Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre 3-sterren

P.C. Hooftstraat 2, Amsterdam Oud-Zuid, 1071 BX Amsterdam, Nederland

#310 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4081 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,4

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    7,1
    Goed hotel, vriendelijk personeel en kort aan het centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant ligt aan de inkom, zetels in het restaurant zijn versleten. Veel betaald naarmate de grote van de kamer, wist dit niet op voorrand. Nat tapijt in de slaapkamer, door een lek aan de airco.

    Prima ligging, niet te ver van het centrum. Tram in de buurt. Vriendelijk personeel. Wifi en airco op de kamer, mooi badkamertje. Zeker zijn 3 sterren waard.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    4,2
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Een kamer donker met een heel klein raampje. hevig schimmelsporen in hoek. tweede "upgrade" kamer was zo klein dat de badkamer deur niet helemaal open kon en botste tegen het bed. Kamer verder schoon en bed was goed.

    locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,7
    Prima, maar de prijs - kwaliteit is een beetje te hoog gegrepen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Onze kamer was niet echt proper, er lagen nog lege flesjes. Het tapijt in de gang is aan vernieuwing toe, alsook verdient de lift eens een poetsbeurt.

    Het hotel ligt op wandelafstand van het centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    4,6
    De ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg warm en de badkamer rook niet heel fris. Ook tijdens de incheck en uitcheck waren de receptionisten aan het discussiërend c.q ruzie aan het maken over hun werk. Tijdens het ontbijt wordt er weinig contact gemaakt vanuit personeel en heel veel tafels waren nog voorzien van vieze vaat, dat geeft niet echt een welkom gevoel.

    De ligging van het hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,1
    Goedkoop verblijf, maar nare kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer bevatte een soort extra verhoogde vloer. Die kraakte, was kapot en smerig. (kamer 008, in de kelder)

    Locatie is zeer dichtbij Paradiso en het bed was fijn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    perfect voor een weekend
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    perfecte ligging in centrum nabij rijksmuseum, mooie kamers met prima bedden nette ruime badkamer. Alles op loopafstand, cafes, restaurants, maar ook bezienswaardigheden, musea, vondelpark. Tram station ook in de buurt, half uurtje lopen van centraal station

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,5
    Fantastische locatie! Bij een volgend bezoek aan Amsterdam zou ik er weer boeken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer in het hotel laat te wensen over, en verschillende personeelsleden waren niet erg klantvriendelijk.

    De locatie in Amsterdam is fantastisch!! Alles is dichtbij, op loopafstand.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    9,6
    Schitterend!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had de schakelaar bij het bed gewerkt, dan kreeg Apollo museumhotel een 10!

    Prijs/kwaliteit-verhouding is top! De ligging is schitterend, het is een rustig hotel en toch overal dichtbij, super vriendelijke bediening, echt niets dan lof 😊

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    8,3
    Hotel op toplocatie. Musea, restaurants en winkels op loopafstand.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wat klein. Al het noodzakelijke was aanwezig en daarmee in orde, maar niet bijzonder oid. De badkamer was erg klein. Met twee mensen tegelijk naar binnen, lukte niet. Verder was alles voor handen wat nodig was.

    De locatie van het hotel was top!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    8,3
    Voordelige maar wel ruime kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    WIFI werkt niet goed in de kamer, die in uithoek van hotel lag. Wel verbinding in de badkamer, maar niet in het slaapgedeelte.

    Voordelige maar wel ruime kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    7,5
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie badkamer, waterkoker en theetje+oploskoffie, basic kamer maar je hebt alles wat je nodig hebt, hotel is gelokaliseerd in een leuke buurt. Budgetproof!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,1
    Prijs kwaliteit is voor Amsterdam niks op aan te merken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het inchecken gaf de receptioniste aan dat we een upgrade kregen. Aangekomen in onze kamer (104) moesten wij erg lachen. De deur van de badkamer ging moeilijk open omdat het bed in de weg stond. Wij vonden het prima hoor.. maar ik vraag me toch af wat onze oorspronkelijke kamer had geweest als dit een UPGRADE was.....

    Ligging van het hotel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,9
    Frisse kamers, een goed ontbijt en een top locatie.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren is een ramp. Valetparking is aan te raden. Kamers zijn erg klein, voor 1 tot 2 nachten te doen. Tijdens ons verblijf was er 's nachts een irritant hoog zoemend geluid te horen, welke van een elektrisch apparaat van buiten onze kamer kwam. Wij hebben de receptie gebeld en die zouden gaan kijken, maar ze zijn niet bij onze kamer geweest. Het geluid was gelukkig na een poos weg.

    Frisse kamers, een goed ontbijt en een top locatie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    6,7
    Voor 1 nacht prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer (begane grond) was erg klein, maar wel netjes schoon. Bed was klein en niet echt comfortabel. Savonds veel last van het lawaai vanuit de bar. Om amper 9 uur in de ochtend kwam housekeeping de kamer binnen voor een schoonmaak, belachelijk! Prijs-kwaliteit verhouding hierdoor wat minder.

    Dit hotel gekozen voor een bezoek aan het Hard Rock Café, 1 nacht gebleven. Locatie is super. Met openbaar vervoer goed te bereiken. Vriendelijk personeel, spreken veel verschillende talen. Ontbijt was prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    6,7
    Super lokatie, goed ontbijt, comfort kamers kan beter.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit, we hadden het kleinste kamertje in een souterrain. Voor ruim 280 euro voor 1 nacht had ik wel wat meer comfort verwacht. Met name de bedden vond ik zeer matig.

    De lokatie, steenworp afstand van Paradiso.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,5
    Niet super luxe, maar wel prima voor 1 overnachting
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer viel een stuk kleiner uit dan verwacht van de foto’s. Terwijl we ook nog een upgrade kregen naar een deluxe kamer..

    Het ontbijt was heerlijk en de locatie perfect!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    5,8
    Overprized en weinig gefocust en klantgericht personeel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van het personeel. Bij aankomst in de middagbestelden we twee drankje, tortillachips en een kaas/ui-pizza. Ik kreeg een hawaipizza, de drankjes was ze vergeten en ook moest ze nogmaals het kamernummer vragen omdat ze die ook alweer was vergeten (ze had meer aandacht voor haar telefoon). Ze zegde toe de pizza niet in rekening te brengen. Bij de uitcheck de volgende dag bleek dit niet te zijn gebeurd.Ook had ik bij incheck gevraagd of ik met ontbijt had geboekt. Volgende de dame achter de balie wel maar de volgende dag wilden men toch weer ontbijt rekenen. Na assertief mijn klachten te hebben gedaan is alles wel alsnog goed afgehandeld maar het is niet echt een klantvriendelijke ervaring. Ook was de kamer basis en klein voor de prijs (166,- voor 1 nacht).

    Locatie was dichtbij Paradiso waar we een concert hadden. Bed en douche zijn goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    8,8
    een prachtige en betaalbare locatie met ruim voldoende faciliteiten
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We misten een haak of kapstokje voor je ( natte) jassen op te hangen buiten de kleerkast

    de kamers waren klein maar comfortabel genoeg en prima dat er koffie en thee gezet kon worden

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,3
    Dieptepunt. Absolute low.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was voor de prijs of 207 euro een absolute dieptepunt. Te klein om ook maar ergens een koffer neer te zetten. Matras versleten. Geen stopcontact in de buurt van het theezet-apparaat of bed. Wc te klein om het lijf te keren. Wieltjes van radiator stuk. Room for the price an abolute low. Too small to put your suitcase somewhere. Mattress worn-out. No socket for the teamaker, which you had to keep on your knees. Toilet too small to turn your body. Heater broken.

    De locatie, dicht bij het Rijksmuseum

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    3,3
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Gehorige kamers. Hoorde alles; de lift, de trap, mensen buiten lopen/praten, mensen op de gang, de deur van andere kamers, werkelijk alles. - Hadden late check out genomen tot 14:00 uur, want we lagen er pas om 6:00 in. Worden we om 11:00 uur wakker gebeld waar we blijven... Bericht van late check out niet doorgegeven aan collega. - Kamer super klein en shabby Als ze me €30 zouden bieden om dit nog een keer te doen, weiger ik dit zonder twijfel. Geen oog dicht gedaan en me rot geergerd.

    Ligging vlakbij Holland Casino/Leidse plein/Museumplein

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,5
    Geweldige lokatie!
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was niet super schoon. Kitranden mogen worden vervangen. Kamer is niet groot(maar voldoende). Bij het ontbijt viel het ons op dat je voor een gebakken ei moest bijbetalen, beetje jammer. Wij hadden valet-parking besteld. Maar bij aankomst duurde het nog een uur voordat onze auto werd opgehaald. Terwijl we hadden aangegeven hoe laat we zouden arriveren. Dat was zonde van onze tijd. Hadden we beter kunnen besteden in de stad.

    Het uitzicht was geweldig. Prima bedden en vriendelijk personeel. Ontbijt was niet enorm uitgebreid, maar voldoende keuze. Lokatie was super!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    6,7
    goed verzorgd hotel ik kom hier beslist nog een keer terug .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de receptie het hele personeel spreekt geen of zeer slecht nederlands. ik vind wij zijn in nederland dus is de nederlandse taal verplicht . tot je ook engels en of meerdere talen moet spreken is een aanvulling

    ontbijt was exclusief deze kan je apart erbij pakken tegen een extra prijs die ik redelijk vond de kamers waren erg klein . wij hadden de kelder. als je er met twee personen bent is het erg krap allemaal . weten niet of de kamers op de verdiepingen groter zijn

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    5,8
    Goed hotel, maar zoveel geld niet waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ongelofelijk lang moeten wachten aan de receptie voordat we iets gedaan kregen (zowel inchecken, uitchecken en het ophalen van de bagage) uiteindelijk is dat geen ramp maar als je maar twee dagen gaat, verlies je wel wat tijd om dingen te kunnen bezichtigen, hier moet dus rekening mee worden gehouden als je het hotel gaat boeken. We betaalden voor een Deluxe-kamer en kregen een verkeerde indruk vanuit Booking.com, de kamer leek niet op degene die we op de foto's te zien kregen, waardoor we onszelf afvroegen of het wel degelijk een Deluxe-kamer was. Er was ook niets speciaal aan het uitzicht, we hadden een kamer aan de achterkant. De badkamer was aan de kleine kant en er liep veel water door het douchescherm waardoor de badkamer nogal nat was na het douchen. De douche zelf was zeer aangenaam net zoals het bed. Het hotel zelf en het personeel was oké, maar zeker zoveel geld voor een nacht niet waard.

    De kwaliteit van het bed was oké en de ruimte die we hadden ook. De mogelijkheid tot het zetten van een koffie of een thee was ook zeer aangenaam. Het was een frisse, rustige kamer gelegen aan de achterkant van het hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    6,7
    Aanvaardbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer / toilet wel heel erg klein. Eén koffietoestel is veel te weinig voor alle ontbijters. Zou toch minstens twee moeten zijn.

    Ontbijt was prima. Personeel vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    4,2
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel te duur voor wat ik in de plaats gekregen heb. Omdat ik alleen was en slechts voor één nacht geboekt had, kreeg ik een klein, miezerig, petieterig zolderkamertje in de nok van het dak en met een heel klein vierkant venstertje waardoor het in het kamertje donker en ongezellig was. De eenpersoonsmatras was van slechte kwaliteit en als je niet oplette, viel je er zo pardoes uit omdat het veel te smal was. Ook de badkamer was veel te klein. En dat alles voor de "zachte prijs" van 150 euro voor één nacht. Nooit meer, pure afzetterij !!!!

    De ligging.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Prima locatie voor een weekend Amsterdam. Onze kamers waren wat krap, maar wel goed op orde.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ruimte op de kamer vond ik voor de prijs wat mager. Locatie is belangrijk, maar vind het wel wat aan de forse kant.

    Goede locatie. Schone nieuwe badkamer en nette kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    5,8
    eenmalig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    hoge prijs voor een claustrofobische kamer (in verschillende Europese landen (DE/LT...) is de kamer aan 1/3'e van de prijs 2x zo groot) meermaals verzocht voor 2 aparte bedden, is gewoon genegeerd, dame aan receptie wist er niets van

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,5
    Prima hotel met perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ramen sloten niet helemaal. We hebben hier geen last van gehad maar kunnen ons voorstellen dat dit in de herfst of winter wel een probleem kan zijn.

    Prima hotel met perfecte ligging. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeker voor een hotel in Amsterdam!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    Uitstekend en betaalbaar hotel hartje amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers een beetje klein en muren kunnen in de toekomst een streepje verf gebruiken al was alles heel netjes in de kamer !! Eigenlijk viel niets ons écht tegen !!

    Goed ontbijt en zeer goede locatie die zeer makkelijk via openbaar vervoer is te bereiken

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,3
    de locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kamers waren wel klein. gelukkig hadden we slechts 2 kleine koffers bij want anders niet mogelijk om ze beide open te leggen. kamers niet geluidsdicht, achtergrond gezoem van luchtinstallatie op dak onder raam duidelijk te horen, ook met ramen gesloten.

    de locatie. vlak bij musea, trams en eetgelegenheden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    7,1
    1 nacht in Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was vrij klein, badkamer beetje onhandig ingedeeld. Kamer was niet 100% schoon.

    Goede locatie, naast het Rijksmuseum, in 5 min op het Leidseplein en niet in de drukte. Personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    5,8
    Alleen een bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting

    Wij logeerden op de begane grond in een zeer kleine kamer waar je om elkaar heen moest draaien om naar bed of douche te komen. En de kamerdeuren van de andere kamers maken enorm veel herrie ala ze dicht gedaan worden waardoor je iedere keer wakker schrikt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    5,4
    De ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer nummer 5 had een sterke rioolgeur, je kon schrijven in het stof op de kast, daar kwam ik toen ik op muggenjacht ging. Zeer kleine kamer, zeer kleine badkamer, wel functioneel maar verouderd. Tijdens het douchen moesten we een handdoek leggen voor de deur om te voorkomen dat het water uit de badkamer liep. De koffie tijdens het ontbijt was ook geen succes, mits opleg van 1 euro kon je een Cappucino bestellen - deze smaakte helaas even slecht

    De ligging van het hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,1
    Goede ligging en comfortabele bedden, verder niks bijzonders
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Koffieapparaat uit het stenen tijdperk en geen 2x1 bed terwijl ik daar wel voor geboekt had, tevens kwamen sommige medewerkers niet super enthousiast over.

    Goede ligging en comfortabele bedden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    5,0
    Prima om kort te overnachten, ontbijten en dan snel Amsterdam in.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Klein stinkend kamertje - badkamer stonk naar pies (wel optisch schoon) Enkele rare receptionisten, weinig aandacht voor de gasten in de rij (niet allemaal trouwens!)

    Prima locatie, prima ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    8,8
    Lokatie subliem. Staf zeer vriendelijk. Buitenterras heerlijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Douche ruimte wat klein!!. Had moeite om er uit te komen, moet nodig wat aan de omvang van mijn buik gaan doen. Houder met douche gel zat me in de weg toen ik de deur openmaakte en uit wilde stappen. Ook stond na de douche het hele toilet blank.

    Ontbijt was goed, alleen was het verse fruit op!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    Ochtendreceptie slechts bezet met 1 persoon en met lange...
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ochtendreceptie slechts bezet met 1 persoon en met lange wachtrij mensen die willen uitchecken ging de receptiemedewerker een gast verderop de weg wijzen in plaats van hiervoor collega te regelen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Heel aangenaam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid om vrij lawaaierige airco af te zetten zonder electriciteit af te sluiten + geen stopkontakt voor scheerapparaat aan de lavabo

    Comfortabele kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    5,4
    Slechte prijs/kwaliteitverhouding, kleine kamers, veel te lange rij bij in- en uitcheck.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was zeer klein; de badkamer was zo groot als een bezemkast; kamer was veel te licht. In- en uitchecken duurde langer dan een half uur, echt zonde van de tijd. Prijs/kwaliteit was slecht.

    Locatie was prima

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    5,4
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs-kwaliteit. De kamers zijn erg duur in vergelijking met wat je krijgt. De kamers zijn heel klein, niet voldoende geluidsdicht, de badkamer is werkelijk net geschikt om met 1 persoon in recht te staan, de airco/ verwarming werkte niet.

    Locatie. Het hotel ligt in een van de meest mooie winkelstraten en vlakbij verschillende musea.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    8,8
    Leuk hotelletje voor een eerder "beperkt" budget in het oude centrum.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk geen minnetjes conform prijs-kwaliteit

    Aangeduid met 3 sterren, doch al veel minder gehad voor die quotering. Kleine maar gezellige kamer. Goed en degelijk ontbijt voor deze categorie, perfect gelegen om het oude stadsdeel van Amsterdam te bezoeken.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,1
    Fantastische ligging, prima kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer gaf ons niet echt het gevoel van een 4-sterren hotel. We misten een föhn, sfeerverlichting (alleen felle plafondspots) en leeslampjes bij het bed (alleen mini-lampjes die weinig licht gaven), broekenpers. De matrassen waren redelijk.

    Vooral de locatie van het hotel is top. Centraal in Amsterdam, alles op loopafstand. De dunne zomerdekbedden werden op ons verzoek aangevuld met een extra deken. Kamer was netjes schoon, kleine maar nette badkamer. Redelijke matrassen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    7,9
    Wat een vriendelijke mensen en goede service!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een onverklaarbare harde zoem op onze kamer??? Daardoor niet zo goed geslapen. Wel een gratis ontbijt aangeboden gekregen ter compensatie. (en oordopjes...:) ) Ze gaan uitzoeken waar de zoem vandaan kwam!

    Wat een vriendelijke mensen en goede service! Een prima kamer (heerlijke bedden!) met badkamer. De locatie was ook top! Lekker ontbijt! Zeker tot ziens!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    6,7
    Fijne locatie, aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badrand was niet schoon, verlichting: één spot ging aan/uit, kamer erg klein, geen kapstok om jas op te hangen, in de kast geen kleerhangers.

    Fijne locatie, aardig personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    5,8
    Ondanks de locatie vond ik de prijs/kwaliteitverhouding belachelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing een riool lucht in de kamer. De matrastopper bewoog alle kanten op bij draaien in bed. De nachtlampjes konden niet uit en er zat geen stopcontact naast het bed.

    Het personeel was heel aardig, vooral aan de balie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    8,3
    Praktische uitvalsplek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een kleine kamer: deze voldoet, maar erg krap bewegen

    Zeer practische locatie als uitvalsplek voor stedentrip en bezoek aan gekende toeristische attracties

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    5,4
    ik zou niet meetr kiezen voor dit hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb gemeld dat er kleine fruitvliegjes in de badkamer vlogen, kwamen uit de wastafel maar heb hen de kamer uitgemept. Helaas is er 1 dood aan de muur, zwart vlekje dus mijn fout, belsist geen schoonmaak achterstand.

    De kamer was wat zielig, een 1-persoons zonder frunnik, badkamer prima. Ontbijt prima. Bed erg koud, dunne deken en heb me maar aangekleed. Hoorde bij receptie dat ik had kunnen bellen maar dat doe ik snachts niet zo snel. Zelf opgelost.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    10
    Echte gastvrijheid op topstek!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ze moeten echt een betere koffiemachine aanschaffen en nog eens goed naar de kwaliteit van de koffie kijken! :) Verder was alles OK!

    Ik ging helaas 's avonds door mijn enkel, na de spoedopvang 's nachts terug. Toen en de volgende ochtend geweldig (en gratis) geholpen door personeelsleden om mij naar mijn kamer te brengen en weer te halen met mijn bagage, door het ontbijt aan tafel op te bedienen enz. Echt gastheer/-vrouwschap, echte gastvrijheid!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,9
    Een goede uitvalbasis voor een citytrip in Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het uitchecken : balie leek overvallen, iedereen stond daar om 11u. Er was geen haardroger op de kamer

    De ligging van het hotel is zonder meer subliem

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    5,4
    Kamer viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamer zonder kast of andere basisgemakken. Schoonmakers willen al vanaf 9 uur naar binnen en zijn hierin erg persistent.

    Locatie is gunstig voor museumbezoek.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,9
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer en badkamer waren aan de kleine kant en voor onze kamer op de tweede verdieping ontbrak een lift. Er was geen restaurant, maar dicht in de buurt wel veel eetgelegenheden.

    Erg vriendelijke bediening en geweldige locatie. Erg rustige kamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    4,2
    De man die werkt bij de resectie nacht is een enorme...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De man die werkt bij de resectie nacht is een enorme arrogante man niet behulpzaam ontzettend irritant en denk wel zeker weten dat anderen dit ook vinden en vonden

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    6,3
    Vergissing in boeking van het aantal kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vergissing in boeking van het aantal kamers. Had 3 geboekt maar stonden maar 2 kamers in de reservering. Maar is toch goed gekomen. Verder deed de verwarming het niet in de kamers. Moesten met kleren aan slapen. Had best wel gecompenseerd mogen worden in de prijs. Doen ze namelijk wel in andere hotels! Jammer dat er geen shuttleservice was van CS naar hotel. Misschien toch een idee om over na te denken?

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,1
    Wel schoon maar slecht geslapen door de herrie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was te krap en heel veel lawaai in de gang. Je kon gewoon alles en iedereen horen! Zelfs de schoonmaakkar kon je hee goed horen!

    Kamer was mooi schoon

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    3,3
    Je betaald voor de locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, kleine straal douche, klein bed, vlekken op de muren/spiegels. Schoonmakers kwamen 2x binnnen terwijl wij aan het slapen waren.

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    5,0
    Teleurstellend, benauwende kamer voor 300 euro, goedkoop excuus met valutparkingplunder
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Foto op website voor kamer voor 2 personen is totaal niet realistisch, er zit geen normaal raam in deze benauwde kamer maar, een klein zolderraampje [kijk foto 4e verdieping op het dak] voor 300 per nacht!!! Verder hadden wij " valute parking", auto hadden wij om 13.00 uur met knipperlichten aan neergezet VOOR DE HOOFDINGANG HOTEL, en deze zou dan opgehaald worden, om 03.30 uur kwamen wij terug naar het hotel, ons auto stond er nog met de alarmlichten aan, dus ruim 14 uur lang te knipperen voor de hoofdingang, sleutel lag gewoon bij de receptie, geen hotelmedewerker die dat signaleerde, dus niet klantgericht en meedenkend personeel, en als excuus gebruiken dat het de stagiaire niet goed doorgegeven had. Schijnbaar verdienen zij zakken met geld omdat er geen tegemoetkoming was voor deze plunder, maar ja, vaste gasten zal dit hotel niet hebben, alleen toeristen.....

    Locatie perfect

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    3,3
    Teleurstellend
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine kamer voor 140 euro. Nr 204. Enge nauwe gangen. Geen trappenhuis naast de lift. Na een telefoontje van mij voor een grotere kamer bleek ik al de betere te hebben. Wilde ook meer betalen. Ik had een jarige bij me werd 90. Dat vonden ze zo leuk dat ze de kamer zouden versieren en een verrassing. Niet gebeurd. Zie je ook dat de prijs naar €89 was gegaan. Kruimels en stof op de gang. Zal iedereen aanraden daar nooit ooit te logeren

    Niets

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    4,6
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer erg klein, prijs-kwaliteit verhouding erg slecht. Personeel niet professioneel, zat ook op telefoon terwijl wij aan de balie stonden

    Jongedame die de incheck deed was erg vriendelijk

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    6,3
    Rip off in de PC Hoofdstraat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer. Had een deluxe kamer besteld en kreeg een standaard op de 4de verdieping. 's nachts was het koud. Piepkleine badkamer. Reclameren hielp niet bij de van origine spaanse man achter de balie. Hij zij het zijn allemaal deluxe kamers. Dat is onzin. Je kan verschillende kamers boeken.

    De locatie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    4,6
    Not worth the three stars
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel niet vriendelijk, bot en onhulpzaam. Zeep dispenser in badkammer uit het muur gevalen en op grond. Gebroken stukken in douche. Bed ongelijk, lager aan de rechter kant.

    Schoon en goede locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    7,1
    Goede prijs-kwaliteitverhouding komt door een aanbieding van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede prijs-kwaliteitverhouding komt door een aanbieding van €158 voor 2 nachten. Bij normale prijs zou de prijs-kwaliteitverhouding ongunstig uitvallen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    7,9
    Ondanks dat t niet zo groot was een heerlijke nette kamer...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ondanks dat t niet zo groot was een heerlijke nette kamer niet weg gestopt omdat ik alleen was. De locatie is super alles op loopafstand. De wifi werkt perfect!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    5,4
    Jammer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een kamer naast de lift waardoor er snachts telkens een lichtflits te zien was door de kamer van de lift die telkens naar boven en beneden ging. Ook was er in de ochtend vanaf half 9 heel veel herrie te horen boven ons en om ons heen. Vanaf 9 uur niet meer kunnen slapen omdat er werd gestofzuigd in de gang. We hebben onze late checkout gecancelled en zijn meteen in de ochtend weg gegaan. Flutnacht voor ons.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    5,0
    De ligging van het hotel in de stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De booking.com reservering was in het hotel niet bekend. Opnieuw boeken, ter plaatse, duurde zeker 30 minuten. Wifi werkte slecht, kamer piepklein. ontbijt redelijk.

    De ligging van het hotel in de stad

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    6,3
    Te klein en te duur voor je geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine kamer, geen zeep (was niet bijgevuld). Wastafel afvoer was verstopt. Stank in badkamer.

    Personeel was erg vriendelijke en professioneel. Kreeg een upgrade naar een grotere kamer.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    2,5
    Locatie
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer niet nodig en niet gebruikt en ook door Booking.com geprobeerd te annuleren minder dan een uur na de boeking. Volledig geen flexibiliteit bij centrale reserveringen Pm te annuleren. Was een grote beurs in Amsterdam en deze kamer was heel makkelijk weer te verkopen geweest. Als ze mij voor 50% hadden laten annuleren hadden ze nog meer kunnen verdienen dus nog stom ook. Kamer niet gebruikt maar was in souterrain en kleurloos. Nooit meer!

    Locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    4,6
    Slechte slaapkamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren 30 jr getrouwd en hadden een normale slaapkamer geboekt we sliepen in de kelder een muffe en zeer kleine slaapkamer Het was net een grote kast Een grote domper , gevraagd om een andere kamer maar alles was vol Gezegd dat als we dit tijdens het boeken hadden geweten nooit voor dit hotel hadden gekozen!!!!

    Het ontbijt was heerlijk en vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    9,2
    Prima verzorgd kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was prima verzorgd. Wat ons wel opviel dat niet elk personeelslid op de hoogte was over de service van het aanbieden van de latte en capocino. Er werd ons gevraagd het formuliertje in te vullen omdat we ontbijten. Vermoedelijk hadden ze het zelf niet gelezen of was er een taalbarriere. De kamer was prima verzorgd. Het personeel was vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    5,0
    Personeel was erg vriendelijk.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Werkzaamheden buiten de weg. Kan gebeuren. Gevraagd naar rustige kamer. Vervolgens in de kelder gestopt, die zeer gehorig is. Bovendien nare geur. Om uit te checken 15 minuten in de rij gestaan.

    Personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,5
    Goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    1.Advies Parkeren. Niet naar hotel te rijden gezien werkzaamheden aan de weg, dus ook niet dat advies geven. 2. Bij telefonisch contact: keuze maken voor taal. Vervolgens na Nederlands kiezen alsnog in Engels moeten praten (tot 2 x toe), in je eigen land bovendien. Vraag het dan ook niet!!

    Zeer goede service bij inchecken, meedenkend en behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    6,3
    Intens cultureel, frustrerend ongemakkelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen waarschuwing bij boeking dat hotel NIET per auto bereikbaar is. Er is ook GEEN parking maar je betaalt wel 55 € aan "valet-parkeerhulp"... Je moet daar 1/2 uur op wachten bij aankomst en je moet TWEE UUR op voorhand zeggen wanneer je de auto nodig hebt. Kamer was gehorig want vlak naast de lift! Bed was hoogst oncomfortabel: te dunne matras op houten plank. Heb drie dagen last van lage rugpijn gehad. Badkamer belachelijk klein: letterlijk geen elleboogruimte om tanden te poetsen, je moet scheef op het WC gaan zitten en dan nog poken de houders van de WC-papierrol in je schouder en ribben. De deur van de douche opent net ver genoeg om je erdoorheen te wringen. Iets zwaardere mensen zullen hier van douchen moeten afzien. Je moet ook uitgaan voor middag en avondeten want het hotel serveert (behalve voor groepen van 20 of meer) enkel ontbijt.

    Goed ontbijt. Vriendelijk personeel. Ligging is top voor museumgangers zoals wij (maar de gigantische grondwerken bederven het grotendeels. PC Hooftstraat en Stadhouderskade zijn een ramp en daar ligt nou net het hotel, (zie foto)

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    7,9
    Subliem
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wegeniswerken die starten tijdens de laatste nacht.

    De ligging was uitstekend. Vanuit het hotel hadden wij een goede verbinding met de rest van de stad.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    5,8
    Veel te duur voor wat geboden wordt!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas is de inrichting en het comfort absoluut niet in verhouding met de locatie en al zeker niet met de prijs. Kort gezegd veel te duur voor wat ze bieden. Jammer. Met wat meer zorg voor de afwerking, inrichting en hygiëne zou het een goed hotel zijn.

    Prachtige locatie vlakbij het museumplein

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    9,2
    Geen lawaai gehoord.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De topper op de matras verschoof steeds, bij gewoon ( slapen) gebruik.

    Geen lawaai gehoord. Handig koffie en thee blad. Fijn personeel bij de receptie!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    5,8
    Ligging was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Superkleine kamer met 2x bedden van 70 cm breed. In eerste instantie was de kamer ook zo klein dat je amper in en uit bed kon komen. We kregen na vraag wel direct een iets ruimere kamer, maar nog wel 70 cm brede bedden. Waterkoker was niet te gebruiken omdat het snoer niet bij t stopcontact kwam.(overigens slechts 3 stopcontacten midden op de muur zodat je je telefoon op de grond moest leggen )

    Ligging was perfect.kamer was vrij nieuw ingericht. Nette maar erg kleine badkamer. Schoon.

    Verbleven in september 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: