Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Nehalennia 3-sterren

Badstraat 17, 4357 AT Domburg, Nederland

#6 van de 18 hotels in Domburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 641 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    10
    In een woord geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk ontbijt, geweldige ontspannen sfeer, prettige inrichting, sociale eigenaren. Prima oplossingen voor thee, koffie enz. op de kamer, vertrouwen naar de gasten, registreer je eigen verbruik consumpties! De ligging van het hotel is spectaculair.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,6
    Geweldige vakantie op super locatie. Erg knus hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik ben niet enthousiast over de mogelijkheid van honden in t hotel

    Vriendelijk personeel Huiselijkheid Zelfbediening , gebruikte consumpties zelf aankruisen op kaart

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,5
    Heel goed meegevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Niks,viel ons tegen

    HET ONTBIJT WAS HEEL GOED VEEL VARIATIE. DE KAMER MET ZEEZICHT AFSTAND TOT ZEE HEEL KORT. BIJ HET ONTHAAL IETS FRIS OM TE DRINKEN.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,8
    Super fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Top ontbijt! Ik genoot vooral van alle lekkere superfoods voor bij de yoghurt. Zaden, pitten, noten, besjes enz. Veel keuze in luxe kaasjes, vlees. Lekker brood. Verse croissant. Verse gebakken pannekoekjes en spiegeleitjes. Echt perfect! Lekkere koffie en thee. Heel fijn dat je direct aan het strand zit, en je bent ook snel in het winkelcentrum. Super fijne locatie. Ruime kamers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    10
    Fijn hotel dicht bij zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Mooie ruime kamer met balkon en uitzicht op zee, schoon, goede matrassen, thee/koffie faciliteit op de kamer, zeer goed ontbijt, gratis parkeren bij het hotel, dicht bij zee.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    10
    Goed ,gezellig,niet te duur,geslaagd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets.Misschien een kleine hint:zorg voor gebakken ontbijtspek ,dit is het enige wat ik kan opmerken.

    Mooie grote kamer.Goed verwarmd ondanks de ijzige kou.Zelf koffie en thee zetten naar hartelust.Blikjes drank aan 1 euro.Goed verzorgd ontbijt.Hotel ligt vlak aan de zee.Voldoende parking.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    9,2
    zeer goed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    De wasbak in de badkamer mag eens gerenoveerd worden,deze is echt uit de tijd

    Voor die prijs een uitstekend goed hotel met zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt vriendelijk personeel en diervriendelijk hotel , drank voor in de kamer staat in de gang en men hoeft maar te nemen en je kamernummer te noteren,dit schept een groot thuisgevoel en vertrouwen Vlak bij het strand alsook zeer kort bij het centrum waar het gezellig vertoeven is

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    10
    Tophotel !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Heel vriendelijke ontvangst. Fijne sfeer. Heerlijk rustige kamer en bedden perfect. Ontbijt met alles erop en eraan. Mijn man en ik komen hier zeker terug. We hebben genoten!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    8,3
    heerlijk verblijf gehad met erg vriendelijk personeel, men heeft echt de tijd voor je
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer was wat minder, kraan zat los, wat ouderwets en gedateerd, wel schoon

    mooie grote kamer, erg comfortabel en een prima ontbijt met lekkere verse broodjes en croissant

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    9,2
    fantastisch, met kerstavond nodigde de familie alle gasten uit voor een kerstborrel, nog nooit meega
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    onbemande bar, nu hebben we er geen gebruik van gemaakt en op de kamer gezeten

    grote kamer, heerlijk zeer uitgebreid ontbijt voor de eerste maal "gratis" voor honden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    8,3
    Was leuk weekend voor de betaalde prijs.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Info bij aankomst .Deuren sluiten om 22U00 en dan moet je binnen met code.Was ons allemaal niet gezegd bij aankomst .voor hetzelfde laat je de hond nog eens uit en dan sta je daar wel. Hondje was niet welkom in het bargedeelte omdat de eigenaar zelf een hondje heeft dat daar rondloopt en niet zo sociaal is.Sorry, maar ik vind wel dat de gasten op de eerste plaats moeten gesteld worden. Hotel is verouderd, antieke lift (wel grappig),gebarsten vloertegels. De verwarming op de kamer is onvoldoende. Wordt vaak afgezet vrees ik.

    Ontbijt was goed met heel vriendelijke hulpvaardige bediening. De ligging is goed, zo op het strand, zo in het centrum met veel horeca. Huisdieren gratis toegelaten.De honestybar in de gang met koffie, snoepgoed,toiletartikelen.,...

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    8,3
    De ligging is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was maar 1 minpunt. Matras in basiskamer is vrij hard. Niet fijn voor een zijslaper

    De ligging is geweldig. Je zit bij het strand en in het dorpscentrum. Het personeel is zeer vriendelijk en het ontbijt zeer lekker en uitgebreid

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    8,3
    Goede service met een geweldig ontbijt vlakbij het strand en met gratis parking.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De goedkopere kamers ogen iets minder gezellig.

    Fantastisch ontbijt in een gezellige ‘hollandse’ sfeer. ‘s Avonds kan je van de bar gebruik maken en kan je uzelf bedienen. Je noteert zelf wat je verbruikt. Dit schept een fijn gevoel van vertrouwen en een thuisgevoel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    9,2
    Een heel gezellig uitje in Domburg, met een overnachting.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij zijn maar 1 nachtje geweest, er viel niets tegen.

    Het was een ruime, schone en fris ruikende kamer. Het ontbijt was geweldig, zeer uitgebreid. Ook was er een waterkoker op de kamer en kon je thee of koffie op de gang pakken, bij de prijs inbegrepen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    10
    Alles prima, zeker een reden om nog eens terug te komen!
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Geen enkel punt van kritiek.

    Uiterst vriendelijke en behulpzame staf, je voelt je er echt een gast!!! Uitgebreid en prima verzorgd ontbijt. Hotel heel schoon en goed onderhouden. Strand en dorpskern op loopafstand.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    10
    Fantastisch hotel, lekker uitgebreid ontbijt en heel vriendelijke personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We zouden donderdag aankomen en zaterdag vertrekken. Helaas door een onverwacht sterfgeval, moesten we vrijdagavond naar huis gaan. Het personeel was zeer vriendelijk en meelevend en we hebben ook een aangepaste factuur gekregen. Echt geweldig. Hier komen we zeer zeker nog eens terug!!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    10
    fantastisch en voor herhaling vatbaar!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    vond de kosten om mijn hond mee te nemen wel erg hoog. Is de reden dat we hem uiteindelijk thuis hebben gelaten, al had hij het hier geweldig gevonden

    Het was een compleet plaatje, goede kamer, aardige mensen, goed ontbijt. We hebben een paar heerlijke ontspannen dagen gehad!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,5
    Het hotel ligt echt vlakbij het strand en het centrum van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was gerenoveerd, maar badkamer liet toch ergens een beetje te wensen over. Er stond een oude stoel (gescheurde bekleding) om de handdoeken op te leggen en de douche was niet 100% proper. Badkamer was op die manier toch een beetje in contrast met de vernieuwde kamer. Het was geen al te groot stoorpunt, maar toch. Kamer was ook redelijk gehorig.

    Het hotel ligt echt vlakbij het strand en het centrum van Domburg en alle restaurants. We hebben het ook direct gevonden en het hotel had voldoende parkeerplaats. Het onbijt was echt super! Vers gebakken spiegeleieren, pannekoeken, yoghurt, kaas en vlees, groentjes, brood, croissants... heel uitgebreid!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,1
    Aangenaam.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een minpunt is dat in dit hotel honden mogen verblijven. Dat vind ik niet hygienisch op de kamers. Dit is voor mij een reden om dit hotel niet meer te boeken.

    De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was fantastisch. Toen ik aankwam, was de kamer nog niet gereed. Direct werd aangeboden om koffie te maken. Ik hoefde maar even te wachten. Dit wordt zeer op prijs gesteld.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,9
    Geweldig
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had gewild dat de kamer een leuke balkon had ofzo.. en mijn vriendin was jarig. En flesje champagne ofzo was leuk geweest haha

    Ontbijt was heerlijk..en alles dichtbij. Strand en stad zelf.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    zeer goed in t algemeen en zeer dicht aan het strand . en bij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ?leeslampje aan Beide kanten van bed , ipv nu maar 1 tje aanwezig

    onthaal zeer vlot , kamer zeer netjes , alles wat we nodig hadden , spijtig dat er geen enkele zender op TV van belgische aard was ,één of vtm bv of een van de andere kanalen , wel zeer veel duitse posten en enkele nederlandse waar de programma s niet echt interressant waren , ok TV is een luxe die niet echt altijd nodig is , doch aangenaam op moment van uitrusten . verder was het ontbijt PRIMA !! alles erop en eraan in buffetvorm en zeer vers !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    4,6
    Domburg is tof, maar het hotel is niet aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was niet klaar om 14u00, heb nog een hele tijd moeten wachten. Ik kon eventueel een andere kamer krijgen, die wel klaar was, maar dan moest ik € 118,00 per nacht extra betalen. Ik mocht op het terras gaan zitten, maar er werd me niet gevraagd of ik iets wou drinken. Gelukkig had ik zelf nog een flesje water bij. Later op de kamer bleek dat het zelfbediening was. Dit had men aan de receptie toch wel even kunnen zeggen. Er werd me ook niet verwittigd dat de kamer uiteindelijk klaar was. Ik heb het allemaal maar zelf moeten uitzoeken. Hygiëne: toen ik met mijn blote voeten in de kamer liep, waren mijn voeten vol (honden?)haar. IN de badkamer lag er nog zand. Gaten in de douchemat, uitgerafelde handdoeken. Badkamer in 't algemeen niet proper. In de ontbijtruimte lagen op de vensterbank 2 dode vliegen, de dag nadien lagen ze er nog. Het meubilair in de kamer is aan vervanging toe. Mijn kamer kwam totaal niet overeen met de foto's op de website. Terras bleek gewoon een overloop van de brandtrap te zijn, een stuk zonder omheining, ook gevaarlijk om gewoon op te lopen want de planken lagen niet vast. Hotel heel erg op Duitstaligen gericht. Personeel kon nauwelijks Nederlands. Op tv buiten 4 Nederlandse posten, alles Duits.

    Vlak bij strand en dorp.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,9
    Alles op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    s'nachts was het warm op de kamer(geen airco)

    De ontspannen sfeer,zelf je drankjes nemen bij de bar en zelf noteren laat veel vertrouwen zien.Lokatie op loopafstand van het strand en het centrum van Domburg.Prima plek.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    Wij hebben een uitstekend verblijf gehad in een uitstekend hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Ons viel niks tegen in dit hotel

    dit hotel heeft een uitstekende ligging ten opzichte van het strand, maar ook ten opzichte van het dorp Het hotel heeft een uitstekend ontbijtbuffet waar het aan niks ontbreekt. Ook het personeel was super vriendelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    6,3
    Centraal gelegen en parkeren op eigen terrein als er nog plaats is. Hond niet toegestaan bij ontbijt
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hond toegestaan. Maar let op. niet in de ontbijtruimte. Hond kan niet alleen in de vreemde kamer achterblijven. We moesten om en om ontbijten.

    De centrale ligging in het dorp tov het strand en een eigen parkeerplaats voor de gasten

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    10
    De kamer had zeezicht en een balkon en dat is natuurlijk al...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer had zeezicht en een balkon en dat is natuurlijk al een geweldig uitzicht. Daarnaast een ruime badkamer met douche én bad. Het ontbijt is erg verzorgd, met veel keuze. En de ontvangst was ook netjes en gastvrij.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,5
    goed gelegen vlakbij het strand met parking,heerlijk ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen vlaamse zenders op tv,geen fietsparking,hotel is aan vernieuwing toe.

    goed gelegen vlakbij het strand met parking,heerlijk ontbijt in mooie ruimte.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,5
    Prima voor een paar nachtjes
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel spreekt gebrekkig Nederlands, best vervelend aangezien je gewoon in Nederland bent.

    Erg uitgebreid ontbijt wat bij de prijs inbegrepen zit.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    5,0
    Ligging dichtbij strand
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Schimmel in badkamer, geen waterdruk, kamer en badkamer in slechte onderhoudsstaat. En het ergste is dat de nooduitgang geblokkeerd is met bedden en huisraad.

    Ligging dichtbij strand

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,1
    Voor ons een paar heerlijke dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn wat gedateerd

    Het ontbijt was werkelijk geweldig!!! De ligging kon niet beter. En het weer werkte ook mee. 2 dagen volop zon, en dat half maart.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    6,7
    relax.gemakkelijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    je kunt in de kamer goed ruiken, dat er honden in hadden gezeten, dit was ook nog te zien aan de binnenkant van de deur.

    een hele ruime kamer, met een heerlijk zitje, een uitgebreid ontbijt, en zeer dicht bij het strand en eetgelegenheden. zeer gemoedelijk personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,1
    Uitstekende locatie om even uit te waaien!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was niet echt gezellig, matras was "hard", we hadden een kamer op het gelijkvloers, waardoor we "geen" uitzicht hadden zoals verhoopt, maar doodleuk door de ramen op de parking uitkeken, :-(((.

    Overheerlijk en zeer gevarieerd ontbijt! Goede ligging, vlakbij strand, bos, wandelwegen, fietsroutes, stadje met diverse eetgelegenheden en terrasjes.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,5
    Een aangenaam verblijf op een schitterende locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde inrichting van de kamer en staat van onderhoud algemeen.

    Ruime kamer met balkon. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekend ontbijt en schitterende locatie, centrale ligging t.o.v. centrum Domburg.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    8,3
    Goede kwaliteit voor deze prijs.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfortabel, enigzins gedateerd hotel dat vlakbij de zee ligt. Gezellige huiskamer waar je jezelf kunt voorzien van koffie of een drankje. Lekker, uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    10
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Wat een heerlijke familie die dit hotel runde. Ik ga nooit een 2de x naar t zelfde hotel maar dit hotel overweeg ik zeker. Alles was gewoon super!!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    7,9
    Dichtbij strand en lekker ontbijt
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het interieur van de kamer was netjes en de kamer ruim maar het geheel zag er oudbollig uit. Kussens niet echt comfortabel en de kamertemperatuur was te hoog. Verwarming uitgedraaid en raam open gezet, maar het bleef benauwd en warm.

    Vriendelijk personeel. Uitgebreide keuze in ontbijt, ruim assortiment en veel verse producten. Heel dichtbij het strand en prima plek om te parkeren. Schoon en netjes. Hond was welkom. Balkon en zeezicht.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,9
    Kamer met zeezicht en heel goed ontbijt .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verwarming was onvoldoende, daarom stond er waarschijnlijk een electrische radiator in de kamer . Eigenaardige lift .

    Kamer met zeezicht en heel goed ontbijt . Gratis hotelparking direct aan strand is een luxe in Domburg .

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    6,7
    De kamers waren proper.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Gangen waren rommelig. We betaalden 5 euro extra voor kamer met balkon met zeezicht. Het balkon was er wel maar het zeezicht niet.

    De kamers waren proper. Het ontbijt was lekker.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    10
    Geweldige hotel om op eerste kerstdag wakker te worden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Helemaal niets

    Zeer gastvrije ontvangst. Gezellige kerstsfeer in de ontbijt en loungeruimte. En onvoorstelbaar uitgebreid ontbijtbuffet met een typisch Duitse toevoeging: heerlijk (zelfgemaakt) gebak!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    10
    Zeer tevreden!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was elke ochtend weer een heerlijk, uitgebreid ontbijt. Echt geweldig. Fijne bedden en goede kussens. Ook heel prettig om een klein koelkastje te hebben op de kamer bij een kleine zithoek. Ook daar fijne stoelen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    9,6
    Geweldig
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Alles was heel goed Het ontbijt was uitstekend De ligging van het hotel kon niet beter Mooie grote slaapkamer met douche en ligbad. Alles zeer schoon. Zeer nette en opgevoede medewerkers

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    8,3
    We hadden een heerlijk weekend en een zalig ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ik vond de kamer erg koud. verwarming volop aangezet en toen ging het wel.

    Het uitgebreide ontbijtbuffet was een verrassing: echt heel uitgebreid en lekker!!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    8,8
    We waren op doorreis vanuit Spanje en zochten een betaalbare...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren op doorreis vanuit Spanje en zochten een betaalbare kamer. Dit hotel heeft ons verrast! Uitstekende bedden, fijne douche, uitstekend ontbijt. Er werden verse pancakes gemaakt waar je bij stond. We vroegen een extra croissantje. Werd zonder problemen direct bij gebakken. Daar kunnen veel hotels nog wat van leren. Prijs kwaliteitsverhouding uitstekend.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    10
    Echt vakantiegevoel in Domburg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel, hele mooie locatie echt vlakbij het strand. Centrum van Domburg vlakbij. Prima hotelkamer, fijn relaxed ontbijt. Vriendelijke eigenaar met leuk hondje Evie. We hebben het erg naar onze zin gehad.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    5,8
    Vriendelijk maar een beetje stuntelig
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beter aangeven dat er honden in het hotel aanwezig zijn. Veel geblaf, haren overal. Alles is voornamelijk in Duits aangegeven maar niet iedereen kan Duits lezen....

    Ontbijt was super.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,9
    Op die kleine puntjes van de bedden na geweldige dagen gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen van de bedden waren scheef en mogen wel eens omgedraaid worden en de bedden kraakten enorm

    Bij aankomst werd onze reservering voor basis gratis en vanuit zichzelf omgezet naar een duurdere kamer... nu hadden we een heerlijk bad en een grotere kamer tot onze beschikking

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    6,3
    Voor het verblijf van een nacht dik in orde.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Vreemd dat we altijd in het Duits werden aangesproken. Ik heb het persoonlijk niet voor dieren dus de honden vond ik niet echt gepast. Maar dierenliefhebbers zullen dit 'top!' vinden.

    Goed uitzicht, lekker ontbijt, fijn stadje. Voor een dagje uit een geschikte plek.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    6,7
    Goed voor 1 nacht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er waren werken bezig in het gebouw. Op elke gang lag er rommel. De draaiknop van de afvoer van het bad was kapot, moesten hem er zo uit prutsen. Wat wel goed was, was dat we daarvoor €10 korting kregen!!

    Goed bed en lekker ontbijt. Vriendelijk. Hondje liep overal rond.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2018

    8,8
    Fijne plek
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht/interieur

    Vriendelijkheid personeel en ligging

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    8,8
    prijs kwaliteit is optimaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    ruime badkamer , zeer schoon

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,5
    7.5
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    beetje ouderwets

    ontbijt was excellent

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,9
    Toplocatie, een zeer uitgebreid ontbijt en heel lekker.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toplocatie, een zeer uitgebreid ontbijt en heel lekker. Aangename sfeer en vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,9
    uitzicht aan de voorkant was super,kamer kan wel wat moderne , en honden vrij kamer houdenì
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de kamer en het bed

    ontbijt was zeer goed,en de mensens zijn super vriendelijk goede parkeer plaatsen👍

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    Jammer van de farde wind. Verder alles oké. Gezellig centrum in Domburg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen.

    Kamer eenvoudig, maar balkon met zeezicht en dat is leuk. Prima ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    8,8
    Top.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Totaal plaatje was prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    9,2
    Prima hotel. We hadden niet de mooiste kamer qua uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht

    Ontbijt service

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,9
    Prima plek en goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Inrichting kamer beetje gedateerd

    Wat een prima ontbijt!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,1
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs onder de 100 euro zou meer gepast zijn.

    Ligging. Personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    te kort
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Als er ergens beter bestaat dan heeft onze lieve heer het voor zichzelf gehouden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,9
    Prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,3
    prima
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles oke

    ontbijt was perfekt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,3
    Heerlijk tijd gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het ontbijt was zeer luxe en uitgebreid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,3
    Top prijs kwaliteit goed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift

    Top ontbijt en het strand dichtbij

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    10
    Was heel fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,8
    Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, kamer en ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,3
    Uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie en thee op de kamer i.p.v. op gang in kast

    Uitstekend ontbijt. Vriendelijk personeel en dicht bij strand en centrum. Gratis parkeren

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    10
    Gratis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gratis

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,9
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Matras

    Ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    10
    Erg prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging, ontbijt, bedden

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    10
    ja heel goed
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    ja heel goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,9
    Leuk verblijf, vriendelijke uitbaters, dicht bij zee
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was perfect

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    9,6
    Heerlijk genoten aan zee voor een mooie prijs :)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Uitzicht op zee

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    10
    Gastvrij. Zeer nette kamer. Hondvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Hotel. kamer. Geweldig ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,8
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Dichtbij zee, dichtbij het centrum.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in februari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: