Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Stadsvilla Hotel Mozaic Den Haag 4-sterren

Laan Copes van Cattenburch 38, Den Haag Centrum, 2585 GB Den Haag, Nederland

#7 van de 39 hotels in Den Haag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1206 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    9,6
    fantastisch hotel met hele vriendelijke medewerkers!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de prijs voor een ontbijt 18 euro vind ik aan de hoge kant

    zeer mooie kamers ruime badkamer, alleen douchen in het bad vind ik persoonlijk iets minder fijn, maar ten opzichte van de ruimte en de schoonheid van het hele hotel en de vriendelijkheid van de medewerkers vind ik dat het een hele dikke 9,5 verdiend.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    We hebben genoten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zeeppompje was niet schoon en de zeep was op. Afstand tot het centrum was verder dan we dachten.

    Heel mooi ingericht. Zowel de kamer als het hotel zelf. Ontbijt was heerlijk!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    6,3
    Mooie nette kamer maar heel erg warm
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het raam van onze kamer kon niet open daardoor kon er niet gelucht worden en was het ontzettend warm. Dit gemeld bij de receptie maar konden hier niets aandoen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,6
    Erg mooi en sfeervol hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets!!

    We hadden een basic kamer geboekt maar kregen voor hetzelfde bedrag een suite om in te verblijven. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. We voelden ons echt welkom!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,5
    goed maar nogmaals het ontbijt is veel te duur.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt is goed maar niet bijzonder echter je betaald er veel te veel voor namelijk 18 euro p.p. 10 euro minder zou de prijs/kwaliteit-verhouding beter weergeven.

    De locatie en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    10
    Een geweldig hotel op een mooie rustige locatie, maar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een geweldig hotel op een mooie rustige locatie, maar vlakbij allemaal leuke restaurantjes en cafés! Het personeel is super vriendelijk en het ontbijt is ook heel uitgebreid! Zeker een aanrader!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    Heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Aangezien het hotel in een oud pand gevestigd is zijn de kamers niet helemaal geluidsdicht, lawaai van de gang hoor je erg goed.

    De bedden waren heerlijk en 's ochtends stond er een voortrekkelijk ontbijt klaar. Daarnaast waren de medewerkers erg behulpzaam en vriendelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    10
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtig gebouw en een heerlijke, grote, schone en geluidsarme kamer... fantastische bedden. Het personeel is zeer vriendelijk en staat altijd klaar! Ontbijt is precies goed.... niet overdreven veel, maar wel voor iedereen wat wils..... kortom, het heeft ons aan niets ontbroken! De inrichting van kamer én andere ruimten is zeer smaakvol.... wij komen terug!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,5
    prima verder
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    1) bediening TV vergt "hooggevorderde " TVbedieningskennis ": 4 knoppen in goede volgorde en dan nog soms geen beeld.... 2) gordijn koorden: men moet minstens 1.85 mt groot zijn om die koorden te kunnen bedienen; heb hen dat ook gemeld. 3) aandoenlijke liftbediening : niet van deze tijd maar het werkt wel. Reden is kennelijk monument status hotel. 4) reservering autoparkeren werkte niet: iemand had geparkeerd zonder reservering ( dus was alles vol) en men wist niet wie dat was. Tip aan hotel: laat iedereen zijn kenteken melden bij inchecken. Hotel heeft mij wel goed geholpen want het was druk.

    Lokatie prima, ontbijt prima evenals service waar nodig

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer attent en vriendelijk personeel, mooie verzorgde kamer, beetje te warm naar onze smaak maar thuis hebben we nauwelijks verwarming dus dat ligt meer aan ons dan aan het hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    10
    Aangename sfeer, super verzorgd en fijne locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Drukte bij ontbijtbuffet (maar dat is natuurlijk ook moeilijk te 'managen'). Zitplaatsen wel voldoende.

    Mooi grote kamer met super badkamer. Sfeervol ingericht met mooie design spullen (geen kringloop-spullen wat je nog wel 's tegenkomt bij 'boetiekhotels'. Schoon en een Nespresso apparaat (hoewel de receptionist ons aanbood om koffie mee te nemen van beneden: een professionele Jura-machine). Kortom, super verzorgd allemaal!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,2
    Fijne overnachting in een mooi hotel. Met heerlijk ontbijt op een prima locatie in Den Haag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De krappe ruimte bij het ontbijtbuffet.

    Zeer mooi ingericht hotel. Vriendelijk personeel. Het lekkere ontbijt. Het heerlijke gratis kopje koffie en thee met koekje. Fruit wat voor het pakken ligt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    9,6
    Prima hotel en leuke locatie.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie hierboven.

    Prima locatie, leuke kamer en vriendelijk personeel. Alleen de intbijtruimte is te klein, voelt gauw benauwd als je je broodjes en beleg wilt pakken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    5,8
    Het vriendelijk personeel maakte het tekort aan een goed ontbijt en vele trappen een beetje goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij logeerden op het 3de verdiep en de lift konden we niet gebruiken. Erg slechte isolatie, alles is hoorbaar op de kamers (lawaai van in de gang en buiten) Ontbijt was zeer sober en niet echt vers.

    De ruime kamer was een plus evenals het vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    9,2
    Heerlijk luxueus
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was zo groot dat het moeilijk warm te krijgen was met 1 kleine verwarming

    Luxueuze kamer, parking aan het hotel, rustig ligging, ideaal tussen het strand en het centrum, fietsen beschikbaar

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    9,2
    Het enigste nadeel wat ik tot nu toe kan geven is bij het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het enigste nadeel wat ik tot nu toe kan geven is bij het ontbijt. De broodjes en croissants. waren oud en niet doorheen te komen maar de rest van het brood was wel vers en lekker, en voldoende beleg wat regelmatig werd bijgevuld. Verder was het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    10
    De kamer was erg fijn, schoon, comfortabel en gezellig, goed...
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is wel wat aan de dure kant vinden we voor 18,- p.p. Dus we hebben besloten ergens anders te ontbijten. Maar daar is veel gelegenheid voor in de leuke straatjes. Wij hadden in de nacht (kamer 31) wel even last van hard sprekende en lachende mensen vanuit de lounge, kennelijk zit er een luchtkoker waar het geluid doorheen gaat richting toilet. Maar het was snel al weer netjes opgelost na ons telefoontje naar de receptie. En we hebben heerlijk geslapen.

    De kamer was erg fijn, schoon, comfortabel en gezellig, goed bed, fijne douche met apart toilet. In het hotel wordt echt goed naar je geluisterd en de sfeer is heel persoonlijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,9
    De familiekamer verdient een onderhoudsbeurt, verder zeer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De familiekamer gaf een nogal slordige indruk, waarschijnlijk door achterstallig onderhoud.

    De familiekamer verdient een onderhoudsbeurt, verder zeer tevreden over het hotel!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    9,6
    uitstekend
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    als we in Den Haag logeren gaan we steeds naar dit hotel ,heel erg verzorgd ontbijt ,nette kamers ,op wandelafstand van het centrum . vriendelijk personeel ,heel gedienstig .

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    10
    Heerlijk geslapen!
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk geslapen! Ontbijt was lekker uitgebreid en super lekker. Personeel is enorm gastvrij! Top service! Een aanrader en ik kom zeker nog een keer terug!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,3
    een fijn verblijf in de buurt van alle Haagse attracties
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het is er wel wat gehorig

    Fijne kamers, uitgebreid ontbijtbuffet, koffie/thee op de kamer en idem in de lounge te gebruiken evenals fruit, zeer behulpzaam personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    Een warm verblijf in het hart van Den Haag
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het zou misschien net nog iets aangenamer geweest zijn moesten de muren echt geluidsdicht geweest zijn. Dit is mogelijks moeilijk door de structuur van het herenhuis waarin het hotel gevestigd is maar soms waren de buren heel duidelijk te horen, wat er op zich weer voor zorgt dat je zelf ook stiller moet zijn. Daarnaast kan het handiger zijn om het ontbijtbuffet niet in de kleine gang te plaatsen maar te verhuizen naar de eetplaats zelf of een andere plek te zoeken.

    Het hotel was ideaal gelegen, met een gratis parkeergelegendheid voor de deur en daarnaast nog een eigen, bewaakte en afgesloten, parking van het hotel. Het ontvangst was verwarmend en vriendelijk, de kamer was heel verzorgd en tot in de kleinste details voorzien. Zo was er een Apple Dock Station op een nachtkastje geïnstalleerd en was er naast de haardroger en de minibar zelfs een DVD-toestel voorhanden. De ligging van het hotel was verder uitstekend, op 15min tot 30min stappen van de leukste bezienswaardigheden in Den Haag! Het ontbijt had alles wat er verwacht zou kunnen worden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,1
    Prima hotel!
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij vonden het niet handig dat we via een trap naar de badkamer en toilet moesten. Deze 'beperking' hadden wij graag teruggezien in het eindbedrag. Onze vrienden hadden een kamer met alles gelijkvloers en deze kamer kostte hetzelfde.

    Wij vonden de mensen die er werken erg vriendelijk en behulpzaam!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,1
    Ruime propere kamer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat er de eerste dag in de ontbijtruimte een vergadering was moesten we in een veel te kleine ruimte eten en kon het personeel niet alles tijdig aanvullen... Het personeel was over het algemeen vriendelijk er was wel een jongen die nog veeeel moest leren (veel te stijf,niet spontaan...)

    Ruime propere kamer!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,3
    Genieten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig afzetruimte bij het bed, de prijs van het ontbijt en het weghalen van ontbijtbuffet terwijl wij nog aan het ontbijten waren (en het nog geen tijd was).

    Vriendelijk personeel! Wij kwamen vroeg op de dag dus kamer was nog niet klaar, wel mochten we de bagage laten staan terwijl wij ons zelf vermaakte in de stad. Bij terugkomst was de kamer klaar en onze bagage al naar onze kamer gebracht! Een warm welkom dus (incl. bonbonnetjes en rozenblaadjes op het bed), veel daglicht, lekker bed, ruime bad(kamer), mooi aangekleed, schoon, alle benodigdheden die je verwacht, lekker ontbijt met veel keus, gratis koffie, thee en fruit gehele dag.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,9
    fijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Booking.com geeft op de site niet aan dat je een parkeerplaats moet reserveren. Er is maar beperkt plek. Kosten zijn 17,50 Kitchenette staat op de site,maar die is er niet. Wel een losse waterkoker, magnetron en koelkast.

    Locatie centraal en vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Uitstekend gelegen hotel met kleinschalig gevoel en vertrouwd karakter
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    De sfeer en design van het hotel in combinatie met het gastvrije en kwalitatieve service verlenend personeel zorgde voor een vertrouwd en rustgevend verblijf.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    9,2
    Prima verblijf met heerlijk ontbijt aan de rand van de stad dicht bij openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Een heerlijk ontbijt na een verkwikkende nacht in een bed met een prima matras en keuze uit verschillende hoofdkussens. Mogelijkheid tot huren van fietsen ter plaatse.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,8
    Een prima gastvrij hotel met een stijlvolle inrichting.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt buffet beetje krap. Mensen staan elkaar in de weg. Zitjes in ontbijtzaal teveel op elkaar.

    Heerlijke bedden. Lekker ontbijt. Genoeg handdoeken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    10
    Top hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top hotel! Sfeervol ingericht, alles netjes en schoon, vooral de ruime douche vonden wij fijn! Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt prima (als ik dan een minpuntje moet noemen, de stoeltjes zaten niet fantastisch ;)) Zeker aan te bevelen!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    9,2
    super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    wij hadden geen bordje "Niet storen" waardoor de schoonmaakster binnenkwam

    Hele vriendelijke medewerkers. Rondje gelopen door het hotel om alles aan te wijzen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,8
    Aangenaam stadshotel met een centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte waar het ontbijt staat is een kleine doorgang. Alles staat dicht op elkaar en in een kleine koelkast met glazen deurtjes. Daardoor is het minder overzichtelijk als het druk is.

    Het hotel is centraal gelegen. Dicht bij zijn er voldoende goede restaurantjes, ook voor de lunch. Het hotel is gelegen op wandelafstand van het centrum. We hadden onze fietsen mee. Deze mochten op de binnenplaats staan. Het personeel is zeer vriendelijk en attent. Lekkere koffie, thee en water staan steeds voor je klaar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Heerlijke tijd gehad met mijn zoon tijdens ons verblijf. Ontbijt was erg goed en divers. Loop afstand van veel leuke activiteiten zoals omniversum en madurodam. Kort met de tram (nr 9) voor het strand, sealife en circustheather. Helemaal top.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    Fijn verblijf met al het verwachte en gewenste comfort aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk had alleen de wifi wat beter gekund, verder alles meer dan prima op orde!

    Leuk en kleinschalig karakteristiek hotel met zeer prettig personeel. Tramstation op de hoek van de weg en op loopafstand van Den Haag centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    gastvrij ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    gastvrij ontvangst. Kamer was schoon en mooi ingericht. Onze Kamer was op de 3e verdieping. Handig om vooraf aan te geven als u bv. slecht ter been bent, om dan kamer op eerste verdieping te vragen. Verder leuke buurt, een prachtige stadswandeling naar de binnenstad. Kortom, prima verblijf.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,6
    Fijn hotel met uitstekdn personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    -

    de vrije beschikbaarheid van koffie, thee, e.d.,en de lounge die vrij te gebruiken was, maar vooral de vriendelijkheid van het personeel was heel prettig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,2
    Tripje Den Haag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Basic kamer is echt basic. Veel te kleine parkeerplaatsen achteraan het hotel.

    Goede ontvangst, vriendelijkheid personeel, uitgebreid ontbijt, airco op de kamer, parkeergelegenheid aan het hotel. 24/24 bemande receptie. Slechts een halfuurtje wandelen tot in het centrum of naar het Gemeentemuseum (tentoonstelling Mondriaan).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    9,2
    Prima hotel
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel. Goede locatie. Ik was er van vrijdag op zaterdag en kon gratis bijna voor de deur parkeren. Als ik weer naar Den Haag ga, zou ik zeker weer boeken

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,6
    Heerlijk Boutique hotel voor een weekend Den Haag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er waren geen fietsen meer beschikbaar bij het Hotel. Dat was jammer.

    Een gratis upgrade naar een suite! Hele mooie ruime en lichte kamer. We waren erg blij dat we op zondag tot 11.30u konden ontbijten en pas om 12.00u uit de kamer hoefden. Bovendien kun je je auto in het weekend gratis voor de deur parkeren. Erg uitgebreid en lekker ontbijt. Hotel Mozaic ligt ongeveer 10 minuten lopen van het hartje centrum van Den Haag. Een leuke wandeling langs kleinere winkeltjes. Op 300m van het hotel ligt de tramhalte; tramlijn 9 gaat in een paar minuten naar het Kurhaus in Scheveningen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,2
    toppie moppie, betere bedden en gordijnen en het had een 10 gekregen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    bedden, veel licht in de kamer in de nacht. Ik hep pijn aan me nek van die kussen tot ruim een dag erna en die dekens luchten niet. Dus op zo een warme dag is dat ongemakkelijk

    locatie en hotel zelf.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,3
    Gezellig en confortabel
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden wat te drinken gekocht en dat konden we helaas niet koud leggen op de lamer. Maar het bleek al gauw dat dat er op een basic double room geen koelkastje staat. Op andere kamers wel dus dat is prima!

    De kamer was heel gezellig en verzorgd. Bed lag heerlijk! Ook de locatie was perfect. Dicht bij een tramhalte. Zo'n 12 minuten van Scheveningen vandaan en de andere kant op naar Den Haag centraal een kwartiertje.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    Een heel vriendelijk en open ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    helemaal niets!

    Een heel vriendelijk en open ontvangst. Wij hebben een upgrade gekregen van onze kamer en wij keken onze ogen uit. De airco was zeer welkom. We hebben heerlijk van het bad genoten en het ontbijt wat meer dan volledig, ook voor mijn dochter met een lactose intollerantie was er meer dan voldoende keuze in eten. Alles top. Ik zou zo mijn koffertje pakken en terug gaan naar dit fantastische hotel op een fantastische locatie!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,9
    Wij hebben een fijn verblijf gehad in jullie hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De servieten aan de ontbijttafeltjes kwamen nogal rommelig over. Het oogde dat er al gegeten was aan de tafeltjes.

    Het ontbijt was heel goed. Detail: muurposter Scheveningen heel mooi, maakte de kamer optisch ruimer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    6,7
    top!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dit keer wel een hele kleine kamer. We komen vaker bij dit hotel, meestal is de kamer groter.

    Kamers komen huiselijk over, het is een klein en gezellig hotel met alles in principe op loopafstand als je graag loopt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    8,3
    Leuk hotel voor een weekendje Den Haag / Scheveningen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was erg lekker en vers. Een minpuntje was dat er beiden ochtenden geen opgeruimde tafel voor ons beschikbaar was. Er waren geen schaaltjes om yoghurt of melk in te doen.

    Zeer vriendelijk personeel, mooie kamers met goede bedden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    8,8
    Heerlijk comfortabel hotel, ideaal gelegen tussen strand en stad met OV om de hoek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Mooi gebouw, vriendelijk personeel. Ideaal gelegen t.o.v centrum en strand, OV om de hoek. Prettige ambiance, schoon en fris, comfortabel. Lekker ontbijt. Mooie ruime kamer! Heerlijk geslapen. Geen last van geluiden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,5
    Leuk hotel in een leuke woonbuurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben in eerste instantie een zeer matige kamer gehad, die vooral qua indeling echt tegenviel. De tweede kamer was normaal, alleen geluidsoverlast via de ventilatieschachten. Het hotel kan dat echt verbeteren.

    Goed ontbijt met goede koffie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    9,2
    Heerlijk rustig verblijf gehad, precies goed!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik ben zeer tevreden over mijn verblijf. Het bed lag heerlijk, de kamer was fijn ruim en rustig. Ik hoorde dat ik een gratis upgrade had gekregen, dat was mooi meegenomen. Prima badkamer. Prima ontbijt. Aardig personeel. Ik reis voor zaken en het enige wat ik nodig heb: een goede nachtrust en een goed ontbijt. Wat mij bovenal beviel was de 'mazzel' dat ik om de hoek een parkeerplekje vond. Ik weet niet of de straten rond het hotel normaal gesproken vol staan, maar ik had echt een uitstekend plekje, gewoon op straat waar het betaald parkeren is van 09.00-17.00 uur. Ik kwam om 21 uur aan en vertrok om 8 uur, dus dat kwam gunstig uit.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    7,5
    fijn hotel, goed ontbijt, kamer iets te warm
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg warm, ondanks raam open. Daardoor meer geluid van de weg maar nog steeds vrij warm.

    Goed ontbijt, mooie omgeving. Het centrum was prima te belopen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    10
    Aangenaam kleinschalig gezellig hotel,je voelt je net thuis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De steile trap naar kamer op tweede verdieping. Lift werkt niet zoals het moet! vooral met bagage een probleem(pje)

    Gezellig hotel,vriendelijke ontvangst,origineel qua inrichting,rustig gelegen,lekker verzorgd ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    7,1
    Een geweldig bed en een heerlijke kamer en verder een zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was onkundig en wist niet wat de Waalsdorper vlakte was. Ook de door mij gereserveerde parkeerplaats was niet geregeld wat zeer kwalijk is.

    Een geweldig bed en een heerlijke kamer en verder een zeer goed ontbijt. Prima de luxe verder niets op aan te merken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    8,3
    Mooi stadshotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer eiets te klein. Strijkijzer en kapstok in een hoekje geven kamer een ietwat rommelig effect. Dan toch maar een kastje liever.

    Fijne ontvangst. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Rustige ligging.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,2
    Wij hebben het fantastisch gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was vrij warm en lag aan de straatzijde. Dus raam open was geen optie en de hele nacht de airco is ook niet fijn. Eventueel een beugel plaatsen om in en uit bad te stappen.

    Het ontbijt was goed en de bedden waren super. Maar bovenal super geweldig personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,8
    Bovengemiddeld luxe voor een reële prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geluiden vanaf de straatzijde (stad). Loopafstand naar het Centrum is goed te doen bij mooi weer, maar anders toch nog wel een heel eind...

    Junior Suite; dit is baden in luxe!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    10
    We zijn met een voldaan gevoel vertrokken.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    uitstekende kamer, dicht bij centrum, stil, voortreffelijk ontbijt, hele dag gratis verse koffie en fruit doet erg goed aan. Personeel zeer behulpzaam.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,3
    De ligging van het hotel was erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden een kamer op de derde verdieping. Er was een lift maar die kregen wij niet aan de praat dus was drie dagen trap lopen.

    De ligging van het hotel was erg goed. Wij konden lopend naar het strand in Scheveningen, half uur, en centrum was 10 minuten. Personeel was erg vriendelijk. Ontbijt was heerlijk. Kamer was netjes en stil dus lekker kunnen slapen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,9
    Personeel is erg vriendelijk en zeer servicegericht.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel is erg vriendelijk en zeer servicegericht. De ligging van het hotel is uitstekend wanneer je lopend of met het openbaar vervoer den haag wilt verkennen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,6
    Fijne locatie voor weekendje weg!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wat klein. Prima voor weekendje weg, maar voor langdurig verblijf net iets te krap. En geen fonteintje in het toilet. Eerst de deur en kamer door om handen te wassen. Voordeel is wel dat de wc apart van de badkamer is.

    Ontbijt is uitgebreid. Heel vriendelijk personeel. Persoonlijke benadering. De deur wordt bij aanbellen door de receptioniste persoonlijk open gedaan. Dat komt heel gastvrij over. Hotel is ook niet groot. Dat vind ik juist leuk. Wel de service van een groot hotel. Smaakvolle inrichting! Raad het hotel zeker aan!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    10
    Verfrissend. Vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was het helemaal prima. Ontbijt was heerlijk. Ter verbetering: ruimte iets krap en iets meer anticiperen op drukte met veel gasten.

    Heel aparte prachtige kamer.Kleinschalig. Je voelt je welkom. Prima locatie.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    7,5
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Handdoek aan wastafel was totaal versleten,uitgerafeld, dit kan niet voor zoals jullie zeggen small luxury hotel. Geen haardroger gevonden,

    Ruime kamer. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    8,3
    goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    conditioner ontbrak, had ik voor kunnen bellen, zei personeel, echter omdat ik met griep en koorts kampte was ik niet op dat idee gekomen haha

    Een rustige kamer aan de achterzijde, daarom nauwelijks verkeerslawaai

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    9,2
    Geweldige ervaring
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige kamer, heel uniek hoe je boven slaapt en dan met een trapje naar beneden bij de badkamer komt. Heel schoon en netjes. Ontbijt was top, goede service en champagne!! Echt een aanrader.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    9,2
    Perfecte uitvalsbasis voor een weekendtrip Den Haag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was misschien wel iets wat krap, voornamelijk de douche en toiletruimte. Wel keurig netjes en comfortabel

    Locatie, vriendelijk personeel, netjes ingericht

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    6,3
    Den Haag is ons bijzonder meegevallen, veel cultuur.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel klein toiletruimte. Vloerbedekking op de kamer en vloerkleed in de eetzaal. Enkel vensterglas op de kamer waardoor overlast van de wegenwerken. Geen deca koffie.

    Goed bed.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    10
    Even er tussenuit, citytrip.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks. Uhm misschien n plakje bacon bij het ontbijt.

    We hebben het heerlijk gehad. Super vriendelijk personeel. Mooi knus hotel op prima locatie.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    10
    op maandag was het ontbijt wel wat minder de croissants...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    op maandag was het ontbijt wel wat minder de croissants waren allemaal plat en de keuze was minder op zondag was het een stuk beter . Verder hebben we genoten en was de kamer en personeel geweldig

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    10
    Tophotel op een toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niet echt, maar als ik dan iets moet noemen: het badschuim en de shampoo vond ik niet fijn. Komt niet makkelijk uit het flesje. Volgens mij hadden ze een paar jaar geleden kleine flesjes van Rituals: die waren veel fijner.

    De kamers waren allemaal verschillend (we hadden 4 kamers), maar ze waren allemaal top! Het ontbijt was grandioos: zo ontzettend veel keus voor zo'n klein hotel. Ik heb nog nooit zo'n vriendelijk personeel gezien (van receptionistes tot kamermeisjes en nachtportiers!). Een paar jaar geleden was ik er ook en toen vond ik het een fijn hotel en nu weer! Tophotel op een toplocatie! Erg fijne, rustige buurt en toch dicht bij winkels en restaurants.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    9,2
    Heel fijn kleinschalig hotel op gunstige plek in de stad, aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel fijn kleinschalig. We kregen een upgrade dus we hadden een nog mooiere kamer dan we al hadden geboekt. De begeleiding naar onze kamer op de 3e verdieping was top! Ontbijt was vers en heerlijk, klein buffet met alles wat nodig is voor een goed ontbijt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    8,3
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een keer na schoonmaak van de kamer kregen we maar 1 schone handdoek inplaats van 2..

    We kregen gratis een update naar een grotere kamer met een bad. Fijne, schone kamer. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    10
    Top verblijf in een top hotel op een top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt van 15e per persoon is te duur.

    Super kamers en een geweldige prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast een super licatie voor zowel den haag als scheveningen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    9,2
    Heerlijk hotel vlak bij het centrum van Den Haag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche. Vinden het niet fijn om in een badkuip te moeten staan met het douchen.

    Vriendelijk personeel en een prima ingerichte kamer. Uitstekende WiFi verbinding. Fijn dat je gebruik mag maken van koffiezet apparaat en vers fruit.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    6,7
    Ander verwachting na lezen van de reviews en score
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - Matras was doorgelegen. - De badkamer was onder de maat (klein : vooral tov de kamergrootte en spartaans). - Heel gehorig. - Te kleine parkeerplaatsen voor een betaalde plaats : dus kom met een klein autootje of zet hem vooral ergens anders.

    Locatie is super

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    7,5
    Prima verblijf!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een drukke straat, met het raam open hoor je in de avond, nacht en ochtend nog veel lawaai van de drukke straat. Daar moet je tegen kunnen.

    De kamer was ruim en huiselijk. Je voelt je niet meteen in een hotel. De locatie was top!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    9,2
    Prima locatie in de buurt van centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De rekening lag al klaar, wat op zich prima is alleen jammer dat die niet even gecontroleerd was of die wel overeenkwam met de boeking.

    Gunstige ligging t.o.v. centrum, goede uitleg van de beste route naar het centrum etc.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    10
    een echte aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    voor ons was dit nu geen probleem maar een klein puntje viel ons toch op… om te douchen dient men in het bad te stappen dat behoorlijk hoog is. Een opstapje zou voor sommigen een meerwaarde kunnen zijn.

    Het voorafgaand mailverkeer met vraag naar informatie werd zeer vlot en correct beantwoord. Ter plaatse kregen we spontaan een upgrade aangeboden en verbleven we letterlijk in een small luxury room. Een gezellig ingerichte zitkamer met oog voor detail, grote mooie badkamer en comfortabel 2 persoonsbed. Het ontbijt was verzorgd en uitgebreid.

    Verbleven in oktober 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Stadsvilla Hotel Mozaic Den Haag

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: