is en dat de poetsdames al vrij vroeg op zondagmorgen op de gang bezig waren.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, goed verzorgde kamers en hygienisch. Zeer Goed restaurant.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    10
    Super
    • Groep
    • Executive Business Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons was het verblijf zeer prettig

    Het personeel was super vriendelijk! We waren nogal luidruchtig hiervoor zijn we netjes benaderd zonder dreigementen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    9,6
    erg prettig , mooie lokatie tov de stad
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    mede hotel gasten maken onnodig lawaai , met name degene die er een conferentie hebben en sávonds tot laat aan de bar hangen en daarna luidruchtig door de gangen lopen. Tevens viel het tegen dat we voor parkeren moesten betalen

    zeer vriendelijke en vrolijke ontvangst , hotel op loopafstand tot de binnen stad , goede ruime kamer. , erg goed ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    10
    Fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 4 nachten

    Voor gasten die 's avonds laat arriveren (na 22.00 uur bijv.) is er niets te eten. Keuken dicht maar er is in de bar bijv. ook geen tosti of cup a soup. Er is heet water voor koffie en thee dus waarom geen soep.

    Super ontbijt en dinner. Apart menu en probeer de kaasfondue eens, geweldig! Vriendelijk personeel en de service is grandioos. Gratis shuttle (taxi) naar centrum en terug met luxe auto en zeer correcte chauffeurs van UTC.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    6,7
    goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    restaurant kan beter het was er koud personeel kon de verwarming niet verhogen dan heb je natuurlijk geen volk genoeg personeel die rondloopt maar die nog veel moet leren brood aan tafel moet je bij betalen gued

    de kamer was goed het ontbijt was zeer goed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    6,3
    Prijs voor wat je krijgt kan beter!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zogenaamd een heerlijke wellness en zwembad.. voor de jacuzzi moet je een muntje halen, geld betalen!! Dat kan echt niet als je het niet op de site vermeld. Sauna en zwembad klein. Bedden zijn helaas erg zacht! Allebei rugpijn daarna...

    Prima hotel, alles is er

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,1
    Het ontbijt, bed, personeel, badkamer waren goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    Wat tegenviel was de locatie van de kamer vlak naast de parkeerplek op de begane grond zodat je de auto's en hun radio's kon horen, de gesprekken kon horen van de mensen die naar en van de parkeerplek liepen. Bovendien staat de airco verkeerd gemonteerd en blaast hij recht in je gezicht als je in bed ligt.

    Het ontbijt, bed, personeel, badkamer waren goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    6,3
    kamer was prIma, wel gehorig, vlak naast de weg.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    Het blijft ongelofelijk dat het 15 minuten duurt om in te checken en daarbij 1.000 muisklikken te moeten doen, arme medewerkers. En dan ook nog omslachtig €50 borg te moeten betalen die dan weer contant terug komt. Zakelijk erg onhandig.

    kamer was prIma, wel gehorig, vlak naast de weg.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    8,8
    hollands
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 2 nachten

    zicht van de kamer was op een vuilbak en parking,.. niet zo mooi eh. afstand naar het centrum was 30 min te voet. beeetje lang eh.

    Het ontbijt was fenomenaal!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    6,7
    matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    Leeg koelkastje in de kamer. Nette grote kamer, maar koud en héél gehorig. Ontbijt, OK qua kwantiteit, liet te wensen over qua kwaliteit.

    Ontbijt, OK qua kwantiteit, liet te wensen over qua kwaliteit. Heel vriendelijk personeel. Nette grote kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    6,7
    Ongezellig en achterhaald hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is redelijk maar erg achterhaald. Het hotel maakt zeker geen gezellige indruk. Een beetje 80'er jaren. Het is verder netjes maar de prijs is aan de hoge kant. Ontbijt is redelijk maar ook niet meer. Het geheel kan een stevige opknapbeurt krijgen. Ik vind 65 euro per nacht een goede prijs voor dit hotel.

    Het hotel is goed bereikbaar en heeft dichtbij een bowlingbaan. Het is verder netjes maar daar is ook alles mee gezegd. Vriendelijke receptie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,3
    Prima verblijf op korte afstand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Slechts 1 ochtend gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet. Was een goed en rijkelijk ontbijtbuffet maar wij kiezen er liever voor om in de stad een leuk tentje te zoeken om lekker te ontbijten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    7,1
    Leuk hotel maar qua uitstraling van kamers kan beter
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers

    Verwacht niet veel van de hotel kamer ( verouderd)zwembad en sauna oké wel koud water. Eten in bijhorend rest is goed maar duur, (prijs kwaliteit). Verder wordt er verbouwd wat enig overlast kan opleveren.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    9,6
    Een leuke ervaring
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tijden van de gratis shuttlebus, je kan wel heen maar terug zijn de tijden erg beperkt

    Heerlijke ruime kamer met veel faciliteiten in en bij het hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,5
    Ik heb een heerlijke twee dagen weg gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche kan echt beter. Die was ronduit slecht. 1 straal, niet echt een douche wat je zou verwachten.

    Het ontbijt was heerlijk en de kamer was prima! Vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    9,6
    Super ontvangst.allemaal erg vriendelijk ondanks de kerstdrukte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was 16 euro erg prijzig voor een" gewoon " hotelontbijty

    Wij hadden onze fietsen meegenomen de receptionist bood aan dat wij onze fietsen in de stalling mochten zetten zo vriendelijk...

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    8,3
    Zou teruggaan, maar voorzie tijd om de afrekenig te controleren
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afrekening. Bij booking.com krijg je een gemiddelde prijs per nacht voor je totale bedrijf terwijl het hotel verschillende tarieven per nacht hanteert op de factuur. Maakt het moeilijk om na te gaan of je wel de juiste prijs betaalt en veroorzaakt files aan de receptie. Not a customer centric process.

    Zeer correct hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    Ontbijt top !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had het label superior room, maar in praktijk niet veel van gemerkt (badkamermeubilair niet helemaal proper en verduistering stuk)

    Ontbijt top ! Personeel heel vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    7,5
    Het personeel was super vriendelijk en in voor een praatje.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het diner is aan de prijs. Ook zijn de kamers best gehorig. De snelweg en de buren hoor je goed binnen.

    Het personeel was super vriendelijk en in voor een praatje. Het fitnesszaaltje was klein, maar netjes. Er zou op zich wel een afzuiging/ airco in mogen, want het is er erg warm binnen. Het uitzicht vanuit de sportruimte over het zwembad en daarachter het meer is geweldig! Zeker bij zonsopkomst! De kamers zijn super netjes en de bedden zijn top!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,7
    Goed, maar niet direct voor herhaling. Prijs te hoog voor wat het is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs-kwaliteit. Te duur, vraag is of het vandaag nog 4 sterren waard is. Matras in slaapkamer door leggen, badkamer niet echt proper en vooral verouderd en bij aankomst (eerste nacht) was de kamer te warm. Eten in het restaurant te duur voor wat het is!

    De shuttle dienst tussen het hotel en centrum Utrecht. Vriendelijk personeel! Kamer deluxe op begaande grond niet meer beschikbaar en kregen hier door een upgrade (wel dan op 1ste verdiep) Ontbijt in orde, zelf een glaasje cava inbegrepen!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    6,7
    Ontbijt was niet volledig en werd alles werd niet aangevuld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten

    Het avondeten was een tegenvaller. Nochtans Hotel gekozen wegens aanbevolen Gault Millau voor het eten. Dat is de hoofdreden van de mindere score.Ik vind dat de prijs niet evenredig is met het totaalpakket.

    Ontbijt was niet volledig en werd alles werd niet aangevuld.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    10
    Een dikke aanrader !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er valt niets negatiefs over dit hotel en het personeel te zeggen. We zijn op handen gedragen en hadden een geweldige ervaring.

    Dit hotel is geweldig ! Het ligt iets buiten het centrum van Utrecht in een prachtige natuurrijke omgeving. Personeel was enorm vriendelijk en de hygiëne is top ! Er is een openbare bushalte vlak bij het hotel en ze bieden zelf een gratis shuttle naar het stadscentrum aan op vaste tijdsstippen. Alle info rond het openbaar vervoer, hoogtepunten van Utrecht, info over musea e.d. zijn allemaal aanwezig in het hotel. Parkeren kost €8 per nacht. Veel goedkoper dus dan wanneer je de auto in een parkeergarage in Utrecht zelf. Daarnaast kregen we een gratis upgrade van onze kamer, wat een leuke verrassing was voor onze trip. Als we ooit nog eens naar Utrecht gaan, boeken we vast en zeker dit hotel terug.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    10
    Ruim !
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    Vermoedelijk zaten wij op de pech-gang, waar het kuispersoneel s' morgens een kwartier keuvelde voor ieder zijn deeltaak op zich nam, en dat was storend.

    Zeer ruime kamers. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Mogelijkheid er s' avonds te eten (restaurant Vlonders)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,2
    Heerlijk genoten en gegeten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was erg warm op de kamer. Dekbed was voor mij persoonlijk te dik. Maar dat is persoonlijk.

    Kamers super netjes. Ontbijt was ook super. Personeel zeer vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    10
    Uitstekend verblijf.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we maar voor een nacht hadden geboekt.

    Prachtige accommodatie. Mooie ligging. Prettige sfeer en gastvrij personeel. Prima restaurant en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    9,6
    Een heerlijk verblijf daar wat mij verbijsterde dat zoiets heerlijks nog mogelijk is.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 2 nachten

    Het openbaar vervoer en dan speciaal het taxi vervoer de rit van Centraal Station naar het hotel kosste mij 25,50 euro voor die prijs brengen zij je ook naar Schiphol.

    Ontbijt was zeer uitgebreid,je kon voldoende eten zodat je de lunch kan overslaan.Personeel was uitermate vriendelijk en bereidt te helpen en luisteren

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    6,7
    Heerlijk bed en fijne kamers, lekker zwembad.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje vergane glorie in het meubilair, duur ontbijt en geprezen pendeldienst gaat zeer weinig en heeft beperkte capaciteit.

    Heerlijk bed en fijne kamers, lekker zwembad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    6,7
    Prima maar had meer verwacht van een 4-sterren hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde badkamer met verkleuringen in het toilet en wasbak, kamer voelt niet als 4 sterren hotel, broodjes in het restaurant waren hard en droog

    Het zwembad Locatie aan het water

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,1
    Heerlijke dagen gehad met mijn dochter
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WC pot was oud, donkere waterstrepen in de pot ziet er smerig uit Eten was lekker, maar de prijs niet waard

    Kamer was keurig en heel ruim, prima zwembad en sauna

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,5
    Prima hotel voor een overnachting.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gewoon goed hotel en nette kamer. Ruime badkamer met aparte douche en bad en wastafel waar je een toilettas prima kwijt kunt. Diner was goed. Ontbijt niet bijzonder, roerei zag er niet lekker uit dus hardgekookt eitje gepakt. Broodjes waren erg droog. Zalm was ook droog. Wel veel keuze in meusli's.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,3
    Vriendelijk personeel, uitgebreid en veelzijdig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rumoer in restaurant, prijs/kwaliteit restaurant, geen badhanddoekenrek in badkamer, geen te openen raam

    Vriendelijk personeel, uitgebreid en veelzijdig ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je bij het zwembad jetons moest hebben om het bubbelbad te gebruiken. automaat op de gelijkvloers werkt niet (1ste aan lift wel, 2de verderop niet)

    Goed bed. Leuk met balkon voor rokers. Zwembad

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,8
    Aan te bevelen voor een bezoek aan Utrecht
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was onder niveau, qua uitstraling, maar ook qua smaak van sommige producten en de 16€ pp die men daarvoor berekend.

    Een comfortabel hotel, goede kamer, mooie inrichting, aardig personeel. Ligging: vooraf goed bekijken hoe je er met de auto komt maar prima tov het Centrum. Openbaar vervoer op 10 min.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,1
    voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    rumoer, wij sliepen aan de parkeerplaats zijde. En naast onze kamer was een overlegkamer van de schoonmakers wat de nodige geluiden met zich meebracht.

    de lokatie was prima, vlakbij het centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,9
    echt goede welness
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    het personeel heeft er geen benul van hoe storend hun gekwebbel is schoonmaakpersoneel staat te tetteren in de gang van 's morgens vroeg personeel in de ontbijtzaal maakt er een sport van met zoveel mogelijk lawaai af te ruimen en tegelijkertijd door de zaal met elkaar te praten. als het personeel zich zou gedragen zoals echt hotelpersoneel, discreet dus, dan zou dit hotel een topper zijn

    echt goede welness goed restaurant

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    6,3
    Het zwembad, jacuzzi, stoombad en sauna waren prettig en...
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt viel tegen, vooral voor de hoge prijs die gevraagd wordt. Verder vind ik de extra kosten die gerekend worden erg vervelend: parkeerkosten, kosten voor de jacuzzi... niet erg klantgericht.

    Het zwembad, jacuzzi, stoombad en sauna waren prettig en rustig. Ook een goed bed en erg ruime badkamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    Kamer met uitzicht op het meertje
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    Idioot dat we parkeergeld verschuldigd waren en dat er een te groot bedrag als 'garantie' werd afgeboekt, ook al werd dat dan teruggeboekt bij afrekenen.

    Kamer met uitzicht op het meertje

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,3
    Uitstekend hotel voor een familie-uitstap
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    Er valt helemaal niets op aan te merken.

    Alles was uitstekend. Ontbijt en diner waren excellent ! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Leuke Bowling.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    8,8
    Heerlijk weekje weg geweest
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Fijne schone kamers met heerlijke badkamer, zeer vriendelijk personeel en staat altijd paraat om te helpen! Locatie is gemakkelijk te vinden en ook zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer, het eten is ontzettend lekker en de prijs waar!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,5
    zeker nog een keer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers niet, maar in de gang hing sigarettengeur. Geluid van de autostrade dat verderop ligt.

    Badkamer met bad én ruime douchecel. Terras aan kamer. Parking aan 8euro. Niet al te ver van centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,1
    ik vond het ontbijt en lunch erg duur ik eet bv s.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten

    ik vond het ontbijt en lunch erg duur ik eet bv s.morgens 1 crosant 1 boterham en daar moet ik 16 euro voor betalen en het avond eten vond ik ook duur 45 euro wij zijn naar van er val gegaan zaten we met z,n 2 e voor 50 met drinken te eten en ook het parkeren 8 euro per dag vind ik dat moet inbegrepen zitten ook nu problemen omdat ik de credit card van mijn dochter gegeven had en daar is nu 400 van afgescheven terwijl ik 200 moest betalen nu moet ik zelf overal achter aan omdat er 400 is afgescheven nu ff afwachtte hoe het afloopt hoor nu net dat het ook 3 weken kan duuren voor dat ikme geld terug krig omdat ik giro ikvind dit sandlig sorry hoor dit dus nooit meer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Prima Hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (2 bedden) - meerzicht
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kosten van de bowling was erg duur we waren met twee personen moesten 30 euro betalen voor een uur en we hadden nog niks te drinken en het parkeer tarief 8.50 uur per dag. Wij hadden kamer nummer 647 prima kamer beetje schimmel aan de kitranden en douchekop van het bad was ook niet meer prima. Jammer dat er geen balkon was en dat je niet buiten kon zitten.

    De ligging was prima mooi centraal in utrecht. Mooi ruim hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,2
    Ideaal hotel voor een citytrip naar Utrecht. Genieten voor jong en oud.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 2 nachten

    Betalende parking. Voor zo een hotel zou dit gratis mogen zijn.

    Gratis taxiservice naar en van het centrum van Utrecht. Bowling binnen de accommodatie. Mooi en rustig terras aan het water.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    super verzorgd en enorm tot rust gekomen. geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (2 bedden) - meerzicht
    • Verbleef 1 nacht

    de tijd dat ik ben gebleven. het was te kort...

    het ontbijt was een stuk uitgebreider dan verwacht. heerlijk dat er ook buiten aan het water gegeten kan worden. personeel is uiterst vriendelijk en niet bang om de klant dat extra stukje aandacht te geven.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,6
    Kamer met terras, heerlijk, hele goede bedden, schoon en van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer op Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    Dit is nog een algemeen beeld in vele hotels, dat er nog niet veel oplaadpunten/faciliteiten zijn voor elektrische fietsen. MAAR.. dit hotel had een geweldige oplossing en zonder moeite mochten onze fietsen 's nachts in een vergaderzaal staan en zo opgeladen worden. TOP!

    Kamer met terras, heerlijk, hele goede bedden, schoon en van alle gemakken voorzien. Dicht bij het centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,8
    we hebben een heerlijk weekend gehad. prachtig hotel
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    het toezicht op de veiligheid bij het zwembad ben helaas onderuit gegaan en verkeerd terecht gekomen. naar mijn mening moet er even iets vaker gecontroleerd worden hoe de vloer er bij ligt aangezien er een grootte plas water rond het putje blijft staan. het hotel neemt onze ''klacht'' gelukkig serieus en gaat dit regelen met de verzekering.

    het uitzicht en de liggen van het hotel waren top wij gaan hier zeker vaker heen!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,6
    Zoals altijd uitstekend!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (2 bedden) - meerzicht
    • Verbleef 2 nachten

    Vind het ontbijt altijd wel duur: €16 voor 2 boterhammen, jus en koffie, want meer neem ik niet! Wel goed verzorgd. Als een gewone kamer duurder wordt ca. €110 wordt voor een gewone kamer vind ik dat teveel. Voor de suites wel een goede prijs/kwaliteit verhouding. Helaas geen loyalty programma!!

    Ik kom hier vaak. Heerlijke bedden en een uitstekende locatie (snelweg / Rijnsweerd / stad).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    10
    Mooi hotel, in park gelegen aan rand van stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Mooi hotel, in park gelegen aan rand van stad. Je kan te voet naar het centrum (half uurtje stappen) Goede parkeerfaciliteiten Heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Mitland

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: