Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Monopole 2-sterren

Amstel 60, Amsterdam Centrum, 1017 AC Amsterdam, Nederland

#330 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 934 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    5,8
    Goede locatie matige faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zaten op een kamer die erg gehorig was. S nachts meerdere malen wakker geworden van mensen die terug kwamen en nog een tijdje na bleven praten in de lobby. Dat was zeer vervelend.

    De locatie was zeer goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    7,5
    Gewoon netjes schoon, goed bed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    *Op het moment dat we kwamen inchecken was er niemand die Nederland sprak. *Smalle-stijle trappen ,moeilijk koffer omhoog te krijgen .

    *Heel fijn dat we de kamer mochten ruilen met een mooi uitzicht . *Heel dichtbij het centrum.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    3,8
    Ontgoocheld en dit moest een leuke uitstap worden met ons gezin :)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamer (studio) lag boven een bar en tot >03u hebben we muziek gehoord tot in onze kamer, bijgevolg dat wij pas na 03u hebben kunnen slapen!! Dit was niet vooraf gemeld en ook niet ter plaatse !!

    De ligging, dichtbij centrum

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    6,3
    al met al ee heel leuke ervaring
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    kamer grootte, achterstallig onderhoud

    Het is een eenvoudig hotel midden in Amsterdam. In eerste moment was de indruk niet heel goed, maar het heeft wel een heel eigen sfeer die ik toch wel waardeer. Kamer was wel erg klein.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    6,3
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het personeel geen Nederlands sprak, enkel gebrekkig Engels. Er was geen privé parking aan het hotel zoals vermeldt stond op de site.

    Dat de kamer proper was

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    5,8
    Prachtige ligging, eenvoudig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gehorige kamer met smerige vloerbekleding op de vloer. Een badkamer mag "het douchehok" niet worden genoemd. Niemand van ons reisgezelschap heeft het aangedurfd om zich te douchen. Het stonk er vreselijk (rioollucht). De (witte) handdoeken waren geel en grijs van kleur door verkleuring. Zeer eenvoudig. Zelf vind ik het ook vervelend om in eigen land in het Engels te moeten spreken tegen de receptionist in een hotel. Zorg in ieder geval dat er iemand zit die ook Nederlands spreekt.

    De locatie van het hotel is echt perfect. Uitzicht op de Amstel, direct naast de Kleine Komedie en twee minuten lopen naar het Rembrandtplein, een paar minuten lopen naar Rokin, de Kalverstraat en de Bloemenmarkt. Zeer centraal!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    2,5
    Een schande !!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer (Eigen Badkamer Buiten)
    • Verbleef 2 nachten

    Voor toilet en douche (met haartjes op de grond) moest ik uit de kamer (kamernummer 5). De kamer lag boven een discotheek (Queens - deze is in hetzelfde gebouw gelegen) waar tot 3 uur 's morgens werd gefeest. omstreeks 4 uur hoorde ik de wasmachine en/of droogkast in gang schieten (dit tot 7 uur !). Ik heb de 2e dag weliswaar een nieuwe propere kamer gekregen maar de manager heeft mij niet te woord willen staan. Ik heb dus voor de 1ste nacht 105€ moeten betalen zonder te kunnen slapen ! Nooit meegemaakt ! Een echte schande ! Tevens stel ik mij de vraag hoe ze aan de naam "Kingsize eenpersoonskamer komen ". Naast het bed had je nog 3m2 plaats om je om te kleden.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,5
    Perfect voor jongeren die de bloemetjes buiten willen zetten tot in de vroege uurtjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Boven café gelegen, met eerste nacht feest heel veel beatmuziek tot rond 4u. Ondanks tussenliggende verdieping dus eerste nacht erg slecht geslapen. Tweede nacht geen dansfeest in het café, perfect geslapen...

    Kamers in orde, mooi proper, basic inrichting maar goede kamers voor deze prijs en mooie ligging.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    5,8
    Kleine muffe kamer op toplokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kleine muffige kamer, badkamer was erg klein. TV deed het niet. Super gehorig. Bed sliep wel prima. Onze kamer zat op 3de verdieping met ernorm steile trappen, niet handig met een zware koffer, geen lift dus.

    nvt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    5,0
    Locatie is goed, geen duidelijkheid over parkeerlocaties...
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gevraagd om twee losse bedden, vraag is niet gezien, vervolgens klein donker kamertje gekregen zonder ventilatie of raam. Blijkbaar zat hotel tegen discotheek aan waar de bastonen 's nachts diep doorklonken. Misschien toevalligheid..?

    Locatie is goed, geen duidelijkheid over parkeerlocaties toegevoegd.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    3,3
    Ouderwetse kamers, 's nachts enorme lawaaihinder van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ouderwetse kamers, 's nachts enorme lawaaihinder van ondergelegen bar/bistro, geen telefoon op kamer waardoor receptie niet bereikbaar, tv aanwezig doch geen kabelaansluiting!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    Het mooie uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Het mooie uitzicht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,3
    Prima hotel midden in het centrum van de stad
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie in het centrum, vlakbij de Munt en de Stopera, en Rembrandtplein

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,3
    Prijs kwaliteit prima nette kamer met uitzicht op Amstel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Uitzicht op de Amstel aan voorzijde en ligging.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    6,7
    Prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Karig ontbijt. Kamer (op zolder) gaf een wat opgesloten gevoel. Een raam met uitzicht naar buiten zat erg hoog

    Prima ligging. Zeer ruime gezinskamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    9,2
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs en lokatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    5,0
    Simpel, maar het kon voor é
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Maar het hotel was naast een discotheek, daardoor was er geluidsoverlast.

    De ligging was goed!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,1
    Gezellig, eenvoudig maar schoon hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen centrale ruimte

    Centrale ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,9
    alleen om te slapen en de stad in te gaan een prima locatie, maar wel van traplopen houden
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    we zaten op de 'zolder' en er was geen lift

    locatie is perfect in het centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,2
    Perfecte locatie om van hieruit Amsterdam te bezoeken!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco aanwezig. Kamer bevond zich boven luidruchtig café.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Enorme geluidsoverlast, slapen was onmogelijk. Ongezonde situatie voor kinderen!

    Enkel het uitzicht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    6,7
    Fijn weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ondanks dat we op de bovenste verdieping zaten hebben we 2 nachten wakker gelegen van de beat van de muziek van beneden.

    Fijne ruime kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    5,8
    hotel miden in het cewntrum, wat gedateerd en duur voor wat je ervoor krijgt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    wat oud bollig en zeer kleine kamers

    geen ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,9
    Hotel OK, maar er wordt geen Nederlands gesproken...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel spreekt geen woord Nederlands, doet daar zelfs geen moeite voor. Dat vind ik onacceptabel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    7,1
    Klein maar prima.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    gammele trappen naar boven

    Klein maar prima.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    6,7
    Ruime en comfortabele kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De receptionist was 's nachts erg luidruchtig aan de telefoon.

    Ruime en comfortabele kamer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    6,3
    Prima overnachting gehad maar wel een kleine kamer met geen uitzicht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine warme kamer

    Super locatie

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    4,6
    goed gelegen voor vergadering dag erna.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Properheid, comfort, vriendelijkheid van personeel. Nooit eerder meegemaakt: ik moest echt vragen voor de afrekening op papier! Veel te duur voor de kwaliteit.

    goed gelegen voor vergadering dag erna.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    5,8
    locatie in het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    onze kamer was vrij klein, met uitzicht op een muur. ook wat gehorig, een soort van ventilator buiten die aan en uit sloeg. Ontbijt was redelijk, echter er was maar 1 stoel op de kamer en een klein buro, dus 1 persoon moest het broodje op bed opeten.

    locatie in het centrum

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,5
    De kamers en het bed waren prima in orde voor prijs die we...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was zeer warm en het was niet koel te krijgen, we hadden de verwarming uitgezet bij binnenkomst, maar dit moet je aangeven bij de receptie want alleen die kunnen het regelen

    De kamers en het bed waren prima in orde voor prijs die we betaald hebben.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    7,1
    Wij hadden een 4-persoions kamer, met prima bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt was super goedkoop (12,50 voor 4 personen) maar stelde weinig voor.

    Wij hadden een 4-persoions kamer, met prima bedden. Hotel ligt naast Kleine Komedie, waar we 's avonds een voorstelling hadden. Dichtbij alles!

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    6,3
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heb bij de boeking specifiek gevraagd naar kamers aan de voorzijde ivm lawaai van de Escape. Drie kamers gehuurd en geen aan de voorkant en geen met zicht(alleen muren) en weinig kunnen slapen door lawaai van de disco er achter

    De locatie

  • Beoordeeld op: 17 januari 2015

    9,2
    Ik heb overnacht in een fijne kamer, personeel was...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Met de auto in amsterdam is geen goed idee, parkeren is duur. Aan het hotel zelf is niks mij tegen gevallen.

    Ik heb overnacht in een fijne kamer, personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ik kon mijn koffer op dag van vertrek later ophalen na de uitchecktijd. Het is mij goed bevallen en ik kom zeker terug

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    5,8
    Locatie is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het constante gedreun van de achterliggende Escape hield ons bijna de hele nacht wakker. Daarnaast veel te warm on de kamer

    Locatie is uitstekend.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    8,3
    Eenvoudig hotel op prima lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de tv had slechts een kanaal dat redelijk werkte. de rest gaf vooral veel sneeuw.

    Eenvoudig hotel op prima lokatie. Schoon en comfortabel.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    5,8
    Douche toilet op de gang, niet goed gelezen denk ik !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Douche toilet op de gang, niet goed gelezen denk ik ! Kleine kamer !

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    7,5
    Locatie en goed bed!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt was ronduit slecht!!

    Locatie en goed bed!

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    3,8
    Ligging.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Toiletten en douche niet schoongemaakt.

    Ligging.

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    9,2
    Super ligging, vriendelijk personeel, spullen die we hadden...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen

    Super ligging, vriendelijk personeel, spullen die we hadden laten liggen werden netjes naar huis toe gezonden!

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    8,3
    De bedden!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!!

    De bedden!!!! De ligging aan Rembrandtplein!!!

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel en supergoed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Badkamer wad niet op de kamer zelf

    Vriendelijk personeel en supergoed gelegen.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    9,2
    Prettige locatie met vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prettige locatie met vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,1
    Locatie , midden in de stad , zodoende alles op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie , midden in de stad , zodoende alles op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2015

    4,6
    Harde muziek tot laat in de nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Harde muziek tot laat in de nacht ontbijt stond 7:00 niet klaar terwijl dit bij de reservering aanwas gegeven en bij aankomst 2 x

  • Beoordeeld op: 20 februari 2015

    8,8
    Locatie is top, ontbijt op kamer was een leuke verrassing,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie is top, ontbijt op kamer was een leuke verrassing, aardig personeel goed geholpen. Kom er zeker weer eens terug. Aanrader.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Monopole

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: